A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem... Ha Rugó elalszik, jövök :wink:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vera! :lol:
Oké!

Fogyi: tegnap (és tegnap előtt) tökfőzeléket ettem vacsira (szójatejből és tönkölybúzából készítettem), ugyanolyan finom volt (már aki szereti a tökfőzeléket! ;)).
Ma zöldséglevest főztem (zöldbab, s.répa, f.répa), abból ettem egy tányérral. Apa meg hozott egy csomó kaját, abból ettem két sült csirke alsócombot.

Nagyon eltűnt mindenki!

Szelikém most alszik. Ma délelőtt nem volt annyira nyűgös az álmossága miatt, bár fél 10 körül megint ráfeküdt a hálózsákjára! :lol: Meg Apa fél 11-től itthon volt (ez sokat számít ;)), nemrég ment vissza dolgozni.

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

Vindo, ez nagyon jó hír! Hajrá építkezés!

Fogorvos, ne is mondjátok, másfél éve nem voltam :oops: És érzem, h van 1 lyukas fogam, egy másikból meg letört egy darab. Hurrá, végre lehet fogorvosra költeni :?

Ágica, mit mondott a doki?

Gremese, micsoda egyforma póz! Nagyon hasonlítanak, csak Zsófinak több a haja, Gegi meg pasisabb :wink: Olyan kis vasgyúró!
Azt akartam még kérdezni, h második baba után is szendved az ember babyblues-tól v ez csak az első után jellemző?

Regi, ne hagyd abbaaaaaaaaaa! Tök jó olvasni, h miket csinálsz. És még mindig kivi vagyok a töltött karalábédra. Leírod, h hogy csinálod?
Fogyiklub:
Én most azért nem írtam, mert ugye mondtam, h "melegkaja" undorom lett, úgyhogy pár napig felvágottoztam, virsliztem meg tojásoztam. Egyébként tuti tojáshiányom lehetett, mert nem eszem sűrűn, most meg 3 napig minden nap azt kívántam. :shock:
Viszont ma felraktam egy jó kis levest (már jön az illata :D ) pulykanyakkal meg egy rahedli zöldséggel. Ma-holnap tutira azt esszük. És legalább a folyadékbevitelemmel sem lesz gond.
Egyébként (nem röhögni) írom, h mit és mennyit iszom egy nap. :) Máshogy nem innék. Úgy néz ki, h működik, mert a nap végi összesítésnél kiderül, h bő másfél, sokszor 2 liter folyadék lecsúszik egy nap. És szerintem használ is, mert ma ráálltam a mérlegre, és (mivel meg fog jönni) tele vagyok vízzel, ennek ellenére is fogytam 30 dekát a héten. Tudom, alig valami, de nekem sokat számít. Remélem 1 hét múlva meg majd leesik az állam. :)

Szegény diétázó Zéti! :(

Fog, nálunk is jön ezerrel, bár látni semmit nem látok. Tök jó, végre 3 heti orrszívás után végre elraktam a porszívót, tegnap meg újra vehettem elő :twisted: Szegény gyerek annyira utálja. És sokszor odakap a fogához és mondja, h "fáj".

Ezek az éjszakai félkómás szopizások. Emlékszem én felülve szoptattam, és annyira fostam, h bealszom és leesik Liza az ágyról. Olyan rossz, nem tudja az ember mikor alszik, és mikor van ébren...

Viranka :D Egyébként mi is Thomas rajongók vagyunk. Nem tudom eldönteni ki szereti jobban Lizi v az apja :)
Míra :lol:

Olyan pipa vagyok, elvittek az orrom elől egy szuper tavaszi kiskabátot! :( Pedig mindig mondogatom magamnak, h ne szeressek bele egyik darabba se túlságosan, most mégis megtörtént. :cry:

silka
silka

Ja, a jó hírt meg el is felejtettem: a barátnőm babájával minden renben, szépen szopizik és már be is hozta a fogyást, sőt már túlvan a születési súlyán, ezért valószínű 3-4 nap múlva már jöhetnek is haza. :D
Köszi az energiákat, hatottak! :D :D :D

silka
silka

Ezt az oldalt sikerült visszaolvasnom :oops: Rugó újra elérkezett a számítógép-korszakába, így kissé hanyagolom netezést kb. két napja. Legújabban az a heppje, hogy ha egy széket is állva hagyunk az asztal előtt (de leginkább a notebook előtt), felmászik rá, feláll, és állva pakolgat az asztalon :shock:
Na, persze ez nem túl jó felállás, mert akkorát eshet... Így minden szék le van fektetve a lakásban, de néha kicsit sír mellettük, hogy miért is nem állhat fel a tetejükre :shock:

Gábor ma annak az alapítványnak segíti a költözését, amelynél én is melóztam pár hónapot (Gábor a programozásban segít nekik általában). :shock: Így most egy tökéletes hétköznapunk van :roll:

Gica - nekem az egyik nagymamám nyíregyi, és van ott (meg a környéken) egy csomó rokonunk. Igaz, gyermekkoromban voltam náluk utoljára, bár ők idén megkerestek minket. Hú, hogy érthető legyen, én Heves megyében nőttem fel, és 18 évesen kerültem Db-be :wink: Meg jártam egy félévet dolgozni Nyh-ra :wink: Sokat ettem péksütit a vasútállomáson ott a földszinti pékségben, mindig azt ebédeltem :roll:

Miléna - jobbulást Neked!

Heni - az állandó kupi engem is idegesít :roll: Ráadásul ha Gábor éjszakázik, még a konyhát is képes úgy hagyni, hogy összerezzenek, mikor meglátom reggel :x Mikor Rugó nyáladzott, mindig kicsípte a száját :roll:

Emese - ezek az tudathasadásos éjszakák nálam is megvoltak.

Rugó kezdetben a kiságyában aludt, nem velünk. Három hónapos volt, mikor kijöttek az első fogai. Na, onnantól feladtam az elveimet, mert 15ször nem tudtam visszaaltatni egy éjjel a kiságyában. Úgyhogy átkerült hozzánk, én meg kipihentebb lettem. Ráfekvős baleset még nem volt, bár néha keressük, és a lábunknál találjuk meg :roll: Gábor nagyon szeret Rugóval aludni, mindig dicsekszik nekem reggel, ha hozzá bújva aludt az éjszaka :D

Fleur - azért vigyázz még a lábadra!

