A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ParaKata :lol:
Pont egyszerre írtunk :lol: Tuti nem kell éhgyomor.

Moncsi, Szimbáné
Hogy vagytok? Hány naptál is tartatok? Drukkkkkkkkkk :wink:
Vendég

Néhány topikba szerencsének tartják a laptetőt :lol: Talán nekem is szerencsét hoz holnap :roll: :?
Vendég

Janaka!
Úgy legyen! Szorítok, hogy szerencséd legyen, de aztán részletes beszámoló! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka!
És egyébként Tényleg egyszerre írtunk! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
Múltkor 3 hónapra jött meg, most meg 42 napra. Igazán várhatott volna még 3 napot :evil: Ma szánkózni voltunk, lehet a mozgás befolyásolta :roll: :? Sokszor megmásztuk a dombot és csak úgy pattogtunk a szánkon :lol: Mindegy, nem hagyom elrontani a napom, úgyse tudok mit tenni, csak úgy megy az idő, rossz lesz még egy hónapot topogni :( Nem baj, max bevárlak a kezdéssel :wink:
Vendég

Sziasztok,
én már 10 éve járok a Dévai dokihoz, de eddig még csak jót hallottam, és tapasztaltam vele kapcsolatban. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Velem mindig nagyon emberséges, közvetlen. Amikor műtétre került a sor (volt egy cisztám), nagyon jól esett, hogy vígasztalt, bízom benne, így nem volt gond. Amikor kiderült, hogy babát várok, nagyon örült velem együtt, és velem szomorkodott, mikor kiderült, hogy elhalt a terhességem. Főleg azért, mert a nővéremnek 5 sikertelen lombikja volt nála...
Most pénteken egyébként én is ott voltam a rendelőben 2:45-től 5-ig vártam, nem tudom, hogy most mi volt, de nagyon sokat kellett várni. Bár nála soha nincsenek kevesen.
A babatervezésben ő nagyon otthon van, úgyhogy bízom benne, hogy hamarosan nőni fog kicsiny családunk 3 főre...
Jó olvasni, hogy itt is ilyen jó véleménnyel vannak apánkról... :D
Sok sikert a babásodáshoz mindenkinek...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Sziasztok!
Először a legfontosabb: Bodza mindenkit nagyon puszil! Nagyon boldogok, Eszti egy kis angyal!

Nekem azt mondták a Nyírőben, jobb ha éhgyomorra megyek hormonra (ez csak az első alaphormonra vonatkozik, amire a stimu alatt kellett járni, arra nem), mert akár az is befolyásolhatja az eredményt ha pl. tojást reggelizem.

Rólam annyit, hogy két napja görcsölgetek. Próbálom nem elveszíteni a hitem, végül is még bármi lehet. Holnap leszek a beülti utáni 7. napon. Bár szerintem, a punkcióhoz kellene inkább számolni a 14 napos luteális fázist. Nem? Áh, mindegy!

Vigyázzatok magatokra!
Szimbáéknak +++++!

Miciona, nagyon örülök, hogy jóra fordultak a dolgaid! Szorítok Neked is nagyon!
Kata, Janaka, Julcsi, tartsátok a frontot, amíg mi várjuk a csodát!

Puszik Nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi
A mensis tünet is jelenthet babát, szóval csak pozitívan :wink: Mikor fogsz tesztelni? Én notorikus tesztelő vagyok, képzeld már a 8. napon szoktam :oops: Van is itthon 13 tesztem :lol: , de csak azért, mert olcsóé vót :lol: Drukkolok nagyon :!: :wink:

Barbi
Mi a Kaáliból pártoltunk át, de nagyon jól tettük, már ennyi után is igy gondolom. Neked is sok sikert! Itt azt mondták a lányok, hgoy Apánk előbb-utóbb mindenkinek csinál babát :lol:

Reggel jövök, ha sikerűlt telcsiznem.
Jó éjt!
Vendég

Jó reggelt Mindnekinek!

Barbi!
Üdv. a Mi kicsinek éppen nem mondható Családunkban! :):)

Moncsiga!
Azt hiszem nincs más dolgunk, mint tartani a frontot! Holnap megyek vérvételre a Máriába, hát ugye mondanom sem kell, hogy mennyire parázom! :? :?

Janaka!
Sikerült telcsizned? Kíváncsi vagyok ám nagyon, hogy mit mondott Apánk!?

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Kata
A vérvételhez még én se tudtam hozzászokni, pedig csapolnak bőven. Szóval kicsi para engedélyezve :lol:
Még nem telcsiztem. Nem is tudom mikor kéne. Csak 9 körül :roll: :?
Vendég

Sziasztok!
Moncsi, nagyon megy a drukk, ezek a görcsök bármit jelenthetnek, babá(ka)t is! :)

Parakata, tényleg ne izgulj a vérvétel miatt, nekem ez volt minden eddigi legkevésbé fájdalmas vérvételem :) Nem lesz semmi baj.

Akkor azt hiszem majd a hormonra inkább éhgyomorra megyek, nehogy baj legyen.

