A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sillia!

Persze, tudom én (már amennyire gyerek nélkül lehet), mindig volt kicsi a közvetlen közelemben... :wink: :D És nyilván az én kisfiam sem lesz robot :wink: ! Szóval ebben teljesen igazad van, és nem is tervezem tövénybe fektetni az ilyen jelllegű dolgokat, de ez pont olyan, ami szerintem csak a szülőn múlik.... Persze vannak kivételes esetek, mikor nem fogom odacibálni a bilihez, de alapból meg kell velük értetni, hogy ez nem afféle, "ha a hegy nem megy mohamedhez"-dolog :D !
És nagyon könnyen megtanulják ők a szabályokat ám: Csenge is tudja, hogy nálunk nincs bili, ha pisilnie kell, már szalad is a wc-be, és kiabál nekem, hogy segítsek. otthon viszont erre nem hajlandó, mert ott van bili a szoba közepén, persze, hogy oda könnyebb pisilni!
Sok 3 év körüli gyereknél láttam, hogy ha wc-znie kell, kiszalad a budiba a bilért, behozza a szobába, és ott pisil :shock: ! Mi ez ha nem rosssz berögződés, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne egyből ott belepisilni, mint kihozni, majd visszavinni... :roll: .
Ettől nem hiszem, hogy szigorú lennék, csak ennek nem ott van a helye! És biztos engem s le lehet majd kenyerezni egy-két puszival (sőt), de az "anyuuu, hadd kakiljak a nappaliba" mondat nem fog meghatni :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Persze nem akartam ám én senkit sem ezzel megbántani!!! Nyilván mindenkinél más szabályok vannak, olyanok, amik nekik megfelelnek, és ez így van jól, én csak elmondtam a véleményem :oops: :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi

a bilinek pl. szerintem se a nappaliban van a helye és nem is ennyire konkrét dolgokra gondoltam amikor azt írtam...
Vendég

Oké, értettem, egyet értek 8)!
Ez most nem terminátor :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jimbione!

Örülök neked, még ha nem is jó hírekkel jöttél :( ! Örülök, hogy a bébi jól van, és mese nincs, tessék pihenni!

A laptop ilyenkor nagyon jól jön, tényleg :wink: ! én is nemrég kaptam egyet, de hála Istennek, nem "muszáj" használnom...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Help

Nagyon tettszik nekem egy reklám zenéje de nem találom sehol. Coca-Cola reklám, hosszú asztalokat terítenek benne és mondják hogy születésnaphoz...fontos bejelentésekhez...stb.
És egy fekete női hang énekel mindez alá.
Valaki?..
Vendég

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sajnos nálam is az a helyzet,h részben rajta van a méhszájon a placenta. Tegnap voltam az AFP eredményért,szerencsére szuper 1,25. Holnap genetikai uh.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Mire vegigolvasok mindent,addigra lement a csevej,es sziesztazik mindenki.Arrol nem is beszelve,hogy a krumplipucolas is meg csak most kovetkezik...szoval mar sosem jutok ide :( .

Sillia:Jobbulast kis csaladodnak,aztan elkeruljon a franya betegseg!
Csak szolok!Mienk gyerek is zsiraf lesz am!(Apa:192cm,en:174cm)De a koponyanyimonyok most talalobb...

Breki:Remeljuk azert minden rendben lesz a tovabbiakban,nem kinoz meg nagyon a vesed,csak mulo allapot...Lego!!!Imadtam!4-en vagyunk tesok,rengeteg legonk volt.Anyu mindig igyekezett fejleszto dolgokkal lekotni...de tenyleg aranyarban van!(mar)En most a fajatekokra hajtok majd :wink:

Nagyon jo kis kepeket raktatok fel csajok!

