Sziasztok!
Vírusokkal súlyosbítva, de még egyben, és már nagyon unom ezt az állapotot! Szeretném visszakapni a testemet saját használatra. Luca a héten nem megy oviba, szintén vírus. Viszont néhány nap alatt annyit fejlődött mentálisan, hogy csak bámulok. Pl. lepihentem, ő meg egymaga szerepjátékozott, mire: "anya, nem zavarlak a pihenésben, beszéljek inkább halkabban?" és így tovább, annyi esze van és olyan intelligens kiscsaj, hogy csak na. Na jó, leállok...
Zazzy: örömmel hallom, hogy Lara megtalálta a helyes irányt!!! Nekem Lucával volt uez, talán írtam, hogy akkor fordult be, amikor már nem sok esélye volt.
Vica: ágy klassznak tűnik! Neked mitől van hányingered? Nekem is van már napok óta, és nem tudom eldönteni, hogy most ez is vírus, vagy csak nyom a bébi?
Nemlajos: a pzsis fotó tetszik!
Katka: megszültél akkor most??? vagy mi???
Csibb: a lányod gyönyörű, már többször nem fogom írni, úgyis csak még szebb lesz, meg többiek dícsérik majd!
Nory: gratulálok a kicsikhez, majd összeszedik magukat! Megértem, hogy nem akartad magad teljesen kiadni, én is vonakodva tettem föl magunkról fotókat, ki tudja, mennyi pedofil meg aberrált olvas bennünket, meg ildikó/lilla félék, akik kényszeresen nyomozgatnak...na, részemről ennyi, sajnálom, hogy törölted magad, és remélem, adzs még majd hírt magatokról!
Erpé: kh szülészetét felhívtam, a látogatási tilalmat szigorúan betartják, félóránként rendészek járőröznek

, szülésre kísérő bemehet, de aztán csak csomagátadás ürügyén napi 1-2 fő 5 percre! lehet, mire szülsz, már elvonul a járvány!