A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Na csajok, én lemaradtam, mint a borravaló!

Üdv az újaknak! Édesek a cseppek!

Nálunk odáig fajult a helyzet, hogy fül-orr-gégén voltunk. Én kaptam antibiót és csak mivel feltünt, hogy Viki is morzsolgatja időnként a bal fülét megmutattam őt is. Hát közölte a nő, hogy neki is kezdődő középfül gyull és antibiotikum. Elhoztam a receptet, de felhívtam a gyerekorvost, mert nem akarom adni neki. Ő is azt tanácsolta, hogy ne adjam. Se láza, se rossz közérzet, vigyorog, dumál, jókat alszik. Szóval vettem neki egy melegítő sapit és remélem nem lesz nagyobb gond.
Cintus meg egyszerűen nem hajlandó előbb elaludni. Már simán bírná a napot alvás nélkül, de ugye oviban meg muszály, így egyáltalán nem fáradt.

Apro! Örülök, hogy elég jól sikerült az a néhágy nap amennyi jutott most és hogy épségben hazaértetek. Nem kéne még Levinek lejjebb rakni az ágyát ha ilyen mutatványokat tud? Jó, hogy írtad az Osanitot. Mi azt kaptuk németben Cintusnak fogzásra, csak már lejárt és kidobtam, de sehogy sem jutott eszembe a neve. Masszázs részemről oké, csak gyógyuljunk már végre meg.

SoteI-esek! Én a Demeternél szültem és a Varga Ilona volt a szülésznőm. Véleményem hasonló: szülőszoba/császáros műtő jó, de se előtte, se utána ne kelljen sokat bent lenni. én az egyik kétágyasban voltam, mert a dokim az osztvez, de az meg olyan pici volt, hogy lépni sem bírtunk. Nem is bántam, hogy hamar hazazavartak.

Az ekcémára akartam írni, hogy nálunk sajnos Cintus nem nőtte ki. Neki is négy hónaposan jött elő, de ilyenkor télen a legszörnyűbb. Elvileg tojás allergiás, de se télen, se nyáron nem kap és mégis csúnya a bőre. Remélem azért még kinőheti.
Mi szerintem megint megyünk a Vereshez, megpóbálom felhívni, hogy ügyelet alatt nem-e nézné meg. Múltkor utalt rá, hogy igen. Megint sokat fájlalja a hasát. Most tejcukorra gyanakszik a mi dokink.

KépKép
jazmin2005

Jók a tranzitos képek!

Szavaztam. Bár a helymeghatározás már nem passzol, szerintem új nevezők miatt, de azért megtaláltam Enikőt is.

Nekem most küldték a gyed-es papírokat a munkahelyemről, holnap postázom őket.

Na elteszem magam holnapra.

KépKép
jazmin2005

Jo reggelt!

Felebredtem 5-kor, es azota nem tudtam visszaaludni....:(

Aproo - udv itthon, orulok, hogy azert ez a par nap is jol telt. Az a kornyek nagyon szep, szerintem is nagyon szep helyek vannak itthon Magyarorszagon! :)

Dia - Imren hol laktok? Anyu Gyalon lakik, igy sokat jarok arrafele, valamikor talalkozhatnank akkor :) Mi az Erzsebet-telepre koltozunk, a Ferihegyi gyorsforgalmi uttol felfele, ahol van a Sarkany Center abban a magasagban kb. Nyarra mar lesz kertunk, ugyhogy lehet majd kerti party-t is szervezni :)

Vica, igen - az nektek sincs messzire - kocsival kb. 10 perc tolunk. Ha minden jol megy, marciusban mar ott fogunk lakni.

Boni - milyen festeket ajanlsz a fali kepfesteshez? Szeretnek a gyerekszobaba festeni valamit a falra. Nem szeretnek Walt Disney-t, nincs valami mas jo otletetek? Valami manos kepen gondolkoztam.

