A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Sziszi!
Gratula a 2. foghoz! Nálunk már 2 fogacska kint van közel egy hónapja, szerintem ez most más. Teljesen másképp viselkedett, mikor a foga jött.

Márti!
Szoktam citromfű teát inni, bár nem kifejezetten este, hanem mikor eszembe jut.

Gabolino!
Nappal semmi gond az elalvással csak este. Nappal is puszi, simi, letesz, kimegy. Erre elvan, elalszik. Este ugyanez, csak az elalszik helyett üvöltés. Ezért se értem. De már kéne valami megoldás, mert ez nem állapot ami van.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jaj lányok sajnálom a nehezen elalvós babucikat. Nem tudom újat mondani. Nekünk még nem volt ilyen problémánk ua.t csinálom,mint Gabolino és még nem volt "panasz" eddig.
Én is fogra gondoltam ,de akkor lehet,hogy mégsem az. :roll:

Ma voltunk kardiológián és az egyik valami ami eddig nyitva volt Gyuszika szívecskéjén mostmár szépen befort :D van még egy kis "ín húr" ,de remélhetőleg az is rendben lesz fél év múlva ill. szeptemberben megyünk újra.

Sziszi!
Gartula a 2. fogacskához.

Szeder!
Gyönyörű gyerkőceid vannak :D ,de komolyan!!!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Bocs lányok hogy nem jövök, csak olvasok, de állandó fennforgásban vagyok. Pénz van belőle, úgyhogy muszáj csinálni.
Most is csak röviden, mert Ákos épp alszik, de valószínű perceken belül felébred.

Alvás:
4,5 hónapos koráig Ákos a karomban aludt el este, de aztán gondolt egyet és egyértelműen a tudtomra adta, hogy hagyjam békén, ő az ágyban akar elaludni. Szóval 4,5 hónaposan egyik pillanatról a másikra az volt az igénye, hogy berakjam az ágyba, bekapcsoljam neki a zenélő, világító vizicsikót, amit elpisztergál még pár percig, aztán szunya.
Úgy csinálom mint Gabolino. Átviszem a szobájába, puszi, simi, "Aludj jól kisfiam.", csikó bekapcsol, esetleg cumi betesz és kijövök. Ha nyafog, visszamegyek, de nem veszem ki, csak megsimogatom, visszaadom a cumit és újra kijövök. Az ágy alatt világít egy sólámpa (már ha azt világításnak lehet nevezni), amit csak az után kapcsolok le, hogy végleg beájult. Nálunk szerintem a kulcs a vizicsikó, mert gyakran szoktam nézni, hogy azt percekig kapirgálja, simogatja még mielőtt elalszik. Van, hogy a fejével odabújik a csikóhoz és úgy alszik el. :) Mondjuk tényleg szuper ketyere, mert éppen csak világít kellemes sárgás fénnyel és nagyon jó hangja van. Mo-n nem lehet kapni :( , anyuék hozták Svájcból.
Szerintem ami még fontos, hogy Ákos napközben sosincs a kiságyban. Nem játszik, nem alszik ott, csak éjjel van használatban az ágy. Játszani a nappaliban felállított utazóágyban játszik és azt is észrevettem, hogyha ilyen fél kukucskálósan berakom az utazóágyba és rájön hol van, akkor nem alszik, hanem nekiáll játszani a játékokkal. Napközben meg a babakocsiban alszik a hálónkban, ami szintén bevállt, mert látom rajta, hogy amikor félkómában felpillant, hogy hová tettem le, nyugtázza, hogy ez a babakocsi, ahol aludni kell és beájul. Néha a vizicsikóval rá kell segíteni, de működik a dolog.

Babauszi:
Igen, Ákosnak első alkalom volt, és már merült is, de asszem ez egy kicsit korán volt. Nem sírt Ákos, csak kicsit el volt kámpicsorodva, hogy miért is akarjuk belefolytani a medencébe. Meg aztán igazából én nem vagyok biztos benne, hogy akarom, hogy merüljön a baba, nekem tökéletesen megfelel az is, ha csak pancsizunk a vízben. Nem úszni akarom megtanítani a gyereket, csak azt, hogy ne féljen a víztől.
Ilyen szempontból kicsit össze-vissza a hely ahová mi járunk Eszikével, mert az oktató ide-oda úszkál, viszonylag sok baba van, sok az új is (ahogy most mi is) és nem tudnak a gyerek igényeihez igazodni. :roll:

Gwini!

Terepen még nem volt lehetőségem kipróbálni a verdát. Kicsit vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban... Szép, csak lehet hogy nekünk nem lesz jó, mert Ákos túl nagy baba hozzá, viszont korban meg kicsi. Már most lelóg a bokája az ülőrészről, mi lesz akkor később? Lógó lábbal fog a fiam aludni? Vagy minden babakocsi ilyen már, hogy nincs ilyen felhajtható lábtamasza? Meg aztán szerintem kicsit fapados is, ezért varrok majd még egy plusz bélést hozzá, hogy kényelmesebb legyen (ez a batár babakocsinknál is így van gyárilag, abba polárpokrócot fektettem, azon alszik Ákos). Keskeny is, téli babának tuti, hogy kényelmetlen. Jó hogy nekünk már a tavasz jön...
Viszont kétségtelen előnye, hogy kicsike és a mi kis csomitartónkban kiválóan el fog férni. :D

Eszike!

Sajnálom ezt a szülinapot. :( Azért boldogat így utólag is. :)

Gabolino!

Én is hasonló kaliberű gyerekkel rendelkezem (8400 gramm volt 5 hósan), de nálunk csak a hasról hátra nem megy a forgás. Mondjuk én gyakoroltattam vele a forgást, sőt a dévényes csaj is mondta, hogy gyakoroltassam. A jobb kezét lendítve minden további nélkül ment kb. 1 hét kiflizés után, de a bal kézre elég sokat kellett gyakorolnunk és még most is inkább a másik oldalt választja, ha van lehetősége. Nem nagyon erőszakoskodtam vele, csak annyit csináltam kezdetben, hogy háton fekve, felhúztam a lábát és jobbra-balra billentettem a fenekét, hogy rájöjjön a láblendítés technikájára. Ha az megvan, a kéz már könnyebben követi. :)

A betegeknek jobbulást!
A régi újaknak meg üdv és gyertek sokat ismét!

