A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nagy gratula Pannának, kívánok sok-sok tejcsit nektek!!!

Kép
kangu

Sziasztok!

PANNA: GRATULÁLOk HANNA BABÁHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!!! :lol: Nektek majdnem összejött a vasárnapi nap! :wink:

A tegnapi összebújásnak semmi hatása nem volt, azt hiszem Bencus is jó mérges lett ránk, mert éjszaka egyik oldalamról a másikra vándorolt, és közbe jól megfeszítette a hasamat! :?
Na meg persze vicces is volt az egész, ahogy ügyetlenkedtünk Apával :oops: , na de azért volt egy jó esténk! :lol:

Andus: Hogy vagy?

Orsi, Bogi, Kreiszi: Várjuk a híreket!

Andabella: Lehet hogy jóslófájás, de ez ilyenkor már természetes!

Zsuzsi: Gyönyörű a bölcső! :lol:

Hugic: Örülök, hogy beindult Kistigris, biztos csak készülődött az esti buliba, előtte jól kipihente magát! :D

Zsancy: Biztos nagyon jó lehetett az olasz étterem, olyan hangulatos helyek! De az estédet nem irigylem :cry: , pihenj sokat, lazíts!

Zétibébi: Én anyósom ugyanezt csinálja: nem görcsölsz, nincsenek fájásaid? :x

Elif: Bizony, nem kicsi a pocakod! Csini vagy! :D
zsu83

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy így befurakodom közétek. Február 20-ra várom a babámat és már régóta olvasgatom a leveleiteket. Amiért most írok is a következő: Kb. 2 hete iszonyatos viszketés gyötör. Főleg a talpam, lábfejem, lábszáram és a tenyrem viszket de az egész testem is szokott. Éjszakánként sokkal erősebb. Természetesen elmondtam az orvosnak és komolyan vette a dolgot mondván, hogy egy ritka terhességi szövődmény lehet, az epepangás.Meg is csinálták a vérvizsgálatot, ami alapján mindent rendben találtak. Az én viszketésem viszont egyre erősödik és a mai éjszaka után az őrület határán állok. Egy pillanatot nem tudtam aludni és véraláfutásosra kapartam magam. Egyébként nincs rajtam kiütés semmi. Hallott már valamelyikőtök ilyen problémáról? Előre is köszönöm..

Petra
petrasaghy

Üdv Petra! Cukorprobléma nem lehet? Az is okozhat viszketést...

Kép
kangu

De ha jobban belegondolok, akár allergia is, pl. ha mostanság kivit ettél, az allergizálhat, még akkor is, ha korábban nem voltál rá allergiás....

Kép
kangu

Szia Petra!

Nekem szilveszter környékén volt egy 3-4 napig tartó őrületes viszketésem! Nekem mindkét kezemen az ujjaim között, illetve a lábfejemen viszketett nagyon, kicsi piros kiütések meg is jelentek itt, illetve a hónaljam körül, de ott nem viszketett. Én is a falat vakartam, éjszaka még rosszabb volt, és minél többet vakartam,annál rosszabb lett. Én vettem a gyógyszertárban sima hűsítő ecsetelőt, és azzal kentem a kezem és a lábam 1-2 napot, ez megszüntette a viszketést,és a kiütés elmúlt. Szerintem nekem sima terhességi viszketésem volt, én a neten néztem utána, igazából nem tudják mitől van. Mivel ilyen gyorsan elmúlt, én nem is konzultáltam róla a dokimmal. Remélem tudtam segíteni.
yve

Szia petrasaghy!

Történetesen ugyanaz a problémám mint neked! :)
Az ereimet szabályosan szétvakarom, de nekem megvan az ok, a bilirubin megjelent a véremben is, meg igen fel van halmozódva a vizeletemben, ez okozza a viszketést, meg epepangásom van valószínüleg, az összes májértékem iszonyat magas, 30as max. tartomány felett nekem 1050 volt, most már lement 600ra.... :(
De nekem volt az előző terhességnél epekövem, amit a terhesség után műtöttek, kivették a hólyagomat is, így várható volt, hogy lesz most is probléma. Már nincs sok szülésig neked se, mindenképp kell mégegy vérkép, és figyelj oda a kajálásra, kímélő ételek!!!!!Semmi káposzta, meg bableves, meg zsíros pörkölt,fűszerek!