A Tranzitos kepek nagyon jok, jovo heten megprobalok en is elmenni.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vera, átküldtem a képeket, amiket kértél;)

Apró, sajnálom, hogy haza kellett jönnötök korábban, de remélem azért így is ki tudtatok kicsit kapcsolódni. Aki "nem fogad szót", azt mind megharapom;)))) mecsivel kezdem, ha nem jön el a jövő heti jógára;)

Yuyu, valószínű, hogy Zorka fogait akarta Barnus ellenőrizni;)) olyan édesek voltak, amit ezek ketten ott műveltek, megszakadtunk a nevetéstől;)

Mazska, olyan jó volt már látni benneteket! Jövő héten is gyertek;)

na most megyek, mert készülődés van, indulunk Ritusékkal csavarogni;))

sniky

Sziasztok!

Na, bocsánat, kicsit sok voltam tegnap, de annyi érdekes témát hoztatok fel.
Ma meg végre mehettünk volna sétálni ebben a csodás napsütésben, erre kb. a háztól 500 méterre sikerült olyan gyomorgörcsöket produkálnom, hogy szegény Peti egyedül sétál ma. :?

Igen, tényleg jó volt ez a pár nap csak nagyon rövid.
Anna irigyellek, minden nyáron ilyen szép helyen....Parádsasvárat a szívembe zártam nagyon nagyon. Egyszer megnézném napsütésben.

Amit írtam a baby luuf-ról az inkább kérdés volt, bár nem úgy hangzott. Szóval ha ugyanaz a csomagolás, csak más színű, de az összetevők is ugyanazok, meg a mennyiségük is, akkor hogy lehet, hogy az egyikre 3 hós kortól van ráírva, míg a másik direkt kiemeli, hogy csakis féléves kortól adható....? :shock:

Andi és Judit, bátyám kislánya is extra ekcémás volt, külön mosás meg minden, kicsit idősebb Cintusnál és már talán egy fokkal jobb, szóval ne adjátok fel. Bár nála nem volt ételallergia....drukkolok hogy elmúljon mindkét lurkónál, mert nagyon kényelmetlen és fájdalmas tud ám lenni, a fene enné meg.
:?

Tranzitba most már nagyon nagyon el szeretnék jutni, remélem összejön, bár kedden megint oltás....az utolsó.

Nyaralás: Mi külföldre sztem nem megyünk vagy talán szeptemberben egy utószezonos Horváto. de csak ha vmelyik tesó is jön családostul...viszont:
Erre a nyárra nagyon rákészül mindkét család, és ugye egyik sem kicsi.
Apum kariajándéka az volt hogy nővéreméket bátyámékat minket családostul levisz egy külön összkomfortos házba (ismerőséé) a Tisza tó partjára. Ugye van strand, a házban van tucatnyi bringa, gyereküléses is, lovaglási lehetőség, kirándulás. Szóval maga lesz a Kánaán.
Peti nagynénje meg tud szerezni egy többszintes ugyancsak hiperszuper házat Tihany régi részén, ahova lehívott mindenkit. Szóval összes tesó, unokatesó, ott is leszünk vagy 30-35en. Itt meg ugye adott a kompozás, Balcsi, Balatonfelvidék....
Mindkettő szép helyen egymástól jó távol, szóval felfedezhetjük a környéket és nem utolsósorban a nagycsalád mindig BULI.
Eszméletlenül várom már.

Na, lelövöm magam, megyek ebédet főzni.
:oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ritus , képekre én is jelentkezem csobiandi@freestart.hu
Vendég

Sziasztok!

A tranzitos képek nagyon jók!
Aproo! Örülök, hogy végül jól sikerült a nyaralás, sajnálom, hogy előbb el kellett jönnötök! Ne érezd magad pancser maminak, ezek a babák fél másodperc alatt elképesztő dolgokat művelnek. Biztos én is bepánikoltam volna! Lényeg, hogy minden rendben Levivel!
Andi! A fülgyulladás miatt részvétem, én is évek óta kűzdök vele, de egyszerűen nem tudnak kigyógyítani belőle, csak ideig-óráig, aztán kezdődik minden előről. Én meg kaparom a falat, annyira tud fájni :(
Nyaralás: idén nekünk is csak a Balcsi marad, nem merünk megindulni Gergővel, amíg ilyen rossz alvó és nyűgi. Éjjel is keltünk vagy 5x, mindig felsírt, aztán a délelőtt is csak kézben ellevős volt. Végül kivittem babakocsiba, most pedig a teraszon alukál! Remélem kicsit kipiheni magát! :) Itt már erőlködik a nap, talán lesz egy kis jobb idő.
Mindenkinek további szép napot!

