A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica ígértem pár képet. Nos íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Hali,
na ide is..

nem tudtam mindent visszaolvasni..csak amire emlékszem

Regi: ügyes vagy...fogyózók hajrá!!
Vindo: Rugó mindig olynaokat produkál...:-)
Móni: jobbulást!

Bili: mi már vagyfél éve megvettük..oda tettem a wc mellé..mert mindig tetszett neki mikor én pisiltem..nevetett nagyokat...így eleinte ruhábanodaül mikor nekem dolgom van...aztán elkezdtük hogy reggel ébredés után úgy is pizsi le..pelus csere...na ekkor pucin ült rá.....sajna most a költözés miatt kimarad..( elpkoltam ) ..de egyszer már sikerült belepisilni...:-) olyan édes volt..velünk örült....sokszor azért nem sikerül..mert előtte már megvolt a palusba:-( de mindegy jól elüldögél hol rövidebb hol hosszab ideig...

felkelt :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

csakgyorsan :)

Sensével nem tudom mi van,küldtem neki sms-t de nem válaszolt :( vagy vajudik,vagy megváltozott a száma,vagy otthon hagyta a telefonját :) passz :?

Fleur!
ezek a fürtök :) m,ennyi haja lett Lillának :)

Móni!
okés várunk akkor benneteket :)

Irina!
én régen birkatürelmű voltam :) mióta B. megvan(vagyis már előtte) kissé hirtelen haragú természetem előjött :oops: csapkodok ha nem fogadnak szót(nem őket ami a kezemben van) persze B. utánozza :lol: :lol:

:arrow: már kiabálnak a fürdőből :)

szép estét :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok, nemrég értünk haza. Kitört a költözési zűrzavar, majd írok róla bővebben egyszer ha Zéti alszik.
Ma is intézkedtünk és lassan naponta megyünk megnézni mi az ábra a lakásban.

Valami vírusunk is lehet sajna....Zéti hasa még mindig nem oké. Ma bepánikoltam mert zöld zselét pakolt a pelusba. :shock: :shock: :( :( Valami vírus, de azt mondták majd lassan elmúlik.

Bölcsiből kértünk ma mi is papírt jelentkezéshez, de csak negatív véleményem van róluk. :evil: Majd arról is bővebben valamikor.
Ha nem jön a tesó én is szeptemberben megyek dolgozni ha tudok. Csak még ugye ide be sem vagyunk jelentkezve.... Van egy pár akadály bölcsi ügyben.

Megyek is, Zéti olyan nyűgi. :( Látni, hogy nincs még teljesen jól. De ha intéznivaló van nem tudjuk kire bízni, visszük magunkkal. :(

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Csak gyorsan tudok, nemrég értünk haza. =csak gyorsan tudok jönni és rövid időre :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Visszaolvasni még nem tudtam. :( Sajna Beni belázasodott. Köhög-feje fáj stb.. :( Dédim is eléggé le van,ő is fejfájós köhög nagyon durván már 1,5 hete,holnap kihívom a dokit hozzá,mert elrángatni nem tudom,ha már itt lesz,csak nem küldi el. Na mindegy nem részletezem.

Szépek vagytok Fleur.. :)

Bili:
nálunk is már elől van.hol ráül,akkor nézegeti a kis könyvét.bele pakol stb. Mikor Beni megy pisilni mindig szól,megszokta oviban szólni kell,ilyenkor felkiált,hogy pisilni megy,akkor rohan Domi is vele és kiabálja,hogy pipi-pipi.Úgyhogy már néha mutogat a bilire,hogy pipi-pipi,de ráülni nem ül rá,viszont vicces neki a dolog. :) A kakinál is van,hogy előtte szól,hogy kaka. Viszont erőltetni nem fogom a bilire ülést. Inkább előbb tanuljon meg beszélni,legalább megtudja mondani ha fáj valami. :oops: :roll:

Fogyisok:
Hajrá-Hajrá!!! Ügyesek vagytok!

