A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

bartika:
Szerintem nincs korhoz kötve az uh, pláne, hogy nem a kötelező vizsgálatok közé tartozik. De,ha gondolod, és neked ez késői, megadhatom a számot, ahová mi megyünk. Múlt héten hívtam őket, és 26-ára kaptam időpontot.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Barti: szerintem nem késő, akkor még nyitva a kutacs, be tudnak lesni :wink: egyébként is csak ajánlott, de nem kötelező vizsgálat
Azért érdekes, hogy egy ilyen szülés módja - etetés téma micsoda indulatokat képes szítani :shock: mintha ezen múlna bármi :roll: eszembe jutott egy hasonlat, de inkább kihagyom :?

Csöre
csöre74

Látom, Mágnes, együtt írtunk :lol:

Csöre
csöre74

Ja, Csajok, volt valakinek babapocifájás a fitolak teától? Most arra gyanakszom... egyelőre tesztelek. Eddig laktoherb volt, az nem okozott gondot, de már úntam.

Csöre
csöre74

Helló!

Megjöttünk a védőnőtől, meg a dokitól. 4530 gramnál járunk, nagyon megdicsérték, hogy milyen erős kisfiú. Viszont taknyos lett. Orrspray, orrcsepp. Elmentünk a gyógyszertárba, és azt hittem lemegyek hídba. 8500 Ft-ot hagytam ott. :shock: Igaz, minden kifogyott a tápszertől a popsikrémig. Hogy győzi ezt az, akinek kevesebb a pénze. Jó, a mienk se sok, de azért vannak, akinek ennek töredéke van egy hónapra.

Bartika: :D Örülök, hogy kezdenek jól menni a dolgaid. Szóval fejlődési ugrásuk van a babócáinknak. Az enyém is csak fal és ordít, ha csak a megszokott mennyiség van.

Peni: klassz csaj vagy! Biztos nehéz lehetett 5 hónapos terhesen, meg most is, de nagyon bátor vagy. Nekem volt olyan, hogy fiatalabb koromban a szakítástól is féltem, mert megijedtem az egyedülléttől, te meg két gyerekkel is állod a sarat. Büszke lehetsz a tartásodra! Ne válszolj, ha nem akarsz: legalább látogatja az exed a kisbabát? A szüléskor is egyedül voltál?

Katuska: Máté, mint szoptatós anya :lol: :lol: Jót nevettem!!!

Mágnes: aki ezért lenéz bárkit is, nem ősanya, hanem őstahó!!!! :evil:

krisz78

csöre:
Fitolacos jelentkezem!! Abba is hagytam!
Ja és nem is írtam, de tegnap éstegnap előtt brutál éjszakánk volt megint. Elkezdtem gyanakodni a tepertőkrémre, és tegnap este nem ettem. Eredmény: Beni Este fél 8-1-ig egy huzamban aludt, utána 4-kor és 7- kor kelt enni, de nem volt pocifájás!!!

krisz: őstahó.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bartika: Ti hova mentek koponya uh-ra? Nekünk a Madarászt mondta a gyerekdokink, és adtak is időpontot márc. 2-re. Igaz, fizetni kell érte. Vagy ez mindenhol fizetős, mert nem kötelező? Ha kell, előkeresem a telefonszámot! Később tudtam meg, hogy talán az Uzsokiban is csinálják. Te oda jelentkeztél be?

krisz78

Mágnes! Te írtad a mogyórós tortár, ugyi? Feldobod léccike a másik topikra?
Manócska! Nagyon guszta a tejszínes husi, meg is csinálom a héten. :)
Megjött a hasfájásra a csodaszerem Brüsszelből. Igaz mi nem vagyunk egyelőre hasfájósak, de nem is mertem eddig semmit enni, ami züldség. Most meg merem próbálni. :)
Kér valaki tesztet? Két üveggel kaptam. Ki a leghasfájósabb a csapatban? :roll:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Köszi, Mágnes, akkor már el is felejtettem, hogy van fitolac! Tepertőkrém: hm... de szeretem egy kis lilahagymával :oops: :lol: de sajnos nem bírja az epém :(

Krisz: szépen nő Ádám baba :D
gyógyszertár: na igen, múltkor én is 7700-at fizettem, pedig tápszer sem volt :(