Amit javasolni tudok, hogy rengeteg citromos vizet, limonádét, facsart narancsot, és citromot egyél!!!! Nekem bevált! ez a legősíbb májtisztító, és azóta nem viszketek annyira!
Sajnos csinál savat is, de arra meg iszok szódabikorbonás vizet lefekvés előtt, és kibírható!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

sziasztok!

először is:
Naaaaagy gratula cserkeszkolbasznak Lilihez, kaandinak Botondhoz, Zsufinak Marcellhez és Pandusikának Hannához!
Micsoda babaeső!
:lol:

én azt álmodtam, hogy ideültem a géphez, és az első beírás amit megláttam az volt, hogy kreiszinek megszületett a babája :D

hugic ezek a TB-s körök kiborítóak. én félidőtől vagyok táppénzen, és összesen pár ezer ft-ot utaltak eddig, azt is múlt héten. tiszta röhej. még szerencse, hogy nem kenyérre kell...

nilabali örülök, hogy minden rendben veletek mégiscsak, még ha ehhez pár nap kórház is kellett.
szombaton reggel Milos engen is nagyon megijesztett, olyan nagyon mélyen aludt, hogy semmi piszkálásra nem ébredt fel jó fél óráig.
nagyon megkönnyebbültem, mikor végre belém rúgott, hogy hagyjam békén :D
hát mit csináljak, ha egyszer ő egy ilyen aktív gyerek, még akkor is mocorogni szokott, ha alszik.
aztán rájöttem, hogy jön a hó, ő olyankor napokat átalszik, többször volt már ilyen...

edina úúúristen, mekkora pocak! és rendesen lent van már! :D

a hülye kérdések özöne nálunk is beindult, de én csak vigyorgok rajta.
az oviban minden nap megkérdezik, hogy egyben vagy még? (nem, bakker, ez egy strandlabda a pólóm alatt, a gyereket kint hagytam a kocsiban...)
két éve minden reggel a férjem viszi a srácokat az oviba, és most már minden reggel megkérdezik tőle, hogy azért ő hozza-e a gyerekeket, mert én megszültem :lol:
na és persze az elmaradhatatlan "biztos, hogy nem ikrek?" és a "tuti nem számoltátok el?" kérdések vezetik a listát.

zetibebi jó kis pocakod van :D

amy nagyon szép szüléstörténet, azt hiszem ilyen szülést bárki kívánhat magának :D
gratulálok még egyszer a kis tündérkédhez :)

andus mi is nagyon ritkán vagyunk együtt a férjemmel, szinte végig vérezgettem a terhességet, akkor azért nem nagyon mertünk, most meg már nem nagyon fér hozzám :)
én elég vacakul szoktam lenni utána, görcsölök, húzódik a méhtartó szalag, nem akar nekem ilyen kellemetlenséget okozni.
mondjuk szerencsére van egyéb mód is arra, hogy ő azért ne szenvedjen hiányt :lol:

elif nagyon szép kismama vagy! :D

zsancy húha, klasszul lent van már neked is a hasad!

