Sziasztok!
Ati tök beteg. Lázas, nem eszik, alig iszik, nagyon rondán köhög, olyan szinten taknyos.....kiporszívózom az orrát, és már kezdhetném megint. Még jó, hogy nem sír, és segít előkészíteni a dolgokat. A porszivó már a nappali tartozéka, mint standard berendezési tárgy:-)
Reggel 7 körül ébredés, apa már nincs itthon olyankor. Délután meg váltjuk egymást. Amikor délután megjön a munkából, én akkor megyek be.
Pattogó, nagy-nagy gratula!!!!!
Mamiblue: munkahelyen megy a nagy kavar, hírek terjengenek, nem tudni mi lesz. Én hallottam olyat is, hogy én vagyok az első a listán, meg olyat is, hogy nem is javasoltak. Szóval nem lettem okosabb.....
Amúgy jó újra itthon Atival, annyira kis aranyos. Na és persze rosszaság is, mint mindenki

A legnagyobb baj az, hogy állandóan azt a néhány dalt kell hallgatni, már kiszaladok a világból tőlük. (Mona, remélem megkaptad a leveleket.)
Beszéd - én is olvastam, hogy aki nagy sajtkukac, és hamar mozgolódott, mászott, járt, stb, az picit később kezd el beszélni. Biztos emlékeztek, Atival mi tornára jártunk, és tornásztattam, hogy segítsem rájönni azokra a dolgokra, amiket a gyerkőceitek maguktól, nagyon hamar megtanultak. Beszédben talán most ő is nagyon ügyes, de ezek a különbségek három éves korra eltűnnek.
Meg kell zabálni, ahogy mondja "zoki" (=zokni)

És olyan dolgokat mond becézve, hogy csak lesek. "vasalóka" meg "fióka" (= fiók) És amikor lázat mérek, bejelenti, hogy "puki", aztán már jön is. Ha szomjas, mondja, hogy "itóka", és mondja, hogy "nem", ha valamit nem akar, vagy nem kér. Ha éhes, szól, hogy "enni, enni". Szóval már elég jól elmenedzseli magát

Megmondja pl, hogy tejit vagy kakaót kér. (Azt kezdi el kiabálni.

)
Bocs, hogy kicsit sok voltam, de most rossz napokat élek, olyan jó volt egy kicsit átadni magam a "csak jónak"
Pusszantás mindenkinek!