Kata, a körzetiénél, mária u-ban már voltam, szerdán megyek ekg-ra és mellkasröngtenre, pénteken a 20. napi vérvételre a jánosba. Ezután már csak a köv. ciklus 3. napi vérvétel van, meg a körzetitől kell kérni ált. eü-i állapota igazolást, meg el kell mennem a nőgyogyihoz a rákszűréses leletemért (decemberben volt). Szóval már a felénél vagyok, nem vészes:))

Nekem olyan rossz kedvem van csajok. Elbizonylatanodtam, h tényleg ezt akarom? Nagyon nehezen tudom megemészteni ezt az egészet, sosem gondoltam, hogy meddőségi klinikára fogok járni a babáért... Egyik pillanatban teljesen megijedek, h mi van, ha sikerül, és teljesen megváltozik az életem, és gyorsan gyorsan elmegyek még bulizni meg 'kiélem' magam addig, másik pillanatban meg úgy érzem semmi nem érdekel, csak legyen már babám. Már kezdek megőrülni magamtól, olyan hülye vagyok, párommal is már összevesztünk, egész hétvégén alig szóltunk egymáshoz :( Sokkal jobban megvisel ez az egész lelkileg, mint gondoltam :( :(

Ti hogy vagytok vele? Úgy látom, itt mindenki lelkes és pozitív, és véletlenül sem akarom elrontani a kedveteket, de érdekelne, ti hogy élitek ezt meg?

Remélem nem baj, hogy ilyen témáról írtam, de hát nem nagyon tudom ezt rajtatok kívül megbeszélni senkivel...

Puszi!
vjulcsi

Julcsi
Nem csak benned kavarognak negatív gondolatok. Most éppen nekem is elegem van az egészből, mert olyan szerencsétlen vagyok ezzel a mensivel is, és újabb egy hónap várakozás...szóval legszivesebben fel se hívnám most Apánkat.
Persze, biztos megváltozik majd az életed egy(két) babával, de meglátod a bulizások nem fognak hiányozni, mert kitőlti majd minden perced az a kis csoda. A klinikát muszáj elfogadni, ha nincs más megoldás. Szerencsénk van, hogy egyáltalán van hol és van miből végigcsinálni. Persze nem egyszerű, de csak pozitívan és bízva benne érdemes nekivágni :wink: Voltam én is padlón leállíott stimunál pl. de muszáj felállni és a jót látni :wink:

Megyek telcsi.....
Vendég

Negyed óra, műtőben van Apánk....gyomrom egyben :(
Vendég

Sziasztok,
köszi szépen a kedves üdvözlést...

VJulcsi, azt hiszem, tudom, hogy miről beszélsz... Sajnos elég sok pár van az ismeretségi körömben, aki a Dévai klinikára jár. Az esetek nagyrészében az elbizonytalanodás mindenkivel előfordul, de a legfontosabb viszont mindenekelőtt az, hogy a pároddal jól megértsétek egymást... mert ezt együtt kell végigcsinálnotok... és mit ér a babó, ha nem jöttök ki jól... beszéljetek róla nagyon-nagyon sokat... hidd el a párodat is nagyon megviseli, főleg, ha látja, hogy téged ennyire megvisel.
Nem akarok beleszólni, mert én még új vagyok itt, és nem szeretnék okoskodónak tűnni, de sajnos én már láttam emiatt szétmenni nagyon jólműködő házasságot.

Janaka, a nagynéném is a Kaálaiból jött át a Dévaihoz 2 siekrtelen lombik után, és elsőre összejött az unokahúgom... most volt 6 éves karácsonykor... :)

Moncsi, a görcsölgetéstől annakidején én is nagyon megijedtem, és mivel a mi családunkban nem annyira megy egyszerűen a családalapítás, így rögtön a legrosszabbakra gondoltam... Aztán apánk megnyugtatott, és csak annyit mondott, hogy "Üdv a kismamák között... ez ilyen". Aztán amikor már nem görcsöltem, kiderült, hogy akkor volt a baj. Persze ez sem mérvadó... mindenkinél más...

Szép napot miindenkinek...
hbarbi80

Janaka!
Csak nyugi! A ParaKata én vagyok! Nehogy már elvedd a nevemet, amit történetesen Ti adtatok nekem! :D :D :lol: Nyugi! Nem lesz gond! Tudod, hogy Apánk teljesen megértő és őszinte! Nyugi! :) Bár könnyen mondom, Én aki egy vérvételtől is parázom!

Julcsi!
Én holnap megyek EKG-ra a körzetihez, és szerintem a vércsop. és ellenanyag csütörtökön, vagy pénteken, aztán a 21. nap hétfő lesz. És azt hiszem majd a végén marad a mesni 2-4 napja! Ha megjön ezt csak akkor tudom, mert szerintem, ha jól számoltam, és tényleg úgy jön meg ahogyan szokott, akkor - egyik - szerdán jön meg! És egyébként bennem is fel szokott merülni egy-egy ilyen gondolat, mint benned, de aztán meglátom a tesóm gyerekeit, és azt mondom, hogy mindent megér! Csak ugye győzzük majd anyagilag, ami mindenki tudja, hogy nem kevés lesz, hiába fizetjük a nagy tb-t! :cry:
Negyed óra múlva várom a "jelentést"! Csak ügyesen! NO PARA!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Gyorsan írok. Sajna képeket most mégsem tudok feltenni, mert apa szépen sunyin letöltötte a notijára a készült képeket. Állandóan ezt csinaálja. Szörnyűűűűűű

Közben meg a kiskutyám összeszedett valami fertőzést, úgyhogy még őt is ápolhatom egész nap. Itatás etetés, elkülönítés, felmosás, stb. És ma még vizeletmibntát is kell gyűjtenem. Jó lesz. Mármint a kutyától, tehát nem egyszerű dolog. De azért jövök én még!

Puszika

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Janka!

Igen már foglalkoznak egymással. A Niki és a Viktor pl állandóan olyan jókat röhög együtt. Főleg, mikor a kiságyban vannak egymással szemben. De szoktek együtt is molyolni.

