A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

HP....=hisztis pi..a
Sziasztok
Kicsit letaglóztam,megjött vérvétel eredményem,azonnal abba kell hagynom a diétát.Májfunkciózavar,hdl koleszterin kevés,,ldl koleszterin több,és még ezer jelölés.Vizelet iszsúfolásig tele bacival,valamint fvs üledék pozitív12-13 ,így antibiotikum ésmajd 2 hét múlva ismétlés.
Lúgosítást kéne elkezdenem azt mondta nővérke és befelyeznem azonnal kell anapi csalánteázást 1-1,5 literes mennyiséget.Most mondták max.1-2 pici csészét lehet :(:(:(:(
Szval bocsi most kivagyok kicsit pihizek magamban

Kép

Kép
jucu

Nahát, Jucu, ez nem túl jó hír. :( És lehet tudni, hogy mitől ilyenek a leleteid? A fogyizást majd folytatod, nyugi, a lényeg az, hogy egészséges légy. (A HP-vel kapcsolatban ezek szerint nem is jártam túl távol a megfejtéstől. :roll: :lol: )

Apropó, leletek: Márkanyuka?

italoman

Sziasztok!

Hú Jucu, ez tényleg nem jó hír. De még szerencse, hogy idejében meg lett a vérvétel és nem lett nagyobb baj.

Ma délelőtt orvosi körúton voltunk. Először Ádámot vittem el a gyerekorvoshoz, mert folyik az orra, köhög és megint mintha nehezebben venné a levegőt. Prospan szirupot kapott, a szokásos orrszívás, csepegtetés, ha úgy látom nehezen veszi a levegőt akkor az inhalációs gyógyszerek, ha belázasodna vagy rosszabbodna akkor ki kell váltani az antibiotikumot. Ennyi.

Aztán pedig a Márkot vittem a sebészeti ambulanciára. A hülye (bocs hogy ezt kell rá mondanom) iskolaorvos adott beutalót könnyített testnevelésre, ha emlékeztek nyáron fájt a lába, csípője, nagyon nehezen gyógyult meg. De akkor sem találtak nála semmit. Természetesen ki voltak akadva a dokik, hogy most miért küldött el minket az iskolaorvos újabb vizsgálatra, amikor semmi panasza nincs a gyereknek. Na erről ennyit.

HP: én már az elejétől fogva tudtam mit jelent, én is szoktam ilyen lenni, sajnos elég gyakran.

Leletekkel még nem tudok szolgálni. A nőgyógyász adott beutalót mell UH-ra, az majd február végén lesz. Rákszűrést pedig nem csinált, mert még nem telt el az 1 év az előző óta és addig nem lehet újat csinálni. (Sőt azt mondta, hogy az okosok az íróasztal mögött azt szeretnék, ha 3 évente lenne csak rákszűrés. A hülyék, hát addig meg haljon bele a beteg, vagy már ne lehessen rajta segíteni.)

És ma délelőtt még a védőnő is beállított. Viszont a kéményseprő tegnap előtt bedobta a papírt, hogy ma jön 10-12 óra között, hát mindjárt 2 óra, de még nem volt. De ha felébreszti Ádikát, akkor azt hiszem megbánja.

Amúgy teljes itthon a létszám. Suliban síszünet van ma és holnap, apa pedig egész héten szabin van. Hurrá!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok

Ez hihetetlen komolyan mondom,ha még valami történik kiugrok a harmadikról.CSak az a kár nem én török össze hanem a beton:)
Nem meséltem még nektek,de a haverunk kisfia decemberben produkált valami égbekiáltó csúnya pöttyöket,lángvörös tenyérrel stb.Állandóan vakarta,antibiotikum,majd bőrgyógyász ,újabb krémek.Erre ma szintén elvitték csak heim pálba ott közlik,vagy rühatka,vagy dermatitis papulosa.No érdemes megnéznetek neten képeket,mert kiskölök már harapásnyomoktól van tele ahogy magát harapja,mert ugye viszket.Erre ma fiam felkel és ugyanolyan a tenyere mint amilyen neki volt decemberban.Rohanás bőrgyógyi ott közlöm sokat voltak együtt akkor,mert ugye azt mondták valószínű tejallergia ezért nem voltak eltiltva.Közli dokinő ez nem rühatka,hanem dermatitis valami.6-8 hét a gyógyulás és lehet nekünk nem lesz annyira mint havernak.Jó mi....És alegjobb ez adermatitis valami leírásában ott van miket kell nézni vérképben mert megváltoztathatja értékeket.És közte van GOT,GPT,Alkalikus...szóval ha leszedtem gyógyit közlöm dokimmal mi van.
Márkaanyu
Te milyen diétát csinálsz?Miket eszel?Azt mondták GI szerintit kéne csinálnom az jó.ÉS elkezdek kardiózni ,persze felügyelettel.
No mennem kell mert külön kell fürcsiztetnem kölköket....
Olyan édi a Bálint,tartja kezét mondja bibi és puci.
Ma mondta amikor pusziltam eég= elég,és legujabb,cicabumi,cicakako=cicakaki,tudod ezt szépen mondja,gabi ,anni = fanni,umi=cum,i,pepke=lepke de olyan édesen pörgeti a nyelvét
no puszajövök majd hétvégén de pancsizik itt mellettem úgyhogy vinnemkell.

Kép

Kép
jucu

Jucu, nektek most nagyon összejött :( Remélem Bálint mielőbb kilábal ebből a valamiből, és hogy azt is, hogy Te is hamarosan Makk-Marcsi leszel :wink:

Márkanyuka, február vége?! Nem kapkodják el.......

Ati most már nagyon takis, és nagyon csúnyán köhög. Tegnap megvolt a 18 hós oltásunk + az influenza elleni (utóbbi október óta várt arra, hogy be lehessen adni Atinak). Tegnap este láz, ma hőemelkedés - ezek lehetnek az oltásoktól, viszont sok a sírás, nyűgösködés, amit a betegségnek tudok be. Szerintem én is kipróbálom a Prospant, meg vettem Cebion 2xmultit, elkezdtem az echinaceát adni. Remélem rendbe jön.

mikegirl

Sziasztok!

Jucu!
Lesz még rosszabb is... Ez most vigasztalás akart lenni :)
Remélem, mihamarabb rendeződtök minden tekintetben.
Bálint nagyon ügyi!

