A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Mush, mit kellett volna megnyitni? Kerestem visszafele, de nem találtam. Vagy megoldódott? Bocsi nem mindig van időm visszaolvasni mindent. :(

Szépek a babafotók, én is hozok, a jelenlegi kedvencemet:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Halihó!

Laura: tök jók és hasznosak a képek, Hunor nagyon kis ügyes :)
Pont azt néztem, hogy annó a szopipárnához kaptam ajiba ilyen henger alakú kispárnát, csak mikrogyöngyök vannak benne, nem szivacs, és már készültem elajándékozni, mert ki sincs bontva, de akkor megtartom, hátha jó lesz :) vagy ez nagyon speckó?

Andy: tudom ,hogy ez mostanság "nem divat", de felébresztjük 11-kor :oops: Nekünk bejött így, mert úgy kezdtük még az elején, hogy 1-kor ébresztettük, aztán éjfélkor, most 11-kor, és így szépen tolódik ki neki az alváshossz, mert pár nap alatt mindig magától beállt a reggel 7 körüli kelésre :) ehhez mérten nappal csak egyszer alszik huzamosabban, ebéd után, de ezt se bánom :)
Kenguru nálunk se divat a sétához, rám is úgy bámultak, mint egy UFO-ra :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Aida:
Noel tisztára rád hasonlit :)
(A párod meg olyan ismerős nekem valahonnan, már máskor is megállapítottam..)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ha valaki kenguru vételen gondolkozik, van egy teljesen új, dobozában lévő Graconk :) Azért adnám el, mert nagyon tetszik a babazsák, és én olyat nagyon szeretnék, de kenguru és az is már luxus.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja, és annyira édes volt reggel, felébredt és nem sírt, hanem nézelődött, bámulta az ablakot, a kezeit, és mikor fölé álltunk, és meglátott, teli szájjal vigyorgott.

Viszont kérdés:
Akiknek hálózsákban alszik a baba, mennyire mászik el éjjel? Kiskobold rendesen lejjebb tornázza magát és keresztbe fordul reggelre. Nem tudom, ez mennyire gáz, félek, hogy egyszer beszorul valamije valahová, mert már végigéri keresztben a kiságyat. Mit tudok vele csinálni :?: :?: :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Megjöttünk a sétából! Végre nem fúj az a bolond szél, egy órát sétáltam a pocokkal!

És igen! Eladtam az összes tejet! Jövő héten elviszik!

Noel vajon min gondolkodhat? Édes...

Kép

Kép
dcili81

SZiasztok!
De sokat írtatok! :lol: :roll:

Gabi!
Raktam fel pár napja fotót Vinzentröl, ö is elmászik hálózsákostul az ágyban. Mindig az ágy jobb oldalán köt ki a rács mellett. Sokszor a keze is kilóg a rácsok között. Nem tudok vele mit csinálni! :? :?

Altatás: Nálunk Manó kb éjfél körül alszik el. Egész este fennt van, szopizik vagy 4-szer addig. Ès mikor már tele van, meg fáradt, akkor csak berakom szopi után az ágyba és alszik reggelig. SZóval nincs gond az elalvással. Ha csak az nem ,hogy késön teszi! 8)
susy75

Susy: igen láttam, hogy nálatok is "alvajárás" van :lol: Mi pont ezért raktuk hálózsákba Kristófot, mert már egyhónaposan is ide-oda kúszott az ágyban... de megállítani nem tudtuk :P

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! A hengerpárna nem speckó, az a lényeg, hogy elég kemény legyen, ne süppedjen bele a etste, mert pont az a lényeg, hogy az tartsa.

Kép
Kép
szeles4

etste=teste

Voltunk Hunorral a városban, elkezdődött a Kocsonyafesztivál. Már most rengetegen vannak. Iszonyú árakat láttam: 1 szelet rétes 250 Ft, 1 szelet kenyérlángos 500 Ft, van, ahol 3 dl forralt bor 600 ft. Mondtam a páromnak, hogy Zalánt majd anyukámékra bízom, vigyék ki ők, mert a nagyfiam kapacitását ismerve rámenne a gatyám egy sétára (palacsinta, kürtös kalács, főtt kukorica, perec stb., inger van bőven) :oops: :lol: .

