A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

:D :D :D :D :D :D
muzsuzska

Szegény Gy. most végzett. Szerintem éhen fog halni. Csak sütit evett. De kifestette még a konyhát is. :shock: Most fürdik. Elpakolok az ágyról, hogy le tudjon feküdni. Aztán szerintem én is megyek hozzá.

KépKép
benó

Akkor most szépültök!!!!!!!!! :D :D :D
muzsuzska

Ó Benó nézd már a híreket RTL!!A híd miatt!!!

Kép
martik77

RTL-en vagyunk! A pécsi lakatokat nézzük!!!!! :D :D :D
muzsuzska

Nem ez nem a mi hídunk.Ez Pécsen van!!! :( :)

Kép
martik77

Nem, baj, elhisszük, hogy nálatok is van ! :D :D :D
muzsuzska

Na újra itt vagyok...

Holnap nem dolgozol Zsuzska?

Kép
szilzi

NEM!!!!!!!!!!!!! Majd kedden megyünk éjjel dolgozni!!!!!!!!! :D :D :D
muzsuzska

Én akár tényleg mehetnék Edináékkal, szalma is vagyok, Pesten is vagyok... :roll:

Kép
szilzi

Most kezdődik vagy most van vége? Megtaláltam.

KépKép
benó

De jó Zsuzska! :D :D Holnap húslevest főzök, hívlak ha valamit nem értenék... :lol: :lol:

Kép
szilzi

Akkor ti hétfőn Kaáliba mentek? Hú, akkor haladtok, kiváncsi vagyok mi lesz a programotok? :roll: :roll: :roll:
muzsuzska

lemaradtam :( :?:
menj buliba :D

KépKép
benó

Mindent beledobálsz, és nem halálra forralod! :wink: Hívhatsz! :wink:
muzsuzska

Igen hétfőn Kaáli... Most kezdek parázni... Már mgvan a 3. napi vérvétel eredményem, de nem kérdeztem meg telefonon, majd hétfőn. Citológiát, uh-t csinálnak.

Kép
szilzi

Köszi :wink:

Kép
szilzi

Szilzi! Hát gyere velünk!!! :D :D :D
Tényleg, komolyan mondom!

KépKép

KépKép
nadina01

Te Zsuzska és hogy állsz a cigivel???????? Én kedden döntök a dátumról! :oops:

Kép
szilzi

Az a baj Edina, hogy én két napja itt rohadok meg az irodában... És kb kilenc mire hazaérek... És én tényleg csak kocsival tudnék menni, mert az A. nincs itthon :( De egy talit már tényleg összehozhatnánk! :wink:

Kép
szilzi

Én, hogy állok??? Csütörtökön volt egy hete ,hogy nem dohányzom!!!! :wink: :wink: :wink:
muzsuzska

Na én megyek lefekszek!!
Ki vagyok nyúlva!

Puszi mindenkinek!!!

Jó Éjt!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Kíváncsian várjuk a vérvétel eredményét, Szilzi, és szorítunk, hogy jó legyen!!!! :idea: :idea: :idea:
Na, jó húslevesezést meg bulizást, szevasztok, megyek a Gy.-hoz! Puszi, jó éjt mindenkinek! :D :D :D :D Holnap nem sokat jövök, mert kreatívkodok (remélem)! :D :D :D :D :D
Hétfőre mindenkinek megy a drukk! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Hát akkor haza se kéne már menned, hanem munkából buliba :D
Jó, mindenképp tali már valamikor!

KépKép

KépKép
nadina01

GRATULÁLOK

Kép
szilzi

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!! :D :D :D :D :D
muzsuzska

Köszi!!!!

Sosem hittem volna, hogy nem halok meg ha nem dohányzom!!!!!!! :wink:
muzsuzska

Én is gratulálok Zsuzsi!!!

Mindenkinek jóéjt, aki pihizni megy.
Én is megyek lassan készülődni.

