A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Julcsi,

IVF: normál lombik, mert van elég spermium és csak ráengedik őket a petesejtre, és valójában az termékenyíti meg amelyik a legügyesebb, mint természetes úton.

ICSI: mikor kevés a srácok száma, és a biológus kiválaszt egy jóképűt és beinjekciózza a petesejtbe.

Olvasd el Te is a Dévai Intézet honlapján a pároknak címszó alatt le van írva szakszerűen.

A blogban oldalt van egy olyan, hogy összes, ott válaszd ki a hónapot.
miciona

Miciona!
Te ne görcsölj most semmin, inkább azon, hogy nehogy elmenjen az áram, hogy tudd nézni a tv-t! :D:D:D:D
Ne gondolj arra, hogy mikor jön meg, és hasonlók!
Nekem ma kellett volna megjönni, persze nem jött! :evil: Így a vérvétel is hétfőre tolódik el. Csak kérdés, hogy péntekig meg lesz-e az eredmény, hiszen pénteken megyek Apánkhoz! :D :D
Na mindegy! Majd sírok ott egy kicsit, hogy pénteken mielőtt megyünk át tudjam venni a parirost!
Mondjuk a 21. naposomat is 1 hét után adták oda, közben meg rá volt írva, hogy a vérvétel utáni 2. napon már megvolt a lelet! Szóval nem értem miért kell várni 1 hetet, amikor én már kifizettem a vérvételt! Nem értem! ? :?: De egyszer talán megvilágosulok! :idea: :idea:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Csak olvasgatom az írásaitokat, de régen nem írtam már.

Mi is Apánkhoz jártunk évekig, az utolsó stimulációm novemberben volt, (az 5.) Nagyon elkeseredtem mert mikor mentem a punkcióra már az összes pete kiszabadult és elindult az útjára., Nagy volt az elkeseredés ennyi hiába való próbálkozás miatt. Viszont az öröm annál nagyobb decemberben amikor kiderült BABA van a pocakomban.
Most kezedm a 15. hetet. 5 stimuláció ( 3.ikszi) után végre spontán teherbe estem.
Déviszhez kiirta illetve ki is váltottam a gyógyszereimet mert Januárban mentem volna ujra.

ha valakinek szüksege lenne bontatlan

-Decapepyl Depot injekcióra 1 adag ami tartalmaz 1 db fecskendőt 3,75mg hatóanyaggal) ezt mindíg igy írja fel Dévisz kezdő adagnak.
bolti ára kb 35 ezer ft, olcsobban odaadnám

-Progeszteron injekció amit Apánk javasolt szintén
ára 50 euró .

A gyógyszerek pesten vehetők át.

Akit érdekel írjon!

Mindenkinek sok sikert kívánok és kitartást!

Norcis[/b]
norcis

Miciona,
ha fáj az jó! :roll: Tudom, bután hangzik, de nekem mindig fájt a hasam, mintha meg akart volna jönni!Pihenj és bizakodj!(a tesztelést én nem bírtam ki, mint tudjátok, de örülök, hogy neked van lelkierőd!)NAGYON SZORÍTOK!!!
Norcis,
gratulálok, ez tényleg csodálatos, hogy spontán sikerült teherbe esned!

kata790313

Kata, Jázmin anyukája,

Nekem tényleg nem megy az 2008.as beírások nézegetése. Ha rákattintok jobbra az összes-re, ott feljön az Archivum, alatta pedig 2009 január és február. Mit csinálok rosszul? Pedig nem szoktam ilyenekkel béna lenni...:)

Amúgy gratulálok a kislányhoz, gyönyörűséges!!! :)
vjulcsi

julcsi,
ha megnyitod a blogot, bal oldalon ott van lebontva hónapokra, hogy 2008. március, április, és akkor azokra menj rá, ha nem sikerül az "összes"-en keresztül.
és köszönjük a dícséretet :D

