A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

szia gyöngyi!
üdv itt! jobb később,mint soha! :lol:
mesélj vmit, terhességed problémamentes volt? Most hogy vagy? Vizsgálatok? stb stb... :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: Ma kezdtem a 36. hetet, 24. hétig elkisért a rókakoma, most meg már fájdogálok itt is ott is.Legrosszabb az éjszaka. Ha felébredek van, hogy 2-3 órát forgolódok,mire újra visszaalszom. 34 hetesen voltam uh-n, akkor 2600g volt a kiscsaj, vasárnap meg nst kezdődik.
Szülni Tatabányán fogok, ha jól emlékszem Moncsi szült most ott ugyi? :oops:
Ma kezdem el inni a málnalevél teát, ha jól emlékszem 1-2tk kell 1 csészéhez, de egy bábaasszony írta, hogy nyugodtan 1 litert is lehet belőle napközben megiszogatni, de ennek utána olvasok inkább, nehogy baromságot írjak :wink:

Na meghozta apósom a lányomat szánkózásból, lerakom aludni és jövök még

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!

Üdv itt, jó, hogy jöttél. Igen, eléggé egykorúak lesznek a gyerekeink :) Csak nekem fura egyelőre, hogy kicsilány lakik a pocimban, nem pedig kisfiú.
Mesélj majd magatokról, ha gondolod. Hol fogsz szülni? Milyen volt eddig a babavárás? Könnyebb, nehezebb, ugyanolyan, mint az első gyerköccel? Nagylány várja a kicsit? Hirtelen több kérdésem nincs :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

gyöngyi, akkor nem lehetünk nagyon messze egymástól. Én szőnyben fogok szülni! :lol:
24 hétig róka koma????? juuuj...... :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Szia Gyöngyi!

Üdv, közöttünk, szívesen fogadjuk a későn csatlakozókat is :wink: :)
Nagyon édes a kislányod a vonalzós képen. :)

Banokla, sajnálom Gergő rosssz alvásait :( Nem lehet hogy azzal van kapcsolatban hogy kórházban voltál? :roll: Vagy tényleg lehet megzavarta mikor a nagymamájával aludt. Tényleg az a nehéz hogy nem tudják igazán elmondani mitől félnek, mi bántja őket.
Nálunk nem nagyon volt ilyesmi, de az éjjeli lámpa azért jól jön, Panna se szereti a tök sötétet. Neki max. rossz álmai vannak, de nem túl gyakran szerencsére.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Üdv Gyöngyi! Soha se késő. :wink: Tényleg jól összehoztátok ezt Erpével. :lol: Raksz fel Liliről nagyobb képet?
Nem lehetett semmi 24. hétig émelyegni. Én 18-ig húztam kb. Kitartás a végére, és gyere sűrűn! Ha olvastál minket, tudod hogy bekerülhetsz a táblába, vagy a riadó láncba is, csak írj privit.
Moncsiék még egy ideig bent lesznek sztem. 2400 g-ot kell elérnie a kiscsajnak. Majd rákérdezek hogy állnak.
Hallottátok a híreket? Még 3-4 hét a járvány, addig valszeg zárlat. Combom szorítom. 8)
Adryn nálatok is vannak ilyen látogatási tilalmak?
Íme miért nem fáradok annyira (na jó ez nem igaz pár napja). Egyszerűen kiveszik a kezemből itthon a munkát. :lol: Boti tegnap életében először elpakolta a játékait, és még utánam is pakolt magyarázva, jobban oda kéne figyelnem. :oops: Mikor pedig porszívózni akartam.....
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/p ... 3K3yTAKQmZ
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah és köszi mindenkinek, kicsit talán jobban is vagyok. :) Kendőzve, mézes teázva....
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, Boti nagyon aranyos és milyen ügyi :D
Nálunk hálisten nincs látogatási tilalom :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na most gyorsan csak ezt találtam:
Kép

Kép

Ez meg a hasikám, én inkább rejtegetem, mert elég csíkoska:
Kép

tehuti: na akkor majd összedobunk egy mini talit :)

Na most ez hogy is van? A málnalevél forrázatra egyik helyen azt írja, hogy 1-2tk, máshol, illetve a zacskón pedig 1 evőkanál csészénként :shock: végűl beletettem teatojásba és leforráztam egy bögrébe :roll:

Erpé: Lili nagyon várja a hugit. Most már ott tart, hogy ő fogja ciciztetni :shock: Én meg attól tartok, hogy majd ő is fog kéreckedni cicire (elég sokáig szoptattam). Nálatok mi a helyzet?

Kép

Kép
pgyöngyi

Ha valakit érdekel szoptatóstea recept (én ezt ittam):

30g majoranna
40g ánizsmag
40g édeskömény
30g izlandi zuzmó
40g kerti kakukkfű
80g csalánlevél
40g kecskerutafű

Ezeket összekeverni egy zacsiba és teatojásban leforrázva naponta 1lityót meginni. Persze ha már meg van a baba :) Mondjuk eleinte célszerű az édesköményt meg talán az ánizst külön adagolni, hátha a baba pocija érzékeny rá.

Kép

Kép
pgyöngyi

Nagyon aranyos Lili baba!!!!! :)
Nekem egy evőkanálnyi teát mondtak. Lassan én is elkezdem inni.
Minitali jó!!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Bővültünk : :)
Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: Boti egy tünemény :lol:

Gyöngyi: Üdv közöttünk :oops:

Látogatás: nálunk is tilalom van, de a szülés örömétől nem akarják megfosztani az apukákat, tehát oda bejöhetnek :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Most találtam rá a topikra,és szeretnék csatlakozni hozzátok ha befogadtok. :) Magamról röviden annyit,hogy 36 hetes kis pocaklakóm van,aki a harmadik próbálkozásra sikerült lombikprogramnak köszönhetően. :D Március 20 -ra vagyok kiírva,és a Jahn Ferencbe fogok szülni. :)

Üdv:Éva
p.éva

Sziasztok,

Üdv az újaknak!

Gyöngyi: Én 30. hétig hánytam napi szinten. Most csak hetente 1-2-szer.... :shock: Szóval tudom milyen ócska....
Kislányod csudiszép! :)

P.Éva: Gratulálok a pocaklakódhoz. Ezek szerint megszenvedtetek érte rendesen.... De most már mindjárt finish! Örülök, hogy ránk találtál. Mesélj, hogy telt az elmúlt 8 hónap!

Rszg: Nagyon rosszul hangzik. Asszem jó lenne minél előbb szülnöd. De még olyat sem hallottam, hogy valakiből kifolyik 1 deci vér és simán hazaengedik.... :roll: Vigyázz magadra és a legkisebb gyanús jelre irány a kórház! Aggódunk érted! :oops:

Nemlajos: Tegnap esti kép szuper volt! :)

Kukli: Jobbulást Neked! Vigyázz magatokra! Bár ilyen kispasi mellett könnyű! :)

A többi kiesett a fejemből.... bocsánat.

Ja, igen. Nekem senki se mentegetőzzőn azon, hogy introveltált személyiség. Szerintem pont az a jó, hogy itt mindenki annyit mutat, amennyi neki belefér... És újak is jöhetnek nyugodtan. És külsősök is beleszólhatnak, csak ha lehet, akkor pozitívan....

Ma rettenetesen fáj az egész medencém. Komoly gondot jelent minden méter megtétele... Remélem holnapra jobban leszek....

Fájások: Nekem sehol egy fia fájás (legalábbis szülőfájás). Tök egyenes a fájásmérőm.... Korábban, amik voltak jóslófájáok azok olyan 40-es erősségűek voltak, de most nincs semmi. Dokim szerint azért, mert nem dolgozom, meg Petipau itt van, szóval kevesebb a stressz.... Kukli: 100-as fájást nem érzeted??? ott már a csempét szoktam kaparni.... :shock: :shock: :shock:

Katka

katka22

P.Gyöngyi, P. Éva, üdv itt. :)

Kuklika! Úgy vettem észre, Nuszó a táblázat szerint idén lesz 104 éves :lol:

Banokla! Éjszakai félelem: emlékszem, hogy 3-4 (de még 5 is) éves koromban volt néhány visszatérő rémálmom. Azt hiszem, ezeket már csak évekkel később meséltem el anyunak, de nagyon félelmetes volt és ilyenkor én is időnként kikötöttem nála. Ott rögtön megnyugodtam, biztonságban éreztem magam és nyugodtan aludtam tovább. Nem emlékszem, milyen gyakran volt. Lehet, hogy ő is álmodik valamit...

Rszg! Hétfőn lehet, hogy benntartanak? :shock:

Masut
masut

Katka:Hát igen ,nem volt egy egyszerű út,de megért mindent mert itt van velem a kicsi fiam. :D Sajnos a terhesség eleje -közepe sem volt valami problémamentes,mert ikerterhességnek indult,de sajnos 12 héten elhalt a másik baba. :( Eléggé "padlóra küldött lelkileg,de próbáltam azt nézni,hogy a másik babának így jobbak az esélyei.Aztán jött az,hogy az AFP-ét 1héttel korábban vették le,hiába mondtam,hogy ne az utolsó mensihez számolják,mert hát ugye nálam napra pontosan megvan a fogamzás :) :roll: mégsem úgy számolta a védőnő. :? ,így mehettem 21 héten(szinte az utolsó pillanatban)magzatvízvételre.Hát nem kívánom senkinek azt az érzést ,ami elotte illetve utána 4 hétig éreztem.De negatív lett minden ,hálaisten: :D És most zárófejeztként van egy kis fehérje a vizeletemben és nagyon dagad a lábfejem,ami reggelre nem apad le. :( de ez állítólag normális :roll: :shock: Egyébként jól vagyok,és a kicsikém is szépen fejlődik.A múlt héten voltam uh-on ahol a becsült súlya3 kg volt! :shock: :D És hol van még a márc 20-a?! :D A málnalevél teát mikor ajánlatos elkezdeni inni?
p.éva

Megjöttem a dokitól, méhszáj 2222 úgyhogy már közel a vége :) Gyógyszert szednem kell még hétvégéig, uh-ra viszont lehet hogy már nem jutok el :? úgy volt hogy pénteken megyek de a dokim nem dolgozik, így azt mondta majd jövő pénteken ha addig nem szülök meg :roll: :D szerinte nincs nagy jelentősége, mert ilyenkor a méhlepény állapotát nézik csak :roll: hát ő tudja.
Nst-re meg megpróbálok holnap reggel időpontot kérni, arra talán még el tudok menni :)

Üdv az újaknak, jó hogy így a végén is gyarapszunk :D

Képzeljétek Bulcsút beleraktam a járókába egy picit büntiből, és kimászott belőle, mert egy pillanatra nem néztünk oda :cry: úgyhogy most szegénynek egy jó kis dudor van a fején, remélem nem lesz semmi baja. Ráadásul holnap megyünk a gyereksebészetre a kukija miatt, majd jól megmondják hogy néz ki a gyerek :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Peti órák óta nem mozog és nem sikerül felkelteni.... :? Most megyek CTG-re a kórházba.... Ha nincs jól, akkor indítják a szülést.... Remélem feleslegesen parázunk, de azért megnézzük, hoyg rendben van-e.... :? :? :?

