eszter: de ez csak egy vizsgálat ami ráadásul ingyenes. még mindig dönthetsz ugy h nem viszed kezelésekre ha azt mondja h csak enyhe pl akármije van. én is majd utána mérlegelek. a te gyereked meg nem beteg gondolom annak az ismerősnek is más volt a helyzete. arra gondolsz h fájt neki meg sirt közben? ettől én is félek de láttad mit irtak a többiek h milyen hasznos meg nem minden baba sirt. sztem jobb megelőzni ha lehet akármit is állitolag félévig lehet korrigálni bármit. reginek se hiszem h nagy baja lenne de azért kiváncsi vagyok mert nem bocsátanám meg magamnak ha később derülne ki vmi amit meg lehetett volna előzni. ez meg nem kerül semmibe.
két bnőm példája: egyik elvitte és 6kezelésre is kellett járniuk mert a kisfia nem akart előtte felállni pedig már illett volna. a kezelések után már szaladt. másik bnőm elvitte vizsgálatra vissza kellett volna vinni mert féloldalas volt a gyerek meg a hasizmával is volt vmi, de nem vitte mert h annyira sirt a vizsgálatnál, na és azóta olyan a feje szegénykének h tök deformált egyik oldalra mert folyton ugy aludt a féloldalassága miatt.
hát nemtom. én inkább elviszem. itt is mindenki dicséri.
amugy csak azért kérdeztem (nem akarok ugyanis beleszólni csak a véleményemet irtam le) mert aszittem h konkrétan a nőőről tudsz vmit és azért nem akarsz menni..
különben most nagyon kii vok bukva. az előbb már sirtam is. a gyerekemet nemtom háton elaltatni ma is másfél óra sirás után végül hasra tettem és 10perc mulva bealudt de háton eccerűen nem megy! éjjel is 4szer kelt! eddig egyszer keltünk most meg már 4! alig aludtam vmit tök ingerült vok meg minden. több okból is lehet sztem: dokinéni tanácsára csak 5ször etettem nappal ezért lehet éjjel pótolta, másik lehetőség a bugyolálás, mert minden ébredéskor ki volt szabadulva és a kezével "pofozta" magát szegény, harmadik:nemtom:(
ti mit gondoltok? nagyon kétségbe vok esve, ugy érzem már az sem működik ami eddig megvolt:(
ráadásul taliztam ma egy ismerőssel akivel együtt szültünk ill ő két héttel később és azt mondja h a gyereke már rég átalussza az éjszakát

ti ezt elhiszitek? és csak szopik. este fél9től reggel 6ig. az nem tul sok? eleve 6óra mulva meg kéne éheznie az anyatejes babának nem? ja és csak 5ször eszik neki nappal és mégis. igaz h még nincs 6kiló sem pedig 4el született és mingyá 3hós és fiú akkor biztos nem az a nagyevő mint az én lányom. anyum szerint regi azért is kel többet mert éhesebb az átlagnál.
mondjatok már véleményt v ötletet v bármit mert most már téleg nemtom h folytassam. eddig aszittem jó uton haladok de most ugy tünik h nem:(
andy
ja és bocs ha sok voltam de csak itt tom ezt igy kiadni meg megkérdezni