Viranka - pattogatott kukorica :D

Én tíz éves voltam, mikor először akartam magamnak sütni ezt a húspogácsa-szerűt. Feltettem az olajat, és vártam, hogy majd felforr :roll: De nem forrt fel, és szerencsére anya is hazajött közben. Igaz, fél napot biztos szellőztettünk :roll:

Na, most ennyire futotta, megyek az udvarra, már megint nekem kell szednem a kutyasz....t :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak gyors életjel.
Cica is meg én is meg vagyunk fázva egy kicsit.
Ráadásul én de. rosszul mozdultam és felállás helyett összecsuklottam.
Úgy masszírozták meg a hátamat, hogy legalább ülni tudjak.
Az egész tetőzésére itt van az anyósom :evil:

Bocsi, most csak ennyi.
Ígérem ha összeszedtem magam jövök.
Köszönöm a hiányolást.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni - vigyázz magadra :!: Ez az összeesés nem hangzik jól... Akkor majd gyere.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Én is csak gyorsan jövök, látom mindenkinél van valami. :(

Szedtem Oscillococcinumot. :wink: Este pedig ittam mindig Neo- Citránt. Ma már sokkal jobb.

Zétim még mindig hasmenős. De már ma eszegetett. Ki is jött a pelusból, pedig ilyen utoljára picuri korában fordult elő. Most is zuborog a pocija, nem is tudom tényleg a foga vagy valamit benyalt.

Kimegyünk picit ha a hasa engedi. A tárolónkba el kell kezdenem a pakolást. :?

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

A pelenkázás egyre nehezebbé válik, avagy a pucér motoros...
(kedve szottyant közben motorozni) :shock:

Kép Kép

Kép

A részleteket mindenkinek a fantáziájára bízom :wink:

Kép
vindolanda

Lányok, Rugó először áram alá helyezte a linuxos gépet, majd bekapcsolta :shock: Végül létrehozott egy fájlt, azzal a névvel, hogy "iiiii", majd kitette az asztalra :shock:

Aztán észrevettem, és most áramtalanítottam a sarkot :wink:

Azt is leírom, hogy rendszeresen hívogatja az ismerőseinket a Gábor mobilján, fényképez vele, és minden havi számlán van kb. 40 Ft wapozás, az ő szokott lenni :D

Na, megyek vacsorázni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Basszus, írtam egy kisregényt és elszállt :twisted:

A lényeg.

Fogyizók, szuperek vagytok, Regi olyan jó olvasni amiket írsz, Silka igyál, igyál, igyál, Meryke te is jól haladsz.

Gremese, örülök, h jobban vagytok. Pihenjél amint van egy ici-pici időd aludni:)

Minden beteg Anyukának és Babának jobbulást.

Beszéd, de jó, hogy már vannak babák, akik ennyit beszének, Robesznek is van kb. 20 szava:)

Rólunk röviden.
Szóval hétfőn és szerdán masszíroztatni járok, pénteken tornára, és infraszunázni. Apa bevállalta Robeszt. Olyan rendi, mondjuk két óráról van szó, de akkor is.
Bár a lakás, csatatér lesz ezen idő alatt, de hát mindennek ára van.
Illetve kissé nehezebben alszik el, annyira felpörgetik egymást:)

A fogyókúrám halad, de inkább centiben mérhető, valószínű a masszázstól, aminek köszönhetően sokkal szebb a combomon a bőr, ez is valami.

Ma voltunk Anya szülinapját ünnepelni, tök jó volt az étterem. Volt egy pici játszósarok, pelenkázó a mosdóban, és etetőszék, nem volt drága sem, és Robesz olyan jó elvolt, igaz voltak gyerekek is, de amúgy is jól érezte magát. Majdnem 3 órát ott voltunk. Dobok képeket, ha tudok majd.

Na most hulla vagyok.

Sense, látom még egyben :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nektarin

Megnéztünk egy horror-filmet :mrgreen:
Most már megyek aludni, Gábor éjszakázik :arrow:

Sense, elsejére tippeltem, ha jól emlékszem :wink:

Nektarin, micsoda harisnyája van Robesznek. Infraszauna, masszírozás - hű, de jó dolga van valakinek 8)

Kép
vindolanda

LÁnyok, hol vagytok :?:

Az éjszakánk nem volt túl felemelő, Rugó elég sokszor kelt, Gábor fél ötig éjszakázott :roll: De az ebédet már átvettem pizsamában, így nem kell sietnem a felöltözéssel 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szeli Anyunál, én meg mindjárt nekiállok takarítani meg vasalni...
Képzeljétek, tegnap Szeli mutatott a fenekére, és tényleg volt kaki a pelusban! :) Egyre okosabb! :)

Silka! De leírhatod ám a hideg kaját is, amit eszel! Engem az is érdekel! ;)
Én tegnap vacsira ugyanazt ettem, mint ebédre. Ma meg összedobok valami jénais zöldséget csirkemellel. :)
Ezt a töltött karalábét akartam elkészíteni, vagy valami hasonlót (sajt és borsó nélkül, tejföl helyett joghurttal, hogy lájtosabb legyen):
http://www.hazipatika.com/services/reci ... c?rid=1255
Örülök, hogy barátnődék jól vannak, és mehetnek haza! :)

Vindo! Ne is mondd! Szeli is néhány napja jött rá arra, hogy ha feláll a székre, akkor mindent elér, ami a konyhaasztalon van... :roll: Nagyon kell figyelni!
Rugóval nem könnyű a pelenkázás! :shock: :?

Szeli mostanában megint lefekszik pelenkázáshoz! :) Úgy tűnik, elhalványultak a kúpos emlékei... 8)

Együtt alvás: Szeli 14-15 hónaposan döntött úgy, hogy nem hajlandó külön aludni. Lefekvésnél addig üvöltött, míg magam mellé nem vettem. De így most jó, hogy odatoltam a matracomat. Általában odabújok hozzám, és úgy alszik el, aztán, amikor már mély álomba zuhan, átteszem a helyére! De simán ki lehet szökni este. ;) És csak valamikor hajnalban gurul vissza hozzám! :)

LMóni! Jajjj! :( Vigyázz magadra! Pihenj!