Márkanyuka!
A február végi időpont tényleg nem semmi, de hallottam már sokkal durvábbat is. Sőt, ezt a témát nem akarom nagyon firtatni, de szegény anyósom kemós kezelését is hónapokon keresztül halogatták, szerintem azért, mert úgy gondolták, hogy már mindegy, akkor meg minek... Inkább nem minősíteném, hogy mi megy ma a magyar egészségügyben...

Csoki!
Tényleg nem érdemes egymáshoz mérni a gyerkőcök tudását, 1-2 éven belül úgyis nagyjából egy szintre kerülnek. Meg, különben sem ez a lényeg.

Fogyókúra...
Én is nekiálltam végre, szintén 90naposnak, de még csak a 7. napnál tartok (az előzőnél idáig sem jutottam el!) és nem is tartom be teljes szigorral, csak úgy nagyjából, mert az úgy nekem nem megy. Igyekszem 3 meghatározott időszakban enni és közötte nem. Ezt is épp elég nehéz betartani. Viszont már sok lement a hasamból és az arcom sem annyira pufi. Nekem legalább 20 kilót kéne fogyni, jó lenne, ha sikerülne.

Enikőnek
ma kiszedtük a kiságyából a rácsokat, kiváncsi vagyok, éjjel eszébe jut-e, hogy át tud mászni hozzám. (az ágyunkhoz van kötözve a kiságya) És ma mondta először, hogy "gyere"... és odavonszolt az ágyunkhoz és közölte, hogy "cici". :oops:

A héten Beni is csak hétfőn volt oviban, mert lázas lett és náthás. Azóta mindenki az, de nem vészes, elvagyunk. Csak ez a sok itthonlét a két gyerekkel elég stresszes. Ma is elértek nálam egy bizonyos pontot, amikor is fejhangon közöltem férjecskémmel, hogy "apa, te vagy, mert én felmondok.." Aztán persze fél óra múlva kissé higgadva újra a sűrűjébe...
Kép kisasszonykám mindenhová felmászik mostanság Kép ha meg leszúrom, hatalmas ártatlan szemeket mereszt rám Kép végre van haja (inkább hátul) és lehet cofit csinálni neki Kép kis kincseim Kép így nézik a mesét (Enikő kedvence a bob the builder...)

Kép
Kép
pfranciska

Kép múzeumi foglalkozáson

Találtam még egy képet, de ez az utsó. Lehet, hogy nem vagyok normális, hogy ilyen tömeges helyekre elviszem a csajt, de legalább erősödik az immunrendszere. Felénk most dúl a calici meg a bárányhimlő, plussz az influenza persze, de eddig még megúsztuk... kopp, kopp, kopp...

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, a betegeknek pedig jobbulást. Már Ádám is gyógyulóban van, szerencsére nem kellett kiváltani az antibigyót, valamint az inhalációsat sem kellett fújnom.

(Közben pedig kiírta ez a sz.r gép, hogy hibát észlelt, ezért leáll. De rájöttem, hogy amíg azt az ablakot nem zárom be, addig lehet vele dolgozni tovább.)

Fogyizóknak gratula. Nekem jövő hét szombaton lesz az első hivatalos bemérés.

Jucu: vércsoport diétát csinálok. Reggel 1 pohár frissen facsart grapefruit vagy limonádé, tízóra 2 db ham-let virslivel, vagy pm. sonkával vagy 0,1%-os joghurttal, vagy 2 tojásból rántotta, hozzá tejeskávé vagy tea, ebéd roston pm. filé párolt zöldséggel, vagy krémleves, vagy főzelék magában, uzsi gyümölcs, vacsi ua. mint az ebéd. És étkezések között legalább 3 órának el kell telnie.

Tegnap ismét voltam tornázni (a héten már negyedszer), most a Pilates-t próbáltam ki, nagyon jó volt, de erre csak pénteken tudok odaérni, mert du. 4 órakor van.

Mikegirl: Atinak is jobbulást, a Prospan nagyon jó, jobb mint a Sinupret, mert nem olyan keserű, Ádám elfogadja. Valamint én is adom a Cebion 2x multit. Csak az a ciki, hogy 2 hónap alatt nem fog elfogyni az egész üveggel.

Jucu: Bálintnak is jobbulást. Lehet, hogy ez lappang benned is és ez okozta a rossz vérképedet? Szerintem mindenképpen szólj a dokidnak erről.

Pfranciska: nagyon édeses a gyerekek a tévénézős képen. Enikő nem cumizik, csak Beni? Beninek is jobbulást. A fogyidhoz pedig gratula és kitartás.

Kép
Kép
márkanyuka

Az időpontot pedig azért február végére kaptam, mert meg kell várni a következő mensit (ami nálam 5 hét), mert akkor lehet rendesen megvizsgálni a cicit.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Jucu, mielőbbi jobbulást Nektek!! Fogyózni én nem tudnék, a mozgásra esküszöm, ha belefér az idődbe, szerintem azzal is látványos (és érezhető) eredményt érhetsz el. Bálinttal mi van?

Tévézés nálunk nincs, mert nincs tévénk. Eszter a nagyinál szokta nézni a mesecsatornát, ha ott van, de nem nagyon érdekli.

Oltásra mi is megyünk a jövő héten... nem túl jók a kilátások, úgy látom. Remélem, megússzuk a mellékhatásokat.

Franciska, Enikő kis akrobata. Eszter is feláll a kisszékre, de már kétszer leesett róla :roll: remélem, leszokik róla. Mondtam neki, hogy a széken nem állni kell, hanem ülni. Szuperek a képek.

Most mennem kell, mert megsül a sütim és forrón kell porcukorba hempergetni :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!
Betegeknek jobbúlást!
Franciska, nagyon szép 2 csemetéd van :wink:

csajok, aki csinálja a 90 napost, a főzeléketek rántással készül?

Kép
mona76

Sziasztok ,szép vasárnapot!

Nagyon szépek a gyerkőcök Franciska :P
Az valós cumis kép,vagy csere történt tesóval :lol:
Nálunk is egyre több ilyen kép készül,együtt tv-zés,sőt most kezdte a Bálint,hogy este amikor látja eltűnni Diust,egy kétperc múlva ha nem figyelünk utánarohan kinyitja ajtót és befekszik mellé ,puszilgatja.Mi megyünk ránknéz,átöleli Diát és mondja tente,majd röhög.Megzabálom mindkettőt.