kata790313

Sziasztok,
megjöttünk, annyira fantasztikus volt út, de végig itt volt a szívem veletek. 1,5 órája szállt le a gépünk, épp, hogy hazaértem levágtam a bőröndöket, megkértem férjecskét, hogy most kivételesen pakoljon ő el, én meg már faltam is a bejegyzéseket:)))
Moncsi,
nagyon sajnálom, de a következő biztosan sikerülni fog!!!!!
Miciona,
a férjem már úgy ismer, minden nap emlegettelek, hogy mi lehet veled, nagyon drukkolok!!!
Ha minden jól megy 2 hét múlva kezdem az ICSI-t.:))))
Üdv. Renna, örülök , hogy csatlakoztál!
Kata79,
olyan gyönyörű Jázmin!!! Milyen kicsi a világ, én amikor megtudtam , hogy nem lehet természetes úton babánk, elkezdtem keresgélni lombikkal kapcsolatos bejegyzéseket és akkor találtam rá a blogodra. Onnantól kezdve minden nap elolvastam bejegyzéseket, együtt izgultam veled minden percben!!!! Olyan jó, hogy itt vagy a fórumon, kell hogy mindenki lássa a pozitív példákat, ezekből kell hogy kitartsunk, addig amíg mindenkinek babája lesz, MERT LESZ, én tudom....
rencsi79

Rencsi,
örülök, hogy már "ismersz"! :D Remélem, jól éreztétek magatokat!
És én is TUDOM, hogy sikerülni fog nektek is!

kata790313

Rencsi,
Kicsit irigyellek az útért, innen a lakásból.
Látod, elvittetek volna a bőröndben és beszámoltam volna minden nap :lol: :lol:

Én is szeretnék már 2 héttel idősebb lenni!
Hú! Majd meglátod most várod a kezdést, aztán, hogy mikor lesz a puctio, akkor, hogy megmaradnak-e , akkor a beültetést, és utána a leghosszabb míg kiderül, hogy sikerült-e.
miciona

Nagyon szupi volt, nem akartunk menni sehova, de férjemnek a munkhelyén előírták, hogy márciusig ki kell vennie 7 napot és ha itthon vagyunk akkor állandóan dolgozik hiába van szabin, így meglepett azzal a 7. házasági évfordulónkon, hogy utazunk....mert hogy hamarosan terhes leszek és akkor évekig úgysem megyünk sehova. Fő az optimizmus!:))))
Igen, ha elkezdődik, onnantól már tiszta izgalom az egész, már úgy várom. bár már most is izgulok ha csak arra gonodolok, hogy 2 hét múlva kezdődik a szúrkálás, én is olyan vagyok mint parakata, már a tű gondolatától is rosszul vagyok
rencsi79

Sziasztok!

Moncsiga! Sok erőt, nagyon drukkolok, hogy a következő sikerüljön!

Miciona! Nagyon gondolok rátok!

Kata! Jázmin nagyon helyes kislány! Én is olvastam korábban a blogodat, őszintén szolva olyan megmosolyogtatóan irsz, hogy a te soraidat olvasva nem is tűnik olyan rémesnek a lombik!

Jelentem, a párom genetikájában nincs semmi hiba, sőtt, semmi olyan eltérése nincs, ami magyarázná az eredményeket! :D
Ugyhogy két hónap múlva folyt. köv. az ellenőrés után.

Simba! Hát az utazás meglett volna, júliusban mentünk volna Erdélybe, de nem jött össze még annyi ember, a szervezők szerint már nem is lesz az egészből semmi. Ilyen a mi formánk....
Mondjuk a mi hegymászós magunkat kidöglesztős nyaralásainkat ismerve a terhességi sikerrátánk amúgy is mínuszban lenne mérhető.... :)
kislibus

Moncsiga! Még eszembe jutott, hogy abszolút megértem, hogy apánk nem volt kedvedre aznap! Én nem szeretem, hogy nem tudok kiigazodni rajta, hogy mikor mit mondd komolyan és mit nem. Meg aztán amúgy sem azt várja az ember egy ilyen helyzetben, hogy földbe döndöljék. Persze biztos őt is érzékenyen érinti a sikertelenség.
kislibus

Sziasztok,

Én is nagyon rég írtam, de mindig olvastalak benneteket.
Moncsiga, Szimbáék nagyon sajnálom, és nagyon szorítok a következőre.
Miciona, neked pedig folyamatosan megy a drukk+++++

Nekünk 02.04-én volt az első inszemünk, és ma reggel képzeljétek egy nagyon erős pozitvat teszteltem, tehát úgy néz ki sikerült.
El se tudjuk hinni, de mégis igaz. :D

Mindenkinek kitartást kivánok és hiddjétek le, hogy sikerülni fog.
Jövök még, addig is puszi.

