A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Geginek boldog hófordulót kívánok én is! Mesi, ha van időd, várjuk ám a Kétgyermekes Anyuka Feljegyzéseit!!! :-)

Én is nagyon áhítom már a Lotti-képeket!

Maggie: csodás ügyes fiatok van (naná, ilyen szülőkkel), szerintem is próba-cseresznye, vesztenivaló nincs!

Anitja: a Natasa valami szuper, bomlok a szláv keresztnevekért, ha lesz egyszer lányom, én is töröm a fejem valami ilyesmin (bár így is nagy már a túljelentkezés lánynevekből).

Viranka: tök igazad van, masszív és eltérő hatások érik Ádit. Lényegében kettőre redukálhatjuk a számukat: ahogy mi neveljük és ahogy anyámék. Engem nem az zavar, hogy mint nagyszülők engedékenyebbek, mint mi, ez természetes, hanem az, hogy néha az az érzésem, hogy mintha nem emlékeznének rá, milyen is, ha az embernek gyereke van. Plusz a majomszeretet, amit személy szerint nagyon rossznak tartok (tudjátok, amikor mindig az a hivatkozás a mindent-megengedésre, hogy "majd te is megtudod, ha unokád lesz" - most már ugye azt nem lehet mondani, hogy "majd megtudod, ha gyereked lesz", mert már van). És az érzelmi zsarolás ezerféle módja. Még most is a szememre van hányva időnként, hogy elköltöztem pár éve (a férjemmel, akkor még nem voltunk házasok, de együtt éltünk már egy ideje) albérletbe, mert akkor volt apám szívműtétje. Ez azért szép, mert nem akkor volt, hanem közben, a kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz, és hadd ne mondjam, milyen nevetséges egy 26-7 éves felnőtt nőt azzal zsarolni, hogy ne költözzön el otthonról, mert az apja épp beteg (érdekes módon az nem volt baj, hogy az albérlet egy köpésre volt véletlenül a szívkórháztól és ezért nagyon sokat tudtam bemenni a kórházba, ami amúgy nem ment volna munka mellett annyira könnyen). Áh, már megint messzire mentem a gyerekneveléstől.

Minden beteskedő maminak, kicsinek jobbulást! Mék :arrow:

Kép
Kép
irina

Még vmi: Móni, hogy van a hátad?

Kép
Kép
irina

LÁnyok, egyetlen darab vasalatlan ruha sincs a lakásban. Még a karácsonyi terítőt is kivasaltam, azóta a szekrényben hányódott :oops:
Ha ittam volna közben, felhőtlen pillanat is lett volna (Silka - :wink: )

Anitja - akkor gyarapodjon Natasa erőben, egészségben meg szépségben :!:

Beninek jobbulást!

Ágica - sajnálom a borzalmas éjszakát...

Úgy döntöttem, tovább bonyolítom az életemet, és belevágok az angol meg a védés mellett az autóvezetésbe. Bár már két hét múlva kezdődik a tanfolyam :roll: Valahogyan egyeztetni kell majd Gáborral az időpontokról.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Először is: sok szeretettel gratulálunk Sensenek és Balázsnak Lottihoz, jó egészséget nekik :)

Megvagyunk ám mi is, csa Apa három hétig beteg volt, és én kicsit besokalltam :oops: De tegnap leadtam végre a bekötött szakdogámat, megszereztem az utolsó aláírásomat is, szóval már tényleg csak az államvizsga van hátra! Szombatra meg kaptam egy szabadnapot, péntek délután megyünk anyósékhoz, és én szombaton reggeli után hazajövök, Zsófi meg Apa meg maradnak, és így délutánig enyém az üres lakás! Idejét sem tudom, mikor volt ilyen utoljára.

