A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

cat itt a felvédődhöz az ágynemű-garnitúra, láttad?

http://www.teszvesz.hu/item548109923_uj ... siraf.html

kocska

Szia Bogi! Én nem tudom. De úgy döntöttem, hogy holnap megint telefonálok. Az én dokim 11 körül jött ki a megbeszélésről, akkor még nem is tudtak szerintem róla a szülőszobán, hogy mi lett a vége. És a dokim azt mondta, hogy abban maradtak, hogy lesz. Most várok, aztán holnap futok megint egy kört, hátha végre eldöntik, hogy lesz vagy nem....

Az a baj, hogy a jövő hónapban már a 37. hétnél fogok tartani, akkor már nem szívesen mennék, ha egyáltalán még egyben leszek.znék

A másik meg az, hogy nem szívesen utaznék be Pestre "potyára", ha mégsem lesz.

Pedig jó lenne már egy összefoglalót hallani a máv-os dolgokról :(

Judy

Kép
judy_76

jajjj én kezdtem a 100.oldalt :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

Sziasztok!

Én még ébren voltam, csak már nem frissítettem. Ezek szerint érdemes lett volna. A baj az, hogy a hajnal négykor mikor felkeltem pisilni, akkor pedig nem tudtam visszaaludni. Már világos volt, mikor újra leütöttek, felkelni ez után meg nagyon nehezen ment. Mert hogy bementem az adó-papiromért a suliba, ill. bevittem a táppénzes papíromat is. Tényleg, akik már otthon vannak, ti is egyesével bebatyogtok a munkahelyetekre a cetlivel, vagy van valakinek okosabb ötlete?

Gabka! Szép a kutya nagyon!

Mávosok! Biztosan lesz holnap előadás, csak a szülőszobalátogatás marad el!

Etti! A fött répa is biztos jó, de a banánt is szokták ajánlani.

KépKép
annaszuszi

Cat, Kocska! Akartam is a múltkor reagálni, csak nagyon el voltam havazva, hogy én is attól a cégtől vettem az ágynemű szettet, mint amit Cat írt, csak nem boltban, hanem a tesz-vesz-en keresztül. Ugyanaz a cég, minden rendelt áruhoz hozzátették a cég papírt, a 4 részes szett cipzáras átlátszó tokban volt.
És ami a lényeg! Hogy a falvédő 5600,- Ft volt, olcsóbb mint a minimanóba (gondolom ott rárakták a maguk hasznát).

Nagyon rendes volt a nő, mert telefonon lebeszéltünk mindent. Csak egy pólyát kértem a teszvesz-en keresztül, a többi terméket email-ben beszéltük meg, hogy még mi kellene. Több mindent rendeltem és így posta ktg se volt, mert ők fizették. Szombaton rendeltem meg és következő pénteken itt voltak. És bátran mondhatom, hogy minden gyönyörűen van megvarrva, minden öko textíliából.... Én csak ajánlani tudom.

Judy

Kép
judy_76

Kocska, még annyit, hogy nem ettől az eladótól vettem, akit te beszúrtál, hanem:

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... d=11162111

Judy

Kép
judy_76

Kocska:nem hiszem, hogy hoxára is megyek mert az már egy kicsit sok lenne. :shock: Ez a fránya takony nem múlik el!!! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabka7926

Nekünk ilyen szettünk van:

http://www.teszvesz.hu/item550041958_eg ... ermek.html

takaró, párna, függöny, zsebes tároló, falvédő, fejvédő és hálózsák... :D

Judy

Kép
judy_76

Judy:Kókuszpólya olcsóbb nála 800 ft-al mert én 4000ért vettem a boltban.Nagyon jó cuccok vannak fent!Nekem már csak egy falvédő kell majd később.

Csajok szerintetek hülyeség ha a kiságyat rögtön az ágy mellé teszem majd az én felemre ?

Kép

Kép
gabka7926

Judy:most néztem a tieteket és nagyon szép!

Kép

Kép
gabka7926

Köszi Gabka!

