Sziasztok!
De jó ilyen sok szép baba képre visszatérni!
Nem is emelnék ki senkit most, minden baba tündéri!!!
Én hétvégén tök el voltam havazva a vendégekkel, tegnap meg romeltakarítás ment,amit nagyjából most fejeztem be, de még mindig van egy halom mosnivaló,szal mindjárt folytatom.
Sziszi,
Gratula a fogacskához!

De jó,hogy rájöttél a orrdugulás problémájára!!!

Nagyon ügyi vagy!
Eszike,
Iszonyat milyen ügyesen mozog már Noncsi!!!

Megy is mutattam Szabolcsomnak, és ő is megjegyezte, hogy hááát, Andorkánk még nem ilyen ügyi

Persze nincs ezzel semmi baj, fog ő még majd forogni, csak most még nem igazán.
Nagyon ficánkol, tekeredik, szépen támaszt és elforog a pociján hason, kezével segítve, de az átfordulásokat sajna nem erőlteti

Hátról még nem fordult abszolút, pedig már vagy 2 hónapja annyira tekeredik, meg oldalra is szokta dobni a lábijait, de mégsem.
Lehet a mázsás kiló az nagy úr és ezért megy neki lassabban? Vagy más nagy súlyú babák forognak,gyakran? (Andor ugye 4.5 hónaposan volt 8400 gr)
A víz alá merítésnél is csak kamilláztam! Ez első elkalommal volt?
Nálunk elsőre nem volt merülés, amit nem is bánok, mert nem is akartam rögtön. Mi házi feladatnak kaptuk, hogy naponta öntsük le a fejecskéjét kevés vízzel úgy,hogy előtte mondjuk neki a merülés szót. Ezzel fogja megtanulni,hogy mikor kell levegőt venni.
Remélem Te pedig hamar rendbe jössz. Nagyon ramaty lehet ez az érzés
Konan,
Kérdezted hova járunk usziva. Itt Veresen járunk, egy szimpi amúgy még gyógytornász csajszi csinálja a foglalkozásokat. Nekem tetszett. Mondjuk mi kicsi medencében vagyunk,ami max sztem 4mx4m-es, de van nagyobb medence is,de oda csak később mennek a babák. Egyelőre most ez is elég nekik.
Márti,
Nem is tudom mit mondjak

Annyira sajnállak!!!Komolyan. Gondolok rátok,hogy mielőbb most már kikecmeregjetek ebből a sz@rságból.
Szeder,
Utólag is boldog félévet drága Adélnak!
Hihetetlen hogy megy az idő...
Még eszembe voltak tegnap dolgok,mikor visszaolvastam (csak már energiám nem volt este reagálni) de most nemtom mit akartam
Nálunk az éjjelek továbbra is jók - lekopogom - nappal van,hogy hol eljátszik magában egész jól,hol pedig nem lehet magára hagyni mert rögtön nyekereg. Nah ekkor borul minden tervem, mert semmit nem lehet nagyon elvégezni.
De nem vészes a dolog, nincs ez mindig így szerencsére.
Nálunk lehet,hogy most fogak terén pihi van...legalábbis nem észlelek következőt.
Úúúúgy várom már a tavaszt!!!De tegnap is egy rakást kellet hólapátolnom (amit mondjuk szeretek, mert tök jól megmozgat, meg jó a friss levegőn, de már nem akarok havat, latyakot)
Jah, még vmi:
Ha jobb idő lesz, szeretnénk majd elruccanni valamerre pihizni. Nem wellness hétvégére,hanem inkább vmi olyan helyre, ahol jókat lehet kirándulni, vannak látnivalók és az sem baj azért ha van a szállodában uszoda, gyerekmedence

Ha van jó tapasztalatotok, akkor szívesen fogadom
Régebben páran tettetek fel linkeket helyekről, megkérhetnélek benneteket, hogy dobjátok fel ismét. Köszi szépen előre is!
Most megyek...