A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Jöttem én is

Még mindíg betegen mi is.

A többi betegnek gyors gyógyulást.

Sense!
Nagyon ügyesek voltatok. :D

A fogyisoknak további sok sikert.

Anitja!
Nagyon szép nevet adtatok a lánykátoknak :D

Fleur!
Szuper ez a kép rólatok :D
kaka :lol:

Panndi!
De jó,hogy híztál így tovább :D

Irina!
Aranyos lehetett Ádi :D És örülök,hogy ő is elindult egyedül. :D

Vindo!
Marilyn Manson nem semmi meg néztem volna :lol: :lol:
bár van amit én is meg hallgatok tőle.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina: Le a kalappal a türelmed előtt.Szerintem Ádi egy ilyen egyéniség. Ma volt itt anyukám és azt mesélte hogy a tesóm meg én 2 éves korunkig voltunk hasfájósak! :shock: :shock: Ami azzal jűrt hogy apával felváltva ringattak éjjelente és soha nem fogja elfelejteni de egyik éjjel nagyon rám kiabált mert már nem bírta a gyürődésünket meg a sírásokat és azt mondja a mai napig nem felejtette el és nagyon bánja :D Mondtam neki hogy anya én már nem haragszom érte :D

Panndi: Nem nagyon kéne lottóznom mert úgyse találok el soha semmit :D Silka te elmehetnél nyomozónak nagyon jól kifigyelted a dolgokat :lol:

Lmóni: Nagyon jó anya vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Kaqk: Gratula a fogacskához! :)

Miléna: Sok sikert a költözéshez!Aztán számolj sarkokat :wink:

Vindo: Úgy látszik akkor hosszú napnak néztek elébe.Enyém gyerek apájával durmol jelenleg :D

Regi: Köszi az infót tényleg én vagyok a béna rosszul nyomtam a billentyűt :)

Kép

Kép
agica1126

Hörcsög: Jobbulást nektek!

Viranka: Hol vagy? Képek????????????

Kép

Kép
agica1126

Ágica, ez aranyos :D

Hörcsög, javulgassatok!!!

Én sem voltam könnyű eset amúgy:
-két éves koromig kizárólag ölben aludtam el
- másfél éves koromtól nem aludtam nappal

Anya, aki tök egyedül volt otthon a három gyerekkel, nagymamák nélkül, egyszer nagyon sokat szenvedett, hogy elaltasson, még pici voltam. A kisebbik bátyám is aludt éppen, ő meg kiosont a hűtőt takarítani. Erre betoppant a legidősebb bátyám, tiszta sár volt, mert belesett a patakba és húzta maga után a sárcsíkot is az egész lakáson keresztül. És akkor anya valahogy fejen ütötte a műanyag lavórral. A tesóm nem csinált semmit, meglepődött, és anya meg utána elkezdett sírni meg bocsánatot kérni. A lavór meg elrepedt.

Ezt csak úgy leírtam :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Irina! Szeli ugyanilyen délelőtt olyan fél 10-től, míg le nem teszem aludni, de nála egyértelmű az álmosság, de 10-kor nem teszem le (bár ő elaludna), mert akkor meg este 8-ig nem bírja ki... :/ Úgyhogy megy nálunk is az anyanyany... Délelőtt folyamatosan foglalkozni kell vele, vagy ölben van, sokszor a cumi is bejátszik, van, hogy fekszik rajtam. De ez pár hete. (Pedig nem is kel korán, mert ma is negyed 8-kor ébredt...) A délutánokat valahogy jobban viseli. Ezért is próbálok neki programokat kitalálni délelőttre, de még nem elég... :/ :)

Kép

Kép
regcsiken14

...mármint a nyűgösséget illetően.
Bár Szelinek is vannak olyan napjai (mint most is), hogy mindenbe csak belenyal. Én ilyenkor pihentetem az evés dolgot... majd eszik rendesen, ha éhes lesz. A kaját amúgy is elveszem tőle, ha már csak játszik vele... :roll:
Most meg azért hisztizik, mert az apja egyedül meg wc-zni...

Nemsokára megyek tornázni...

:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Hörcsög, jobbulást Nektek!

Ádi mindig ilyen volt, csak én mindig betudtam valaminek: hasfájás, betegségek, szeparációs szorongás, fogzás. Nem ő tehet róla, hogy én nehezen békélek meg ezzel. Ez a nyűgösség nem köthető igazából semmihez szerintem, teljesen random módon váltakozik a nyugalmasabb percekkel. De igazából a nem nyűgösség napi szinten csak havonta pár napra jellemző, akkor nézek is, hogy na, ilyen is tud az élet lenni. Tök fura, mert azt látom, hogy a legtöbb gyerek azért általában ilyen (tehát többet nem nyűgös, mint nyűgös).
Mindenhol olvasom és tudom is, hogy fogadjuk el a gyereket olyannak, amilyennek, de amikor heteken át az evés, a pelenkázás, az alvás, a játék, a bármi szinte minden egyes pillanata tortúra, akkor köszi, de ez alig megy. Nem mentem fel magam, próbálok törekedni rá, hogy tényleg elfogadjam Ádit és sokszor nagyon bánt, hogy rászólok... De én meg nem vagyok egy robot. Ez nem mentség, csak tény...
Mindig mondom apának is, hogy nem tudom elképzelni, hogy a következő gyerekünk is majd ilyen nehéz eset lesz, holott ki tudja...