Nálunk szopi válság féle van. Nincs elég tejem. Ákos napközben folyamat nyávogott és bármi került a kezébe mindenre rácuppant és elkezdte szívni. Adtam neki enni. Megevett 60 ml körtés rizspépet, aztán behúzott 90 ml tápot, amit eddig egyszer talán két hónaposan kapott. Ha adtam volna neki, valószínű megitta volna még azt is. Eléggé elkeseredtem, mit ne mondjak. :( Talán lesz még jobb. Nagyon megviselne, ha egyik napról a másikra elmaradna a szopi. :?

Nem ígérek semmit, egyszercsak jövök megint!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

A.m.: Nagyon örülök, hogy szépen összeforrt Minike szivecskéje.
Remélem Ti is megnyugodtatok.

Az alváshoz hozzászólva: Azt vettem észre, ha dörzsöli a szemét és rögtön beteszem az ágyába, akkor elalszik gyorsan, de ha hagyom túlpörögni, akkor szenvedünk nagyon mi is, mert nem tud elaludni annyira fáradt.

Elkészült a 4 hós vidi.
Email-ben elküldtem a videót Minyunak, he lesz ideje biztos felteszi az oldalunkra, onnan le tudja menteni mindenki. Előre is köszi Minyu. :lol:

Addig is megnézhetitek a kövtekező linken:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... 504bca103d

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Bocsi csak beugrottam. Hektikus hetem van és apája is beteg lett ő is itthon. Vmi bordaközi izomgyulladása van és nagyon szenved. Ráadásul ma a melóhelyemre is be kellett mennem mert márc 12.-én auditálás lesz és rendbe kell tenni a papírokat.

AM: Örülök hogy Minivel minden ok :)

Sziszi: Grat a 2. fogacskához :)

Noni: Köszi a vidit :) Teljesen elérzékenyültem megint.

Alvás: Hálisten ezzel még nem volt igazán gond, de nem is erőltetünk semmit. Doncek mindig az ágyában alszik az az alvás helye. Már igényli is hogy alváskor nyugi legyen.

Babaúszi: Háát nálunk 3 helyen van babaúszás a szerint választottunk hogy ne legyen tömeg. 6 fős a csoport és a konduktor mindenkivel külön is foglalkozik. Páromnak is jó tippeket adott hogy nyugtassa meg Donit mikor az elején még sírdogált mert félt.
Ha merülés is lett volna abból tuti égtelen sírás lett volna. Doncek nagyon szereti a nyugit elég sok volt elsőre a nagy hangzavar, idegen hely is neki.
Remélem a következő alkalom is ilyen pozitív lesz.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok, én is csak beugrottam gyorsan!
Noni: köszi a videót, nagyon tetszett! Csak így tovább! Teljesen feldobott!

ÉÉÉÉÉs ami még ma feldobott: Noncsikám drágaságom elindult!!!! Hogy elkezdett kúszni azt túlzás lenne mondani, mert a mozgása leginkább egy békához hasonlít... úúúúgy ugrál előrefelé, megzabálom. Utána meg liheg egy sort! Éééééédes!
Raktam fel videót róla, nézzétek meg! :D :D :D :D :D :D
Vendég

ESZIKE!
HATALMAS NOÉMI!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szeder74

Eszike: Nagyon ügyes és mozgékony kiscsajszi Noémi, nem hiába a Noémik már csak ilyenek :lol: .
Úgy várom, hogy Misike is legalább 4kézlább felálljon, de neki még a keze elég gyenge, de gyúrunk 1000-el.
Különben, ha oda állítom a fotel elé, kapaszkodik és áll egyedül, ez persze csak próba volt, nem akarom a gerincét terhelni, a lába nagyon erős. Viszont ha felültetem, eldől, mint egy krumpliszsák.

Örülök, hogy megint tettszik a videó, de úgy sem írnátok le, ha nem tettszene, pedig szívesen veszem a kritikákat, mert akkor tudom javítani magam.

Kép
Kép
noni78

NONI!
JAJ EZ A VIDEO! Olyan csodás! Puszillak. -öröm könnycseppes puszival!

szeder74

Köszi Szeder!

Jöhet az 5 és a fél éves nagylányról a kép.

Kép
Kép
noni78

Hello lányok!

Én is ritkán tudok csak jönni, mert most Bius mellett kell lennem, ha játszik, mert vannak olyan "dolgai", amit nem szabad hagynom, hogy csináljon( Többek között ilyen a "repülőzés" is :( ). Ma is voltunk Dévény tornán, ma már nem viselte olyan jól a kisasszony... konkrétan a felét végigsírta. :cry: A szívem szakadt meg... de tudom, hogy ez jó lesz neki!

Eszike: Noncsi hihetetlen! Nagyon ügyi kislányod van! Na és erre mondom én azt, hogy látod megvan az eredménye annak, hogy nem egy nagy alvó Noémi! A tesóm kislánya is ez a kategória... rosszul aludt, viszont hihetetlen gyors volt a mozgásfejlődése.

A.m: NAgyon örülök, hogy Mininek nincs már semmi baja! Erős, ügyes, egészséges kispasi! :wink:

Monee: Kérlek szépen ne keseredj el a szopi miatt!!Nem sok olyan kis vasgyúró gyerkőc van, mint Ákos! Gondolj bele, mindjárt 6 hónapos, lassan vége a télnek és Te egész eddig csak szoptattad!! Ismerem az érzést, mert én is tökre kiakadtam, amikor Biankának tápszert kellett adnom, de tök felesleges ezen idegeskedni! Persze-persze, jobb az anyatej, de már semmi baj nem lesz abból, ha Ákos más kaját is kap! És tudod, az idegeskedés árt az anyatejcinek! Úgyhogy fel a fejjel!

Petra és a többiek! Gyönyörűek a babák, mint mindig!

Noni: Köszi a vidit!

Nostawen??????? Azt ígérted, hogy jössz!!! Nem hiszem el, mekkora haja van a lánykádnak! Fogadjunk, hogy titokban befigyel a Bánfy hajszesz! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Starlark: Apának jobbulást!!

Most ezzel nagyon népszerűtlen leszek, mert úgy látom sokan hordjátok babauszásra a gyerekeket, de érdekel valami: Most ne vegye senki kötözködésnek, de nekem már 2 gyerekorvos és 1 védőnő is azt mondta, hogy a babaúszással meg kell várni, hogy a eltűnjön teljesen a baba búvárreflexe. Ha ez a reflex fennmarad, a későbbi mozgásfejlődésében komoly problémát okozhat. Nem tudom pontosan, hogy mit, de úgy emlékszem, hogy a járással kapcsolatos. Más nem hallott ilyenről?
Vendég

Eszike!
Noémi nagyon ügyes, csak ámulok és bámulok!!!!