Sense: csak nem?
varga tünde

Éneklés: nálunk a gyöngyhajú lány a menő,náná ként rákezd,ha eszébe jut,olyan édes.közben táncol hozzá.. :)

Miléna:ne hari nem tudta visszaolvasni,adsz valamit Zéti pociára? jegyzetelem ki mit-mikorra ajánl. 8)

Irina: veled vagyunk! nagyobb lesz megtudod vele beszélni,hogy mit-merre.addig meg kitartás. :)
varga tünde

Tünde - gyöngyhajú lány :D Az jó kis dal :wink:

Fleur - látom, Lilla szeret pakolni :wink: Aranyos :D

Irina - jaj, hát erre nehéz bármit írni... Szerintem depis hullámai mindenkinek vannak, még az optimista és a vidám embereknek is. És én is vidámabb voltam gyermekvállalás előtt. Írd ki magadból, nézz meg pár happy endes filmet... A munka tényleg más, de szerintem az is örömre adhat okot Neked, hogy úgy látod, hogy ha nagyon akarod, akkor előre is halad az ember. Mert én pl. messze nem így jártam, és nem az akaráson meg a kitartáson múlott. Nem is tudom, próbálj az elért és pozitív dolgokra gondolni. Ami már mögötted van, az egy komoly dolog, legyél rá büszke.

A gyermeknevelés meg... Ezt szerintem mindenki máshogyan éli meg. Az egyik alvásos könyvben volt, amit ajándékba kaptam a múlt héten, hogy két anya közül az egyik nagyon panaszkodott a gyermeke alvási szokásaira, a másik meg elégedett volt vele, és úgy látta, nincs is min javítani. Amikor naplót kezdtek vezetni, kiderült, hogy a két gyermek nagyjából hasonló alvási szokásokkal bír. Ha rosszabb állapotban vagy, szerintem ezeket a problémákat-gondokat is nehezebben kezeled. Lehet, ha jobb passzban leszel, inkább meglátod majd a sikerélményt jelentő kis jelzéseket is.

Hogyan nyelvészkednek a hozzátartozók??? Írj már nekem egy példát, úgy meghallgatnám...

Gica - ááá... én kitartó egy típus vagyok, és szerencsére világ életemben nagy éjszakázó voltam :D A reggelek annyira nem mennek jól, de Rugó általában kilenc után ébred, így annyira nem panaszkodhatom. A rekordja fél 11 volt :D

Silka - karaoke :shock: :D

Mikor Gáborral megismerkedtünk, egy punk együttesben volt énekes meg ritmusgitáros. De ne tudjátok meg, milyen borzalmas hangja van :wink: A hallása nagyon jó, bármilyen dallamot "leszed" nagyon gyorsan, meg hát kb. 8 éves kora óta citerázik, de énekelni, azt nem tud :D

Igaz, én sem... Pedig szólamvezető voltam az általános iskola énekkarában. De ez inkább az énekkart jellemezte, mint engem :wink:

Ágica - mikor megvettük az első cipőjét Rugónak, sírt tőle és kikerülte. Úgy csinált, minta nem lenne ott, nem pakolta sehová, vagy meg sem közelítette. De mindig odatettük az útjába, és lassan megszokta. Pár hét alatt elmúlt az egész cipő-para.

Gica - nekem a 600-as mérettel volt már problémám, kicsit kisebbre szoktam állítani.

Unatkozás - hát, olyan kifejezett unatkozást nem látok rajta, inkább nekem okoz néha gondot, hogy mindig új játékokat találjak ki neki :roll:

18. hós oltás - mi március legelején megyünk.

Mai napunk - Gábor ma szabadnapos volt, így a géphez nem nagyon jutottam ide. Elég későn keltünk az éjszakázás miatt. Az építész tízre jött, na, akkor még javában pizsamában voltam. Aztán összekaptuk magunkat, és tettünk egy bevásárló-körutat (Cora, Baumaxx, Egyetem, Bank, Meki), és utána elmentünk egy három hetes babát meglátogatni egy ismerősünkhöz. Egek, hogy milyen kicsi volt Rugóhoz képest (nem mintha ő egy kolosszus lenne - 78 cm meg 9500 gr). Bálintnak hívják. És milyen kicsi volt a keze :shock:

Rugó jól kifáradt a nagy utazgatásban, hazafelé be is aludt a kocsiba délután.

Aztán esti rutin, most meg már mind a két férfi alszik :wink:
Lassan én is megyek, jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon jók a képek :D
A kis vasgyúró Gegi :D
A motorozó Rugó,már akartam írni,hogy teljesen hozzá illik a Bendegúz név:D
Szöszi Robesz nekem az első kép nagyon tetszik ahogy ül a nagy fotelban. :D
Lilla egy fantasztikus kis csaj avval a nagy kék szemeivel :D

Fleur és L.Móni és a betegeknek további gyógyulgatást.

Hát sajna mi is bele estünk ebbe a nyavajába a kicsikkel
ők köhögnek nekem meg a torkom fáj.

Irina!
Nem baj ha csak panaszkodni jössz.
Csak gyere és panaszkodj.

Mesi!
Hogy vagytok?

