A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!

Nekem az elmúlt egy hétben nőtt bazinagyot a hasam! De fájt is már kora délutántól késő estig, elég komolyan :? ! Alig bírtam tőle elaludni! Először be is voltam szarva, nehogy vmi baj legyen, de biztos voltam benne, hogy növekszik, és tényleg :D .
Mikor voltunk UH-n feltűnt, hogy elég szűkösen van a gyerek, mondta is nőgyógyász, hogy az a hét alapból nem is igazán alkalmas az UH-ra, mert viszonylag nagy a gyerek, kevés a víz, na és ezt a lemaradást hozta be nekem a napokban a méhem, hogy nagyobb hely, és több víz legyen a babunak. Szóval a 15. hét körül ez normális...
De azért van ott pocak, bár utcai cuccban tényleg fel se tűnne :shock: ! Amúgy én is furcsállom, hogy nagy a hasam, hiszen nem vagyok sovány, és a vékony nőknek szokott jobban látszani. Viszont ugye csak 160 vagyok, és biztos emiatt van, mert azt olvastam is, hogy nagy pocakra számíthatnak az apró nők :D !

Na, és most jön a feketeleves :lol: ....
'+!"+%!/%/==(%%!/+!%'"%!/=/((%=!....- mondanám, ha előttem állnál :evil:! Ezzel az ég egy adta világon senkinek nem teszel jót, amit most csinálsz:
1. a babának semmiképp! Neki meg kell maradnia, és ehhez neked kell a tökéletes "inkubátornak" lenned. De te nem inkubátora akarsz lenni a babádnak, hanem egy fél nemzet agregátora! De most nem ez a feladatod! Minden energiáddal azon kéne lenne, hogy neki ne essen baja.....
2. Magadnak sem teszel jót! Hiába is várod, hogy bárki is értékelje, hogy terhelhető vagy, ezt inkább csak meglovagolják az emberek, mint elismerik! És senki nem fog neked "munka hőse" szobrot emelni, sőt a kolléganőid, majd úgy fognak emlegetni:- Emlékeztek arra a bociszemű lányra, aki a vécénél ült, és volt olyan hülye, hogy itt dekkolt, mikor rég nem kellett volna dolgoznia?!?!?!?!?!
3. A párodnak sem! Mert tök érthető, hogy belevonod a házimunkába ennyi meló után, de most az lenne neki is a legjobb, hogy miután te szép kényelmesen elvégzed a házimunkát hétköznap, hétvégén valami finomsággal várod, és utána együtt henyéltek a hétvégén, ábrándozva szerelmetek gyümölcséről. Vagy vásárolgattok neki egy-két rugit (mármint a gyereknek, nem a férjednek :lol: )! És apuka kipihenten, szerelmesen szelheti az autópályát tudván, hogy mégsem marad ki a babavárásból! (Ne feledd biztos szar neki, hogy nem veheti ki ezekből a dolgokból a részét! Az én férjem a nagybetűs pasi, mégis gyereküléseket nézegetett a neten, és tegnap mondta, hogy lassan el kell kezdeni a bevásárlást a babának, és ő arra gondolt, hogy....)
4. A munkahelyednek sem jó ez! Akármilyen családias is a céged, nyilván profitorientált, és egy újonnan alkalmazott, ambíciózus, bizonyítani akaró munkatárs sokkal többet hozhat a konyhára, mint egy "mosott szar", mártír kismama, akinek kedvenc szórakozása, a babanetezés (félre ne értsd, imádom, hogy itt vagy, de dramaturgiailag ez kellett ide :wink: ).....
Szóval nem ragozom! Ki a fenét akarsz becsapni?! Meglesznek nélküled, bármennyire fáj is ez!!!! A a babádnak viszont csak te kellesz!!!!!!!! És hidd el, lehet hogy az első pár napban lézengeni fogsz a lakásban, és nem tudsz mit kezdeni a szabadidőddel, de idővel meg azon fogsz agyalni este hogy mehetett el ilyen gyorsan a nap, mikor nem is csináltam semmi!? (Tapasztalat)
És még egy kis sztori:
Anyósom ugyanolyan munka hőse típus, mint te! Nemrég mesélte, hogy mikor ő terhess lett a férjemmel, még a szövőgyárban dolgozott, de amint kiderült, egyből átették gépkezelőnek, tehát nem kellett cipekednie! De ő, mivel ő olyan kemény asszony, hat hónapos terhesen is emelgette a többtíz kilós íveket (pedig nem kellett volna!!!), aminek az lett a vége, hogy 6 hónapos terhesen megindult a szülés egy emelésnél (ezelőtt 30 évvel, tehát a bébi esélyeiről ne beszélgessünk), és a férjem csak annak köszönheti az életét, hogy anyósomat két hétig mélyen altatták, és így megúszták a koraszülést!
Ezt ő azért mesélte el, hogy bizonyítsa, mennyire jó munkaerő, és milyen kemény nő, és nézzünk fel rá! De tudod mit gondolok róla, hogy egy felelőtlen, tudatlas, seggfej volt, és veszélyestette a gyereke életét a saját előmenetele miatt, ami gyakorlatilag megbocsáthatatlan! :evil: :evil:
Persze közel sem azonosítalak vele, csak szeretném, hogy megértsd, ez a korszak pótolhatatlan!!!! És őt az nem az fogja érdekelni, hogy hány számlát intéztél el naponta, hanem hogy pihentél-e eleget az ő érdekében!!!!