Kép
gmelcsi1

Szia Melcsi!

Végre egy remek hírrel kezdődik a nap!!!!! Gratulálok!
Azért szégyeld magad, hogy nem írtál :oops: !!!
Részleteket akarunk olvasni!
Mikor mész UH-ra?
miciona

Sziasztok,
én is csak lelkes olvasó vagyok, ritkán irogatok...
Annyira jó olvasni a sikertörténeteket, bár sajnálom, hogy Moncsigának és Szimbáéknak most nem sikerült, de nagyon szurkolok a következőhöz én is...
Melcsi... gratula a kércsíkos teszthez... nagyon vigyázz ám arra a babócára... :)
Kata... én is pont szerdán voltam a Klinikán, bár délután, így pont nem láttam a tündéri Jázmint. Gratulálok hozzá, de ahogy olvastam a kisfiad is egy egyéniség... Elcsattant már az a puszi??? Olyan édes volt, majdnem megkönnyeztem, ahogy írtad...
hbarbi80

Sziasztok!

Megváltozott az ikrek képeinek a honlapjának a címe! :-) Na ezt bogozzátok ki!

Szóval az új cím, ahol születésüktől fogva az egészen új képek is fennvannak www.koosikrek.atw.hu

Jó nézgelődést!

JA gratulálok a babásoknak, és sajnálattal hallom, hogy pár akció nem volt sikeres, de KITARTÁS TÉNYLEG!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Melcsi,
DEE JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!:)
Gratulálok!
Ági,
megnéztem a képeket, nagyon édesek a babák.:)
Hogy volt Apánkkal amikor kiderült, hogy mind a 3-as ikreket vársz? Mert amikor én voltam nála, akkor úgy tűnt nagyon ellene van, hogy 3at megtartson valaki, a kockázatok miatt...
Miciona,
neked mikor kell majd tesztelned?
rencsi79

Sziasztok Lányok,

Köszönöm szépen. :oops:

Miciona, azért nem írtam, mert ez a várakozás nagyon rossz volt, és nem tudtam volna értelmeset írni, csak, hogy mennyire izgulok már. Tudom, hogy mindenki ezen megy keresztül, de párszor tök negatív voltam, hogy biztos nem sikerült. De az utolsó egy hétbe összeszedtem magam és minden nap elképzeltem a péntek reggeli pozitív tesztemet. És bevállt. Soha ennyire pozitívan még nem álltam hozzá és sikerült. Úgyhogy Miciona és a többiek másra nem szabad gondolni csak a pozitív teszt látványa legyen előttetek. :D
Délben hívom Apánkat és megbeszélem vel, hogyan tovább, most lehet tovább izgulni, hogy minden rendben legyen.
Ki a következő tesztelő???

Kép
gmelcsi1

Ági,
én is megnéztem a képeket... Nagyon édesek... Biztosan nem unatkozol a három lurkó mellett... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Melcsi!
Szuper olvasni, hogy két csíkos lett a teszt! Gratula! :D :D
Egyébként a pozitív hozzáállás sokat segít!

Miciona!
Hallod?? :?: Csak TE is pozitívan! :) Izgulok érted!

Ági!
Ezek a gyerkőcök fantasztikusak! Egyébként engem is érdekel, hogy Apánk mit szólt, hogy mind a 3 bébykét meg szeretnétek tartani?! :?:

Megy a drukk és "szorítás"!

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Na csak gyorsan elmondom . Ő nagyon ellene volt, hogy megmaradjon mind a 3-om, és ő a redukciót javasoplta, el is mentünk a genetikushoz, de ő meg inkább lebeszélt a redukcióról. És a végén az élet döntött, mert a redukciót csak akkor csinálják meg, ha minden oké és akkor is a 12. héten, de nálam nem volt oké, mert előtte egy nappal bevéreztem hála a jó égnek, és így három baba maradt. De gondolhatjátok milyen rossz volt két vélemény között lenni, és mégis csak egy élet elvételéről gondolkodni. :-)

Ági28

Melcsi,
Kiváncsi lennék Apánkra. Remélem a jó hír feldobja.
Meg, hogy mi is a folytatás.
Igazad van én is gondoltam rá, hogy ki sem nyitom a babanetet.
Ma is le voltam reggel törve. Amíg ment a stimu el tudtam képzelni, hogy sikerül , elképzeltem a kis embriókat, de most nagyon nehezen megy a koncentrálás. Azt figyelem, hogy megjön-e, ha van valami jel az a baj, ha nincs azon aggódom. Szóval ma már fogtam és kitakarítottam, aztán hívott a párom, ő is jól lecseszett.
Tesztelni amúgy csak március 4.-én kéne. Jövő hét elejére esne a mensi.
miciona

Miciona!
Mit csináltál??? TAKARÍTOTTÁL??? :?: :?: Nem mondták neked, hogy pihenned kéne, meg sorozatokat nézni?
Hagy a takarítást! A babákra gondolj!
vigyázz magadra! :lol:

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Ági,

A redukció nem veszélyeztette volna a másik 2 baba életét is?
Tudom a 3-as terhesség is, de egy beavatkozás elég nagy stressz lehetett volna neked is a babáknak is. Utólag könnyű mondani, hogy jól döntöttél, de tényleg jól döntöttél!
miciona

Elvileg igen veszélyezteti, de a SOTE-n a genetikus mondta, hogy nála csak egyszer volt vetélés, és az a nő hibájából történt.

Igen Dévai is miattam nem akarta a hármat, mert hogy alacsony vagyok, de a genetikus meg erre azt mondta, hogy ez hülye kifogás. Na mindegy itt a három rosszaság, és ez jóó! :-)

Ági28

Sziasztok!

Ági, jaj nagyon édesek az ikrek!!! el sem tudom képzelni, milyen lehet, hogy tudod mindig figyelni őket... van segítséged állandóan, vagy csak alkalmanként? És szuper, ahogy ott fekszik közöttük a kutyus :)

Kata, Jázmin anyukája,
Köszi, sikerült elolvasnom a 2008 március-áprilist! Olyan jó volt olvasni... én is szeretnék már itt tartani (csak inszemmel:)). És képzeld, én is fogok írni blogot, annyira megjött a kedvem, és már én is gondoltam rá, hogy szeretném megörökíteni, hogy mi játszik bennem ebben az időszakban.

Miciona,
Kérlek, gondolkodj pozitívan. Képzeld magad elé, hogy szépen megtapadtak a babócák, és növekednek a pociban. Erőszakkal űzd el a negatív gondolatokat!

Makkkata:)
képzeld, megvan az összes eredményem!
ma voltam a Mária u-ban, mindenünk negatív.
Illetve voltam a Jánosban is, a 3. napi eredményért, és ott is minden a határértékekekn belül van :) Egy kicsit megnyugodtam.

És már csak 3-at kell aludni, és megyünk vissza Déviszhez! Már nagyon izgulok, h mit fog mondani!!!!
vjulcsi

És a lényeg:
Melcsi, gratulálok!!! Az első inszem sikerült neked:)) Ez szuper, és ez tényleg sok erőt és hitet ad nekünk is :)))
Vigyázz nagyon magadra!
vjulcsi

Julcsi!
Nekem még a 3. napi vérvételre sem tudtam elmenni, mert még mindig nem jött meg! Baba nincs a dologban ez egészen biztos. Szerintem ma vagy legkésőbb holnap megjön azért! Hétfőn megyek vérvételre és remélem, hogy péntekig készen lesz az eredmény! Majd sírok ott egy kicsit! :cry: :cry: :cry:
Kedden ErcsiApu megy a Máriába a leletekért, az enyémet meghatalamazással hozza el, mert nekem dolgoznom kell! :(:(
Nekem 7 napot kell aludnom! Neked a 3. anpi vérvétel mennyi idő alatt lett kész??

Kép

KépKép
ercsikati

Gmelcsi! Először is hatalmas gratula a "zebrához", de továbbra is nagyon vigyázz magatokra! Gondolom, valamikor a jövő hét elején (vagy már ma?) lesz az UH és azután lehet majd egy kicsit hátradőlni. Amúgy duplán is örülök nektek, mivel a Dokinak is jár a sikerélmény, ami a mostanság tapasztalható élvezeti intenzitására csak jó hatással lehet. Emlékszel, korábban el voltál keseredve amiatt, hogy a Kopa "csak" inszemre adott engedélyt (miközben Dévisz ICSI-t javasolt), én meg azt mondtam neked, hogy a párod eredményei alapján így is van esély és engem igazoltál. :D Mondtam, hogy ekkora hadseregnél az sem baj, hogyha az "elitalakulat" aránya nem olyan jó, mivel a nagy seregből rosszabb arányok mellett is több jó katonát tudnak kinyerni és - amint a mellékelt ábra is mutatja - tökéletesen elegendő volt az inszem. Drukkolok az UH-hoz és persze a vérvételhez. 8)

