A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Találtam egy nagyon jó babaágy oldalt, igaz nem Bp-n van, de majd megkérdezem, hogy lehet-e telefonon rendelni. Nekem főleg a színes mdf-lapos ágyak és bútorok tetszenek. www.kittibutor.hu

Kép
Kép
minimano74

Nekem ez a színes mdf nagyon színes.......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Na végre végig tudtam olvani auz amit irtatok.

Törpiri:mennek a drukkok és gratula akocsihoz.Ügyes vagy!!!

Nócika:jó neked,hogy láthattad a babát.Én jövő hé csüt-ön megyek uh-ra.

Nemlajos:mennek neked is a drukkok.
Jóslofájásaim neke a szülés előtt 2 nappal voltak.Igaz kb 20percig tartottak.

Bocsi,hogy csak ennyire reagálok,de nagyon fáradt vagyok.Kicsit meg is fáztam Márk alszik (ill. most altattam vissza) megpróbálok én is.
Vendég

Zsu, hát nem vagyunk egyformák, nekem tetszik a sima fa is, de ha tudom tutira hogy mi lesz én lehet hogy ilyen szineset veszek, de max. 2 szinnel. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici!
Ezt most olvastm:
Meghalt a gmail.com

* Index

| 2009. február 24., kedd 11:30

Kedd délelőtt nem sokkal 10 óra után az egész világon elérhetetlen a legnépszerűbb levelező webes felülete.

"No gmail, no life" - írta egy twitterező. Milliók nem férnek hozzá emailjeikhez kedd délelőtt, mert elérhetetlen a világ legnépszerűbb levelezőszolgáltatása, a Gmail. A fennakadás okát egyelőre nem tudni. A Google egyéb szolgáltatásai, köztük a Google Docs, a Google Maps és a Gtalk továbbra is működnek.

"Tisztában vagyunk a Gmail-problémával, amely számos felhasználót érint" - írja [1]a Google a levelező supportoldalán. "A gond kb. hajnali 1 óra 30 perckor [magyar idő szerint 10:30-kor] keletkezett. Keményen dolgozunk a megoldáson, és a fejleményekről tájékoztatást nyújtunk. A kényelmetlenségért elnézést kérünk."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Piri! Hatalams gartu a szép kis kocsihoz! Örülök, hogy a tiéd lett! Sok szép sétát kivánok hozzá!!!! Ésgyere amint végeztél!

Én a polyával ugy vagyok, hogy sehogysem! Nekem valamiért nem jön be a polya! Biztos van sok elönye is és hátránya is! Nekünk nem lesz az biztos!!!

Pici! Akkor ezeket a kis rucikat a teszveszen rendelted?? Bár lehet félreértettem valami! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Képzeljétek, megszűnt a kismamás tandíjmentesség :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Döbbenet :shock: :shock: :shock: :shock:
(gmail.)

Nócika!
www.ideababaruhat.hu
rendeltem, anno még Asyie rendelt innét Jaseminnek. :D

Sissi!
Gyógyulj meg. Pihenj sokat te is.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsuzska!
sajnálom nagyon.
Ez nem túl szerencsés dolog :? :?

picimami

Azt hiszem én is alszom egyett..
Nem bírom nyitva tartani a szemeimet.

picimami

Pici köszi az oldalt! Délután meg is hesszölöm! Köszi még egyszer az infot! Jó pihit a délutáni sziesztához!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én is megyek csucsukálni egyet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert várjuk a gyerekorvost. nagyon rendes, mert ugy volt hogy ma megyünk hozzá, de kijön ő mert mind a 3 beteg :?