Az éjszakák nem jók, Zsófi ébred, többször is, nem tudom, miért :? Szóval picit sok volt most minden, ezért visszaolvasásban sem vagyok teljesen képben :roll:

Amúgy Zsófi is okosodik ezerrel, annyi szót használ, hogy mi még mindig csak lesünk. Tudja, hogy hol tartjuk Fruzsi ruháit, és néha hoz egyet, és mondogatja, hogy Fruzsi ruha, én meg olvadozom :) Már köszönöm magától, hogy szia meg hello, meg hát tényleg nagyon sok mindent mond, imádom, hogy ilyen kis értelmes :)

Fruzsi is jól van, öt kilót híztam már, beindult a buli :lol: Szerencsére a cukor is és minden eredmény tökéletes, úgyhogy ez is rendben van :)

Mesi: Geginek boldog hófordulót!

Ágica: nehéz éjszakában megértelek...

viranka: fényképeket néztünk a tévén, így igen, Zsófi magát nézte :)

vindo: jogsi-szerzés jó dolog! Nekem 9 éves lesz a jogism idén :roll:

Bölcsi ügyben nekünk nem kell gondolkodnunk, de jövő szeptembertől szeretnénk, ha Zsófi ovis lenne. Amúgy is ez volt a terv, hogy három éves koráig legyen itthon, utána meg menjen közösségbe. Persze kérdés, felveszik-e úgy, hogy én itthon vagyok közben Fruzsival. Valószínű nem, így majd marad a magánovi :?

Na most így elsőre ennyi :wink:
Vendég

köszönöm magától = köszön magától
Vendég

Vindo: ügyes vagy, hogy belevágsz a jogsiba is, remélem, jó benyomásaid lesznek az oktatódról :-) Kérlek, ha van módod, tudósíts az apróságokról is, mert én nyáron akarom ezt a dolgot megejteni (a lakáskeresés mellett).

Kép
Kép
irina

Nekem anno oktatót kellett cserélnem khm... bizonyos problémák miatt :?
Vendég

Jajj hogy tudtam!!! Egy napot nem tudtam benézni (amúgy gimis legjobb barátnőmnél aludtam tegnap Lillával. Ott is van egy hasonszőrű Fanni :) )
és erre megszül Sense :lol:

Szívből gratulálok és ha jól olvasom, hogy ezúttal minden úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Nagyon sok boldogságot nektek!!!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, Neked jól számol a vonalzód? :shock:
Vendég

Panndi
Nem :) csak nem volt időm rendbe tenni :)

KépKép
KépKép
fleur

no most már jó?!
:)

KépKép
KépKép
fleur

Panndi, szuper, hogy rendben vagytok! :-)
Mi volt az oktatóval???

Ádi az imént, a szopi befejeztével közölte: Cici, pápá! - majd integetésbe fogott :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Lillának ez a huncut pofi :) és a mai sláger szó kaka :lol: jó mi?? remélem nem fogja napokig ezt mondogatni...

Kép

A képet én csináltam azért ilyen fura a fejem :lol: de azért sem vágom le :lol:

KépKép
KépKép
fleur

bocs már csak holnap olvasok vissza olyan álmos lettem ..jó éjt

KépKép
KépKép
fleur

Panndi, tényleg írd le, kíváncsiak vagyunk :wink: Üres lakás :shock: Nekem egyszer volt ilyen, mikor nyáron Gábor elment Rugóval fagyizni, kb. 20 percig tartott. Ezt osszam be 17 hónapra:)

Ügyes vagy akkor, az államvizsgán majd drukkolunk.

Irina, majd tudósítok. Itt a településen nyílt most autósiskola, így nem kell bejárnom Db-be, és a fickó, akivel beszéltünk, azt mondta, hogy az elméleten való részvételt a babára való tekintettel nem veszik túl komolyan.
Amúgy sok kedvem nincs vezetni, de sajnos ezen túl kell lennem.
Előbb-utóbb majd csak átmegyek.

Cici pápá:D

Ádi hogyan halad a mozgásfejlődéssel? Lehet írtad, csak elsiklottam felette...

Fleur - Lilla aztán tényleg huncut :D :D :shock:

Én most lépek angolozni, a maratoni vasalás miatt napközben nem jutottam semmire...

