A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Köszönöm mindenkinek!

Sillia, Moncsy!
Gratulálok a fiúkhoz!

007!
Szerintem két verzió van: vagy lányod van vagy még nem tudták megmondani! Azért gondolom így, mert ha fiú lenne, akkor az a része is tisztára olyan lenne, mint a bátyjáé! Na?

Kép
gumilany

katy76! :)

Akkor a tea kérdést részemről a következő képpen foglalnám össze. Lehet inni. Amivel vigyázni kell az a tartósan, nagy adagban fogyasztott koffein tartalmú teák illetve bizonyos gyógynövények. (Ezen a ponton szépséghibás kicsit a dolog: hol ezt, hol azt állítják róluk :? )

Ebből a kórságból te is keveredj ki minnél hamarabb! Ha már "csak" taknyos vagy, az elmegy, a hőemelkedéstől szabadulj meg leghamarabb. (És esetleg te is felhívhatánd a dokidat). A pihenésen kívűl minden mást hanyagolj!

conversano! :)

"Tabati! Végre valaki kimondta! Köszönöm "
Én csak azért nem mondtam, mert nem akartam, hogy elszaladjon veled a ló. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dokinál mi volt? Váltasz?

norka81! :)

Gratula! Már van egy majdnem fél kilós kis virágszálad. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lidike! :)

Önmagában semmit nem jelent a 6 kiló. Inkább az az érdekes, hogy mennyiről indulsz. (Korábbiból mennyire ment le?)

sillia! :)

"Mindezek ellenére nem leszek meglepődve, ha valamelyikőtök talál egy cikket a neten miszerint a rooibos tea nem fogyasztható terhesség alatt "
Ezt a labdát most nem ütöm le. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kórházban mi volt délelőtt? Már úgy értem, hogy azon kívűl, hogy fiús anyuka lettél. Békén hagynak, illetve később nem lesz gond?

Tessék egy link, hátha könnyebben tudod lebeszélni Apát :wink: :

http://www.keresztnevek.hu/

csibe83! :)

Tök jó, hogy ilyen hamarra kaptál időpontot! :D Már nem kell sokáig izgulnod, bár újfent megjegyezném, hogy az AFP megbízhatatlan. Úgyhogy, továbbra is nyugi! :wink:

(A mai nap egyetlen szépséghibája, hogy az én AFP leletem nem van meg. Nem találták sem a Klinikán, de a védőnőnek sem küldték el. A hepatitisz később szokott elkészülni, annak a papírja megvan. AFP viszont nuku. Abból a szempontból nem is érdekes, hogy most jöttem az ultrahangról, ahol mindent rendben találtak. De azért akkor se keveredjen el. :x
A doki említette, hogy már idehaza is fontolgatják, hogy megszüntetik ezt a fajta vizsgálatot és inkább a Down-kór szűrésre mennek rá. Állítólag Dániában már 25 éve nem végzik. :shock: :shock: :shock: Úgyhogy, előbb-utóbb itthon is lépünk előre egyet...)

moncsy.78! :)

Kell az a kisöcsi a csajok mellé! És Anyának is lesz egy második szerelme. :wink: :P :P :P :P :P

Beszámolót a kismama tornáról, bitte! :wink:

gumilany! :)

A néni határozottan állította, amit állított. :wink:

Ööö...van abban valami, ami mondtok. :roll: :oops: De csak azért írtam a fejéről és az orráról, mert arról kaptam képet. Igazán úgy nyert volna értelmet a dolog, ha azt is látjátok. Bocsika. :oops:
Egy egy baki. A turpisság nem itt van... :wink: 8) :lol: 8)

Kép
Kép
200907?

007

a kórházban nem vizsgáltak meg, amnio után nem is lehet nem is engedtem volna. De az egyik doki azt mondta úgyis csak ismétlést csinálnának a másik azt hogy műteni kell de majd egy-két hét múlva.
Most mi a csodát csináljak??? Elolvastam minden erről szóló érvet és ellenérvet, több orvost megkérdeztem, egyik azt mondja nem szabad várni a műtéttel a másik azt hogy terhesség alatt csak nagyon indokolt esetben szabad műteni és az enyém nem az.
Most akkor mi van?? Ha megműtenek akkor utána összevarrják a méhszájat, eleve bolygatják a méhet rögzítik a méhszájat vérzés van utána görcsök jajj! nem akarom
Abban egyetértenek hogy a babára ez nem veszélyes csak rám, mert elméletileg bármikor elkezdhetnek mászkálni bennem a rákocskák. De ez csak kimetszéssel lenne bizonyítható vagy elvethető, ami viszont veszélyezteti a terhességet.
Miért is van ennyi baj velem :cry:
Vendég

007!

Én nem is próbálkozom! Számomra megfejthetetlen vagy :lol: !
De azt nem értem miért Négyeske... :roll: :oops:
Lemaradtam valamiről? Nektek nem csak egy Leventemanótok van :roll: ?

Boo!

Tudtam, hogy tudod.... :lol: :lol: :lol: . De nyilván nem véletlenül! Biztos lehetett érezni rajtam, hogy nem vagyok hanyattesve (nemúgy mint fogantatáskor :lol: :lol: ). A Miron nálad szerelem volt, az Áron nálam vakrandi :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jajjjjjjjj, de hülye szitu ez is! :x :( :( :( :( :( :( Ahány orvos, annyi vélemény ( :? vagy :) ), abban azért úgy tűnik, hogy egyet értenek, hogy nem kell sürgősen megműteni. Próbálj meg esetleg még beszélni másik dokival is (esetleg a védőnéni tanácsát is megkérdezheted, ha már ennyire bízol benne).

kicsidodi! :)

Nem maradtál le semmiről, tényleg csak egy Leventemanónk ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) van. Jó helyen kapisgálsz... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

a vonalzódat elolvasva 19hetes 2 napos a bébi és 20hét 5 nap van a szülésig. Ezt a négyeske dolgot én sem értem...

A védőnő szerint nem kellene a műtét p3-nál
de ez csak egy vélemény a sok közül...
Vendég

Vagy a szívedre hallgass, vagy pedig arra, akinek leginkább adsz a hozzáértő véleményére.

A vonalzómat jól olvasod.
(Micimackó ilyen helyzetben szokta az öklére támasztani a fejét, összeráncolni a szemöldökét és azt mormolja: "Gondolj fejem, gondolj...!" :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)

Kép
Kép
200907?

007

Igen,váltok. Tegnap voltam a beutalóért AFP-re .A doki azt sem kérdezte,h hogy vagyok..
Vendég

007!
Ha a vonalzódon van a súgás,akkor szerintem lányka...nem gondoltam jól??

szeritem is jó,hogy már holnapra kaptam időpontot,bár kellett egy kis protekció
hozzá :oops: :oops: :oops: ,de a lényeg hogy mehetek.
majd azért szorítsatok értem reggel 8kor...már aki fent lesz.aztán meg sietek
a hírekkel.

Kép
Kép
csibe83

"Szuper!" :x Mikor mész az új dokidhoz?

Igen, a vonalzómon van a súgás: miért pont Négyeske? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem baj, hogy protkó kellett, lényeg, hogy megvan. És persze, hogy megy a drukk! :wink:

Kép
Kép
200907?

a négyeskéről nekem a cartoon networkon a kölyök nem dedós című mese
jut eszembe,de gondolom te nem erre gondoltál :roll: :roll:

akkor a kislány tippemmel befürödtem???

Kép
Kép
csibe83

Olyanannyire nem Cartoon Network-re gondoltam, hogy én gyakorlatilag leragadtam a gyerekkorombeli -most már retro- rajzfilmeknél. :roll:
Nem mondtam, hogy befürödtél. De azt sem, hogy nem... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007

négyeske a közös többszörös című filmben szerepelt
Vendég

Hát akkor az én tippem marad a kislány.a vonalzód alapján is és a megérzésem
alapján is :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Ööö...nem ismerem ezen filmet. :roll: :oops: :oops:

Fő a következetesség! :wink: 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Nem látjátok,h fiú? Van neki periszkópja.. :roll: :)
Vendég

tényleg én vagyok a legidősebb? :(
azért nehogy csókolomot köszönjetek :evil:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó, akkor nem köszönünk. Sehogysem. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Húú, én még picit álmos vagyok, nem nagyon tudtam követni a délutáni eseményeket. Amit megértettem, az az, hogy 007 megint feldobta a fórumot, most egy találós kérdéssel.
007!
Te tudod a választ???

