én is ma voltam uh-on, 2 kiló a csemete, és cukipofa

csinált néhány 3d-s képet is a pofijáról, de elég nehéz dolga volt, mindig odatette a kezét. Nem is tudtam, hogy van 4d is itt, ahova járok, meglepetés volt

Adatok meg lelet majd csütörtökön lesz, akkor megyek a (lecserélendő) dokimhoz. de mondta, hogy nagy gyerek, lehet, hogy hiába veszik ki a 38. héten, meglesz a 4 kiló

és 1-2 héttel mindenje nagyobb. nagyfejű is, mint a tesók

de minden rendben, és ez a lényeg.
voltam a péterfyben is, a kórházzal semmi gond nincs, csak azzal, hogy a fizetős szoba nélkül nagyon gáz lenne császár után, meg szeirntem levegőt sem lehet kapni a háromágyas szobákban. szerintem már akkor sem, ha benn van a három anyuka, három baba, de ha még valami látogató is megy valakihez, akkor már borzasztó lehet. arról ne is beszéljünk, hogy nincs vizesblokk... a folyosó végére óránként elzarándokolni az infúziót kipisilni a műtét után nem lenne leányálom. a doki viszont rendkívül szimpatikus, nagyon nagyon. mindenesetre holnap telefonálok, és megyek a mávba is elbeszélgetni. ha az ottani doki is ilyen szimpi lesz, akkor inkább a mávot választom, azt már kipróbáltam. Kicsit félek tőle, hogy mi van, ha nincs fizetős szoba, mert az könnyen előfordulhat.
azt mondta egyébként a doki, hogy azért jött el onnan, mert nem lehetett igaziból rendes munkát végezni, annyira futószalag minden ahhoz képest, ahogy ő dolgozni szeret. És volt nem egyszer olyan is, hogy annyian szültek, hogy nem fértek el az osztályon, és a nőgyógyászatra tették fel őket, a babákat viszont nem engedték fel, és le kellett járni szoptatni a folyosón széken, meg ilyenek. na, mondjuk ez sem jó opció, de valahogy kisebb esélyét látom...
ezen a képen nándira hasonlít
ezen meg egy az egyben mint réka, mikor megszületett
tasin, mirella nagyon kis törékeny kislánynak látszik a képeken! fura, hogy nagynak látják

édes nagyon!
gabka, kutyi éééédes! és megértelek a takaróval, a mi brútuszunknak fotelja is volt! és a gergő takaróját szőrözte össze, úgy, hgy inkább nekiadta.az még megvan neki a mai napig. és jó lesz így, frankón össze fognak szokni a kicsivel.
ma sem megy több, nem tudok ülni, nem megy. megnézték uh-al, mi lehet itt a pocakom tetején, ami ennyire bánt, de semmi nem látszott, nem derült ki, mi lehet ami miatt fáj, pedig ki si tudom tapintani a gócot... na, mindegy.
szép estét!