A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lillának 4 szemfog egyszerre jön, hát az, hogy érdekesek a napok enyhe kifejezés
Kissé lefáradtam......

De amúgy olyan rohamosan kezdett fejlődni a kifejezése. Persze nem csak szavak, mutogat is :)
meséltem neki, hogy apa repült meg fent szállt a magasban és mutatja a repülőt, meg felfelé az ujjával, hogy a magasban.
a nyuszit, kakast, macit mutatja. A macira egy brummot ki lehet belőle csiholni, most már háp is volt a kacsára, de a macska az tökélyre van fejlesztve :) meg persze vauvau is van.

És emelett kaka, apa, anya, mama, papa, inni, enni, néni, autó, pom-pom, hohoho (a horgász), hó, apó (télapó) (nagyon ritkán mondja) és a sssz a kígyó ez a mai :) hülyéskedtem neki és ez megragadt.

viszont hihetetlen mennyi mindent megért és a könyveiben meg is mutatja.
A múltkor valami koszt leszedtem a cumijáról és mellesleg megjegyeztem, hogy nem ártana már lefertőtleníteni. Erre bólogat. Én meg kinevettem, hogy nem is tudod mit jelent. Erre mutogat a mosogatóra, hogy mossam meg :) végül is majdnem :)

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Dettyk! Kiskolbi! Boldog névnapot! :)

LMóni! Éjszaka milyen volt?
Még tegnap akartam írni, hogy mikor a múltkor Szeli is elég nyügi volt egész este, sírt, tiszta zizi volt, semmi nem volt jó (a fogára gyanakodtunk), akkor adtam neki Viburcol kúpot! Nagyon jó, és homeopátiás. Nyugtató hatású.

Még jövök, csak nem hagy! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt lányok!

Ma éjszaka már jobb volt. Ő is többet aludt meg én is.
Tegnap délben pedig, a játszó bölcsi után 2,5 órára bealudt cicus én meg aludtam vele :oops: :roll:
Egyszerűen nem bírtam volna a napot estig alvás nélkül.
Nem jöttünk rá mi volt a baj, az este nem volt sírás csak bújás meg játék :lol:

Fleur 4 fog egyszerre :?
Kitartás+++++++
Hosszú napok jönnek az biztos.

Regi köszi, szerintem veszek itthonra.
Nem árt ha van, ha már semmi sem segít.

Maggie mindjárt küldöm.
Igen végig viszem a nyarat nagy pocakkal :lol:
De én imádtam pocakosnak lenni és pláne nyáron.
Végigehetem az összes friss hazai gyümölcspalettát :lol: :lol: :lol:
A meleg miatti nyűgösségem meg majd apa végigaszisztálja mint Grétinél :wink: :lol:
Legközelebb csörögj rám ha így jársz és ha más nem megiszunk valahol egy forró csokit vagy kávét :lol:

Dettyk és Kiskolbi boldog névnapot

Silka na rendeződik Liza alvása végre?
Jövőhétre beírt titeket Marika :lol:
Köszi a táblát.
Én az érzelgős liba elsírtam magam amikor láttam, hogy benne vagyunk :roll: :oops:

Sense biztos nem könnyű a két picivel de csodás érzés lehet mégis.

Viranka nem is ti lettetek volna ha minden simán megy :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka! Mi a baj????????????????

Fleur! Talán Lilla segít majd kistesónál. ;)
Én is abban bízok, hogy azért egy kicsit nagyobb korkülönbség ebből a szempontból kedvez. Bár én Szelit szerintem rá fogom tudni bízni Apára vagy a Mamira néha... talán... (Ha...)
A mellkenőcs papírján 2 év van, valóban írja, hogy nyálkahártyára nem kerülhet, de nagyon keveset tettem az orra alá, és anélkül meg nem is tudott volna elaludni... :? Szerintem ettől nem lesz semmi baja! :roll: Ez nem is gyógyszer. Meg akkor nem jó rákenni, ha ki van pirosodva, mert akkor csípheti...

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! ... Ez mellkasra való egyébként... (ezt az előbb lefelejtettem)
Lilla nagyon ügyi! :)

Szeli meg most már egyértelműen mutatja, ha bekakilt. Mutogat hátulra a pelenkájára! :)
A szótárából meg kihagytam múltkor a szia-t. Nagyon sokszor mondja! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

6 óta fenn. :? Bercó most aludt el, szerintem nem tart majd sokáig, de gyorsan jelentkezem, aztán kicsit olvasgatom a szombati jegyzetemet.

Móni! Értem. :wink: :lol: Igen, ebből a szempontból nagyon jó volt nyáron terhesnek lenni, de én öregasszony lévén eléggé megszenvedtem a hőriadókat. Azért az nagyon jó volt, hogy nem kellett sok ruha, meg elég volt egy papucs. Ezek olyan megmagyarázhatatlan dolgok. Kár, hogy még nem tudják megmondani, hogy mi a bajuk. Bercó sem egy egyszerű eset. Olyan anyás, hogy ha már az ajtó felé közeledek borzasztó sírásba, mit sírásba, üvöltésbe tör ki. Kíváncsi leszek a kövi szombatra. Ha legközelebb is így járok, akkor szólok (ellenőrzöm mindjárt, hogy megvan-e a számod). Bár úgy tervezem, hogy inkább eljövök hamarabb. Akkor legalább már 7 órára Debrecenben vagyok. De lehet, hogy egyszer mégis szólok, legalább találkozhatunk. :wink: :lol:

Fleur! Na, Neked sem egyszerű most. Bercónak meg olyan lassan jönnek a fogacskái. Jól elhúzódik mindegyik. Ezt a gyermeki kommunikációt én is imádom. A legédesebb, amikor Bercó telefonál, mondom neki, hogy köszönjön, erre integet. Nem szól bele általában a telefonba, de kiköveteli magának, hogy az ő füléhez is tartsuk oda, ha éppen valakivel beszélek. Ha nincs senki a vonal másik végén, akkor meg karattyol és mondja: havó, havó.
Legújabb tudománya pedig, hogy megmondja a nevét. A hétvégén tanította meg vele Gergő. Csuda édesen mondja, hogy Albe. Tegnap még Rugót is így hívta, pedig mondtam neki, hogy nem úgy hívják. :lol: Irina Ádijának viszont már mondta, hogy Ádi. A keresztlányunk nevét is megtanulta. Nem teljesen, Hanna-ként nevezi. Az egyik mutatóujjacskájával meg megmutatja, hogy 1 éves. :lol:

Dettyk, Kolbi Isten éltessen Titeket!!!! (Dettyk, Te besűrítetted, ill. a szüleid.)

Hú Szelike is milyen ügyes ezzel a mutogatással. Néha Bercó is szól, bár ő, ha érzi a pisit, azt is kakaként jelzi. Ha meg kérdezzük, hogy besz...tál? akkor édesen vigyorog. Regi még meg sem dicsértelek, hogy milyen ügyes és csinos vagy. Én egyelőre visszamentem a karácsony előttimre. Tehát 2,5-3 kilónál tartok.
Nem is tudtam egyébként, hogy Szelikének mi a vez.neve. Így egyben még gyönyörűbb. Nagyon szép a hangzása. :lol:
dmaggie

Még mindig itt. :oops: :lol:
Gondoltam teszek fel néhány képet.

Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Sziasztok!!

Huuu, Maggie, milyen szepek vagytok!!!! Berci tiszta anyukaja!!! :)
Vendég

Maggie! Köszönjük! Nekünk is nagyon tetszik így! ;)
Bercó nagyon ügyi, hogy már a nevét is mondja! :shock: :)
Csini vagy, gyerkők is nagyon helyesek! :)

Voltunk lent boltban, bankban (hát nem fényes nálunk se a helyzet... :?), de ezt most nem részletezem), Szelike meg bealudt a babakocsiban, felhoztam, akkor felébredt, levetkőztettem, betettem az ágyba, betakartam egy pléddel, gondoltam döntse el ő, akar-e még aludni, majd kijön, ha nem, ott is hagytam, nem vártam meg, mi lesz. És visszaaludt simán! :)
Így ő megint később ebédel... Tegnap ugyanis az ölemben aludt el, és azért tettem le... :? Szerintem az idő elnyomja, mert én is álmosabb vagyok mostanában.
Jöhetne a tavasz.
Bár ez a hó most szép! :D
Szelikével el is indultunk, de a 3. lépésnél elsírta magát, hogy mi ez, amitől nehezebb menni? :lol: Inkább beült a babakocsiba! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi
Tegnap nem írtam neked, hogy nagyon szépek a gyerekek és a legkisebb jajj nagyon cukiii.

Dettyk, Kiskolbi BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Móni
Nem lenne annyira vészes, csak állati hisztis, nyűgi. Zéró a tűréshatár mindent azonnal és ha valamit nem engedünk kiakad.

Regi
Lehet :)
Tudom, hogy a Naturland gyógynyövényes (én is szeretem), de hát ki tudja. Én a baby luuf-ra írtam, hogy azt nem lehet csak hátra...de hát kicsit zagyvára sikeredett :)

Maggie
Magadtól keltél 6kor???? Gondolom nem....
Húú de helyes Bercus

Nem azért írom...de végre kialudtam magam....1x keltett éjszaka Lilla és fél 7kor feleszméltem kicsit, amikor Peti odaadta neki a tejet és fél 8ig aludtunk tovább :) olyan jól esett :)

KépKép
KépKép
fleur

Biztos mindenki
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Timi26! Én is meg akartam dicsizni a fotót! Szépek a gyerekek! :)

Fleur! Reméljük, az éjszaka megismétlődik többszörösen! :) +++++

Én nagyon nehezen viselem az éjszakai nem alvást, úgyhogy minden elismerésem, aki utána türelmesen végigvisz egy napot!!! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Azt is akartam mesélni, hogy van baba-mama hastánc ugyanott, ahol a Ringató (és régen is ott voltak nekünk a hastánc óráink), úgyhogy lehet, hogy elmegyünk Szelivel. Elvileg a babák kézben vannak, de hátha Szeli már táncolni is fog. Nagyon hiányzik a hastánc, de az aerobik nekem fontosabb, így az teljesen feledésbe merült, de most újra rázhatom a csípőmet egy kicsit! ;) :lol:
Pénteken megyünk, aztán meglátom, hogy Szeli jól érzi-e magát.
A csapat szinte ugyanaz, mint Ringatón, mert ott találták ki a csajok, hogy lenne igény erre is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nálunk hóembert építeni még mindig nem lehet szerintem, annyi hó nincsen... :? És még a nap is süt... ami nem baj! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dobok két képet,másra nincs időm. :(

Kép

Kép
varga tünde

Sziasztok!

Lányok csak gyors életjel. Beköltöztünk az új lakásba. Minden oké lenne, de éppen most öntötte el a víz a tárolónkat a mélygarázsban. :shock: :shock: :shock: :shock: Oda pakoltunk mindent ami itt nem fér egyenlőre. Könyvek, jegyzetek, gyerekholmi. A kárt majd később tudom meg.... Párom szerint nem vészes, kipakoltak gyorsan. De akkor is jól indul....

Zétus jól van, bár kicsit belefáradt a költözésbe. Még van kipakolnivaló, ha rendben leszünk csinálunk képeket.

folyt. jön valaki.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

javítják a radiátort a fürdőben, csöpög.... :evil: :evil: jövök ha tudok, puszi! Annyira szerencsétlenül indítunk, ez valami szörnyű. :( :(

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna
Beázás, radiátor :evil: de reméljük csak a kezdet ilyen balszerencsés

Tünde
Klassz a torta

Regi
Milyen az a baba-mama hastánc? No erre kíváncsi vagyok :) majd írd le milyen volt

Nekünk most kivételesen pénteken lesz Ringató szerda helyett, de már nagyon várom

Amúgy Ringatósoknak,meg másnak is :)
1234960875.5949.doc
1234960914.528.doc

KépKép
KépKép
fleur

Dettyk,Kolbi!
boldog névnapot :)

KépKép
viranka

Dettyk, Kiskolbi - boldog névnapot!!!!

Maggie - milyen kis csinos vagy 8) És nem vagy öreg :evil: :evil: :evil: Bercónak továbbra is nagyon szép kék szeme van, aranyos kisfiú!

Tünde - hú, micsoda torta :shock:

Rugó alszik, most rengeteg dolgom van :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog névnapot Dettyk és Kiskolbi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon le vagyok maradva...
Mi jól vagyunk, talán Gegit már egészségesnek mondhatom. Szörtyög még, de az orrából nem tudok kiszívni semmit, talán ez már a normális csecsemő szörtyi.
Zsozsi mániája a rajzolás lett, és be nem áll a szája. Szerintem simán versenyre kelhetünk Lizi 100 szavával.

Sense!
Elfelejtettem válaszolni, már nem vérzek, de még minimális valami barnás maszatolás van.
Holnap megyek 6 hetes kontrollra, viszem Gegit is.

Az éjszakáink jók, Gegi 2x szopizik, és rögtön bealszik. Zsozsi párszor kel, általában inni, de tudok aludni szerencsére.

Két napja nem szédülök, iszok, mint egy bolond.

A képek nagyszerűek, olyan jó látni, hogy fejlődnek babácskáink.

Tali: Nekünk úgy néz ki mindegy, mikor lesz. :)

Egyelőre ennyi, most fürdetés van, mennem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hathetes kontroll, rohan az idő :shock:

Zsófi olyan jól elalszik az új ágyában, lefektetem, mellé fekszem, elmesélem neki, mit csináltunk aznap, ő vigyorog, meg kiegészíti, aztán egyszer csak bealszik :lol: Ma meséltem neki, hogy reggel voltunk szánkózni, erre mutatott ki, és rávágta, hogy Apa :D
Az ő szókincse is iszonyatosan nagy, egyszer össze akartam írni, de már nem ment :) Ja, meg újabban szeret fényképeket nézegetni, és mondja, hogy kik vannak rajta, A múltkor az esküvői videónkat nézte :D Rajzolni mi úgy szoktunk, hogy mutogatja a papíron, hogy hova és mit rajzoljak: cica, ott is, csiga, ott is, autó, ott is :)

Na most megyek pihenni, a hasfájás nem múlik :?
Vendég

Sziasztok,
ma voltam védőnőnél, vérvételen, kicsit kimozdultunk, szép idő volt.
Péterke élvezi a havat, kesztyű nélkül megfogja, mutatja, hogy hideg, mtaajd gyorsan lerázza a kezéről :D

Mesi de jó felőled hallani:-) örülök, hogy jobban vagytok!!!!

Miléna :evil: csöpögő radiátor, elázott cuccok. Remélem nem lesz nagy a kár!

Tünde azta! micsoda torta!

REgi érdekes lehet a baba mama hastánc, úgy irigyellek, hogy ilyen kis pörgős vagy! én nagyon el vagyok lustulva itt a nagy semmi közepén.

Maggie Bercó már mekkora nagyfiú! majdnem meg sem ismertem, akkorát nőtt :shock:

Fleur, nálunk is egyszerre nyomult mind a 4de nagyjából túl vagyunk rajta, 3 tuti kint van. A védőnőm mondta, hogy a legjobban a szemfogak viselik meg a gyereket.

Heni
KépKép
heni81

Köszönöm a névnapi köszöntéseket (is) :D !
Kép

Kolbi, sok boldog névnapot, druszám :D !

Próbálok jönni és írni, de ahogy Regi írta, Panka is tiszta zizi az utóbbi napokban :? ...nagyon taknyos, de nincs rosszul, nem lázas, csak baromi hisztis...ha van egy-egy percem, ideosonok, de már jön és húz, és kapaszkodik, és visít :roll: .

Puszi :D !
dettyk

Jó napot :evil:

tippeket kérnék,mi a fenével tudnám a hajnal 4 előtt frissen és üdén felkelő fiamat visszaaltatni?
Ja és nem korán feküdt le este,8 után aludt el :shock: :roll:

:arrow: összeszedem magam és irány az ovi :?

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Beni tortája csúcs!

Miléna! Ez nagyon bosszantó! Remélem, hogy fordul a szerencsétek!!! ++++++++

Fleur! A baba-mama hastánc az anyukáknak szól, nem a gyerekeknek, az tuti. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy a pici babásoknak milyen lesz... Szelinek biztos tetszeni fog, hogy csörögnek rajtam az érmék! :lol: Persze ha nincs el Szeli, akkor nem megyünk többet, de lehet, hogy ellesz. Majd elmesélem! :)
Köszi a Ringatós doksit! :)

Szeli tegnap mondta először, hogy Apa! És egyre több szót próbál ismételni! :)
Őt a rajzolás még nem köti le. Nemrég kezdett el papírra firkálni, de ennyi. Jobban
leköti, hogy hogyan lehet a kupakot visszatenni a filctollra.

Szelinek is jönnek a rágók egyszerre, már 2 kint van, ha jól láttam... :roll:
Utána jönnek a szemfogak, ugye? Szerencsére eddig csak az egyik rágót szenvedte meg...