Szerintem nem hülyeség ha a kiságyat odarakod. Jó, hogy van hely melletted. :)

Judy

Kép
judy_76

Sziasztok!

írtam egy csomót, de elszállt, most nagyon mérges vagyok. :twisted: :twisted:

Mivel két napja úton vagyok--doki, ultrahang, vásárlás, háziorvos, munkahelyem...na meg barátnőztem is... :oops: :oops:
a lakás romokban.......
:oops:
úgyhogy gyorsan megyek egy kicsit pakolni, mert kirúg az Uram :lol: :lol:

Csak annyit, hogy méhszáj rendben, magzatvíz kicsit több ( de ez Kleopátra sajátosság, ahogy észrevettem :lol: :lol: )
Ja. és két héttel nagyobb a gyerek is.. :shock:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234285833.6332.jpg[/img] mosoly-fején a köldökzsinór Kép ásítós [img]

Kép

Kép
tasin

Kép komoly Kép szégyellős Kép Éhes???

Kép

Kép
tasin

Sziasztok, kicsit elmaradtam :oops:

Voltunk egy kicsit telelni, meg vendégeskedtünk is a hétvégén.

Csak gyors életjel erejéig jöttem.

Friss fotó rólam:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Tasin:nagyon aranyossak lettek a képek!!! :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Jó estét!

Túl vagyunk a tegnapi 4D-n és az őssejtes vérvételen.

Lányok! Ti hogy tettétek fel a 4D-s képeket? Nekünk csak film formátumban van anyag a DVD-n, képet csak kinyomtatva kaptunk. Segítsetek!
Egyébként, Luca lányunk nem volt mutogatós formájában, de azért sikerült néhány aranyos felvételt készíteni róla.
A lényeg, hogy minden rendben van vele. Az értékekkel nem terhellek Titeket, a súlya 1575 gr, és Hajdú Krisztina szerint 31 hetesnek felel meg. Jó a szívműködés, veseműködés, keringés, és a magzatvíz mennyisége is rendben van.

Ma és holnap tréningen vagyok Budakalászon, így csak esténként tudok jönni.

Képzeljétek! Budakalász és Üröm között olyan hóesésben kellett vezetnem, hogy teljesen bepánikoltam. Egy csomó nagy autó vészvillogóval félreállt, csúszkált, stb. Nekem meg ezek között kellett lavíroznom a csúszós úton. Alig vártam, hogy hazaérjek. Eszméletlen, hogy mennyire nem takarítják az utakat. Volt egy pont, amikor azt gondoltam, hogy félreállok a kocsival, és felhívom a párom, jöjjön értem. De aztán valahogy csak hazaevickéltem.

Kép
gesztenye74

Tasin,
gyönyörű a bébi, a mosolygós kép szenzációs. A kis kezei is nagyon szépek, husisodik rendesen. :D :D

Lányok van valamilyen csak hasmenéssel járó víus? Haza kell mennem a szüleimhez és anyukám hasmenős. Nem szeretnék elkapni semmit.

Gabka, nekünk is így lesz az ágyikó.

KépKép
trinky

Sziasztok

Ma voltam orvosnál Sára babánk 47 cm, és 2200 gr. Minden rendben, 35. héten találkozok ujból a dokimmal, fog csinálni egy B tipusu streptococcus-fertőzés ellen egy szűrővizsgálatot.
Ti is kérjetek az orvosotoktól megéri. Ez egy rutin vizsgálat.
neten le van írva biztos róla minden.

Ma fejezték be a tapétázást, csütörtökön rakja le a férjem a parkettát. Ha kész leszünk rakok fel majd képeket.

4D majd 36.hetesen megyek újból. Én meg vagyok elégedve a Kleoval nekem még egyszer sem mondták hogy több a magzatvizem.

Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat ha tudtok, én 3:30 kor kelek mivel wc kell mennem legalább 2x, és utána nem tudok vissza aludni.

Sziasztok még 1X

Kép
lili&ana

Köszi csajok!! :lol:

B tipusu streptococcus vizsgálatot nekem már csináltak..

