Köszönjük a dicséreteket, átadom az illetékesnek! Végre elaludt, egész délután ment a nyüszi...
Krisz, jót nevettem ezen a bébikidobón! Tényleg olyan, kis masszív darab
Kata:
www.vampiregang.com 
Martin de kis cuki, ahogy bealudt
Liuska, nagyon édi Tomika a fürcsis képen!!! Még a múltkor akartam írni, hogy szerintem nincs köze a hízásnak az anyatejes tápláláshoz, sőt én azt olvastam, hogy a tápis babák gyorsabban híznak elvileg...úgyhogy nyugi!!!!!!!
Mágnes, sajnálom az allergiát...Annának meg gratula a bilizéshez!
Én az elejétől Sudocremet használok és az teljesen bevált szerencsére. Nagyon sokáig elég, a kórházi minta is legalább 2 hétig kitartott, úgyhogy szerintem bőven megéri az árát a nagydobozos.
Katuska, tejkiütésünk nekünk is volt a pofizacsiján, mostanra már elmúlt. Én is utáltam ahogy a szép pofiját elcsúnyítja...Megértelek, én is mennék már kifelé, de ebben a car időben nem merem vinni Levust sehová...Apára nem tudod valamikor rásózni a gyerkőcöket pár órára, hogy kimenőt kapj?
Zitocs, én nem kentem semmivel a kiütéseket és szépen elmúltak...Nekem is sok ruci tetszett, aztán végül Apa motoros hajlamára való tekintettel kapták ezt az Easy rider-eset

Ha esetleg most szeretnél rendelni tőlük rucit, holnapig 20% valentin napi kedvezmény van
Fura ez a hallásvizsgálat...mi az, hogy túl kicsi hozzá??? Mi is ugyanabban a kórházban voltunk és simán megcsinálták...
[b]Anyasági[/b]: Én mindenből csak a másolatot küldtem be. Fönt van a MÁK honlapján, hogy most már elfogadják a másolatokat is, egyedül a kórházi igazolást kérik eredetiben.
Manócskák, köszi az infót, akkor várok türelmesen a családi pótlékra...bár az fura, hogy Picuranyu meg egyben kapta az anyaságival
Csöre aranyos ez a párnás dolog éjszaka, hihetetlen, milyen ügyesek ezek a kis Manók
Sahli, nálunk ez a 6 hetes ugrás már vagy 3 hete tart

napközben másfél-2 óránként kéri a cicit...
Enikő, gratula a hízáshoz, hatalmas Milán! Képet nem kapunk róla?
Bálintanyu, nekem a kórházban a zárójelentéssel együtt automatikusan adták az igazolást az anyaságihoz. Még szerencse, tuti nem tudtam volna, hgoy azt kérni kell...Én is hülyét kaptam, mire rájöttem, mit, hogyan kell kitölteni

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vickybabe 2009.02.13 17:15-kor.