Mona
Én rántás nélkül csináltam,vagy minimális,de inkább krumplival sűrítettem,vagy keményítő!!!

Márkaanyu
Köszi,lehet átállok,de lehet maradok ennél csak nem ennyire szigorúan.Időpont miatt kiakadtam,de bégülis nem is kell "annyira"sokat várni.
Miket próbáltál már ki?egyedül mész vagy többen vagytok?

Mikegirl
Ati náthája?Javultok?

Nekünk már másik kezére is kijött ,de ott még nem vészes.Tesit kontaktussal is fertőz.Jó mi?
Ráadásként még az orra is elkezdett folyni,de nem lepődök meg minden oltásután 3-4 nap vagy 1 hét és takonyos lesz.
Többiek?
Pusza mennemkell ebédet melegítek,meg vacsira Dius bepanírozta husit :lol: bedobom hűtőbe mert a végén semmit nem esznek este ha megromlik.

Ági,én is nagyon gondolkodtam ,hogy tévét kiürítem lakásból,de sosem jön össze.,nem vagyok következetes és én sem tusdom bírnám é? :cry:

Kép

Kép
jucu

Mona!
Én megeszem sima rántással... de mondtam, nem túl szigorúan tartom be. Viszont jóval kevesebbet eszem, mint eddig. Ez is valami. Ma pl. fehérjenap, de egyszerűen nincs itthon semmi, amit lehetne enni. Tojás elfogyott, húst nem eszem, jó, egy kevés sajt van... :roll:

Cumi
Igen, a 3 és fél éves cumizik (alvás előtt fél órával kapja meg), a kicsi nem... :) Sőt, Beninek 2 cumi kell, 1 tapogatósnak.., de régebben 3-mal aludt.

TV
Teljesen egyetértek veletek, Ági. Csak az a ciki, hogy később úgysem tudod őket távol tartani a "civilizációs ártalmaktól". Nálunk alapcsomag van és az is csak azért, mert a kábelnethez kellett... Szóval m1,m2,duna,atv. Néha megnézek egy-egy éjszakai művészfilmet, de amúgy tv-zni mi sem tv-zünk. A kedvenc filmjeink megvannak dvd-n, az a kínálat. A gyerekeknek szintén van 25-30 mesefilmje, amikből naponta kb. 2x nézünk fél órát. De bevallom, ha nem nézettem volna mesét Benivel, amíg Encsit szopiztattam kisbabakorában, nem hagyta volna, hogy ellássam a hugát. Így is elég stresszes volt.

Jucu!
Jobbulást nektek! Talán tovább nem terjed már ez a bőrbaj...

Evés
A tieitek esznek rendesen? Az enyémek mostanában tiszta gázosak. Mondjuk az hagyján, hogy 4 percnél tovább nem maradnak az asztalnál, de nemigen akarnak "rendes kaját" sem enni. Csak kekszet, piskótát meg ilyeneket. Persze azért nem ezeken élünk, de úgy kell "megtömnöm" őket, maguktól nemigen akarnak enni. A kiéheztetés nem vált be eddig. Vagy nem bírtam kivárni, hogy igazán éhesek legyenek...

Fiúk elmentek papáékhoz szánkózni, Enikőm elaludt, mennem kéne vasalni meg rendet rakni... nincs nagy kedvem, de most van lehetőség rá, ki kéne használni...

Kép
Kép
pfranciska

Jucu!
Eszembe jutott még valami... Bár Bálintnak nem hiszem, hogy ez a baja... főleg, ha fertőz is, de azért elmesélem:
Hogy Encsinek is talán okt-novemberben csaknem 2 hónapon át mindenféle piros pöttyök jöttek elő a karján és a törzsén, már megvolt az időpontunk allergia-vizsgálatra is, mire rájöttem, hogy a mosószer okozza. Beni sem bírja. Még a márkásabb, drágább mosószereket sem bírja jól az érzékeny kis bőrük, az öblítőt pláne nem... Főleg télen, amikor jobban belemelegszenek a ruhákba, jön elő ez a dolog. Szóval azóta szigorúan mosószappannal mosok. Minden ruhát. Öblítő sincs, úgyhogy nem vagyunk annyira illatosak, mintha virágerdőben áztatnám a cuccainkat, inkább higiénikus mosószappan-illatunk van, tiszta 70-es évek fíling. Persze nem kézzel mosogatok, azt nem bírnám. Van berendszeresítve egy diódaráló ( :D ) szappanreszelés-darálás céljára, aztán kb. fél reszelt szappant beáztatok jó adag vízbe mosás előtt 10 perccel, hogy jól feloldódjon és irány be a lötyit a mosógépbe.
A sógornőm halálra röhögte magát, amikor meséltem neki, hogy az ő elkényeztetett öccse (a férjem) hogyan reszeli a mosószappant (eleinte kézi sajtreszelőn reszeltük, az elég durva bicepsz-fejlesztő férfias elfoglaltság...).

na, szóval, sosem lehet tudni, mire érzékenyek a lurkók...

Kép
Kép
pfranciska

franciska!

nekünk is volt ilyen piros pötyi gondunk szept. körül és nálunk is a mososzer volt a ludas. Azóta én bébimosószert használok és szerencsére el is múltak, de jó lehet a mosószappan is :D

evés
hát Regi nálunk sem viszi túlzásba az evést, 1 éves kora óta nem változott a súlya - 11,5 kiló - én mindig úgy érzem hogy keveset eszik, bár a bölcsiben azt mondják szépen megeszik mindent, nekem inkább a mennyiséggel van itthon bajom. Aztán lehet h elég neki, de tényleg 6-7 kanál kajának tűnik. Egyébként mindent megeszik, de a favorit a keksz, banán, joghurt, püré.