én voltam pénteken dokinál, lehet, hogy mégsem császár lesz, hanem indítás. jövő héten még egy plussz UH Hajdú drnőnél, és kérte a dokim, hogy kérjek tőle papírt, hogy ő mit ajánl, mert a kórház főorvosa csak akkor engedélyezi a császárt is, meg az indítást is.
Először eléggé elkeseredtem, hogy már megint szórakoznak velem, nagy nehezen elfogadtam a császárt, erre most megint változik a helyzet.
aztán rájöttem, hogy lesz ahogy lesz, ha se a neonatológusok, se H. drő szerint nem indokolt a császár, akkor én bizony nem fogok kardoskodni mellette. egy normál szülésnek jobban örülnék, még akkor is, ha indított...
ja, és a slusszpoén: továbbra is tökéletesen zárt a méhszájam, minden rettenetes görcsölésem ellenére is.
hétvégén elkezdtem innni a málnalevél teát! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Nagyon fini lett a madártej, már a 3. adagot tömöm! Lassan mérgezést kapok, nem is leszek éhes ebédre!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Óriási gratula Pannának és Hanna babának! Jó egészséget, sok finom tejecskét!!!!
Kíváncsi vagyok, ez az összebújósdi működik-e majd valakinél: nálunk tuti kizárva, mert én is és Peti is totál morbidnak érezzük ezt a "helyzetet"...majd ha már kibújt a fiatalember, akkor bepótoljuk az elmúlt hetek kimaradásait :wink:
Julcsinak is megy a drukk, Stelly, légyszi közvetíts!
Iricc, ez azért tök jó hír!
Zsuzsi, tényleg gyönyörű a bölcső, Léna is biztos kíváncsi már rá és gyorsan kibújik!
Itt most végre süt a nap, az embernek még a kedve is más tőle! Ezeken a nyálkás-esős napokon én is kezdek bekattanni, Mukikáról nem is beszélve! Rohangál össze-vissza, egyik szobából a másikba, látszik rajta, hogy nem bírja a bezártságot... Na majd 3 hét múlva már nem lesz időm ilyen dolgokon filozofálgatni :lol:

Kép
Kép
abencze

Elif köszi, megpróbálom az a kép alapján ami a közösben van.

Gratulálok Pandusnak!!! Képet képet kééééépet!!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Köszönöm szépen a sok választ! Aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni. Cukorra azért nem gondolok, mert az kiderült volna a laborvizsgálatból. Az allergiát nem zárhatom ki, de lassan kettő hete kínlódok a viszketéssel és nagyon odafigyelek arra amit eszem. Nem eszem semmi újdonságot. Nem érzem, hogy egyik nap jobb vagy rosszabb lenne a viszketés. Mindig rosszabb.
Köszönöm a citromos tippet! Már ki is próbáltam. Nagyon bízom benne, hogy egy picit segít...

Petra
petrasaghy

Petra lehet hogy érdemes kipróbálnod azt a fehér rázókeveréket amit gyógyszertárban lehet kapni, Zéti szokott nyáron tele lenni csípéssel és azzal kenegetem, magamon is próbáltam és nagyon jól hűsít. A pontos nevét nem tudom, Verus biztos tudja melyikről beszélek. A problémát magát nem oldja meg de talán elviselhetővé teszi a viszketést. Gyógyszertári keverék, fehér, hamar felszívódik, mi nagyon szeretjük.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, mert iszonyu sok dolgom van...

Nagy gratula Erikanak, Andinak, Zsufinak es Pannanak is a babakhoz!!!!

En meg egyben, de nem tudom a babo hogy fogja visleni a kovetkezo nehany napot. Emlitettem ha valaki emlekszik, hgoy a ferjem meg most csinalja a padlofutest a gyerekszobaban. kiderult, hogy falat is kell bontania ugyhogy megiscsak festeni kell az egeszet. Hetvegen a plafont csinaltam ma es holnap a tobbit....

Ennyit a jol megerdemelt lablogatasrol. :roll: , de egyenlore mindketten jol birjuk.

Remelem azert lesz majd idom hamarosan rendesen visszaolvasni. :oops:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Pannának nagy-nagy gratula, bejött a tegnapi megérzésem, hogy beelőz a lánnyal :lol: ! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok!

Kép
mist

Petra: Üdv közöttünk! :)
Sajnos segíteni nem tudom a problémádban, de kívánom, hogy mielőbb elmúljon ez a viszketés! :?
Kisfiút vagy kislányt vársz?

Iricc: Na akkor drukkolok nagyon a természetes szüléshez, de bárhogy is alakul a lényeg, hogy minden rendben legyen Milossal!

Ikverus: Most tartok ott, hogy akkor délután madártejet csinálok! :D

Abencze: Nálunk is kisütött végre a napocska! :D 8)
zsu83

Pannáéknak nagy-nagy gratula!!

Vera én is most ettem madártejet....én hidegen szeretem a leges-legjóbban...!!

Viszketés nekem a testápolómat kellett lecserélni...és elmúlt...

