Szegény Gy. most végzett. Szerintem éhen fog halni. Csak sütit evett. De kifestette még a konyhát is. Most fürdik. Elpakolok az ágyról, hogy le tudjon feküdni. Aztán szerintem én is megyek hozzá.
Igen hétfőn Kaáli... Most kezdek parázni... Már mgvan a 3. napi vérvétel eredményem, de nem kérdeztem meg telefonon, majd hétfőn. Citológiát, uh-t csinálnak.
Az a baj Edina, hogy én két napja itt rohadok meg az irodában... És kb kilenc mire hazaérek... És én tényleg csak kocsival tudnék menni, mert az A. nincs itthon De egy talit már tényleg összehozhatnánk!
Kíváncsian várjuk a vérvétel eredményét, Szilzi, és szorítunk, hogy jó legyen!!!! Na, jó húslevesezést meg bulizást, szevasztok, megyek a Gy.-hoz! Puszi, jó éjt mindenkinek! Holnap nem sokat jövök, mert kreatívkodok (remélem)! Hétfőre mindenkinek megy a drukk!
Tegnap anyám buliján mindenki dohányzott és észre sem vettem, nem is zavart csak amikor valaki megkérdezte ,hogy hogy bírom? Na akkor éreztem hogy nagyon rá tudnék, de gyorsan elhessegettem a gondolatot......
Kösszi.
Tényleg gratula neked a cigi miatt, főleg, hogy bírod, ha körülötted dohányoznak. Én, mikor leszoktam kb. 1 hónapig nem mentem sehová, ahol dohányoztak És még most rengetegszer eszembe jut. Sőt néha azt álmodom, hogy rágyújtok és arra ébredek, hogy hogy lehettem ilyen.....
Zsuzska, Te hogy tervezed? Ha meglesz a beültetés, Te már otthon is maradsz táppénzen? Bár Te vegyszerekkel dolgozol, szerintem nem is dolgozhatnál, nem?
Ettem egy falatot, ráálltam a mérlegre(tartom) bevettem a gyógyszereket, holnap reggel fogy a 2.doboz fogamzásgátló!!!! Gondolkodom mit főzzek holnap, húsileves az biztos, mert megkívántam tőled!
Mostanában mindenkit túlstimulálnak, de ők kismamik is lettek!
Szilvi, én nem akarok ennyire előre szaladni.......... Én most takarékra tettem az agyam, főnökömnek is mondtam nem fizetnek azért,hogy gondolkodjak.......