Csöre
csöre74

Krisz! Nekünk a dokink a Bethesdát adta meg, szerintem ez attól függ, hogy hol laksz, hova tartozol. Ha nem késő és nem maradunk le semmiről, akkor nekem mindegy mikor megyünk. :roll: Csípőszűrés pedig itt az Örsön lesz, oda március elejére kaptam időpontot. Nem is tudtam, hogy nem kötelező...
Helyesbítek: mogyorós tortát... :oops:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Én tegnap 4900 g-t mértem... :oops: Havi egy kiló hízás. Hát éhezni nem éhezik ezek szerint. :roll:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mi a Tűzoltó utcaiba megyünk, ez is fizetős.

tortát felteszem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Moffli, sajnálom, hogy a férjed így viselkedik. Nem szép tőle, Te pedig még jobban kimerülsz és kiborulsz, ami nem tesz jót sem Neked, sem a picinek. Nem tudjátok megbeszélni ezt a dolgot?
Ja, és persze, hogy jó anya vagy!!!

Mágnes, a kormány okos javaslatait inkább nem is kommentálom.

Katuska, nem semmi reggeled volt. Remélem, azóta jobban vagy!

Peni, klassz csaj vagy!

UH: nekünk 4 hónapos korban (május eleje) kell menni kontrollra, de már most kell időpontot kérnünk, mert az áprilisi időpontok nagyon fogynak :shock:

Kép
petne

Sziasztok!

Nekünk a Budai Gyerekkórházba adott beutalót az orvos, csípő+UH-k. De nem mondta, hogy fizetős lenne. Március 16-ra kaptunk időpontot.

Peni: Le a kalappal előtted!!!

Bartika: az én lányom is most ájult be Vivaldira :)

Tanácsot, ötletet kérnék! Reggel tele a mellem (ma leszopott 90et és még fejtem ugyanabból 100-at!), de délutánra elfogy, nem termelődik. Pedig iszom teát, sört, vizet. 4-5 óra fele a lefejtet kapja, utána táp van nálunk is. Szerintetek mitől lehet???

Bocs, hogy nem reagálok mindenre, de általában az olvasásig jutok csak. :oops:
magdolnasz

Mágnes, mikor mentek, mert kedden megyünk a MÁV-ba csípőszűrésre negyed háromra. Ha aznap mentek délelőtt tuti itthon vagyunk, a többi nap bármikor ok.

Katuska, nekünk is olyan éjszakánk volt, hogy hajnali 3/4 kettőkor felkelt enni, ami ráadásul úgy zajlott, hogy egy akkora adagot bukott rám vissza, hogy mindketten öltözhettünk át. Néha megijedek ilyenkor, de gondolom, annyi levegőt nyelhetett, hogy ami előtte volt küldte azt is. Csak sajnos szinte amit megevett szerintem ki is jött.
Utána persze totálisan felébredt, és hajnali 4 ig szórakoztattam. Vagyis inkább ő engem, mert én aludtam volna a fotelban. Ő meg néha nekiállt sírni, amúgy bealudt, de ha letettem rögtön felébredt. Aztán 4-től 5 ig 10 perceket aludtam, mert letettem, csak a cumit kellett neki adagolni. Aztán végül negyed hatkor adtam neki enni. Addigra meg olyan fáradt voltam, hogy visszaaludni nem tudtam. :?
Szóval gyakorlatilag hajnali kettő óta fentvagyok.

És a drága most is nézelődik, néha beszól, hogy unatkozik, sír egy sort, de nem aludna ám el.
Nagyon gondolkozom ezen a hordozókendőn. Szerintetek a kenguru ugyan olyan, mert azt el tudnám kérni a barátnőmtől. Vagy még abba nem is lehetne betenni.

Peni, nem semmi amit írtál, fel a fejjel előtted.

Kép
Kép
cs_erika

Erika:
hétfőn megyünk, de megyünk csütörtökön is, csak akkor koponya uh-ra.. Szóval amelyik nap neked a jobb :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zene: az én gyerekem a Vuk dalra nyugszik meg. De csak, ha én énekelem. Néz rám nagy szemekkel. Pedig rettenetes a hangom. Lehet, hogy azért marad csendben, mert ilyen borzalmasat nem mindig hallhat. :lol:

Erika: sajnálom a rossz éjszakát. Tudsz napközben pihenni?
Én nem igazán tudok, mert tuti akkor kezd el csörögni a telefon.

krisz78

Sziasztok!