Dodi:Otthoni lakaskam eppen ilyen szinekben pompazott,en imadtam nagyon ezt a hangulatot!Aztan az itteni berlemenyunket mar mas szinekben kepzeltem el,de az eros szinek megmaradtak.A feher falakat sosem tudtam elviselni...Most a csokibarna,a tejeskave es a kiwizold jatszik :wink: Mert igenis van a zoldnek meleg arnyalata!Nem az a halalos korhazzold...

200907:Imadom a kovacsoltvas dolgokat,szeretnek beszerezni egy-ket igenyes dolgot majd idovel.Szepek ezek a viragtartok :shock: !

Gabi:Nekem talan az elso tetszik jobban,de mostanaban a sotet(barna)butorokba vagyok szerelmes...es hat a laminaltat sem igazan birom...ezert en nem tudok segiteni.Fenyo parti vagyok...habar van egy polcunk ami vilagos laminalt...de most ez lett.A konyhatok tenyleg szep...van hova pakolni az biztos :wink: !

Kaki+bili:hat meg eleg messze van a dolog..de nekunk a furdonk nagyon kicsike,es meg maradunk itt vagy 1 1/2 evig...szoval ott nem fer el majd Monyok..marad a nappali kornyeke sajnos,de egyettertek a gondolattal!

Franya panel,persze sokkal jobb a semminel!De azert a szomszedok sajna tudnak taplok lenni...en is panelban eltem anno anyuekkal,mondjuk eleg uj tipusuban Kaposztasmegyeren...de aztan bekoltoztem a varosba,berhazba!Hat a lepcsozeseken kivul imadtam!(egyedulallokent,fiatalkent,kocsi nelkul)Szerelmes vagyok a regi berhaz feelingbe! :lol: 8) De az hogy meg sokan a liftben is bagoznak..pedig en is bagos voltam...hat basszus!Es hogy minden hallhato a panelban...keszvoltam!Az egyik szomszedunk rendszerint a furdokadba pukizott :shock: :shock: :shock: Na annak azert volt akusztikaja rendesen!

Boo:Mi van veled!Megcsapott a tavasz szele?Aztan eldugul a slozitok....Ram meg most var a szortelenites a lakasban!:(

Egyebkent milyen furi...lassan 30 eve elek allatokkal egy fedel alatt...meglepo volt szamomra a toxoszures,habar nem paraztam sosem tole,es a szabalyok betertve...de azert puszilgatas,egyuttalvas volt rendesen...megis negativ!!!
Nem vagyok nagy husos...de egy jo kis tatarbifszteket enek mar.

Es akkor ami kimaradt majd potolom...sok volt az olvasnivalo!
Es most uzsgyi a konyhaba,egy fasza kis sultoldalast keszitek,krumplipurevel,paroltkapival...hamar lud,legyen kover!!!Ennyit a reform kajakrol a heten,es az egeszseges taplalkozasrol.Majd adagolok melle Minyoknak sok-sok dinnyet :wink:

Azert a zold etkezot megmutizom,de itt a koltozes utani allapotok vannak,eppen elpakolva a kupi...
Kép
ez a nappalink csokibarnaja,de nem adja vissza jol a kep a szint....es a szegelyek sincsenek keszen...
Kép
ezt meg csak hogy jokedvetek legyen,a nyari mini napraforgom egyike...
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Orsi:Azt hiszem te kerdezted :oops: :oops: :oops: hogy olvasunk-e masik topikot...
En rendszeresen 2 eve olvasgatok mindenfelet,mindenfele.Az aktualisan szules kozeleben levoket mindig :lol: :lol: :lol: !
Nagyon jo dolognak talalom...

(bocsi az elirasokert,most olvastam az elozo hozzaszolasomban is van egy par,es betuhiany is...)