Kép
Kép
irina

Vindo, anyukád igazi szupervumen lehetett, mindenféle hacuka (a szupermenek szerkójára gondolok;-) nélkül. nem is tudom, hogy bírta...

Kép
Kép
irina

Irina, a lényeg a kapcsolatotokban úgyis az, hogy érezze meg tudja Ádi, hogy szereted. Ezzel meg nincsen gond :wink:

Biztos, hogy ahogyan Ádi nőni fog, és egyre jobban lehet vele kommunikálni, javul majd a helyzet 8) És akkor Neked is jó dolgod lesz 8)

Én ma két órát altattam potyára, és Rugó nem aludt el. Most megyünk majd fürdeni, kíváncsi vagyok, hogy bealszik-e utána. És ha igen, meddig. Ha meg felkel, akkor fenn lesz-e fél kettőig :roll:

Anya amúgy tényleg egy kitartó típus volt, mert mindeközben elvált, majd lediplomázott, és egész pofás karrierje is lett. De tönkre is ment bele :(

Kép
vindolanda

Na, elaludt. De vajon meddig tart? :roll:

Kép
vindolanda

Annyira balga vagyok. Nemrégiben beszéltem Kolbival és elfelejtettem átadni, hogy sokszor puszil titeket. Hiányoztok neki. Szerencsére Máté nagyi tudósít rólunk :)

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Vajon Senseék ma végre hazamennek?

Viranka tudsz róluk valamit?

Mesi ????

Silka csütörtökhöz mit szólnátok?

Fleur nem jártok erre mostanában?

Vindo milyen éjszakátok volt?

Ágica nektek?

Heni telelés közben néha bejelentkezhetnél :)

Bongyi mi van veletek?

Hörcsög jobbulás nektek.

Regi köszi a linket.
Megnéztem, tényleg nagyon sok féle kajájuk van. Lehet, hogy kipróbáljuk.

K.Timi jobbulást nektek+++++++++

Miléna próbálj meg ne rágörcsölni a költözésre.
Úgyis lesz valahogy.
Majd minden átkerül. A kulcsokat megkaptátok már?
Esetleg vihetnétek már oda dobozokat.
Mi még hónapok múlva költözünk csak de már vittünk ki cuccokat amire itt már nincs szükség.
Ha lazábban veszed könnyebb.
Én mikor felköltöztem Pestre akkor se idegeltem magam. Attól nem lesz jobb csak rosszabb.

Ma már jobban a hátam úgy érzem. Megyünk is az Ikeába játszani. Ott órákig el tud lenni Gréti ráadásul most jön a kis barátja is :lol:
A tegnapi nap nagyon rossz volt :( Ő nagyon ment volna sétálni én meg ugye nem tudtam.
De legalább du. eljöttek barátnőmék és így legalább tudott tombolni Barnival egy kicsit.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Szelike látványosan unatkoznik, nekem meg semmi türelmem a nyüszögéshez :oops: (PMS), úgyhogy asszem lemegyünk, ott garázdálkodhat. :D
Egyébként tegnap már nagyon "rossz" volt az utcán, fél óráig álltam egy helyben, és vártam, ahogy fel-alá rohangál a házak előtti füves (vagy inkább földes) részen, mert lejt! :lol: Meg nagyon oda kell most már figyelnem, mert hiába figyelmeztettem, hogy ne menjen az úttestre, majdnem kiszaladt az autókhoz... :o :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást! :oops: És Gegi nevében az 1 hónapos köszöntést. Hihetetlen, hogy már ennyi ideje... :D
A két gyerek három felé, de azért próbálok majd jönni. :D
Most csak gyorsan két képpel jövök, ja, és boldog névnapot Dorottyának!

Így zajlik nálunk Gegi fürdetése. És persze Zsozsitól az elmaradhatatlan puszi. :D

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Dorkának sok boldog névnapot!!

Lmóni: Az éjszakánk elviselhetőnek mondható.Sokat nyüszögött de azt vettem észre akkor csinálja mikor nincs rajta a takaró :roll: Meg ha szomjas persze :D Örülök hogy jobban van már a hátad.

Regi: Ez a látványos unatkozás valami borzasztó tud lenni.Nálunk Petrát semmi nem érdekli tovább kb.5 percnél :?