Noni!
Nagyon szép a videó megint, olyan jó nézni!

Monee!
Sajnálom a tejcsi válságot, nem lehet, hogy neked is meg fog jönni, azért kevesebb?Nekem múlt hónapban így volt, sztrájkolt is Róza, mikor elmúlt visszaállt minden a rendes kerékvágásba.

Bejci!
Én nem hallottam még erről a babúszással kapcsolatban.

Kép
Kép
petra1980

Bejci!

Bizony,én is így tudom! Nem jó,ha az újszülöttkori reflexek megmaradnak,azok közül a legtöbbnek el kell tünnie! Ha belegondolunk,súlyos idegrendszeri alapú sérüléseknél jön elő a fogó reflex is újra...Szóval én is úgy tudom,hogy mesterségesen fenntartani eredendően megszűnésre ítéltetett reflexeket nem jó! És persze a babaúszáson ezt senki nem mondja el...
De ne nyeljetek le ezért keresztbe,ok? :lol:

Hú,én Biusra csodálkoztam rá most nagyon! Olyan gyönyörű és olyan igazi kis nőci! Látszik,hogy baba még,de ott van a szemében az az igazi csajos pillantás...

Noni!

Nagyon köszi a videót! Ezek már nem csak babák,igazi kispasik és csajszik vannak a videón kérem szépen! Hihetelten,hogy már ekkorák a csöppjeink! És szerintem Julcsi meg Bálint ott egymás után kifejezetten hasonlít egymásra!
Pár napja feltettem néhány képet,a huncutkás nyugodtan mehet az 5 hónaposba!

Márti
borossné becz márta

Monee!

Na,akkor jó munkát,tejecske meg nem fog elapadni,tudom!

Eszike!

Nagyon ügyes kislányod van! Kamilla is produkál hasonlót,na de nem ám ilyen tempóban!

Márti
borossné becz márta

Márti: Akkor ezek szerint nem csak én hallottam erről a reflex dologról! Más: Én már többször akartam írni, hogy nekem meg úgí tűnik, hogy Ramóna és Kamilla nagyon hasonlít egymásra. Szerinted nem?
És köszi Bianka nevében is! Remélem tényleg igazi kis nőcis lesz!
:oops: :wink:
Vendég

Eszike,
:shock: :shock: Hiper-szuper ügyi a kiscsajszid :D:D Nagyon tetszett!!! Gratula. Nemsokára rohangálhatsz utána ;)

Noni,
Nagyon köszi a videót!!!Annyira szépek a babák! :)

Bejci,Márti,
Én is hallottam a reflexről és dilemmám is volt vele. Többek között ezért sem vittem Andort korábban (mert ugye 3 hós korától lehetett volna) Most úgy mentem oda, hogy nem fogom én még a víz alá dugdosni, így is volt. Viszont:
Megkérdeztem én is a babúszós csajszit (akinek szintén van gyermeke és gyógytornász is) és azt mondta,hogy nem tartjuk fent ezt a reflezet, ami amúgy is elmúlik a baba 5-6 hónapos korára, hanem csak ezt kihasználva, megtanítjuk neki hogyan menjem víz alá a "merülés" szót használva. Később erre reagálva nem vesz majd levegőt a víz alatt.
Meg azt is mondta,hogy egy csomó olyan dolog van,amivel ugyanúgy otthon is mondhatni "fenntarthatnánk" reflexeket - megszorítja az ujjunkat ha odatesszük, máropedig sokszor odatesszük neki, vagy ha hason van és a lábához tesszük a kezünket akkor elrugaszkodik onnan. Ezekre azt mondta,hogy szintén hasonló reflexek és nap mint nap használjuk őket és nem lesz a babának semmi baja, nem maradnak ettől még fent a reflexek.
Őszinteé: nemtom én sem mit gondoljak, mert manapság ugye minden ilyet túl is szoktak lihegni...
csak gondoltam elmondom én mit hallottam legutóbb :)

KépKép
KépKép
gabolino

Monee,
Sajnálom a tejcsit, de csak lesz még. Ha meg mégis válság van, akkor sztem se kenődj el (bár tudom sz@r), nagyon szép teljesítmény,hogy eddig is csak szopizott Ákos.

Jó munkát akkor Néked, de azért majd jer ;)

A babauszi meg remélem nem lesz össze-vissza, és jó élmény lesz Nektek is meg a babókának is.
Nálunk most csak 3an voltak (velünk együtt mármint) de max 5en lehetnek a foglalkozáson. Szóval az sztem jó. :)

Lehet mára én már kikapcs...
Jóccakát mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Márti!

http://www.hungarowellness.hu/print.php ... zin&id=182
Most utánanéztem a dolognak, de a google első 10 oldala semmilyen negatívumot nem dobott ki ezzel kapcsolatban.
Nyilván bennem is felmerült a kérdés, hogy jó-e ez a gyereknek ha megmarad a reflex és még mindig egy kicsit be vagyok tojva, de végülis a cikkben leírtak igaznak tűnnek. Van szopó és fogó reflex is, amik eltűnnek, de nem nyomtalanul, hanem tudatos fogás és szopás lesz belőle... miért ne lehetne így a búvárreflexel is? Előbb van reflex, aztán lesz tudatos nem levegővétel belőle?
Hümm?

Noni!

Köszi a videot!!! :)

Nostrawen!

Honnan szedtétek ezt a rengeteg hajat? :D Meg Csehiék is... és Nettiék! Hihetetlen az én kopaszkám mellett, akinek mellesleg nőtt már a haja! :D

Jó éjt mindenkinek!

Monee

monee85

Nah még pont elcsíptelek Monee :) mármint amit írtál :D
Majdnem egyszerre mondtuk ugyanazt :D Akkor ezek szerint Te is hallottál/olvastál erről. Én is sokat gondolkoztam rajta és sztem van igazásg benne, nem?
Csajok?

KépKép
KépKép
gabolino

Köszönöm az alvás hsz-okat.

Monee!
Nekünk sajna olyan kicsi a lakásunk (53 négyzetméter), hogy egy járókát nem tudunk hova tenni, ezért is van többek között, hogy egy szobában alszunk a gyerekkel. Mi aludni a kiságyban, illetve a babakocsiban szoktunk sétánál, nagyon el se alszik máshol pedig próbáltam. Viszont napközben tényleg gond nélkül elalszik, tehát nem az ággyal vagy a félelemmel lehet baj. De akkor miért nem akar aludni este? Mitől különbözik az este a napközbeni alvástól azt leszámítva, hogy 10 órát alszik egy huzamban és nem pl. 40 percet? Mivel emeletes házban lakunk, így a babakocsit se tudom itt beüzemelni, pedig anyuéknál abban szokott aludni, ha náluk vagyunk.
Sajnálom a tejcsiválságot. Nekem se jött teljesen helyre a tejmennyiségem a mellgyuszi óta, bár a kevesebbet termelő jobb cici azóta rákapcsolt, így most pont annyival pótolja ki a balt, amennyit együtt a kettő szokott termelni. (mindig is két mellből szoptattam). Így ma sokat volt cicin a gyerkőc, aminek meg is lett az eredménye, kíváncsi vagyok, holnap is megmarad-e ez.

a.m.!
örülök, hogy minden rendben van minivel.

Noni!
Még mindig csúcs szuper vagy video ügyben!!! Köszönjük!

Babaúszás: ma is , meg tegnap is elgondolkoztam azon, lehet, hogy nekünk is menni kellene. Írtóra élvezi Dávid a fürdést. Ma úgy pancsolt, hogy tiszta víz lett a padló. Nem hiába hordtam túl egy héttel, már ott szerette a vizet.

Eszike!
Nagyon aranyos és ügyes Noncsi!! Gratulálok!!

Erről jut eszembe egy kérdés: mit csináljak, mert Dávid egy ideje állandóan fel akar ülni. Hagyhatom ezt? Háton fekve állandóan emelgeti a fejét, mellkasát hasizomból (kockahasa lesz :lol: ) Nem korai még? Gondolok itt a gerincére. Ha meg János bácsizunk, mert előtte nyüszít, hogy azt akar, attól meg kacarászik, hogy milyen jól körbe tud nézni ülve. Lehet már? Márti, Szeder, többgyerekes anyukák?
Ja, és ő is meg tud állni a saját lábán, és amikor ül, akkor már nem annyira dülöngél.

Bejci!
Én azt se tudom, hogy mi az a búvárreflex. :oops: akkor most mi van? Menni vagy nem menni? :lol:

Képzeljétek, holnap reggel megyünk baba mama tornára. Már néhány hete készülünk az ismerősömmel, akinek a babáját már láttátok nemrég Dávid mellett, és már nagyon várom. Majd beszámolok, milyen volt.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy beleszólok, de a babaúszás téma miatt muszáj.... Nekem a nagy fiam (11 éves) versenyszerűen úszik 4 éve., amikor a kisebbik megszületett, persze mondtuk az oktatóknak, hogy visszük a picit babauszira, mire ők azt, mondták, hogy csak akkor vigyük, ha nem szeretnénk a kicsit is versenyeztetni, mert a " kalimpáló" mozdulatot, amit a babuszin megtanul, nagyon nehéz kikupálni és így nehezebben tanul megúszni rendesen.Persze nem a későbbi versenyeztetés miatt nem vittük, hanem, hogy megtanuljon rendesen úszni, ami szerintem fontos.

A kisebbik fiam 2008 szeptemberi.... :wink:

Mindegyik babához gratulálok és mindegyik nagyon szép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evibabi

Noni! Nagyon-nagyon köszönöm a videot!!!!!! Megint meghatottál, a többiekkel együtt! Olyan jó látni, hogy milyen szépen cseperedünk! Én most a lányoktól vagyok teljesen elolvadva! Néztük a férjemmel, és minden lánynál hangosan sóhajtoztunk!!! (jó látni, hogy Bálint annak idején milyen jó helyzetben lesz :lol: )

Sziszi! Gratulálok a fokacskához! Nálunk az idegességen, és rágáson kívül ennek semmi jele. (Bár, ha a folyamatosan sebes mellbimbómra nézek, akkor ennek kicsit még örülök.)

A.m! Nagggyon szuper hír!!!! Tiszta szívemből örülök!!!! nem hiába ilyen vidám mindig ez a kislegény: egészséges, mint a makk!

Márti! Nagyon köszönöm a citromfűs tanácsot. Tegnap be is nyomtam fél litert! Bár majdnem egy óra volt az altatás, de sokkal nyugodtabb volt, mint szokott! KÖSZÖNÖM!
blúmi

JÓ reggelt :)

Először is üdvözöllek itt evibabi! :) Hozol képet a fiaidról???? :wink: Ezek szerint már rég olvasol minket :)

Úszáshoz én nem tudok hozzá szólni, de azt hiszem, hogy evibabi most jól szólt.
El kell dönteni ezek szerint, hogy versenyzőt szeretnénk - e a csemeténkből, vagy sem..
Mi májustól megyünk úszni. Egyébként, amit múltkor feltett a.m.
videót, az milyen úszás, illetve milyen oktatási forma??? Tudjátok az a vízen lebegős. :wink:

Most önző leszek :oops: és magamról írok:
-ááá már 2 napja migrénem van.. ki vagyok tőle, és fáraszt rendesen.. már nem tudom,hogy mi legyen.. tegnap is vettem be két Panadolt.. nem bírtam már a fájdalmat.. és ma is fejfájással ébredtem.. Ja hab a tortán: ma reggelre meg is jött. A hasam, mint egy 4 hónapos terhesé ilyenkor fel puffad egy picit.. ááá tépem a hajam!

Be nézek még, ha jobban leszek írok. Puszi Mindenkinek!

szeder74

Sziasztok!

Konan: basszus kollégáid csináltak Neked programot ezzel a GYED igényléssel!

A.m: Zalán a törlőkendődobozt még nem fedezte fel, ellenben a tiszta pelenkát igen, úgy kell mindig elvenni tőle, hogy ráadhassam!

Eszike: sajnálom a problémákat kijut belőle nektek bőven :(:( Remélem mihamarabb jobban leszel, és egyéb téren is rendeződnek a dolgok! A Noncsi a viz alatt kép nagyon tetszik! És Boldog Születésnapot kívánok! Gratula Noncsinak a kúszáshoz!

Lanta: gratula Kornéliának a WC-be pisiléshez! :) Nagyon aranyosak a lányaid :)

Márti: remélem már jobban vannak a gyrkőcök! Kamilla már mászni próbál? Wow :D

Blúmi: Bálint nagyon huncutul tud mosolyogni :) Nálunk is nehezebben alszik el Zalán mostanában, de rájöttem, hogyha kiveszem, csak rontok a helyzeten. Igy amig csak "morog" meg dumálgat, addig csak bemegyek megsimizem, cumi a szájába, plüss nyula mellé helyez, ha eldobta, betakarom, és felhúzom a zenélő fókáját. Ezt el kell játszani néha 7-8szor, viszont utáána alszik.

Noni: vacsorázós kép :D:D:D

Ormolya: örlüök, hogy jól vagytok, Boti is nagyon helyes kispasi :)

Sziszi: írj majd a keresztelőről, engem érdekel :) Gratula Rékának a második foghoz!

Ági: passz sajnos, nálunk az esti elalvás is ugyanúgy megy, mint a délutáni. Ha kell megsimizem, duruzsolok neki, de nem szórakoztatom. Ha elkezd orditani, és nem nyugszik meg a fent leírtaktól, akkor kiveszem, és kap még cicit, de ha nem kell neki, megy visza a kiságyba. De lehet ő ilyen típusú baba.

Petra: Róza milyen nagy már :)

Netti: jobbulást Balunak!

Alvás téren még annyi jutott az eszembe, amit Monee is írt: a kiságyat mostmár csak alvásra használjuk (mondjuk mi nappal is)

Monee: drukk, hogy ne menjen el a tejed, hátha csak valami hullámvölgy! De egyetértek Bejcivel, Ákosnak már jó nagy vasgyúró, és az se semmi teljesítmény, hogy eddig elég volt neki a tejed!

Starlark: Párodnak jobbulást!

Rólunk: Az éjszakákkal még mindig küzdés van, de talán egy picit már javul a helyzet. Ha még egy kelést ki tudnánk iktatni, akkor már csak kétszer kelne a ded, és én is tudnék pihenni :)

Kép
kistiggrincs

Eszike! Noncsi hatalmasat produkál a videón! Csak ámultam, hogy milyen ügyes!!!

Az én Bálintom ehhez képest eléggé el van maradva! Az utóbbi isőben kifejezetten lustalett, állandóan igényli, hogy vele legyek, ha egyedül van, követei, hogy menjek oda, és játsszak vele. Csak akkor forog, ha kedve van, és mostanában alig van kedve...
Alvás: mi is kicsi lakásban vagyunk, egy szobában alszunk Bálinttal. Altatni az ágyban szoktam napközben is. (néha előfordul, hogy ha a szőnyegen elalszik, akkor ott betakargatom, és nem hurcibálom, de ez ritka. ilyenkor percenként nézem, hogy lélegzik-e :oops: ) Eddig nálunk is tutira bevált, hogy, amint láttam a szemén, hogy álmos, rögtön vittem az ágyba, és pár perc alatt aludt. Most viszont már ez sem megy. Hiába kerül ágyba az első jelek után 5 mp-pel, egyszerűen nem tud elaludni... Hátha a citromfű "meggyógyít" minket.

Felülés: én felültetem Bálintot, amikor így erőlködik, de mindig támasztom a derekát, és a hátát. János bácsizás közben persze nem,de az nem sok idő. (de amennyire én tudom, az igazi ülés csak az lesz, amikor mászásból letottyantja a fenekét. ) Állni szokott az ölemben, imád ilyenkor ugrálni, de igazából a súlyt én fogom, nem karom semmiképp terhelni a lábát.

Van esetleg valamelyikőtöknél olyan, hogy a baba a lábacskáját sokszor tartja "ökölbe szorítva"? Bálint mostanában sokszor csinálja, aztán megnyomkorászom neki, és kiengedi, de akkor is furcsállom. Sztem megmutatom az orvosnak...
blúmi

Monee! Sajnálom atej ügyet. e aztán olyan gyorsan változnak a dolgok, lehet, hogy visszaáll... (még az jutott eszembe, hogy mostanában nekem az élesztős kelt tészták csinálnak sok tejet. A múlt héten pl pogácsát sütöttem, másnap azt hittem kidurran a cici.)

Tiggrincs! Szorítok, hogy javuljanak az éjszakák! Hátha a fél év vízválasztó lesz! Sokan mondják, hogy akkor rendeződnek a dolgok!

Szeder! Szegénykém!!!!! Nekem bevált a spigelon, vagy a natrium chloratum homeos bogyó! A migrén szörnyű dolog, nagyon együttérzek veled!!! Jelentkezz, ha jobban vagy!!!! Addig is veled vagyok lélekben!
blúmi

Köszi csajok a dicsiket, nagyon megörvendeztetett (huhh ezt alig bírtam leírni)!
Mától felköthetem a gatyómat, mert Noémi állandóan közlekedni akar. Eddig nap közben a nagyágyon játszott, gurigázott, forgolódott, de most már nem tudom otthagyni, csak ha én is ottvagyok vele. Olyan szépen szokta nézni onnan az ágyról ahogy én teregetek, tevékenykedek. Most már ő is csinálni akarja, és nem tudja, hogy ő le is eshet ha így ugrabugrál. Imádja a tollat, meg a papírt. Így ha azt bárhol meglátja a szobában akkor el akarja érni bármi áron is! Ja, meg a laptop, aaaaz nagyon tetszene neki, ha meg lehetne rágcsálni. Szóval arra is rámozdul!

Ági: felülést már pár hete próbálgatja Noncsi is egyedül. De kb. 2 napja úgy fel tud ülni ha megfogjuk a lábát és lenntartjuk. Csak szegénykém elborul felülés után. Persze hozzáteszem ezt csak próbaképpen csináltuk vele, nem kondiztatás címén.

Minden baba máshogy fejlődik, senki ne keseredjen el. Ez olyan, mint a fogacska! Nekünk még egy sincs, másnak meg már 2-3!

Úszás: nekem semmilyen terveim nincsenek ezzel kapcsolatban. Elvittem a csemetémet egy vízhezszoktató tanfolyásra, ott megtanul pár dolgot, vagy ha nem is tanul, de jól érzi magát, és ennyi. 4 alkalomból szerintem nem lehet semmilyen gondunk. És szerintem nem nekem kell eldöntenem és nem most, hogy ő majd valamikor versenyezni akar-e...
Vendég

Szeder: Köszönöm a kedves fogadtatást! Igazából nem rég találtam meg ezt a fórumot, így nem olyan rég olvaslak benneteket! Fényképet este rakok fel!

