katy76!
Akkor a tea kérdést részemről a következő képpen foglalnám össze. Lehet inni. Amivel vigyázni kell az a tartósan, nagy adagban fogyasztott koffein tartalmú teák illetve bizonyos gyógynövények. (Ezen a ponton szépséghibás kicsit a dolog: hol ezt, hol azt állítják róluk

)
Ebből a kórságból te is keveredj ki minnél hamarabb! Ha már "csak" taknyos vagy, az elmegy, a hőemelkedéstől szabadulj meg leghamarabb. (És esetleg te is felhívhatánd a dokidat). A pihenésen kívűl minden mást hanyagolj!
conversano!
"Tabati! Végre valaki kimondta! Köszönöm "
Én csak azért nem mondtam, mert nem akartam, hogy elszaladjon veled a ló.
Dokinál mi volt? Váltasz?
norka81!
Gratula! Már van egy majdnem fél kilós kis virágszálad.
lidike!
Önmagában semmit nem jelent a 6 kiló. Inkább az az érdekes, hogy mennyiről indulsz. (Korábbiból mennyire ment le?)
sillia!
"Mindezek ellenére nem leszek meglepődve, ha valamelyikőtök talál egy cikket a neten miszerint a rooibos tea nem fogyasztható terhesség alatt "
Ezt a labdát most nem ütöm le.
Kórházban mi volt délelőtt? Már úgy értem, hogy azon kívűl, hogy fiús anyuka lettél. Békén hagynak, illetve később nem lesz gond?
Tessék egy link, hátha könnyebben tudod lebeszélni Apát

:
http://www.keresztnevek.hu/
csibe83!
Tök jó, hogy ilyen hamarra kaptál időpontot!

Már nem kell sokáig izgulnod, bár újfent megjegyezném, hogy az AFP megbízhatatlan. Úgyhogy, továbbra is nyugi!
(A mai nap egyetlen szépséghibája, hogy az én AFP leletem nem van meg. Nem találták sem a Klinikán, de a védőnőnek sem küldték el. A hepatitisz később szokott elkészülni, annak a papírja megvan. AFP viszont nuku. Abból a szempontból nem is érdekes, hogy most jöttem az ultrahangról, ahol mindent rendben találtak. De azért akkor se keveredjen el.
A doki említette, hogy már idehaza is fontolgatják, hogy megszüntetik ezt a fajta vizsgálatot és inkább a Down-kór szűrésre mennek rá. Állítólag Dániában már 25 éve nem végzik.

Úgyhogy, előbb-utóbb itthon is lépünk előre egyet...)
moncsy.78!
Kell az a kisöcsi a csajok mellé! És Anyának is lesz egy második szerelme.
Beszámolót a kismama tornáról, bitte!
gumilany!
A néni határozottan állította, amit állított.
Ööö...van abban valami, ami mondtok.

De csak azért írtam a fejéről és az orráról, mert arról kaptam képet. Igazán úgy nyert volna értelmet a dolog, ha azt is látjátok. Bocsika.
Egy egy baki. A turpisság nem itt van...