Meryke! Hogy állsz a fogyival? Még mindig „vízvisszatartasz”? Szerintem jövő héten én is fogok... :roll:

Nektarin! Robesz nagyon édi, ahogy elaludt a hintában! :lol:
Ez a masszázs jól hangzik!!! :) Ez cellulitisz masszázs (vagy minek mondják?)?
Nekem is jó dolgom van mostanság! (Mióta nyílt egy konditerem, ami 11-ig nyitva, így Apa akkor is el tud menni, ha én tornázni megyek! :)) + infraszauna. Februárban meg úgy néz ki, hogy megyek 1x színházba a barátnőimmel, 1x meg moziba Apával! :D

Holnap délelőtt megyünk Ringatóra! :)
http://www.ringato.hu/index.php?ringatorol

Maggie!!!!!!!!!!!!!!! Most már kőröztetni foglak! ;)
(Mindig eszembe jutsz, mikor megy a zenecsatornán a "Fekete rúzs" :))

Kép

Kép
regcsiken14

Fogyi: Úgy döntöttem, hogy az ebédet serpenyőben készítem: csirkemell, Iglo mediterrán zöldségkeverék, zöldbab, kevés olíva olajjal.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Silka: Nekünk egy egyszerű kis műanyag diavetítőnk van, talán két éve vettük a Corában és ötezer körül volt. Viszi a régi diafilmeket is. Különben néztem, hogy a Teszvesz és a Vatera is tele van diavetítőkkel :wink: Felület: ajtó esetleg ?, persze ha fehér :roll:

Vindo: De jó, akadály elhárítva, indulhat az építkezés :wink: A pelenkázás nálatok aztán nem egyszerű :lol:

Fog: Hál' Istennek nagyon jó fogakat örököltem, eddig két lyukas fogam van, slussz. Az ínyemmel voltak problémák a terhesség miatt, de azt is helyrehoztuk, úgyhogy most minden ok. :)

Ágica: Hogy van Petrus?

Mesi: Azért látszik ám, hogy egy alomból valók :lol: Édes Zsófi, hogy segít :)

Kaqk: Sajnálom, hogy Emma nyügike, olyan kis érzékenyek, biztos érzi, hogy változás lesz, itthon már minden ok lesz. :wink:

Unatkozás: Sajnos nálunk is egyre gyakoribb, várjuk a jó időt, addig maradnak a foglalkozások, Játszóház.

Viranka: Míra :lol: :lol: :lol:

LMóni: Jobbulást!++++++

Regi: Túl vagyok a vízvisszatartáson, -4 kg! :lol: :lol: Én azért nem nagyon írom, hogy mit eszek, mert nem olyan érdekesek :roll: , de ma pl. falafel golyócskákat fogok enni salátával (uborka, paradicsom, jégsali, újhagyma+ Update öntet). Viszont jó, hogy te írod :wink:

Nektarin: Téged már meg sem fogunk ismerni :wink:

Ma délelőtt templomban voltunk (igyekszünk legalább egy hónapban egyszer elmenni) Bencus ilyenkor elmegy a nagyobbakkal és a hitoktató nénivel, mi meg Mátéval bevonulunk az elkülönített babás szobába, ahonnan tudjuk követni az Istentiszteletet, de a gyerekek közben játszhatnak, nem hallatszik ki. Hát mikor vége lett, Apa elment Bencusért és, amikor Máté meglátta sikongatva rohant hozzá és úgy megölelték egymást, olyan jó érzés volt, persze a szemem is könnyes lett :oops: :)
További szép hétvégét mindenkinek!

Irina???????

KépKépKépKép
meryke

Rugó egész nap nem aludt :shock:

Remélem, kilenctől tovább nem húzza :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Mi is vagyunk csak sajna most úgy néz ki én leszek beteg :cry: kapar a torkom és az orrom is megindult :( Petra péntek óta láztalan állítólag fogzik és még benyelt valami vírust aminek még az elején járunk a doki néni szerint mert egy picit volt csak piros a torka és épp hogy folyik az orra.De ma egésznap sírt meg nyafogott gondolom a fogzás :roll: de nagyon rossz látni hogy igy szenvednek.

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

Ágica!
csak megnyugatatásképp :lol: ma uez volt nálunk :) este szinkron üvöltéssel egybekötve :) én már röhögtem kínomban rajtuk 8)

Lmóni!
jobbulást :) remélem zérr lassan jobban lezel :) anyós medddig marad?

Nektarin!
de édes Robesz :) s hol voltatok végül kajálni?

Nyekrittel mi lehet?

KépKép
viranka

Tegnap szerencsésen hazaértünk, a gyerkőcök jól bírták a 3 órás utat. Aludtak kb 1,5 órát, a 1 órát nézelődtek, majd azt megunva, nyafogtak kicsit, de elkezdtünk családilag énekelni, aztán viszonylag lehiggadtak. Ma a másik mamáéknál voltunk, úgyhogy elég sűrű volt a hétvége.

Fleur!
Örülök, h jobban van a lábad. Elhiszem, h kivagy arra, h a férjednek állandóan kföldre kell járnia.

Regi!
Nagyon ügyi vagy a fogyival, én is gyűjtök majd ötleteket tőled, csak írd szorgalmasan a recepteket! :)
Korábban is úgy tervezted,h Szeli 2 éves korától visszamégy dolgozni, vagy időközben alakult úgy?

Vindolanda!
Nahát, egy földi! :) Csak nem a főiskolán dolgoztál?
Pucér motoros :lol:
Jól látom, Rugó ágyából kiszedtetek néhány rácsot, hogy közlekedhessen? Kifűrészeltétek, vagy egyszerűen ki lehetett emelni?
És mikor aludt el ma végül a fiatalúr?

Mesi!
Gegi már 4 hetes???? Még csak most született!!!

Viranka!
Az igen! Mirában egy konyhatündér veszett el, csak még gyakorolnia kell!! :)

Nektarin!
Aranyos Robesz, amint bóbiskol ahintában. :)

Ágica!
Sajnálom, hogy betegeskedsz. :( Jobbulást!

Móni!
Vigyázz magadra!

Lányok! Mekkorára kell kicsinyíteni a képeket, hogy fel tudjam tölteni?

Na, megyek aludni. Jóéjt.
Gica

Kép
gica1

Halihó! :lol: :lol:

Pusszantalak Regi! Megvagyok, csak sűrűre sikeredtek a napjaim. Nem is nagyon olvastam vissza a hétvégét, csak megakadt a szemem a nevemen, gondoltam inkább gyorsan jelentkezek. :lol:

Tegnap is egész nap nem voltunk itthon, ma is csak nemrég érkeztünk. Tegnap Orosházán voltunk egy tornán. Bár nem érte meg elmenni, Dávidék olyan borzasztóan játszottak, hogy leginkább csak bosszankodtunk. Ráadásul hajnali négytől ébren voltam, alig fáradtam el. Ma meg Nánáson voltunk, anyukám szülinapját ünnepeltük. Most meg még várom, hogy végezzen a szárító. Korán reggel is mostam, majd érkezés után folytattam. Minden rendben egyébként.
Nagy lázban égek(ünk), mindjárt mesélek. :wink:
dmaggie

Sziasztok, lányok, édesek vagytok, hogy hiányoltatok, röstellem nagyon, hogy nem jöttem, de olvastalak persze Titeket (most főként Sense miatt, de természetesen a beteg babócák és anyukák miatt, a csodás képek miatt is mindig). Viranka, örülök nagyon a gasztrós jó hírnek!

Szóval az volt, hogy semmi időm semmire, pedig még el sem indult a tanítás, de minden estére ezer dolog marad. Aztán meg ellepett a szokásos "a gyereknevelés nekem semmilyen sikerélményt nem okoz" érzés, ami elég gyakori nálam. Nagyon nehezen emésztem meg, és szerintem nem azért, mert egy karrierista-individualista izé lennék, hogy a gyereknevelés a belefektetett energia ellenére is nagyon kevés pozitív élményt tud adni, tudjátok, amikor a már hetek óta megy a hiszti és nyűglődés, akkor nekem kevés vigasz, hogy majd elmúlik (mert nem minden gyereknél múlik el pár nap múlva). Szóval a sok (én így érzem) kudarc, pedig az ember jót akar, na ezt nem tudom megemészteni. A munkában ez nem így van, ott ha az ember szorgalmas, határozott, talpraesett, annak van valami látszatja azért... No mindegy.

Puszi, igyekszem jönni a héten, de nézzétek el, ha nem eregetem folyton rátok a depis futamokat.

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Ma már kicsit jobban :)
Anyós szerencsére tegnap elment, de azért futott egy kört. hogy Ő marad nekem segíteni :shock: amíg meggyógyul a hátam.
Én meg mondtam páromnak, hogy erről sürgősen beszélje le mert ha Ő nem akkor én de akkor abból sértődés lesz.

Irina azért vagyunk itt, hogy kirángassuk a depiből.
úgyhogy kérlek ne magadba fordulj, hanem írd ki a bánatodat.
ha segíteni nem is tudunk szerinted, de legalább "meghallgatunk"

Maggie végre megvagy te is :)
várjuk a mesét :D

Vindo hááát, nem irigyellek a pelenkázásért
amúgy nagyon cuki a motorozó Rugó :lol: :lol:

Ágica hogy vagy?

Regi nagyon ügyes vagy a fogyással :lol:

Viranka Míra és a pattogatott kukorica :lol: :lol:
mi csak mosolygunk de gondolom ti fogtátok a fejeteket :lol:
Ha jobb idő lesz mehetünk hozzátok?
Esetleg Ágica is jönne :roll: :lol: ?

Unatkozás nálunk is van.
Nagyon nem tudok ellene tenni sajnos. Játszóház, programok. De mindig nem lehetünk házon kívül. Pláne ha beteg.
Ma még itthon nyomjuk de szerintem holnap, holnapután megyünk játszóbölcsibe.

Nektarin dobj már egy fotót magadról, hogy lássuk milyen sokat fogytál.
Robesz tünemény. Látom szeret a hintában aludni :lol:

Mesi de jó, hogy javultok :lol: :lol:
nagyon édesek a gyerekek. le sem tagadhatják, hogy tesók :lol: :lol:

Gica 600*600-ast enged maximum.
én 400*450-est szoktam.
örülök, hogy ilyen jól bírták az utat a gyerekek.

Fleur örülök, hogy jobban.
Ajánlatom még mindig áll.
Zoli tegnap este is kérdezte, hogy itthon hagyja-e nekünk a kocsit. Kimegyünk-e hozzátok segíteni.

Silka az nagyon jó, hogy írod mit és mikor iszol.
Nővérkém is így szokott rá az ivásra.

Van valakinek jól bevált fánk receptje?
Kéne sütni de nincs recept, anya meg nem veszi fel a telefont
:?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok 9 óra és az én hozzászólásom volt ma az első :shock:
Hol vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

és a lényeg!

Sense????????????
Vagy inkább Viranka?????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Most csak Gicának! Igen, az eredeti terv is ez volt. Szeli tavaly márciusban be is lett íratva a bölcsibe szeptembertől! :)
Bár én maradtam volna itthon szívesen, de sajnos a pénz miatt muszáj... :roll: De talán kihúzom decemberig! ;)

Tényleg Csajok! Először az elmúlt évi szabikat ki lehet venni, ugye???

Megyünk Ringatóra! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Itt vagyok én is, de minden a feje tetejére állt tegnap este meg az éjjel.

Rugó kidőlt fél nyolckor, miután egész nap nem aludt egy percet sem. Ujjongunk, de jó, akkor reggelig nyomja majd.

Este 10-kor kipihenten felnyitotta a szemét :x És igen, éjszaka fél kettőig :shock: szórakoztatott minket :shock: MOst bezzeg alszik :D

Így hát a mai napunk is nagy kaland lesz.

A tervező épp itt van, Gábor mutogatja kinn neki a házat.

Irina, Maggie - jaj, gyertek már. Irina, a problémákat meg ki kell írni magadból.

Gica - igen, ott nyomultam fél évig a fősulin. Az ágy rácsát ki lehetett venni, de akár ki sem szedtük volna, nem nagyon mászik be rajta, csak ha játszik... Tegnap pl. azon keresztül locsolta be a vizét a kiságyba, aztán belemászott, és a vizes szivacson hentergett...

Felkelt :arrow: Írok később mindenkinek. Regina, Móni :wink:

Kép
vindolanda

Megjöttünk, nagyon jó volt! :)
Most :arrow: altatni, de előtte úgy érzem, pelust kell cserélni! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Sense????????