Eszike: Persze, hogy nem most kell eldönteni, hogy versenyző lesz-e, de ezt nem is nekünk kell eldönteni, hanem majd nekik.
Azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nehezebben tanul meg majd úszni a gyerek, ha majd jár az ovival vagy az iskolával úszni. ( Ezt nyilván az edzők a saját tapasztalataik alapján mondták). De Én sem hiszem, hogy 4 alkalomra gondoltak, inkább gondolom, ha valaki huzamosabb ideig, évekig viszi, de mivel Én nem vittem a nagyot ilyen kicsinek, így fogalmam sincs, csak gondoltam ez is alternatíva a babuszi mellett vagy ellene, mivel felmerült a téma. DE: szerintem a rövid távú babuszi a vízhez szoktatást segíti, hiszen nyáron is medencébe rakjuk a gyereket
:lol: :D :D :D
evibabi

Evibabi!

De jó,hogy jöttél! Na,akkor várjuk azt a fényképet este! Hol szültél és szeptember melyik napján?

Na,Lányok, Halasztódott az oltásunk jövő hétre (még ez is szerencse,mert valaki visszamondott egy időpontot és a sorrendben 2. védőnőm vette fel a telefont,elmonta,hogy ugye annyi a kisbaba,hogy már az egész március tele van,nincs szabad időpont oltásra sem! :shock: )! Szóval Kamilla bébi még nagyon náthás és van egy kis hőemelkedése,úgyhogy nem kockáztatok. Jövő hétre meg már igazi tavaszt mondanak,végre felavatjuk az új babakocsit!
Sűrű is lesz a jövő hét,mert kedden én megyek nőgyógyászhoz,szerdán Kamillát viszem oltásra,pénteken szülői az oviban az iskolai beíratással kapcsolatban,szóval nem fogunk unatkozni...

Ja,anyósék tegnap,3.5 hét után megjelentek. és úgy csinálnak,mintha mi sem törént volna (számítottam rá),de engem erősen elgondolkodtatott ez a dolog...az biztos,hogy segítséget a lehető legritkább esetben fogunk tőlük kérni,mert a jelek szerint egy idő után benyújtják a számlát,nekem meg ez idegen dolog,,a mi családunkban mindenki ott segít a másiknak , ahol tud és én erre szeretném nevelni a gyerekeimet is, az önzetlen segítségre. Engem örömmel tud eltölteni,ha segíthetek valakinek és nem tartom számon,hogy kinek,miben,hol voltam segítségére.

Minyu???

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.02.25 11:44-kor.
borossné becz márta

Evibabi: én is üdvözöllek itt a fórumon! Tényleg várjuk a képeket, és egy kis bemutatkozást is!
Milyen volt a terhesség, milyen volt a szülés?
Van honlapunk, és az IWIW-en klubunk is. Így mindenkit megismerhetsz, bár eléggé lemorzsolódtunk már.
Vendég

Márti: jön a tavasz???? Juhéjj! Már kezdtem bepunnyadni!
Vendég

Köszönöm a kedves fogadtatást!

7 évünkbe telt a második baba....
A várandósság nehéz volt, mert végig keményedésim voltak + vérzés, a hatodik hónapban felpuhult és elkezdett kinyílni a méhszáj, így a hetedik hónaptól feküdnöm kellett! ( Sajnos az első terhességem is így volt.) :(
Szeptember 5-én szültem (38. hétre) az Uzsokiban. Domonik 3550 grammal született és 53 cm-rel, gátvédelemmel.
Mi sem tartozunk a kis súlyú babák közé, már 9 kg és 70 cm.

Eszike: az iwiw-en bejelöltem a klubot. Köszönöm a lehetőséget.

Márti, Szeder: Ott rengeteg kép van!!!! De azért teszek fel este is, meg még írok magunkról!

A többi "nagy" babának nem mondta az orvosa, hogy kövér a gyerek és ne adjatok neki tejpépet?

A mi orvosunk folyton ezt mondja és fel sem írja a HA tejpépet. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Már egy hete nem is adtam neki ezért, pedig a vaníliásat nagyon szereti.Nem hiszem, hogy a tejpép jobban hízlalna, mint a tápszer.Szerintetek? :?
evibabi

Sziasztok!

Csjúúú de szépen süt itt a nap. Voltunk is egy nagyot sétálni :)

Márti,
Én is alig várom a tavaszt :) Ha jó idő lesz,akkor én is jövő héten Andort már a babakocsi sportkocsis részébe szeretném tenni, mert a mózesben már olyan szegényem, mint egy szardínia, csak hát az mégis jobban véd és nincs bundzsákom meg ilyesmi. Szóval a hideget még kihúzzuk benne :)
Jó zsufis programod lesz :) Anyós dolgot sajnálom.

Én csak egyelőre hétfőn szeretnék elmenni egy babakoncertre, de nemtom összejön-e, mert még mindig nincs nálunk a kocsi :evil: :evil: :evil: Tartanak az átírások, leselejtezés - mit mondjak tényleg baromi nehéz,hosszadalmas feladat ez....ahhh
Ha vkit érdekel a koncert, akkor ez volna az:
http://www.mupa.hu/programreszletes.jsp ... agiProgram

Érdekes lehet sztem. Ha most nem is jön össze,akkor a következőre tuti elmegyek (remélem).

Evibabi,
Üdv köztünk! :) Várom én is a képeket! És mesélj magatokról.

Szeder,
úúúúú, jobbulást!csak elmúlik az egész hamar.

Blúmi,
Sztem Bálinttal minden okés :) Ez az ökölben tartás természetes nálunk, nem csajok?És nincs ő lemaradva semmiről, csak lehet a fiúcskák lustábban ;) Andort most nézem itt közben, itt kepeszt lent a birodalmában, teljesen oldalra dőlve, lábai majd az aráig elemve oldalt, de még így sem fordul hasra. Pedig nagyon küld valamiért :D Mókás. Lsznek ők még fürgék :)

Megyek is, megmutatom neki,hogy is van az a fordulás :D

KépKép
KépKép
gabolino

Evibabi,
Én hallottam ilyet valahonnan,hogy jobban hízlal, de nekem a végőnő csak annyit mondott, hogy napi max 2x adjak neki, de nem e miatt, hanem azért, mert székletfogó.