Mesi: Nagyon édesek a képek annyira kis aranyos Zsozsi ahogy fürdeti öcsit :D

Kép

Kép
agica1126

Mesi! Gyerkőcök aranyosak nagyon! :)

Dorkának boldog névnapot (Dotildi, Ti egyáltalán nem vagytok benne az ünneplős táblázatban... Küldj adatokat! :))

Szeli hintázott, csúszdázott, sétáltunk is, majd úgy döntött, elfáradt, beült a babakocsiba, és majdnem elaludt, de gyorsan hazajöttünk! ;) Most nagyjából elvan ... egy darabig... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dorkának boldog névnapot

Mesi: nagyon édes Zsoszi ahogy fürdeti a kisöcsit :-)

Ma apa nem ment dolgozni :-) hurrá!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagyon pangi van mostanság...

Szelivel összeszereltük az ikeás asztalt és székeket: :D

Kép Kép Kép

Egyik nap meg ez a látvány fogadott a konyhában:
(Felmászott a székre, onnan az asztalra, és levette a polcról a babapiskótát, és ki is vette a zacskóból! :o) :lol:

Kép

És olyan ügyesen eszi már a joghurtot kanállal, hogy alig csöppen le: :)

Kép

(Ma délben is szépen ette a zöldborsófőzeléket, le is akartam videózni, hogy megörökítsem az utókornak, erre ahogy meglátta a fényképezőgépet, elkezdett bohóckodni... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Sense&Lotti hírek :lol: :lol:
most beszéltem vele telefonon,ma délután mehetnek haza :) Lotti szopizik ügyesen,Sensének semmi baja,kórházat lezárták,így Botit már 2 napja nem látta :cry:
Azt ígérte h. holnap majd rak képet :)

Ágica!
talán ma képeket tudok rakni,már válogattam :) :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszönjük a kösznöntéseket! :D

Mesi, Geginek boldog 1. hófordulót! Nagyon édesek a fürdetős fotók! Hogy nektek micsoda segítségetek van! :D
Egyébként hallottam sokaktól, hogy azért jobb, könnyebb, ha az elsőszülött kislány, mert jobban be lehet vonni a kistesó körüli teendőkbe, mint a kisfiúkat. Bár ha jobban belegondolok, ez val.sz. inkább személyiségfüggő lehet...

Móni: a sok folyadékivásra akartam reagálni:
a túl sok folyadékivás a cukorbetegség egyik tünete lehet, szóval ha rendszeresen előfordul, esetleg gondolj erre is (nem akarlak ijesztgetni). Ha csak alkalomszerű, akkor biztos nem gond.

Regi, kinek küldjem az ünneplős adatokat, már nem emlékszem, ki vezeti a táblát? :oops:
Látom, nálatok is van segítség barkácsoláshoz! :D (Nálunk is hasonlóan zajlott a kisasztal összeszerelése) Milyen önkiszolgáló Szeli :D

Fogyiklub: hát a piros betűs napok ellenére mégiscsak ráálltam arra a mérlegre, és -4 kg-nál tartok :D Jippiiiii! Csak beindult végre :D
Kaja: tegnap párolt zöldbabot csináltam mustáros-tejszínes-kakukkfüves csirkecombbal (ma is azt ettem)

Hörcsög, KTimi: jobbulást Nektek!

Sense, remélem, már otthon vagytok! Várjuk nagyon a fotókat és a beszámolót! Boti hogy viselte a távollétedet?

Kép
dotildi

Sziasztok!

Dorkának Boldog Névnapot!

Köszönjük igyekszünk gyógyulni. :)

Mesi!Regi!
Nagyon jók a képek. :D

Ha jó idő marad később mi is el megyünk a játszótérre
kicsit le fárasztom a kicsiket mert túl vannak pörögve :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Közben olvasom Viranka híreit...

Nálunk holnap este nagy esemény lesz:
most fog először előfordulni, hogy Dorka nélkülünk alszik a nagyszülőknél (fürdetni, lefektetni még én fogom náluk)... Kíváncsi vagyok, hogy viseli majd, hogy a reggeli ébredésnél nem lát majd :?

Kép
dotildi

Mi az, hogy lezárták a kórházat??? Ja, az influenza miatt biztos... szegénykék... :cry:

Dotildi! Küldheted nekem! :)
Gratula! :)
Milyen jókat eszel! :) Írjad mindig! ;)

Fogyi: tegnap vacsorára hideget ettem (főtt tojás, csirkemellsonka, natúr joghurt), és megittam egy instant gombakrémlevest, mert fáztam... :roll:
Mai ebéd: Szárnyas húsgombóc, paradicsommártás
Mai vacsi: Pulyka gyros, zöldsaláta, joghurtos öntet (ezt rendeltem)