Sillia;Boo nagyon szepet irt errol a dologrol(lakas miensege egyebb okokbol....)Szoval azert lattam en is egy-ket flancos lakast nulla izlessel es meginkabb nulla belso,emberi tulajdonsagokkal...
Es mi sem eltunk ugy sosem hogy feldobott volna a penz.Allatokkal egy fedel alatt meg vegkepp ertheto ez.(volt a mikor a nemetjuhaszunk meg a betonba is lukat ragott :evil: :evil: hiaba minden fegyelmezes,aztan fellujjitas...ujabb kutyakolyok...szoval semmi gaz)
Na mutatok valamit :wink: !Most akkor a nyakat szegjem?Egyebkent ettol kivagyok nagyon...a masik cicam olyan rendesen megtanulta hogy egy ronkon kapart...ez sehogysem :twisted: !

Szoros gyerek:
Kép
es a muve...:
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Conversano, jimbone, nálam is ugyanez a helyzet, a placenta a mellső falon tapad és az alsó széle a belső méhszájon fekszik....de engem ezzel nem paráztattak be, a méhszáj totál zárt 3000, down 1:32000, AFP: 1,00, integrált, kombinált minden szuper.... a pajzsmirigyem is jó, egyedül ez a hülye fehérje...de ez is meg fog oldódni!!!! Bízom benne! Szerintem ne parázzatok... pihizzetek (bár én még akkor ezt nem tudtam és bizony nem keveset mentünk a Babacuccok után, de így már 99% és most már pihenni is tudok, nem akartam mindent Apa nyakába varrni, meg én is szeretem megvizualizálni a dolgokat! Pedig elhatároztuk, hogy csak a Baba születése után rohan el Apa mindenért (paragép okok miatt), de neeem, főleg így a költözés mellett pláne! Viszont örülök, hogy nem hagytuk későbbre a dolgokat (Barátnőm tesójának kinyílt a méhszája a 30.héten...pihi 1000-el), szóval nem akarok még akkor is azon agyalni, hogy miért nincs meg ez, vagy az....így is most minél előbb intézni akarom a Tgyás dolgokat, mivel a bérszámfejtő bazi bénasága miatt egy percig nem bízom benne, tehát még adategyeztetést is akarok! Szóval lesz bőven hülye hivatali ügyintézés is, de minél előbb szeretnék már csak a Picire figyelni, olvasgatni, nem idióta ügyeket intézni!!!

Ancsurti...én szeretem a zöldet, mondjuk nálunk inkább alma színű, de ez is megszokható szerintem...nekem bejön! Jaj és köszi a drukkot!!! Én meg bizti vagyok benne, hogy a Kisbabátok Kiscsaj, azok ilyen titokzatosak, egyik ismim a 28.héten tudta meg, hogy Kiscsaj, addig sohsem mutatta magát :lol: :lol: :lol: ! Hát mondjuk ne is dobja szét mindenkinek a lábát igaz??? :wink: :wink: Bezzeg a mi Fiúnk, minden dokival közli, hogy na "ezt lehet bekapni" :lol: :lol: :lol: !!!

Tickerplayground.com
breki76

Úúúú Ancsurti "dódozós" egy macskuszod van :lol: :lol:

És nagyon szép a Napraforgó!!! Imádom!!!

Tickerplayground.com
breki76

Lanyok!

Tenyleg annyian vagyunk elvileg!Gyakorlatban is olvasnank rolatok neha...nem kell am temaba vagonak lenni...csak egy kis eletjel...!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Hol vagytok peldaul akik belgiumban eltek...vagy sorolhatnam...ha birnam....de csak hianyerzetem van,es igy nem is birom am megjegyezni a neveteket :wink: !

Ahogy ugynokunk is irta...

Kép
Kép
ancsurti

Breki:De jo...mindenki evvel biztat minket,hogy csak szegyenlos a KISCSAJ!Ja szet is vagom am ha rufke lesz :wink: !Apja meg plane!
Ugyesen elore rendezgeted a dolgokat!

A kedvenc viragom a napraforgo!A napokban is kaptam a pasikamtol...csak ugy...boldog penteket kivanva :wink: !

Macseklabattobolcsapomlemostmaraztandolgozzonegykicsitmashol!
Es a rendszeres koromvagas sem segit ezen :evil: !Pedig gyakoroljuk....