Barbi
Kép
manci79

Manci! Remélem nálam nem lesz ilyen makacs a dolog. Te hanyadikai vagy? Nekem hatodikán lesz a 32. szülinapom. :) :? Azt hiszem a bringázást is te kérdezted. Mi Cintussal nagyon jókat tekertünk, pedig ő októberi volt, szóval a picikkel simán lehet majd nyáron. Ő sportot űzött abból, hogy hátul lehúzta a cipzáromat. :D

KépKép
jazmin2005

Én is remélem, mert a fülfájás vetekszik a fogfájással, szőrnyű tud lenni :(
Nekem ötödikén lesz a 30. :) Öregszünk. :lol:
Igen, én kérdeztem a bringázást. Ez szuper, akkor nyáron nekiindulunk. Legalább nekem is lesz egy kis mozgás, rám fér :)
Lehúzta a cipzáradat? A kis csibész :D :shock:
Biztos Gergő is kitalál valamit, nehogy egyszerű legyen az út :)
Nővérem nagyobbik "kislánya" is Cintia :D

Barbi
Kép
manci79

Úgy látom akkor nálatok is hasonló a nemek aránya a családban. Talán majd nálunk is hugom összehoz egy fiú unokát.

KépKép
jazmin2005

Nővérkémnek is 2 lánykája van. Igaz, ők már nagyok, majdnem 15 az egyik a másik meg holnap lesz 13 :D (tiszta vízöntő brigád)

Barbi
Kép
manci79

Pajo, tennél fel képet, hogy hogyan kötöd fel? Levi is hosszú baba, 70 cm körül, mégis mindig üvölt a mei taiban hátul, elől meg már brutál nehéz...Meg a kezei is furin vannak hátul, Te meg azt írod, h. szabadabb ott....hogyan? köccccc

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi, nem válaszoltam meg még a "kilós" kérdésedet.
Most -22 kg-nál tartok, még 6 van rajtam a teherbeeséskori állapotomból. Bár én még kb. 10-et szeretnék leadni;) nem fogyózok, meg semmi, csak este 6 után már nem nagyon eszek, inkább csak gyümölcsöt. Most akarok majd jobban elkezdeni mozogni, hogy a maradék 10-est legyűrjem, mert a hasam még nagyon nem a régi;)

sniky

aprooka ezt neked találtam, van kép a hátrakötésről:
http://www.vatera.hu/mei_tai_babahordoz ... 69835.html
Vendég

kilók, mecsi nálad van már valami változás?vagy ne türelmetlenkedjek?
Vendég

Csandi, köszi nagyon:Sajna mi is így kötjük, de ez egy nagyobb baba, ezért tud nagyobb terpeszt. Levinek pont így fáj, mert ugye a lába köze még nem ilyen széles. Meg itt a kezei is le vannak szorítva, szóval abszolút nem tud szabadon létezni.

Azta, Niki, gratulálok. Szuper hogy így fogsz. Én ha a fejem tetejére állok akkor sem, sőt, sajna mint Mecsi. .... :cry: :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Mazska,
Mi a Szélső utcai lakóparkban lakunk, ez itt van a Nagybani piac közelében. Ismered a Joe Bácsi éttermet (Gyál előtt van, ahol van az a bababolt is)? Na ott kell elkanyarodni jobbra ha Gyál felé mentek és egy buszmegállónyit kell menni és ott van ez az új lakópark. De akkor nem lesztek annyira messze tőlünk! Igen, jó lenne összejönni! :D

Nyaralás:
Hát sztem mi csak belföldön maradunk, talán a Balcsi lesz a nyerő, valami családbarát szálloda lenne jó, ami nem olyan méreg drága. Na majd körbenézzek!