VJulcsi! Szerintem a sikerráta most jó irtányba mozdult el, de ennek egy eléggé egyszerű oka lehet. Január közepétől folyamatosan mennek a műtétek, az eredményekre meg ugyebár 3 hétig várni kell. Az intézetben, a bejárattal szemben a falon láthatod a sikeres terhességek számát, a műtétekét meg kikombinálhatod reggelente (persze csak a stimulációs időszakban), amikor a punkciósok egymásnak adják az UH-szoba kilincsét. (Az inszemek számáról csak sejtésünk lehet.) Amikor már sok műtét megvolt és azok eredményéről még semmit sem lehet tudni, nyilván izgul a Doki is. Szerdán, egy gyors fejszámolást követően kikombináltam, hogy a helyzet nem is olyan rossz, bár pénteken még nem így látszott. Remélem, a közeli jövőben beindul egy olyan babásodási hullám, ami mellett a Dokinak nem is kell a szikkadt agyú OEP-es bürokraták által elvárt sikerrátákkal foglalkoznia. 8)
A TSH szinteddel kapcsolatban nem sok dolgot tudok mondani, mert ilyen problémánk szerencsére sosem volt. Egy enyhe pajzsmirigy túlműködést mutat, ami kezelhető, de egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a programhoz ez feltétlenül szükséges. Gondolom, ha szükség lesz kezelésre, akkor a megfelelő szakemberhez irányít majd, de ha ez a hormonszint most még nem annyira gáz, akkor nem is érdemes görcsölnöd ezen.

Renna77: ne izgulj az ICSI miatt! Gondolj arra, hogy mondjuk 15 évvel ezelőtt egy ilyen eredménnyel csak úgy lehetett volna "gyereketek", ha egy katalógusból választotok apucit. Az a lényeg, hogy a rossz eredmény ellenére ma már rendelkezésre áll az a technológia, amivel lehet közös babátok és a mai, modern vizsgálatok mellett az ICSI kockázata szinte teljesen elhanyagolható. A topicban fel-feltűnő babák nem kis arányban ICSI-vel "készültek" és sokkal szebbek, mint a hálószobában összehozott társaik. Ja, és nem vagyok elfogult! :D

Miciona! Szinte kizárt, hogy az Utro mellett meglátogasson a vörös hadsereg, a takarítás miatt meg nekifutásból szégyelld magad! Nahát! :D Szerintem a 3. hét vége felé, vagy az UH napján teszteljetek egyet, abból baj nem lehet. Tudom, hogy ez nem tartozik rám, de a Doki a főnököd párját mi miatt nem kecsegtette semmi jóval? Csak a saját megnyugtatásunk miatt szeretném tudni.

Norcis! Nem értek valamit. Ha megmaradt egy Decapeptyl injekciód, ami ugyebár a hosszú protokollnál kell, akkor hogy a búbánatba sikerült 1 hónapon belül a babásodás? Tudtommal ez legalább egy hónapra kikapcsolja a hormonokat és ennek megfelelően progeszteron sem lehetne, ami nélkül nem tapadhat meg az embrió. Az utolsó stimu rövid protokoll volt? Netán rásegítettetek a progi szintjére? :roll: Ha mégis hosszú protokoll volt, akkor nem dobott egy hátast a Doki, hogy mégis összejött a baba? :D

Kislibus! A "hegymászós, kidöglesztős" nyaralások alapján olyan érzésem van, mintha magunkról olvasnék. 8) Nem szabad elpunnyadni, fő az edzettség! :) A genetikai vizsgálat csak egyszerű kromoszóma-vizsgálat volt, vagy az Y-krom. delécióvizsgálata is megtörtént? Ha igen, akkor hány deléciót néztek összesen? (Csak azért kérdezem, mert Kopa másfél évvel ezelőtt azt mondta, hogy folyamatosan fejlődik ez a vizsgálat és akkoriban még csak 20-at néztek a kívánt 200-ból, de 3 évvel korábban még egyetlen egyet sem voltak képesek.)

Ági28! Ha nem lett volna az a bevérzés a 12. héten, akkor talán mégis megtörténik a műtét, vagy a genetikussal történő konzultációt követően már senki sem beszélhetett rá Titeket? :o
szimba

Julcsi délutánonként van segítségem, anyukám, így le tudom vinni a kutyákat, meg egy két dolgot elvégzek, de hát 10 hónap alatt egyszer sem volt patyolat rend a lakásban. A napi takarítás is inkább arra a területre korlátozódik, ahol a gyerkőcök mozognak. A kutyák meg tényleg olyan jó, hogy elvannak a babákkal. Állandóan nyúzzák a gyerekek a nagyobbiket. :-)

Szimba. Hát igazából a genetikus után mi el is vetettük a redukció kérdédét, de azért a 12. hétig ott motoszkált a fejünkben. De szerencsére így esett minden, de egyébként nem hiszem, hogy megcsináltattuk voltna. Egyébként 2007-es szeptember vagyoktobernél ki is tárgyaltuk ezt a csajokkal itt elég rendesen. :-)

Ági28

Melcsi!
Várjuk az infókat! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi,
Ügyes vagy az eredményekkel! Még jó, hogy a Mária utca negatív. Most szép lenne magyarázkodni egy pozitív AIDS teszttel :lol:
mondhatnád ,hogy nem léptél félre :lol: :lol:
Most eszembe jutott a Csapd le csacsi című film. Imádom!

Kata,
szerintem mehetsz már a 2. napon is. Volt, hogy akkor voltam. És kész van előbb, csak azt mondják, hogy 1 hét.

Szimba,
jól leszúrtál Te is! Szégyellem is magam :oops:
Szóval a főnök felesége endiometrozisos. Részleteket nem tudok.
miciona

endometriozis ( rosszul írtam, sorry)
miciona

Hegymászós sztori:

Tavaly nyáron felmásztunk a Börzsönyben a kopasz hegy tetejére van fent egy kereszt. Állítólag ugye nagy energia mezővel rendelkezik a hegy. (ezotériával foglalkozok, biztos hallották)
Na mi kipróbáltuk hátha ott összejön. A hely gyönyörű, de gyereket nem érdemes ott csinálni. Egyik oldalról látod a dunakanyart, másikról a Nagyírtás pusztát, harmadikról meg a Márianosztrai börtönőr Téged :)
Na, jó remélem nem Minket figyelt!
miciona

Sziasztok Lányok és Szimba. :D

Beszéltem vele, de nem ordított fel örömében, csak nyugtázta a dologot. :lol: Azt mondta, hogy mivel szerdán lesz 3 hete az inszem, ezért csak jövőhét pénteken menjek. Kicsit meg is ijedtem, de ő tudja.
Abba reménykedem, hogy mivel mindenféle progipótlás nélkül sikerült, akkor nem lehet baj jövőhét péntekig.
Szimba, eszembe is jutottál reggel, hogy Te nyugtattál meg, hogy jó ez így és ISMÉT igazd lett. Köszönöm.
Mikor vágtok bele újra?

Miciona pont ugyanígy buktam ki én is. Egyszer csak hazamentem és mondtam a páromnak, hogy úgy érzem nem sikerült, mert nem érzek semmit. Erre Ő nagyon letört. Aztán eltelt pár nap és rájöttem, hogy pont ez a jó, mert eddig minden mensi előtt produkáltam az összes mensis tünetet, most meg az volt a tünet, hogy nem volt tünet. Kivéve, hogy a hőm kedden felment 37-re és ott is maradt. Illetve éjszakánként pisilni jártam. De ennyi.
Szóval Miciona, rázd meg magad és tessék minden nap lefekvés előtt elképzelni, hogy mi fog történni a teszt reggelén. Teljes részletességgel. A vége pedig egy pizitív teszt legyen. :D

Kata szerintem simán meg lesz péntekre az eredmény, nekem is valahogy így volt.

Beszéltetek a fizetős hormonról. Azért nem küld mindenkit Apánk a Nyírőbe, mert oda csak a lombikosok mennek, akiknél már tuti. Mivel nekik a hormon is ingyenes. Mivel nálunk inszem volt, ezért a Jánosba kellett menni, és perkálni kellett.

Kép
gmelcsi1

Miciona,
Nem szabad pakolászni takarítani, még ha nehéz is megállni. Csak pihizz sokat!!!
biztos van más "baj" is a főnököd feleségével, mert endometriozisom nekem is van és azt mondta Apánk, hogy azzal nem kell foglalkoznom, mert majd a leszíváskor, azt is "megoldja"..... remélem nem csak nyugtani akart, mert nálunk szinte minden megtalálható...pcos, magas prolaktin, endometriozis, férjemnek 1m-s spermaszám stb....
rencsi79

ez a hormonos dolog, akkor teljes rejtély, mert én közel lakom a Nyírőhöz, mondtam is hogy az lenne a jó nekem, de a Jánosba küldött, DE nem kellett érte fizetnem....az igaz, hogy nálunk tuti a lombik. Még régen valaki írta, hogy kapod a beutalót, aztán mész vele ahova gondolod, de a NYírőbe nem kell fizetni, Nekem nem volt választásom. Bár így sem került pénzbe, fel voltam rá készülve hogy perkálnom kell, mire mondta a nővérke, hogy nem. Érdekes...
rencsi79

Rencsi,
Nem tudom mi a probléma még náluk. A főnököm szerintem el sem tudná mondani.

Melcsi,
Akkor Te pont egy héttel jársz előttem. Nekem 2 hét múlva szerdán jár le a 3 hét.
Hőemelkedés keddig nem is volt? Ez csak reggeli hőt jelent, vagy egész nap? Nekem nincs. Igaz sosem volt jellemző pé. után sem csak mensi előtt 1-2 nappal és akkor sem ment 37 fölé. Sőt! Csak pár tized fokot emelkedett.
miciona

Szimba!
Köszi a választ! Hát remélem én is, hogy a sikerráta az egekbe kúszik mostanság, és tényleg babásodási hullám lesz :)
Köszi a TFH-t válaszodat is.
És veletek mi újság? Mikor folytatjátok?

Melcsi,
Megkérdezhetem, hogy milyen volt a párod eredménye? És miért akart Dévisz ICSI-t, míg az andrológus inszemet javasolt? Ne haragudj, de nem emlékszem ....
Ne izgulj szerintem amiatt, hogy még nem hívott UH-ra, most még nagyon nem látna többet... Jövő héten már biztos látni fogja egyértelműen a kis petezsáko(ka)t :)

Kata,
Te ne legyél megint Parakata, maradjunk a Makkatánál :)
Én is hétfőn reggel voltam, és ma már megvolt délben az eredmény. De egyébként nekem a múltkor már 3 napot mondtak, azt mondták, ha kedden mentem volna, akkor is meglett volna az eredmény péntek délután. Szóval no para! :)

Ági,
A kutyák nem voltak féltékenyek?
vjulcsi

Gratulálok Melcsi a teszthez!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Miciona,

A hő mindenkinél más. Nem kell feltételnül 37-ig felmennie. Addig nekem is csak 36.8 körül mozgott. De akinek alapban alacsonyabb a hője, annak nem mindig megy fel 37 fölé. Igen ez csak ébredési hőmérséklet, és nyelv alatt mértem. Ami fontos, hogy előtte legalább 5 órát aludjál, és mikor felébredtél egyből tedd a szádba a higanyos hőmérőt, ne kelj ki az ágyból. Próbáld minden nap ugyanakkor mérni. Minél többet alszol annál jobb. Az emelkedés a lényeg, és hogy az állandó legyen.

Vjulcsi,
Ha jó akkor este otthonról megírom a pontos adatokat.
A mennyiség az nagyon jó, de fejproblémás, ezért mondta a Dévai, hogy csak ICSi lehet. Egyébként az inszemnél 260m volt az összsperma szám, és "csak" 11 milliót tudtak leválogatni belőle.
Az arányokat nézve, azért sok volt a morfológiailag eltérő. Erre mondta a Szimba, hogy a sokból könnyebb a válogatni és igaza lett.
Egyébként azt is mondták itt a forumon, hogy a Dévai mindig a legrosszabbat mondja először, és utána kiderül, hogy nincs is akkora baj.
Nálatok mi a gond a férjednél?