Ja, és amúgy nekem van két "kismamis" könyvem is, és mindkettő akkora fos, hogy ha egy he-he-szint poént olvasok benne, már felírom magamnak :? :D ! Szóval fel van adva a lecke: tessék kismamakönyvet írni!!!!!!

Ja, és mindent, amit írtam szeretetből írtam, nem pedig basztatásból, remélem érthető :wink: :D !

puszó

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:54-kor.
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Ez olyan erőteljes, hogy ettől még a sz@r (bocs :oops: :oops: ) is haptákba áll boo-ban, nemhogy ő... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"(félre ne értsd, imádom, hogy itt vagy, de dramaturgiailag ez kellett ide )..... " Csak azért nem röhögtem fel hangosan, mert Manó a másik szobában alszik. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Úgyhogy, most gyorsan ki is megyek a konyhába, mert erősen feszül az arcom. :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

nekem sem volt könnyű mindig a szigorú ágynyugalom,meg fekvés november elejétől.de a baba a legfontosabb!ráadásul csak 11 hónapot húztam le az új munkahelyemen!

Kép

Dodival mi 1et értünk, többek között ebben is!!!

És én sem vagyok ez az itthon ülős típus, jó mondjuk nekünk sokat itthon vannak az Uraink, így könnyebb is! Viszont szó volt arról, hogy a második trimkóban ha nagyon akarok visszamehetek esetleg melózni (bár szerintem a dokinőm csak húzta a mézesmadzagot és meglepődne ha most bejelenteném9, de tudod mit, egy frászt...és nem azért mert lusta dög vagyok, egyáltalán nem, hanem pont most, amikor már érzem, hogy rugdos, tudom, hogy hallja amit dumcsizok Neki, most fosszam meg Őt attól, hogy beszélgetünk Vele, meg a Férjemet is attól, hogyha akarja megpuszilhatja bármikor a pocit???? Este 5-re hazaérnék hulla fáradtan????? Hát nem nem és nem!!!!

Élvezem, hogy tudok Rá figyelni, soxor úgy elalszom 30 percre, hogy a nyálam is kicsordul, hallgatom a Babazenét, meg a meditációs zenéket, közben néha megnézzük a Babamozit és a Párommal nagyokat beszélgetünk, tervezgetünk!!! Életem legszebb időszaka ez!!!!!! Nincs az a munka, nincs az a pénz amiért ezt felcserélném!

Fogunk még eleget robotolni nyugi, messze van még az a nyugdíj :lol: :lol: és nem adják ingyen csak úgy, de most van ami 10 év múlva már nem lehet! És milyen jó, hogy ez nekünk megadatik!!!!!