Gesztenye, nem irigyellek!!
Mi most kaptuk külön egy CD-t, amin voltak a fotók...
de előtte bescanneltem, úgy tettem fel a képeket..

Trinky!
Igen, most hasmenéses vírus van, nekem ügyeletre kell is kellett mennem, nagyon megszenvedtem, de itt a fórumon többünk is!!

Heni! Csini vagy, nincs is pocid....

Gabka!

Itt a kutyusunk, igaz ezek tavaly áprilisi képek, majd hétvégén készítek frisseket!!!Most már 1 éves és egy nagy dög.. :lol: :lol: Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234292148.756.jpg[/img] Kertünk egyik fele+kutyakennel Kép

Kép

Kép
tasin

Tasin:apa is mondta , hogy nagyon szép a kutyátok!Hogy hívják?És milyen a viselkedése?Ti szoktátok sétáltatni?Mi még várunk 2hetet és akkor megkapja a 3ik oltását utána szeretném vinni sétáltatni legalább én is mozgok vele egy kicsit.Véleményed?

Kép

Kép
gabka7926

Gabka!
Amikor még ekkora volt, sőt mondjuk novemberig mindig vittem sétálni, de most már olyan nagy és erős, hogy a terhességem miatt egyedül nem merem elvinni.

Nem azért mert bánt, hanem ha véletlenül vissza kellene fogni, nem bírnám megtartani.
Így amikor a párom nem dolgozik ( heti 3 nap, akkor mindig ő viszi el, vagy ketten..)
Max itthon kiengedem az udvaron, ha nincs eső és sár....

Nem szoktuk egyébbként pórázon sétáltatni, mert nem igazán szereti ( egy erdő mellett és vízparthoz közel lakunk és ott szoktuk sétáltatni, ritkán találkozunk valakivel, olyankor rácsatoljuk gyorsan a pórázt..)

Ja, Berton De La Angelique de Mon Amour a neve....
:lol:
Csak Bertonnak hívjuk.....
A párom ilyen Bordeauxi fan, én nem vagyok nagy szaki, de Tanakajd Szépe Ulises az apja, a párodnak ez lehet mond valamit.....

Szerintem most még nyugodtad el tudod vinni sétálni...

Most kezd " férfiasodni", mivel januárban volt egy éves.

Nekünk azért van olyan nagy kennelünk, mert én azért nem szeretném ha a gyerekek között szabad lenne
Bár nagyon családszerető fajta , de biztos ami biztos...

Kép

Kép
tasin

én is ma voltam uh-on, 2 kiló a csemete, és cukipofa :) csinált néhány 3d-s képet is a pofijáról, de elég nehéz dolga volt, mindig odatette a kezét. Nem is tudtam, hogy van 4d is itt, ahova járok, meglepetés volt :) Adatok meg lelet majd csütörtökön lesz, akkor megyek a (lecserélendő) dokimhoz. de mondta, hogy nagy gyerek, lehet, hogy hiába veszik ki a 38. héten, meglesz a 4 kiló :lol: és 1-2 héttel mindenje nagyobb. nagyfejű is, mint a tesók :) de minden rendben, és ez a lényeg.

voltam a péterfyben is, a kórházzal semmi gond nincs, csak azzal, hogy a fizetős szoba nélkül nagyon gáz lenne császár után, meg szeirntem levegőt sem lehet kapni a háromágyas szobákban. szerintem már akkor sem, ha benn van a három anyuka, három baba, de ha még valami látogató is megy valakihez, akkor már borzasztó lehet. arról ne is beszéljünk, hogy nincs vizesblokk... a folyosó végére óránként elzarándokolni az infúziót kipisilni a műtét után nem lenne leányálom. a doki viszont rendkívül szimpatikus, nagyon nagyon. mindenesetre holnap telefonálok, és megyek a mávba is elbeszélgetni. ha az ottani doki is ilyen szimpi lesz, akkor inkább a mávot választom, azt már kipróbáltam. Kicsit félek tőle, hogy mi van, ha nincs fizetős szoba, mert az könnyen előfordulhat.
azt mondta egyébként a doki, hogy azért jött el onnan, mert nem lehetett igaziból rendes munkát végezni, annyira futószalag minden ahhoz képest, ahogy ő dolgozni szeret. És volt nem egyszer olyan is, hogy annyian szültek, hogy nem fértek el az osztályon, és a nőgyógyászatra tették fel őket, a babákat viszont nem engedték fel, és le kellett járni szoptatni a folyosón széken, meg ilyenek. na, mondjuk ez sem jó opció, de valahogy kisebb esélyét látom...