hozzátáplálás:
Azt hiszem hogy a jövő hétvégén megkezdjük, mivel aug 4-én lesz 6 hónapos. Számomra elég nagy fejtörést okoz, hogy akkor mit és hogyan, ezért készítettem egy listát az első néhány bevezetendő kajákról, illetve táplálási irányelvet. Tudom, tudom, ezt nem biztos hogy betudjuk majd tartani meg úgyis a baba diktál, de nekem ez segíteni fog, hogy nagyjából hogyan is csináljam. Megosztom veletek is, hátha másnak is segít majd. Na meg persze gyakorlott anyukától szívesen fogadok kritikát, ha esetleg valami nem a legjobb pl a sorrendben stb :wink:
1233327398.0707.doc
1233327423.3746.doc

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Húú, de jók lettek a Tranzitos képek! Andris nem kicsit nyomult Zorkára! :lol: Ja tényleg sushy, akkor hogy is volt az a megjegyzés, hogy Emma és Zsigi? Ádi nagyon szomorú lesz, ha megtudja. (Bár van itt még sok szép kislány a fórumon). Emma nagyon édi a csíkos bodyban. Is.

Ádin borostyánkőlánc van mától, igaz már kint van 2 foga, de ki tudja. A másik, hogy vettem osanitot. Bevetem. Aproo én csak jókat hallottam róla. Fogzás miatti éjszaka felébredésekre szuper. Na meglátjuk, mondjuk Ádi már régóta sűrűn kel éjjel. Pont, mint Ti.

Pajo, húú de szép szemei vannak BB-nek. Azt ugye tudod, hogy egy napon született Ádival?

Lányok a SOTE 1. gyermekágyas részlege valami katasztrófa, undorító, inkább nem részletezem, szörnyű emlékeim vannak! A következőt (ha sikerülne 1 újabb csoda :roll: ) nem ott szeretném megszülni. Én Máté Szabolcshoz jártam, ő császározott. De pont Bőze volt, aki nem engedte a természetes úton szülést, én dokim meg szerette volna próbáltatni velem, én örülök végül, hogy Bőze így döntött. 8 nap túlhordás, mekóniumos magzatvíz, köldökzsinór kétszer körbe fejen, 38 cm-es volt fejkörfogat.

KépKép
rókalány

Rókalány,
Nem semmi, akkor jól döntött Bőze! Nem hiába, nagyon jó szakembernek tartják. Nekem eredetileg a Silhavy volt az orvosom, de pont szabira ment amikor szültem, de ragaszkodott ahhoz, hogy a Bőze vegyen át. Hát igen, a gyerekágyas rész tényleg szörnyű. Már az, hogy 8 nőre EGY wc jut.... :shock:

Kép
Kép
dia123

Ja, azt nem írtam, hogy a hozzátáplálási táblázat nem hetekre van bontva hanem ahogy írtam, sorrendre, mert lehet, hogy egy héten 2 újdonságot is bevezetek, majd meglátom. jaj már nagyon várom, hogy mit szól a csajszi az újdonságokhoz!! :)

Kép
Kép
dia123

Lenne egy kérdésem. Gergő múlt hét csütörtök óta csak egyszer kakilt (tegnapelőtt), de akkor is elég keveset. Már adtam neki többször is kamilla teát jó cukrosan, de semmi. :( Nem kemény a hasa, meg jó a kedve is, de azért már kezdek aggódni. Sokat tornáztatom, de ez sem hat. :?: Félek, nehogy baja legyen! :(

Barbi
Kép
manci79

Dia, igen, tényleg jó, hogy így alakult. 40+5-nél fektettek be és Ő volt az ügyeletes. Megvizsgált és elküldött UH-ra, merthogy nagyon nagy babát érez. UH pedig beletrafált. Máté dr eleinte nem örült, de utólag Ő is belátta, hogy helyes döntés volt. Silhavy-nak is jó sok betege volt, de én úgy láttam, törődött is minddel rendesen. Dia szerintem Téged vagy 2x láttalak, de nem mertelek megszólítani.