Szóval a fórum egybehangzó döntése alapján Boo-t táppénzre ítéltük és száműztük!!!!!!! :wink: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Na, nagyjából kiröhigcséltem magam. :roll: :lol: :lol: (De még vissza kell mennem, mert attól, hogy szépen mosolygok még nem lesz rend :? :cry: :cry: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: )

Viszont alkottam egy új kifejezést: boota... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SZERETÜNK, BOO!!!!!!!!!!!!!

:wink:

Kép
Kép
200907?

Szegényke, ha elolvassa ezt a sok mindent, akkor nem tudja, hogy a pézséhez nyúljon vagy a zsiletthez... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok jó sokat irtatok!!!! Nekem most nincs erőm irni se (semmihez) már ideges vagyok a szerdai amnió miatt. (hiába nemakarok idegeskedni ezt nem lehet tök nyugatan végigélni)

Ja nem is rontom itt a levegőt jók legyetek.

Kép
Kép
minimano74

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:55-kor.
Vendég

Sillia!

Minden oké lesz,tudooom!! Dodinak is megmondtam,h kukacos van a pociban és igazam lett :)

Na Boo..ezt jól megkaptad :)
Vendég

Na, konyha rendben, de olyan agymenésem van, hogy komolyan mondom saját magamat fárasztom le. :roll: :roll: :oops: :oops:

breki76 bejegyzése stólbuci stílusban
Boo! A Fórumozok szavazatai alapján hagyd el a munkahelyed. Most!

kicsidodiról pedig: már nem emlékszem, hogy hol mivel/kivel kapcsoltban hallottam vagy olvastam a következő gyöngyszemet.

Úgy tudja az embert elküldeni a pics@ba, hogy alig várja, hogy indulhasson.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

minimano74! :)

Eszedbe ne jusson nem jönni!!! Szerda még messze van, itt viszont jó a hangulat. 8) Ezzel is lazítasz egy kicsit, ha már megnyugodni nem tudsz. :wink:

Kép
Kép
200907?

czigka! :)

Nyugodt lehetsz! Ezt korábban már mi is kitárgyaltuk: szinte mindannyiunknak van/volt. :wink:

Kép
Kép
200907?

Hát lányok, megnyugtató, hogy egyet értetek velem! Kicsit tartottam tőle, hogy miután kitört belőlem az "anyatigris" (nem, nem fájt :lol: ), virtuálisan, a klaviatúrákkal fogtok agyonverni, válogatott szitkokat szórva felém.... :roll: :lol: :lol:
De nem, de nemmmmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

007!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boota :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy tudja az embert elküldeni a pics@ba, hogy alig várja, hogy indulhasson. :lol: :lol: :lol: :lol:

Amennyire Boot megismertük, szerintem nem fog megharagudni a stílusért, hiszen személyreszabottan hozzá igazítottam a lecseszést :lol: :lol: :lol: ! Amúgy is nagyon nagy arc, biztos nem sértődik meg!!!! Ha meg igen, akkor kis Boota :lol: :lol: !
Vagy lehet, hogy jelent valamit, hogy két órája színét se láttuk :roll: ?
Tulajdonképpen ez két dolgot jelenthet:
1. az üzim olvasása után ilyen fejet vágott :idea: :shock: :idea: , megvilágosodott, és a szőnyeget felgyűrve rohant a főnökéhez, hogy bejelentse a távozását! Azonnal hatállyal!
2. megharagudott, hogy még ránk (rám), se számíthat, ha problémája van, és én is csak leb@szom, és őt senki sem szereti, pedig cégünk (a fórum) reklámjában folyton azt hírdetjük:
- Persze, gyertek, mindenkit várunk szeretettel!
- Itt nincsenek tabuk, nincs mit szégyellned, mi mindent megértünk!
- Mi összetartunk, közösek az érdekek!
(...) :oops: :oops:
Aztán nesze, így bánunk vele :roll: :lol: :lol: :lol: !
Bazzeg, még fel is jelenthetne minket! Még szerencse, hogy nem kellett belépéskor szerződést aláírni :roll: :lol: ! :lol: :lol:

Breki! 007!
Boo! A Fórumozok szavazatai alapján hagyd el a munkahelyed. Most! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát erre tényleg csak ennyit mondhatok:
SZERETÜNK, BOO!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Igen ráérek... Találtam egí kínai fogantatási naptárt. Ez meg lányt jósol nekem. :shock: Van más is, akinek téved?