Katka

katka22

Helló csajok,

majd visszaolvasok rendesen, amit most elkaptam erről az oldalról ..
Vica: húúúhúúúú, de izgi :D!! mostmár szülhetsz Te is nyugodtan, bár 4 napot még kibírhatna prücsök odabenn, hogy ne legyen koraszülött! a sebészeten semmit se fognak mondani :D! Ő még gyerek, aki jól összetöri magát amikor csak tudja ...:D
Rszg: jajj szegénykém, de mostmár Nálatok is jöhet nyugodtan Máté :D! (azt néztem, h Vicával egy napra vagytok kiírva, egyikük sem akarja megvárni Nemzeti Ünnepünket??? de káááár!!)
Masut. nuszó keméynen nyomja :D:D:D:D !! jó szemed van :lol:
Éva, Gyöngyi: üdv itten nálunk :D!!!
Gyöngyi: lilinek milyen szép loknijai vannak :D!!
Éva: reméljük a vége már nem lesz ennyira eseményteli a szülést leszámítva :D!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wicca 2009.02.18 19:09-kor.

Szép napot!
Vica
wicca

p.éva: a málnalevél teát 36. héttől szokták javasolni inni, de már hallottam a 38. is ... az elkészítésével kapcsolatban is különböző nézetek vannak, nekem azt mondták 1 evőkanál egy bögrébe, de többek úgy tudják 1 teáskanál fél literbe. gondolom most jó sokat segítettem :oops: !!

Szép napot!
Vica
wicca

ja és néha már jósolgatok, szval beindult valami (remélem!!!!!) holnap kiderül érnek.e valamit ezek a fájások!

Szép napot!
Vica
wicca

wicca:Köszi :)
katka22:remélem minden rendben lesz.

Most hallottam,hogy van egy krém amit a 36 héttől ajánlanak Veleda a neve,és állítólag puhítja és rugalmassá teszi a szöveteket ami nagyon nagy elony gátmetszésnél vagy ha nincs gátvédelem.
Valaki hallott már róla?Esetleg használta is?
p.éva

Katka! Majd jelentkezz légyszi, hogy minden rendben van-e!

Masut
masut

Micsoda izgalmak már megint!!!!

Vica, akkor mennek a drukkok!!!! Nemsokára babázol!!! :)

Katka, drukkok nektek is!!!! Nagyon!!!! Remélhetőleg csak jól bealudt Peti baba!!!

Éva, üdv nálunk!!! Nekem is 38. hetet mondtak a málnalevélre, de én a héten elkezdem asszem. (37. hét)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Először is Katka: „..Első vizsgálat megvolt. Jó a 2 perces szívhang. Még lesz egy hosszú ctg-m. Az dönti el, hogy hazamehetek-e.” Reméljük minden ok lesz, és úgy alakul, ahogy Petianyu szeretné.
Köszi Boti nevében is. Remélem már nem tudom neki ma átadni a dicséreteket. 8)
Masut, Nuzsó azért ilyen öreg, mert vagy 100 éve nem jelentkezett. :twisted: Nem is tom mire kéne javítani. De úgy látszik mikor bekerült, ő sem vette észre.
Éva üdv! Szuper, hogy összejött a manó, és már a vége felé vagy.
Gyöngyi gyönyörű a nagylányod. Micsoda hajzuhatag. :o
Katka ha még visszaolvasol majd, nekem szülésen sem voltak nagy fájásaim (minden 2-at éreztem). Volt egy 120-as körüli, mondtam alig éreztem, Zsolti meg akkor közölte, mekkora volt. Mondjuk utána jeleztem, ha még egyszer megszólal, kimehet. :lol: Szval a fájdalomküszöböm elég magas. Kop-kop. :roll:
Vica ez szuper! Mondjuk érdekes. Az én dokim szerint az uhu fontosabb,a tied szerint az nst… Ahány ember… De izgi lenne, ha szép nevű Nimród meglepne köv. héten. :) Szegény Bulcsú. Dehát ez így indul. Gyereksebészeten sztem észre sem veszik. Az az igazi kisfiú, akinek ebben a korban van sok foltja. :wink: Boti lábát látnád. Nem is értem mitől lila végig. Kíváncsi vagyok mit mondanak kuksira. Bizti nem lesz gond.
Wicca várjuk a híreket. Amúgy mit jósolsz? :?: Jósolnál nekem is? :lol: Bocsi. :oops:
Én elmentem fogorvoshoz, aki kiderült színházban van. Cserébe vacsira egy jó hagymás gyrost nyomtunk. :P Hétfőn ismétlek soron kívül a fogászaton. Holnap reggel utccsó vérvétel. Kata hiperkatív 2 napja. Lehet egy grillpipi lakik bennem. :roll: Remélem bent kitombolja magát.
Na szép estét! Ki tudja mire ébredünk, annyian vagytok finishben.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