Peni: hát le a kalappal!!! Fantasztikus csaj vagy!!! (Én meg közben össze-vissza szégyellem magam, hogy néha milyen bolhavesényi dolgokon problémázok :oops: )

Bartika: örülök, hogy helyreállt a tejcsi!!! És hogy Ádi jobban van!! MArtin a Sláger rádióra aludt be :lol:

Krisz: sajnálom a takonykórt!!! Mi hála, még megúsztuk!

Hanna: itt akkora hó van, hogy Apa munkába menet lábszárig süllyedt benne, ki sem tudnám tolni a kocsit...dettó ugyanez van a teraszokon :(

Itt volt védőnéni, dokinéni, Martint tetőtől talpig megmustrálták, lemérték, minden ok, 5 centit nőtt! :D A dokinéni elbeszélgetett vele, a kis tündérem meg mosolyogva gügyögött neki :lol: Olyan édes volt, kérdezte tőle a dokinéni, hogy mesél-emég valamit,újabb magyarázás, végül, hogy és akkor álmodott-e még valamit...Azt hittem,megzabálom :D

KépKép

KépKép
kata8110

Ja, és primán bevált a Nandu kendő, Martin hiszti közepette is 10 perc alatt bevágja a szundit benne!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Hol laktok ti, hogy akkora a hó??? :shock:

Erika! Sajna a kengurú csak kb. 3 hónapos kortól használható, amikor már tudja tartani a fejét és erősebb a gerince. A kendő azért más, mert totál be van bugyolálva a feje is. Nekem is volt olyan hajnal, amikor már kínomban betettem kendőbe ott elaludt, de én is kóma voltam, így kendőstül aludtunk, én a hátamon (ekkor már az sem zavart, hogy a csomó benne a hátamban... :roll: ) és ő meg a hasamra kötve aludt. :lol:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Krisz, eddig nem tudtam pihenni, mert amint leraktam Zsófit nekiállt sírni. Kb mostanra aludt el, szóval mindjárt ki is használom az időt az alvásra.
(úgy vasaltam, hogy kézben volt, mert nem volt hajlandó feküdni. Aztán végül letettem nézeldött egy órácskát magában, és most alszik, de nem tudom, hogy miért kell a műsor, amikor nyilvánvalóan fáradt)

Mágnes, gyertek hétfőn, és akkor el tudod kezdeni hamar.

Kép
Kép
cs_erika

Hol lehet beszerezni ezt a kedőt?

Mágnes, priviben küldöm a címet.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok vagyom ám én is csak alig jutok géphez mostanság :wink: látom szépen nőnek a lurkók Nellus is hízott mostmár 1 kg-ot és 3700g mostmár :D nálunk is tegnap este járkálás volt 11-ig sehogy nem volt jó neki aztán 11-kor nagy nehezen letettem és aludt fél 4-ig :D Kép Manócska
erzsebet0312

Lányok, köszi Apa témában amiket írtatok. Erika, abban lehet valami, amit Te írtál, mert párom szuper apuka szeretne lenni, és azzal, hogy nem tudja Bálintkát megnyugtatni, úgy érzi, hogy ő nem jó apa, ami zavarja. Ezt lehet, hogy érzi Bálint is, és így aztán ez egy ördögi kör. Egyébként egy szavam se lehet a páromra, mindent megcsinál Bálintka körül (pl. a fürdetés az ő feladata), nekem is sokat segít, remélem ahogy egyre jobban megismerik egymást, ez a sírás probléma is magától megoldódik.

Katuska: sajnálom a rossz éjszakát :evil: Ma nekünk is szörnyű éjszakánk volt, biztos a hóesés :evil:

Peni: le a kalappal, én Apa nélkül nem tudom, hogy oldanám meg a dolgokat

Levegőztetés: hál istennek én a teraszra ki tudok menni Bálinttal, az elég nagy is és szélvédett, így mi sokat vagyunk kinnt, Bálint imád a friss levegőn aludni.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Bartika: Budakeszin lakunk a Vadaspark mellett :wink: Tudod, itt a 'hegyen' miléyenek az időjárási viszonyok! :lol: :lol: :wink: Ja, és a link amit felraktál a kendőzésről szuper, olyan könnyen köthető és a gyerek is élvezi! :D

Erika,gyakorlatilag minden bababoltban lehet kendőt kapni, az árak is szinte egyformák, speciel én itt rendeltem:
http://www.babyaruhaz.hu/baby-reszlet.p ... menu=6&kat

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: csodaszép a leányzó!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: köszi :D
erzsebet0312

Erzsébet: Nelli gyönyörű!