Lmóni: Egyre szarabbul vagyok de lesz ez még jobb is :wink: A taliba benne vagyunk ha jobb idő lesz :D

Vindo: Akkor pompás éjjeletek lehetett.Imádom Rugó képeit :D

Nektarin: De jó hogy jelentkeztél.Gratula a fogyihoz.És még mindig nagyon kis helyes pasid van :wink: :D

Viranka: Egyszerre a kettő? Nagyon jó lehetett én néha Petra egyedüli nyafiját alig bírom :oops:

Mesi: Nagyon jók a képek amit felteszel annyira jó nézegetni.Ha van egy kis időd megszórhatnál minket. :D

Hörcsög: Voltál már Karcsikával a neurológián?

Irina: Szerintem amit leírtál nincs semmi gond.Mindenkinek vannak depis hangulatai.

Gica: Közös éneklés a kocsiba :D Mi is szoktunk együtt apával mert Petra mindig a cél előtt akar elaludni kb 5 perccel és akkor neki kezdjük a Lencsi lánykát :lol: erre kipattan a szeme :D

Fleur: Nem semmi ami veled történt.Remélem már azóta jobban vagy.És képet még nem tettél Lilláról :)

Maggie: Te is meg vagy :wink: Várjuk az infót :)

Regi: Gratula a fogyáshoz.Én is szeretm olvasgatni mikor mit eszel :D

Meryke: Édes lehetett Máté ahogy rohant Bencus felé :D

Silka: Gratula a barátnődnek.Sok sikert a fogyihoz.Jövőhéten vagy a héten :roll: már tuti kevesebbet fog mutatni a nők átka azaz a mérleg :D

Miléna: Hogy van Zéti? Remélem nem ő is a hányós hasmenős vírust szedte össze :roll:

Bili téma: Tegnap vettünk neki egyet és este fürdés előtt ráültettük mire ő kapaszkodott az apjába hogy azonnal vegye fel. :roll: Azóta eltettem persze csak a fürdőbe hogy hátha :roll: mert Petra olyan hogy onnan mindent kihord ami létezik még a saját szennyesládáját is :lol: de a bili közelébe se megy.Félni fog tőle?Nagyon remélem hogy nem és csak azért volt ez a reakció mert tök új volt neki :roll:

Fél12 óta alszik ami azt jelenti hogy 3 perc és kel.Soha nem alszik egy perccel se többet.Remélem működik a boszitopik :D

Kép

Kép
agica1126

Szóval Ringató: Nagyon tetszett, énekeltünk, dalos játékokat játszottunk a gyerekekkel. Kicsit felidézte azt az időszakot, amikor énekkarra jártam! :) Szeli először csak tátott szájjal figyelt, aztán ő is ringatózott a dalok alatt, és élvezte a játékot! De nem volt még teljesen feloldódva. Irma (aki tartja) furulyán is játszott, na, attól csak ámult Szeli! :lol:
Fogunk járni minden hétfőn!

De még lehet, hogy megnézem azt az Almafa foglalkozást is, de arról még semmit nem tudok. Szeli jobb, ha szokja az ilyesmit! :)

Szelike kicsit be van rekedve, kapja megint az Engystolt, de lassan elfogy, úgyhogy veszek Oscillococcinum-ot, kipróbáljuk azt is. A Cebiont meg mostanában elfelejtettem :oops:, úgyhogy azt is kapja megint!
Éjjel fel is sírt fél 2 körül, utána már nem is aludtunk jól... :?

Fogyi: - 6 kg-nál tartok! :) (És még nem telt le az 1 hónap se, hogy fogyózok!)
Mai ebédem: joghurtos csirkemell, párolt karfiol. Vacsim ugyanaz lesz, mint tegnap este.
Este meg torna! :)
Apa meg egyik nap le”sovány”ozott (persze nagyon örül neki)... Mondtam, hogy attól azért még messze vagyunk! :lol:

Meryke! Gratula! :) Azért írjad csak, mert Tőled is vehetünk ötleteket!!! :) Pl. Update öntetről nem is hallottam... :roll: :)
Praktikus ez a templomi külön szoba! :)

Vindo! Rugó mikor aludt el este? Ja, írod is... :?

Ágica! Jobbulást Nektek! :(

Irina! Nagyon sajnálom, hogy Ádó nyűgösködik. :( Egyébként Álmos is mindig nyöszörög (barátnőm kisfia, aki 1 napon született Szelivel), ő egyszerűen ilyen, mindig fel kell venni, ölbe akar lenni. Szóval ezzel csak azt akartam írni, hogy ez nem a Te hibád!!! Fel a fejjel!

Nektarin! Nekem is eszembe jutott, hogy dobhatnál egy fotót!!! Ilyen volt – ilyen lett! :)

Sense!!! Jelentkezz (vagy üzenj)!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Közös éneklés: hát nálunk elég vicces lenne, Apának nagyon rossz a hallása... :lol: Így inkább csak én szoktam! ;)
Viszont Apa annyira belejött a meseolvasásba, hogy tegnap hazaállított két kis könyvvel! :o :)

Bili: Mi is lassan veszünk egyet szerintem.

Fleur! Akkor most már elvileg tudsz jelentkezni! Hogy vagy?

Kép

Kép
regcsiken14

Vajon lesz ma Balázsnak névnapi ajándéka?????? :D (Lotti)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi örülök, hogy tetszett a Ringató
Gréti is szereti csak Ő egy másodpercre nem marad nyugton. Végig rohangálja az egészet :lol:

Ágica jobbulást++++++++++++

Vindo sajnálom a rossz éjszakátokat :(
Elég fura alvási szokásai vannak Rugónak az biztos :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ja, ma hétfő van... :oops:
Akkor a kérdés holnapra szól! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Nálunk megy a nyűglődés ezerrel :?
Ki szeretne menni de a mai nap még nem kéne.
Hozza a könyvét, hogy olvassak. Aztán meg kitépi a kezemből.
Vegyem fel, aztán meg rugdos, hogy tegyem le.
Rajzoljunk majd ne. Nézzünk mesét majd ne.
És a ne persze mindig sírás, hiszti képében jön :?
na nem panaszkodok tovább.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello Lányok,

úgy látom túl sok minden nem történt hétvégén 8)

Vindo, székre felállás nálunk is pokoli nagy gond. Kb 1 hete fel tud mászni könnyedén, azóta csak ott állna. Persze 1 mp alatt fel tud borulni a szék. Hiába próbáltam megbeszélni vele, h ez nem OK, mert nagyon megüti magát, rászóltam, kibáltam, csak kiröhögött. Tiszta izgatott lesz, mert tudja, h nagyon nagy csibészséget követ el. Aztán végül megtekertem a fülét, és bár láttam rajta, h fáj, meg sem mert nyikkanni. Sajnos csak ez hat...
Jó lehet így pelenkázni :lol: De jó, h nekünk nincs motorunk. Még.