Kép

Kép
regcsiken14

És mikor lenne a tali??? Vagy még nincs időpont, ugye?
Jaj, én úgy mennék már, de majd igyekszünk előbb odaérni, hogy Szelikének legyen ideje feloldódni! ;) Bár, amit a bölcsiben művelt, ott nem kellett neki egy perce se. :lol: Lehet, hogy azóta változott ez nála... :roll: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, akartam kérdezni
Vera (vagy más, aki ismeri)! Az Anna és Peti, illetve az Anna, Peti és Gergő már nagyobbaknak való, ugye? Megnéztem a boltban még bonyolultnak tűntek Szeli korúaknak.
A Boribon talán kicsit egyszerűbb, azt imádja Szeli! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sense: nagyon várjuk a beszámolót..huh 2 napja nem láttad Botit? uh de biztos jól elvolt..apájával???

Betegeknek jobbulást!

Regi: édes Szeli ahogy szerel..meg önkiszolgálja magát! :D
Emma is imád szerelni..most hogy pakolunk segít lesímítni a ragasztásta dobozokon...

fogyiklubb: csajok nagyon beindultatok!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok végre itthon:-)
Péterke nagyon élvezte a környezetváltozást, sok új dolog, több ember körülötte, nagyon jó kisfiú volt:-)
Tegnap este 7kor jöttünk haza, bealudt a kocsiban, haza érve még meivott 2 dcl kakaót és szinte fel sem ébredt. :shock: na de felébredt ő 10kor, nagy sirással, de folyamatosan sirt, hiába feküdtem mellé, csak sirt meg sirt. Apával tanakodtunk, hogy vajon rosszat e álmodhatott ( nem is tudom álmodnak e ők már?? ) vagy lehet az is hirtelen nem tudta hol van. Majd kihoztuk, végignéztünk mindent és 11 kor körénk téve, de akkor is belém bújva aludt el. Nem tudom mi volt ez, mert még ilyet nem csinált soha.

Apa egyébként teljesen kivolt belőle, hogy nem is hiányozott Péterkének. ( mosolygott rá Péterke amikor meglátta, de nagyon nem foglakozott vele)

Emese még több képet tessék rakni a tesókról!!!! gyönyörű a köztük lévő kapcsolat:-) imádom nézegetni őket!!!!

Regi szupi lett a kisasztal, én is gondolkodtam már a székecskén, de még nem nagyon tud ráülni, mivel mászna rá folyamatosan. Anyunál van, meg itt is fotelos bili, onnan tudom.

Heni
KépKép
heni81

Silka! Te micsoda megfigyelő vagy! Amúgy teljesen igazad van, nekem is feltűnt, hogy Panndi az egyik képen ujjatlanban (nyáriasan) van. :twisted:
Holnap mérlegelsz? Kérjük az adatokat!!!!! :D

Regi!
Szelinád csuda édes, és milyen ügyes! Zsozsi most kezdte a felmászást ide-oda, én meg frászt kapok.

Fogyiklub: Nem csodálkozni, én is csatlakozom!
Persze módjával! A szülés után lement 12 kg, ez a gyerek, a cucc, meg a víz, ezzel nem számolok. Azóta, 3-4 hét alatt lement 1 kiló, aminek nagyon örülök. Egyrészt azért, mert egyszerűen nem jutok el az evésig, másrészt meg megpróbálok odafigyelni, mit eszem. Úgy, mint Regi. Amikor a tejcsin észlelek változást, akkor nem "szórakozom", eszek, de azért ebből-abból kevesebbet. Nem éhezek, nem koplalok, csak finoman megpróbálom leadni szopi mellett a felesleges csilió-milió sok kilót. :D
És ha ez csak havi 1 kiló, akkor havi 1 kiló. Abban reménykedem, hogy kicsit több lesz majd, ha kint tudunk lenni, és megyünk majd égbe-világba.
Apa mindig azt emlegeti, hogy hol van az a szálkás keményseggű vékony lány, akit megismert. De persze így is szeret. Na mondom itt van a plusz 20 kiló alatt. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Oké, teszek fel majd képeket. :)
Te, ha látnád, mit művelnek. :)
Fekve szopizáshoz készülök. Lefekszem, Gegi magam mellé veszem, cici kibont. Zsozsi jön (mert persze neki is ott kell lennie) :). Mondja: CICI NYAM-NYAM, és nyomja Gegi fejét neki a cicimnek. :lol: Nekem meg úgy kell rászólnom, hogy vájjá máá csáje! :lol:

Ha meg Gegi a hordozóban van, és sír, akkor odamegy, és INNTA-INNTA-zik, hintáztatja öcsit. De úúúúúúgy, hogy a Picinek a lelkét kirázza. :lol:

Ha Gegi felkel, akkor Zsozsi az első, aki GEGIIIII csatakiáltással és ajtókivágással beront hozzá, majd a rácsok között szedi le róla a takarót. Ha kiveszem, akkor úgy kell a pelenkázóig elmennünk, hogy Zsozsi is fogja Gegit. Ilyenkor én fogom a Picit, lehajolok, majd Zsozsi is fogja, és együtt visszük. :D