Olyan rosszul aludtam az éjjel....fájdogáltam is...feszültem is ...20percenként jártam pipilni...
:oops: :oops:

Kép
zümis

Én most a változatosság kedvéért szétszakadni akarok alul meg a metszésnél :oops: De már kezdem megszokni :) két héten belül tuti babázok, mostmár fél lábon is kibírom :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Engem anyám tegnap úúúúúgy elkeserített!!! Rámnézett, és közölte, hogy a héten még nem szülök, mert túl jól nézek ki :roll:

Kép
kangu

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:24-kor.
Vendég

Hú Kangu, gondolom pont egy ilyen megállapításra vágytál :shock: az én anyósom tegnap azt mondja: "nézz rám" (ránéztem) "szülni fogsz" ... no comment :shock:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hű Gabi, én is ilyen klassz fájásokra vágyok. Csak ezeknek a "hegyeknek" a görbén teljesen szabályosan és kitartóan kéne ismétlődniük :roll:

Kép
kangu

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:24-kor.
Vendég

kangu oda se neki, ilyenkor a végén már mindenki marha okos, és tévedhetetlen jós :D
nekem is mondták múlt héten, hogy jól felpuffadt az arcom, tuti szülni fogok. aztán bevallottam, hogy jó sós thai kaját ettem, attól lufisodtam ki...

zetibebi ne haragudj, de én ezen olyan jót nevettem. húú, micsoda jóslat, egy 39 hetes terhesnek azt mondani, "szülni fogsz". anyósod egy hatalmas jóstehetség :lol:

Kép
Kép
Kép
iricc

Gabi! Fájásszünetnek azért kéne lennie, nem a gyomrod-beleid fájnak? A szülési fájdalom-akármilyen magas is a fájdalomküszöböd- nagyon fáj. A szünetet észre kéne venni közte. Mindenesetre szerintem zuhanyozz le meleg vízzel, hátha segít, utána meglátod mi újság. :wink:

Kép
kangu

Gabi: ne aggódj, nekem is péntek óta folyamatosan fájdolgál a hasam, de szerintem ez semmi. Nekem azt a nagy bölcsességet mondták, hogy ha bizonytalan vagy abban, hogy ez szülés vagy nem, akkor az nem az!
Nekem nagyon tetszik, és emiatt ez nem szülés! :D

(Aztán reméljük, hogy a nagy okosságom után azért nem pottyan ki otthon belőled a gyermek, csak mert nem mentél be a kórházba!! :D)

ladmon

Gratula Pannának és Hannának! :D

Kép
Kép
andabella

Sziasztok lányok!

Pannának nagy nagy gratula Hanna babához, és nagyon sok boldogságot!!!

De jóó, hogy már ők is túl vannak rajta :)

Gjétinek megy a drukk, pár óra és ő is babázik, remélem hkapunk róla hírt.

Ma bent voltam a kórházban, találkoztam a szülésznővel. Nagyon kedves teremtés :)
Megnézte, hálistennek nincs fehérje a vizeletemben. Megnyugtatott a paráimmal kapcsolatban. Azt mondta, hogy ilyenkor már lustibbak szoktak lenni a babák, azért figyelgessem, de normális ha többet alszanak. Csinált ctg-t, hát babókám azt is végigaludta, egyszer kelt fel, mikor egy óriási keményedésem volt, azután.
A vérnyomásra azt mondta, hogy így a végén már teljesen normális a 130-140-es érték.
Az a lényeg., hogy ne izguljak, pihenjek sokat és lelkiekben készülgessek a szülésre. Na ezaz, ami eddig nem nagyon ment..... :?

Képzeljétek, mára teljesen betaknyosodtam és fáj a torkom... már más nem is hiányzott a nyavalyáimhoz.

Vera, tantum verde pasztillát szabad ilyenkor szopogatni?

Zétibébitől akartam még kérdezni, hogy ugye nem zavar, hogy mi is Zéténynek tervezzük elnevezni a babót? :oops:

Zsuzsi, szép a bölcső! Kívánom, hogy nemsokára ringathasd benne a kis Lénát!

Verus, remélem javulnak az értékeid, kitartás, már nem sok van hátra!