Moffli: hatalmas ölelés neked! Most már egyre könnyebb kell, hogy legyen, ezekből a szempontokból az első 6 hét a kritikus!

Krisz: sajnálom a náthát! Jobbulást!

Peni: csodállak!!!!! :shock: Le a kalappal, tényleg!!!

Belga csodaszer: ha van tapasztalat, kérlek, meséljétek el- nálam még bontatlanul megvan az üveg- elmúlt a hasfájás, mire megérkezett.

Apa segítsége: iszonyatos mázlista vagyok- nálunk apa lelkes, pelenkáz, játszik a gyerekkel, sőt, egy-két nyugatási módszert ő talált ki (rockzenére fenékrázás, illetve a térdhajlítgatós módszer, amitől mindig annyira megdöbben Viola, hogy még a nagy hisztinél is befogja a száját)... Ja, és az ő bő ujjú fehér pólóját lehet legjobban rágcsálni cicipótlékként...

Terhesvitamin: képzeljétek, megromlott a 90 szemes Gravidám- pedig 2010-ig jó kellene, hogy legyen! Fekete foltok keletkeztek rajta, elkezdett bomlani. Tök gáz, megyek venni Elevitet...

Ősanya: Nem tudom, de mostanában a tévék tele vannak olyan műsorokkal, amik arról szólnak, hogy a túl hosszú ideig szopizó gyerek és a még mindig a szüleivel alvó csemete hogyan zúzza szét a családi életet, és hogy lehet erről leszoktatni... szóval mintha elindult volna az ellenkampány is. Gondolom, arany középutat kéne megtalálni, ami jó a gyereknek, az anyának és a családnak is.

Tegnap Viola álomjó gyerek volt, ma viszont totál nyüzsi: vagy a havat nem bírja, vagy a keddi napokat (egy hete ugyanez volt a műsor), vagy a tegnapi lencsefőzelék ebédet...

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sziasztok!

Erzsébet: nagyon édes a babád és aranyos ez a bojtos sapi :D

Bartika: én csütörtökön megyek az Örsre csípőszűrésre és márc 23-án Uh-ra a Bethesdába de Nekem nem mondta a gyerekdoki hogy fizetős lenne- majd meglátjuk. 12 órára kaptunk időpontot-remélem nem kell sokat várni mert nem szeretném ha babó elkapná az influenzát!

Maszatmanó:sajnos mindennek romlik a minősége de vitaminról ilyet még nem hallottam :?

sahli

A csuklások Nálunk megint mindennaposak- szegénykém úgy küszködik!
Van valakinek még hasonló problémája?

sahli

Sahli: az én kicsim is csuklik naponta 2-3 alkalommal tuti.....az orvos azt mondta nem baj. Engem is aggaszt azért néha......

Lányok, aranyosak vagytok, már megbartákoztam az új helyzettel...ez van. Nem kesergek nincs miért, van két gyönyörű egészséges gyerekem, fiatal vagyok, egészséges értelmes fiatal nő.........rosszul választottam párt......de a világ nem áll meg :wink: . Persze nem mondom , hogy nem álltam többször az őrület határán, nem voltam rohadt magányos...és szomorú de amióta Zétény megszületett annyi a tennivaló, hogy nincs időm sajnálni magam:-). Várom a tavaszt....és igyekszem nagyon pozitívan állni mindenhez....most jöttem rá, hogy milyen sok barátom van például:-).
KRISZ: igen jár az apuka látogatni a fiúkat, heti 5-6 nap itt van, van amikor csak fél órát van amikor többet, játszik a nagyobbal, néha fürdeti a kicsit...........szereti őket.

Hát nem így terveztem az életemet............

Ma viszem Zétényt a dokihoz mert hiába adom a c vitamint nem javul sokat a helyzet. Igaz nem is romlik gondolom ez is eredménynek tekinthető. Nem lázas, de picit köhög meg taknyos....
Kíváncsi leszek mit mond!

Lányok tud valamelyikőtök túrótortát csinálni? Valami könnyebb verzióra gondolok amivel nem kell órákat a konyhában robotolni.....
Készítenék egyet.......osszátok meg velem legyetek kedvesek ha van receptetek!
Köszi!!

KépKép
peni

Bartika! Örülök, hogy a szopi helyreállt!
Ha nincs semmi probléma nem késő az UH, viszont ha van, azt minél korábban fedezik fel, annál hatékonyabban lehet kezelni. Ezért szerintem elég késő!
Én szivesen kipróbálnám hasfájásra azt a csodaszert, ha nem kell neked mind.