ezen a képen nándira hasonlít
Kép

ezen meg egy az egyben mint réka, mikor megszületett :)
Kép

tasin, mirella nagyon kis törékeny kislánynak látszik a képeken! fura, hogy nagynak látják :) édes nagyon!

gabka, kutyi éééédes! és megértelek a takaróval, a mi brútuszunknak fotelja is volt! és a gergő takaróját szőrözte össze, úgy, hgy inkább nekiadta.az még megvan neki a mai napig. és jó lesz így, frankón össze fognak szokni a kicsivel.

ma sem megy több, nem tudok ülni, nem megy. megnézték uh-al, mi lehet itt a pocakom tetején, ami ennyire bánt, de semmi nem látszott, nem derült ki, mi lehet ami miatt fáj, pedig ki si tudom tapintani a gócot... na, mindegy.

szép estét!

kikocska

Az a baj, hogy kinyomtatva csak egy képet kaptunk.
Ha nem lesz jobb ötlet, akkor majd azt szkennelem be csütörtökön a munkahelyem, és akkor legalább azt az egyet meg tudom nektek mutatni.

Megyek aludni, mert már nagyon álmos vagyok. Ez a hazavezetés ma teljesen kimerített.

Jó éjt!

Kép
gesztenye74

Tasin:nekünk nem törzskönyves mert nem megyünk vele kiállításra és pároztatni sem szeretnénk.Nem tudom, hogy hívják az anyját mert a sógorom szerezte be nekünk.
Valami kennel szerűséget mi is csinálunk majd mindenképp.Azért apa nem akkora bordeuxi fan! :D

Éljen született feleségek!!!!!És új rész!!!! :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Én meg most jöttem meg a pizzázásból:)

Csajok látott valaki valahol a Kunert babakocsiról másmilyen pózból készült képet,esetleg szétszedve, vagy itt a környéken valahol boltban?
http://www.tikotiko.hu/babakocsik.html

jajjj, Született Feleségek!juhíííííí

miez ez megint ismétléééés??

kocska

Csajok!
Múltkor az utolsó részben nem szült meg Susan?
Na ezt már megint ismétlik!!!!Mikor lesznek már új részek???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabka7926

Tasin, köszi az infót, akkor nem megyek senki közelébe. Anya megígérte, hogy mindent fertőtlenít. Remélem nem lesz semmi baj. Nálad hány nap alatt zaljott le?

A kutya nagyon édes, én is az ilyen nagy kutyákat szeretem. Bár a skót juhászunk hozzá képest pincsinek tűnik.

Gesztenye azt nem tudod, hogy lefényképezed a fényképed és azt töltöd fel?

KépKép
trinky

Én nem láttam ezeket a részeket :oops: Hanyadik hónapban van ez a csaj? A hálóinge egészen jó :D

KépKép
trinky

Született feleségek: ismétlés.

Falvédő: amit Judy belinkelt attól a cégtől származik a miénk is. De én a tesz-veszen 7000+930 postaköltségért láttam. Minimanóban pedig 6600-ért vettem.

Ágyneműt egyenlőre nem akarok hozzá, de azért köszi.

Szívesen reagálnék mindenkinek, mert nagyon sokat írtatok, de nem érzem jól magam. Azt hiszem a vírus ráhúzódott a tüdőmre. Holnap meglátogatom a dokimat és majd kiderül.
Vendég

Gabka én is így terveztem, jobb is mintha magunk mellé tennénk az ágyba,mert onnan nehéz leszoktatni,de mégis marha közel lenne úgy, és a rácson be is lehet nyúlni hozzá.