Íricc, jó, hogy megpróbáljátok a természetes szülést, úgyis közben hamar kiderül, hogy megy van nem, és akkor pilalnatok alatt tud a doki dönteni.

Kangu, neked sem sok van hátra! Nem semmi azért ezek a babók mennyire ki tudják várni az idejüket, azt hittem sokkal többen fognak 1-2 héttel előbb születni, de nem.

Van egy olyan érzésem, hogy mi is rendesen ki fogjuk húzni, remélem nem lesz túlhordás miatt indítás ismét.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus! Ugye mondtam, hogy ne méregesd a vérnyomásod, csak mégjobban felmegy. :wink: Én már se a vérnyomást, sem a cukrot nem merem megnézni, mert szerintem szörnyethalnék az értéktől. :roll: Viszont a vérképem még soha életemben ilyen jó nem volt :shock:
Nekem az a gyanúm támadt, hogy 3.-ra is indításban lesz részem :? Na, sebaj, a kalandok iránti vágyam majd máshol élem ki :wink:

Kép
kangu

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:25-kor.
Vendég

Iricc én is nevettem rajta :) kb tavaly június elejétől tudom hogy szülni fogok, mióta + lett a tesztem :)

Andus láttam a táblázatban a Zétényt és nem bánom, sőt örülök hogy másoknak is tetszik a név :) Én is köhögök meg taknyolok, lándzsás útifüvet iszogatok, nekem hatásos, még Znek vettem, őt is kihozta belőle két-három nap alatt.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Látom azért kibujnak azok a babák...
Hatalmas gratula Zsufinak Marcellhez és Pannának Hannához.
Nálunk egyenlöre minden rendben leszámitva hogy már napközben is fájdogálok...és a legkisebb megeröltetéstől ugy fujtatok mint egy gözmozdony. Nagyon hamar kimerülök pedig soha nem voltam az a nyugot ember én mindig megyek csinálom a dolgomat most meg az az egyetlen vágyam hogy feküdjek pihenjek és logasam a lábam...Szerintetek ez gáz.... :?:
Pusz Rita

Kép
háfi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 16:26-kor.
Vendég

Gratula Pannának!!!

Kreiszi: nálam semmi. :D

Ladmon: az 5.-vel én is kiegyeznék.

Babanyúl: :D

Zsu: reggel Ctg-n Füge aktív volt, volt két 100-as értékem. Dokinő halál normális volt. Füge változatlanul fenn, méhszáj zárt, mondtam neki hgy jól érzem magam,mondta hogy látszik is, szép az arcom, nem úgy nézek ki mint aki szülni fog. Voltam UH-n, kifogtam a dokinőm klónját, végig ku...atott hogy mennyit híztam, mostantól éljek almán...stb. Nem tudott felmérgelni. Ja 1 órás rendelést 2-kor kezdte 12. voltam, 4-kor jutottam be. Addigra már nem érdekelt. Szóval baba jól van,átlagosnál több a magzatvíz. BPD: 93.6, FL:78 mm. Közölte hogy súlyt nem tud mondani, mert nem használja azt a funkciót a gépen. Jó sokszor az orrom alá dörgölte, hogy húsos baba, nagy a hasam, lehetett volna többet hányingerem hogy ne egyek annyit. Én úgy látszik kifogom az ilyen parasztokat :evil: Holnap fehérje nézés, szerdán újra CTG és hétfőn doki. Talán jövő hét végén befekvés ha addig semmi. Szóval így állunk. Amúgy tök jól érzem magam, hazajöttünk és alma helyett pudingot ettem, most meg megyek vacsizni.
Összebújás: apa sem akarja, mert zavarja a pockom. :oops: Mi ezt a módszert nem vetjük be. Ja a drága éjjel a szüléssel álmodott :D
Regénynek vége.

Kép
budabo

Sziasztok!
Ha nem haragszotok rakok nektek képet Hanna babáról.
Andrea17 sajnos nem tud jönni mert nincs otthon net de majd ha jön hozzám biztos ír nektek.és rakok egy képet az én "nagy" lányomról is.
Mindenkinek gratulálok!Aki még nem szült annak meg mielöbbi könyü és gyors szülést kívánok. Kép Kép Kép Kép

vikcy6
Pákozd

Nagyon édes Hanna baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
budabo

Sziasztok!