Törpiri! Gratula a kocsihoz! :)

Gabi! Nagyon csini vagy a felsőkben! :)
a hugomnak is volt olyan tappancsos! :)

Pici! NAGYON SZUPIK A RUHÁK! :)

Megleszel velük elégedve, én többször is rendeltem tőlük, utoljára 2 hete :)

megyek mert dolog van :)

mindenkinek jó pihit!
(JÓ ANNAKA KI MEGTEHETI!) :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Csajok nagyon sokat írtatok reggel óta :):):):):)
Törpiri: most jutottam odáig hogy tied lett a kocsi gratulálok :):):)majd legközelebbre egy tanács :én azt szoktam csinálni ilyen cuccoknál ami tettszik hogy veírom a licithez a legmagasabb árat amit még adnék érte és automatikusan emelkedik a licited amikor valaki rálicitál és mindig te leszel az első a többiek nem látják a te max licitedet csak azt hogy mindig te vagy az élen talán így sikered lesz és attól hogy beírod a legmagasabb összeget amit adnál érte nem azt fogod fizetni hanem amit a licitben elértetek a legmagasabb soronkövetkező árban remélem érthető volt :):):)

CAt nem vagy rossz anya ha engedsz neki egyből amikor sír hogy nem akar menni legközelebb akkor is sírni fog ha tényleg muszáj mennie
Párod ügyes :):):)

Nemlajos remélem sikreült a vizsgád és jól vagytok.

Gabi csini vagy nagyon :) jó felsőket vettél :)
jó az oldal és nem is drága a bútor ahogy én néztem tettszenek ezek a színes butorok majd jobban körülnézek :)

jason statemet én is szeretem bejön mint pasi :D:D:D:D:D

én tegnap csináltam jó kis füstöltcsülkös bablevest abból maradt mára meg holnapra is lesz még egy kevés meg apa csinált túrós sütit :)
tegnap átrendeztük az előszobát mostantól csak kint van evés az ebédlőasztalnál eddig bent ettünka szobában mert nem fértünk el hárman kényelmesen az asztalnál de tettünk vettünk ide raktunk onnan elvettünk és így lett egy kis helyünk és most már kényelmesen elférünk :):):)):)(igaz a konyha most kissebb lett a hűtő miatt de elférek :):):)

Picike gratula az egy kilóhoz :):):):):) 3l tej?????????? én is ittam elég sok tejet mikor terhes voltam de ze csak ahoz képest volt sok 2 bögrével amennyire nem ittam előtte :):):):):):

hú a hegedűs kisérlet nem semmi :):):) ez azért elég jól leírja mennyire nem figyelünk oda az emberekre egymásra sajnos :(

cat van benne valami mert én megbeszéltem a gyerekkel hogy majd csak 21-én szülessen meg és nem is izgultam így nem is fájtak igazán a 2 perces nagy fájások mellettem meg egy cigánycsaj órditott 10 perces fájásokkal :):):):):)

picikém egy pici alkohol nem fog megártani Dalmának :):):):)

Nócika még jól is jártál :):):):)9 képet felteszed ide??

Picike nagyon édesek a cuccok :):):)a lényeg hogy az újszöletteknek nincs még megérve a hőközpontjuk ezért a nagy melegben sem lehet őket nagyon pucéran az utcán valami lenge de teljes testet takaró vékonyka rucit vegyél neki amiben hazahozhatod :):):):

nekünk is volt pólyánk anyós anélkül nem is merte megfogni Gergőt :):):) mindig rakosgatta bele én meg rakosgattam ki belőle amikor a kiságyban volt akkor is bebugyolálta a pólyában :):):):)

Asiye remélem minden rendben :) rendes a dokitok jobbulást a gyerkőcöknek

na jó sokat írtam :):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!
Aranyos vagy!
Nem akarom nagyon lengén öltöztetni, hisz lesz még neki kisharisnya, body, zokni, attól függ melyik rucihoz mi kell még, illetve kis ing.
:wink:
Biztosan jó lett az átrendezés.
Most már nekem is meg kell reformálnom apát, néha benn eszik.. és morzsa hegyek.
És nem bírok majd minden nap takarítani.
Egyre jobban fogy majd az erőm.

picimami

Cat!
merre vagy ma megint?
Párod tényleg nagyon ügyes.
Apának is megmutiztam. :roll: :oops:

Asyie!
Gyógyuljatok meg mielőbb.
Nagyon nyűgösek a gyerekek??

picimami

Nócika!
Édes kisfiús ruhácskák is vannak.
Szerintem érdemes megnézni.
És látod Asyie is milyen elégedett velük. :wink:

picimami

Sziasztok.megjöttem...és látom mindenki aludt délután...irigy vagyok :lol:

Minden oké Lilivel,jó a szivhang,fájás nincs..jövőhét csütörtökön kell megint mennem...