Aludtam több mint két órát, és jobban is érzem magam. Ettem is picit. Hőemelkedésem már csak 37,2, majd éjszakára beveszek egy algopyrint, hogy jobban tudjak izzadni.

Kép
katy76

márpedig köszönni illik...
Vendég

007!

Négyeske,mert három kislány? :lol: :lol:

Egyébként Domival 61 kiló voltam az első mérésen,83-mal mentem szülni és 67 kilóval jöttem ki.Most 69 voltam 12 hetesen,ami 6 hét alatt 75 lett :evil: :cry:

Gratula a félidősöknek és mindenkinek,akinél már kiderült a gyerkőc neme :D

Kép

Kép
lidike

apa beteg :(
Fáj mindene és hőemelkedése van :(
Vendég

katy76! :)

Igen, én tudom. :wink: 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol:

Jó, hogy jobban érzed magad és csökkent a hőemelkedésed. :) A hársfa tea is izzaszt (és terhesek is fogyaszhatják :roll: :wink: :D ), ha van otthon, akkor igyál azt.

Le fog az menni majd! :wink: Három a kislány azért szép baleset lenne. :shock: :lol: :lol: :lol: Az max. pagikáéknál fordulhat elő. :roll:

Jó, akkor hogy köszönjünk? :roll:

Most már elég a sok kalamajkából, nem lehetne, hogy egy kicsit ne történjen semmi veletek!? :x :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Szoktalak olvasni titeket...már volt hogy bepofátlankodtam.

És most van egy tippem 007-nek! Szabad?
Négyeske= négy végtag = nincs kuki = LÁNY??

d.dodó

d.dodó! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem rossz megközelítés, de ENNYIRE azért nem bonyolult(?). :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Ha Svédországban szültél, akkor nem biztos, hogy neked össze jön. :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

ha semmi nem történne velünk, miről beszélgetnénk??

feltétlenül a négyeske szó utal a baba nemére? Mert ha jól emlékszem már régebben is ez volt írva a vonalzódra, amikor még aligha tudhattad a baba nemét...
Vendég

Igen, Svédországban szültem!

d.dodó

Korábban Kistesó volt írva. Emlegettem néha Ketteskének is, de csak azért mert ő a második gyerök. De a Négyeske nem emiatt van. :shock: :wink:
(Köztünk szólva legnagyobb esélye talán gabi1-nek, lidikének és esetleg moncsy.78-nak, hendegabinak [talán még kicsidodinak is] van kitalálni :wink: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.11 18:49-kor.

Kép
Kép
200907?

na, tudtam hogy valamilyen szám volt, csak nem emlékeztem hányaska
Én asszem mostmár megvárom amíg valaki kitalálja
Vendég

Sorminta??

egyeske - apa- fiú
ketteske -anya- lány
hármaska -manó- fiú
négyeske -négyeske- lány

naaaa? :mrgreen:

Ez milyen??Bár akkor nem értem,hogy jön ide Svédország?!

d.dodó?Hogy vagytok?Nem látlak mostanában a cseten...na nem mintha én is oylan gyakran járnék :roll:

Kép

Kép
lidike

még egy idétlen ötlet...

brown girl in the ring sálálálááááááááálá
Vendég

Apropó Pagika

Mi újság velük vajon??

Kép

Kép
lidike

Sillia :lol: :lol: :lol: nem is olyan idétlen az ötlet :shock: ,micsoda fantázia :D

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Kicsidodi! Ezt a kombi ágyat mi is néztük és a cseresznye tényleg nagyon szép szín élőben. Bézs falhoz pláne. Tényleg elég vérszegény lenne egy bükk színű.

Hogy ti milyen ügyesek vagytok! Mármint a babaszoba festésre mondom. Én csak itthon hímezgetek, hímezgetek. Majd megmutizom a kész képeket, ha lekészülnek. Szerintem nekünk nem is lehet a falra festeni, mert bár egyszínűre festettük, alatta tapétázva van (azzal az enyhén forgácsos fajtával)

Gratulálok az újabb uh. eredményekhez! lassan mindenki megtudja a nemét a picikéjének. Szerintem ez a legizgalmasabb időszaka a terhességnek. (idáig)

Mi nem rontjuk és nem is javítjuk a statisztikát egyik irányba sem a vegyes párosunkkal.