Húú, szegény Móni, ez elég rosszul hangzott. Jó, h már jobban vagy. Móni ez az a játszóbölcsi? Mindig szerdán mentek? Nekünk ez az egyetlen nap pont nem jó, de ha máskor mentek, akkor esetleg jövő héten csatlakozhatunk... :)

Nektarin, de jó dolgod van! :D Egyébként meg centikben a legigazibb a fogyás. Nekem is van egy álomgatyóm, ha az rámjönne nyár elején..... Te főzöl, v rendelsz? Miket eszel? Milyen édesen bealudt Robesz a hintában.

Regi, tessék :lol: : most éppen a magyaros vajkrémre vagyok rákattanva, azt kenem abonettre v hammletra kígyóubival. Amit még imádok, az a szellősonka, sovány és nagyon ízletes. Ezt meg csemegeubival v káposztával töltött paprikával szoktam enni. (de bevallom, a héten lecsúszott 2 szelet disznósajt is :oops: igaz h nem kenyérrel ettem. Annak már az ízét sem ismerem, majd' 1 hónapja nem ettem)
Fogyiklub: ma a leves megmaradt husiját fogom megenni, meg ettem egy natur joghurtot müzlivel, du meg ha Lizi hagyja töltött padlizsánt csinálok, ha nem, marad a hideg kaja :)

Meryke, ügyi vagy! Azért Te is írhatod ám :D Falafel golyócska hogy készül?

Irina, teljesen érthető, h a sok nyüglődés miatt kudarcot érzel. (én ilyenkor hisztis szoktam lenni :) ). Gyere és tényleg kirángatunk a depiből :lol: :lol: :lol:
Tessék, elsőre egy kedvcsináló :D :
Kép

Közös éneklés: nálunk mindig ez van. Apa és én is dalospacsirták vagyunk. Így találtunk egymásra is: először együtt karaoke-ztünk, aztán lett belőle barátság, kapcsolat, majd házasság. :lol: :lol:

Lányok, székrekedés ügyben kérdeznék. Pár napja nagyon kínlódva kakil Lizi, sokszor mutat lentre, h "kaki, fáj" és sírva fakad. Ma a játszótéren is vagy 3x. És nagyon nehezen sikerül neki 1-1,5 naponta. Semmit nem változtattam az étrendjén, sőt nem kap banánt, helyette szilvázunk ezerrel, és ha nem hisztizi ki, még a napi túrórudiját sem adom neki. Mit lehet még tenni? Olyan kemény bogyeszokkal van tele a pelus :shock: Nincs vmi homeo szer esetleg?

Hát, ébredünk, ennyi volt mára... végülis lejárt az 50 perc.

silka
silka

Még alszanak a gyerekek... :wink: Ha csak hárman vagyunk itthon, 11, negyed 12 körül kidőlnek és alszanak 2,5- 3 órát. Aztán Este 8-negyed 9 körültől van újból alvászat. Persze az éjszaka nem mindig tökéletes. Zsuzska sokszor ébred, bár ma éjjel nem kelt fel, csak én, hogy mi van már....Szerencsére mostanában egész jól beálltak erre a ritmusra.

Vindo!
Ha enyém gyerekek azt csinálnák, mint Rugó, már rég kidőltem volna. Csodállak, hogy ilyen jól bírod.

Móni!
Köszi, akkor megpróbálok kicsinyíteni.
Ügyesen megszabadultál anyósodtól. :wink:

Irina!
Sajnálom, hogy nem vagy jó passzban, de próbáld ne kudarcként megélni, hogy Ádi nyűgöseb-hisztisebb gyerek. Nálunk Gergő az, aki mindig tud nyekeregni, sosem tetszik neki semmi, vagy ha netán talál valamit, ami számára érdekes kb2 perc múlva már el is unja.

Mindjár jövök még.

Kép
gica1

Mindjár :oops: :idea: = mindjárt

Kép
gica1

Sziasztok!

Már számolom vissza a napokat, pontosan 29 nap, és dolgozni fogok... Örülök is neki, meg nem is. Nagyon nehéz lesz, hogy kevesebbet leszek majd Dorkával, még így is, hogy csak 6 órában megyek vissza...

Regi, igen, először ki kell venni a szülési szabadság + GYED alatt összegyűlt szabikat (van egy tv-ben szabályozott határidő, hogy az állományba vétel után max. meddig lehet kivenni). Erre az időszakra már lehet igényelni a GYES-t is, és az a fizu jár rá, ami a visszatérés utáni fizetésed lesz (elvileg a munkáltatónak emelnie kell a bért a távollét - TGYÁS, GYED - alatti, többi munkavállalónak nyújtott átlagos emelés mértékével).
Nagyon ügyes vagy a fogyózással! Nálam most piros napok vannak, úgyhogy 1 hétig tuti nem állok mérlegre...
Amúgy tegnapelőtt sült csirkecombot csináltam párolt padlizsánnal (padlizsánfüggő vagyok), ma is ezt ettem. Tegnap meg hagymával, gombával töltött csirkecombot + kapros-joghurtos salátát. Reggelire általában tojást eszek valamilyen formában.

Silka, székrekedésre még az őszibarackot próbáld ki szerintem Lizinél, vagy a sütőtököt (Dorkát a sütőtök mindig meghajtja).

Ja, lányok, Lizi tényleg nagyon ügyesen és érthetően beszél :D Ma összefutottunk Silkáékkal, és csak lestem, Lizi milyen szépen ejti a szavakat!
Nálunk azt a pár szót, amit Dorka mind, egyelőre inkább még csak mi értjük Apával.

Kép
dotildi

Zsuzska felsírt. lehet, hogy a foga?

Móni!
Nem irigyellek a mai napért.

Regi!
Örülök, h tetszett a Ringató. Legközelebb már táncra is perdül Szeli! :)
Nálunk senkinek sincs tökéletes hangja, de szeretünk énekelni. A gyerekek sokszor már kérik, hogy mit énekeljünk, aztán vagy kitaláljuk, hogy mire gondolnak, vagy nem...

Bölcsi.
A múlt héten mondtam Apának, hgy bár nem terveztük, azért gondoljunk arra, hogy ha nem jövünk ki anyagilag, lehet, hogy bölcsi lesz a dologból. Bár tudo, hogy jóval előre kell jelentkezni. De tényleg, mi van akkor, ha valakinek hirtelen kell visszamennie dolgozni?
Szabi:
mintha olyat hallottam volna vkitől aki 3 év múlva ment vissza, hogy alig tudott kivenni szabit. Valami változás volt, de nem tudom, mi.

Ágica!
Vindolanda írta, h a védőnénije szerint a bilit elég csak letenni, hogy lássa, aztán előbb utóbb kiváncsi lesz rá, mire is jó. Majd megbarátkozik vele Petrus is.

Silka!
Szegény Lizi. Sajnos nem tudok bevált szert mondani. Én paradicsomlével próbálkozom. Néha beválik.

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Drágák vagytok, de a problémát lényegében leírtam az előző hsz-emben (és épp az a probléma egyik része, hogy én szinte csak panaszkodni járok ide, ezt meg már nem akarom, mert milyen már az, hogy vki folyton panaszkodik?). Nem tudom, mi történt velem, a gyerekvállalás előtt mindig vidám és optimista voltam... (és ezek a mostani pesszimista szólamok nem új keletűek, hanem 1,5 éve tartanak). És természetesen nem olyan dolgokról van szó, hogy jaj, fel kell kelni éjjel a gyerekhez, meg jaj, századszorra csinált kupit, nem ezen a szinten zavarnak dolgok.

Móni, anyósodnak azt kellett volna mondani, hogy a hát mindig anyós nélkül gyógyul a legjobban! ;-)
Nálunk is voltak tegnap apósék, több mint egy év után eljöttek hozzánk (a gyereket már látták az egy év alatt, de csak mi vittük). Nem tehetek róla, de apósomat továbbra is utálom, főleg azt, hogy amikor mondjuk pár óráig nyugi van, és már épp ellazulnál meg kedves lennél vele, akkor tuti mond valami olyat, hogy azonnal elküldenéd. Na meg amikor nyelvészeti eszmefuttatásba kezd... édes istenem... láttam rajta, hogy nem bírta, hogy ne kezdjen el valami okosságot mondani, mert nincsen este okosság nélkül :lol:

Kép
Kép
irina

Dotildi! Jól hangzik ez a gombával hagymával töltött csirkecomb! Hogy készíted? (Még sose csináltam töltött cs.combot... :roll:)

Gica! Apának már a hallásával is gond van, nemhogy a hangjával! ;) Felismerhetetlen, ha énekel valamit! :lol:
Bölcsi: Dunaújvárosban csak a mi bölcsinkbe kellett előre bejelentkezni, mert sok a jelentkező (belvárosi bölcsi), de a többi bölcsibe nem kell.
Még az ovit nem tudom, hogy hogy fogunk oda bejutni, ahova szeretnénk (ami a legközelebb van a melóhelyemhez, és Anyuhoz)??? :roll:

Nemsokára ébred az én Csipetkém! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka, szuuuupi, hogy nincs lisztérzékenység Bálintnál! Biztos nagy kő esett le a szívedről!

Székre/asztalra mászás: mi kb. szilveszter óta küzdünk vele... Nemegyszer térülök-fordulok, pár pillanatra kiszaladok a konyhába, és mire visszatérek, Dorka már az étkezőasztal tetején csücsül :shock:
Persze mindig jól leszidom érte, leszedem onnan + elmagyarázom, hogy nem szabad, de mindig kinéz vmi érdekes tárgyat az asztalról. Mondjuk szerencsére mostanában tán már ritkábban mászik fel (gyorsan le is kopogom).

Furulya: Dóri is imádja! Hallgatni is, fújogatni is. Sőt, az építőkockáiból (nagy legószerű) épít magának "furulyát", és azt fújja, közben hangot is ad hozzá, és persze az ujjacskái is járnak rajta :D
Zongorázni is imád (van itthon egy pianínónk): felmászik a zongoraszékre, nyomogatja a billentyűket, és közben "énekel" :D
Csak hiszti nélkül nemigazán tudom nála megszakítani ezt a tevékenységet, pedig a szomszédaink, gondolom, egy idő után már nem örülnek ezt hallgatni (körülöttünk sok a kigyerek, kisbaba) + engem sem igazán hagy a zongorához jutni, csak úgy tudok rajta játszani, ha Dorkát magam mellé ültetem egy másik székre, és ő is kísér :D

Beteg babócák hogy vannak? Fleur, javul a lábad?

Mesi? Sense? Juba???

Kép
dotildi

Silka: szép bohóc ;-)

Gica: tudom, hogy a nyűgösség nem annyira ritka a gyerekeknél, de vannak anyukák, akik jobban bírják -- én sajna nem tartozom ezek közé.

Bölcsi: nálunk is muszáj lesz, mert egyszerűen nem tudom napi 2-3 óra munkával (esténként) megcsinálni azt a munkamennyiséget, amennyit kell. Ráadásul így szinte alig van magánéletünk. A múltkor egy izgalmas 24-epizódba aludtam bele, úgyhogy ez már a vég...

Kép
Kép
irina

Irina, kívánom, hogy gyorsan túljuss ezen az időszakon, ezeken rossz érzéseken! Hát nem "sétagalopp" egy baba érkezése, alaposan felforgatja szerintem az addig megszokott életvitelt... És hát Ádinak sajnos sok betegsége is volt az első időszakban, de én mindig csodáltam, milyen türelemmel, teljes anyai odaadással viszonyulsz ezekhez ill. írsz róluk! Kívánom, hogy minél előbb visszatérjen az optimizmusod :wink:

Kép
dotildi

Regi, a gombával, hagymával töltött csirkét Anyukám csinálta:
felsőcombokotat kifilézte, a csont helyére tett karikára vágott hagymát + gombát, összegöngyölte, és tepsiben szép pirosra megsütötte. Fűszernek azt hiszem, sót, borsot és majorannát használt. Nagyon fini volt.

Kép
dotildi

No megyek, vár egy óriási halom vasalnivaló :?

