Csajok nagyon sokat írtatok reggel óta

:):):):)
Törpiri: most jutottam odáig hogy tied lett a kocsi gratulálok

:):)majd legközelebbre egy tanács :én azt szoktam csinálni ilyen cuccoknál ami tettszik hogy veírom a licithez a legmagasabb árat amit még adnék érte és automatikusan emelkedik a licited amikor valaki rálicitál és mindig te leszel az első a többiek nem látják a te max licitedet csak azt hogy mindig te vagy az élen talán így sikered lesz és attól hogy beírod a legmagasabb összeget amit adnál érte nem azt fogod fizetni hanem amit a licitben elértetek a legmagasabb soronkövetkező árban remélem érthető volt

:):)
CAt nem vagy rossz anya ha engedsz neki egyből amikor sír hogy nem akar menni legközelebb akkor is sírni fog ha tényleg muszáj mennie
Párod ügyes

Nemlajos remélem sikreült a vizsgád és jól vagytok.
Gabi csini vagy nagyon

jó felsőket vettél
jó az oldal és nem is drága a bútor ahogy én néztem tettszenek ezek a színes butorok majd jobban körülnézek
jason statemet én is szeretem bejön mint pasi

:D:D:D:D
én tegnap csináltam jó kis füstöltcsülkös bablevest abból maradt mára meg holnapra is lesz még egy kevés meg apa csinált túrós sütit
tegnap átrendeztük az előszobát mostantól csak kint van evés az ebédlőasztalnál eddig bent ettünka szobában mert nem fértünk el hárman kényelmesen az asztalnál de tettünk vettünk ide raktunk onnan elvettünk és így lett egy kis helyünk és most már kényelmesen elférünk

:):)):)(igaz a konyha most kissebb lett a hűtő miatt de elférek

Picike gratula az egy kilóhoz

:):):):) 3l tej?????????? én is ittam elég sok tejet mikor terhes voltam de ze csak ahoz képest volt sok 2 bögrével amennyire nem ittam előtte

:):):):):
hú a hegedűs kisérlet nem semmi

:):) ez azért elég jól leírja mennyire nem figyelünk oda az emberekre egymásra sajnos
cat van benne valami mert én megbeszéltem a gyerekkel hogy majd csak 21-én szülessen meg és nem is izgultam így nem is fájtak igazán a 2 perces nagy fájások mellettem meg egy cigánycsaj órditott 10 perces fájásokkal

picikém egy pici alkohol nem fog megártani Dalmának

:):):)
Nócika még jól is jártál

:):):)9 képet felteszed ide??
Picike nagyon édesek a cuccok

:):)a lényeg hogy az újszöletteknek nincs még megérve a hőközpontjuk ezért a nagy melegben sem lehet őket nagyon pucéran az utcán valami lenge de teljes testet takaró vékonyka rucit vegyél neki amiben hazahozhatod

:):):
nekünk is volt pólyánk anyós anélkül nem is merte megfogni Gergőt

:):) mindig rakosgatta bele én meg rakosgattam ki belőle amikor a kiságyban volt akkor is bebugyolálta a pólyában

:):):)
Asiye remélem minden rendben

rendes a dokitok jobbulást a gyerkőcöknek
na jó sokat írtam