Kép
Kép
ancsurti

Boo!

Szerintem az nagyon paraszt aki ilyen dolgok után ítéli meg az embert!!! Anyukámék nagyon szegények voltak Gyerekként :5 gyerek, Apukája meghalt, nagyanyám egyedül nevelte Őket! Nagyanyám mindig azt mondta: a ruha lehet foltos, de koszos, szakadt nem! Tehát egy fullos ház, lakás is ha koszos...akkor tréééé, az a lényeg, hogy tisztaság legyen és az ember bizony az igényeit nem mindig tudja a pénztárcájával összeegyeztetni....nem ez a szégyen, hanem ha valaki lop, csal, hazudik és másokon átgázol, hogy neki jobb legyen!!!! Bizony sokat kell gürizni és takarékoskodni egy kis felújításért is!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Macskusz házikusz...körömvágusz!!!! :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

jimbone, conversano! :)

Akkor tényleg annyit pihenjetek amennyit csak tudtok! Az eredmények jók, úgyhogy "csak" ezzel kell megbirkóznotok! :wink:

sillia! :)

Ugye, csak puszit ad a mama a zsiri bébi fejére, nem pedig beszippantja...? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Hát, ha valamiben kifejezetten rossz példát mutatunk Manónak az bizony a kaja. Mi is itt-ott eszünk, mikor, mi van. Általában asztalnál, de a nasi az szinte rendszeresen a kanapén csúszik be... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (Viszont elég ügyesek vagyunk, nem jellemző, hogy összekennénk a bútorokat :wink: )

Tartottam tőle, hogy Manó majd lépten-nyomon magára akarja borítani a virágállványt, de képzeld el, hogy két kezemen meg tudom számolni, hányszor ért hozzá eddig. :shock: :D :D :D (Aztán lehet, hogy pont holnap fogja felborítani az egész hóbelevancot és szedhetem le a fejéről a cserepet... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

ancsurti! :)

Rosszul osztod be az idődet. Legyél velünk napközben, aztán ha mi már elvonultunk te azt csinálsz, amit akarsz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem szerelmes vagyok, csajok :oops: :

Kép

Kinéztem még egy-két cuccost, amiből össze lehetne állítani az előszobát. (Apa még nem tudja... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ) De ha lenne kandallónk vagy szeretnénk bortartót, akkor arra is lennének ötleteim:

Kép

Kép

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.02.25 19:57-kor.

Kép
Kép
200907?

Amúgy nem is tudtam, hogy tudok adóbevallást csinálni, de tudok...na nyilván függ a gazdasági események bonyolultságától is...vállalkozóknál biztos nagyon bonyi...de amit a mi bérszámfejtőnk csinált...éppen csak nem ordított a sorok közül, hogy elbasztál....Férjem nem ért hozzá, de mikor mutattam egyből értette, hogy mit habratyolok!!!!

Kell intézni, mert senki csinálja helyettünk meg és már korábban be kell majd feküdni! Nekünk sem lesz segítség...bár Anyu jön majd segíteni, de azért nem akarom lestrapálni, hiszen nem egészséges....de Ő amúgy sem akar beleszólni, max. ha megkérem segít, de mondta, hogy nekünk kell fürdetni stb., nem az a beleugatós típus (Dodi a Te Anyudra hasonlít)....már annyira várják Prücsköt, Apu mindig mondja, hogy vigyázzál a Kisfiúra nagyon!!!! Annyira Édes, a Pici születése után júli 15-én lesz 74 éves, Anyum meg 67....szóval már nem fiatalok, de Apum annyira energikus és szellemileg topp, hogy mindenki mondogatja is, hogy el sem hiszik, hogy ennyi idős....integrálás, deriválás, mindenféle matek....keni-vágja....

Tickerplayground.com
breki76

200907? És beteljesül a szerelem???? Szépek...de egyszerre 3 szerelem is, sőt plusz a Párod és Kisfiad és a Pocaklakó....hááát nem sok ez egy kicsit??? Na lassan hazaér az én Szerelemem is...végre, már hiányzik nagyon :wink:

Nagyon sokba kerülnek a szerelmeid????

Tickerplayground.com
breki76

Zebra macska: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaparászás ellen meg betonnal pótold ki a hiányzó részt. Garantáltan abbahagyja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Legalábbis ott... :roll: :roll: :roll: :roll: )

breki76! :)

Most képzeld el azt a szívást, amikor valaki nem veszi észre a gebaszt... :x :x :x :x :x :x :? De te ügyi vagy - mint tudjuk. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

200907:Hat nem veletlenul allok most neki a krumpliknak... :oops: szerencse hogy a mosogep mos nelkulem is...

basszus...imadom ezeket...

Boo azert az igenyes kovacsoltvas megfer az igazi faval....szoval az alom azert meg teljesulhet egyszer...

Es szeretnek teglabol epitett konyhat...meg szeretnek...igazi kandalot...meg kemencet....meg szeretnek.......egy napraforgo foldet az ablakom ele....meg szeretnek.....

Kép
Kép
ancsurti

Macskam imadja azt a szonyeget :shock: :shock: :shock: szerintem azt hiszi rokonok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Nem-nem csak, a virágtartó az, amibe bele estem. A másik kettőre csak csorgatom a nyálam, de nem lesznek. :lol:
Őszintén szólva, nem tudom mennyibe kerülnek. A kisebbik virágtartóm, amin az 1-es virág áll (nem tudom mi a neve :oops: :oops: :oops: :oops: ) 5 rugó volt, ami szerintem nem olyan vészes. Asszem hasonló árban volt a kandallófa tartó is.

"200907:Hat nem veletlenul allok most neki a krumpliknak... szerencse hogy a mosogep mos nelkulem is... "
Na, azért...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

dodi:
Én sem konkrétan arra gondoltam, hogy a nappaliban fogom szobatisztaságra nevelni a gyerekemet. :D Viszont még nincs gyerekem...és úgy gondolom, hogy ami még nem volt, az jöhet. Nálunk nagyon világos a padlószőnyeg, ezért gondolkodtam el a cserén.

ancsurti:
Naagyon szép a zöld fal, nálunk is ilyen élénkebb színek vannak, nekem nagyon tetszik.:)

bertina

200907?...most itt nem is az érdemem a lényeg, de tényleg, ha valaki nem veszi észre és visszaigényel 300.000,-Ft-ot az Apehtól??? Akkor engem büntettek volna meg, amikor Ő b...a el az M30-t, vagy őt veszik elő, mert ugye ezt adta le az Apehnak is??? Nemtom. Ja és írtam neki, hogy szerintem közel 1 millát el felejtett feltüntetni és, hogy legyen kedves az újat kiküldeni, erre semmi reakció (külsős cég) és a kolléganőmön keresztül üzengetett, miután 1 héttel a mailem után még böffenteni sem böffentett, aztán a kolléganőm meg megadta a számát, hogy hívjam fel...hááát én meg írtam, hogy na nem még én telefonálgassak neki...hol élnek ezek hi-hi-hi...én szólok, ő b...ik visszaírni pedig ő hibázik aztán még én hívjam, esetleg elnézést ne kérjek tőle, mert elrontotta és nem adtam be szarul????? Némelyik ember hót röhejes tényleg!!!

(sőt valszeg már év közben is görgette ezt a hibát, mert az előző helyemnél még visszaigénylésben voltam 90.000-el, most meg én perkálhatok...tehát csak az adót korrigálgatta nem vette észre a jövedelem tartalmat!) Szerinted???? és akkor még miatta a januári táppénzemet is csak március 9 után kapom....esetleg ne köszönjem meg ezt is neki????? Legszívesebben nagyon el tudnám küldeni a p...a, de még nem kizárt, ha parasztkodik még!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Boo!