Ja nekem meg van egy táblázatom annó még mikor a stimut elkezdtem, hogy melyik nap milyen szuri, gyogyó kell, és még mindíg kinn van a hűtőn. De mostmár elhatároztam, hogy a kicisk egy éves szülinapjuknál leveszem. Apa már izélget is vele, mert 2007 augusztus óta ott van. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Janaka!

Idő van! :lol: :lol: :lol: :D :D

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi!
A görcsölgetés nagyon jót is jelenthet. Örülök, hogy hoztál Bodzától híreket.

Vjulcsi!
Nem könnyű megemészteni, ha egyáltalán lehet, hogy meddő pár vagyunk. Már írtam többször, nekünk végül egy pszichiáter (is)segített... Viszont, maikor már megvan a baba, ez az egész olyan, mintha nem is Veled történt volna. Onnantól ugyanolyan Édesanya és Édesapa vagytok, mint a többi "spontán" szülő.

Üdv az Újaknak!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

A vonalzómom látszik, hogy kezdésről szó sincs :( Apánk jó fej volt, mosolygott rajta, hgoy azért én bepróbálkoztam, de igaza van, hgoy ne dobjunk ki sok pénzt potyára, ha mégse sikerült teljesen a kikezelés. Csak ma semmi nem megy simán, nincs jó kedvem. Majd jövök, ha felvidultam.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Janaka: fel a fejjel! Tudom, hogy nem vígasztal, de így lehet, hogy együtt fogunk belevágni! :wink:

Érdekes, hogy egyáltalán nem izgulok még, pedig néhány óra és indulunk a konzira. Lehet, azért, mert annyi jót írtatok "Apánkról"! Ott majd biztos síkideg leszek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Janaka!
Fel a fejjel! Lehet valamiért így kellett történnie! Nézd a jó oldalát! Újabb hónap, újabb, több tüsző. Lehet, hogy ez a hónap lesz a TI hónapotok! :) Ne aggódj! Minden rendben lesz!

Timi!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a benyomásod Apánkról! Nyugi! Én is paráztam, de amikor már bementünk, és elkezdtünk beszélgetni, nyiltan és őszintén akkor elszállt minden Para, és tökre jó kis beszélgetést hoztunk össze! Szóval ne aggódj! Minden rendben lesz! NYUGI!

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka,
fel a fejjel (mondom én)! Nekünk eleve csak márciusban indul (ha indul), és nekünk még egy babánk sincsen! Egy hónapon nem múlik semmi, addig is csinálj olyan dolgokat, amiket majd babásan már nem lehet.

Albi,
Kösz, hogy ezt elmesélted, nem tudtam róla. Persze mindenki másképp dolgozza fel, van aki könnyebben, van aki nehezebben. Nekem sosem voltak ilyen prpblémáim, fel sem merült bennem idáig, hogy ez nekem nem megy egyszerűen, de most, hogy már benne vagyunk, sajnos úgy tűnik, hogy kell egy kis idő, mig megemésztem. Ha márciusig ez megtörténik, akkor ok, ha nem, akkor nem kezdem még el az inszemet... csak úgy akarok menni, hogy pozitívan álljak hozzá, addig nem.

Timi,
Te az első konzira mész? Ne haragudj, elveszítettem a fonalat.

Ági,
nagyon édesek lehetnek! Olyan jó, hogy ott vannak egymásnak, és hárman együtt nőnek fel!

Képzeljétek megvan a körzetis vérvétel eredménye, és minden szuper! :)
vjulcsi

Erre muszáj írnom, hogy ParaKata nyugatat :lol: :lol: :lol: Látod Timi, ha már Kata is azt írja, akkor tuti no problem, nincs is miért izgulni.
Megpróbálom magam összeszedni, csak már a reggel is rossz volt, mert sírt a Máté mikor eljöttem az oivból és majd megszakadt a szívem és már úgy mennék érte. Szeptember óta soha nem sírt, csak ma :cry: És tudom, hogy jó helyen van, de ahogy nézett rám :cry: :cry: :cry: Igazából ez borított ki, nem is az egy hónap.
Legalább tényleg együtt izgulunk majd páran - Julcsi, Kata, Timi....jól írtam :roll: :?
Most meg szorítunk Micionának és persze Moncsinak meg Szimbáéknak :wink:
Barbi Te mikor kezdesz?
Vendég

Vjulcsi: igen, első konzi a Dévaiban, de nekem már van 2 év Kaális múltam sikertelen inszemekkel és lombikokkal.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

cetrotide már nem aktuális...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2009.03.10 15:40-kor.
caty70

Sziasztok,

Megérkeztem Apánktól! 10-en vártak előttem Uh-ra ,5-en műtétre.
Már állóhely sem volt a váróban. Egy nő állandóan kereste, mikor műtőben volt . Janaka nem tudod ki lehetett?????? :)
Szerintem mikor beszéltél vele pont én voltam bent Nála.
Végül a kis egy tüszőmből 5 lett. Nem sok tudom,de nálam ez is valami. Majd meglátjuk mi lesz. Ma este első Cetrotide.
A Nyírőben jól kilyukasztottak.Ilyen bénán még nem vettek vért. :(

Köszönöm mindenkinek a drukkot!!
Janaka: ne keseredj el, úgy repülnek úgyis a napok.

Moncsi: még nem voltam terhes sajna sosem, de már hányszor hittem, hogy igen, szerintem ez fordítva is így működik, főleg most meg figyeled is a tüneteket.Tessék filmeket nézni, hívj át barátnőket csacsogni, csak ne figyeld magad egész nap.