KépKép

KépKép
nadina01

Jó éjt a lepihenőknek! :D

Munkából buliba???? És a fürdés? Hajmosás? Kiöltözködés? Amennyit én bulizni járok, legalább megadom a módját! :lol: :lol: :lol:

Már nem is hiányzik Zsuzska?

Kép
szilzi

A piros szöveget akartam aláhúzni, de mindegy :?

KépKép

KépKép
nadina01

Tegnap anyám buliján mindenki dohányzott és észre sem vettem, nem is zavart csak amikor valaki megkérdezte ,hogy hogy bírom? Na akkor éreztem hogy nagyon rá tudnék, de gyorsan elhessegettem a gondolatot......
muzsuzska

Edina jó bulit!!!!!!!!! :wink:
muzsuzska

Kösszi.
Tényleg gratula neked a cigi miatt, főleg, hogy bírod, ha körülötted dohányoznak. Én, mikor leszoktam kb. 1 hónapig nem mentem sehová, ahol dohányoztak :lol: És még most rengetegszer eszembe jut. Sőt néha azt álmodom, hogy rágyújtok és arra ébredek, hogy hogy lehettem ilyen..... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ha mindenki lelépett én is megyek! :roll:
muzsuzska

Tegnap én is azt álmodtam, hogy cigizem, fel is ijedtem, de sajna nem volt semmi. :D :D :D :D
muzsuzska

Még jó, hogy nem gyújtasz rá alvás közben :lol:
Na megyek én is, készülök.
Pusszi

KépKép

KépKép
nadina01

ezt nézzétek meg:

http://metropolita.hu/?p=12881
muzsuzska

Zsuzska, nagyon ügyes vagy! Most átadhatod nekem az erőd! :lol: :lol: Ugye már nem is fogsz visszaszokni? :roll:

Kép
szilzi

Megnézted? A 8.ikres anyuka pocakja........ :shock:

Egyenlőre nem...............
muzsuzska

Erőm az nics sajna, Királyfi erősitett!!!! Nélküle nem ment volna! Imádom, annyira jó hogy leírhatatlan!!!!
muzsuzska

Nem bírja megnyitni ez a dög, de otthon mindenképp megnézem! Hihetetlen, nyolc gyerek!!!! :shock:

Legyél valahogy erős és ne is szokj vissza! Királyfi??

Kép
szilzi

Zsuzska, Te hogy tervezed? Ha meglesz a beültetés, Te már otthon is maradsz táppénzen? Bár Te vegyszerekkel dolgozol, szerintem nem is dolgozhatnál, nem?

Kép
szilzi

3 műszak plusz vegyszerek nem igazán kéne, de én mindenképp veszélyeztetett terhes lennék, úgy hogy ilyenen nem is gondolkodom.......
muzsuzska

Tényleg a három műszak is gáz... és Te tényleg veszélyeztetett lennél illetve leszel! :wink:

Én nem tudom mit fogok tenni... De ezen még kár gondolkodni nekem úgy hogy időpontom sincs... :roll:

Kép
szilzi

A Tapolcai lombilkos ismerőseid hogy csinálták? Mert én most olvasgattam egy lombikos topikot, ott mindenkinek megmondta az orvosa, hogy mit ajánl.

Kép
szilzi

Ettem egy falatot, ráálltam a mérlegre(tartom) bevettem a gyógyszereket, holnap reggel fogy a 2.doboz fogamzásgátló!!!! :wink:
Gondolkodom mit főzzek holnap, húsileves az biztos, mert megkívántam tőled! :wink:
muzsuzska

Mostanában mindenkit túlstimulálnak, de ők kismamik is lettek! :shock:

Szilvi, én nem akarok ennyire előre szaladni.......... :oops:
Én most takarékra tettem az agyam, főnökömnek is mondtam nem fizetnek azért,hogy gondolkodjak....... :?
muzsuzska

És Te hány óráig fogod főzni? Én még lasagnet csinálok, vagy sütök husit, vagy rakott krumplit...

Kép
szilzi

És Te hány óráig fogod főzni? Én még lasagnet csinálok, vagy sütök husit, vagy rakott krumplit...

Kép
szilzi

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?