Kikocska! Sajnos ilyan munkaügyis dologban én sem tudok segíteni, mert a cégeimnél csak az alap dolgok fordulnak elő.
Ettike! Ne foglalkozz vele, hiszen a férfiaknak nehéz ilyenkor!
Az én párom is hasonló, persze ha dokihoz kell menni, akkor elvisz, de a rugásokat sincs türelme kivárni. Ha van nálunk valaki, akkor többszőr megsimogatja a pocakom, de egyébként nem igazán jut eszébe. Marcinál még teljesen más volt a helyzet. Ez már a második, nincs benne számára izgalom. De nagyon várja, hogy megszülessen, azt sokszor mondja. Sőt mostanában egyre többet, hogy egy hónap, és már itt lesz velünk, (erre a fiam megszólalt, hogy apa most is itt van!! Persze Marci az öcsikéjét nagyon sokszor puszilgatja és simogatja, beszél hozzá!!).
Sőt, Marcit, amikor kicsi volt, egyszer pelenkázta csak be, persze akkor is fordítva. Mindig mondta, hogy ő még nem igazán tud vele mit kezdeni, majd ha nagyobb lesz!!! És tényleg így van!!! Mára már nagyon megváltozott, rengeteget játszanak fiús játékokat!!! Jó apa lett!!
Szoptatás: Én 7.5 éve szültem Marcit, akkor nem volt netünk még, és nagyon felkészületlenül mentem a kórházba szülni (császár volt, így nagyon nem is volt mit)
De éppen ezért a párom minden nap rohangált nekem ezt azt megvenni, és behozni!!
Nehezn ment a szoptatás, de nálunk a csecsemősök nagyon aranyosak voltak. De akkor is kellett a garmastan kenőcs, és hiába nem befelé forduló a mellbimbóm, mégis a kórházban kellett a bimbóvédő, azzal egyszerűbb volt. Itthon már ahogy belejöttünk
(mi még 7 napig voltunk bent), már nem kellett.
Azonban hiába ment a szoptatás, azért sokszor fájt a mellbimbóm. Volt, hogy meztelenül, melltartó nélkül szaladgáltam bekent cicivel, mert fájt.
Szóval tényleg érdemes inkább beszerezni.
Tegnap a dokinál szerencsére minden rendben volt, nem történt változás. (a külső az nyitva, mert nagyon meg van már rövidülve a méhnyak, de a belső zárva!!

) Azt mondta, szép nagy baba, kb 2600 (persze ha még kevesebb is, ez már jó hír), és még 2 hetet pihizzek, utána a 36. héttől már ne szedjem a magnéziumot (amit most napi 3-szor még szedek). Szülésznőhöz megyek jövő héten, és már szívhangot is néznek a babának. 2 hét múlva kell visszamennem, akkor leveszi a kenetvizsgálatot, mely a szülés előtt kell. Vérvételen már voltam a múlt héten.
Gabka! Örülök, hogy most már otthon vagy!!! Jobb azért, gondoloM!!
Azt akartam tőletek kérdezni, hogy amikor először találkoztok a szülésznővel (fogadott), amikor elmond mindent, akkor adtok neki pénzt? Vagy majd csak a szüléskor?
Nem szeretném kellemetlenül érezni magam. Most kb adnék 10. ezer ft,-ot, majd a szüléskor kb 20-30-at? Hogy vagytok vele? Nem akarok keveset, de azért sokat sem, mert nem túl sok mostanában a bevételünk

(de azért csak ő fog végig segíteni a szüléskor, a doki csak a végén jön gondolom, mégis ő megmondta, hogy nála 90. ezer a szülés)