Kép
Kép
szeles4

Berni! Plüssjáték: mosd ki mósószerrel, és ne tegyél öbítőt. (Esetleg öblítsd át kétszer)

Musi! Jó az olaj, a popsikrém, vagy más semleges zsíros krém. pl. vazelin.

Andi! Állítsd szorosabbra a pántokat! Nagyon lent van a kisgombóc, ezért érzi a derekad

Kép
zölddisznó

zöldi: ez a legszorosabb állás :roll:

amugy ennyit a nappali alvásról!: ugye irtam h hason el tud aludni és már pár napja igy műxik a dolog. na erre nem beriasztott du. a légzésigyelő??!! azóta is remeg mindenem! egy riasztást adot mire berohantam ujra normálisan ment de akkor is! nekünk még sose volt ilyen! el is döntöttem h vége a hason alvásnak és most fél4kor megpróbáltam háton. ráadásul bugyolálás nélkül(tudjátok h nekünk az is gond) és egész mostanáig sirt nem ment neki. még ugy se h közben bebugyoláltam mégis:( ugyh most megint hasra raktam igy 5perc alatt bealudt és alszik 10 perce. sztetek mitévő legyek? ugy dobog a szivem most is annyira félek h igy meg megfullad!! de háton meg nem tud elaludni. és a bugyolálással is micsináljak h szoktassam le róla? vélemények? vagy ne aggódjak a légzés miatt? jajj

Kép
andy30

ja és zöldi azért azt a 7-8 kilót is érezhetem nem? :wink:

Kép
andy30

Mush:

http://hu.motherlove.eu/?q=node/14
itt olvastam ezt
A legjobb hatékonyság eléréséhez kevés vízzel kell bevenni és a bevétel előtt és után 20 percig javasolt a folyadék fogyasztásának mellőzése. Tejserkentő teát lehet mellette inni, de azt javasoljuk, hogy ne legyen több 2-3 csészénél naponta és legalább 1 óra teljen el a kapszula bevétele és a teaivás között.

A homeos bogyót, nekem azt mondta a homeos drnő, hogy lehet kombinálni a ricinust, meg a urticariát kombinálhatom akár úgy is,hogy naponta 2x mindkettőt.
egyszer 5 bogyó urticar köv alkalommal 5 bogyó ricinus, de ahogy megjön a tej le kell vele állni.
én egyszer csináltam ilyet egy hétig nekem semmi gondom nem is volt eddig a hétig.
most a more milk mellé nem eszem semmit, csak folyadékot iszom, laktoherbet sem iszom.

ha majd meglesz a zöldi féle tea,addigra lejár a more milk majd akkor azt iszom.

KépKép

Kép
orsimorsi

ja és zöldi: ettől fentebb kéne lennie a kengurunak? igy a melleimrhez fjut a feje. az nem jó? nekem elég hosszu a felsőtestem nemcsak ugy tünik mintha lent lenne?

mondjuk mind1 mert mondom ez a legszorosabb állás:)

Kép
andy30

zsiráf:
én vinnék hősugárzót, biztos ami biztos, és az nem foglal akkora helyet, fürcsihez jól jön.

Gabi:
megnyugodtam, hogy másnak se alszik annyit napközbe, mert kb nálunk is így telik egy nap.

köszönöm a segítséget csajok,jól esett,már meg nyugodtam.

KépKép

Kép
orsimorsi

Zöldi: Köszi, kezdem összeszedni magam. De persze mivel nyűgös vagyok, így Domi is az...
mannababoca

na most olvastam vissza

eszter: kissnéhez mész? mi is csak mi szerda du. fél2re! ha voltál utána mindenképp ird meg mi volt milyen a nő stb lécci!

manna: most h beriasztott az a sz.r meg h igy csődbe ment a 3napja tartó boldog magabiztosságom h alszik a cseppem magátol egy csapásra nappal amikor csak akarom bennem is eltört az a vmi azóta csak parázok az előbb már ittam egy pohár bort h nyugi legyen egyfolytában azon agyalok h mi lenne velem nélküle meg stb :roll: remélem hamar elmulik volt már ilyen. amugy sztem a sirás nálatok egy hirtelen hascsikarástól volt nekünk is szokott ilyen lenni nyugi. nekem már éjjel is csinált ilyet gondolhatod majd levertem mindent az éjjeliszekrényről ahogy felpattantam ugy megijedtem! :? aztán meg semmi baja nem volt :)

most fogalmam sincs h fogok uj stratégiát kitalálni a nappali alvásra már olyan jól alakult pedig a dolog

na megyek is aludni legalább kipihent legyek meg holnap megyünk cukrászdába anyuval ez lesz az első nyilvános helyre való beülés a picivel kiv leszek :lol:

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Andy: na pont ilyen kengurut lőttem ma a tesz-veszen!!! Remélem Marcinak is tetszik. Na majd itt is néznek nagyokat, ha ebben megyünk ki!
Ma elvittük bevásárolni, de csak egy ideig bírta a babakocsiban. Aztán kivettük és akkor nézelődött, csak hát sietni kellett. Egy csomó mindent elfelejtettem venni! :twisted: :twisted:

Vasárnap megyünk az uncsitesót meglátogatni. Egy tök jó kis játszószőnyeget vettünk neki. Hasonló mint Marcié, csak ezen jobb figurák vannak. Kár hogy akkor nem volt ilyen! :cry: :cry:

Mush: öblítő helyett egy kicsi ecetet is tehetsz!!! Ja és mi a fürdővízbe is teszünk olívaolajat! Tök szép tőle Marci bőre. Bár most hogy lepasszoltatok minket, így ezzel nem is dicsekedem!

Napközben alvás: hát Marci ma összesen 1 órát aludt. Hulla is, de még szórakoztatja apát! Bezzeg tegnap csak dél körül aludt 1,5 órát, meg később is fél órát!!! :lol:
Vendég

na még itt vok

boci: már kezdem megszokni h majdnem mindenben megegyezünk:)

amugy én is a teszveszen vettem és nagyon teccik! már kifelé forditva is kipróbáltam itthon és ugy is tök jó volt!

annyi, h ebben is felébred és nyüszög ha megállunk mint a babakocsiban ugyh kösd fel a gatyát:)

na téleg meek aludni jóét

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Csak egy gyors!

Andy30!

Nekünk is ilyen kengurunk van! Nem találod nehéznek a gyerek becsatolását???

Na mentem is!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

[quote]n írta:emcsak ugy tünik mintha lent lenne?

De, akkor lehet.

Kép
zölddisznó

Ó, szegény csöppem! De majd a gyogyi karban tartja, és szépen kinövi az egészet. Nagyon édes!

Kikapcs, jó éjt! ...majd Lelléről jelentkezem!

Kép
zölddisznó

Boci, Andy, Gabidani: csatlakozom az ilyen kengurusokhoz :D

Gabidani: az előző oldalon vagy 2 oldallal ezelőtt (már nem emléxem :D) írtam, hogy ez az egy bajom vele, hogy félkézzel elég nehéz kikapcsolni, viszont felülről csak beletenni tudom a gyerkőcöt, kivenni nem :P

Andy: ha én fordítva teszem bele, akkor még nem lát ki :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

SZép jó napot mindenkinek!

Megjöttek a szüleim, elhalmoztak minket minden földi jóval. most kivitték Zalánt a fesztiválra, én főzök: tárkonyos csirkeraguleves, aranygaluska, vaníliasodó. Délután együtt megyünk ki. Hunorral tegnap kétszer is voltam, mindkétszer 3,5 óra alvás lett az eredménye. Ehhez képest jól húzta az éjszakát is, 3-kor és 6-kor evett.
Itt szépen süt a nap, remélem, délutánra is így marad!

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Hű de hétvége van mindenkinél... :)

Mi nemrég jöttünk meg a városból, bevásároltunk. Dani olyan édesen nézelődött a boltban, aztán 5 perc múlva bealudt! Most elfoglalta a nagyágyat, ott alszik.

Itt reggelre megint esett a hó, de már el is olvadt, atl függetlenül nagyon hideg van, legalábbis én fázom.

Ma nem kell főznöm, majd holnap gyümölcsleves, saslik kukoricás rizzsel és 2-féle muffin...

Laura a tárkonyos csirkeleves receptjét feltennéd? Nagyon köszi!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

MÁGNES: engem lehet h érdekelne a kenguru :roll: tudsz róla nekem priviben képet küldeni, h milyen, mennyiért adod...kösziii

Vera: nagyon édes a lányod! reméljük a gyógyszertől hamar elfelejthetitek az egészet!