Kép
dotildi

Sziasztok,

Ismét rohanásban, brrr

Fotó ígérem csinálok, és felteszem, de azért még sok van hátra, minden túlzás nélkül állíthatom, hogy legalább 20-25 kg, pedig már lement 14, szóval azért még nagyon messze vagyok a vékonytól:)
A fényképezőt azért kerülöm ha lehet:)

Silka, hát én főzők, mivel sok van rajtam, én nem fogyókúrázom, hanem életmódót váltottam, nem eszem köretet, a fasírtba norbi kenyeret teszek, stb. Lassú, de nekem így pont jó.

Ringató, ugye milyen jó:)
Na felébredt, megyek
És megyünk Ringatóra:)

Kép
Kép
nektarin

Viranka, ja a Vakvarjúban voltunk:) az 11. kerületben.

Kép
Kép
nektarin

Móni
Hitel mandula hurrá hurrá :) talán nyárra sikerül is költöznötök :)

Vindo
Kösz :)
Ahogy olvasom ti is jól elvagytok :lol:

Regi
Hozzánk egy ismerős barátnője jár és kialkudott 700/óra +kaja ha éhes lesz és este Peti hazaviszi, ha sokáig kell maradnia. Itt lakik a közelben.

Bölcsi
Látom ez is téma. Sajnos nálunk katasztrofális a helyzet, de talán egy ismerősünk tud segíteni bekerülni. Nálunk, ha nem jön a tesó, szeptembertől szeretnék visszamenni dolgozni, mert a GYES-ből nem lehet megéli.
Jó lesz egy kicsit a szellemi körforgásba visszakerülni és TGYÁS szempontjából sem akarnék kiszúrni magunkkal.
Sajnos nagymama nincs, a magán bölcsi meg horror ár.

Heni
Nekünk lesz 18 hós oltás, már elő is vagyunk jegyezve rá márciusban

Beszélő dumáló porontyok főleg Zsófi és Liza :shock: csak lesek miket nem mondanak

Fogak én is 20 fogra emlékszem. Már 12-nél járunk. Ha továbbra is négyesével növeszti már csak két kör :) persze az jó szenvedős

Viranka
Nagyon stílusos volt B-M-v :lol:

KTimi
lehet a pöttyös kérdés már nem aktuális, de 3 napig volt pöttyös. Lilla is a hasán kezdte aztán olyan lett mint a pöttyös túró rudi :)
Ádival kapcsolatban meg semmit nem csinálsz rosszul minden babónak más a tempója, vannak akik nagyon elől járnak beszédben és vannak akik kevésbé, de 3 éves korukra tuti mind ugyanolyan szinten lesz :lol:
Ádi is egy nagyon értelmes okos kisfiú. Amúgy tud beszélni, csak nem akar :)
De nagyon édesek

Silka
Ha vesztek újat ott kötelesek bevenni a régit. Ezt már más is megírta :) de akkor én vagyok a megerősítés

Cukipofa Máté :)

Viranka
Szuper!!!

Regi
gratula a fogyihoz, nagyon ügyes vagy!!

Ágica
Mi volt az ortopédián? No akkor minden rendben.
Tök jó ez az ágyikó :)

Szopipárna
Nekem is bejött, amikor terhes voltam aludni. Lillával nem sokat használtam szopi közben, de amíg kicsi volt jó volt.
Meg néha baba fotelnek és fetrengőnek is használtuk :)

Panndi
:evil: senkinek semmi köze...ne foglalkozz vele.

Ancsi
No ez jó hír! Hajrá suli!

Sense
Nem baj a Botié is :) és nagyon csini vagy!!!!
Fleur :lol: szép is :)

Mesi
Gegi :lol:
Nagyon ügyesen csináltad, csinálod. Nem is értem, hogy ezek szerint van olyan anyuka aki nem tesz meg mindent lelkiismeretesen, hogy ne kerüljön a gyereke kórházba :roll:
Tök jók ezek az összehasonlítós képek. Le sem tagadhatják, hogy testvérek, de azért mégis mások.

Aztaa ez a hír az 5 éves gyerekről...szerintem ma már ilyen nem történhet. Bár az sem kevésbé szörnyű, ha egy 12 éves lány szül gyereket.

Silka
Jelen. Lilla hihetetlenül látványosan tud unatkozni :) ezért is próbálok neki egy héten legalább kétszer valami színesebb programot csinálni.
Amúgy nekem pont a Ringató foglalkozás vezetője javasolta, hogy ilyenkor a legalacsonyabb költségvetésű játszóház a pláza és nyugodtan vigyük a gyerkőcöket, mert kell nekik a mozgás :)
Amúgy én kiscsoportos talikban is benne vagyok :) Lillának is jót tenne.

Detti
Légyszi egy vöröske képet :)

Ildike bájos, és Zsófi nagyon cuki (tetszik a hintája)

Sense
Melyik csodaintézményben történt ez?

Kaqk
Tuti a fog. Ilyenkor nyűgösebb Lilla és hisztis mint a fene. Mindenen kiakad. Ilyenkor nagyon kicsi az ingerküszöbe. Biztos a csomagolás hab a tortán neki.

Mira :lol: akkor a boci boci volt????

Nektrain
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap és Robesz továbbra is cuki!

Irina
Fel a fejjel. Amúgy maximálisan megértem az érzéseidet. Remélem eljön az az idő, amikor meg tudod már beszélni a dolgokat Ádóval és szerintem mikor nagyobb lesz neked is könnyebb lesz.

Regi
Ringatón nekem is ez az érzésem volt, ezért is szeretek járni. Mindig is énekkaros voltam.
Nagyon ügyes vagy!

Móni
te meg nagyon édes. mOst jönnél itt nekem segíteni a kipurcant hátaddal. :),
És basszus Lilla is pont ugyanilyen 2 napja. És persze ő még mondja is. Bármit kérdezünk tőle nem és folyamatos nyekergés, sírás és anyanaya...

Dotildi
Wow ezt eddig nem is írtad! Szorítok, hogy minden ok legyen. Dorka kivel lesz?

Gica
Az megszívta, mert év közben nem vesznek fel a bölcsibe, ahogy én tudom.

Molli baba boldog névnapot!
Marica utólag is nagyon sok boldog (jövőre sokkal boldogabb porontyos) születésnapot!
Meryke Boldog szülinapot!
Anikoh boldog szülinapot!
Karicska boldog névnapot!
Kép

Köszönöm a kérdéseket lábam sokkal jobban, bár még fáj és szerintem eltart még egy darabig, mire rendbe jön.
Majd még jövök beszámolóval, de most Lilla az ölemben és így nehéz. :)

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?