Ha meg büfiztetem, akkor Zsozsi jön, és paskolja Gegi hátát rendületlenül. Ma pl. így sikerült kijönnie a büfinek. :D

És ha Gegi a vállamon van, és ülünk, akkor Zsozsi a hátam mögött van, szemben kistesóval. Ilyenkor nevet azon, hogy a Pici bandzsít, meg nyújtogatja a nyelvét, majd fogja, és széles mozdulattal átkarolja, és nyom neki egy puszit. :D

Múltkor Gegi nem csak rámosolygott, hanem ránevetett :!: Zsozsira, én meg csak lestem, mint hal a szatyorban.
Ezt hozzák ki egymásból, és ez fantasztikus!!!!!!!

Volt olyan, hogy hajnali 4kor szoptattam, de előtte Gegi sírt, amire most Zsozsi felébredt. Mondtam neki, csicsikáljon, itt vagyok. Erre átmászik félig a szopipárnán, hogy elérje Gegi fejét, finoman rátette a kezét a buksijára, majd lefeküdt a szopipárnára, elkezdte simizni, majd belealudt. :D

Valami különleges szál van közöttük, nagyon érzékenyek egymásra jó értelemben.
És Dotildi igazad van, jó, hogy Zsozsi az első gyerek (legalábbis nálunk), mert imád feladatokat végrehajtani (hozd ide, tedd oda, fogd meg...), amolyan anyáskodó is.

Amúgy Zsozsi napok óta nem alszik ebédidőben. Most n4-kor dőlt ki, amúgy este 5-6-ig fent van, akkor alszik 1,5 órát, és f10-nél hamarabb nem tudjuk elaltatni. Remélem nem az jön, hogy nem alszik már nappal. :roll:

Tud valaki segíteni hordozókendő megkötésében képsorozattal vagy videóval?

Én már nagyon várom a Lotti-képeket!!!! :D Én csak 1 napig nem láttam Zsozsit (a füle miatt nem hozták, meg akkor éppen anyósékat hozta Apa). Háááát nagyon rossz volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Asszem Te kérdezted, a pneumot még nem kapta meg Zsozsi, mert nem volt oltóanyag először, illetve beteg is volt, de jövő hétre majd kérek egy időpontot, és beadatom.

Én is beszéltem Kiskolbival, nagyon jól vannak, Máténak nagyon jót tesz a bölcsi (nem unatkozik, lefoglalják, és egyre ügyesebb). :)
És mindenkit puszil!
Innen is üdv Máténagyi! :D

És még két kép:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur!
első korizások egyike :) Míra előredől :) :)
Kép
korán kezdi :) önmagát fotozza :) :)
Kép
Anya mérges,így vigyorog :) aztán ne röhögjem ki :)
Kép
a 46-os cipő pont a mérete 8)
Kép
ezt csak úgy :)
Kép
Mesi!
készülj a legjobbakra :) csupán 17-18 kg a nyakamban a karomban kb. 10,5 kg :)
Kép
már nem lehet egyedül beengedni a fürdőbe :):)
Kép
A Miss :)
Kép
a sebe ilyen volt :(
Kép
az új szememmel Maggie-nek ajánlva :wink: :)
Kép
ennem kellene,de inkább zsiványkodom :)
Kép
Thomas a gőzmozdony képekben és még nem tűnt el :) Silkának ajánlva :)
Kép Kép Kép
add a gépet,látni akarom és nyomkodni a vakuuuuuuuuut :roll:
Kép
s ezért nem jöttem,max. kicsit olvastam :)
a TAVASZ HERCEGNŐJE mert a ruhát én alkottam,s persze utsó utáni pillanatra hagytam 8) Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

Viranka szuperek a képek:-)hogy te milyen ügyes és szép vagy!!!!!! Mira igazi kishölgy már! Bálint pedig kis huncutka!!!!!:-) :-) :-)

Emese tök jó ahogyan leirtad a napi dolgaitokat, tudtam volna még olvasni :D engem egy kicsit vigasztal, hogy már talán jobb idő lesz és kint is tudunk majd lenni, úgy talán jobban ellesznek a tesók, meg nekem is majd könnyen leugrik a már most 10 kg + :shock: nem nagyon láccik egyébként , mert csak hasam nől, de én zabálok :oops: :oops: :oops: majd fotózkodom

Heni
KépKép
heni81

Regi, köszi :D
Küldök mindjárt privit az adatokkal. Majd írd meg lszi, hogy a kész táblát merre találom.
A te menüd is nagyon jól hangzik!
Egy barátnőm, akinek szintén 2007. szeptemberi babája van, dícsérte az Anna, Peti és Gergő c. könyvet, leköti a kisfiát (én még nem lapoztam bele, szóval csak látatlanban közvetítem ezt a véleményt).
A Boribon nálunk is sláger!