Lényeg,hogy most egészségesek vagytok és milyen szép nagyra cseperedett már a csöppöd :)
Akkor ezek szerint Te is már elkezdted a hozzátápi :) sztem ekkora babáknak már igényük is valamellyest, nem?
Én eddig csak napi 1x adtam neki d.u. vmit, de ma először most d.e. kapott gyümit tejpéppel, mert eléggé meg van csappanva a tejmennyiség, meg nehezen indult stb. és gondoltam akkor most már jövő héten úgyis 6 hónapos,így elkezdek d.e. is egy étkezésbe mást csempészni. Nagyon élvezi amúgy :)

KépKép
KépKép
gabolino

Évibaba!

Helló itt!
Ákosom anyatejcsin bírt megnőni ekkorára. 8) Elhanyagolható mennyiséget eszik szilárd kajából (még).
Én glutén és tejmentes rizspépet adok neki gyümivel keverve (alma, őszibarack, banán, körte). Tulajdonképpen semmi íze nincs neki, úgyhogy bármit bele lehet rakni, zöldségeket is. Márti a Holle termékeket ajánlotta, de mivel az csak most jött még meg, ezért a Müllerben vettem ilyet. A Mülleres Bebivita olcsóbb is jóval. Elvileg ettől nem hízik annyira a baba, viszont a pocakja tele lesz rendesen. Ilyen megfontolásból nem adok én pl. Sinlacot a babának. :) A Hollénak van még egy terméke ami szintén glutén és tej mentes, talán a köleskása... de nem mernék rá megesküdni.

Monee

monee85

Lenne gyorsban egy kérdésem:
vettem ma gesztenyét, natúrat, semmit nincs benne. Aki adott már a babának,az hogy adta? Mennyit?Előszöt csak mondjuk 1 db geszenyét?Tejcsivel pépesítve?Vagy vízzel, tápszerrel? Melyik a legjobb? :)

KépKép
KépKép
gabolino

Eszike,
írtam pü-t. Megkaptad? (csak azért kérdem,mert múltkor olvastam,hogy sokan nem kaptátok meg,holott írtatok egymásnak)

KépKép
KépKép
gabolino

Eszike,
írtam pü-t. Megkaptad? (csak azért kérdem,mert múltkor olvastam,hogy sokan nem kaptátok meg,holott írtatok egymásnak)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino!

Gesztenye szerintem előszőr anyatejjel mehet,de ne félj tőle, 3 db nyugodtan mehet. ha Andor szereti az almát,azzal nagyon finom! És a gesztenye kifejezetten tápláló,laktató hatású!

Monee!

Melyik Müllerben vásárolsz?

Márti
borossné becz márta

Hello lányok!

Alszik a csajszim, gondoltam kihasználom az alkalmat! Most jöttünk meg egy jó kiadós sétából. Annyira szép idő van, hogy ha most nem a belvárosban laknánk, biztos kinnt maradtam volna Biankával...

Evibabi:
Üdv köztünk! Húúú, de kiváncsi vagyok, hány szeptemberi anyuci olvas még bennünket "incognitoban"! :wink: Várjuk a képet a kisfiadról, illetve a tesóról is. Mi nagyon szeretjük a tesós képeket! :wink: Aztaaa mekkora a babád!! Na mostmár tényleg kiváncsi vagyok arra a 9 kilós "pöttömre" :) .

Márti: Egyszer végre csak megkapja Kamilla is az oltást!
Anyósod elég érdekesen adja elő magát! Én biztos nem tudtam volna szó nélkül hagyni!

Blúmi: Jól mondta Eszike, nem kell senkinek sem aggódni, minden baba más ütemben fejlődik.. és halkan jegyzem meg, egy gyerek sem maradt még fekve.. hi-hi. AMúgy az egyik gyerek a mozgás terén ügyesebb, a másik meg intellektuálisan übereli a többiket. Pl. Bálint minden képen olyan okos arcot vág, hogy tuti okos nagyfiú lesz! :wink:

Szeder: Jaj nagyon sajnállak.. Pont a migrénről van egy cikk itt bal oldalon. Abban nem írnak okosat?

Tigrincs: Volt 2 hét, amikor mi is 3-4-szer keltünk, de talán most visszaállunk a 2-re. Drukk, hogy Ti is!!!

Eszike, Gabolino: Ha Ti úgy látjátok, hogy jót tesz a babáitoknak az úszás, akkor az biztos úgy is van. Én csak azért vetettem fel ezt a témát, mert ahogy asszem Márti írta, sok helyen nem világosítják fel az anyukákat, hogy esetlegesen mivel járhat a túl korai úsztatás és talán nem csak előnyei vannak. De ne nekem legyen igazam! :wink:
Vendég

Noni: nagyon jó lett szokás szerint a videó! A végén a "csoportkép" külön tetszik :) Mi a zene, ami szól alatta?

Evibaba: üdv itt, és várjuk a fotót!

Gabolino: ez az ökölben tartás úgy tudom, hogy csak egy darabig természetes, de nem tudom, hogy meddig :? Ha valakit zavar, szerintem kérdezzen meg szakembert, az a biztos.

Márti: anyósod nem semmi :( Fiúk hogy vannak?

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Voltunk ma védőnéninél és így már én is tudom a pontos méreteket: Annám 7 kg 83 dkg és 70 cm. Jó nagyot nyúlt az elmúlt időszakban.

Hello Evibabi!!!
Én is az Uzsokiban szültem csak 2 nappal korábban. Tehát valószínűleg még találkoztunk is! :D :wink: Örülök, hogy jöttél! Érezd köztünk jól magad!!!

Eszike!
Nagy gratula Noncsinak!!! Nagyon ügyes baba!!! :D

Kép
Kép
konan

Konan: Húúú, Annácska már nem is Annácska hanem Anna! Jesszumpepi mekkora baba!!! Szépen nő!
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés - önző módon magunkról... aztán majd visszaolvasok.
Most anyuéknál vagyunk, mert ugye az a rohadt átépítés javában zajlik. Egyszerűen nem lehet megmaradni a lakásban!! Annyira nem, hogy reggel felpakolom Flórát, és irány valamelyik nagyszülő. ( szegénykém kezd egy kicsit belazakkanni, hogy 2 hét alatt, kb az 5. ágyban kell aludnia )

A kiruccanás naaagyon jól sikerült!! :D Flóra ismét csillagos ötösre vizsgázott alkalmazkodóképességből! :D
Bárhol, bárkivel elalszik és ez olyan jó! :D Annyi történt csak, hogy az én álomszuszék 10-11-ig alvó gyerekemből egy hajnali kukorékoló lett. 7 -kor. percre pontosan kelt és kel azóta is minden nap.
Nagyon jól éreztük magunkat és egymást is. :oops:
Tök jó volt a nagyszülőkkel. Mert így velem volt Flóra de végre mégsem 0-24-ben lógott rajtam.
A reggeleink és az egész délelőttünk szabad volt apával, délután pedig babázhattunk fürödhettünk kedvünkre. (majd teszek fel képeket, ha egyszer hazajutok)
És vééégre el kezdett forogni Flóra!!! :D Azóta abba sem hagyja! :D

Viszont tök furi, hogy a tejcsi nagyon megcsappant megint. :shock: Pénteken esti szopi után még 120-at tudtam lefejni (!!), vasárnap meg már alig volt valami... Pedig most aztán pihentem-aludtam, nem stresszeltem.
Gyanítom az lehetett a baj, hogy az eddigi 5-6 literjez képest, jó ha napi 1.5-2 l-t ittam.
Meg is mértem hétfő este Flórát és nagyon megdöbbenve láttam, hogy az oltás óta (ami 2 hete volt ) egyetlen grammot sem hízott!! :cry:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hahó!

Bocsi, hogy eltüntem, igazából nincs semmi oka, csak egyszerűen nem érem magam utól :oops: :x
Most is csak átfutottam az irományokat, és annyi mindent szeretnék reagálni, de semmi nem jut eszembe.

evibabi :)
üdv itt, irj sokat!

eszike :)
hát ez nagyon jó volt. Mostmár tényleg ne hagyd egyedül, mert leugribugrizik!

szaladok, igyekszem majd bpótolni a lemaradást és a videót is felrakom az oldalunkra, igérem!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Minyu, Honey!

Jó hogy jöttetek! Utolérni szerintem az elkövetkezendő 2 évben nem fogjuk magunkat. :)

Márti!

Van több féle Müller? Itt Pécsen csak 1 van, nem rég nyílt, valami narancssárgás, fekete logója van. Mire gondolsz?

Ma voltunk egy kicsit csavizni Ákossal és mikor jöttünk hazafelé, beszálláskor valahogy becsukódott az ajtóm, én meg jól lefejeltem a fülem mögötti részen. Szépet koppant a búrám. Kicsit szédelgős is vagyok azóta. Annyi mindent kéne még ma csinálnom... pont a legjobbkor jött ez. :roll:

Monee

monee85

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!

Lenne több csomag vakdugóm eladó,
tudjátok konektorba való.
Használata:be kell ragasztani a konektorba,és ha be akarod dugni a villát,csak el kell fordítani,ha kihúzod automatán vissza zár.
Nagyon praktikus,nekünk be vállt.

450ft/6db,
és a posta költséget én állom.
Érdeklődni pü-be.

Kata&Milán

oszman777

Monee!

Bocsi,hirtelen kiesett, hogy Pécs...szóval nyílt egy új végre Pest megyében is és azt próbálom lenyomozni,hogy hol,mert a reptér környéki nekünk nagyon messze van! Na,de majd megkeresem,hol nyílt az új!

Holnap megy életem párja Szerbiába audtálni. A tavasszal együtt jönnek sajnos a külföldi utak is,egyre sűrűbben.Persze nem kéne itt nyafognom,mert ebből van a plusz pénz,de aaaanyira nem szeretem,ha nincs itthon! Olyan,mintha napokig fél lábon kéne egyensúlyoznom-nélküle..

Szeder!

Remélem,jobban van már a fejed! Az enyém most kezd fájni!

Márti
borossné becz márta

Itt vannak a képek! Kép Kép Kép Kép [/img][/quote]
evibabi

Márti!

Jaaaaaaaaaa, így már értem. :D
Nem tom pontosan mennyi, de nincs 500 forint egy doboz ilyen Mülleres pép.

Kaja fronton nem jobb a helyzet. Ákos köpködi ki a cicit, de közben folyamatosan rácumman mindenre. Tápi nem kell neki a cumisüvegből. Holnap megpróbálok csőrös pohárból adni neki, hátha úgy jobban csúszik. Lehet, hogy a tápival is baja van, de fagyitejcsit meg nem akarok kiolvasztani, mert a szívem szakadna meg, ha az is a csapban végezné. A pépet sem nagyon fogadja el... délben megevett immel-ámmal 60 ml-t, de annak sem tátogott igazán.
A fürcsi is sírással végződött, éhes és álmos is volt egyszerre. Amég Apa megtörölte, én készítettem neki tápot, de olyan keserves sírásba kezdett, amikor cici helyett a cumisüveget adtam a szájába, hogy ihaj. :( A cicin megnyugodott... sokat viszont nem tudott enni, mert szinte azonnal beájult.
Nem tudom lányok, már kezdem azt hinni, hogy rémeket látok. Éjjel nem kel többször, hogy éhes, csak napközben van a nyafogás. Minden érdekesebb, mint cicizni, még a csendes szoba is. Már lassan moccani sem merek szopi közben, plusz az Ő csápoló kezét is lefogom, hogy ne arra figyeljen. És persze ilyenkor találja ki őkelme a legújabb mókát, hogy a szabad kezével elkezdi kotorászni, vakarászni a fejét ösztönösen (nem tudom nálatok van-e ez a kotorászás - olyan mintha meg akarna többször egymás után fogni valami- de mi behalunk a röhögéstől ha csinálja), amire aztán felriad, és odanéz, hogy mégis ki a franc vakargatja a búráját, amég szopizik?! Ha nem lenne ilyen cici gond, ezen is röhögnék. :D
Lehet, hogy nem is éhes, csak én parázok?! Ez a mindenre való rácuppanás viszont még sosem volt. Nem rág, hanem szív mindent ami a szájába jut.

Jó éjt mindenkinek!
Felborulok, olyan álmos vagyok. Fú, még a bbrrr... szopistea vár rám. Hülye vagyok, megint hagytam kihűlni és ilyenkor már baromi keserű. :x

Monee

monee85

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?