Heni! Igen, jó, hogy ennyi lehetőség van! :) Meg főleg Szeli miatt mászkálunk, mert annyira nincs már el itthon... :roll:

Vera! Igyál teát vagy kávét... 8) Jobbat nem tudok, sajnos... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Szép jó reggelt :lol: :lol:

Maggie nagyon szépek vagytok együtt :lol: :lol:
csini vagy :lol:
A kávét meg ne feledd :wink: :lol:

Tündi nagyon szép tortája volt a fiatalembernek :lol:

Gica merre vagy?
jól vagytok?

Irina megint eltűntél.
gondolom jó sok a munkád

Mesi de jó, hogy bejelentkeztél :lol:
örülök, hogy jól vannak a csemeték.
annak is, hogy te is.
Vérvételen voltál?

Viranka nekem ma reggel is bejött az, hogy nem vettem róla tudomást, hogy felébredt. 5:15-kor Ő úgy gondolta eleget aludt én meg úgy gondoltam nem. Mellébújtam és úgy tettem mintha aludnék. Próbált felébreszteni, puszilgatott, simogatott, bújt, magyarázott. nem reagáltam. kb 15 perc után feladta és nagy sóhajjal úgy döntött visszaalszik. 1/2 7-kor ébredt.
Nem lehet, hogy Bálót zavarja a rácsos ágy? Ha már "nagy" ágya volna hátha többet aludna :roll:
Grétinek sokat segített az új ágya :wink: 8)

Tegnap voltunk farsangon :lol: :lol: Olyan édesek voltak a gyerekek. Nemigazán tűrték meg magukon a jelmezeket. A végére mindenki, kivéve Grétit, már síma ruhában volt.
De olyan jól sikerült :lol:
Alig bírtam hazahozni.
Még maradt volna. Totál elfáradt.
Az autóban beájult és arra sem ébredt fel, hogy kiveszem és felhozom.
Aztán meg du végre ki tudtunk menni szánkózni.
Barátnőm meg én lihegtünk, mert természetesen úgy volt jó a gyerekeknek ha futottunk velük :lol: :lol:
olyan jó volt :lol: :lol:
kár, hogy hóembert nem tudtunk építeni ,mert nem tapad a hó :roll:

Teszek pár képet. Már elég régen tettem újakat

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

A szánkózásról sajnos nem készült kép :(
Kivittük a gépeket de mind a ketten elfelejtettünk fotózni :roll:

na :arrow: mert cica a DVD-k közt kutat

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni - hát, a varázs-jelmez miatt lehetett, hogy a többiek levetették :wink: Gréta cica gyönyörű...

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Móni de szupi lehetett:-)

Viranka nálunk egy cumisüveg kakaó és visszaalszik, bár nem tudom, hogy Bálint cumisüvegezik e, mert nálunk rendesen követeli :shock: 3x iszik egy nap kakaót, vagy vaniliás tejet, tápit.

Kemények lehetnek ezek a korai ébredések. Ha van időd esetleg még ird meg, hogy aztán hogy alakul a nap, mikor alszik ismét és mennyit, hátha kiötlünk valamit.

Péterkém is fura alvó volt, főleg napközben, ha emlékszel novemberben még 3x aludt napközben, aztán besokaltam a sok altatásba és átálltunk a napi 1re, nagyon bevált.

Heni
KépKép
heni81

Maggie, nagyon szépek vagytok :D !! Panka olyan édesen magyarázott Bercónak, nagyon tetszett neki :wink: :lol: .

L.Móni, nagyon jók a képek!! Gréti micsoda nagylány :D !

Reggel mi is beiratkoztunk a bölcsibe. Úgy tűnik nem lesz akadálya, hogy szeptembertől járjunk, hacsak nem az, hogy munkám nem lesz. A munkahelyem nagyon sz..rul áll, és két gyerek mellett nem hiszem, hogy tudnám vállalni a korábbi pozíciómat. Másik beosztást ennél a cégnél max. valami adminisztratív jellegű munkát tudnék elképzelni, az meg nem hiszem, hogy lesz, ha lesz is, sokkal kevesebbért. Azt hiszem, megírom az önéletrajzomat :roll: .
Panka kezd jobb kedvű lenni. Délelőtt takarítottunk, kis kefével törölgette a bútorokat, és a kis porszívóját húzta utánam :lol: , nagyon intézkedett :lol: .
Bővül a szókincs: már azt is mondja, hogy "csüccs" :D , ha leül. Ő nagyon szeret rajzolni, mindent összerajzol :oops: , és azon döbbentem le tegnap, hogy jól fogja a ceruzát :shock: . Nem marokra, hanem helyesen, és ügyesen is irányítja :shock: .
dettyk

Sziasztok!