Mesi, a youtube-on rengeteg kisfilm van a hordozókendő-megkötésről. Kerestem Neked párat. Az elsőt kifejezetten újszülött babáknak ajánlják:
http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=pyyaCNx9hpY
http://www.youtube.com/watch?v=TLduLJFS ... re=related
A mindennapjaitokat olvasva már én is alig várom, hogy legyen kistesó, de egyelőre még várunk vele :wink:

Viranka, nagyon jók a fotók! Mennyit sötétedett Míra haja!
Szuper Míra jelmeze, meg a fejdísz, arcfestés!!! Nagyon kreatív vagy! (Már látom, ha majd Dorkának is szüksége lesz farsangi jelmezre, biztos kérek tőled majd ötleteket)

Kép
dotildi

Hello Lányok,

önző módon először magunkról, aztán majd visszaolvasok.

Megjártuk ma a gyerekkórházat, pedig tegnap este még nyoma sem volt az egésznek. Lizi napok óta összezárja a lábát peluscserénél, meg odakap és mondja, h "cuni fáj". Gyanítom, h a korábbi "kaki fáj" is ez volt, mert szegénykém nem tudta annyira elkülöníteni a lenti dolgokat. Látni nem láttam semmit, de gondoltam, h elviszem a dokihoz, hogyha műbalhé az egész, legalább derüljön ki.
Aztán délelőtt kiderült, h szeméremajak-gyulladása van :( Rögtön írt is egy beutalót, úgyhogy riasztottam a férjemet és utolsó utáni pillanatban sikerüt beérni a laborzárás előtt. Bakker, aki ezeket a pisigyűjtő izéket kitalálta! Az első kettő csont száraz volt, persze a ruhája 3 rétegben csöpögött a pisitől. Nagy nehezen 1 kiskanálnyit sikerült összegyűjteni és délutánra kiderült, h minden további fertőzés NEGATÍV! :lol: :lol: :lol:
Megkönnyebültünk, csak ecsetelni kell. De hogy hogy üvölt közben! Naná, én is üvöltenék, ha szétfeszegetnék a lábamat...

Ja, és teljesen ledöbbentem. Én még ilyen lelkiismeretes, kedves, rendes doktornőt életemben nem láttam, mint aki fogadott minket. Lizi is érezte, mert simogatta a haját, hagyta, h megpuszilja a néni. Ő meg teljesen odáig volt, mondogatta neki, h Liza szeretlek és adott ajándékba egy plüssállatot. Szóval egy hatalmas pirospont a magyar egészségügynek.

Na, most olvasok.

silka
silka

Móni, igen úgy néz ki, a csütörtök OK. Remélem a védőnő sem kavar már :wink: Dobsz priviben egy címet, h hol a bölcsi?

Dorkának boldog névnapot!

Gremese, nagyon édesek a tesók! :) És pokolira hasonlítanak egymásra. Persze Gegi nagyon pasis mindemellett.
Cici-nyamnyam :lol: Tök jó, h így segít.

Regi, jó nagylány lett Szeli is. Már régen raktál róla képet. Majd írd meg hogy vizsgázik az ikeás asztal-szék, mert én is kinéztem :wink: Bár gyanítom nálunk egyenlőre létraként funkcionálna :D

Kórházlezárás: jaj, de rossz lehetett akkor Sense-éknek :( Én is láttam ma a kórház ajtaján kiírva, h zárva ötödike óta a járvány miatt :cry:

Dotildi, ügyi vagy! És marha jól hangzik a kaja :wink:
Hova mentek?

Fogyiklub, hát én meg most asszem elrontottam mindent :oops: Ma az egésznapos rohangálás miatt délután 4-ig nem ettem és nem ittam. Mikor Lizát öltöztettem, jól be is szédültem. Aztán úgy volt, h jönnek a szüleim, úgyhogy hazafelé vásároltam friss péksüteményt (ami 1 hónapja nincs itthon :twisted: ) és 4-kor ahelyett, h összeraktam volna a sali alkatrészeit, felfaltam a kiflik felét (merthogy közben kiderült, h a szüleim mégsem tudnak jönni, és akkor már ne dobjuk ki) :twisted: Szóval nincs sok kedvem holnap mérlegre állni :oops: Most persze halálos bűntudatom van :?