Kép
vindolanda

Aludni kéne, de sajnos még nem lehet... egy gyors bekukk :-)

Fleur, ez valami isteni kép, az egyik legjobb anya-pici fotó, amit valaha láttam ;-)

Vindo: rendesek akkor az autóssuliban...
Köszi, hogy kérded, Ádi már megy, mint akit sóznak... kb. két hete kezdte el, egyszer csak elszakadt a kapaszkodástól. Odáig voltam az örömtől. Most azon van, hogy minél többet gyakorolja az "egyhelyben pörgök", "csukott szemmel sétálok" és egyéb manővereket a mi nagy örömünkre. ;-)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Fleur: nem akarlak elkeseríteni, de amikor Zsófi rátalált a kaka szóra, akkor napokig mindenhol és minden kaka volt. Boltban a pénztárnál hangos kakázásba fogott, meg ahol épp eszébe jutott :lol: Vonalzó jó, egy pillanatra ledöbbentem, hogy hűűű, Lilla már ennyi idős :lol: Kép meg szuper :wink:

Oktatós dolgot írom máshova :arrow:

Aztán megyünk Zsófival Corázni, baba-mama hetek vannak :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Gyorsan bekukk, mert nemsokára jönnek a barátnőmék!

Tegnap voltunk a bölcsis nyitott napon. Hát Szeli úgy ment be, mintha ezer éve oda járnánk! :lol: Sok gyerek, sok játék, teljes Kánaán! :D
Utána mentünk névnapozni az unokatesókhoz. Ott is nagyon jól érezte magát, szokás szerint. Mozgalmas délutánunk volt, fél 9-kor értünk haza. 9 körül le is tettem (fürdés most kimaradt), kb. 1 perc alatt elaludt, csak lestem! :lol:

Éjjel meg hallom ám, nagy huppanás, de csönd, nézem, hol a lányom... hát leesett a lábamnál az ágyról, de ugyanúgy aludt tovább! :lol: Visszatettem a helyére! :)

Silka! Több mint egy órát volt bent, talán 1 óra 10 perc kb. A karalábét ellenőriztem, annak kell a legtöbb idő.
70 kg a cél, és 82 voltam. Most -6,5-nél járok (tehát 75,5 kg vagyok). De úgy belejöttem, hogy lehet, hogy tovább fogom csinálni! ;) Mindenesetre a 70 kg a következő lépcsőfok. :D

Egyelőre ennyi, de még próbálok visszaolvasni, csak közben pakolászok is! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja! Natasa! :) Jól hangzik a vezetéknévvel! :)

Irina! Sajnálom, hogy így tele vagy tüskékkel... :(
Ádi ari! :lol:

Vindo! Hajrá vezetés tanfolyam! :)
Nekem szuper oktatóm volt. Életemben nem találkoztam olyan türelmes emberrel! Egyszer előttem átszaladt egy macska, én, mint macskaimádó gyorsan bele is tapostam a fékbe, persze egy busz jött mögöttem, gondolom az utasok szidtak mint a bokrot, majdnem tömegbalesetet okoztam, erre az oktatóm megszólal tök nyugodt hangon: „Na, azért ilyenkor inkább a cicát üssük el...” :lol:
(Persze ő sem arra gondolt, hogy nyírjam ki a macskát, de azért nem kellett volna olyan hirtelen fékeznem... :oops:)

Panndi! Furzsi ruha: :shock:

Fleur! :lol: :lol: :lol: Ez a kép csúúúcs! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Fogyi:
Tegnapi ebéd: Grill csirkecomb filé, bébirépával, bébikukoricával
Tegnapi vacsi: Csirkemell csíkok, zöldsaláta, tzaziki öntet (ezt is rendeltem)
Délután megettem egy instant húslevest.
Mai ebéd: Tejfölös gombás marhatokány, vad rizs (a rizst nem hiszem, hogy megeszem)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Regi: Tényleg türelmes lehetett az oktatód :lol: :lol:

Panndi: Annyira édi lehet ahogy beszél Zsófi :D Nálunk Petra semmit nem mond csak aja de azt vagy 100x :)

Irina: Tök hogy jó hogy igy beindult Ádi.Csak győzz szaladni utána :D Gondolom akkor a Dévényisek már felejtősek :D

Vindo: Hajrá jogsi.Én is szeretnék de van bennem félsz az autóvezetéstől és nem tudom miért :oops:

Fleur: Nagyon jó a kép! És látom már van hajcsat is nagyon kis édes Lilla.

Silka: Ti már teljesen meggyógyultatok?

Lmóni:????????????????

Tegnap voltunk kontrollon és szerencsére a Petra már jól van.Már csak nekem kéne hogy elmúljon az orr folyás :? És viszont a tegnapi éjszakáért cserébe ma az egész éjjelt egy moccanás nélkül végig aludta :D annyira jó volt de persze nem hogy aludnék állandóan keltem és takargattam őt :D :? Úgy látszik mikor aludhatnék folyamatosan akkor se alszok :? majd egyszer biztos eljön ez az idő is hogy nem kelek fel :D

Kép

Kép
agica1126

Lmóni: Véletlen ez a jel :? nem tudom hogy került oda :oops:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, én már itt vagyok, Rugó még alszik. Szerencsére, mert éjszaka valahogy nem bírtam elaludni (nem Rugó múlott most), és legalább háromig bámultam a plafont.

Regina - hú, ez az ágyról leesés érdekes lehetett :roll: Szegény Szelina.

POnt tegnap este láttam éjjel, ahogyan Rugó álmában megriad, feláll, elvágódik a hátára, mint egy zsák, és alszik tovább, mint ha mi sem történt volna. Azt hittem, rosszul látok...

Ez az oktató tényleg rendes lehetett :!: Remélem, én is valami hasonlót fogok ki.

Ágica - de jó, hogy akkor nyugodt éjszakája volt Petrának. lehet, holnap már nyugodtabb leszel Te is :roll:

Irina - nagy-nagy gratuláció a járó Ádinak!

Képzeljétek, ahogy kinéztem reggel az udvarra, egy idegen kutyát pillantottam meg. Szegény Neo itt farolt a lépcsőn, nem tudta, mi történt. Elzavartam, és megláttam, hogy a kerítés hátul ki van bontva, ott jött be...

Remélem, Neo nem megy majd ki a lyukon. Kan kutya, de még nincs egy éves, nem koncsorog. Hátha most sem kap kedvet. Odatettem egy farönköt, de nem takarja el tökéletesen a lyukat :shock:

A korábbi kutyánkhoz, akit elloptak, jártak be csapatostul a haverok :roll:

Megyek felöltözni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszi a hiányolást és az érdeklődést lányok.
A hátamnak elege lett a csavargásból, most itthon vagyunk és megpróbálok pihenni.
Gréti nem igazán értékeli az ötletet de sok választása nincs szegénykémnek ha már ilyen selejtes anyukát fogott ki magának :(

Ágica örülök, hogy Petra teljesen rendbe jött. Neked meg mielőbbi teljes gyógyulást+++++++++++++++

Fleur ez a kép fantasztikus :lol:

Vindohajrá jogsi, szuper dolog :lol:

Regi de jó, hogy tetszik Szelikének a bölcsi :lol: :lol:
ezek szerint tuti felveszik?
annyira finomakat eszel
honnan rendeled?

Maggie nagyon büszke lehetsz a fiaidra :lol: :lol:
jó alomból valók :wink: :lol:

Silka azért a védőnőt ne rakd át máshová :lol:
nektek melyik nap alkalmas?
legfeljebb 2* megyünk jövőhéten cicussal :lol: :lol:
Nem hiszem, hogy panaszkodna :lol:
más programot meg le tudjuk mondani. Nem szentírás a heti beosztásunk :lol:

Irina és csak most írod hogy Ádika ilyen nagyon beindult?
Nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még csak fél 10 de Cica már 6 deci teát megivott :shock: :shock:
Normális ez?
Tegnap is inkább ivott mint evett :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tali ott jó lenne ahol legutóbb volt?
Vagy keressünk másik helyet?