Nagyon aranyosak ezek a képek, és milyen nagy babák vannak már itt :)

Mi jól vagyunk, Dávidkának 3 foga jön alul, nappal kicsit nyügösebb, de éjszaka alszik szerencsére.

Viranka: nem tudom miért kel fel ilyen korán Bálint, nem lehet hogy éhes? :roll: Nálunk is volt már olyan, hogy 5 körül felkelt, én is úgy tettem mintha aludnék, aztán van amikor bejön ez a módszer, és visszaalszik, van amikor nem.

Heni: apától kaptam egy gőzölős felmosót, és szuper!Nem kell várni míg felszárad, így Dávidka mellett is tudom csinálni :wink: Csak ajánlani tudom!

Kép
aniko15

Ja!Dávidka eltörte a szemüvegemet, úgyhogy újat kellett csináltatnom, nem jött valami jól de ez van. :evil:

Kép
aniko15

Anikó milyen márkájút kaptál, ha kérdezhetem????

Heni
KépKép
heni81

Heni: Trion

Kép
aniko15

Panndi
Vigyázz magadra.

Viranka
Lövésem nincs...magatok közé venni már próbáltad? Vagy még egy kis kaja? Ált. ezek bejönnek a babáknak.

Regi
No kíváncsi vagyok :) sztem tetszeni fog neki :)

Bal alsó szemfog már egész szépen látszik, azt hiszem még nem tört át, de közel vagyunk.

Móni
Nagyon jók a képek!!!!

Dettyk
Neked is a munkához!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok, ideértem én is.

Mostanában Rugó megint a számítógépes korszakát éli, így be sem merem kapcsolni sokszor, sőt, el is kell dugnom. De olyan helyre, ahol nem látja, mert különben észreveszi és ott vinnyog alatta :D A múltkor kiszúrta a hűtő tetején...

Amikor meg alszik, rohamtempóban végzem a dolgaimat, van elég belőlük. És most nem a vasalásra céloztam :lol:

Itt nagyon fúj a szél, így ma nem megyünk ki :x

Dettyk - Panka nagyon ügyes. De hát valami közöd Neked is van a rajzoláshoz, nem? :wink: Ki más gyermeke fogná rendesen a ceruzát...
Rugó egyelőre marok-technikával ügyködik a kis rajztábláján. De húz négy vonalat, és odébbáll :wink:

Anikó - szemüveg :?

Baba-mama hastánc - hú, ezt azért írd majd le, hogy milyen volt :roll: Szerintem jól ellesznek a babák. Zene lesz, mozgás, szép színek...

Hóember - na, Gábor kiment Rugóval hóembert építeni. Csináltak is egy két méter magasat. De nem részletezném, hogy mire hasonlított... Persze nem voltak kezei, csak egy kicsit vastagabb a feje része, aminek olyan kis csúcsos vége volt :shock: Ott állt az udvar közepén, és két méteres volt :shock: Szerencsére pár óra múlva lecsúszott a felső része.

Miléna - jó pakolást :D :roll:

Viranka - Rugó felkel néha hajnalban négy körül, és akkor ő is nyolc és kilenc körül feküdt le - de neki az korai. Szórakozik másfél órát... Ránkgyújtja a villanyt, könyveket nézeget, sétál, és egy másfél óra múlva alszik el. Ha számára rendes időben fekszik, akkor ezt nem csinálja (az nála olyan fél 10 után van). De ha Nektek ez a rendes lefekvési időpont, akkor nincs ötletem.

Gica - ???? Hú, és azt ígérted, hogy raksz fel képeket is!!!

Fleur - Te mindig olyan jó kis gif-eket ( vagy hogy is hívják ezeket) meg képeket raksz be :wink:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Amúgy nemrég jöttem haza barátnőméktől én vigyáztam a nagyobbik lányukra (másfél hónappal idősebb, mint Lilla) meg persze Lillára is, mert hozták haza a legkisebbet :), Valentin napon született :). Annyira de annyira picike :) pedig szép súllyal született...Lilla teljesen odáig volt érte. Állandóan nézte volna és mondogatta, hogy baba baba baba :) édes volt.

Csajok is tök jól elvoltak én is jól boldogultam velük, míg a szülők haza nem értek. Persze még mielőtt az apuka elindult volna Lilla leesett a kanapéról. Ott álltam mellette, de már nem bírtam elkapni. Átbucskázott a karfán és fejre esett. Hát lett jó nagy pukli, meg szép lila, de úgy tűnik ennyivel megúszta.
Azért még figyelek..figyelgetem.