TV
Ági nem semmi, én sajna már nem bírnám tv-zés nélkül. Szerintem ez is olyan dolog hogy ha nem viszi túlzásba az ember és értelmes műsorokat választ ki, akkor még hasznos is lehet. De azért le a kalappal :wink:

nekünk még több mint egy hónap van a 18 hós oltásig, addig remélem nem is kell mennünk a dokinénihez

utána, márc közepén lehet h hazalátogatunk. Hát megmondom őszintén hiányzik is a család, szülők, tesóék..... :roll:

Kép
nora80

Hajjaj látom szinte mindenki beteg!
Maja hál istennek nem az!
Encsinek micsoda copfjai vannak Maja meg kis kopi még mindig :lol: :lol: :lol:

Maja is mindehova felmászik az agyam eldobom tőle.
Valameik nap átmászott a kandalló előtt a rácson... Szerintetek elkapott a szívroham... :oops: :oops: :oops:

Enni Már tud egyedül persze ha nem kelll már akkor takaríthatok!
Ági!
Grat a TV miatt!
Maja eléggé szokott TV-zni de nem a kép a lényeg hanem a zene.
Miostanába ha idekéreckedig a géphez akkor ezt nagyon szereti nézni!

http://egyszervolt.hu/3d/almenu/elem.ph ... 20-%20Animációk&background=FFFFFF&width=95%25&height=95%25&swf=anim/kicsi_ut___.swf&name=Kicsi%20út

Én is majd abban reménykedek hogy mikor jobb idő lesz akkor sokat lehetünk kint és jobb lesz!

De sokszor csak beteszek valami zenelemezt és avval is jól elvan.

A tudása miatt nem aggódok okos kislány csak mostanába eléggé akaratos...
Még szerencse is különben hogy nem rám hasonlít vérmérsékletbe se, és különben se.
Én mint művész alakat mindig ki voltam nézve. Mindig valahogy kilógtama sorból még áltsuliba és végig egyedül ültem a leghátsó padba. És a tanárok is utáltak mert lusta és mégis mindent tud típus voltam.
Szerencsére már most látszik hogy inkább apja féle.
Inkább legyen átlagos ember minthogy kinézzék.
:wink:
Vendég

Jucu, de jó, hogy a lányod már segít a konyhában!! Már várom, hogy Esztivel mi is ügyködjünk együtt.

Franciska :shock: a kisebb nem cumizik, a nagyobb igen. Én egyelőre még bele se merek gondolni, hogy majd milyen lesz a leszoktatás... Milyen mosószappannal mosol? Caola, vagy vanish? Vagy mást is lehet kapni Mo-n?

TV: az a helyzet, hogy amikor gimi után Pestre kerültem (11 éve), jórészt olyan helyeken laktam, ahol nem volt tv, aztán már nem is hiányzott. Amikor ideköltöztem a Drágámhoz, volt itt a földön egy tv, de sose néztük, csak hátráltatott a takarításban, mindig kerülgetni kellett. Aztán visszavittük oda, ahonnan kölcsönkapta. Filmeket szoktunk nézni dvd-n. Azzal tisztában vagyok, hogy ezzel nem tudom távol tartani a civilizációs ártalmaktól, eszem ágában sincs, hisz nem tarthatom burokban, de legalább itthon ne lássa, és úgyis itthon van a legtöbbet... Viszont sokat rádiózunk, imád apjával táncolni :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági!
Caola főként :D

Mindenkinek!
Szép és jó hetet!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!Nálunk én vagyok beteg,Lili hála Istennek még nem kapta el!
Tv: Lilike nem nagyon nézi,eddig ő is a zenét favorizálta inkább!De most leszedtem neki a netről a Lilly baba dvd-jét és a halló papi című videoklip a kedvence!Egész nap ez megy már lassan idegbajt kapok,de nagyon tetszik neki!Reggel ha felébred első dolga,hogy megy a számítógéphez és mutogat,hogy baba baba!Azaz hogy kapcsoljam be neki! :D csúcs ez a csaj!
Ő is felmászik mindenhova!
Kijött az első szemfoga is!
lilinek jó hosszú a haja,de nem engedi,hogy összefogjam neki.vagy ha sikerül azonnal kitépi a hajából!bár mostanában egyre tovább bennt hagyja!Főleg ha valaki itt van,mert szeret dicsekedni,hogy milyen szép a haja! :D
Fogyizóknak HAJRÁ!!!!!!!!!!(csak zárójelben írom én megint fogytam 1 kg.-ot fogyizás nélkül,összesen már 4 ment le,de még 8 hátra van a célig!)Neki kellene állnom tornázni!
De ugye azért most nem utáltok? :) Nem szemétkedni akartam,csak végre sikerül úgy fogynom,hogy nem diétázok!mert amikor diétáztam,sosem sikerült lefogynom!
Sziasztok

KépKép
dudu_84

Nálunk a Snufi a favorit :D . Karácsonyra kapta Dani, és azóta naponta 5* végig megy :roll: . Már néha én is idegbajt kapok mikor mutogat a lejátszóra, vegyem már észre hogy nem szól :D

Kép
mona76

Kép Itt az én copfos babám! Kép Angyalkám! Kép Mint egy gonosz kismanó!:)
Elképesztő,hogy milyen arcmimikájuk van ezeknek a kis törpéknek!

KépKép
dudu_84

Dudu!
Gyönyörű szép a kis tündérmanód! Elképesztő szemei vannak és már jó hosszú a haja.

Ma elmentünk volna egy barátnőmmel és a kislányával baba-angolra, nem is az angol lett volna a lényeg, hanem a kimozdulás, de lebetegedtek, úgyhogy küffedünk itthon, úgysincs kedvem kimenni ebbe a vacak időbe.
Mennem kell, Enikő követeli, hogy szedjük ki a kakit... Végre szól, ha van valami. Eddig nem tette, de 1-2 napja kezdi mondogatni, ha van kakkancs.

Szép napot ebben a rossz időben!

Kép
Kép
pfranciska

Csajok, a képek szenzációsak!!!! :D Emlékeztek, nemrég születtek, és már tévéznek, a lányok csajosak, stb, stb :lol: :lol: :lol:

Nálunk a sláger az "efejű" Atit idézve, ami a Süsüt jelenti. :D A TV-ért ő is oda van, azaz oda lenne, de én nem igazán hagyom, hogy nézze. Csak minimálisat.

Képzeljétek, ma megmutatta délután a bölcsibe, hogy milyen ügyin tud pohárból egyedül inni, és egy csepp sem ment mellé. Ez nekem új, mert itthon csak úgy hajlandó pohárból inni, ha valaki fogja neki, és persze mellé-mellé megy :-) Inkább nem ivott korábban. Persze én is bepróbálkoztam itthon fellelkesülve, de kiverte a balhét, és az itatóból volt csak hajlandó inni. Rafkós kis kölyök :D

Fogyizóknak, sportolóknak kitartást, és gratula az elért eredményekhez. Tornászni nekem is jó lenne, de kevésbé költőien szólva örülök, hogy lyuk van a seggemen. :oops:

Ati jobban van. Persze a köhögés és a bölcsis takonykór gyakorlatilag standard. De ne jöjjön senki nekem azzal, hogy érthető, mert a kicsik immunrendszere.....bla-bla-bla. Apával elég nagyok vagyunk már, és mindent elkapunk Atitól. Mindent!!!!! Pedig mi aztán több tíz évet töltöttünk közösségben :shock: Gyakorlatilag folyamatosan betegek vagyunk.

Az éjszakáink most megint rosszak. Köhögés, nyüszizés, sírás.

Ja, és Ati féltékeny lett néhány bölcsis társával együtt. Elindult a versengés, hogy ki ül a Kriszti vagy Szilvi néni ölébe. Ha megíinálunk valakit a kekszes zacsiból, akkor megy a sírás. De most eldugulok, különben is mindjárt lefordulok a székről, fárasztó egy napom volt.

Szép estét mindenkinek!!!!

mikegirl

Bocsi,nemolvastam vissza csak az elejét, de aképeket végigfutottam! (nemjó a space bill-em.)

Márkanyuka:És még mindig vannak tüneteid?

Jucu:Vigyázz magadra!

mamiblue

Sziasztok!

Dudu: nagyon édes a kislányod, nagyon szép arca van. És a szemei is gyönyörűek.

Mikegirl: hát igen, nagyon rafkósak tudnak lenni ezek a kicsik. Nekem elfogadja az itatópohárból egész nap a teát, tegnap mire jövök haza a tornából már a cumisüveg lóg a szájában, mert apától nem fogadta el. Direkt azért vettem az itatót, hogy ne lógjon a szájában a cumisüveg.

Mamiblue: a tüneteim még megvannak, változóak. Van amikor sokat fáj érintés nélkül is, de van amikor csak ha rosszul fekszek, vagy ha Ádámot azon az oldalamon emelem fel és megnyomódik. De 2 hét múlva kiderül, hogy mi okozza.

Még nem is írtam, hogy mostanában Ádám kéri, hogy takarjam be lefekvéskor. Nagyon tetszik neki, nagyokat nevet. Másfél év kellett, hogy rájöjjön, hogy milyen jó a takaró, jó meleg van alatta. Eddig idegrohamot kapott, ha betakartam, most pedig ő kéri, mutatja. Nagyon sokat tudnak változni rövid idő alatt.

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka: Vátozásról én is tudnék mesélni. Sebi régen 5-10 perc alatt elaludt, most meg van, hogy majdnem 1 órát is kínlódunk vele, mert éppen azt tetszik neki, hogy a sötétben sétál a szobában. Ha meg hagyjuk sírni, akkor csajok nem tudnak tőle aludni...:( Vizsgálathoz nagykalappal!

Jucu: jobbulást neked is!

Tv: én szeretem, főleg krimisorozatfüggő vagyok! Érdekes dolgok vannak benne. De napközben nem nézzük, Sebit nem érdekli, ő is inkább zenét hallgat, már tönkre is tett 2 CD-t :(

mamiblue

Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van...
Minket elért az influenza, pedig mostanában tényleg nem is mentünk sehová. Benedek hozta az oviból, péntek óta mindennap lázas, felmegy 39.3-ig, persze csillapítjuk, de délelőtt még ált. semmi láza nincs, kora délután meg hirtelen 39... Az első nap hányt is, akkor aludt 3-szor is napközben, de azóta alig látszik meg rajta, csak jobban elül és néha teljesen lesápad szegény. De nagyon hősiesen tűri, még a kúpot is. Csak a hűtőfürdő nem nyerő. Azon izgulunk, hogy Enikőt el ne érje, mert akkor jaj nekem! Ő ezerszer kényesebb, képes azért nagy ordítást rendezni, ha folyik az orra....

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Én is csak panaszkodni jövök...Gábor már vagy 3 hete beteg.Először a torka...köhögött,kapott gyogyit,jobban lett.Aztán csak köhögött ,de semmi más baja nem volt.Torka tiszta,tüdeje tiszta.1 hetet ment oviba.Aztán megint a torka.Ismét rendbe jött.Közben tüdőröntgen,hogy miért is köhög.A tüdő tiszta.Rá 2 napra a doktornő már zörejeket hallott a tüdején.Tüdőgyulladás.Most fekszik nagy veszekedés árán egész nap.Megbolondulok vele,de legalább a kedve jó.Így nem lesz ovis farsang,pedig most lett volna az első,és meg van a tűzoltó jelmez is.És kimarad a saját szülinpi bulijából is az oviban.Mert itt úgy csinálják,hogy pl a téli gyerekek szülinapját együtt tartják,igazi tortával,bulival mindennel.De kimarad..

Zsófinak is a torka nagyon csúnya,köhög.De ő legalább eszik,és jó neki is a kedve
De már apa is kezdi,na és én miért is maradnék ki a sorból...
Kész bolondokháza....miért nincs már nyár...vagy legalábbis tavasz közepe???

De hogy valami jót is mondja.-10kg-nál járok!!!Istenem de jó lenne ha még az maradék 10 is pikkpakk lemenne.De nem vagyok telhetetlen,kivárom azok sorát is :lol:

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Dudu,nagyon gyönyörű kislány Lili

Kép
Kép
huni

Mamiblue
Mi még nem szedtük ki a rácsot :wink: Ati viszonylag jól elalszik, tegnap talán az idő miatt volt egy kis sírás. Két dal, és ha én is lefekszem a szobájába, akkor szépen megnyugszik, és elalszik. De ágyból nincs kivétel nálunk!!

Franciska
Jobbulást nektek. Mi be vagyunk oltva, kíváncsi vagyok mit ér. Apa beteg most nálunk, de csak egy este volt láza, és azóta javul. Homeobogyózik.