18 hós oltást majd február végén kapja meg a kis asszony.

Képzeljétek el az én nyugodt elvagyok egyedül is lányomból
ha nem kapom meg amit akarok és nem csinálhatom amit akarok hisztizsák lett mostanában.
Nagyon tud harcolni azért ami kell neki.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Dotildi! Köszi, ki fogom próbálni! :)

Nektarin! Hát igen, ez a tartós fogyás, majd súlytartás. Ügyes vagy! :)
Ha az ember visszaáll a régi étkezési szokásaira szépen vissza is hízik...
Én is szeretném tartani majd ezt az étrendet, de nem garantálom, hogy nem fogok soha többet enni 1-2 olyan dolgot, amit most nem engedek meg magamnak! ;)

Most csak ennyi.
Lassan készülődünk, be kell mennem a munkahelyemre, leadni az adópapírokat. Csak ne esne ez a hülye eső... :evil:

Gyorsan bekukkantottam Sense miatt, de látom, Lotti jól elvan... :roll: :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli nagyon játszik, nem akarom kizökkenteni. Még olvasok addig.
(Most éppen a fa építőkockákat pakolja egymásra! :))

Fleur! Milyen nagy csajszi már Lilla! :) Nagyon aranyos! Olyan kis huncut mosolya van! :)
Szekrény alól kibújós kép csúcs! :lol:

Miléna! Zétinek továbbra is jobbulást!!! Jó lenne, ha már elmúlna ez a hasmenése!!!

Tündi! Beninek és a Dédinek jobbulást!!! Nekem meg kitartás a betegekhez!

any any ... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sense a szülőszobán :lol: :lol:
Balázsnak boldog lesz a névnapja :) :)

KépKép
viranka

Sense, mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vindolanda

Sense de jó, megy a drukk könnyű és gyors szülést kívánok!!!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Senseeeeee, Anyumnak ma van a szülinapja, hihi, lesz csoki?????
Hajrááááá!
De jó:)

Kép
Kép
nektarin

Hajrá Senseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hú, de izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajrááááááááááá Senseeeeeee!!!Nagyon ügyik lesztek!

Viranka: Végülis melyiken érted el?

Kép

Kép
agica1126

Jó névnapi aji lesz Apának! :lol:

Nektarin! NEked akartam írni, hogy le a kalappal előtted! -14 kiló! Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd ha elérted az áhított célt, akkor kérünk előtte-utána képeket!!!!!! :D

Irina!
Zsozsi sokszor hisztizsák. Sajnos többször ilyen, mint tündibündi. Ha valami nem tetszik neki, megy a vérhiszti. Hergeli magát, plusz rá is játszik nagy színésznő!) Sajnos én már nem egyszer ordítottam rá, és akkor az használt. A lesz.rom tabletta bevétele nem mindig jön be most, hogy van Gegi.
Ha lekötöm, és jól elfoglalom, vagy elfoglalja magát, akkor nincs gond. De ha valamiben ellentmondok neki, vagy tiltok, akkor kivágja a biztosítékot. Nagyon nehéz, teljesen ki tudok néha bukni, néha meg tök jól viselem, csak baromi fárasztó. És az a legrosszabb az egészben - amit írtál is -, hogy próbálok jót tenni, a kedvére tenni, segíteni, és ennek ellenére ellenáll, hisztizik.
Gyere csak panaszkodni, úgy könnyebb lesz!!!
Teleírhatnám a topikot a kétgyerekes lét szépségeivel és árnyoldalaival, de akkor már tuti az 1000. lapnál tartanánk.

Ők még nem foglalják le egymást ugye, mert Gegi nagyon pici, de majd nagyon jó játszótársak/tesók lesznek. Zsozsi már magától felsorolja a szűk családot, és mindig Gegivel kezdi. Gegi, Aja, Papa. :)
Ha meg Gegi felébred, akkor nagy csatakiáltással így rohan be a szobába: GEGIGEGIGEGIGEGI és már rántja is le róla a takarót. :lol:

Ez csak egy kis kitérő volt, de a lényeg, hogy Zsozsi is hisztizik (nem gyengén), és ezt nekem is nehéz elviselnem bizonyos helyzetekben. De majd talán jön a jó idő, kiszabadulunk, és Ti is, és akkor már lesz nekik elég információ nekik. :wink:
Egyébként meg persze olyan kis tündér is tud lenni! :D

Hú, de várom már a Lotti-híreket!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense: HAJRÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++gyors könnyű szülést...Szép ajándék Balázsnak! Jaja nagyon kiváncsiak vagyunk Lottira..