Pagika? Ezen én is gondolkodtam mostanában. Úgy jutott eszembe, hogy ha nekünk maradt volna a három picike, két hét múlva vonulhattam volna be a kórházba. :? Ehhez képest még semmit nem vettünk, pár ruhán kívül. :(
nellike

Majdnem, csak nem sormintának hívják, hanem...? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (A célegyenesben vagy ne add feeeeeeeeeeeel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) )

Pagikáékról nemrég adott hírt timcike81. Röviden: jól vannak, sokat pihen.

Saját jogon még kitalálhatod (feltételezem itt születtél) :wink:

Na, erről most én maradtam le... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.11 19:03-kor.

Kép
Kép
200907?

Négyeske=x-nek 4 szára van = x kromoszóma = kislány

d.dodó

07,bakker egy sima egy fordított vagy mi? :mrgreen: most hívjam fel a mamám?? :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Ja! A lényeget meg nem mondom.

Ma voltunk a védő néninél (szerintem nagyon aranyos néni) és annyira örült nekünk, hogy ilyen szépen fejlődnek a gyerekek, hogy még a kezemet is megsimizte. Aztán jött egy kis ijedtség és hideg zuhany, ugyanis vérnyomást mért (digitális vérnyomásmérővel) . 140/80-as értéknél kicsit megijedtünk mindketten. Aztán persze egyből próbáltam menteni a helyzetet, hogy az nem létezik, hogy ilyen magas, mert tegnap előtt is csak 116/68 volt és nagy nehezen kikönyörögtem egy higanyos ezer éves fajtát. Végül ő is belátta, hogy érdemes még egyszer megnézni egy másikkal és persze hogy csak 120/70 lett a végén , úgy, hogy addigra tiszta ideg lettem. :twisted:

Jobbulást a betegeknek! :? (jöjjön már a tavasz!)
nellike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

keresztrím?? :mrgreen: a b a b

Kép

Kép
lidike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 14:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Akkor már nyolc lenne az XX párosítás miatt. :roll: :lol: :lol:

Felőlem bárkitől kérhetsz segítséget, de ha tőlem teszed, akkor oda a meglepi! :wink: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

nellike! :)

Jól alakulnak a dolgok. :D :D :D :D :D Van valami, hogy mikor kell befeküdnöd? A vásárlások miatt meg ne aggódj, mindent megcsináltok még idejében.

boo! :)

A 30 mm az bizony combcsont, nem szerszám. Manónak nem volt akkora, amikor megszületett. Most akkora kábé.
Amúgy, nem júli 4, hanem 6.

Kép
Kép
200907?

lidike!
Amugy tényleg ritkábban vagyok chaten. Akkor is inkább este, mikor Lizy alszik már. És ha nem olyan a téma, amihez szólni tudok, vagy "észre se vesznek", akkor nem is igazán maradok!

d.dodó

007

lidike értette :)

a sáláláálá-ról ugrott be, hogy volt egy brown girl in the ring sálláláálá című száma a Boney M.-nek. De ha te ezt nem ismered (amit azért kétlek) akkor nem nyert az ötletem
Vendég

Ismerem a számot, de akkor sem értem... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

NÉ=nő nemű GYES=gyes KE=a nevének kezdőbetűi! :lol:

d.dodó

Ez már lassan az összeesküvés elmélet határát súrolja. :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Te ilyenkor tanulsz? :shock:

Kép
Kép
200907?

007

mert amikor először megadtad ma az adatait azt írtad mintegy díszítősorként hogy sálláláááá
ebből asszociáltam a dalszövegre, azaz hogy kislány
én szóltam hogy idétlen ötlet :)
Vendég

Én értem Silliát :) Téged még mindig nem! Sillia a sállálálllláááá-ra tette a hangsúlyt és nem a Négyeskére.
Viszont ha akartok egy jót röhögni
http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id ... 864437b179
Vendég

Én meg azt hittem, hogy véletlenül ugrott be neked is. :oops: Ezt a verziót kihagytam. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?