Huni
Nektek is mennek a gyógypuszik, és persze Franciskáéknak is.
Jó nagy szívás, se farsang, se szülinap, és az egész család dögrováson :(

Zene
Ati is szereti. Süsü, nagy ho-ho-ho, Micimackó, Dr Bubó, stb. Valamelyik este együtt csináltuk a rántottát vacsira, kevergetem a tojást, egyszercsak Ati rákezdi "Kúkori, Kotkoda, tojás" - eddig tudja :lol:

A tavaszt én is várom. Simán le tudnék mondani a reggel 6 órási jégkaparásról :lol: Ma pl be volt fagyva a kocsi ajtaja is.

Pusszantás mindenkinek!!!!

mikegirl

Sziasztok!

Téli álmot alszik még mindenki? :wink: :lol:

Mikegirl!Lassas ideérnek azok a gyógypuszik :lol: .Javulgatunk(kopp-kopp-kopp)

Mi 2 éves korban cseréljük le az ágyat.Gábornál nagyon bejött.Fel sem akart kelni belőle :D .Úgyhogy ZSófi is a 2.szülinapjára kapja az ágyat.

Tegnap megrendeltem Gábornak a szülinapi tortáját Pestről :shock: ,mivel a környéken nem találtam olyan cukrászdát ahol verdás tortát készítenek.Gábornak meg ez a kívánsága.Meg is szakadna a szíve ha nem olyan tortája lenne.Még jó,hogy sógorom el tud menni érte.Remélem az íze is jó és,nem csak a külseje lesz szép.Itt az interneten találtam.Muki cukrászda.Ismeri valaki?

Kép
Kép
huni

Mike, ezeket a zenéket amiket írtál, hol szereztétek be? Egy lemezen vannak?

Kép
mona76

Sziasztok!

Sajnos egy kis takonykór minket sem került el, ma reggeltől szívom az orrát rendszeresen, meg elkezdett köhögni is :( Gondolkodtam, hogy elvigyem-e dokihoz, de délelőtt jól volt és igazából csak akkor köhög, ha fekszik. Most is alvás közben kínlódik szegénykém. Remélem, nem durvul be a hétvégére.

Huni, reméljük, jó lesz a torta Gábornak. Jobbulást továbbra is!

Nálunk már bújnak ki a tulipánok, ez már a tavasz kezdete? Mondjuk engem nem zavar a hideg, csak esős-sáros idő ne legyen, azt nem bírom...

Eszter is egyre többet beszél, a kétszótagú szavakkal nincs gond, a hosszabbakat meg lerövidíti. Imád kint lenni, ma is kimentünk madarat etetni, hóvirágot nézni, meg nagyon szeret söprögetni is. Mintagyerek :D
Másik poronty odabent is növöget szépen, megvolt a 18 hetes UH, minden okés. Na, ez az idekinti poronty viszont úgy tűnik, végleg felébredt a köhögéstől, így most elköszönök.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

A télből már nekem is nagyon elegem van, olyan jó volna egy kis tavasz végre! Uuuuuuuuuuuuuuutálom a hideget! :(

Ágy: még nekünk is rácsos van. Akinek már van másmilyen, az pontosan milyen?

Ági,
mekkora már a pocakod? :)

Huni,
ha a Somogyi Béla utcai Muki cukira gondolsz (nem tudom, van-e máshol is), akkor ismerem. Egy időben onnan pár háznyira dolgoztam, szóval elég nagy volt a kísértés. :oops: Főleg a muffinállományukat pusztítottam, de bármilyen sütit vettem is, az mindig fincsi volt, szóval biztos a tortájuk is jó lesz.

Mona,
azt nem tudom, Mikegirl honnan szerezte a zenéket, de én láttam hasonló válogatást CD-n (Rajzfilmslágerek magyarul, valami ilyesmi a címe). Egyébként én a youtube-on szoktam vadászni, gyakorlatilag minden ilyesmi fellelhető ott videón, nálunk is hasonló repertoár szokott menni. A mi egyik slágerünk az Icipici kis mese, amelyhez aranyos kis gyerekrajzok mennek kísérőül - na, hát ez napjában százszor is mehetne. Valamelyik nap már balhé is volt amiatt, hogy kétszázszori meghallgatás után végre megpróbáltunk elindulni sétálni. :lol: Egyébként nemrég megnéztük DVD-ről a Különben dühbe jövünket - na, azóta a kórusjelenetet nyomjuk belőle. :D Szerintem aki látta, emlékszik rá. Megzabálom Zitát, a kezecskéjével berregteti a száját, énekli hozzá, hogy bababababa, vagy valami hasonlót, aztán meg az jön, hogy jájájájá (ez a lálálálá helyett). Mi, mint a hülye, sakál vokálozunk neki, ő pedig rázza közben a popóját. :D

Na eldugultam, legyetek jók, a kis és nagy betegeknek meg szélsebes gyógyulást! :wink:

italoman

Mona
Netről szedte le apa. Mp3, CD nincs meg, de holnap megnézem a Libriben, hátha van ez a cd, mert kaptam utalványt. De a meglévő mp3-at szívesen elküldöm mail-ben. Csak írd meg a címed.

Hát csajok, gáz van a munkahelyen. Biztos olvastátok az indexen, 314 embernek mennie kell. Közülünk is valakinek. És mivel nálunk apa van gyesen, akár én is lehetek az, az esélyeim erre elég "jók". Március 2-án mondják meg, hogy kik azok.....

Holnapra gyerekfelügyeletet megszerveztem, apával megyünk vásárolni Atinak, és egy picit magunknak. Muszály, hogy feldobjam magam egy kicsit......

Szép estét!!!!!

mikegirl

mike, a vonalzóm alatt van az email címem. Köszönöm szépen!

Kép
mona76

Hali!

Mike: Én drukkolok neked, hogy ne te legyél, akinek mennie kell!

Huni: Szerintem nem szokták elrontani a tortákat a cukrászdában. :) esetleg az fordulhat elő, hogy nem a ti szájízetek szerint készül...Ne izgulj, biztos szép és finom lesz! Jó bulizást!

ágy: nekünk fenyő ágya van Sebinek, amin körben van leesésgátló, de a mi ágyunk és a fal között van, így nem is tudna leesni róla. :)

beszéd: kezdek aggódni, Sebi alig mond szavakat! Azt sem tudom ilyenkor kihez kell menni, ha mondjuk nyárra semmi kezd el dumálni?!

Betegeknek jobbulást! Én már nagyon várom a meleget! Szabine és Rita küldhetne egy kicsit vagy esetleg sokat! :)

mamiblue

Sziasztok!