Hozzátáplálást nem kezdem én sem 6 hóig, leginkább Ádi ekcémája miatt nem erőltetem. Egyébként lányok, a Halicar krém szuper. Nővéremnek szerencsére volt 1 fél tubussal és elkezdtem. Sztem már most jobb. Nem tudom, miért nem lehet kapni.

KépKép
rókalány

Barbi, Ádinak vagy sokáig csak 7-8 naponta volt széklete. Azokon túl, amit Te felsoroltál, dokinőnk javaslatára laevolac sziruppal próbálkoztunk, hatott is. Végső esetben fél glicerinkúp talán.
de ha jókedvű, puha a hasa, nagy baj nem lehet.

KépKép
rókalány

Rókalány! Köszi a választ, ha nem javulunk, kipróbálom ezt a szirupot.

Barbi
Kép
manci79

Mondom én,hogy szuper a halicar. Én pelenkázni sem tudnék nélküle, annyira nem érzem az ujjaim végét,ha éjjel nem áznak benne dunsztkötésben.

Hol vettél osanitot Rókalány? Mert most kértem meg Felucát, hogy Bécsből szerezzen, de ha itthon is lehet kapni? :roll:

Dia, mi 2 hét után is ott tartunk csak, hogy ebédre, csak szopi előtt és max. 5 kanál bármiből. Szóval tényleg a csöpp dönt. :wink:

NA, próbálok kicsinyíteni pár képet, de annyi helyes van, fel is tettem a picassára már, ide csak párat pakolok ízelítőnek. Akit érdekel, a többi ott van.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, hú Te szegény de rossz lehet tényleg. Osanitot nagy nehezen a Széna téri patikában sikerült szerznem 1730-ért. De akartam is már írni Nektek, hogy 6 nap igazolt távollétem lesz vasárnaptól, Ausztriába megyünk. Megnézem ott is, ott úgy tudom, 5 EURO-ért lehet kapni.

KépKép
rókalány

Rókalány,
Pedig nyugodtan megszólíthattál volna, örültem volna neked! Na majd legközelebb! :wink:

Kép
Kép
dia123

ennél jobban nem tudok szortírozni, bocsánat ha sok. :oops: :oops: :oops:

Kép alvóslurkó
Kép
Kép hűűű, ekkora lábam lesz?
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ennél jobban nem tudok szortírozni, bocsánat ha sok. :oops: :oops: :oops:

Kép alvóslurkó
Kép
Kép hűűű, ekkora lábam lesz?
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, persze meghalt a gépünk megint, de előtte még gyorsan duplázott, a felét meg fel sem töltötte.... :?
itt a folytatás, a kettőződésért meg bocsi, úgy utálom már ezt a gépet... :twisted:

Kép
Kép
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Feladom....ugyanazt a képet teszi fel, két különböző kóddal. Azt hiszem a kukáig rugdosom a gépet.... :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

[quote="aprooka"]Na, persze meghalt a gépünk megint, de előtte még gyorsan duplázott, a felét meg fel sem töltötte.... :?
itt a folytatás, a kettőződésért meg bocsi, úgy utálom már ezt a gépet... :twisted:

Kép
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo! Ne bosszankodj, többször is szívesen elnézegetjük a képeket! Gyönyörű a kis lurkód és az a lábas kép! :lol: :lol: Haláli, nagyon édes! :D

Barbi
Kép
manci79

Manci, köszi... :oops: :oops:
Aki esetleg többet ért a gépekhez: mivel az utolsó hsz-t akkor küldte el a gép, amikor már kiléptem magától....szóval ha vírusos ez a rotonyák gép, akkor az a Ti gépeiteknek árthat vagy sem? Szuszu?? Help, mert akkor inkább nem írok....

De addig is: FRISS HÍREK BARBIÉKRÓL?
PÖTTÖM?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo! Látom nálatok is ott figyel az aloe-s first, te hova használod Levinek? Esetleg, ha piros a feneke? Egyik barátnőm szerint jó a koszmóra is. :?:
Tényleg, mi újság Barbiékkal és Pöttömékkel?

