Móni
Hitel mandula hurrá hurrá

talán nyárra sikerül is költöznötök
Vindo
Kösz
Ahogy olvasom ti is jól elvagytok
Regi
Hozzánk egy ismerős barátnője jár és kialkudott 700/óra +kaja ha éhes lesz és este Peti hazaviszi, ha sokáig kell maradnia. Itt lakik a közelben.
Bölcsi
Látom ez is téma. Sajnos nálunk katasztrofális a helyzet, de talán egy ismerősünk tud segíteni bekerülni. Nálunk, ha nem jön a tesó, szeptembertől szeretnék visszamenni dolgozni, mert a GYES-ből nem lehet megéli.
Jó lesz egy kicsit a szellemi körforgásba visszakerülni és TGYÁS szempontjából sem akarnék kiszúrni magunkkal.
Sajnos nagymama nincs, a magán bölcsi meg horror ár.
Heni
Nekünk lesz 18 hós oltás, már elő is vagyunk jegyezve rá márciusban
Beszélő dumáló porontyok főleg Zsófi és Liza

csak lesek miket nem mondanak
Fogak én is 20 fogra emlékszem. Már 12-nél járunk. Ha továbbra is négyesével növeszti már csak két kör

persze az jó szenvedős
Viranka
Nagyon stílusos volt B-M-v
KTimi
lehet a pöttyös kérdés már nem aktuális, de 3 napig volt pöttyös. Lilla is a hasán kezdte aztán olyan lett mint a pöttyös túró rudi
Ádival kapcsolatban meg semmit nem csinálsz rosszul minden babónak más a tempója, vannak akik nagyon elől járnak beszédben és vannak akik kevésbé, de 3 éves korukra tuti mind ugyanolyan szinten lesz
Ádi is egy nagyon értelmes okos kisfiú. Amúgy tud beszélni, csak nem akar
De nagyon édesek
Silka
Ha vesztek újat ott kötelesek bevenni a régit. Ezt már más is megírta

de akkor én vagyok a megerősítés
Cukipofa Máté
Viranka
Szuper!!!
Regi
gratula a fogyihoz, nagyon ügyes vagy!!
Ágica
Mi volt az ortopédián? No akkor minden rendben.
Tök jó ez az ágyikó
Szopipárna
Nekem is bejött, amikor terhes voltam aludni. Lillával nem sokat használtam szopi közben, de amíg kicsi volt jó volt.
Meg néha baba fotelnek és fetrengőnek is használtuk
Panndi

senkinek semmi köze...ne foglalkozz vele.
Ancsi
No ez jó hír! Hajrá suli!
Sense
Nem baj a Botié is

és nagyon csini vagy!!!!
Fleur

szép is
Mesi
Gegi
Nagyon ügyesen csináltad, csinálod. Nem is értem, hogy ezek szerint van olyan anyuka aki nem tesz meg mindent lelkiismeretesen, hogy ne kerüljön a gyereke kórházba
Tök jók ezek az összehasonlítós képek. Le sem tagadhatják, hogy testvérek, de azért mégis mások.
Aztaa ez a hír az 5 éves gyerekről...szerintem ma már ilyen nem történhet. Bár az sem kevésbé szörnyű, ha egy 12 éves lány szül gyereket.
Silka
Jelen. Lilla hihetetlenül látványosan tud unatkozni

ezért is próbálok neki egy héten legalább kétszer valami színesebb programot csinálni.
Amúgy nekem pont a Ringató foglalkozás vezetője javasolta, hogy ilyenkor a legalacsonyabb költségvetésű játszóház a pláza és nyugodtan vigyük a gyerkőcöket, mert kell nekik a mozgás
Amúgy én kiscsoportos talikban is benne vagyok

Lillának is jót tenne.
Detti
Légyszi egy vöröske képet
Ildike bájos, és Zsófi nagyon cuki (tetszik a hintája)
Sense
Melyik csodaintézményben történt ez?
Kaqk
Tuti a fog. Ilyenkor nyűgösebb Lilla és hisztis mint a fene. Mindenen kiakad. Ilyenkor nagyon kicsi az ingerküszöbe. Biztos a csomagolás hab a tortán neki.
Mira

akkor a boci boci volt????
Nektrain
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap és Robesz továbbra is cuki!
Irina
Fel a fejjel. Amúgy maximálisan megértem az érzéseidet. Remélem eljön az az idő, amikor meg tudod már beszélni a dolgokat Ádóval és szerintem mikor nagyobb lesz neked is könnyebb lesz.
Regi
Ringatón nekem is ez az érzésem volt, ezért is szeretek járni. Mindig is énekkaros voltam.
Nagyon ügyes vagy!
Móni
te meg nagyon édes. mOst jönnél itt nekem segíteni a kipurcant hátaddal.

,
És basszus Lilla is pont ugyanilyen 2 napja. És persze ő még mondja is. Bármit kérdezünk tőle nem és folyamatos nyekergés, sírás és anyanaya...
Dotildi
Wow ezt eddig nem is írtad! Szorítok, hogy minden ok legyen. Dorka kivel lesz?
Gica
Az megszívta, mert év közben nem vesznek fel a bölcsibe, ahogy én tudom.
Molli baba boldog névnapot!
Marica utólag is nagyon sok boldog (jövőre sokkal boldogabb porontyos) születésnapot!
Meryke Boldog szülinapot!
Anikoh boldog szülinapot!
Karicska boldog névnapot!
Köszönöm a kérdéseket lábam sokkal jobban, bár még fáj és szerintem eltart még egy darabig, mire rendbe jön.
Majd még jövök beszámolóval, de most Lilla az ölemben és így nehéz.