Sziasztok!
Mire vegigolvasok mindent,addigra lement a csevej,es sziesztazik mindenki.Arrol nem is beszelve,hogy a krumplipucolas is meg csak most kovetkezik...szoval mar sosem jutok ide

.
Sillia:Jobbulast kis csaladodnak,aztan elkeruljon a franya betegseg!
Csak szolok!Mienk gyerek is zsiraf lesz am!(Apa:192cm,en:174cm)De a koponyanyimonyok most talalobb...
Breki:Remeljuk azert minden rendben lesz a tovabbiakban,nem kinoz meg nagyon a vesed,csak mulo allapot...Lego!!!Imadtam!4-en vagyunk tesok,rengeteg legonk volt.Anyu mindig igyekezett fejleszto dolgokkal lekotni...de tenyleg aranyarban van!(mar)En most a fajatekokra hajtok majd
Nagyon jo kis kepeket raktatok fel csajok!
Dodi:Otthoni lakaskam eppen ilyen szinekben pompazott,en imadtam nagyon ezt a hangulatot!Aztan az itteni berlemenyunket mar mas szinekben kepzeltem el,de az eros szinek megmaradtak.A feher falakat sosem tudtam elviselni...Most a csokibarna,a tejeskave es a kiwizold jatszik

Mert igenis van a zoldnek meleg arnyalata!Nem az a halalos korhazzold...
200907:Imadom a kovacsoltvas dolgokat,szeretnek beszerezni egy-ket igenyes dolgot majd idovel.Szepek ezek a viragtartok

!
Gabi:Nekem talan az elso tetszik jobban,de mostanaban a sotet(barna)butorokba vagyok szerelmes...es hat a laminaltat sem igazan birom...ezert en nem tudok segiteni.Fenyo parti vagyok...habar van egy polcunk ami vilagos laminalt...de most ez lett.A konyhatok tenyleg szep...van hova pakolni az biztos

!
Kaki+bili:hat meg eleg messze van a dolog..de nekunk a furdonk nagyon kicsike,es meg maradunk itt vagy 1 1/2 evig...szoval ott nem fer el majd Monyok..marad a nappali kornyeke sajnos,de egyettertek a gondolattal!
Franya panel,persze sokkal jobb a semminel!De azert a szomszedok sajna tudnak taplok lenni...en is panelban eltem anno anyuekkal,mondjuk eleg uj tipusuban Kaposztasmegyeren...de aztan bekoltoztem a varosba,berhazba!Hat a lepcsozeseken kivul imadtam!(egyedulallokent,fiatalkent,kocsi nelkul)Szerelmes vagyok a regi berhaz feelingbe!

De az hogy meg sokan a liftben is bagoznak..pedig en is bagos voltam...hat basszus!Es hogy minden hallhato a panelban...keszvoltam!Az egyik szomszedunk rendszerint a furdokadba pukizott

Na annak azert volt akusztikaja rendesen!
Boo:Mi van veled!Megcsapott a tavasz szele?Aztan eldugul a slozitok....Ram meg most var a szortelenites a lakasban!:(
Egyebkent milyen furi...lassan 30 eve elek allatokkal egy fedel alatt...meglepo volt szamomra a toxoszures,habar nem paraztam sosem tole,es a szabalyok betertve...de azert puszilgatas,egyuttalvas volt rendesen...megis negativ!!!
Nem vagyok nagy husos...de egy jo kis tatarbifszteket enek mar.
Es akkor ami kimaradt majd potolom...sok volt az olvasnivalo!
Es most uzsgyi a konyhaba,egy fasza kis sultoldalast keszitek,krumplipurevel,paroltkapival...hamar lud,legyen kover!!!Ennyit a reform kajakrol a heten,es az egeszseges taplalkozasrol.Majd adagolok melle Minyoknak sok-sok dinnyet
Azert a zold etkezot megmutizom,de itt a koltozes utani allapotok vannak,eppen elpakolva a kupi...
ez a nappalink csokibarnaja,de nem adja vissza jol a kep a szint....es a szegelyek sincsenek keszen...
ezt meg csak hogy jokedvetek legyen,a nyari mini napraforgom egyike...