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense, mindent bele, szorítunk Nektek :D :D :D !! Nagyon izgulunk :wink: :D !!!!
dettyk

Most értünk haza a Zenebölcsiből és micsoda hírek :D

Sense, ügyes legyél, drukkolunk!!!!!!!! :D

KépKépKépKép
meryke

SENSE: gyors, könnyű szülést kívánok!!!!

Kép
aniko15

Sense drága :lol: :lol: Mennek a drukkok.
Gyors, könnyű szülést kívánok!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Húha! De jó hírek! Gyerünk Sense!

Kép
gica1

De jó, de jó, de jó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sense, nagyon drukkolok! Könnyű és emlékezetes szülést kívánok!
Hamarosan érkezik Lotti!

Kép

Bár az is lehet, h már babázol! :D

silka
silka

Halihó! Ez aztán a hír!!!

Drága Sense, mindent bele, gyors és könnyű szülést, utána sok tejecskét Lottinak! Várunk minden hírt és nagyon drukkolunk Nektek!

Tündi: Beninek és a dédinek mielőbbi gyógyulást!!!
A többi betegeskedő BABÁNAK (akarom mondani: kisgyereknek) is sok-sok ++++++++++++++++++++++

Jaj, lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok... köszi mindenkinek! Gremese, külön köszi, hogy leírtad, milyen is az élet 2 gyerekkel -- szerintem itt amúgy senki nem ellenezné, hogy teleírj még ezer oldalt ezzel, szóval hajrá! :-) Tudom, hogy itt nem csak a szirupos ömlengés folyik a gyereknevelésről, hanem őszinték vagyunk, de valahogy mégis azt érzem mindenhonnan áradni, hogy a normális gyerekek néhanap nyűgösek, pár nap, és ismét minden mosolyog. Nálunk ez nem így van, továbbra is pár nap a mosolygós, és hosszú hetekig nem (erről valahogy sosem szól a fáma, hanem mindig ilyeneket olvasok: "ha NÉHA egy esős nap a gyerekek nyűgösek..." - néha???). Egyszerre érzem ezt anyai kudarcnak, és közben aggódom, hogy nem Ádival van-e valami gond, vagy ez "csak" a temperamentuma... Hülyén fog hangozni, de amikor beteg volt, azt jobban bírtam (nem azt, ha folyamatosan, azt nem), mert akkor TUDTAM, miért nyűgös, és tudtam, mi a dolgom. De sovány vigasz a szemfogakra fogni a hetek óta tartó mizériákat.
Oké, nálam nyilván ebbe a remek hangulatba belejátszik, hogy napi szinten kell csatáznom anyámmal sokszor Ádi-dolgok miatt, hogy rengeteg a meló (ami amúgy normális lenne, de nem úgy, hogy én napközben egyáltalán nem tudok dolgozni), amit este kéne csinálni, apával alig tudunk együtt lenni, apósomék, a vágyott költözés, barátnőmmel kapcsolatos érzéseim stb., stb. De hát mindenkinek megvan a maga baja, és ezek közepette kell a gyerekneveléssel megbirkózni.
Ez is olyan fura volt most apósomékkal, mert amúgy viszonylag normálisak voltak, de az a produkció, a gyerekimádó nagyszülők... tudok, ölelgeti a gyereket, de látom, hogy közben rám is néz, hogy mit szólok hozzá... az ilyentől rosszul vagyok. Meg nem bírom elfelejteni, hogy amikor a férjemet megismertem, egy törött, özönvíz előtt sztk-szemüvegkeretet hordott (még otthon lakott, nem volt saját keresete), és én erőszakoltam ki, hogy vegyünk végre egy normálisat, amivel emberek közé is lehet menni, de apósomék bármikor tudnak maguknak új kocsit venni (amúgy nem gazdagok, de úgy látom, ERRE okvetlenül van pénz). Nagy hír, hogy apósom végre megvette azt a típust, ami nekünk van, mert annyira beleszeretett a mi autónkba, hogy már a megvétel után rögtön azzal akart elmenni nyaralni (de ezt írtam anno, hogy simán elvitte volna a mi kocsinkat, ami jórészt a szüleimtől való kölcsönökből és ajándékból lett megvéve, a nyaralásukra, az övét meg itthon hagyta volna).
Juj, már megint miket írtam.
Vindo: nyelvészetről :arrow:

Kép
Kép
irina

Nektarin, azta, de ügyes vagy! Nem semmi ám leadni 14 kilót, és Te aztán pontosan tudod. :D Mennyi idő alatt ment le? Még 25? :shock: Bár mindenki maga tudja mit szerete, kitartást kívánok hozzá. Úgy látom, h az most bőven van :wink:

Fleur, de édesen alszik rajtad Lilla! :D Úgy irigykedem :oops: , enyim gyerek max fél percet bír az ölemben nyugton maradni, azt is csak akkor, ha fáradt :wink: Tényleg nagyon nekiindult Lilla haja. Mi is gyúrunk még a hajhagymáinkra :lol:

Annyira utálom, az ilyen esős napokat!!!!! :twisted: Tiszta nyügi volt a délelőtt, nem érdekelte semmi, úgyhogy végig kellett nézni egy teletubbies-t. Esküszöm délután beöltözünk és kimegyünk esőben is. Csak legalább ne ömöljön. :?

silka
silka

Irina, nincsen a környéken más kismami, akikkel össze tudnál járni néha? Vagy vmilyen kismama-klub? Lehet, h jót tenne Ádinak a gyerektársaság, felvidulna, Te meg megfeledkeznél az otthoni após-anyós ügyekről.

silka
silka

Fleur: Lillát én is meg akartam dicsérni (és virtuálisan ölelgetni), valami tünemény! Látszik, hogy ő is a Nagy Pakolóművész klub tagja! :-)

Vindo: ezt még neked akartam írni: szóval nem tudom, hogy egy mindig a félig tele poharat látó gyermektelenből hogyan lett egy folyton a félig üres poharat látó egygyerekes anyuka... no és főleg hogyan lehetne ezt visszafordítani...?

Kép
Kép
irina

Sense gyors szülést kivánok :D :D :D :D

( csajok mostanság csak olvasok, mert anyuéknál telelünk Péterkével)

Heni
KépKép
heni81

Hát ezt a visszafordítást nem tudom :roll: Lehet, majd idővel...

Angolon a múltkor arról kellett beszélnem, hogy mikor voltam az életben felhőtlenül boldog. Kb. öt percet kellett gondolkodnom, mert nem jutott eszembe.

Az angolos lány meg kérdezgette, hogy házasság, szülés... á, mondom, nem.

Végül eszembe jutott, hogy három évvel ezelőtt, mikor megvettük a kocsinkat, másnap elutaztunk Sopronba a Volt Fesztiválra. Ittam egy csomó meggybort, megnéztük a Cult-ot élőben, térdig jártunk a sárban, mert végig esett. Hajnalban elhatároztuk, hogy átmegyünk Bécsbe. De nem volt eurónk, és állandóan felhajtottunk az autópályákra. A térfigyelő kamerák előtt tolattunk le mindig ezekről. Akkor jött egy hatalmas felhőszakadás, iszonyatos villámok jöttek. Hazaindultunk, egy mekiben vettünk forrócsokikat. Délben hazaértünk, az alvás kimaradt. Na, szerintem ez volt az utolsó igazán felszabadult napom.

Persze így sem vagyok egy búval b....tt típus, de azért régen jobb volt :D

Most megyek, Rugó a kezemben van.

Itt is esik egész nap.

Kép
vindolanda

Silka: babamama-klub egyszer van, ha jól tudom, felénk egy héten, én pont aznap dolgozom... játszótér, bármi minimum félóra gyaloglásra (és hát ilyen időben...), plusz Ádi kiszámíthatatlan napközbeni alvása (11 és 3 között alszik el, de hogy mikor?) szinte kizár, bármilyen mozgást délutánig. Van egy barátnőm pár utcányira, de ő két gyerekkel bíbelődik, oviba el-vissza, főz, ráadásul most készül visszamenni dolgozni. Nekem mondjuk van társaságom, ha dolgozom ;-) Amit nem értek: Ádival 4, alkalmanként 5 ember foglalkozik napi szinten (az 5. a húgom). Van kert, kint is van, van ötezer játék, könyv, itt vagyok én, mégsem elég. Ezek után mondja nekem azt valaki, hogy MINDEN gyereknek rossz a bölcsi, és juj, aki beadja, az nem akar a gyerekkel lenni otthon.