Julcsi: Nekem volt egy elméletem, hogy a lombikos babák nem véletlenül nem lehetnek, biztos azért váltak el a barátnőmék is, mert erőltették.Na ilyenkor jön az, hogy tessék nálunk is lombik van.Tehát az ilyen előítéletek baromságok.A felelőségtől én is tartok, pedig nem huszonéves vagyok, ez szerintem természetes.
És nyugi van élet a gyerek után is csak rajtatok múlik, mennyit fogsz bulizni.Nekem van egy barátnőm nekik mindkét nagyszülő vidéki, mégis eljárnak a baba mellett ide-oda.Megoldják valahogy.És jól csinálják, mert fontos ,hogy a kapcsolatod ne sérüljön a gyerek miatt. Ha Ti jól megvagytok a gyerek is kiegyensúlyozott lesz.
miciona

Miciona
Gratula az 5 tüszőhöz, még szerencse, hogy nem álltatok le. Én 9-kor telcsiztem, akkor mondták, hogy negyed óra, mert műtő van, aztán meg 9:20-kor, na és akkor beszéltem Apánkkal. Ha stimmel az időpont, akkor én voltam, de csak kétszer telcsiztem :lol:
Biztos vmi szerencsétlent fogtál ki, mert nekem szerencsére mind a kétszer simán ment ott a vérvétel. Kell még oda menned? Mikor költöznek kb. babucik a pocakodba?
Látom felkell készűlni, ha reggel kell menni uh-ra :shock:
Vendég

Miciona!

Fantasztikus híreket hoztál Nekünk! :):):) Főleg most, hogy Janaka így letört, mint a bili füle! :cry: Kell neki is egy jó példa! :)
Meglátod, nemsokára keresztelő lesz! :) Az engem is érdekel, hogy ez után mi lesz? Mi lesz most???? Nagyon érdekel?

Kép

KépKép
ercsikati

Janaka: nem akkor én még nem voltam bent.
De a telefonokat hallottam, mert amikor nem volt bent akkor a recepción vették fel, és voltál is eszembe, hogy Te is ma telózol.
Hát tényleg korán kell kelni, ha be akarsz kerülni hamar. 7.15-kor csak a 10. voltam.
Beköltözésről még szó sincs.Ez a ciklus 7. napja még csak. Bár a pocim már most tűpárnához hasonlít :)
Este megyek Cetrotidet beadatni, azt csak eü intézményben lehet első alkalommal. Remélem nem vagyok rá alergiás.
miciona

Miciona
Akkor még kb. másfél hét :roll: :? A Cetrotide-t miért nem lehet beadni otthon? Mi simán beadtuk :shock:

Kata
Nem nyavajgok, azért nekem már amúgy is könnyebb (igaza van Julcsinak), mert van egy gyerek. Csak az idő megy és annyi külső tényező van, aminek nem tesz jó, hogy nem történik semmi. De ez a hét hamar elmegy, aztán legalább mehetünk megbeszélni a dolgokat. Na meg ettől a 2 hete nem evéstől is kész vagyok már....na már megint nyavajgok :oops: :oops: :oops: Majd merítek belőletek erőt és jókedvet :lol: :lol: :lol:
Vendég

Janaka:
Az első alkalmazásnál nem lehet, mert alargiás reakciót is kiválthat, fulladás stb. Én is kérdeztem, hogy a fogorvos barátnőm nem jöhet beadni, de azt mondta, hogy és mit csinál velem puszta kézzel, ha nincs ott semmi felszerelés. Úgyhogy felborították a napom, mert 10-ig dolgoznék, de a kolleganőm visszajön 7-re. Nagyon Drága! Nem olvassa, de le kellett írnom.

Janaka: és fogytál is? Lehet, hogy jól is jön most neked ez a kis tisztító kúra, az akcio előtt (nem csak a gombák miatt).
miciona

Sziasztok!

Én tulajdonképpen olvasó üzemmódban vagyok, csak ritkán írtam eddig is valamit.
Mostanra szinte átcserélődött a társaság, de ha jól emlékszem Ágin kívül csak egy valaki írogat, akinek már sikerült teherbe esnie Dévisztől.

Szóval arra gondoltam, hogy most írok egyet, nehogy már csupa próbálkozó legyen jelen, végül is tényleg sokunknak tudott segíteni a dokibá.
Szóval én már a 18. hétben vagyok és ikreket várunk. ( Ha kívánni lehet, akkor egy kisfiú és egy kislány :lol: , egyébként már ott tartunk, hogy mindegy, csak mindkettő megszülethessen...

Szóval . Én 2007. közepétől járok a Dévaiba. Egy év alatt túlestem 3 ovuláció indukción és 6 inszemináción. Minden hónapban volt vmilyen eljárás. Ismeretlen eredetű meddőség. Tehát igazi ok nincsen, csak egy kis ez és egy kis az.
Szóval a 6. inszeminációt tavaly novemberben azért kezdtük-habár már marhára untam és szünetet akartam- hogy januárban indulhasson a lombik program. No, ehhez képest sikerült is minden. Addig tényleg próbáltam kímélni magam. Most aztán hajrá volt ezerrel: a munkhelyemen a lemaradásokat behozni, hétvégén sövény-ritkítás, Békéscsabán kolbászfesztivál és egy kissebb buli, csoki, tészta, no futás, még rá is gyújtottam egyszer...
Az anyag- leadás a páromnak nem nagyon sikerült: az Ő megfogalmazása szerint " nem nagyon sikerült most célozni, egy része mellé ment...". Tehát fél sereg. Az inszem azon a szombaton volt, ami munkanap lett novemberben, elég nyugis volt a nap, gondoltam nem a jól bevált útvonalon megyek, hanem végig a 8-as busszal.. Nem kellett volna, a megálló megváltozott, nem jött a busz, le és föl rohangáltam az Astoriánál, mint valami bolond. Persze jól elkéstem, Dévisz rámtelefonált : " Már csak magácskára várok.. Jönni fog?"
Mentem, az épületben nem volt egy lélek sem... Édes kettesben csinált nekem gyerke(ke)t. :oops: Azt hittem fel fogok fázni, mert le voltam izzadva.
És lőn, 10 nap múlva, csak úgy mellesleg csináltam egy tesztet és nem hittem a szememnek. Csík, ráadásul kettőőőőőőőő!
Szóval nem tudom mi számít és mi nem. egyszer azt halottam, hogy egy gyermek fogantatásához legalább 500 dolognak passzolni kell ott, és akkor, egy időben.
Csuda dolog a biológia meg a kémia és az a szerencsénk, hogy már valamennyire bele tudnak piszkálni. Ha a dokinak meg van valamennyi humora ( ha már ideje nincs) az már szinte tökéletes.
Tehát nem összezuhanni, letörni, parázni. Ha nem most sikerül, akkor majd legközelebb.. Vagy akkor se, de SEMMI NINCSEN VÉLETLENÜL. Nekem ez volt az egyik lecke, amit mostanság meg kellett tanuljak.
Ha van kérdés, akkor csak rajta, rajta.. :idea: :oops:

Mocmo, aki már ikreket vár....
mocmo

Janaka, egyenlőre mi még nem godolkodunk a lombikon és társain, próbálkozunk a jólbevált hagyományos módszerrel... hátha.
Másfél éve volt egy spontán terhességem, ami a 8. hétben elhalt. Nem terveztük, de nagyon megviselt, mikor kiderült, hogy mégsem jön a bébi, pedig már a szívkezdemény lüktetését is láttam. Azóta más dolgok foglalkoztattak... Lakásvásárlás, felújítás rögtön utána, aztán meg a melóm volt olyan, hogy 24 órából 18-at melóztam... kedvem sem volt semmihez.
Igazából most döntöttük el, hogy jöhet a pici, bár a hosszú ciklusaim miatt ez nem túl egyszerű, hőmérőzök lelkesen, de semmi... most az 55. ciklusnapon tartok, a pénteki UH alapján van 6-7 nagyobb tüsző a jobb oldalon... hát majd meglátjuk, most még várunk egy kicsit, aztán ha esetleg mégsem jön össze, akkor ősszel elkezdünk sűrűbben járni a klinikára...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Csajok!

Holnap reggel Csapolás, aztán körzeti EKG. :(
Nem lesz semmi a holnapom!

Ja! Azt meg majdnem elfelejtettem, hogy 19:00-re meg fogorvoshoz is megyünk! :( Teljes katasztrófa egy nap! :(

De majdcsak túlélem! Remélem!

Azért kicsit PARA! :wink: Ami engedélyezve van!

Holnap jeletek, hogy mit intéztem! Remélem sikerrel járok a körzetinél!

Puszi Mindenkinek!
Kata - ParaKata

Kép

KépKép
ercsikati

Miciona: jó korán elkezdtétek a Cetrotide-ot. Ha jól csalódom, akkor a tüszők a méreteik alapján eléggé szóródnak, vagy pedig van 1-2 kiugró... :roll: Ne félj a szuritól, mert az allergiás reakció valószínűsége minimális (a bőrpír és a viszketés még belefér), holnaptól meg már ezt is beadhatjátok otthon. Tudom, már sokszor mondtam, de most még fontosabb, hogy fuss, mert - főleg akkor, ha a tüszőméretek nagyon szóródnak - könnyedén lemaradhat 1-2 a növekedésben. Mi egyszer egy kissé lazábbra vettük a dolgot és a következő alkalommal az addigi 7-ből már csak 4 nagy volt, a többi lemaradt. Korábban sosem hittem volna, hogy ilyen, apróságnak tűnő dolgok is ekkora befolyással vannak a végeredményre, mégis ez van. Ahogy Mocmo nagyon helyesen le is írta: 500 dolog szerencsés együttállása kell a sikerhez. 8)
Meg tudnád adni a Nyírős "pióca" személyleírását?

Vjulcsi: a kétségeiddel kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy ez az a helyzet, amikor minden egyes szó duplán számít. Mosolyszünetig, ne adj' isten veszekedésig eljutni ilyenkor nagyon nem jó (bár máskor se). Nyilván a párod sem gondolja, hogy egy meddőségi centrumba járni kellemes, de - mivel nála van a probléma - el tudod képzelni, hogy hogy esik neki az, ha ezt gyakran szóvá teszed? Ez a történet alapjaiban is képes megingatni egy ember önbecsülését, de ha ezen felül a párodnak még azt is látnia kell, hogy Te szomorkodsz... Hidd el, ez csak oda vezet, hogy mindketten rosszul érzitek magatokat és a probléma közétek áll pont akkor, amikor minden korábbinál fontosabb, hogy egymás kezét fogva átvergődjetek az akadályokon. Nekem is szörnyű, hogy miattam járunk dokihoz, de ha egyszer nincs más lehetőség?!? Én is borzasztóan sajnálom, hogy a páromnak ennyi kellemetlenségen át kell esnie, de mást nem tehetünk, ezt el kell fogadni. Én csak annyit tehetek, hogy amennyire tudok, segítek neki abban, hogy minél kevésbé legyen rossz neki. Olyan sok ember van ezen a világon, akire lehet haragudni, akit lehet bántani. Miért pont azt részesítsük ebben, akit szeretünk?
Én azt mondom, ne akarj most bulizni. Amint látod, ez a történet nem olyan egyszerű, akár évekig is elhúzódhat. Nincs, mire várni. A helyzet nem fog megoldódni magától, az OEP meg idővel biztosan kurtítani fogja a finanszírozott beavatkozások számát és a gyógyszerek támogatásának a mértékét, nem is beszélve arról, hogy egyre többen és többen lesznek a medőségi centrumokban, miközben az idő csak megy, szóval szerény véleményem szerint semmi értelme várni.