Na most már lelövöm magam :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az idegen kutya megint visszajött, bevette magát a garázsba, és megette Neo kajáját :x Szegény Neo fél tőle, itt kucorgott a lépcsőn.

Elzavartam seprűvel, és igyekeztem egy tökéletesebb torlaszt kiépíteni :roll:

Móni - 6 deci :shock: Néha Rugó is sokat iszik, más napokon meg alig.

Kép
vindolanda

Miléna: meg tudlak érteni :-) Emma mondjuk segít..adogatja amit el kell pakolni...vagy eljátszik mellettem.

Mi most épp szállítmányozót keresünk..aki hazavinné a dobozainkat. Nem egyszerű..horror áron dolgoznak.

Egyébként az étkező tele dobozokkal...a lakás többi része meg elég üres...de kibírjuk.....16-én jönnek anyósomék látogatóba...ha előre tudjuk hogy mehetünk haza akkor hamarabb jöttek volna ..de hát hogy olcso legyen a jegy hamarabb megrendeltük....hát majd kirándulgatunk velük..úgysem a lakás a fontos.....

aztán ha lemennek, gyorsan elpaokljuk a maradék cuccokat és irány haza.

Szegény kicsi lányom..játékainak nagy része is dobozban van már..mert eredetileg úgy volt hogy a nagyobb adag cuccot feladjuk mielőtt jönnek anyósék..de akkor 2x kell szállítani és úgy drágább logikusan elég sokkal..így bevárjuk az ucsó dobozt is. de egész jól elvan
Mikor jó az idő megyünk játszótérre...imádja...

Sense: már nagyon várjuk a képkete a kishercegnőről!!! de várunk türelmesen!:-)

TALI : mikor lenne? hol volt a múltkor? Végre remélem eljutunk!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Csatlakoznék Kaqk kérdésfelvetéséhez, hol is volt a múltkor a találkozó?
És mikorra szervezitek most?

Bár annyi mindenen múlik, eljutunk-e.

Kép
vindolanda

Lotti-képeket már én is nézegetnék :roll:

Öltözünk, vásárló körútra fogunk menni :arrow:

Kép
vindolanda

Talira én is szeretnék, vagyis mi is :wink:

Hoztam két fotót, dátum az egyik Zsófis, a másik Fruzsis terhesség, egyidős terhes pocik. Nem írom le, melyik-melyik, szerintetek melyik nagyobb? :)

Kép

Kép
Vendég

Na remek, laptetőre került a hasam :lol:
Vendég

Csajok: mennyi bruttó fizu kel max tgyás/gyed-hez?
Mennyi a max gyed?

KépKép
kaqk
Debrecen

L.Móni, a XVII. ker.-ben? Oda (talán) el merek menni kocsival :wink: . Naggggyon szeretnénk menni, hiszen lassan mi 1 éve nem taliztunk. :D
dettyk

Panndi, szerintem nagyjából egyforma, bár a 2. képen határozottan lentebb gömbölyödik...úgyhogy a 2. "nagyobb" :wink: :D . Na, ki kicsoda?

Kaqk, nekem 150 volt a brutto, max.-ot kapok. A max. GyED eddig br 96.600 (asszem'), én netto 81000 (kb.) Ft-ot kaptam. Most emelték br 101000 Ft-ra, majd jövő héten kiderül, hány száz forinttal kapunk többet netto :roll: .
dettyk

Dettyk köszi

Panndi Poci: nem egyforma máskép gömbölyödik..de talán a zsófis a nagyobb! vagyis a 2. :-) eltaláltam?