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

bertina

Bertina!

Nekem is kislányt jósol, de ekkor fütykössel nehéz élete lesz szegénynek :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

"személyreszabottan hozzá igazítottam a lecseszést" Igen, ennek valószínűleg kifejezetten örülni fog. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem Müzlit sétáltat és tart egy kis házirendet (arra nem gondolnék, hogy pihen :roll: ). De ha jön, akkor minimum hídba megy le... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Köszi Dodi. Pedig már kezdtem örülni.. :roll: :D
Anyukának a betöltött éve számít ám. Nem lehet, hogy elrontottad? :D :D :D

bertina

200907...
Vagy másodállást vállalt. Otthon végezhető... :D :D

bertina

Sziasztok!

Pár napja olvasó üzemmódban vagyok,nem tudom mi van velem nemvagyok jó passzban! :cry:
Az elöbb amiket írtatok az egyik pillanatban mosolyogtam a másik pillanatban meg sírni lett volna kedvem! Olyan jópofán elküldtétek Boot Tápénzre!
Úgyhogy látom nincs mese "mennie kell"!

Jázminkámat itthon fogtam ma reggel csúnyán köhög,voltunk dokibácsinál semmi nagy baj nincs de a héten nem megyünk oviba!

Van jó hírem is,a babukám rengeteget mocorog,mit mocorog,rendesen rugdos!
Esténként helyezkedik egyik oldalról a másikra,ja és tegnap napközben is éreztem mikor főztem hogy mocorog!
Az elöbb is kicsit leültem szóltam is a Jázminnak hogy jöjjön mert rugdos a baba,hát nem abbahagyta mire a tesó odaért!
Ma volt itt a mamám,és kérdezte milyen neveket találtunk a bébinek!
A családomban Ő volt az elsö aki azt mondta hogy nagyon szépeket találtunk! 71 éves a mamám, azt mondta ne foglalkozzunk senkivel sem semmi közük hozzá a mi gyerekünk,végre egy értelmes ember!
Úgyhogy csajok igazuk van azoknak akik nem mondogatják senkinek hogy hogy fogják hívni a babájukat!

Hétvégén volt az aaztalos nagyjából megbeszéltük a Jázmin bútorát,na és a babáét,mert Ők lesznek egy szobában!
Nem volt könnyű menet,mert tipikus mesterember,próbálta erölteteni a dolgokat,na de nem hagytam ám magam!
Megmondtam hogy én mit hogy képzeltem el!
Csak még azt nem tudom milyenre festessek!Most barack színű a szoba,valami narancsosra gondoltam,de tetszen a pirossal kombinálva!
Na persze csak akkor ha csajos szoba lesz! :oops:
Jázmin persze rózsaszínt szeretne!

Babakocsi!
Amit kinéztem Quinnyt megnéztem élőben,hát mit mondjak csalódás volt! Negyon szűk a sportrésze és a mózes sem túl nagy!
Találtam másikakat ami nagyon tetszik!
Késöbb majd berakom,akkor majd kérek véleményeket!
Jázminét visszakapjuk de azt nem szeretném használni,azt eladom,nem tudom talán egy tizest ha kapok érte de az is valami!
Ha esetleg valakit majd érdekel,szívesen megmutatom!

Én is már vásároltam:
Vettem a tescoban bodyt,meg édes kisnacikat olyan pöttyöset és csíkosat!
Ja és rendeltem szopipárnát is a netröl!
Ezen kívül még ugyaninnét egy kismama farmert 5500ért!
Nagyon szupi!
Ha valakit érdekel akkor megadom a linket!

Lányok!
Nagyon szépek a pocifotók,nekem is kellene csináljak újat,majd talán holnap!

Minimanó!
Meglátod minden rendben lesz!

Sillia!
Nálad is! Addig is örülj a jó afpnek,és hogy mocorog a bébid!

Ja és üdv az újaknak!

Na megyek mert megkelt a fánkom!
Késöbb még jövök!
Puszi!
20140328174041

Szerintem Boo Te érzed, hogy van-e kedved, erőd dolgozni. Ha nincs, menjél táppénzre.
Én például szerencsére jól érzem magam, és ha így is marad, akkor május végéig, június közepéig mindenképpen szeretnék dolgozni. Persze bármi közbejöhet, és ha a babának a pihenésre lesz szüksége, akkor természetesen otthon maradok.
De így, hogy tele vagyok energiával, rohamot kapnék otthon egyedül.
Én imádok dolgozni, gyorsan eltelik az idő, tudok figyelni a babára is, és ha úgy érzem, hogy pihennem kell, akkor vagy megnézlek benneteket, vagy csak pihenek egy negyed órát.
Persze az egészségünk rovására én sem dolgoznék.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Moncsy!

Jó, hogy megint itt vagy! Jöhetnél ám gyakrabban! Jázminnak jobbulást! Azért vigyázz, nehogy te is elkapd!

Bertina! Én szeptemberi vagyok, szóval a fogantatáskor is 21 voltam, és a szülésnél is annyi leszek :wink: :D
Másodállás... :lol: :lol: :lol: !

Lányok!

Valószínüleg mégsem lesz Anton a bébi :? ! Egyrészt nem az a neve (érzem) :oops: :wink: , másrészt megnéztem az iwiwen, és gyakorlatilag egy "teljesen" magyar Anton sincsen, csak oroszok, románok, szerbek, szlovénel, albánok...És bár nem vagyunk hungaristák, azért ez mégis csak sok... :? :x
Szóval nincs neve a gyereknek :cry: !
Ha van időtök/kedvetek segíthetnétek keresni valamit a Sarkadihoz... :roll: :D !

Breki!

Annyira tipikus ez, hogy : hogy a nyálam is kicsordul :lol: :lol: :lol: . Nekem gyakorlatilag minden szunyánál, mióta terhes vagyok :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

leszűrtem a végkövetkeztetést! Vagy titeket olvaslak, vagy palacsintát sütök! A kettő együtt nem megy...pedig megpróbáltam
Vendég

Booooo!

Bár még össze kell ülnie a babanet-esküdtszéknek, részemről beleegyezem a 2 munkanapos hétbe :lol: :lol: ! Sőt mindenkinek megzavaznám :lol: :lol: :lol: :lol: !
És én nagyon-nagyon-nagyon büszke vagyok rád, hogy szundiztál :wink: :lol: !
Ha a Népligetről, ott neked nem kell félned, úgy emlékszem, nem igazán emlékeztetsz egy 16 éves fiúra :lol: :lol: :lol: !
Pfff...Szomorú magyar igazság :x :x :x !

Khmm, és ha fiú lesz, mi lesz a neve?! Nekünk már régen megvan...khmmm :lol: :lol: :lol: :lol: !
Lesz Tita a gyerekünk, oszt kész, vagy Kistigris, az olyan férfias, nem? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Nagyon megnevettetél az írásoddal,jó stílusod van! :D

Dodi!

Akkor Te is úgy vagy a névvel,mint ahogy én is voltam a Lucával!
Tetszeni tetszett,de éreztem nem az igazi!
Én azt csináltam hogy kiirtam egy szép papírra az összes nekem tetsző nevet,és odaadtam a gyerekeknek,Réka válogatott belőle majd felolvasta Jázminnak és megjölték azokat is!
Ezután megkapta Apa is!
Na de még korántsem lett lejátszva ez a meccs!
Mi csajok túleröben vagyunk! :D
Tudom hogy még van idő na de én ezt sem szeretném az utolsó pillanatra hagyni! :oops:
Ha beugrik valami akkor majd leírom,hátha bejön! :oops: :D
20140328174041

Látjátok, rám totál illik az anyatigris jelző! Így is, úgyis :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Dodinak igaza van a 2 munkanapos hét teljesen jó ötlet!
Szerintem is annyi belefér!
Hajrá! Intézkedj!
20140328174041

Na megyek kisütni a fánkot!
Majd még jövök!
20140328174041

Ja, és Boo, segítek a könyvedben, végtére is szerkesztő-újságíró a szakmám :wink: :lol: ! Menedzserként cirka 40 százalékot kérek! Szavad nem lehet, jobb vagyok, mint az állam :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:56-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
a heti 2 napos munka az szerintem is jó ötlet...

Dodi!
nem tudom miért,de nekem azonnal a Bálint ugrott be,amikor írtad,
hogy szerintünk mi lenne jó a Sarkadihoz.Nem tetszik?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tattararaaaaaaa!
Sziasztok!Itt vagyok!!!!Boo:felkeltem en....! :wink:

Csak ez az idoeltolodas....mire ideerek,eltuntok....
A hetvegen inkabb csak olvastam....tegnap meg irtam volna,de joves-menes volt.Vettunk egy bazi nagy hutot,olyan amerikai tipusut,otthon meg nem nagyon lattam ilyet,itt majdnem mindenkinek ilyen van.Jo vasar volt,szinte nem is latszik rajta hogy hasznalt(50dolcsi :lol:ismerostol) )Ebbe allva beleferunk ketten...
Szoval tegnap annak csinaltam a helyet,plusz kitakaritottam a teraszon :shock: +2 :shock: fokban,madarcsicsergesben...
Aztan becipeltek,bepakoltam....Ma a regit kitakaritom...de nekem milyen izomlazam lett...hat majd besz...ok!Minek ide kismamatorna...Ja es most mar magamat is kimosom jol...evvel a nagy hajjal annyira nehez...
Nem egeszen sikerult elolvasnom a mai termest,nemsokara potolom!
Jok a pocofotok,hozok majd en is...

Boo:en kulon vaspotlas nelkul is annyira sargat pisilek,de nem sotetet,hanem rikito sargat...:roll:
A csajok jol megirtak am!!!Vedd oket komolyan!!!Es a babacskadat is!Egyebkent valoszinu nekem is most indul megint egy novesi fazis,erzem ott lent is,es a pocakomban is.Ja en mar nem tudnam letagadni...gyomorbol indul a hasam :lol: :lol: :lol:

200907?:ismerem ezt az oldalt :wink: regisztralva is vagyok,de meg nem irtam oda,csak olvastam...jok a dalocskak...en nagy Anima Sound System rajongo vagyok...remelem Kismonyoknak is bejon...Szokja csak...De azert Halasz Jutka is bejatszik majd...az egyszervolt.hu-t nezegetem idonkent..

Sillia:Afp remelem nyugtat azert!Csak pozitivan!

Minimano:Ne csinald...ird ki a felelmeidet(is)!Ne tunj el!!!

Na most nem jut eszembe mas,mennem kene takaritani,stb.de jovok meg...ez csak egy gyors bejelentkezes volt :wink:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

"200907nek lett igaza kint voltunk a parkban Müzli sétán 1.5 órára"
Erre csak annyit mondanék: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

"nem takarítottam, nem mostam, és egyáltalán nem semmi, hanem ALUDTAM EGY NYÁLCSORGATÓS 1.5 ÓRÁT "
Igazad van, tényleg nem hiszem el. :roll: :roll: Bizonyítékod van? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem alkudozunk, de heti max. 2 nap még belefér. (Bár, szerintem ez meló szempontjából még rosszabb, mintha nem dolgoznál: hol bent vagy, hol nem, nem lehet igazán helyettesíteni így. 2 nap alatt meg érdemben nem lehet sokat tenni. Azt már meg sem említem, hogy mennyire fogod utálni, amikor dolgoznod kell... :roll: )
Én arra tippelek, hogy leültök, elmondod mit szeretnél és erre azt válaszolja, hogy egyszerűbb, ha táppénzre mész és hogy jól teszed. :wink:

"Engedélyt kérek magnézium magamhoz vételezése céljából eltávra "
Engedély megadva és a következő feladat az antitaknyó elleni szerek beszerzése és használata! :lol: :lol: :lol:

Tartok tőle, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki (majd) nagyot néz, hogy: "jééé, a Miron nem női nééééééév?" :roll: :roll: :roll:

"most már tökre idegesíti, hogy nem tudja, hogy milyen nemű a kismókus, mert addig nem lehet neki ruhát válogatni
Szóval meg is nyugodtam, mert igen, hát ez engem is frusztrál egy kicsit, hogy még nem élhetem bele magam a rózsaszínbe vagy a kékbe."