Erika! Sajnálom a rossz éjszakát!

Hanna! Többnyire minden babakocsihoz lehet venni esővédőt nem olyan vészes összegért. Én javaslom szerezzetek be egyet, mert nagyon hasznos tud lenni! Én még most a 2 éves gyerekkel is használtam.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erzsébet: nagyon szép a kislányod! Udvarolhatunk? Itt az udvarlóról egy tegnapi fotó:

Kép

krisz78

Na, újra itt...

Erről tudtok valamit?
http://www.bohem-mama.hu/kollekcio

Ez olyan jónak tűnt.

Gyönyörű Nelli baba!!!!!

Krisz! Jobbulást Ádámnak!

Enikő! A sport részhez van esővédő, de a mózeshez nincs. Szerintem nem is lehet kapni. :roll:

Peni! Most azt hiszem, leírhatom: fasza csaj vagy! :wink:
Túrótorta.... na, az jó lenne....
Tényleg, gyors recepteket dobhatnánk fel a receptesbe.
Gondolom mindenki időhiánnyal küzd.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Erzsébet! De édes Nellike!

Nálunk az UH-k ingyenesek és a gyerekorvos már 2 évvel ezelőtt is magától írta fel. Én mostanig azt hittem ez kötelező, mert sajnos vannak dolgok, amik itt derülnek ki!

Csuklás! Milán akkor csuklis, ha kaja után a hátára teszem, egyébként nem szokott.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hanna! Próbáltad a mózesre rátenni, mert többnyire arra is jó szokott lenni?!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

mogyorótorta recept fent :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna:
ez nagyon tetszik! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Egy kedvenc kép:

Kép
magdolnasz

Túrótorta recept helyett feltettem egy mennyei túrós sütit, amit lehet tortaformában is sütni, nem hiszem, hogy a forma elrontaná... :)
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Túrótorta: olyan gyümölcsösre gondolsz, Peni? Olyat tudok csak :roll: mindjárt dobom...

Hanna: nem ismerem, de jónak tűnik... Kéne egy hely, ahol az ilyen kütyüket ki lehet próbálni a gyereken, és azt megvenni, ami mindkettőnknek jó :roll: :)

Csajok hó ide vagy oda, mi kimentünk... le kellett volna lapátolnom a járdát, mert ugye vidéken ez a módi... de nem jutottunk el odáig. Egy ideig elvoltunk, de aztán be kellett jönni... mint kiderült, egy jó szaftos büfi miatt :roll: :?
Nálunk egyébként olyan 10 cm-s a hó.
És baromarcúak itt az ablak alatt túráztatják a car kétüteműjüket, mögé kötve 2-3 szánkó, és úgy húzza :shock: ön- és közveszélyesek! A traktorral majdnem belehajtott az árkunkba :evil: (na és elérte, hogy kikeljek magamból :evil:)

Csuklás: mint Zéténynél: napi 2-3... és kezdi zavarni :(

uff... na, takarítok, bukott egy cifrát :(

Csöre
csöre74

Köszi a recepteket Csajok!

Édes nagyon Nóra baba! Mekkora haja van!
Olivér kopaszodik. :oops:

Csuklás: Olivér is csuklik, de ő a pocakban is.
Egy "régi" videó: http://www.indavideo.hu/video/Csuklas_4

Kép
hanna30

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a vígasztalást, a pozitív gondolatokat!Megpróbálok nem ezen agyalni, és csak a babával foglalkozni.

peni:ezek után nem panaszkodom. Nagyon sok erőd van, le a kalappal! Ha elkeseredem, csak rád gondolok, hogy neked mennyivel nehezebb, és mégis boldogulsz.

uh:mi csütörtökön megyünk csípő uh-ra. Nálunk csak erre kell menni, és már a kórházból hazajövetelkor megadják az időpontot. Igaz az semmit nem ér, mert állítólag min. 1 órát kell várni, de ez van.

krisz:gratulálok a szép súlygyarapodáshoz!

katuska:nem csodállom, hogy kiborultál. És a baj nem jár egyedül, ez látni. Fele is sok lett volna egy napra. Tényleg jobb lenne, ha kicsit pihennél, és a kajcit máshogy oldanád meg. Már az is szerintem nagy segítség lenne.

