Ma ismét egércincogás van a porondon.

Apuci játszóházban van a két csemetével, én meg pont mosok. (Azaz pörög a gép én meg nem csinálok semmi hasznosat, csak netezgetek.)
Zsuzsa,
Van némi tapasztalatom 2 éves örökmozgók terén. Tippem nincs, hogy lehetne megoldani a fekvést, hacsak nincs valaki ott mellettetek 24 órában.

Bölcsi?
Éva,
Két ekkora gyerkőc mellett meg sem mozdulnál?

Kizárt dolog.
Nálunk a második gyerek érkezése nagyon kemény volt, Nati annyira boldog volt és fel volt dobva, hogy még ketten is azt mondtam, kevesen voltunk. De egyedül.

Brr... persze mindent túl lehet élni, de azért jó lenne, ha babó elkapná azt a két hetet. Esetleg megbeszélheted a szülészorvossal, hogy időzítsetek.
Heni,
Második szülésemnél nem volt fogadott szülésznőm és aki pont ügyeletes volt szintén tökéletes volt. Utólag sajnálom, hogy nem az angliai módi volt, mert azt a szülést simán le tudta volna vezetni egy szülésznő, a komplikáció csak a dokival kezdődött.
Lidike,
A keményedések ijesztőek? Na, erre nem is gondoltam.

Nekem az simán az élet része. Egy picit megállok, nem kapok levegőt, aztán teperek tovább, mintha mi sem történt volna.
Az viszont igaz, hogy erős lenne azt mondani, hogy "félek" a szüléstől, mert azt azért nem. Én a körítést hagynám ki, főleg az utána következő kórházi részt.
Ikoka,
Szerintem nem kell a felkészítés vagy a torna, csak jó.

Sztem ez pont elég érv mellette. Bár én eddig is kihagytam, de csak a lustaság tartott vissza.
007,
A gyeddel nem jön össze annyi jövedelem, hogy adózhassak.

Igy 1% kilőve.
Hendegabi,
Megértem, hogy férjed kicsit bepánikolt, amikor a doki rohangált - pláne villáskulccsal. Amikor Szabival a kora osztályon voltam, nekem azt mondták, semmi pánik. Majd ha ők elkezdenek rohangálni, akkor lehet.
Katy,
Az első nap ha kellett a vércsere, akkor az tényleg nagyon brutál bilirubin szint lehetett.

Első sorban nem is a szadizás miatt nem szeretném, hanem főleg a veszélyei miatt. Ahogy a többiek sem, én sem nagyon szeretem egy közvécé tisztaságát ellenőrizni. De hol van az attól, amit egy vérkészítmény okozhat.

Mennyien haltak meg attól a múltban, hogy a vérátömlesztéssel olyan dolgokat is kaptak ajándékba, amit akkor még nem tudtak kimutatni és kiszűrni. Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy most sokkal jobb a helyzet, csak annyi, hogy sok olyant nem kapunk, amit mondjuk 30 éve igen. De az újabb mutációk simán átmennek a rostán.
Sillia,
A mi kutyánk anno kb havonta elveszett. Nem elszökött, hanem valaki mindig "megtalálta", miután megijedt egy durranástól. Egyszer hajnali 3 körül rohant el, én meg hagytam, nem voltam hajlandó hajkurászni. Akkor senki nem kapta el, úgyhogy hajnalban már türelmesen ott üldögélt a kapu előtt. Lehet, hogy nálatok is csak a segítség túl aktív.
Nagyon barátságos egy szülőszoba.

A fehérvári kóráznak csak az új szárnyát láttam, ahol a kismamik vannak. Az nagyon tetszett.

Én még attól is rosszul voltam, hogy Szabit szülés után majd 2 órára elvitték megfigyelésre. Mint a vércse bámultam az ajtót, hogy mikor is hozzák vissza. Azért nagyon örülök, hogy én már olyankor szülhettem, amikor már nem az a háromórás elkülönítős rendszer volt. Én először Japánban láttam szülészetet, úgyhogy már eleve magasak voltak az igényeim.
Agmano,
Engem meg nem is csak ketteske, hanem egyeske is ki szokott rugdosni.

Hajnali 3-kor fel kellett kelni, mivel fájt a füle. Sapi, Nurofen, babusgatás. Szerencsére viszonylag hamar elmúlt, 4 körül már aludt és próbáltam kimászni alóla, hogy lekapcsoljam a villanyt. Erre persze felébredt, és csak annyit mondott, hogy ááá, nem kell, így is tud aludni.
Tímea,
Ha úgy gondolkodik, az egy dolog, azt már megszoktam

. De ha úgy is néz ki?! Szerintem tragikus. A cikkből kiderül, hogy apuci 12 volt, amikor összehozták a bébit és már két éve "járnak" - akár mit is takar ez nekik pontosan. Azt hiszem, mostantól 10 év lesz a felső korhatár, amikor még idegen kisfiúk beléphetnek a lakásunkba.