Vindo: :cry: jó, hogy írod ezt a jelzőt, hogy felhőtlen, mert olyanra én sem emlékszem, talán gyerekként. De boldog sokszor voltam, igaz, csak pillanatokra vagy pár percre, de azok nagyon megmaradtak. Igen, a lazítás kéne először, de az kisgyerekesként szinte kizárt bárkinek. Apával szívesen elmennénk egy hétvégére majd egy fürdőbe, de anyám még azzal is felhív, hogyha Ádi egyet nyekkent vagy hisztizett, képzelem, milyen jó kikapcsolódás lenne ez így ott... de most elgondolkodtam, és azt hiszem (ill. képzelem), ha végre különköltözünk, jön az első nyugis nap, épp nem kell megfeszülni a melóban, hanem lehet végre élvezni is az eredményét, Ádi sem hisztizik, mert már nagyobb fiú lesz, akkor talán eljön ismét a nyugi és a boldogság pillanata. Talán. Neked is ilyesmit kívánnék nagyon! :D

Kép
Kép
irina

Hörcsög! Jobbulást Nektek!!!
Ildike a betegségtől is lehet hisztisebb, nem? Legalábbis Szeli, mikor nagyon beteg volt, teljesen kifordult önmagából (na nem mintha egyáltalán nem hisztizne, de akkor nagyon sokat).

Szeli is köhög egy picit, meg néha bereked... :( Remélem, nem lesz komolyabb!

Sense! Hajrá!!! +++++++++++++++ Hú, de izgi!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Na, Rugó elaludt végre, úgyhogy rám vár kb. másfél óra boldogság :wink:

Tényleg lazítanod kéne először. És majd költöztök előbb-utóbb, na meg Ádi is nagyobb lesz egyszer majd :D Ja, és ha a gyerek alszik, akkor a saját kizárólagos lakásotokban is sokkal jobb lesz
:wink:

Rugó alvása is fél 12 és du. öt között zajlik tetszőleges időpontban. Ugyanakkor megfigyeltem, hogy ha álmos is, nem alszik el sehol, csak az autóban. Így jól megrángatjuk mindig, tudva, hogy úgyis kibírja... Mikor a délutáni alvásából felébred, sokszor már tök sötét van.

Mi már azt is nagyon tervezzük, hogy ha kész lesz az építkezés, akkor próbálunk majd elutazni hármasban valahová (a nyári Olaszország az anyósékkal volt, szóval mintha három gyereke lett volna az embernek :wink: ).

De fürdőt is tervezünk, bár az megint az Aquaticum lesz, szerintem Rugó névnapján. Amit még mindig nem tudjuk, hogy mikor is tartunk.

Na, a lényeg, hogy néha ki kell zökkenni a megszokott napi rutinból.

Nekem tulajdonképpen csak munka-fronton vannak gondjaim, de ez már évek óta húzódik, igazi telenovellát lehetne belőle írni, így nem is részletezem.

Lépek, mert a védésre meg kell szerkeszteni a meghívót, és még az egyik opponensi véleményre is reagálást kell írnom. Ja, és persze angoloznom is kéne :roll: Gábor meg csak este jön nyolc előtt, citerázik.

Bocs a hibákért, V.

Kép
vindolanda

Irina, ez tényleg kár. Egyébként nekem a legjobb barátnőm szintén otthon van, babázik, 3 hónap van a 2 gyerkőcünk között. Mikor kiderült, h terhes, ujjongtunk, h együtt fogjuk tölteni a 2 évet. Aha! :? Jó, ha 2-3 havonta össze tudunk hozni egy talit pár órára. Sajnos ez nem egyszerű. Viszont szerintem is vannak olyan babák, akik kifejezetten bölcsibe valók. Nyilván nem féléves korában, de azért egy másfél éves baba (főleg ha nem egy egyedül jól eljátszós fajta) simán élvezné a bölcsit. Sok ilyen gyereket látok magam körül, és soha nem vetnék meg vkit, mert mondjuk nem maga neveli a kicsit 3 éves koráig.
Ugye, ha sokszor 5-en foglalkoztok vele, akkor nyilván baromira unni fogja, ha "csak" Te veszed körül. Én is ezt látom Lizin 1-1 eseménydús hétvége után napokig. Most 7végén jönnek majd a szüleim, meg anyósom, hát a jövő hét tuti gáz lesz.
Ha lenne rá lehetőségem, én másfél éves korától dolgoznék heti 2-3 napot, addig őt meg beadnám gyerektársaságba. Biztos sokkal intenzívebben telne az együtt töltött maradék 2-3 nap. De hát ugye, most ez éppen nem lehetséges.