Andy: nem hozzá megyünk, és most nagyon fontolom h lemondom.. :roll: a szomszédasszony évekig hordta oda a kisfiát, és azt mondta nekünk nem kellene,,

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Csak életjelet adok,jól vunk megvagyunk.Csütörtökön megkaptuk az első szurinkat Oli nagy hős volt,akűlig sírt,lázas sem lett.5640g és 60cm :lol: :lol: Meg is lettünk dícsérve.
Én ma nem főzök mert Rékum papázik egész nap,én meg készülök neki a holnapi napnak,keresztelő lesz.Menü pedig a következő:májgombóc leves,hortobágyi palacsinta,rizs,zöldséges krumpli,sajtos-hagymás pulykamell,és gombával-sajttal töltött karaj.
Mindenki babája nagyon szép.Sajnos nincs időm visszaolvasni,talán majd ha lezajlik a hétvége.
További szép napot!

solya051020
Káld

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára solya051020 2009.02.21 13:27-kor.

solya051020
Káld

Na hát nem tudom miért nem sikerült feltenni,na mindegy :roll: :roll: :)

solya051020
Káld

hahó
csak gyors

eszter: miért nem jöttök? dévény

kenguru: nincs összehasonlitási alapom én be tom tenni bár nem eccerű de sztem csak meg kell szokni. teszek fel kifelés fordulós képet is ha lesz időm nekünk jól kilóg:) dehát regus nagy baba már 6és fél kiló meg minden

andy

Kép
andy30

Amíg Dani aludt kiéltem magam a konyhában!

Kép

Kép

Kép
dcili81

Cili: hmmm jól néz ki! recept?

Andy: még nem tudom mi legyen,, egy itteni " szakértő " azt mondta, h ha nincs gondunk ne menjünk, mert ő beteg kisgyerekkel járt, és nem kívánja senkinek.
a lényeg szerinte : Bízni kell a gyerekekben h mindent ügyesen fog csinálni, és nem szabad sürgetni..

Most elbizonytalanított, h nekünk nincs ott semmi keresnivalónk.. :roll:
MIndenesetre hétfőn beszélek a védőnővel, és meglátjuk megyünk e kedden.

Kenguru megrendelve.. :D

Kép
eszterke24

Cili!
jól néz ki a muffin!

Nekem ilyen kengurum van:
Kép
susy75

Ja, és ezt is nehéz lecsatolni. felcsatolás még csak-csak megy, de egyedül kicsit nehézkes leszedni. :? :?
susy75

eszter: de ez csak egy vizsgálat ami ráadásul ingyenes. még mindig dönthetsz ugy h nem viszed kezelésekre ha azt mondja h csak enyhe pl akármije van. én is majd utána mérlegelek. a te gyereked meg nem beteg gondolom annak az ismerősnek is más volt a helyzete. arra gondolsz h fájt neki meg sirt közben? ettől én is félek de láttad mit irtak a többiek h milyen hasznos meg nem minden baba sirt. sztem jobb megelőzni ha lehet akármit is állitolag félévig lehet korrigálni bármit. reginek se hiszem h nagy baja lenne de azért kiváncsi vagyok mert nem bocsátanám meg magamnak ha később derülne ki vmi amit meg lehetett volna előzni. ez meg nem kerül semmibe.
két bnőm példája: egyik elvitte és 6kezelésre is kellett járniuk mert a kisfia nem akart előtte felállni pedig már illett volna. a kezelések után már szaladt. másik bnőm elvitte vizsgálatra vissza kellett volna vinni mert féloldalas volt a gyerek meg a hasizmával is volt vmi, de nem vitte mert h annyira sirt a vizsgálatnál, na és azóta olyan a feje szegénykének h tök deformált egyik oldalra mert folyton ugy aludt a féloldalassága miatt.
hát nemtom. én inkább elviszem. itt is mindenki dicséri.

amugy csak azért kérdeztem (nem akarok ugyanis beleszólni csak a véleményemet irtam le) mert aszittem h konkrétan a nőőről tudsz vmit és azért nem akarsz menni..

különben most nagyon kii vok bukva. az előbb már sirtam is. a gyerekemet nemtom háton elaltatni ma is másfél óra sirás után végül hasra tettem és 10perc mulva bealudt de háton eccerűen nem megy! éjjel is 4szer kelt! eddig egyszer keltünk most meg már 4! alig aludtam vmit tök ingerült vok meg minden. több okból is lehet sztem: dokinéni tanácsára csak 5ször etettem nappal ezért lehet éjjel pótolta, másik lehetőség a bugyolálás, mert minden ébredéskor ki volt szabadulva és a kezével "pofozta" magát szegény, harmadik:nemtom:(
ti mit gondoltok? nagyon kétségbe vok esve, ugy érzem már az sem működik ami eddig megvolt:(
ráadásul taliztam ma egy ismerőssel akivel együtt szültünk ill ő két héttel később és azt mondja h a gyereke már rég átalussza az éjszakát :shock: ti ezt elhiszitek? és csak szopik. este fél9től reggel 6ig. az nem tul sok? eleve 6óra mulva meg kéne éheznie az anyatejes babának nem? ja és csak 5ször eszik neki nappal és mégis. igaz h még nincs 6kiló sem pedig 4el született és mingyá 3hós és fiú akkor biztos nem az a nagyevő mint az én lányom. anyum szerint regi azért is kel többet mert éhesebb az átlagnál.

mondjatok már véleményt v ötletet v bármit mert most már téleg nemtom h folytassam. eddig aszittem jó uton haladok de most ugy tünik h nem:(

andy

ja és bocs ha sok voltam de csak itt tom ezt igy kiadni meg megkérdezni

Kép
andy30

ti micsinálnátok a helyemben? még mindig arra gondolok, h csak hason tud aludni nappal de ugy meg beriasztott az a hülye légzésfigyelő és nagyon féltem!

Kép
andy30

pedig mindig arra gondolok h én pl első naptol hason aludtam! és akkor nem volt még légzésfigyelő sem. igaz majdnem egy éves koromig egy szobában aludtak velem a szüleim de akkor is..

Kép
andy30

Andy Dani napok óta 5-6x eszik csak. Előtte 8-9x is evett. Szerintem annyit adj enni neki, amennyit kér.

Altatni pedig ezek szerint kénytelen leszel hason altatni. Nálunk csak oldalra fordulva alszik el... szerintem bízz benne, tudja ő, hogy mi a jó neki!

Recept majd megy a helyére!

Kép

Kép
dcili81

halihó!

Kicsi életjel magunkról!Nagyon régen voltam már,szégyenlem is magam.De mentségemre legyen mondva hogy minden nap olvasok,csak írni nem jutok ide.

Pedig nem panaszkodhatom,áldott jó kisbabám van.Éjszaka végigalussza az éjszakát 4 hetes kora óta(este 10-től reggel 7-ig).nappal sincs vele sok gondom,3 óránként szopi,közben játszunk és ha megunja alszik egyet.Fürdeni imád,ha rossz kedve is van a fürdéstől mindig vigyorog.

Tejcsi is van bőven.egyszerre csak Egy ciciből szoptatok és még fejek is le.Már nekünk is tele a fagyasztónk :lol: csak félek feleslegesen mert majd ki kell önteni őket.

A hasfájás nálunk nagyon ritka,ha van akkor a mecsek teát adom neki és az segít.

5800gramm most,4000grammal hoztuk haza. :D

Szerdán lesz az oltás,már nagyon félek hogy hogy viseli majd.

Nagyon szépek a gyerkőcök!Kislányoktól olvadozom,olyan gyönyörűek :lol:
Kisfiúk nagyon kis vagányak! 8)

Teszek képet,hogy milyen nagyok vagyunk már:

Kép

KépKép
lyndee

Nagyon szeretnék én is kengurut venni,de félek nem tudjuk kihasználni.Ha az van rajta hogy kb 13-kg-ig akkor az mit jelent?Mikor növi ki,ha most kb 6 kg?

KépKép
lyndee

Suzy: nagyon tetszik a kengurud!

Andy: én is igy gondolom h csak egy vizsgálat.. az ismerős megfogalmazása szerint a kezelés "brutális" ő sírt minden alkalommal a fiával. (bár tény h ennek köszönheti h itt tartanak..)

Szerencsére Manócskám nem beteg, sőt lehet h én aggódom túl.
Ha ti nem vagytok lehet nem is hallok erről soha.
Nektek köszönhetően gondoltam, h nem vesztünk vele ha elvisszük.
Mindenesetre azt mondták beszéljek a védőnővel is, és ha engem megnyugtat menjek. Még nem döntöttem.