óóóóigen! nálunk nst-n nem néznek méhtevékenységet, csak a szívritmust figyelik !
Kukli, milyen jó fej a fogdoki!!!! én kedden megyek egyébként... boti naon cuki ahogy porszívózik !!!! :D
Moncsi nem írt valakinek esetleg? Lehet írok neki holnap!

Szép napot!
Vica
wicca

p.éva én erről a krémről még nem hallottam ....

Szép napot!
Vica
wicca

Az alábbi linken találtam a gát masszírozó olajat .Egy szülésznő ajánlotta.http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=3487&cikk=NetBio_154150
p.éva

Gyöngyi, nagyon szép Lili, tényleg jó kis loknis haja van :) Igazi kiscsaj! Pocid is szép. Teareceptet köszi, elmentettem, nekem Samunál azért voltak döccenők a szopival, most igyekszem még tudatosabban csinálni.

P.Éva, üdv itt! Ti aztán megkínlódtatok ezért a kisfiúért, és ahogy olvasom, a várandósság egy része is nehéz volt. De örülök, hogy minden jól alakul. Mennyi ideig vártatok a pocaklakóra? Csak ha nem indiszkrét a kérdés... Én is a Jahn-ban fogok szülni, meg Marqueza is (aki az elmúlt néhány napban nagyon eltünt, hol vagy?). Lehet, hogy majd ott találkozunk? :) Hogy fogjátok hívni a kisfiatokat?

Katkának drukkolok, h minden rendben legyen. Kukli, köszi a híreket!

Vica, tényleg rendesen nyílik az a méhszájad, de azért még egy kicsit maradhatna a babád. Remélem, h a Bulcsúkukival minden OK lesz holnap. Sajnos nem emlékszem már pontosan, h mi a gond: letapadás, szűkület? Samunál félig le van tapadva, és most lesz ugye 3 éves - szóval nekünk is hamarosan lépni kell valamit. Doki azt mondta, h eddig (3 éves koráig) azért várjunk.

Kukli, Boti nagyon jól nyomja a porszívózást! Édes egy kölök! Én sem éreztem nagyon a fájásokat szerencsére, na, most kiváncsi vagyok, miképp fogom megélni a vajúdást.

erpé

Sziasztok!

Vírusokkal súlyosbítva, de még egyben, és már nagyon unom ezt az állapotot! Szeretném visszakapni a testemet saját használatra. Luca a héten nem megy oviba, szintén vírus. Viszont néhány nap alatt annyit fejlődött mentálisan, hogy csak bámulok. Pl. lepihentem, ő meg egymaga szerepjátékozott, mire: "anya, nem zavarlak a pihenésben, beszéljek inkább halkabban?" és így tovább, annyi esze van és olyan intelligens kiscsaj, hogy csak na. Na jó, leállok... :D

Zazzy: örömmel hallom, hogy Lara megtalálta a helyes irányt!!! Nekem Lucával volt uez, talán írtam, hogy akkor fordult be, amikor már nem sok esélye volt.

Vica: ágy klassznak tűnik! Neked mitől van hányingered? Nekem is van már napok óta, és nem tudom eldönteni, hogy most ez is vírus, vagy csak nyom a bébi? :shock:

Nemlajos: a pzsis fotó tetszik!

Katka: megszültél akkor most??? vagy mi???

