Tünde - gyöngyhajú lány

Az jó kis dal
Fleur - látom, Lilla szeret pakolni

Aranyos
Irina - jaj, hát erre nehéz bármit írni... Szerintem depis hullámai mindenkinek vannak, még az optimista és a vidám embereknek is. És én is vidámabb voltam gyermekvállalás előtt. Írd ki magadból, nézz meg pár happy endes filmet... A munka tényleg más, de szerintem az is örömre adhat okot Neked, hogy úgy látod, hogy ha nagyon akarod, akkor előre is halad az ember. Mert én pl. messze nem így jártam, és nem az akaráson meg a kitartáson múlott. Nem is tudom, próbálj az elért és pozitív dolgokra gondolni. Ami már mögötted van, az egy komoly dolog, legyél rá büszke.
A gyermeknevelés meg... Ezt szerintem mindenki máshogyan éli meg. Az egyik alvásos könyvben volt, amit ajándékba kaptam a múlt héten, hogy két anya közül az egyik nagyon panaszkodott a gyermeke alvási szokásaira, a másik meg elégedett volt vele, és úgy látta, nincs is min javítani. Amikor naplót kezdtek vezetni, kiderült, hogy a két gyermek nagyjából hasonló alvási szokásokkal bír. Ha rosszabb állapotban vagy, szerintem ezeket a problémákat-gondokat is nehezebben kezeled. Lehet, ha jobb passzban leszel, inkább meglátod majd a sikerélményt jelentő kis jelzéseket is.
Hogyan nyelvészkednek a hozzátartozók??? Írj már nekem egy példát, úgy meghallgatnám...
Gica - ááá... én kitartó egy típus vagyok, és szerencsére világ életemben nagy éjszakázó voltam

A reggelek annyira nem mennek jól, de Rugó általában kilenc után ébred, így annyira nem panaszkodhatom. A rekordja fél 11 volt
Silka - karaoke
Mikor Gáborral megismerkedtünk, egy punk együttesben volt énekes meg ritmusgitáros. De ne tudjátok meg, milyen borzalmas hangja van

A hallása nagyon jó, bármilyen dallamot "leszed" nagyon gyorsan, meg hát kb. 8 éves kora óta citerázik, de énekelni, azt nem tud
Igaz, én sem... Pedig szólamvezető voltam az általános iskola énekkarában. De ez inkább az énekkart jellemezte, mint engem
Ágica - mikor megvettük az első cipőjét Rugónak, sírt tőle és kikerülte. Úgy csinált, minta nem lenne ott, nem pakolta sehová, vagy meg sem közelítette. De mindig odatettük az útjába, és lassan megszokta. Pár hét alatt elmúlt az egész cipő-para.
Gica - nekem a 600-as mérettel volt már problémám, kicsit kisebbre szoktam állítani.
Unatkozás - hát, olyan kifejezett unatkozást nem látok rajta, inkább nekem okoz néha gondot, hogy mindig új játékokat találjak ki neki
18. hós oltás - mi március legelején megyünk.
Mai napunk - Gábor ma szabadnapos volt, így a géphez nem nagyon jutottam ide. Elég későn keltünk az éjszakázás miatt. Az építész tízre jött, na, akkor még javában pizsamában voltam. Aztán összekaptuk magunkat, és tettünk egy bevásárló-körutat (Cora, Baumaxx, Egyetem, Bank, Meki), és utána elmentünk egy három hetes babát meglátogatni egy ismerősünkhöz. Egek, hogy milyen kicsi volt Rugóhoz képest (nem mintha ő egy kolosszus lenne - 78 cm meg 9500 gr). Bálintnak hívják. És milyen kicsi volt a keze
Rugó jól kifáradt a nagy utazgatásban, hazafelé be is aludt a kocsiba délután.
Aztán esti rutin, most meg már mind a két férfi alszik
Lassan én is megyek, jó éjt, V.