bartika:ti sem panaszkodhattok súly terén! :lol: Örülök, hogy újra van tejecske, kicsit irigykedem is. :wink: Én csütörtökön, mikor bejutok végre a városba, mert visszük manót dokihoz, veszek homeós bogyót. Sajna a more milket apa nem engedi megvenni, mert drága, bár szerintem ha azt nézzük, hogy így lenne mivel etetnem a csöppöt, minden pénzt megér, de a homeosat megpróbálom. Ha az sem segít, akkor titokban beszerzem a more m.-et, addig teszek félre rá pénzt. Amíg mindent ki nem próbálok, addig nem adom fel.

erika:sajnálom a pocsék éjszakát és nappal. Átérzem, mert heti 1-2-szer nálam is csinálja a fesztivált. Most pl. 2 napja nappal van cirkusz. ALszik max. 1 órát egész d.u., estére kifárad, akkor meg azért nem tud elaludni. Így viszont semmit nem lehet mellette csinálni, mert max. fél órára köti le a nézelődés, többit végigbőgi. Már beletettem a babyhordozóba is, ott 10 perccel többet elvan, mint a mózesben. :lol: Én viszont rájöttem, hogy nagyon érzékeny a frontokra, utálja a havat, és ilyenkor nem lehet vele semmit tenni, csak elviselni a hisztit.

erzsébet:nagyon édes Nelli baba! Olyan szép lányos arcocskája van!

levegő:én minden nap kiviszem a teraszra, ha csak 15 percre is, de muszáj. Pocsék időben csak az ajtóba teszem, megköveteli magának a levegőt. Lehet, hogy most valaki elítél, de pl. szombaton csak ablaknál levegőztettem nappal. Viszont egész délután csinálta a cirkuszt. Hulla voltam, és hajnali 2kor feladtam. Felöltöztettem, és 20 percre kivittem a teraszra levegőzni. Persze villanyt nem kapcsoltam fel, nehogy hülyének nézzen a szomszéd, hogy babakocsit tologatok éjnek idején. De használt, mert utána aludt 4 órát! :lol:

csuklás:manó is minden nap csuklik, min.5ször. És ő is akkor, mikor hanyatt fektetem. Van, hogy elhallgatom, de mikor már negyed órája szenved, és őt is zavarja, kap cicit. Most már rájött, hogy jobban teszi, ha szopizik ilyenkor mert az elmulasztja.

magdolnasz:tuti ez a kép!!!Családi idill...

túrótorta:én nagyon egyszerűt szoktam csinálni. Felteszem a másikba!

Kép
moffli82

Erzsébet, Nelli nagyon helyes baba.

Sahli, mi az Őrsön voltunk csípő UH-on (nem tudom titeket miért a Bethesdába küldtek, minket meg miért az Őrsre). Nem tudom, hogy a csípőszűrés ugyanott van-e, ahol az UH, de nekünk kb. 5-10 percet kellett várni. Ne lepődj meg, hogy rengetegen vannak, attól függetlenül nagyon gyorsan megy a dolog.
Csuklás nekünk is van majdnem minden nap, de van, hogy naponta többször is. Én szerencsére nem látom rajta, hogy szenvedne, teljesen nyugodtan viseli a dolgot, már olyan is volt, hogy majdnem bealudt közben.

Krisz, Ádám gyönyörű.

Magdolnasz, nem csodálom, hogy ez kedvenc kép. Tündéri!

Kép
petne

bartika31!
Örülök, hogy ízlett. Annak idején én a sógornőmtől tanultam.

Ma egész nap nyűgős a Joel.
Délelőtt szép idő volt ki mentünk sétálni délben, elaludt 1/2 3-ig azóta egy szemet sem aludt.
3 óra óta esik a hó nálunk is lehet, hogy ez a baj.

manocskak

Olyan jót szánkóztunk kint több, mint két órát! Kint volt az egész utca, Petra békésen szuszogott a hordozókendőben:)

Sahli! a csuklásra próbálj neki egy korty szopit vagy vizet vagy egy csepp citromot. Petra is csuklik állandóan. Hidd el minket sokkal jobban zavar, mint őket! egy idő után már nem fog csuklani!
katuska79

Katuska! Szuper lehetett.

Csajok! A DM-es kuponok vannak még 2009-ben is? Tud róla valaki valamit?

Kép
hanna30

szánkóverseny
Kép
Én és Petra...de minket senki nem akart húzni...
Kép
katuska79

Hanna: a pontgyűjtő füzet biztos van, mert én kaptam a héten is pontot, úgyhogy szerintem a kuponok is.

krisz78

Katuska: tök jó volt nektek! :D :D

krisz78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?