Már le is boltoltuk a kocsit az eladóval...valanmelyik nap apa elugrik érte :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jelentem, 82%-os lett a vizsgám!:)

Viszont leszakad a derekam, néha előre is sugárzik, de csak a bal oldalon, úgyhogy most már tényleg megpróbálok pihenni!

A busztól hazafelé csak vánszorogtam, most, fürdés után se jobb:(

Most már 3 hétig ez lesz?:o

Elég durván fájok megint, no, kezdek megint méricskélni...
8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, köszi a szüléslinket, most nagyon rámfér :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Olvasgattam nap közben is, csak valahogy nem volt jó hangulatom, így nem írtam.

Nemlajos!

Gratulálok a vizsgádhoz!

Sajnos jósló fájásokról semmi infóm nincs. Legalábbis nem saját tapasztalat. Nekem Benivel nem volt, mégis 3-4 ujjnyira ki voltam tágulva mikor megindították a szülést.
Most viszont már 5-6 napja nagyon fáj a szeméremcsontom. :shock: Marci teljesen lehúzódott. És ritkán ugyan, de nekem is vannak enyhe mensiszerű görcseim. Tehát elkezdődött nálam is. Remélem négy hét múlva lesz meg az eredménye.

Törpiri!

Örülök, hogy Tiéd lett a babakocsi.
Lili pedig még maradjon egy ideig.

Nika!

Én is szívesen ennék már sütiket.
Vendég

Nemlajos!

Még 3 nap, és nyugodtan megszülethet Döme.
Addig még tartsd bent!
Persze a jósló fájások ellenére még túl is hordhatod...
Vendég

Nemlajos!

Próbáld meg azt, hogy négykézláb állsz 10 percig. Utána is fáj a derekad?
És milyen magasságban?
Mert ilyenkor már a baba ráfeküdhet a vesevezetékre, és attól is fájhat a derekad, ami kisugárzik.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nemlajos!

Hogy vagy? Kipihented magad?
Vendég

Jó reggelt!!

Nemlajos! Hogy vagy?
Törpiri! Örülök, hogy minden rendben volt az NST-n.

Cat!
Jobb kedved van már ma?

Nekem nincs :cry:

picimami

Pici!

Még ébredezem.
Megyek reggelizni, uztána kiderül milyen a kedvem.

De majd csak kilenc felé leszek, mert Benit viszem bölcsibe ma is.

Neked mitől ilyen a hangulatod?
Vendég

Cat!
Én is ébredezem.
Megyek majd 8 után a véreredményemért.

Nekem miért ilyen?
Kicsit elegem van.
Apa K1-re akar menni, vasárnap ping-pong verseny.
Szóval a hétvége telítve az ő kedvére.
Én meg sehol.
És elegem van nagyon.
Ok, hogy mehetek vele, de ááááááááááááá elegem van, le sem tudom írni mit érzek

picimami

Sziasztok Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Nemlajos hogy vagy?????????

Picikém remélem jobb kedved lesz a mai nap folyamán. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Lányok nekem tegnap egész nap ficánkolt a Manócskám olyan édi :wink: :wink: és már ma is kezdi :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Neked is jó reggelt.
Milyen újra dolgozni??

Tegnap nekem is sokat ficánkolt.
Éjjel nyugi volt szerencsére.
És most is nyugi van még.
Nem tudom még milyen kedvem lesz.
De lesz ma osztás az biztos. :roll: :oops:

picimami

Többiek?? Még mindenki alszik??

picimami

jó reggelt

picikém ne legyél szomorú tudod hogy a férfiak nem igazán érzik ilyenkor hogy neked sokkal több törődés kéne és egy kicsikét te is érzékenyebb vagy ülj le vele és beszéld meg vele te mit szeretnél tudod a kétoldali kommunikáció csodákra képes :):):):):):))

nika70
Salgótarján

Drága NIka!
Már annyiszor próbáltam.
De az ővét előtérbe helyezi.

Tegnap éjjel megszületett barátnőm kisfia.
7 és fél hónapra
1,7 kg val.
Egerben, de fölvitték a kicsit BP-re.
Jól vannak a körülményekhez képest.

picimami

Megreggelizem.
Két szelet rozskenyér (bakonyi barna)
Sajttal, és sonkával, paradicsommal, mellé aktivía joghurt, és multivitamin lé.
Cat!
Ez így egy megfelelő reggeli?? :roll:

picimami

Jón reggelt!

Nemlajos hogy vagy?

Nem akarlak elkeseríteni, de könnyen lehet hogy még hetekig így leszel :?
Nekem most a 3. terhességnél, volt olyan hogy a szemem is keresztbe állt, úgy görcsöltem, meg úgy fájt a derekam, hogy ki sem tudtam egyenesedni :?
nagyon sok mindentől lehet, de összességében a baba mérete-helyezkedése, és a szülés közelsége a kiváltó ok.
rendeződnek a csontok ..stb..
bár ha még egy hetet kibírsz akkor már megváltás lenne a szülés! :)

Pici! én is hasonlót reggeliztem! :)

Kép Kép Kép
asiye

Annyi dolgom van, de olyan nehezen állok neki! :x :x :x
este megnéz6tem a harcosok klubját. Hát még egy ekkora sz@rt :?

van egy rakás dvd-nk amitmár egy éve vettünk és még ki sincs bontva. legalább egyszer megkéne nézni, bár lehet semmi értelme.

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt!
Köszönöm az aggódást, végre aludhattam, ameddig tudok (más kérdés, hogy csak eddig tudtam), a derekam most kezd újra fájni (tompábban egyelőre), viszont a rossz hír, hogy nagyon úgy néz ki, megfáztam :cry:
Úgyhogy most felrakok egy teát...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Picikém, finomat reggeliztél :wink: :wink: Hát dolgozni igazából nem a legjobb inkább otthon lustiznék, de azért kibírom :wink: még jó hogy reggel apukám hoz kocsival igy csak hazafelé kell bkv-val utazni. :wink:

Asiye!
Gyerekek, hogy vannak, mit mondott a doki??? :shock:

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos, jó hogy jelentkeztél, feküdj és gyógyulj meg.

Kép
Kép
minimano74

Ma reggeli pocakképek:

Kép Kép

34. hét vége

A fejemet ne nézzétek, mert már fodrászhoz kellene mennem, és nincs semmi smink...
Vendég

Pici!

A pasik nagyrésze ilyen.
Ezen nem tudunk változtatni. És ha őszinte leszel magadhoz, akkor nem is akarsz. Tudnál szeretni egy olyan pasit aki mindenre bólogat, nincs önálló akarata, csak azt teszi amit Te mondasz? Én nem. És ha férfi, önálló akarattal, akkor sajnos ez is vele jár. El kell fogadnunk. Bár ilyenkor a hormonok miatt nehezebb.

Nemlajos!

Oscillococcinum!
Ma 3x, holnap 2x, holnapután a maradék 1.
Ha nem lennél jobban ettől sem, akkor irány az orvos!

Gabi!

Apukád aranyos, hogy elvisz reggel.
Minket az egyik szomszéd visz most reggelenet bölcsibe. :)
Vendég

Megyek, és csinálok egy adag tejszínhabot tízóraira. Az mindig jót tesz a lelkemnek és a cukromnak. :)
Vendég

Sziasztok

Ma én is tovább lustálkodtam..fogjuk rá,hogy aludtam..de legalább többet mint eddig.

Megnéztük a filmet,hát mit mondjak,az a pasi annyira jó :wink: A filmet is meg lehet nézni,nem volt rossz,de azt sem mondom,hogy szuper.

Nemlajos..nekem is egyre töbször vannak összehúzódásaim,ez már természetes..nekem a fiammal is voltak anno.azt mondják onnan 2 hét és szülsz :wink: Bár szerintem ez is változó..
A megfázás nem jó,pihenj sokat,teázz...

Én jövőhéten még nem szülhetek...csüt-péntek-szombat-vasárnap nincs a dokim én meg másnál nem vagyok hajlandó.Mondtam is neki...nevetett :lol:

Pici ne legyen rossz a hangulatod,a pasik ilyenek...én már hozzászoktam már amennyire ehhez hozzá lehet szokni.
Mi is eddig alig beszéltünk,de az elmúlt héten megint "normális"...most kitalálta,hogy vetessük le a köldökvért... :shock:
Hogy ez most honnan jutott eszébe,mikor eddig nem is lehetett vele a gyerekről beszélni nem tudom...
Tegnap a CTG-ről felhivtam,hogy hallja,hogy ver Lilike szive..teljesen odáig volt..hihetetlen egy pasi.

Cat ti is néztétek..(köldökvér)melyiket találtad jónak??Én most a Humancell oldalát néztem.az jónak látszik..a Sejtbankost is néztem..de valahogy az első szimpatikusabb nem tudom miért...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

bakker, Cat, ezt kimondani sem tudom :lol:
Jó nekem a tea, már ha a megfázásra írtad ezt a bizét.
Az orvosom amúgy is 200 km-re van, úgyhogy kihagyom.

Ezzel a lakcímdologgal nem jutok dűlőre sehogyse...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Holnap lesz a torkos csütörtök!!!!!

Menjetek finiket enni :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

De bunyesz vagyok NEMLAJOS GRATULÁLOK A VIZSGÁDHOZ!!!! :oops: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

köszi :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Írd fel egy papírra a nevét! És irány a legközelebbi DM, ha ott nem találsz, akkor patika! (DM-ben olcsóbb...)
Most nem jó sem egy megfázás, sem egy influenza Neked és Dömének sem!
Ez erősíti az immunrendszeredet! És ha időben elkezded, akkor nem is fejlődik ki a betegség!
Szóval lustaságot félretenni, és indulj!

Törpiri!

Az áprilisiaknál ez volt a nyerő köldözsinórvérrel kapcsolatban:
http://www.krio.hu/cgi-bin/krio.cgi?menuid=2hu

A Kleopátrában pedig a 4D-n ezt ajánlgatták:
http://www.cordbloodcenter.com/hu/01_pu_kr.htm

Nekem ez utóbbi szimpatikusabb volt, bár ők teljesen újak Magyarországon.

A Sejtbank szerintem drága, és nem nyújt többet.
A Humancellt nem ismerem.
Vendég

Cat, ismersz, nem vagyok az a nekiindulós típus. Egy lityi teánál tartok, torkom már nem is érzem, úgyhogy no para! :wink:

Viszont megint olvasgatom a lakcímkártyás dolgokat, és most új dolgot találtam, hogy a lakcímkártyát ABBAN az okmányirodában tudom átvenni, amelyik kerületben szültem!!!
Tehát nem kell hazamenni Békésre, vagy postáztatni.
Lányok, akik már anyák, Ti hogy emlékeztek erre?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Illetékes jegyzőhöz battyogj el a személyiddel, a lakcímkártyáddal és a lakás adás-vételi szerződésével. (Ha van esetleg földhivatali tulajdonlap, akkor azt is vidd!) Előtte szerezz be a postán lakcímbejelentő lapot, és azt töltsd ki. (Nálunk a Polgármesteri Hivatalban is ki volt rakva pár darab.)
Amikor bejelented az új címet, a lakcímbejelentő perforált részét letépik Neked, és azzal igazolhatod a kártya megérkezéséig, hogy mi az aktuális címed. Így már Dömének is ez lesz.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?