Jajj de az a pici baba.....édes nagyon.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Ünneplőknek utólag is nagy puszi!!!

Próbálok majd hétvégén visszaolvasni. Radiátor már nem csöpög, tároló szárad, cuccokban nagy kár nem lett úgy néz ki. Holnap szerelik fel a klímát, közben intézzük a lakásbiztosítást. Konyhaszekrényből még mindig hiányzik egy darab és a kivitelezők a fürdőszobáért lassan dupla árat kérnek. Nagy vonalakban most itt tartunk.

Zétus nagyon élvezi a lakást, pakol és rohan egész nap. Majdnem minden a helyén van, nem értem eddig hol fért el a garzonban amit most a két szobában nem bírok elrakni?? :roll:

Megkaptuk az utolsó oltást, Zéti elég aluszékony tőle. Szegény a kocsiban bealszik és bárhová megyünk nem bírom felébreszteni. Ma a bevásárlókosarat lefejelte mert elbóbiskolt. :shock: :lol: Beleült a táskatartós részbe és úgy sikerült. Elég fura volt, csak azt láttuk, hogy a gyerkőc hirtelen eldől. Szerencsére nem lett baja. Lehet elfáradt a költözés közben is és most piheni ki.

Az egész társasházban rajtunk kívül csak egy család lakik. Elég érdekes így. Reggel még jönnek a munkások és dolgoznak. Egyébként egyáltalán nem zavarnak. Kisebb zaj van mint az előző lakásban. Éjszaka pedig semmi. Mögöttünk lakóépületek vannak, elől pedig udvar. Hajnalban a vonatokat hallani, de nem vészes.

Csinálok képeket és felrakom majd.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jó reggelt, lányok!!!
Hol vagytok?

Rugó olyan fél mhat körül felkelt (ó jaj), és egy órát forgolódott. Mikor álmosodni kezdett, szóltam Gábornak, hogy az ébresztőt kapcsolja ki. Rugó elkezdett szopni, majd békésen álomba szenderült volna... Mikor megszólalt az ébresztő :evil: :evil: :evil:

Na, akkor kipattant a szeme, és azóta is boldogan viháncol.

Gábor meg csak annyit mondott, hogy még szeretett volna egy öt percet aludni :roll: :x

Na, lépek, mert még pizsamában nyomulunk.

MIléna, akkor érezzétek jól magatokat az új lakásban.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Az kimaradt, hogy tegnap este még elugrottunk vásárolni - a Müllerben ünnepi hajbavalókat, a tescóban pezsgőt, üdítőt, kávét, tejszínt, kockacukrot :roll:

Már csak a témavezető ajándéka van hátra, na meg Gábor megy beszélni a hidegkonyhásokkal.

A fogadás egy olyan 50 000-be kerül :x :shock:
Sajnos, és a legolcsóbb módon próbáltuk kihozni. Egy másik cég olyan 100 körül csinálta volna. Ezen a helyen megengedik, hogy mi hozzunk alapanyagokat, a kávét lefőzzük stb.

Micsoda szerencse :? :x

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Detti!Kolbi!Isten éltessen titeket!

Nagyon jók a képek :D

Miléna!
Kívánom,hogy minden oké legyen minél előbb.

Fleur!
Gratulálok a barátnődnek!

Niki!Ny.Timi!Timi26!
Jó,hogy jelenkeztetek és,hogy minden oké. :D

Mi is jól vagyunk :D
Ki próbáltuk a szánkót nagyon élvezték
majd dobok képet is csak most megyünk mamázni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket/segítőszándékot :wink: :lol:
Bálinttal kipróbáltam már h. több tápit adok hajnali 4kor(ma konkrétan 300ml :roll: ),ha közénk veszem akkor felkel mert játszani akar(1kezemen meg tudom számolni hányszor aludt mellettem),ma is megkereste a talpamat és elkezdte csikizni :)
S múlt héten kezdte ezt a hajnali ébredést előtte azért a 6 óra volt a normális nála :)
Ma is mikor újra elkezdett szövegelni,pontosabban Anyázni ott ült Míra ágyán,felkapcsolta a kislámpát és várt 8)

Anikó!
szemüveg :evil: én is így jártam nem is olyan rég :( az eltört szememet meg itt az optikusnál megcsináltattam :) ilyen sem volt még h. legyen pótszemem :)

Miléna!
most már csak jönnek a pozítiv dolgok :wink: Zéti nagyon aranyos lehetett :)

Móni!
de édes Gréta :)
néztem vmelyik nap megújult Dörmögöék honlapja :) nem írnál Nekik hátha van már új helyük? Jól vagy amúgy(persze álmosságot és egyéb várandós tünetek mellett :) )

Regi!
milyen volt a hastánc?vagy holnap lesz?

Fleur!
te milyen ügyes bébiszittyó vagy :) esés :evil: :cry:

Vindo!
Igen általában 7-f8 közt szokott feküdni aludni :) de már arra is gondoltam,itt volt öcsém és rajong érte :) reggel anyán kívül Bahhhhhhhha(Bala) és hiháhuzik lelkesen(nézzük a Thomast),de sajna mindig koppan :) mert nem vagyok hajland tvt bekapcsolni neki :)

nekem meg már lassan öszecsapnak fejem felett a hullámok :wink:
du. 2 gyerekkel fodrász(holnap a bálra legalább a fejemen a hajam álljon vhogy)+a ruhához vmi felsőt ki kellene találnom/varrnom/vennem mert egyik sem az igazi,+megyünk holnap dekorálni a buli helyszínt :)

s tegnap Míra Apájával bement Pestre antikváriumba aztán Libribe utalványt költeni :)
Lányom lelkesen odament az első utjába akadó eladóhoz és így szólt hozzá:
Jó napot kívánok! Szeretném megtudni hogy a Pöttyös Panni könyveket merre találom ? :lol:
eladó nézett egy nagyot aztán odakísérte ahol vannak és még ráadásul felovasta Neki a címeket is :)
úgy imádom ezta kis HisztiPankát :)

:arrow: oviba :)

KépKép
viranka

Heni!
miután tegnap is felkelt 4kor nem aludt vissza ezt csináltuk :)
reggelizet kicsi neki való pogácsát+ kocsonyát aztán 10 re jöttek ismerősék mentünk vásárolni,ahl végeztünk kb. hn12re és utána aludt el a kocsiban.Majd kb. 2 óra múlva felkelt,enni nem akart/visszafeküdni sem csak tápszert.Aztán du. csavarogtunk kicsit este,n8kor megfürdettem(már nagyon fáradt volt) és el is aludt :) egészen ma hajnal hn5ig :)

néha azért evett is :)

KépKép
viranka

Viranka kicsit lehet ki kellene tolni az időpontokat! Mi 7kor kelünk, majd 12.30 van altatás, még biztosan birná tovább is, de én rendszert akarok, aztán alszik 1.5 max 3 órát ( ez attól függ) , de ezektől függetlenül este 8.30 kor jár aludni. Nálunk is volt eddig minden féle össze vissza, de nagyon tartok a 2 gyerek együtt majd hogy fog működni dologtól, ezért kezdtem el rendszerezni dolgokat.
Sajna egyedül nem alszik el, sőt nem is nyaggatom ezzel. Mellé fekszem és ének és alszik is , max 5 perc.

Tegnap csináltam palacsintát, na jó éjszakám volt, egész éjjel égett a gyomorsavam :evil: :evil: :evil:

De szép alkotás lett :wink: Kép

Heni
KépKép
heni81

Haliho!

Viranka, de edes Mira!! :lol: :lol: Reggelire kocsonya!! :lol: Regen en is nagyon-nagyon szerettem! :wink: (Most is szeretem, csak nem eszek.. :D )

Heni, ez a pali-torta guszta nagyon! En epp aranygaluskat tomok az arcomba! :wink: :D
Vendég

És akkor jöjjön két kép leleményes Rugóról:

1. a kisebb citerát magától feltette az ágyra, mert úgy kézre állt :shock: A nagyot mi pakoltuk fel neki.
Kép

2. a lavórt a tévé elé tolja, rááll, így eléri a gombokat.
Kép

Viranka - az is elképzelhető. Lehet, Bálint nem akar lemaradni az élet nagy pillanatairól :wink:

Rajtam alszik épp :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, mindig gyonyorkodom Rugoban! Es, ugyan en nem ertek hozza, de ugy allnak a kezecskei, mintha szakszeruen jatszana is rajta! :lol:
Vendég

Ezt muszaly veletek is megosztanom. (Bal oldali apa) :lol:

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?