S.O.S kéne egy kis segítség! Ma sikerült magam rendesen felidegesíteni.. :cry: A mai naptól a doki kiírt szülési szabadságra... felhívtam a cég könyvelőjét, hogy akkor elmennék hozzá a szükséges kitöltendő papírok miatt, hogy le tudja a papírt időben adni. Erre közölte velem, hogy nincs semmi nyomtatvány amit ki kellene tölteni és hogy a szülési szabadságot csak a baba megszületése után tudom elkezdeni intézni... :oops: ezt most nagyon nem értem.. akkor ez azt jelenti, hogy addig nem tudok semmit intézni? Jobban jártam volna ha táppénzre megyek mert azt rögtön tudnám intézni?!? Komolyan mondom már bánom hogy elmentem orvoshoz!
Ti, hogy intéztétek ezeket? Ti táppénzen vagytok vagy szülész szabadságon? Lehet, hogy jobb lenne ha dolgoznék szülés végéig?

Előre is köszönöm az infókat!

Kép

Kép

Kép
millye

millye: én táppénzen vagyok :cry:

Kép
budabo

budabo: A táppénzt rögtön tudnám intézni? Milyen papír kell hozzá és hova kell vinni?

Kép

Kép

Kép
millye

millye: a doki adott papírt hogy veszélyeztetett terhes vagyok és utána nekem a munkahely intézte, munkahelyi orvos, nem nekem kellett. Nem nagyon tudom hogy amúgy hogy kell, de szerintem a háziorvos is tudja intézni.

Kép
budabo

budabo: Köszi a segítséget! Sajnos nekem nem intézi a munkahelyem... :cry: Éreztem, hogy nem lesz egyszerű... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: Én is gondolkodtam a TGYÁS megkezdésén, de a munkahelyemen a gazdaságis csaj is azt mondta, hogy macerás a szülés előtt elkezdeni, de azt nem tudta megmondani, hogy miért :x De végül felhozott egy érvet, amit elfogadtam: jobban járunk, ha csak a szüléstől kezdjük a TGYÁS-t, mert abból kevesebbet vonnak, mint a GYED-ből, az meg kb. ugyanannyi, mint a táppénz (vagy a táppénz több?). Így végül nem erőltettem, ráadásul a keményedésem miatt, már korábban kiírt az orvos táppénzre.
Amúgy a TGYÁS-hoz ezt az oldalt nézd meg:
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Crocus
Kép

Kép
crocus

Szülési szabadság:a szülés előtt megkezdhetetd elvileg 1 hónappal, és utána perzse folyt köv...! Én amúgy táppénzen vagyok a szülés napjáig, utána Tgyás, nekem a munkahely intéz mindent, mert TB kifizető hely, de akinél ez nem így van, annak menni kell a Mák-hoz, meg az Oep- hez....Itt elég okosan le van ez írva:
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Nagyon édes a Hanna baba!!!!!!!!!!!Kis Fanni is nagy kópé lehet :)

Kangu! nekem is mindig jósolgatnak, hogy ú basszus, de lenn van a hasad, biztos ma szülsz már...meg másnap meg de fenn van, még hova akarok szülni, meg még nem látszik az arcomon, mások meg rámnéznek, és azt mondják, te jó ég, de megváltozott a fejem, biztos migyá szülök...én már csak nevetek rajtuk! Annyira okos ilyenkor mindenki, és persze muszáj nekik mondani valamit, hátha bejön :)

Zetibebi!Jófej az anyósod :):):)Nem mondtad neki, hogy ez valószínű ????? :):)

Babanyul! Ha ez vígasztal, nekem sincs más vágyam, minthogy csak lógassam a lábam, és hozzák nekem a kajcsit, meg innivalót, és ne kelljen korán kellnem, meg folyton jönnöm mennem....de hát álmodozni jó :)