Barbi
Kép
manci79

sziasztok!

Zsófi nekem is ez volt az egyik bajom,h minden szanaszét volt...nagyon cuki Levitek!!

Nagyon jók a tranzitos képek!

Képzeljétek tegnap talátam a gerincemen egy nagy púpot, ott ahova az EDA-t kaptam. ez normális? másnak is van ilyen aki edás volt?tök petojtam,h miért meg egyáltalán... :oops: :shock:

köszi a szavazatokat!

Barbi én glicerines kúpot adtam neki amikor sokáig nem kakilt.kamillától még jobban begörcsölt a hasa Levinknek.

Jázmin jobbulást Nektek!

kilók én már visszafogytam a terhes súlyomat,de előtte is volt rajtam plusz az előző baba miatt, így még egy ötöst le kéne adni, h elérjem a megszokott 53-at...

jó éjt!
makadu

Rókalány!
Köszönöm. Nekem is tetszik:). Nálunk a 18-a szülinap 8 percen múlt, éjfél előtt született Boti.

Aproo!
Holnap megkérem az apját, hogy készítsen rólunk képet, ahogy kötöm fel, meg a végeredményről is, és felteszem valamikor. Levi tényleg nagyon aranyos.

Kitti!

Én is EDA-val szültem, púpom nincsen, de szülés után pár napig iszonyúan fájt a derekam. Remélem nálad sem komoly.
Egyébként nekem is egy ötöst kéne leadni.:)
pajo

csak egy kis helyesbítés Katinak;) Barnuskám nyomul Zorkára, nem pedig Andris;) vagy lehet van vmi titkos viszony, amiről nem tudunk?! ;)

köszi Apró, bár volt miből fogyni bőven, 96 kg-val mentem szülni és még így is 74 vagyok:) Kitti;) 58 kgnál én már tapsolnék/ugrálnék örömömben;)) én 64-el is kiegyeznék;)

na megyek fürdetni;)

sniky

Apró, nagyon édes Levi, nem baj, ha többször látjuk, szívesen nézegetjük, sőt én ma meglestem az albumotokat is;) ha már élőben nem láttunk még benneteket;( remélem jövő héten csatlakoztok a tranzitos csapathoz, esetleg még jógára is?!

na tényleg mentem;)

sniky

ritus: ide küld lécci a képeket: lei101@freemail.hu

dia: mi már elkezdtük a hozzátápit, első héten csak alma-krumpli pépet kapott csabi. először pár napig csak pár kanállal, aztán megszerette és onnantól majdnam fél üveggel benyomott. először szopi előtt adtam neki pár kanállal csak, de most már mondom majdnem fél üvegeket eszik meg. Ezen a héten sütőtök pürét eszik. napi kétszer kapja. A zöldséges püré nem izlett neki azt nem erőltettem inkább.
lei

Szaisztok

Bocsánat de csak pár sorra van időm

Aproo sajnálom,hogy ilyen hamar haza kellett jönnötök..
hozzátápit már karácsonytól csináljuk, nem olyan gyors a tempo...védőnő nem mondta...

lehet a mei taihoz szűkítőt venni 1000Ft amivel azt a részt kcisinyited...nekem van de varrhattok is egy sima pánt, kb 20 cms és egy gomblyuk meg 2 gomb van rajta

Budapestiek nem kellene valakinek fürdetőkarika? 2500Ft nekünk volt, használtan kaptuk, de most kaptunk egy másikat újat..az új 4000 Ft körül van

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.6027.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.31 07:22-kor.
Vendég

ja és Levi nagyon édes!

ma Zsigi nagy dolgot művelt! ittvolt egy kedves ismerősünk, és mondta hogy tegyem le a földre mert az ő fia is akkor kezdett el beindulni.. letettem és rá 2 percre már kúszott előre..videóra is felvettem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mazska akrillfestékkel! és én is a mesedekorról vagy vannak Füzesy Zsuzsának mesekönyvei... :lol: menj el könyvtárba, és ott biztos találsz manós könyvet! :lol:
Vendég

szorulásra LAveolac szirup is jó lehet! esetleg próbáld meg! :wink:
Vendég

Köszi csajok a tippeket szorulásra, remélem holnapra már produkál valamit Gergő!