silka
silka

Irina! Szerintem Ádi ilyen személyiség, Te pedig szerintem elfáradtál a sok betegségbe, és azért is MÉG nehezebb... :(
Lehet kéne Neked pár nap kikapcsolódás, de talán nem munka, hanem valami más feltöltődés! (Kár, hogy nem tudod megoldani... :()
Vannak olyan időszakok, mikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok, talán ilyen mélyponton vagy most Te is, sok a probléma körülötted. Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, és minden meg fog oldódni!!!
Nem lehet, hogy a pajzsmirigyed is bejátszik a hangulatodban??? Végülis megnézetted? Írtad, hogy sokat híztál mostanában!
Meg nem hülyeség, amit Silka ír. Itt több gyerek is unatkozik (pl. Szeli), talán Ádi is... :roll:
Most már én is kezdek rájönni, hogy nem olyan mumus az a bölcsőde! ;)

Én azóta érzem magam nagyon jól, mióta fogytam és heti 2x tornázok, ez annyira kikapcsol! :) Engem iszonyatosan nyomasztott a súlyom... :? Mindenkinek megvan a maga "baja", arra kell rájönni, és gyorsan megoldást találni rá!

Mi voltunk lent (és a munkahelyemen), majd mesélek :arrow:

Vindo! :D
És ezt el tudtad angolul mesélni? (Biztosan, de nekem sokszor hazudnom kellett angolon, mert nem tudtam elmondani, amit szeretnék. :lol: Persze ez idővel javult! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mamikák!
Rég voltam már :oops:

OlvasGATni szoktalak azért Titeket, de képtelen vagyok reagálni is...

Sense!!!! Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok+++++++++++ sok erőt, gyors szülést kívánok!!!!! Kívánom minél előbb a karjaidban legyen Lottikád!!!!!!

Silka! Nagggggyon okos a Lizikéd :shock: :shock: ilyen szépen beszél már?
Nolka most nagymunkás fiatalember lett
Jaj látnotok kell milyen odadaással porszívózott Velem együtt hétvégén, majd teszek fel egy videót!

Szuszogva, koncentrálva dolgozik, és imádja a feladatokat, döbbenet miket megértenek már :shock:

Mesi! Örülök, hogy már jól vagytok!

Taliban mi is benne lennénk, de nagyon!!!!!!!!!!

Ma voltunk a 18hetes genetikai UH-on :lol: Ezért is jöttem, hogy beszámoljak Nektek! :lol:
90%, HOGY KISLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
tudtamtudtamtudtam jippijééééé

Mennem kell...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja,
én már nagyon vártam, h jelentkezzél, emlékeztem, h ma mész UH-ra (tudod, a táblázatból 8) ) és gondoltam, h hátha kiderül a dolog. Hatalmas nagy gratula a kiscsajszihoz!!!! :lol: :lol: :lol:
Már nyitva az excel fájlom, várom a Lotti híreket, utána dobom és színezlek! Nevetek van már?

De jó dolgod van egy főporszívómesterrel! :D

silka
silka

Anitja: hát ez csodás hír, gratulálok a kicsi lányhoz!!! Nevet már gondoltatok?

Lányok, annyira édesek vagytok, hogy teljesen meghatódtam, ahogy vigasztaltok! Köszönöm! :-)

Vindo: engem őszintén nagyon érdekelne minden, ami a munkáddal kapcsolatos (nem csak azért persze, mert szerintem amúgy tök jó hivatás ;-)) Szóval majd ha időd lesz rá, írd csak le (nem muszáj itt).
Nyaralás: ez tök jó ötlet, nagyon drukkolok Nektek. Én is már gondolkodom a Balatonon, valami bababarát szállóban vagy ilyesmiben. Külföldre még nem merek menni Ádival.

Silka, Regi akkor sorstársak vagyunk... együttérzek Veletek. A bölcsi az már most tök jó lenne, de hosszú várólista volt. Jó, ha szeptembertől bejutunk. Közben meg megyünk el innen, hogy hová teszem Ádit jövő év elejétől? Nyilván olyan lakóhelyet keresünk, ahol van bölcsi is, de nem tudom, az ilyen semmiből felbukkanó gyerekeket befogadják-e, amikor megy a várólistázás, protekció stb.... ovitól már jobb lesz a helyzet, de hát hol van az még...

Regi: képzeld, megnézettem a pajzsmirigyemet, és elvileg normál az érték, csodákoztam is. De azért fontos, hogy csak a TSH-t nézték, és a T3 és T4-et nem, pedig normál TSH mellett is működhet rosszul a pm, főleg ilyen autoimmun-változat esetében, mint nekem is van... nagyon ügyes vagy ám a fogyival, én -4-nél tartok, most kicsit stagnálok, de azért majd igyekszem még (Nektarinnak is nagy gratula!)