Csibb: a lányod gyönyörű, már többször nem fogom írni, úgyis csak még szebb lesz, meg többiek dícsérik majd! :D

Nory: gratulálok a kicsikhez, majd összeszedik magukat! Megértem, hogy nem akartad magad teljesen kiadni, én is vonakodva tettem föl magunkról fotókat, ki tudja, mennyi pedofil meg aberrált olvas bennünket, meg ildikó/lilla félék, akik kényszeresen nyomozgatnak...na, részemről ennyi, sajnálom, hogy törölted magad, és remélem, adzs még majd hírt magatokról!

Erpé: kh szülészetét felhívtam, a látogatási tilalmat szigorúan betartják, félóránként rendészek járőröznek :x , szülésre kísérő bemehet, de aztán csak csomagátadás ürügyén napi 1-2 fő 5 percre! lehet, mire szülsz, már elvonul a járvány!

marq
Kép
Kép
marqueza

Jó estét kismamák

Üdv az újaknak, lehet még ilyenkor szép pocakosodást kívánni, már nem sokáig pocakosodunk :wink:
Gyöngyi édes a kislányod, pont egy nap van Erpé kisSamuja és közte.

Katka, izgi, lehet jön Peti, vagy lehet még hazajössz?

Nem nagyon olvastam vissza, fáradt vagyok picit, ma kb 3 órát voltam itthon délután. Bemutkoztam gyerekorvosnak, posta, bolt, stb. 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hol porszívózik Boti? ennyire fáradt vagyok, hogy nem látok linket, fotót? :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Édes Boti , értékeltem is:) meg hozzászóltam :D

Jó hírekre ébredjünk :wink:
Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

még 2 in 1 :)

Üdv újak :D

befejeztük végre a szobát :D holnap dobok fel képeket :D

Kuklika: itt nincsen influenza és semmilyen járvány most úgyhogy nincsen korlátozás :D de úgy olvastam a februáriaknál hogy egyre több kórházban feloszlatják a látogatási tilalmat.. kívánom legyen úgy.

Katka: remélem nincs semmi baj, léci jelentkezz mi volt...

Vica: huh.. forrósodik a helyzet.. beindul a babaeső lassacskán :D :D :D

elköszönök. ma is elfáradtam.. csípőcsontom nekem is nagyon fáj.. néha lépni akarok és szinte összerogyok.. nagyon gáz :( gondolom tágul... :? lehet ezen segíteni valahogy, vagy csak tűrni kell és várni hogy Nico mihamarabb kint szeresse magát tudni? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Hazaengedtek minket. Minden rendben van. Jó lett a CTG. Igazából most lett jó, idáig magas volt. Ellustult a kisfiam. A belső méhszájam zárt, fájásom nincs. Vizelet rendben. Vérnyomás magas. 150/100 (Naná, izgultam.)
Röviden ennyi. Most nagyon fáradt vagyok. Amúgy is nehéz nap volt a mai....

Katka

katka22

justimi4

Olyan üzenetet kaptam az e-mail címemre (justimister@gmail.com ) egy kedves Kismamától, hogy nem elérhető már a link... :(
Valószínűleg akkor az is korlátozott, hányan tölthetik le...

Mindenesetre felraktam újra a kérdőíveket , ahol elérhető:)

http://www.yousendit.com/download/U0d6RkJUV Ehv eE9Ga1E9PQ

Elnézést kérek a kellemetlenségekért! És köszönöm szépen a jelzést!

Szép estét!
justimi4

Üdv Éva és Gyöngyi!!!
Úgy látom, mindenkinek fárasztó napja volt...
Nekem reggel 6 óta most ért véget, pedig csak mostam és moziban voltam, no meg átvettem az ügyintézést a Zuram távollétében (tároló zárját kicseréltettem szomszédokkal, holnap lehordom a lomot a gyerekszobából).
Szóval nagyon kivagyok, zsibog a hátam, keményedek, úgyhogy most egy kései vacsi a tévé előtt, aztán elkezdem a krisztusi kort... 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Boldog Születésnapot Nemlajos!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Katka

katka22

Köszi, még öt perc :)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Nagyon boldog születésnapot!
A következőt már hárman együtt ünneplitek! :)