Tasin tuti profi volt a fényképészed! És ez a gyermek valami címlapsztár lesz,ha már most így pózol.
A kutyus is zabálni való.

Heni ez komoly friss kép??? Nekem 12hetesen volt ekkora

Lili már óriási a baba, most már tényleg nagyon kiváncsi vok mi mekkorák vagyunk. Péntek 13.án kiderül.

Kikocs a törpéd tényleg olyan mintha nem is uaz a baba lenne a 2képen.

Ez már mindig ismétlés lesz?Gondolom,ha elfelejtem nézni, vagy nemtudom valami miatt akkor lesz uj rész

:oops: :evil: :evil:

kocska

Úgy látszik mindenki átesik majd valamilyen nyavaján közölünk!

Kocska:szerintem jók ezek a kocsik és hordozód úgy is van már!Jellemzői alapján szerintem nincs vele semmi baj.Családiban vagytok ti is nem?Akkor a súly sem gond !

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Jól belehouztatok ma.... :-)

Kutyus!
Iszonyú aranyos. Szerintem nagy baj nem lesz, mert össze fog nőni a kicsivel.

Gyerkőkről nagyon jók a fotok :-) Tök jó nagyok. Mi csütörtökön megyünk nagyon kiváncsi vagyok....

Gesztenye!
Nem irigyellek a vezetés miatt... Anyuék is hívtak mondták akkor hó van, hogy a buszok se jártak solymáról.

Kikocs!
Most akkor a doki szimpi volt? Csak a korház nem? Vagy rosszul értem. Baba nagyon más a képeken. :-)
Nagyon hálás vagyok a prividért és válaszolok is rá. de csak holnap. Remélem nem haragszol, de hulla vagyok

Judy, Kocska!
Köszi a linket :-) Vettem is egy kókszu pólyát. Már rég akaratm és egy bababolt igértek is, de nem sikerült na meg 6000-, volt idáig. Most meg postaköltséggel együtt 4000-, Szóval köszi nektek.

Cat!
Vigyáz magadra majd írd meg mit mondot doki.....

Mi jól vagyunk. vérnyomim jó, de a pulzusom nem.... álladóan 100 fölött van.... :-(
Na mennek aludni.

Jó éjt mindenkienk

Kép

Kép
sziszike22

Jó reggelt!

Ma én vagyok az első. Kidobott az ágy. :(
Kicsit korábban indulok a tréningre, mint tegnap. Nem hiszem, hogy mindenhol eltakarították az utakról a havat, így biztos lassabban fogok haladni.

Sziszike! Tegnap Solymáron keresztül jöttem haza. A solymári út nagyon gáz volt, még lépésben sem tudtak jönni azok az autók, amik Pestről jöttek kifelé. Szerencsére, én épp az ellenkező irányba mentem, így legalább tudtam haladni.

Trinky!
Ha csak lefényképezem, akkor nem olyan jó a minősége. Most már megvárom a holnapot, a munkahelyemen van szkenner.

Cat!
Jobbulást! Írj majd, hogy mit mondott az orvos!

Szép napot mindenkinek, este jelentekezem!

Kép
gesztenye74

Jó reggelt mindenkinek!

Most jobban érzem magam, mint tegnap este. Remélem ez egyre jobb lesz.
Dokihoz csak délután tudok menni, mert akkor van rendelése ma. És akkor is csak rendelés után, hogy ne fussak össze a sok beteg emberrel. Szerencsére itt ilyet is lehet. Hiába, ez falu. :D

Sziszike!

Magasabb pulzus azért van, mert a babát is el kell látnod vérrel. Bár nem tudom, hogy meddig normális. Mad utánanézek, vagy rákérdezek.

Teganp este a férjem is háromnegyed óra alatt tette meg a Budakeszi-Telki közötti 8 km-es utat. :shock: Sokan vissza is fordultak, hogy majd Páty felől, de arról sem voltak jobb hírek.
Remélem most már eltakarították, és nem kell ennyit izgulnom miatta.
Vendég

Sziasztok!

Jó régen jártam erre, még megvagyok, csak igyekszem minél többet pihenni.

Tegnap voltam a 32 hetes cukorterhelésen és ellenanyagszűrésen, annyi vért vettek, hogy majdnem elájultam :S Még szerencse, hogy a laboros néni nagyon kedves és megértő volt. Aztán a 32 hetes uh következett. Janka becsült súlya már 2130 gramm, azt mondták, hogy a mini-hasam ellenére nem kicsi baba. A feje nagyon lent van és sajnos nyomhatja a méhszájat, ezért kell minél többet feküdni. Szombaton megyek a nőgyógyászhoz, remélem mindent rendben talál majd.

Vigyázzatok magatokra, egyszer talán vissza is tudok majd olvasni :roll: Olyan 4 hét múlva már azért bátrabb leszek, akkortól fogva nem lehet túl nagy baj.

Kép

Kép
sildi83

Jó reggelt!

Kocska igen friss kép, nekem szerencsére csak ekkora volt Péterkével is :wink: igy nem teher a terhesség, sőt ha nem mozogna öcsike, akkor néha nem is hinném, hogy baba van benn :roll: Előző terhességemnél 8kg hiztam, most 10 nél tartok :oops: sok a nasi.

Feleségek: sajna ismétlés, én nagyon várom már az új részeket, nem értem miért kell ismételni :evil: még kb 1, vagy 2 rész van hátra, már nem emlékszem.

Tasin nagyon szép a kutyátok!!! Milyen fajta ???? szép a kertetek, van hol jáccani a gyerkőcöknek:-)

UH képek tök jók, remélem már én is kapok:-) vasárnap megyek a 32 . heti UH ra.

Sildi83 milyen érdekes nálunk nincsen már ilyenkor cukrosterhelés, 36 hétnél lesz még valami labor, kenetlevétel aztán már csak CTGzés hetente.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Akit érdekel, most hívtam a MÁV-ot, ahol azt az infót kaptam, hogy a mai 6 órakor kezdődő előadás meg lesz tartva, csak a szülőszoba-látogatás marad el.

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok!

Bocs a tegnapi berohanásért, de nagyon össze-vissza voltam.
Ma sem egy szupi nap ez!
De úgylátom mindenkin átmegy valami kórság!

A 4D-s képek nagyon jók! úgy látom hogy minden baba gyönyörűnek mutatja magát! :) Ez az áprilisi születés úgy látszik csak szép babákat teremt! :)

Én úgy döntöttem nem megyek a MÁV-ba ma, majd jövő hónapban.
Elvileg az a 34. hét lesz... még időben!
remélem akkro egyértelműbb lesz!
Ha esetleg valaki elmegy ma azért számoljon be! köszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sildi!

Pihengess sokat!

Heni!

Tényleg pici a pocakod. Nekem a 16. hét környékén volt ekkora.
De ez természetesen genetika, és semmi köze a baba méreteihez.
Neked biztosan könnyebb, mint nekem.
És hol van még a vége....
Vendég

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon aranyosak a fotók!!! Nem semmi, hogy már most milyen más és más arcuk/formájuk van! Majd Luca babáról is várjuk a képeket!!!

Zsu köszi a tegnapi segitséget, tök megnyugodtam, hogy sikerült törölnöm! :D

Ezeket a falvédőket én is néztem a teszveszen, nagyon szépek, és lehet, hogy egy kislánynak valót majd mi is beszerzünk!

Tasin, Gabka a kutyusok édesek! Gabka, a tiétek még kölyök??? és tényleg ekkora?? :shock: :shock: azért remélem ha majd sétáltatod, nem fog ráncigálni, inkább menj először apával, hogy szokja a pórázt, nehogy baj legyen! biztos már most jó erőben van! De tényleg édi :D és a kicsinek is jó barátja lesz majd

Cat gyógyulj meg! Kár, hogy mindig valamelyikünk beleesik valami kórságba!

tegnap néztem életemben először a született feleségeket, és amikor ez a terhes nő mindenen bőgött, olyan jó volt, mert én is kb ugyanez vagyok! :lol: és ő is milyen kis lomhán mozgott az ágyban :lol: azért mégis jó ilyet látni! egyébként tényleg nem rossz! még az a kutyás csajszi se volt semmi :lol:

Heni neked egyszerűen nem szabad felvenni feketét! annyira karcsúsit, hogy nem látni a pocidat! :D nekem is jópár héttel ezelőtt volt ekkora, de irtó nagy mázlid van, és biztos nem jár annyi kényelmetlenséggel mint az én lufim! :lol:

Kikocska akkor mégis a mávban fogsz majd szülni??? vagy még mindig bizonytalanság van? Bár azt már 'ismered', hogy milyen.

ma délutánra szabit vettem ki, majd sétálunk egyet apával ebben a tavaszias időben. és elmegyünk a használtruhás ágyneműért, már nagyon várom!!! és lehet hogy veszünk a diegoban szőnyeget is! (ma érkezett meg a fizum :lol: )

tegnap jog órán olyat éreztem mint még sose: azt hittem meggyulladok, olyan melegem volt, alig kaptam levegőt, majd kiugrott a szivem, szünetben ittam egy zöld teát, meg órán is, majd hazafele a metrón ültem, és hirtelen nagyon megszédültem, elgyengültem, és utána meg nagyon lassan hazatotyogtam. ez a magas vérnyomás? vagy pont alacsony lehetett? :shock: nincs nekünk, de majd megmérem valamelyik mediamarktban :lol:

és vettem édes kislány rucikat a használtruhásban ma reggel, 1970 volt, 1kisruha, 2kispóló, 4kardigán,2tipegő,1kisnadrág!

no megyek is haza, lemérem a kisszobát, hogy mekkora szőnyeg férne be! :D

szép napot mindenkinek!

Kép
tünemény

Sziasztok!

Sajna nem tudok visszaolvasni :( A múlt héten wellnesseltünk. Szuper jó volt. :)
Csak mostanában megint nagyon sokat görcsöl, keményedik a hasam. :(
Tegnap voltam dokinál, és sajna felére rövidült a méhnyakam. Kaptam gyógyszert, és szigorú fekvést írt elő a doki. Az utóbbit Kende mellett kizárt dolog, hogy meg tudom csinálni. Pénteken kell visszamennem és akkor eldönti a doki, hogy kórház + infúzió vagy maradhatok otthon.
Ja és uh-n is voltam ott azt mondták, hogy a baba 30 hetesnek megfelel, a magzatvíz az átlagosnál kevesebb, és a vastagbele meg a korához képes szélesebb (az olyan 37-38 hetes babaméretű) Azt nem mondta az uh-s dokinő, hogy van-e valami teendőnk ez miatt. De ha lenne gondolom szólt volna.

Úgyhogy most csajok elbúcsúzom tőletek egy időre, mert a gépezés egyenlőre kilőve az életemből. Néha azért bekukkantok, de írni nem ígérem, hogy fogok. Sajna laptopom nincs, pedig most milyen jó lenne...

Azt mindenképp megírom pénteken, hogy bent fogtak-e. Illetve ha pénteken nem jelentkezem akkor az azt jelenti bent kellett maradnom a kh-ba.

Mindenki vigyázzon magára és a pocilakóra!!!

Puszi: Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Én is beszéltem a MÁV kórházzal dél körül és nekem is azt mondták, hogy lesz ma felkészítő, este 6-kor, a Podmaniczky u. felől 2. emeleti előadóban. Végre ugyanazt az infót kaptuk. :D

Én megyek ha semmi nem jön közbe, nekem a következő, már nem biztos, hogy jó lenne (37 hetesen).

Judy

Kép
judy_76

Judy és akik mentek a mávos felkészítőre: légyszi majd írjátok le milyen infókat mondtak. Sajna én nem mehetek el :(
Meg megkérdeznétek, hogy a babának mit kell vinni a kórházba? Ilyenre gondolok, hogy pelus, popsitörlő, krém, köldökápoláshoz cuccok, esetleg ruhácska. Meg azt hogy a baba velünk lehet majd a szobába éjjel-nappal? Vagy mindig vissza kell vinni őket a csecsemősöknek? Ja és azt, hogy lehet szülésznőt felfogadni? Előre is köszi!