Moncsi: nagyon remélem, hogy ez a görcsölés csak jót jelent... Vigyázz magadra! 8)

Nálunk egyelőre semmi, már ami az érzéseket jelenti. Másfél héttel a beülti után ez kb. azt jelentheti, ami az előzetes esélylatolgatás után már sejthető volt. Továbbra is pihenünk, mennek a gyógyszerek, no meg a progi-szuri, aztán a jövő héten meglátjuk... Amúgy a hangulatunk OK és várjuk a tavaszt. :D
szimba

Harmadszor írom le :twisted: .Hülye net :twisted: :twisted:

Szóval: megjöttem a Cetrotide szuriról. Nem volt gond. Olyan volt a bőröm, mintha csalán csípte volna meg. A Drágám nagyon büszke volt rám. Na nem a szuri miatt, hanem, mert mikor megláttam, hogy az ügyelet tele volt millio "köhögős" emberrel, akkor lendületből felkanyarodtam a nőgyógyászatra és így 2 perc alatt végeztünk.
Most kicsit fényeztem magam 8) . DEEE, van egy tapasztalata is a dolognak. A lombik varázsszó, én csak pozítiv hozzáállást tapasztaltam, segítőkész, kedves emberekkel találkoztam. Itt a nőgyogyászaton is úgy köszöntek el, hogy akkor várnak szülni.

Szimba: Te profi vagy! Tényleg nagy a szórás. Van 2 nagy, egy közepes, 2 kicsi. Mozogtam. Tegnap lent keveset futottam, mert a hóesésben megfázni sem akartam, így kiegészítettem szobabringával.
Az endometriumnak mekkorának kell lennie?
A Nyírős néni szerintem uaz volt mint multkor, de most valahogy élete legrosszabb szúrását fogtam ki. Amúgy kedves volt. Idősebb ,szemüveges, szőke.
Ti még ne várjátok a tavaszt! Még most is lehet minden! Lehet, hogy tavasszal már terhes rendelésre jártok :)

Mocmo: Gratulálok az Ikrekhez! Én is akaroooooooooook!!
miciona

Helló! Hajrá Szimbáék, mindenesetre öröm olvasni a soraidat, olyan pozitív energia árad belőlük. Azé' nem baj, ha drukkolok tovább?
A Bodza kislányát meg lehet nézni vhol? Mert újabban szerencsére anniyt írtok, hogy nem tudok visszaolvasni mindent, különösen, hogy a férjem gépéről tudok csak netezni mert az enyém elromlott. De "nagyjából olvasóban" nagyon szorítok mindenkinek!

Julcsi, nekem van 1 darab Pistikém Dévai által, aki épp elmúlt másfél éves, az életem tiszta nyaralás mióta megvan, férjemmel többet járok moziba mint kapcsolatunk hajnalán, valamint bulizni is elmegyünk mondhatni elég gyakran, a barátainkkal illetve kettecskén is itthon szoktunk maradni néha 2 napig is és csak edzünk, fürdünk, fekszünk, DVD-zünk, kajálunk egész nap és alszunk. Nekem ilyen sosem volt a kisfiam előtt (dolgoztam reggeltől-estig mint mindenki ugye), de mivel én nem dolgozom 2 éves koráig (sajnos lassan véget ér ez a háváj itthon, bár örökké bírnám ezt, nem érzem, hogy mennék dolgozni egyáltalán annyira jó itthon vele meg az egész) simán összeegyeztethető minden velem, nekem mindig mindenre van időm, Pistike imádja a nagyszüleit, mikor még szoptattam is jártunk moziba is, anyu itthon volt vele és mire éjjel ébredt enni hazaértünk . De mióta ilyen "nagy" akkor és oda megyünk ahova akarunk, persze ez csak úgy megoldható ha közel van a segítség, nekünk szerencsére igen és nem győzöm Pistikémet "beosztani", hogy mikor kinél legyen mert állandóan jelentkeznek érte a nagyszülők, hogy mikor megy már pár napra az unoka.
A másik pedig, lehet baromság, de én imádtam járni Dévaihoz, nekem semmi gondom nem volt ezzel és sokáig hiányzott is, most is sokszor eszembe jut és csupa jó emlékeim vannak én tényleg szerettem. Úgyhogy ezek miatt ne is aggódj :)
Mondjuk mikor kiderült, hogy csak lombikkal lehet gyerek, akkor nekem a buli téma nem jutott eszembe, annyira nem érdekelt más, csak, hogy gyerekem legyen valahogy, ellenben mikor még nem tudtuk, hogy spontán nem lehet, akkor én is volt, hogy "igazítottam volna" vmi eseményhez a teherbeesést, hogy majd ekkor meg akkor, karácsonyi, szilveszteri bulik után kéne, stb. De mikor belekerültünk a lombikba akkortól valóban csak 1 dolog volt állandóan az agyamban, emlékszem elég hülye magamnak való is voltam és nem értettem egyszer a családot mikor vmi családi vacsoraprogram volt, hogy miért nem értik meg, hogy a stimuláció alatt sem volt kedvem sehová menni, annyira "befordultam" a gyógyszeres táblázatomba, mit, hánykor, hol tartunk vajon és tökre nem érdekelt más, idegesített minden program ahova mennem kellett meg a férjemen és anyun kívül mindenki más magam körül :oops: Na persze nem baj, ha vki másra is tud koncentrálni ilyenkor, mindenesetre bejött :wink:

Ritkán írok, de akkor aztán nem keveset :oops: :lol:
beber77

Sziasztok!

Hú, jó sokan reagáltatok rám, köszönöm! :)

Na hát ma már sokkal jobban vagyok :) És persze nem ezen vesztünk össze a párommal, egyáltalán nem vágom a fejéhez ezt a mostani helyzetet, és azt sem, hogy néha hogy megijedek ettől az egésztől. Tudom, hogy neki ez mennyire nehéz lehet, eszemben sincs még nehezíteni a helyzetét. Pont ezért mondtam el nektek :) Csak hát a hétvégén más miatt veszekedtünk, és kicsit azt hiszem elkeseredtem.
De már minden rendben, megbeszéltük a dolgokat, újra szép az élet és süt a nap! :) Hiába, mondtam, hogy mostanában nagy hangulatingadozásaim vannak.
A bulik miatt sem úgy aggódom persze- mit érdekelnek engem a bulik, ha lehet babám? Inkább úgy gondoltam, hogy a várható márciusi inszemig még gyorsan-gyorsan egy picit élni kell, mert hát ki tudja, hátha elsőre összejön (csak pozitívan) :) Mára ez az érzés is szelidült persze... az elmúlt fél évben nem voltam bulizni, és azért annyira nem is hiányzik.
Szerencsére segítségünk nekünk is sok lesz, és nagyon szeretnékm majd úgy szervezni az életünket baba mellett is, hogya kettőnk kapcsolatát se hanyagoljuk el.
Na, ennyit magamról, még egyszer köszi a sok bíztatást, Szimba, beber és a többiek!

Miciona, örülök a jó híreknek, és nagyon mennek a drukkok! Ezek szerint nem is fájt a szuri?

Mocmo, nagyon tetszik a történeted! :) Ez is azt mutatja, h tovább kell menni, csinálni kell, mert sosem lehet tudni, h mikor következik be a csoda!

Janaka, jobb kedved van már? Reggel ugye nem sírt a kisfiad az oviban??

Parakata, majd mesélj, hogy hogy sikerült, drukkolok, h jól viseld. Én is holnap megyek EKG-ra és mellkasröntgenre.

Nem tudjátok, ott van még a Jánosban a hormonos vérvételen az a férfi, akiről írtátok, hogy nem jó hozzákerülni?

Szimba, nektek továbbra is mennek a drukkok! Mikor teszteltek???
vjulcsi

Sziasztok!
Régi Dévais vagyok, 2005-2006-ban jártam Dévaihoz. Egy év után inszeminációval lett egy gyönyörű kisfiúnk.
Most tesót szeretnénk, így ismét a vizsgálatok következnek. Annak idején az AIDS-szűrést nem a Mária utcában csináltattuk. Tudnátok segíteni nekem? Hol van? M i az intézet neve pontosan? Kell-e bejelentkezni előre? Vannak-e minden nap, vagy csak bizonyos napokon? Hánytól lehet menni? Nem szükséges ugye éhgyomorra? Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Kitartást mindenkinek, előbb-utóbb mindenki babásodik!
Szebb, napsütéses napot!
Melinda

KépKép
melba

Sziasztok,

Beber: igen én is így képzelem.....

Julcsi:köszi a drukkot!
Az a pasi a Nyírőben volt. Szimba írt róla és azt is, hogy már nincs ott. A Jánosban én a bal sarokban ülő duci nénire esküszöm:))

Melba: a Mária utcához a Baross utcai 4-es/ 6-os villamos megállónál kell leszállni. És a belváros felé az első párhuzamos utca a Körúttal. A SOTE I számú Nőgyogy. Klinika van a Baross utcában a túl oldalon.
Nem hiszem, hogy a reggeli befolyásolná az AIDS tesztet :)
Szerintem nyugodtan ehetsz, bár én egy vvétel előtt sem szoktam.
miciona