Kép
gmelcsi1

JUlcsi szerencsére nem, mert megmaradtak ugyanazok a kiváltságaik, mint előtte, sőt nagyon sokat játszunk velük, és nem mellékes az sem, hogy szinte egész nap itthon vagyok , és ez nekik jó! -)

Ági28

Melcsi,
OK, köszi!
Nálunk más a probléma, kevés a szám (12 millió/ml), de a forma meg a mozgás jó. Szóval nálunk is inszem lesz, ez a része tuti :)

Ági,
Hát igen, mert ők bent vannak a lakásban, gondolom nagyon élvezik, hogy egész nap velük (is) vagy.
Nálunk kicsit nehezebb, mert nekünk kerti kutyák. Most minden este kb. másfél-2 órát foglalkozunk velük, plusz szinte egész hétvégén velük vagyunk (kutyasuli), de azért ez nem lesz így később...
Ezért is járunk suliba, hogy szépen tudjanak majd póráz nélkül láb mellett sétálni, így majd a napközbeni babás sétákra tudom magammal vinni őket :) Jaj de várom már! :)
vjulcsi

Melcsi, hatalmas gratula :D
julcsi: a blog írása legalább leköti az embert, azokban a napokban, amíg feszült várakozással telnek az órák, aztán meg nem tudod abbahagyni :lol:
Barbi:mi 11.30 -ra mentünk Déviszhez, de megígértük neki, hogy majd jól meglátogatjuk mindig, ha Bp-en járunk J.J.K-val!és igen: tegnap megtörtént az a puszi, a farsangi bálon!Ne tudd meg, milyen földöntúli mosoly lebegett Domi arcán egész este...:)
kislibus: én mindig próbáltam optimista lenni, és talán ezért nem tűnt a lombik valami borzasztó nagy dolognak...egyébként nem is olyan vészes..
Ági: gyönyörűek a babák!És már mekkorák, te jó ég!!!! :)
Mindenkinek kellemes hétvégét!
:D

kata790313

Szimba!
Szóval,
Megvolt a stimuláció, mentünk reggel ugye, hogy leszivja a petéket de azok mint már máskor is kiszabadultak igy Dévisz nem tudott mit kezdeni velem. Tehát nem volt műtét, viszont megbeszéltük, hogy Januárban már az elején elkezdenm szúrni magam Decapeptyllel mert azt csak végső esetekben irja fel ha már többedszer kiszabadulnak a peték amiatt ( hat az agyra és ez segít, hogy minden pete megvárja amig Ő leszivja) viszont nem veszélytelen csak sokadik alkalom után irja fel.

Viszont mikor mi hazajöttünk még aznap megfogant a bébikénk minden féle ICSI nélkül, amiről én csak decemberben szereztem tudomást miután már kiváltottam a gyógyszert ugyebár.

Szóval emiatt vannak meg a gyógyik bontatlanul.....amit szeretnék eladni.

Kicsit meglepődtünk, Dévisz meg boldog volt, hogy végre sikerült, mert már bérletem volt hozzá.

Sok sikert és pozitiv teszteket mindenkinek!
norcis

Gratula Norcis Neked is!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok,

Albi, köszönöm.

Vjulcsi,
Ezt a Dévaiba csináltál, az inszemre a vitaminoktól még javult:
Sperm.Koncentráció: 50M/ml
Sperm.össz.: 190M
Gyors progresszív: 10%
Lassú progresszív:15%
Non-progresszív:35%
Inmobilis: 40%
Normál alak: 15% ennek 30%-nál nagyobbnak kell lenni
Feji defektus 45%
Vélemény: Teratozoospremia.

Kép
gmelcsi1

Kata, hát igen, az első puszi nagyon boldoggá tudja tenni az embert... főleg ebben a korban... :)
Melcsi, lehet, hogy pénteken összefutunk Dévisznél... Ti mikorra mentek?

Barbi

KépKép
hbarbi80

Szép Napot Mindenkinek!

Miciona!
Merre vagy? Mi a helyzet? Hogy érzed magad?

Julcsi!
Hát lehet még hétfőn sem megyek a Jánosba, ugyanis még mindig nem jött meg! Kb. 2 évente csinál olyat, hogy 31. nap után jön meg, persze, ezt mostanra időzítette. Lehet a progi szintem is azért volt olyan "alacsony", mert lehet később kellett volna menni! De hát ki gondolta, hogy késni fog?

Kép

KépKép
ercsikati

Barbi, 4 körül fogunk odaérni. Ti?

Kép
gmelcsi1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?