Bartika!
Megértelek, anno Julcsival voltam így, hogy teljesen izgultam, mi lesz, de aztán belerázódtam.
Egy nagyon fontos dolog tutira számít: légy nyugodt, így ők is azok lesznek...
Most arany életem van még 1 hónapig, mert kibuliztam magamnak, hogy 6 hét az legyen 6 hét, addig én nem nagyon szeretnék rohangálni, szerencsére siekrült megoldani, sőt a 6 hétből 2 hónap lesz. Addig jó dolgom van, amíg nem megyek kontrollra, ez márc. 16-án lészen.
Pont ettől a naptól viszem majd őket reggel

Már előre parázok és előre nyugtatom magam ezügyben...
Egy biztos, ezek a kölkek többet kibírnak, mint ami mi gondolunk, s ha lazán fogjuk fel a dolgokat, akkor ők is lazán fogják venni az akadályokat.
Ha úgy látod, ébreszd fel Ádit, az öltözésnél úgyis fel fog ébredni, vagy pedig már az előző etetésnél látod, kb. hogy jöttök ki az idővel, s akkor eszerint tudsz sakkozni. Azt írtad, sokat nyammog... Akkor most ne hagyd, hanem inkább adj neki kevesebbet, s akkor a következő etetésnél marhára meg fogja magát szívni. Néhány nap után úgyis fogod látni, hogy bírja a dolgot, meg azt is, az oviban hogy tudtok végezni.
Nekünk pl. nincs kocsink, úgyhogy mi a BKV "szolgáltatásait" fogjuk élvezni, plusz még az ovis-iskolás várakozások - mindezt babakocsi nélkül, MEi Tai hordozóval szélben, fagyban, esőben is...
(Van babakocsink, de azt talán nem fogom a varázspálcámmal felrittyenteni a vilamosra meg a metróra, ráadásul a metrókban is csupa lépcsős aluljáró adatott: Nagyvárad tér, Ecseri út, Pöttyös utca...)
Szóval Bartika: hajár, menni fog.
Fürdés: örülök, hogy bejött a mini-fürdőkádas verzió, Borcsa is imádja...
Julcsával ma iskolásat játszottunk, megoldott(unk) egy rakat feladatot, majd ebéd után megkérdezte, az iskolában délután is tanulnak-e az elsősök, mert ha nem, akkor ő most elmenne játszani...

Mondtam neki, menjen, napközis foglalkozás van...
Csodásak a képek!!!
Na megyek, leadom a listát az uramnak, mit hozzon estére...
No meg Borcsa is kezd ébredni, naná, hogy kaja köll nekije.