Kép
Kép
irina

Sziasztok

anitja:Gratulaaaaaaaaaaa!!!! Nekem is a 18.héten ezen az uh-on mondták a Szabolcsba hogy 90% hogy kiscsaj :D Repdestem az örömtől :D

Silka: Totálisan egyet értek veled a munka és bölcsi kapcsán nagyon jól megfogalmaztad :)

Irina: Remélem és kívánom minnél hamarabb rendeződjenek a dolgaid Ádival :)

Mesi: Személy szerint én nagyon szeretem olvasni a 2 gyerekes életeteket :D És hogy Zsozsi mennyire imádja Gegit annyira csodálatos.Képet mindig tegyél róluk :D

Fleur: Mekkorát nőtt Lilla nagyon megynyúlt és olyan édesen fekszik rajtad de mint Silka Lizkója Petra sem marad egy mp-re sem igy meg.Még akkor sem ha fáradt.

Ma kellett volna visszavinnem kontrollra ez most elmaradt, majd holnap itt is szakad ez a fránya eső.Éjjel megint sokat kelt meg mikor hajnalban elment az apja felkelt és kiabált fél5-kor aja aja aja ilyenkor várja hogy oda tegyem magam mellé és tovább alszunk 8-ig.Sajna én még mindig tök taknyosan pihenni nem sok időt hagy na nem baj.

Sense remélem már babázol!!

Kép

Kép
agica1126

És amíg ezt leírtam Petra elaludt magától az ágyikójába :D

Kép

Kép
agica1126

[b]Petra [/b]:-) de édes
Lilla: nagyon nagyot nőtt .a haja is szépen megnőtt és milyne édes..
anitja: gratula!!!!!!!
imádom mikro emma hozzámbújik és ölelget meg az arcá nyomja az enyémhez és még a kezével is rásegít hogy közelebb húzza....:-)
Bölcsi: anyut ráálítottam..csak sajna most mással kell foglalkozzon..:-( de remélhetőleg minden ok lesz hamarosan és akkor majd segít....mindenképpen vinni akarom emmát ha csak 1-2-3 délelőttre is..mert nagyon kell neki a gyerektársaság.

Most pár napja egész türhető idő van süt a nap nem esik az a eső,így kimegyünk a játszótérre..annyira örül neki..figyeli a gyerekeket és megy utánnuk és ő is csinálja amit a nagyok..nagyon cuki..ha jönni kell haza akkor integet a játékoknak és jövünk..imádom...ez alvás előttis így van..elköszön a játékoktól tőlünk mert ő megy aludni...édes!

KépKép
kaqk
Debrecen

Senséről még nincs hír?????????????

Ágica! Aranyos vagy! Akkor ecsetelgetem még a (kis korkülönbségű) kétgyerekes létet.
De előbb két kép.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Mennyit változott Lilla! :shock: Jó rég hoztál róla képet. Gyönyörű kislány! :D Azért a szekrény alá ha bemászik, adsz neki törlőrongyot is? :lol:

Felébredt Zsozsi :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: ÍRJ!!! imádjuk olvasni!!! Édesek a képen! a szerelem nagy a két gyerkőc között!!:-)
nagyon hasonlítanak de Gegi olyna pasis! Cukipofa!

KépKép
kaqk
Debrecen

Emese - micsoda szép kispasi Gegi, és milyen jó húsban van :shock: Bálint, akinél voltunk látogatóban tegnap, 2700 gr-mal született, nagyjából akkor, mikor Gegi. Nagyon kis picike Hozzátok képest!

Anitja - gratula!!! Tényleg jó kérdés, hogy vannak-e neveitek :wink:

Niki is eszembe jutott, egy ideje már nem jelentkezett :roll:

Regina - tőmondatokban és csak a felét 8) :D

Sense - remélem, minden rendben van velük, és azóta babáznak javában :wink:

Irina - majd egyszer leírom.

Na, csinálgatom tovább a dolgaimat :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi, ez két világbajnok kép, tündérédesek! (Én most tanítom Ádit simizni, de mindig csípés és pofon a vége -- mármint az én arcomon :lol:).

Vindo: szerintem nagyon jól menedzseled az idődet.

Kép
Kép
irina

Kösz, bár a házimunka kárára könnyű :D Három hete nem vasaltam :roll:

De hát létezik fontossági sorrend a világon.

Elolvastam a nyelvészkedést.

Anya férje egy szakmunkásképzőben volt - többek között - töri tanár. Mi mind a hárman, a testvérek, mind végeztünk töri szakot. Mégis mennyi kiselőadást hallgattunk tőle :roll: :wink:

Kép
vindolanda

egy db "mind"-del :oops:

Kép
vindolanda

hull a hóóóó

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X