Viranka, nagyon szépek a gyerkőceid! És jó az új szemcsid, jó karaktert csinál az arcodnak :wink: Én is damilkeretessel nyomtam pár évig, aztán rájöttem, h hiába a világos arc/haj, még állhat jól a fekete keretes :) S most, h a képed mellé raktam a keretemet, észrevettem, h majdnem egyformák. :wink:
Foteles sorozat :lol: Egyébként a mienk is ilyen.
Ugyan már, h Te milyen szépet alkottál! A napokban egy nagybevásárlás közepette megakadt a szemem az ovisjelmezeken. Hát, gondoltam magamban, az én gyerekem valószínűleg ilyen egyen-cuccban lesz majd kénytelen a farsangokat átmulatni. :wink: Legalábbis jobban jár, mintha én barkácsolnék...

silka
silka

Apropó, könyvekre visszatérve.

Nagytesós Lányok (Viranka, Timi26)! Való egy 6 éves kislánynak Grimm mesekönyv? Olyan szép kiadást találtam, gyönyörű rajzokkal illusztrálva, de nem tudom, h nem nagy-e hozzá a keresztlányom. Nagycsoportos.

Köszi előre is,
silka
silka

Sziasztok !

Mesi : nagyon édesek a képek és nagyon jó volt olvasni soraidat.

Lányok én teljesen beteg lettem.
Kitört rajta a nátha is. De sebaj holnapra már semmi bajom nem lesz vagy is bízom benne.

Na és akkor a tegnap beígért képek.

Kép nem látod, hogy eszem. És különben is ne vakozzál a szemembe.
Kép kicsit nyúzottan
Kép Ádi, Én és jó barátunk az Óriás piros pöttyös
Kép aludt a drágám ( ha jól megnézzed a képet akkor látod a homlokán az izzadság cseppeket. Amikor felkelt rögtön ruhát kellet cserélni mert csavarni lehetett )
Kép Ádi és az ő macija

Lányok aki a 14. kerülethez közel lakik ki hova jár Ringatóra illetve bármilyen olyan foglalkozásra ahol zene is van és elvannak a gyerekek ?

Már én is várom Lotti képeket. Tutti nagyon cuki lesz.

Lányok elkezdek én is tanulni.
Ráadásúl pont a szülinapomon indul a tanfolyam.
Tőzsde suliba fogok járni.
Rájöttem, hogy könnyen lehet vele elég jól keresni és most nekem ez kell.
Napi szinten max 2-3 órát kell vele foglalkozni és pénzben is jó.

Na megyek elteszem magam.

Mindenkinek kellemes éjszakát.
20200310173350

olvastam visszafelé :)

Mesi!
édesek fürdéskor :) S hidd el zsófi ilyen gondoskodó marad most már :) bár néha tuti lesz egy kis harag az öcsire,de az imádat megmarad :) gege meg szerintem Rád hasonlít :)

Regi!
Anna Peti és Gergő sorozatot Bálint is előszeretettel lapozza főleg h. az egyikben(sárga borítós,címe nem jut eszembe és nem tudom hova tüntették el) Vasúttörténrti parkban jártak és egy másik fejezetben meg körbe tömegközlekedték a várost :) gondolhatod egyfolytában Gúúúúúú és huhahuha megy :)

Dotildi!
Dorottyának boldog névnapot :)
jövőre pattogatott kukoricának szertném beöltöztetni,Ő fa akar lenni :) de inkább ilyen öttletei legyenek mint a hercegnő,királynő :) ezektől gutaütést kapok :) Ja s volt 4 pókember is :)

Panndi!
én fogtam és az ujjaimmal összemértem a két pocakképet é szinte egyformának tünt :) pár mm különbség van zsófi pocak javára :)

Talira mi is mennénk :) de nem lehetne vhol beljebb ?

LMóni!
jobbuljál gyorsan :) s mi az h. selejtes anya jutott Grétinek? mindjárt felhívlak és leszídlak :wink: lükedék :wink: 8) :oops:
mintha tele lennél energiával te csajszi :) :lol:

Timi!
jobbulást nektek :)

Anitja!
Natasa név nagyon szép :) nem tömeg különleges és illik a Noelhez :)

Fleur!
a közös képetek csúcs :) akkorát röhögtem :) lábad jobban van már ugye ?
Lila sikoltozik még?Mert Bálint most rászokott persze Mírával együtt jót tesz füleinnek :) ,ert ha az utcán csinálják annyira nem bántó a magas c :) bár tőlünk zeng a környék :oops: :lol:

Irina!
s nem lehet h. tudatalatt nem tudnak elengedni,Te maradsza kicsi lányuk?Hugoddal gondolom ilyeneket nem csinálnak...
Ők is ezt örökölték szüleiktől?
cici pápa :lol: :lol: Báélint mikor nagy ritkán felhúzza a pizsimet és meglátja elvigyorodik elkapja a bimbót és csavargatná 8) mikor meséltem ebből szopizott furán nézett,mint aki ufót látott :)

:arrow: most már visszatért bálint is és nyomogatni akar :)

képdícséreteket köszönöm :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

5-kor keltem, ugyanis a Kisasszony kitúrt a matracomról, én meg ugyebár nem fekhettem bele az ő kiságyába... :? :lol:

Bencének boldog névnapot! :)

Mesi! Fantasztikusak ezek a sztorik, hogy így imádják egymást! :)
(Szerintem Szeli is ilyen gondoskodó egyébként!)
Én kérdeztem az oltást! ;)

Vera! Most már azt se tudom, melyik képet dicsérjem! Szemüveged nagyon jól áll! :) Legénykéd nagyon helyes és huncut, Míra tündéri abban a jelmezben! Nagyon ügyes vagy! :o Én tuti, hogy csak kölcsönözni fogok, egyszerűen nem lenne hozzá türelmem szerintem, pedig régen varrtam sokat.
Nekem (illetve nekünk, a 3 unokának) mindig a Mamám készítette a jelmezeket, a Burdából vette a szabásmintákat, eszméletlen jók voltak.

Dotildi! A gmail-re fogom küldeni a táblát! :)

Silka! Jaj, szegény Lizó! :(
Azért 1-2 kifli nem a világ vége ám! ;)
Én holnap írom a súlyomat, mert vasárnap telik le az 1 hónap! :)

Ádi tüneményes! KTimi! Jobbulást!

Kép

Kép
regcsiken14

Hol vagytok???

Gondolom mindenki családi életet él. Nálunk Apa a háznál dolgozik! :)
Ki is akartunk menni hozzá, talán délután... :roll:
délelőtt főzök, illetve a frankfurti leves kész, meg rizsfelfújt lesz csokoládémártással (azt is már csak sütni kell! :)). Asszem egyértelmű, hogy én melyikből fogok enni! ;) Apa kérte a menüt egyébként.

Kép

Kép
regcsiken14

Szelikém tegnap leszaladt az ágyról (nem magasról, és nem is esett nagyot), de ahogy sírt, láttam, hogy hátul bizony jönnek a felső fogai, mindkét oldalon 3-3 hegyecskét láttam! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Drága lányok!

Most önző módon csak magunkról írok :roll: 8) :lol:
Kiderült, hogy miért nem bírtam a fogyókúrát, miért hagyta abba Grétikém a szopit.
Kiderült és tegnap este bizonyosságot is kaptam róla :lol: :lol: :lol:
8+6 hetes várandós vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3 hét múlva megyek újra UH-ra. Most minden rendben volt.
Látta tesót apa és Kiscica is :lol: :lol: :lol:
Ha minden jól megy (és miért nem menne) akkor szeptember közepére 4 tagú család leszünk :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek :lol:
puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

L.Móni Nagyon-nagyon Gratulálok Ez nagyon jó hír! :D :D :D
És küldöm a sok+++++++is egyben. :D :D :D

Mesi!
Annyira jó nézni a képeidet. :D

Viranka!
Nagyon jók a képek :D
Bálint avval a huncut vigyorral :D
Mírának szuper a rucia tetszik.

K.timi!
Jobbulást.
Szupik a képek :D

Silka!
Puszi Lizónak.

Bencéknek Boldog Névnapot

Fleur!
Te hogy vagy?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

LMóni! Ez fantasztikus!!! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Én meg elírtam ám, mert születésnapja van Dettyk Bencéjének... :oops: (És ez akkor esett le, ahogy olvastam a Boribont... :lol: ott is van egy Bence.)

BOLDOG SZÜLINAPOT BENCÉNEK! :)

Kép

Kép
regcsiken14

lmóni! Megkönnyeztem a soraidat... :oops: A Ti babaprojektes múltatokkal... Ilyen egyszerűen... Jaj, ha egy üzlet beindul! :wink:
Szívből gratulálok a Kistesóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már éppen akartam reklamálni, hogy a Kistesó-táblát bővíteni kellene. 8)

Tali: Mikor lesz? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

És tegyél fel várandós vonalzót!!!!!!!!!! :D

Bencének boldog szülinapot!!!!!!!!!

Anitja!
A Natasa gyönyörű név! Nolka és Nati. :D

Kispocc?????????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: a képek szuperek.
Viranka: imádom a képeiteket..olyna természetesek..Míra nagyon szép..egyszerűen csúcs a jlemez..Bálint..meg imádni való. A szemcsi jó választásvolt!
jól áll nagyon!
Timi: Ádi nagyon cuki

Silka: szegény kis Liza..remélem hamar meggyógyúl..juj

LMÓNI: HURRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁáááááááááá Gratula... :wink:

Bencéknek boldog névnapot

Emma éppen pelusozza a kisbabáját..kiteríti a az alátétet, vezs egy popsitörlőt...annyira édes......

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni!
végre nem titok :) annyira örülök ám :)

Bencének boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

L.Móni, ez szuper :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Bence nevében köszönöm mindenkinek a köszöntést :D ! Igen, szülinapja van, még csak most született, és már 8 éves az én nagy és okos fiam :cry: :roll: ...
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?