Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a vígasztalást, a pozitív gondolatokat!Megpróbálok nem ezen agyalni, és csak a babával foglalkozni.
peni:ezek után nem panaszkodom. Nagyon sok erőd van, le a kalappal! Ha elkeseredem, csak rád gondolok, hogy neked mennyivel nehezebb, és mégis boldogulsz.
uh:mi csütörtökön megyünk csípő uh-ra. Nálunk csak erre kell menni, és már a kórházból hazajövetelkor megadják az időpontot. Igaz az semmit nem ér, mert állítólag min. 1 órát kell várni, de ez van.
krisz:gratulálok a szép súlygyarapodáshoz!
katuska:nem csodállom, hogy kiborultál. És a baj nem jár egyedül, ez látni. Fele is sok lett volna egy napra. Tényleg jobb lenne, ha kicsit pihennél, és a kajcit máshogy oldanád meg. Már az is szerintem nagy segítség lenne.
bartika:ti sem panaszkodhattok súly terén!

Örülök, hogy újra van tejecske, kicsit irigykedem is.

Én csütörtökön, mikor bejutok végre a városba, mert visszük manót dokihoz, veszek homeós bogyót. Sajna a more milket apa nem engedi megvenni, mert drága, bár szerintem ha azt nézzük, hogy így lenne mivel etetnem a csöppöt, minden pénzt megér, de a homeosat megpróbálom. Ha az sem segít, akkor titokban beszerzem a more m.-et, addig teszek félre rá pénzt. Amíg mindent ki nem próbálok, addig nem adom fel.
erika:sajnálom a pocsék éjszakát és nappal. Átérzem, mert heti 1-2-szer nálam is csinálja a fesztivált. Most pl. 2 napja nappal van cirkusz. ALszik max. 1 órát egész d.u., estére kifárad, akkor meg azért nem tud elaludni. Így viszont semmit nem lehet mellette csinálni, mert max. fél órára köti le a nézelődés, többit végigbőgi. Már beletettem a babyhordozóba is, ott 10 perccel többet elvan, mint a mózesben.

Én viszont rájöttem, hogy nagyon érzékeny a frontokra, utálja a havat, és ilyenkor nem lehet vele semmit tenni, csak elviselni a hisztit.
erzsébet:nagyon édes Nelli baba! Olyan szép lányos arcocskája van!
levegő:én minden nap kiviszem a teraszra, ha csak 15 percre is, de muszáj. Pocsék időben csak az ajtóba teszem, megköveteli magának a levegőt. Lehet, hogy most valaki elítél, de pl. szombaton csak ablaknál levegőztettem nappal. Viszont egész délután csinálta a cirkuszt. Hulla voltam, és hajnali 2kor feladtam. Felöltöztettem, és 20 percre kivittem a teraszra levegőzni. Persze villanyt nem kapcsoltam fel, nehogy hülyének nézzen a szomszéd, hogy babakocsit tologatok éjnek idején. De használt, mert utána aludt 4 órát!
csuklás:manó is minden nap csuklik, min.5ször. És ő is akkor, mikor hanyatt fektetem. Van, hogy elhallgatom, de mikor már negyed órája szenved, és őt is zavarja, kap cicit. Most már rájött, hogy jobban teszi, ha szopizik ilyenkor mert az elmulasztja.
magdolnasz:tuti ez a kép!!!Családi idill...
túrótorta:én nagyon egyszerűt szoktam csinálni. Felteszem a másikba!