sziasztok!
először is:
Naaaaagy gratula cserkeszkolbasznak Lilihez, kaandinak Botondhoz, Zsufinak Marcellhez és Pandusikának Hannához!
Micsoda babaeső!
én azt álmodtam, hogy ideültem a géphez, és az első beírás amit megláttam az volt, hogy
kreiszinek megszületett a babája
hugic ezek a TB-s körök kiborítóak. én félidőtől vagyok táppénzen, és összesen pár ezer ft-ot utaltak eddig, azt is múlt héten. tiszta röhej. még szerencse, hogy nem kenyérre kell...
nilabali örülök, hogy minden rendben veletek mégiscsak, még ha ehhez pár nap kórház is kellett.
szombaton reggel Milos engen is nagyon megijesztett, olyan nagyon mélyen aludt, hogy semmi piszkálásra nem ébredt fel jó fél óráig.
nagyon megkönnyebbültem, mikor végre belém rúgott, hogy hagyjam békén
hát mit csináljak, ha egyszer ő egy ilyen aktív gyerek, még akkor is mocorogni szokott, ha alszik.
aztán rájöttem, hogy jön a hó, ő olyankor napokat átalszik, többször volt már ilyen...
edina úúúristen, mekkora pocak! és rendesen lent van már!
a
hülye kérdések özöne nálunk is beindult, de én csak vigyorgok rajta.
az oviban minden nap megkérdezik, hogy egyben vagy még? (nem, bakker, ez egy strandlabda a pólóm alatt, a gyereket kint hagytam a kocsiban...)
két éve minden reggel a férjem viszi a srácokat az oviba, és most már minden reggel megkérdezik tőle, hogy azért ő hozza-e a gyerekeket, mert én megszültem
na és persze az elmaradhatatlan "biztos, hogy nem ikrek?" és a "tuti nem számoltátok el?" kérdések vezetik a listát.
zetibebi jó kis pocakod van
amy nagyon szép szüléstörténet, azt hiszem ilyen szülést bárki kívánhat magának
gratulálok még egyszer a kis tündérkédhez
andus mi is nagyon ritkán vagyunk együtt a férjemmel, szinte végig vérezgettem a terhességet, akkor azért nem nagyon mertünk, most meg már nem nagyon fér hozzám
én elég vacakul szoktam lenni utána, görcsölök, húzódik a méhtartó szalag, nem akar nekem ilyen kellemetlenséget okozni.
mondjuk szerencsére van egyéb mód is arra, hogy ő azért ne szenvedjen hiányt
elif nagyon szép kismama vagy!
zsancy húha, klasszul lent van már neked is a hasad!
én voltam pénteken dokinál, lehet, hogy mégsem császár lesz, hanem indítás. jövő héten még egy plussz UH Hajdú drnőnél, és kérte a dokim, hogy kérjek tőle papírt, hogy ő mit ajánl, mert a kórház főorvosa csak akkor engedélyezi a császárt is, meg az indítást is.
Először eléggé elkeseredtem, hogy már megint szórakoznak velem, nagy nehezen elfogadtam a császárt, erre most megint változik a helyzet.
aztán rájöttem, hogy lesz ahogy lesz, ha se a neonatológusok, se H. drő szerint nem indokolt a császár, akkor én bizony nem fogok kardoskodni mellette. egy normál szülésnek jobban örülnék, még akkor is, ha indított...
ja, és a slusszpoén: továbbra is tökéletesen zárt a méhszájam, minden rettenetes görcsölésem ellenére is.
hétvégén elkezdtem innni a málnalevél teát!