Kilók: nekem is 10-nek kéne lemenni, bár, csak 6 maradt rajtam a terhesség előtti állapothoz képest. :shock:

Bonikó! Gratula Zsigi kúszásához, nagyon ügyes a kiskölök! :D
Kisfiam beájult fürcsi után, most nagyikával alszik, kíváncsi vagyok mikor lesz az első ébredés.

Jó éjszakát mindenkinek!

Barbi
Kép
manci79

Pajo ugyanolyan kockánk van, és ágyterítőnk :lol: szépek vagtok

talis képek is jók, remélem egyszer mi is eljutunk

BArbi köszi

:lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Vendégek elmentek, szép volt jó volt minden :) Málnus imádta a két és fél éves keresztfiút, szó szerint csüngött rajta, annyira édes volt, csak az alvásokat nem tudtuk sehogy sem össze hozni, de lesz még alkalom gyakorolni. :) Azt hiszem Málnusnak kellene egy nagy tesó :lol: :lol: :lol:
Julcsi, köszönjük a dicséretet!

Képzeljétek, Málnus felült a pihenőszékbe, teljesen kész voltam, mert pont nem volt bekötve, szóval erre figyeljetek! Ja, és hadd dicsekedjek még valamivel (persze tuti véletlen) de a nagy fiú (2,5 éves, és még pelusos. Gondoltuk ha látja, hogy Málnus is ráül a bilire, akkor ő is akar majd. Eddig bejött, szó nélkül hozta a saját bilijét és ráült ő is, de eredménye egyenlőre nem sok volt, viszont Málnus két nap egymás után belekakilt a bilibe, annyira édes volt!
Teszek róla fel képet :)

Apró, sajnálom, hogy így jártatok a nyaralással, és a balesetet is, azt hiszem ti is átestetek a tűzkeresztségen....

Boni: nagyon édes a bölcsis kép!
Pajó: ti is nagyon édesek vagytok, az utolsó előtti teljes vigyor nagyon szuper!

Sniky: Barbiékról nem tudsz semmit?

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.01.31 09:45-kor.

<
sziszka78
Tolna

És akkor a képek:

Közös bilizés: Kép
Nézd Ákos, így kell a bilibe kakilni :)
Kép
és így csüngött Ákoson egy héten keresztül:
Kép
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Apró: közben gyorsan meglestem Levi picasáját (tudod, a szokásos, soha nem látom a képeket amit beszúrsz :( ) de a lényeg, hogy annyira édes! Zabálnivalóan jó kedvű a képeken :D
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ígérem most már eldugulok, csak azt akartam még írni, hogy Málnus is küzd a kakival amióta hozzátáplálunk, és a védőnő tanácsára két napig szilvát kapott, azon túl, hogy nagyon ízlett neki, ki is jött kaki, ma 2 kakis pelus volt + a bili :)

Szóval aki már hozzátáplál, szerintem próbálja ki!

Julcsi, erről jut eszembe, hogy köszönjük a köszöntést :D a fél éves "nagy" lányunk nevében! :D

<
sziszka78
Tolna

Hú Niki, nem semmi teljesítmény a fogyásod! Gratula!

Apro! Levi nagyon édes, sokat változott a pofija mióta találkoztunk.

Sziszka! Aranyos a bilizős kép! Ez a nagytesó dolog jó. Viki akármikor meglátja Cintust szabályosan felragyog az arca, olyan édesek.

Hozzátápi elég rosszul megy. Eddig csak a banán jött be, alma, krumpli kevésbé. Szerintem Vikica egyenlőre marad a jól bevált cicinél, de azért próbálkozunk. Főleg most, hogy eléggé megcsappantak a készletek, nem volt étvágyam, le is ment három kiló.
SoteI-nél én is leginkább csak a dokim miatt maradtam.

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?