Drága Lányok és Fiú!
Nagyon köszönöm/köszönjük a drukkolást és az velünk örülést!!!
Annyira jólesik olvasni a soraitokat!!!:D
Tényleg megható, amiket írtatok, még sírtam is... :oops:
Eszti édes, kedves, jóságos és gyönyörűséges Babyka. :D
Az iwiw-re teszek fel képeket, ott meg tudjátok nézni a kis Tündérünket.
Végtelenül boldogok vagyunk, nem tudunk betelni Esztivel.
Eddig nagyon fáradtak voltunk, nem is tudtam net-közelbe kerülni, napi 1-2 órát aludtunk :D, most kezd beállni egy kis rendszer (nem kiabálom el). Igazán ügyesen szopizik a kisCsajszika, de volt pár nehéz nap (éjjel-nappal), amíg így lett. Pontosabban, a rajtam múló részt kellett csiszolni, hihetetlen, h mennyi múlik apró fogásokon és ezt egy szopinéni tanította meg (szakember), azóta nyugalom, békesség és biztonság honol a családkánkban. Addig hektikusan működött a szopizás, volt, h elsőre tökéletesen, volt, h uúgy nem sikerült, pedig a szülés után azonnal profin szopizott Eszti, utána is legtöbbször, de néha nem sikerült jól és fogalmunk nem volt, mi változott. Most már tudjuk a fortélyokat, ha bárkinek szüksége lesz/van rá, el tudom küldeni a szopiszaki elérhetőségét, csodás nő, 3 gyermeke van és kiválóan ért a dolgához.
Így, 13 nap után :wink:, remek tanácsokkal tudok majd szolgálni, amint beköltöznek a Pocaklakóitok! :wink:
Moncsinak amúgy azonnal írtam, de valamiért nem kapta meg az sms-eket. A szülés/születés egy élmény volt, Apánk egy tündérmackó, a szülésznőm egy angyal. A sebgyógyulás az egy, amiben a kivételeket erősítve elég macerás az út, de ez legyen a legnagyobb bajunk, igaz?
A Zuram valami ősApa lehet, gondos, kedves, figyelmes, ügyes, türelmes, imádja a kicsi Lányát, ez is nagy boldogság a kis Csodánk mellé.:D
Látom, van kiért, miért szorítanom és ezt meg is teszem, Veletek vagyok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++
Teljesen fellendült a topik és olyan jó hangulatot áraszt, öröm volt beleolvasgatni a soraitokba. Csak így érdemes az élethez állni és akkor meg is lesz a jutalom, hit, pozitív hozzáállás, nem lehet másképp, bármennyire nehéz! Tudom, miről beszélek... Ez is egy feladat, h meg tudjuk-e valósítani, még szép, h megcsináljuk, igaz?:D Együtt könnyebb és ez egy jó kis Csapat.
Az is igaz, amit írtatok, h semmi nem véletlen, csak akkor nehéz elfogadni, de a vége, ígérem boldogság lesz!!!! Én is beszélek a Jóistennel, ha már Szimbának sikerült. :wink:
Nem fogok tudni naponta írni, de igyekszem hetente, jó?
Puszik Nektek!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok.

Még nem olvastam vissza.BOCSI.

Segítenétek???
Szeretném megtudni hogy milyen vizsgálatokat kér Dévai dr??? Jövőhéten megyeünk hozzá első konzira de én szeretnék előre haladni közben.Ma voltunk AIDS teszten.Ami van már csak régi.Nődokinál mit kell kérnem????
Rákszűrés.Hormon mikori kell??? Clamydia,gomba,stb??????
LÉGYSZÍ VALAKI ÍRJA LE NEKEM RÉSZLETESEN!!!! Jövőhéten 20. nap körül járok a ciklusomba.

Kép
Kép
melánia

Szia Melánia,
a következő vizsgálatok kellenek:
EKG HIV (AIDS)
Onkológiai szűrés
HepatitisB
Mellkas RTG VDRL
Vércsoport (ellenanyag szűrés is)

T. vizelet
T. vérkép: Htk
Hgb
Fvs
We
Prothrombin
PTI
Vércukor
GOT
GPT
-GT
Alk. foszfatáz
Ö. bilirubin
Ö. fehérje
Karbamid
Kreatinin
Toxoplasma
Rubeola
- 2.-4. ciklusnap: FSH
LH
Prolactin
TSH

- 19. naptól (a ciklus hosszúságától függően):
Progesteron
Amit kiemeltem az kell mind a kettőtöknek, a többi csak neked.
Egyébként a honlapon minden fent van. Ja és a pasinak kell andrológustól papír.

Ha valami nem érthető szólj.

Én is átváltottam olvasó üzemmódba, mert sajnos rosszul alakultak a dolgaim, és nem akartam rátok ragasztani a depis hangulatomat. Azért követem az eseményeket és a márciusi indulókkal bízom benne, hogy Apánkánál majd összefutok.
Drága Bodza és Eszti baba, millió puszi nektek!!!!
rencsi79

Szia Meli!
Örülök Neked!

Na, figyi!
Kell 21. napi progeszteron, azt talán a jövő héten le tudod vetetni. Kér tüdőszűrés leletet, EKG-t, általános háziorvosi véleményt, miszerint viszonylag jó szőrben vagy és alkalmas vagy a tervezett beavatkozásokra.
A vér és vizeletvizsgálatokhoz pontos listát találsz a Klinika oldalán.
A HIV-en kívül kér Hepatitist, szifiliszt, rubeolát, toxoplazmát asszem ezek...
A bakteriológiát, a clamydiát, a rákszűrést ő is megoldja.
És fog adni mindenféle beutalókat ezekre.

Várlak a hírekkel!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszönöm Rencsi!!!!

Kép
Kép
melánia

Látom, Rencsi megelőzött!

Annyi, hogy Apának első körben csak egy sima spermavizsgálat kell (ezt is megoldják a klinikán), és ha gubanc van, akkor küldi andrológushoz őt Apánk.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziiiiiaaa Bodza!!!

Ugye mondtam, mennyire boldog! Hát csoda???!! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szia MONCSI.

Én is örülök neked!!! És SZORITOK NAGYON!!!

Kép
Kép
melánia

Hú,akkor már elvesztettem a fonalat.Mellkasröntgen is kell meg tüdöszűrés is???? Ezt nem írja a Dévai oldal.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?