Masut
masut

Jó reggelt,

Nemlajosnak Bódogot!!!!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Nagyon Boldog Születésnapot Dömemama!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

p.éva: nálam sajnos szóba sem jön a gátvédelem, mert az előző szülésnél cikkcakkosan repedtem, így annak mentén mindenféleképpen újra repednék :(, szval vágás biztos lesz nálam :(
látogatási tilalom: hozzánk még csak most ért el a járvány!!! holnaptól lesz bevezetve nálunk a tilalom. ma viszont megkérdem a dokit, h a szülésre bejöhet.e apa?! ha nem, akkor addig nem szülök, amíg fel nem oldják!!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!
Festő lányok!(Bea, Adryn)
Mi még előtte állunk :roll: mi célszerűbb, fűteni mint állat, hogy jó gyorsan száradjon, vagy inkább szellőztetni?
Hozzáteszem, hogy nálunk elég párás a levegő(fogalmam sincs miért, falak szárazak, nem teregetek bent semmit, nincs párásító, mégis minimum 70% a páratartalom(és az már jónak számít!Kész vagyok ettől)Minden nap minimum egy órát szellőztetünk, hogy normalizálódjon a helyzet, valamit segít, de nem sokat)
És dühös is vagyok, mert úgy könyörögtem a férjemnek azokban a gyönyörű napsütéses időkben, hogy fessünk, ő meg csak azt hajtogatta, hogy ráérünk még :evil: erre most itt a durva mínusz, hó meg tél :evil: :evil: :evil: Férfiak!

Finiselőknek hajrá!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok

délután jövök bővebben, csak most dokihoz kell mennem táppénzes papírért.
Évi: én tegnap kezdtem el használni a weleda gátmasszázs olajat, de csak a szülés után tudok a hatásáról nyilatkozni :) Egyébként engem vágtak az elsőnél és azt mondhatom, hogy ez volt a legkissebb problémám (észre se vettem) A varrás és a varratszedés már kellemetlenebb volt, de a tolófájásokhoz képest az is nudli.
Remélem mire szülni megyünk feloldják a zárlatot (elég befordulós tudok lenni, nem hiányzik egy látogatási tilalom)

Ja és a lényeg Nemlajos boldogságosat :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó regglet mindenkinek!

Nemlajos: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! (tényleg: krisztusi :wink: )

p.éva: üdv nálunk :lol: gratula a manócskához. A vérnyomásod nem magas? Nekem, amikor fehérjét találtak a pisimben úgy bent tartottak, mint a huzat :shock: toxémia miatt.
A cukrod rendben? Szép nagy babó! Az enyém 34 hetesen volt 2800 gramm, azt állandóan a cukrommal csesztetnek, h rendben van-e.

vica: izgalmas napok!

katka: sajnálom az izgalmakat, jól felment a vérnyomid :(

Sajnos az enyém megint sz@rakodik, majdnem mindig 140-150, szóval megyek is visszafeküdni, csak éhes voltam és keményedtem rendesen.

A nevünk, az Alíz, ugye az még nem volt 100%-os, most új befutó van, kivi vok a véleményetekre: Annaliza :oops: Hm??? A vezeték név egy igazi nyelvtörő, 5 betűből áll és egy magánhangzó van benne :lol: ezért szeretnénk egy hosszabb keresztnevet.

adryn: gratula a festéshez

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Nemlajos, boldog szülinapot!
Rszg hugicám jól gondolta, hogy tegnap meg kell, hogy köszöntsön, mert ma nem tud, ugyanis hajnalban megindult a szülés! Szorítsatok neki, hogy minden rendben legyen és mielőbb meglegyen Máté!

Zsu
*juji*

Hűha! Zsu! Köszi, hogy szoltál! Kérlek írjál nekünk, ha tudsz valamit. Szorítunk a hugidért és a babáért, hogy minden rendben legyen! :wink:

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?