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: Szerintem az első poci Zsófi és a második Fruzsi én is a 2.látom nagyobbnak. :D

Lmóni: Jobbulást neked!

Tali: Abba mi is benne lennénk csak az oda jutás elég nehézkes nekünk a múltkor annyira kedves és rendes volt Sense hogy elvitt minket de úgy hiszem most nem aktuális :lol:

Kaqk,Vindo: Tök jó lenne ha tudnátok jönni a talira akár együtt is :wink:

Mesi:????????????

Kép

Kép
agica1126

Mesi neked se akartam oda ezt a jelet :? de nem tudom miért csinálja :roll:

Kép

Kép
agica1126

Igen, második a Zsófis, de azért már nem sokkal vagyok lemaradva, ugye? :lol:
Vendég

Hurrá eltaláltam.!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk: :lol:
Vendég

Sziasztok !

Itt egy elveszett ember bár az eltünésnek oka van.

Sense nagy gratula neked gyors szülésed volt. Legyen sok örömötök ebbe a kicsi lányba. Üdv Lotti ebbe a csúnya idős világba. Mire nagy lány leszel addigra az idő is javul.

Rólunk :
Szombat óta betegek vagyunk. Párom influenza szeri megbetegedéssel ( doki mondta )nyomja az ágyat.
Én meg vasárnap este mentem az ügyeletre a tesómmal mert szombaton. Sajna enyhe lumbágóm ( nem tudom, hogy írják helyesen ) van. Persze ez egybe függ azzal, hogy gyárilag örököltem egy olyat, hogy az 5. és a 6. csigolyámhoz más szügben csatlakozik a keresztcsontom.
Könnyebben beszorúl az ideg ezért van, hogy sűrűn fáj a derekam.
Hozzáteszem van súlyfeleslegem ami szintén nem tesz jót neki.
Szóval elvileg kéne csatlakozzak a fogyi klubhoz.
Tegnap óta én is köhögök és Ádi is. Lehet elkaptuk apától a bacit ami csoda lenne ha nem mert szombat óta csak a lakásban vagyunk egész nap. Igaz 2 óránkánt szellőztetünk de hát nagyon nehéz.
Persze az ügyeleten közölte a doki, hogy pihenjek sokat és ne emeljek nehezet. AZtán mondtam neki, hogy ez érdekes lesz egy 16 hónapos gyerek mellett.
Persze Ádi sincs a toppon így ő is sokat pihenget.
Ja és a pláne, hogy Ádi múlt hét szerdán kapta az oltást és neki most van az az idő amikor a mellékhatások jönnek szóval szerintem ezért is kapta el ő is.

Remélem este eltudom olvasni az a sok oldalt amivel levagyok maradva.

Puszi mindnekinek. Este dobok képet.
Szép napot.
20200310173350

Hello Lányok,

Anitja, a Natasa nagyon szép név. Nálunk a férjem imádja az orosz neveket, de folyton cukkolom, csak az ex-nője miatt akar ilyen nevet :lol:

Irina, ez a cici pápá nagyon vicces lehetett. :D Tegnap Liza babrálta a nyakláncomat, majd megnyomta az egyik cicimet. Mondom neki, h cici, meg, h régen onnan itta a tejcsit. Rámnéz megrökönyödve, majd mondja h hamm, aztán elszaladt :)

Fleur, édesek vagytok. Készülj föl, ezt már sosem felejti. Max kiegészítí a "fütyi"-vel és a "cuni"-val :lol:

Regi, köszi. Valamiért úgy rémlett, h 78-ról indultál.

Kaja: ma tonhalsalátát csinálok + van egy nagy kondér kolbászos krumplileves. Szerencsére nem nagyon szeretem, úgyhogy max a levét fogom megkóstolni :wink: Amúgy vettem tönkölyúza kenyeret, most azt eszem nagy ritkán. Hát, elég borzasztó ízű, de legalább nem akarok 5 szeletet megenni belőle.