Ildi,igen az a cukrászda :) .Akkor biztos finom lesz tényleg.Vasárnapra kénytelen leszek felfüggeszteni a fogyókúrámat :oops: ,de nem bírnék ellenállni neki...

Judit,Zsófi sem nagyon beszél.Csak mutogat,és nyög.Csak akkor beszél ha én mondom,hogy mit mondjon,de az sem sok szóból áll.Gábor is későn kezdett el beszélni,így nem aggódom....még.De egyik ismerősöm lánya 2 éves lesz,és ő is még csak a mutogatásnál és nyögésnél tart.

Tegnap voltam dokinál a gyerkőcökkel.Gábornak a tüdeje már okés,csak egy pici trutyi van rajta,de az is hamar elmúlik dokinéni szerint.Még szedi az ambroxolt,és 2x még be kell fújni neki.Leghamarabb március 2.-án mehet oviba,de dokinéni azt javasolta,hogy hívjam fel előtte az ovit,hogy mizujs betegség terén,és aszerint vigyem.Hát nem tudom...már azt hallottam skarlát is van :? Azért idén csak megy még :lol:
Zsófinak még picit piros a torka,ő is kapja az ambroxolt,és javasolta hogy adjak neki vitamint,mert ilyenkor igencsak kiürül a raktárkészletük.Finom narancsos,de nem igazán csípi.

Meleg...itt szakad a hó.Szeretem,de nem ilyenkor amikor már azt várom,hogy jó idő legyen :?
Kép
Kép A kis tűzoltóm :)

Kép
Kép
huni

Judit, Daninak ennyi a szókincse: hajjod, aja, mámmá, és még pár szó. De reggeltől-estig mondja a magáét, és ügyesen megmútatja, hogy mit szeretne. Teljesen megérteti magát.

Huni, mi a neve a vitaminnak?

Kép
mona76

Mona,vitacolan szirup

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Ritkán tévedek errefelé. Igazság szerint lusta vagyok írni. Tetőterünk 90%-ban kész, beköltöztünk. Ami hiányzik még az a tapéta, meg pár apróság.
Gyönyörű minden baba. :D
agnesoboy: gratula a másodikhoz! :D
Nálunk úgy néz ki becsúszott a 3. kisördög. :D Örülünk neki, bár kissé kétségbe van esve apuka. :lol:

Lara 77 ördög lett.. Mindenhova felmászik, leesik, összetöri magát, de nem érdekli megy újra.. Volt olyan nap mikor 3x esett le a székről fejre... :roll: :evil: Minden vackor a szájába vesz, és lefekszik a földre, ha hisztizik. De gondolom ezt itt nagyjából ismeritek nem újdonság.. :lol:

Megyek elfekszem, mert elalszom itt ülve. sziasztok!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Bekukkantottam és micsoda jó hírt olvasok. Pattogó: nagy-nagy gratula a 3. kisördöghöz.

Ádám sem nagyon beszél, csak hablatyol. Egyedül a mama szó megy, már azt a bizonyos csúnya szót sem mondja. De még nem aggódom, minden gyerek más ütemben fejlődik, Ádám hamar elkezdett járni, iszonyatosan eleven, gondolom ez a beszéd rovására megy. Csak néha már az agyamra megy, hogy egész nap csak azt hallom, hogy: eee, ööö.

Képzeljétek lefoglaltunk a Márknak farsangra egy ruhát a kölcsönzőben, erre kiderül, hogy nem is akkor lesz a farsang, hanem 1 hét múlva. Most telefonálhatok, hogy át lehet-e tenni a másik időpontra. Remélem sikerülni fog. De én voltam a hülye, mert nem néztem meg az email-jeimet, hogy mit írt az osztályfőnök, hanem elhittem amit a Márk mondott.

Ma megyünk tanácsadásra. És megint esik a hó. Bár ami tegnap esett, az fokozatosan elolvadt.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Ati tök beteg. Lázas, nem eszik, alig iszik, nagyon rondán köhög, olyan szinten taknyos.....kiporszívózom az orrát, és már kezdhetném megint. Még jó, hogy nem sír, és segít előkészíteni a dolgokat. A porszivó már a nappali tartozéka, mint standard berendezési tárgy:-)
Reggel 7 körül ébredés, apa már nincs itthon olyankor. Délután meg váltjuk egymást. Amikor délután megjön a munkából, én akkor megyek be.

Pattogó, nagy-nagy gratula!!!!! :D

Mamiblue: munkahelyen megy a nagy kavar, hírek terjengenek, nem tudni mi lesz. Én hallottam olyat is, hogy én vagyok az első a listán, meg olyat is, hogy nem is javasoltak. Szóval nem lettem okosabb.....

Amúgy jó újra itthon Atival, annyira kis aranyos. Na és persze rosszaság is, mint mindenki :-) A legnagyobb baj az, hogy állandóan azt a néhány dalt kell hallgatni, már kiszaladok a világból tőlük. (Mona, remélem megkaptad a leveleket.)

Beszéd - én is olvastam, hogy aki nagy sajtkukac, és hamar mozgolódott, mászott, járt, stb, az picit később kezd el beszélni. Biztos emlékeztek, Atival mi tornára jártunk, és tornásztattam, hogy segítsem rájönni azokra a dolgokra, amiket a gyerkőceitek maguktól, nagyon hamar megtanultak. Beszédben talán most ő is nagyon ügyes, de ezek a különbségek három éves korra eltűnnek.
Meg kell zabálni, ahogy mondja "zoki" (=zokni) :lol: És olyan dolgokat mond becézve, hogy csak lesek. "vasalóka" meg "fióka" (= fiók) És amikor lázat mérek, bejelenti, hogy "puki", aztán már jön is. Ha szomjas, mondja, hogy "itóka", és mondja, hogy "nem", ha valamit nem akar, vagy nem kér. Ha éhes, szól, hogy "enni, enni". Szóval már elég jól elmenedzseli magát :lol: Megmondja pl, hogy tejit vagy kakaót kér. (Azt kezdi el kiabálni. :lol: )
Bocs, hogy kicsit sok voltam, de most rossz napokat élek, olyan jó volt egy kicsit átadni magam a "csak jónak" :oops:

Pusszantás mindenkinek!

mikegirl

mike, megkaptuk, köszönöm szépen, nagyon örült neki Dana :D

Atinak sok gyógypuszit küldünk :wink:

Pattogó nagy-nagy gratúla :D

Kép
mona76

Sziasztok csajok!
Tegnap jöttünk haza a kórházból 5 nap után!
Röviden:vasárnap hajnali fél 4-kor arra keltünk,hogy a Lili hány!még a víz sem maradt meg benne,ezért öltöztettem és vittem az ügyeletre!Onnan beküldtek vele a kórházba,mivel elég vékonyka,biztos ami biztos figyeljék meg pár órára!Hát a pár órából öt nap lett!kapott 3x 500 ml infúziót,elkülönített szobába voltunk,nem is léphettünk ki a szobából!egy rémálom volt nekem is,nem hogy a hiperaktív gyerekemnek,aki egy percre sem bír megülni a popóján!Végre itthon vagyunk,erre meg a másik szobában rázendített a fekvőbeteg nagyi is!Remélem nem kapja vissza a gyerek!De már hulla vagyok!Most meg sika-mika 1000-rel,mindent fertőtleníteni,nehogy kihozzuk a déditől a vírust!Akkor 1 hétig még diéta!de szerencsére nem válogatós a drágám!,röviden ennyi!
Majd még jövök!Bocs de nem olvastam vissza!ha vannak betegek,akkor nekik mielőbbi gyógyulást kívánok!
Ezt nem kívánom senkinek,hogy a gyereke beteg legyen!Szerencsére eddig még csak 1x volt beteg!
na sziasztok!

KépKép
dudu_84

Hello!

Dudu: Nem lehetett könnyű, de fő hogy rendbejött! Tényleg vigyázz, hogy vissza ne kapja...oviban panaszkodnak sokan, hogy többször átment rajtuk ez a hányós vírus!:(

Pattogó: :D Gratulálok, meg az új lakáshoz is. Asszem láttam a képeket, amikor még csak készült, jó nagynak nézett ki! Érezzétek jól magatokat benne, a sok munka után!

Mona: Sebinek: Gyere, anya, apa, mama, alma, ez, kukuri(kú), vau!:) Most ott tartok, hogy próbálom tanítgatni, mondani neki, hogy mit mondjon! Ja, és a NEM! Azt nagyon tudja, tulajdonképpen avval válaszol mindenre. De ha valamit nagyon akar, akkor az igent szépen bólogatja. :D

Mike: A legrosszabb a bizonytalanság! Atinak jobbulást!

Huni: Én azt hallottam, hogy azért 2 évesen már tudniuk kell pár jópár szót...de 4 éves a határ, ha akkor sem beszél, el kell vinni szakemberhez...én mondjuk tuti nem várnám meg a 4 évet.

Nem bilizik még senki? Sebi direkt nem a bilibe...pedig sejti, hogy oda kell, de inkább állva mellé, az sokkal jobb poén! Szerintem ezek a nyári gyerkőcök 2 évesen mind szobatiszták lesznek!

mamiblue

SZiasztok!

dudu: istenem :( szegényke. Jobbulást Lilinek! Millió gyógypuszi. :)

mamiblue: Lara néha bilizik. Egyszer már a nagydolog is sikerült bele. De általában szól ha pisil, csak megvárja, míg a pelus visszakerül rá.. :? :lol:

Lara marha sokat beszél, csak nem értem.. :lol: Bár már egyre jobban értem néha. De imád énekelni. A kedvence a boci, boci tarka. Az ő verziója erre: Boci, boci kajka, lefule se fajka, oda menuk laaani, aho kapni. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogo gratula az ujabb pocilakóhoz!

Zsófin hajkoronája igencsak irégylésre méltó....
És gyönyörű baba.

Maja egyre jobba mondja a magáét...
Egyenlőre újabbat csak annyit mond hogy hoppá együ (ami együnk) nem és az hogy izi (amit valamiért akeresztanyjára mond )
:shock:

Egyenlőre nemtudok semmi ujat Maja is folyton össze vissza mászik egy perce nem lehet levenni a szemem róla...
Vendég

Sziasztok!

Pattogó,hatalmas nagy gratula Zabfalathoz :D !Dobhatnál képeket is,már rég láttuk a csemetéket :)

Dudu,jobbulást Lilinek.Szegényke...

Atinak is jobbulást.Mennyi kis beteg....

Bilizni még nem próbálunk,de mindig "szól" ha kaka van,és akkor aztán nincs apelláta menni kell cserélni a pelust.
Melyik nap is írtam a beszáédről???Zsófi úgy meglódult egyik napról a másikra,csak lestem.Arra lettem figyelmes,hogy Gábor után próbálja mondogatni a szavakat :shock: .A nem borzasztóan megy,tedd le,pingvin,teve,kaka,gyerünk...stb.Úgyhogy hamarosan azért imádkozhatok,hogy csak egy pillanatra hallgasson el :lol:

Meg volt tegnap a szülinapozás is.Nagyon jól sikerült minden,Gábor örült az ajándéknak,a dekorációnak(verdás).Én pedig hulla voltam estére,de megérte,mert mindenki csak dícsérte a kajámat :D
A torta isteni volt ,és szép,majd dobok képeket is.

Kép
Kép
huni

Kép Gyertya fújás

Kép A torta

Kép Ilyen fincsi volt

Kép
Kép
huni

Huni!
Ez a torta marha jól néz ki :)

Pattogó!
Gratula hármaskához! (Bevallom én most inkább megijednék, mint örülnék egy ilyen hírtől...)

Dudu!
Szegény Lili! Remélem, nem lesz már semmi gondotok a vírussal...

Mike!
Munkahelyi dogokat nem értettem kristálytisztán... tán vissza kéne olvasnom, de most nem megy.

Mamiblue!
Mi bilizünk. Ált. tisztábatevéskor és fürdés előtt-után kéri a kisasszony a bilijét és 50%-ban bele is pisil. Kakilni még nem sikerült (csak a parkettára menet közben...)

Mi az influenzánk után elkaptunk egy mandulagyulladást okozó bacit is, ami egy hétre ismét kidöntötte a családot , főleg a piciket, volt itt minden, köhögés, magas láz, hányás... végre így 2-3 hét után kezdünk jól lenni, holnap Benit viszem oviba is, szerintem már meg sem ismeri a csoporttársait...

Kép
Kép
pfranciska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?