Alvás: Andy ha jól veszem ki a szavaidból akkor amióta leraktad hasra, azóta csak igy alszik ? Mert mi is így jártunk.
Milyen légzésfigyelőd van? És rendesen riasztott légzéskimaradás miatt?
mert én is jártam igy, h éjjel kikaptam szegényt az ágyból, közben meg az elem merült le... :roll: :oops:
Nekem Álomvirág, és meg vagyok elégedve vele pedig Manócska közlekedik rendesen.

Volt főnökasszonyom állitása szerint anyatejes kisfia 5 napos!! korától végigaludta az éjszakát... :roll: :shock:

Kép
eszterke24

Lányok,én nem merem hason altatni Arnit.Engem a védőnő jól beijesztett hogy csak felügyelettel lehet a gyerek hason,a bölcsőhalál veszélye miatt.Pedig állítólag én is hason "nőttem" fel.

KépKép
lyndee

Dani egy hétig aludt hason de megunta, most képtelen vagyok így letenni, nem alszik el...

Kép

Kép
dcili81

Lyndee: üdv újra köztünk! :D
nagyon édes a kisfiad!

én is ezen dilemmáztam a kengurunál.. remélem a nyáron végig tudjuk használni.
szerintem a 13.kg-ig az jó ( talán attól több nem is kell , mert akkor ha már járnak ugysem kell kenguru ) és ez a babától is függ ki mikor lesz 13 kg..

Kép
eszterke24

eszter és neked éjjel is hason van? nem félsz?sajna nem az elem volt de csak az a 10 mpes azaz egy pittyenés volt tudod. amugy angelcare van és nagyon jo még nem riasztott fölösen csak elemmerüléskor eccer meg most :roll:

igaz csak félévig kell kibirni azután már ritkább állitolag

cili: nálunk az van h nem akkor etetem amikor sir v vmi hanem 3óránként és ezért monják h sztük már elég lenne 4óránként is. regi ugyanis nem sir kajáért de bármikor tudna enni:)szal sztük lehet tuletetem merth duci meg sokat hizik. szal nem vok biztos h mennyi kéne neki :oops:
most igy h próbáltam 5x éjjel ébred ebből gondolom h talán a kaja miatt de mondom az is lehet h a bugyolálás már nemtok semmit :?

Kép
andy30

Andy tegnap éjjel nekem s 3x kelt a fiam. Dani is bármikor tud enni. Lehet nem olyan összetételű most a tejed, ezért kér többször.
Nem próbáltad meg, hogy megvárod, amíg elkezd sírni, és csak akkor eteted? Vagy egyáltalán nem sír, ha éhes?

Kép

Kép
dcili81

Eszterke!
Köszi! :P Fisher- Price

Andy!
Nekünk is Angelcare van, és már párszor beriasztott. Bár Vinzenttel minden rendben volt, valszeg csak az érzékelö lapról mászott el. De ha van légzésfigyelö akkor nyugodtabban altathatod hason.

Szerintem is akkor etesd mikor igényli. Vinzent is anyatejes ,de volt már rá példa, hogy 6 óránál többet bírt ki éjjel. Szóval ez is babánként változó!

Ezt a bebugyolálást szereti még Regi? Lehet,hogy az nem tettszik neki? Szerintem kicsi babáknak ad megnyugvást, ilyenkor már jobb ha szabadon van a kezük. Ez csak az én véleményem,mert Vinzent ki nem állhatja ha pl babakocsiba az overállt becipzározom a mózesba. Neki mindig felállnak a kezei.
Lehet regi is azzal küz éjjel, hogy kiszabadítsa magát!! :? :?
susy75

Andy: nekem éjjel is hason alszik.. egy szobában alszunk.
ha jól tudom ti külön.. vagy nem?

A doki szerint azért is jó hason h ha visszajön neki tejcsi igy kifolyik, hanyatt meg félrenyelheti.
Állítólag én is állandóan hason aludtam..meg még mennyien..
Tudom nem elhanyagolható a bölcsőhalál kockázata, és vannak bizonyos tényezők amik növelik is ezt.. de ezek egy egészséges baba, és odafigyelő szülők mellett szinte minimálisak.

szerintem ne a doki tanácsát kövesd hányszor kell ennie,, ha éhes ugyis jelezni fogja..
túletetés: ez lehetséges? ha nem kér ugyis elutasitja.. vagy ha sok visszabukja..

Kép
eszterke24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?