Meg ami csak most jut eszembe.
Lidike,
Most látom csak a leendő korkülönbséget. Egy kicsit összeugrott a gyomrom a gondolattól.
Tabati,
A nagy titkolódzás annyi, hogy sokkal kevesebbet netezek, van egy csomó melóm.
Bébimozgás:
Az első kettőt már kb a 14. hét felé éreztem, de most elől van a méhlepény, így jóval később, csak a 18 felé kezdett beazonosíthatóvá válni bébike, pedig többedik terhességnél általában korábban szokott. Meg vannak udvarias babák is, akik nem akarják szétrúgni a bordáidat, pedig odakint igencsak virgonc bébik lesznek.
Ikoka,
A terhesség lazítja az izületeket meg egyébként is átrendeződnek a csontok egy kicsit. Próbálj nem ráfeküdni a combízületre, mert ha hajlamos vagy rá, - mint én - akár olyan kellemes is lehet, hogy nem tudsz lábra állni. Ha egy picit has felé fordulsz, már nem lesz gond, ebben tud segíteni a szopis párna, mert arra rá tudod tenni a lábadat és kb még kényelmes is lehet.
Boo,
Én azt hittem, hogy mivel 4 magányos hónapom lesz egyeske előtt munka nélkül, majd jó sok mindenre jut időm. Merő ábránd.
Tabati,
Az amnio egy vagyonba kerül, veszélyes, az AFP meg azért mégiscsak egy jó irányadó az UH-val együtt. De túlértékelni azért nem szabad, hiszen nem az AFP mutatja a Down kórt, hanem sok Down kórosnak eltérő az AFP-je, de amellett még kell más is. Már ha ez feldobja egy kicsit is az érintetteket.
Adó: