Sziasztok, ideértem én is.
Mostanában Rugó megint a számítógépes korszakát éli, így be sem merem kapcsolni sokszor, sőt, el is kell dugnom. De olyan helyre, ahol nem látja, mert különben észreveszi és ott vinnyog alatta

A múltkor kiszúrta a hűtő tetején...
Amikor meg alszik, rohamtempóban végzem a dolgaimat, van elég belőlük. És most nem a vasalásra céloztam
Itt nagyon fúj a szél, így ma nem megyünk ki
Dettyk - Panka nagyon ügyes. De hát valami közöd Neked is van a rajzoláshoz, nem?

Ki más gyermeke fogná rendesen a ceruzát...
Rugó egyelőre marok-technikával ügyködik a kis rajztábláján. De húz négy vonalat, és odébbáll
Anikó - szemüveg
Baba-mama hastánc - hú, ezt azért írd majd le, hogy milyen volt

Szerintem jól ellesznek a babák. Zene lesz, mozgás, szép színek...
Hóember - na, Gábor kiment Rugóval hóembert építeni. Csináltak is egy két méter magasat. De nem részletezném, hogy mire hasonlított... Persze nem voltak kezei, csak egy kicsit vastagabb a feje része, aminek olyan kis csúcsos vége volt

Ott állt az udvar közepén, és két méteres volt

Szerencsére pár óra múlva lecsúszott a felső része.
Miléna - jó pakolást
Viranka - Rugó felkel néha hajnalban négy körül, és akkor ő is nyolc és kilenc körül feküdt le - de neki az korai. Szórakozik másfél órát... Ránkgyújtja a villanyt, könyveket nézeget, sétál, és egy másfél óra múlva alszik el. Ha számára rendes időben fekszik, akkor ezt nem csinálja (az nála olyan fél 10 után van). De ha Nektek ez a rendes lefekvési időpont, akkor nincs ötletem.
Gica - ???? Hú, és azt ígérted, hogy raksz fel képeket is!!!
Fleur - Te mindig olyan jó kis gif-eket ( vagy hogy is hívják ezeket) meg képeket raksz be
Szép napot, V.