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág vigyázzatok magatokra, és szurkolok, hogy ne legyen gond!!!!

Kép

Kép
tasin

na jó akkor lehet megpróbálok mégis odaérni arra a felkészítőre ha van mégis!
Döbbenet ez az egész!

Köszi az infókat!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!
Megjöttem, bevittem egy könyvelőhöz a papírjaimat, h. meglegyen az adóbevallásom. Na nem is számítottam, hogy a cég megcsinálja.
OEP-től pénzt még nem kaptam, így őket is felhívtam. Először majd szívbajt kaptam, mondja a nő, h. itt nincs semmi TP papírom okt. óta. És már 3hónapja ezért cirkuszolok, meg rohangálok. Aztán rájött, h. ott sok minden van, és kiderült, h. jan. 4. ig le van adva nov. 23tólTehát több, mint 1havit fogok kapni. Mondja jan. 14. én ért be és 30 napon belül folyósítanak, tehát csak várjak. . .

Ildi Janka óriási. Kíváncsi vagyok az én óriás pocakomban mekkora a manó.
Nem mondod komolyan, hogy megint cukorterhelés lesz, nem csak sima vérvétel?Nemááá!
Na majd holnap meglátom mennyi kémcsövet ad a védőnő

Heni neked hol van az a 10kiló? Mert nekem a 15kiló fele a combomon, de a hasam, főként innen föntről óriási.

Tünemény Suzan is úgy járt mint én, apa na nem azért , de nincs kedvét játszott,hiába kanos a menyecske. Na meg ez a sírás, főleg , ahogy Bree kiosztotta, na ez a dobozolás nekem sem menne mostanság. Én amikor ezt a részt láttam, még nem vártam babát ,most teljesen más volt nézni.

Kisvirág sajnálom, hogy nem jössz, majd gondolunk rátok,de ha valami van azért üzenj. A telszámom elmenthetnéd, na meg mindenki, mert ha valami gond van és kórházba kerültök, akkor én tudok jelentést adni a többieknek. Ha velem gond van nekem meg anyu, meg a húgom jön majd szólni mind2 fórumon. És minden nap itt vagyok, bevállalom!:D :D

Kép megjött a szopipárnám,tök jóóó Kép és amit mellette rendeltem 300ftért Kép a 7fői texis vásárból,munkásxerkó

kocska

Kép ezt sem bírtam otthagyni Kép

kocska

KOcska:nagyon jók a ruhák és a szopipárnádnak tök cuki a mintája! :D :D :D :D :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok

Nekem nem mondta az orvos hogy menjek cukorterhelésre. Ennyi hetesen is kell? Én a 24.hétben voltam csak azaz csak egyszer.

Kép
lili&ana

kukkoló vagyok napközben. :)

kocska szupi cuccok! vagesz csávóka lesz a legény!

cukorterhelés miatt ne aggódjatok, a ildinek korábban csinlták, és ezért csinálnak kettőt, és ha jól emlékszem neki zsemle tejes volt.

ildi, virág, kitartás, most már határozottan nagy babók vannak odabent, tartsátok benn őket, de baj most már nem lehet ;)

Heni nagyon szép pocakod van! látszik rajtad, hogy nagyon jó helye van odabenn a babónak! sugárzik rólad a boldogság, jó volt látni ezt a képet! és jó, hogy nem teher. nekem tegnap kiesett már a számon, hogy a negyediket max örökbefogadnám, nem akarok többet sem "szülni", sem babát várni. csak a lelkiismeretfurdalásom van, hogy nincs időm foglalkozni a legkisebbel, úgy telik ez a 9 hónap, mint a gyorsvonat...

és rájöttem, hogy elfelejtettem megköszönni a szülinapi köszöntéseket...

na, megyek, sütöm ki a fánkokat, megint rendelés érkezett. fánk és palacsinta. azt hiszem jó dolga van a gyerekeimnek...

kikocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?