Ágica, igen, szépen elmúlt a köhögés is. Bár 2-3 naponta néha ki kell szívni az orrát, de gyanús, h ez már a fog miatt van. Jaj, szegénykém, gyógyulj meg Te is mielőbb!

Vindo, idegen kutya :twisted: Pont ma de volt kalandom egy "édes" pitbullal. Kiszökhetett, egy fószer meg kutyagolt utána (kb 50 méterrel) a kutya felugrált a babakocsira és bemászott alá. Az ereimben megfagyott a vér, de próbáltam nyugodt maradni, Lizi meg baromira élvezte, h "vav". Hát, abba az utcába sem megyek többet :?

Móni, a hátadat csak pihentesd! Ugyan már, nehogy Te legyél selejtes! Ezernyi programot csinálsz, így benne van a pakliban, h időnként bekrepál a hátad. Hamar meggyógyul és mentek újra.
Ok, akkor nem rakom át a védőnőt (nem szoktam, ez lett volna az első :wink: ). Elvileg a szerda kivételével minden nap jó. Már, ha éppen nem jön a védőnő :lol:
6 deci? :shock: :lol: Jó huzatja van a lányodnak. Szerintem tudják ők, h mennyi az elég. Egyébként a túl sok ivásnak még nem hallottam a káráról. Bezzeg a kevésnek... Most h Lizi meggyógyult, már sikeresen megissza a napi két decijét :?
Talihelyszín OK! :D

Panndi, még mielőtt elkezdtem volna szemügyre venni a hasadat, már tudtam mi a helyzet. A második képen trikóban vagy (tehát nem téli a kép) és az elsőn ott az ajtórács (azt meg nyilván nem magatoknak tettétek föl) :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már biztos vagyok benne, h fog. :? 20 perce alszik, de már másodszorra ébred és most már kiabál, h "ennyi-ennyi-ennyi" (az alvásból). Azt hiszem mára ennyi szundi jutott. Hát szép délutánunk lesz... :?

Lépek :arrow:

silka
silka

Vindo! Ja, azt nem tettem hozzá (nem biztos, hogy mindenki emlékszik), hogy matracon alszom (Szeli kiságya szorosan mellette), arról gurult le Szeli, max 20 centit „esett”! :)

Ez a kutya... :shock: Ilyenkor mit lehet tenni??? Nálunk amúgy elég alacsony a kerítés a háznál, bár a mi utcánkban kevés a kutyus... :roll:

LMóni! Szeli már tavaly március óta be van íratva a bölcsibe, így felveszik, de gondolom az igazolás akkor is kelleni fog, hogy dolgozom... :roll:
Ez csak egy nyitott nap volt, bárki mehetett, 500 Ft-ot kellett fizetni, 1 – 1,5 órás volt, szoktak hívni előadót is, és kaptak uzsonnát a gyerekek (fahéjas süteményt), rendesen odaültették őket a kis asztalokhoz. Olyan aranyosak voltak! :)

Te pedig nem vagy selejtes!!! Pihenj csak!!! 8) Gréti remélem, türelmesen viseli!

A kaját a cityfoodtól rendelem, nagyon változatos és jól is főznek! :) Egyébként van ...megszámolom... kb. 25 féle kaja (az egyformákat nem számoltam), levesek, főzelékek többféle feltéttel vagy anélkül, + vannak kis adagok is, és desszertek, palacsinták, saláták, savanyúság, és most már elkezdtek pizzát is sütni! :) De ha gondolod, nézd meg az étlapot: www.cityfood.hu
Én nagyon meg vagyok elégedve velük! :) A futárt meg Szeli egyenesen imádja! :lol: Mindig kedves vele, Szeli meg széles szájjal vigyorog neki! :lol:

Talinak jó volt az a bölcsi, bár nekünk kicsit messze, de nem baj! Talán Apa elvisz, vagy feljutunk másképp!