Halkan megjegyezném, hogy vannak ám semleges színek is... :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol:

sillia! :)

"leszűrtem a végkövetkeztetést! Vagy titeket olvaslak, vagy palacsintát sütök! A kettő együtt nem megy...pedig megpróbáltam"
Akármilyen is lett, jöhet a palacsinta! :wink: :lol: :lol: :lol:

Városliget... :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Asszem a könyvírás ötletéhez nekem is van némi közöm, úgyhogy túróst neked, nem 40%-ot. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

A neveket illetően részemről halkan benyögnék egy Leventét... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ha nem akartok kiszúrni a gyerekkel, akkor olyan nevet válasszatok:
-amit könnyen ki tud ejteni
-lehetőleg ne magánhangzóval kezdődjön (de semmiképpen se 'I'-vel!!!!)
- nagyjából félúton legyen két szülinapja között. :wink:

moncsy.78! :)

Te is megdobhatsz egy fánkkal! :wink: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Jó reggelt! :lol: :lol: :lol:
Akkor azon az oldalon is szerezhetsz ismerősöket. :D

Kép
Kép
200907?

Boo!

Azta hát nem vesztegetted az idöd hamar találtál neveket!
Nekem ezekből amik bejönnek:Zsigmond, Gergő,Zétény

Dodi!

Lőrinc? Milán?
Ezek a nevek nekem bejönnek,de a környezetmben van most mindkettőböl!
Ja és a Bálint! :D Régi favorit!
20140328174041

3 db palacsinta maradt, ezennel szeretettel szétosztom köztetek :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én is kedvet kaptam az új vonalzó készítéshez!Asszem még nem tökéletes.. :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

uhhhhhh pali!

tímea83
Ajka

Timi!!!! :wink: :wink: :wink:

Baszki meg csak most takaritom a regi hutot....a lakas keszen...!
Jo a vonalzod!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Szerdára előre is drukkolok az amniokhoz.

Kicsidodi!
Köszi a linket, megnézem.

Kaptam egy hírlevelet, nyilvánosságra hozom az infot, ami számított belőle:
"2009 március 22-én ismét megrendezésre kerül Budapesten, a BNV A pavilonjában a Baby Markt bababörze"

Boo!
"Elmondatott minden, ami elmondhatóóóóó..."
Szóval heti max. 2 nap

Én ma túrógombócot csináltam a két ördögömnek. Abból is maradt, ha vki szeretne.

Sikerült levadászni ma a dokimat és megvan az afp eredménye: 0,99Mom. Egyiknél sem volt ilyen alacsony, de a doki azt mondta, hogy tökéletes. 2 hét múlva uh. Már várom, pedig még egy hét sem telt el, hogy 4d-n voltunk. Ha erre rákap az ember...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ancsurti!
Hűtőtakarítás: :x Én azt utálom az összes házimunka közül a legjobban. Viszont gratu az újhoz.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sokszori szűrés után egyenlőre ezek a mi neveink Kép
Vendég

Hai!
Köszi!

De vmi nem klapfol vele..Mi az a 6?? :lol: :wink:

tímea83
Ajka

Szonibaba: :x igen en is igy vagyok evvel...mar regen itt lognek....
es meg fozni is kene!De a tulajnak visszaadjuk a regi hutojet,ezert azt is rancba kell szednem...
Megint mindenki mar csicsizik mire ideerek :evil:

Kép
Kép
ancsurti

szonibaba! :)

ÉNÉNÉNÉNÉNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X