Háfi! Én is fújtatok, mint a gőzmozdony...főleg Andris sulijában, mikor fel kell mászni az első emeletre...bezzeg első babával a 3.-on laktunk, és nem volt lift, és nem fújtattam... :) Meg ma megálltam menet közben kicsit, mert annyira mozgatta odalenn a fejét a kis pocaklakó, hogy már nem tudtam menni, jött szembe egy fickó, és megkérdezte, hívja e a mentőt...ránéztem tök hülyén, megkérdeztem miért? Baj van? utána esett le, hogy azt hitte nekem van bajom...hát tök hülye vagyok :):)

A vezetés, meg a kocsiból ki"ugrás" már nagyon nem megy....imádok vezetni, meg minden, de már zavar, hogy pl nem tudok rendesen hátrafordulni, mikor mondjuk kéne, mert kapok Vincétől egy oldalbarugást :) Na meg a biztonsági öv is megin zavar....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zümis, Ikverus: Én is jól bemadártejeztem! :oops: :D

Gabi: Lehet hogy a beleid fájnak? Engem is sokat becsapott már a gyomrom, meg a belem :? , gondolom azért mert nyomja Bencus! :roll:

Andus: Örülök, hogy minden rendben van! :)
Remélem a megfázáson is hamarosan túl leszel, jobbulást!

Bogi: Na, a kettő 100-as érték már valami! :)
Füge baba úgy látszik rendesen ráhúz a pocakba! És még a méhnyak sincs felpuhulva?
Hú, az az uh-s nő! :twisted: Hogy neki mi köze van a súlyodhoz, nem is értem! Nem semmi a várakozási idő sem! :x
Jól tetted, hogy alma helyett pudingot ettél! :D

Vikcy6: Nagyon édes Hanna baba! :lol:
És neked is gratulálok Fannihoz, tüneményes! :lol:

Millye: Sajnos ebbe nem tudok segíteni! :(
zsu83

andus: csak óvatosan!
jajj, nehogy valaki átszenvedje, amit én ezzel a hüle influenzával! :( Nagyon vigyázzatok magatokra!

zetibebi: remélem sikerülni fog a kardigán, olyan bolond vagyok, férjem is mondta, hogy legalább miért nem írom fel magamnak a sorszámokat meg fogyasztást, stb... persze lusta voltam hozzá, most meg milyen jól jönne.

Semmi Gjéti hír még mindig... :roll: Már tűkön ülök.

Kép
Kép
elif

Háziorvos kiír minde további nélkül, ha viszeda anőgyogyitól a apirt, aztán le kell adni a melóhelyen, és sürgetni őket, hogy intézzék...elég lassú folyamat

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

nem tudok írni.... bocsi lányok...lehet kihagy az agyam :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

millye: ennyi idős terhesen már szerintem a házidoki is simán kiír táppénzre - szakorvosi javaslat nélkül is.

Nekem is azt mondták, hogy egyszerűbb a táppénz szülésig, de biztos vagyok benne, hogy te már megkezdheted a szülési szabadságodat (asszem talán 4 héttel a szülés időpontja előtt lehetséges leghamarabb kivenni) és az nem lehet indok, hogy a béna munkaügyes kolléga nem tudja, hogyan kell intézni!
Ha tb. kifizetőhely a munkahelyed, akkor álljál neki balhézni holnap, hogy intézzék el, mert el lehet. Ha meg nem, akkor MEP.

budabo:
Kiegyezünk. Szülünk 5-én és pont! (Persze drukkolok, hogy Fügebaba azért kikacsintgasson előbb... :D )
Amúgy csak peches vagy és a kilós megjegyzéseket szerintem csak te fogod ki állandóan!! Szóval igazad van: inkább a puding, mint az alma!! :D

ladmon

crocus, lkverus: Köszi a segítséget! Az OEP honlapján megtaláltam én is ezeket az infókat, de nem lettem okosabb... a munkahelyre ha várok akkor nem lesz még jövőre sem pénzem... az orvos már kiírt szülési szabadságra, de szerintem holnap elmegyek hozzá, hogy inkább írja át táppénzre mert annak az intézése talán egyszerűbb... :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

ladmon: Nem kifizetőhely a munkahelyem... sajnos... akkor talán egyszerűbb lenne... :oops: A Teve utcába kell menni ugye?

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?