Szeli is reggel megivott 1-2 óra alatt kb. ugyanennyi vizet... Én is csak lestem, hogy már harmadszorra kéri, hogy töltsem meg az üvegét... :shock:

Panndi! Én így nem látom, mert az egyiken a feneked, másikon a cicid, amihez lehetne viszonyítani... :roll: Vagy tényleg olyan kicsi a különbség... passzolok! :)

Ágica! Azért csinálja, mert ha teszel egy kettőspontot és mellé egy kérdőjelet, ez a jel lesz belőle! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

KTimi! Fúúú, ez most nagyon összejött Nektek!!!
Remélem, minél hamarabb meggyógyultok! Ez a lumbágó sem hangzik valami jól... :(

Silka! Lehet, hogy azért, mert tavaly nyáron 78-ra lefogytam, csak aztán ősszel-télen visszahíztam. Egyébként a kórházból is 82-vel jöttem haza (miután lement a víz)...
Nem semmi, hogy észrevetted azt az ajtórácsot, nekem még most is keresnem kellett, hogy visszanéztem a képet... :lol:

A délelőtt nagyon jól telt, Szeli és Dóri (11 hós, még kúszik) egyre jobban eljátszanak együtt vagy éppen külön! ;) Bár néha ugyanaz a játék kell, de megoldják csöndben egymás között (amelyik erősebben húzza :lol:). Így jobban kibírja az ebédig (álmosság szempontjából). Utána le is tettem, hamar elaludt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Sense gratulálunk a pici hercegnőhöz!!!!!Minden szépet és jót kívánunk nektek!!!!

Lemaradtam az izgalmakról, napok óta nem tudtam megnyitni ezt a topicot. :cry: Most viszont pityergek a nagy hírtől.

Mi jól vagyunk, bár még mindig mintha valami vírus lenne nálunk....
Csomagolok és intézkedünk mindig. Jövőhét szombaton költözés. Már csak jövőhéten jövök, holnap és hétvégén nem leszünk itthon.
Írok majd hétfő környékén mindenképpen, mert aztán lehet nem lesz egy ideig netem... :(

Tali mikor lenne? Gremese Kérhetek tőled egy sms-t ha megvan a tali időpontja és helye? Előre is köszönöm! Szeretnénk menni ha a költözés addig lemegy és minden egyéb....

Mindenkit puszilunk, vigyázzatok magatokra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Áttört a 9. fog!!! wowo.de nem ott ahol vártam. fent...és vélelten találtam rá..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Azt hiszem, ma megint kifogtam egy nemalszokazistenneksem-napot. Pedig annyi dolgom lett volna, és visszaolvasni is ekkor akartam.

Bár az élmény, ahogy Rugó Marilyn Manson-re táncol, sok bosszúságot feledtet :wink:

ÁÁÁÁÁ.

Kép
vindolanda

Timi: jobbulást Nektek!

Silka: Lizus :-))))

Panndi: szép poci ez, akárhogy nézzük!

Vindo: Mansonra ugráló Rugó ;-))))

Ádónak már hetek óta semmi nem jó, bármi nem jön azonnal, hiszti, főleg délelőttönként, egy pillanatra sem csinálhatok mást, ha WC-re megyek, hiszti (de nem azért, mert eltűnök, szerintem ez most nem szep. szorongás, mert a világon mindenre így reagál), hogy normálisan egyek, az ki van zárva, meg kell várnom, amíg elalszik, de addigra már kopognak a szemeim. A kaja náluk egy parádé: mindent elkunyiz, de nem eszi meg, egész nap alig eszik valamit, felbontok 40 féle dolgot, mindet beveszi a szájába, megrágja, majd kiköpi. Amikor 1 óra után még mindig 2 lenyelt falatnál tartunk, hát, hadd ne mondjam, mikre gondolok...
Viszont megúsztuk az MMR-t, és az is valami. :lol:

Kép
Kép
irina

Irina, fő a pozitív gondolkodás :wink:

Ádinak mikortól kezdve lett ilyen kis problémás lélek? Szóval lehet ezt datálni valamikorra?

Lehet, már írtad :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?