Én egyáltalán nem a maszatolás miatt nem akarom a tv előtt evést (nekünk is ipari tálcáink vannak :wink: ), hanem mert nem ott van a helye! A családoknak alig van ideje egymásra, a gyerekek mns-en beszélgetnek a szüleikkel... :evil: Legalább ennek legyen valami szentsége! Amíg apum otthon lakott, együtt ettünk, aztán anyunak sokat kellett dolgozni, hogy el tudjon minket tartani...mindenki ment amerre látott :evil: ! Nekem ez hiányzik... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok,

Nagyon szépek a lakások, bútorok!
Sillia, a virágaid gyönyörűek! Én is nagyon imádom a növényeket, csak sajnos nem igazán értek hozzájuk, de nagyon igyekszem. Pont ma vettem észre, h az egyik zöldem teljesen kidőlt, valószínű elfelejtettem locsolni...és még nekem lesz gyerkem, amikor egy virág is feladja mellettem :roll: ..szóval szegénykét beállítottam a kádba, lezuhanyoztattam..hát ezideáig nem történt semmi változás, remélem azért még helyrejön!

Gyerekbútor: én nagyon leegyszerűsítettem ezt a kérdéskört, nálunk a két gyerkőc egy szobában lesz, amit veszünk nekik az egy emeleteságy, egyenlőre Barna a földszinten fog aludni (remélem nem lesz körülményes a kiságyból átszoktatni) a kiságyat pedig megörökli Zalán + veszünk egy-egy pax gardróbszekrényt nekik, tudom nem túl ötletes, de ez tűnik számomra a legpraktikusabbnak. Színekkel, falfestéssel, kiegészítőkkel meg tök jól fel lehet dobni és máris szuper kispasi szobát lehet varázsolni! :wink: :D

A kovácsoltvas kiegészítők nekem is tetszenek, a virágtartók főleg!, nekünk olyan kerítésünk van a házikónk előtt, nagyon jó, de nem a legmodernebb kiadás, már igen régi, de akkor is kovácsoltvas :wink: - szerintem ha eljutunk valamikor a kertrendezésig egy szép festés után még klasszabb lesz!
o.heni

Sziasztok!

Vagyok ám, de inkább csak olvasó módban. Ilyenkor este még megvan a papírmunka, faxolás közben babanet friss oldalainak olvasása, aztán el is fogy az energiám... :roll:
Sok mindenhez akartam hozzászólni, de közben már a fejem is fáj, meg utolért a terhességi amnézia, így egy csomó minden kiesett :lol:
breki: átérzem a problémád, nálunk is hasonló a helyzet. Van a cégünknél egy főkönyvelő meg két könyveló. Ettől függetlenül a bérszámfejtést egy külsős cég csinálja évek óta /meg az adósságbehajtást, a számlák szállítólevelekkel való párosítását és még mittom én mit külsős cégek csinálnak- csak tudnám mi dolga van a mi 3 könyvelőnknek???/. A múltkori értekezleten alá kellett írni a nyilatkozatot, miszerint vagy a külsős cégre bízzuk a bevallást, vagy mi magunk intézzük. A külsős cég külön lóvéért vállalja csak a bevallás elkészítését, s csak abban az esetben, ha a céges jövedelmen kívül más nem jött be, és semmi adókedvezmény nem illet meg. :shock: :shock: Erre mondtam, hogy ezért én nem fizetek 5e Ft- ot, a honlapról énis le tudom tölteni a bejelentőt, ingyen.... Se felelősségvállalás, se munka, csak a markukat tartják ezek is :evil: Jobb, ha az ember magának intézi, ha el van cseszve, akkor is őt veszi elő az apeh.
Na kimorogtam magam :D
A babaszobát még nem tervezem,mert most albiban nyomolunk, s mire megjön a baba, szeretnénk költözni. S hogy milyen is lesz a saját kecó még nem tudjuk, ezért egyelőre nem is tervezgetek. Panelt nem szeretnék, de anyagiak miatt lehet, hogy csak azt tudjuk megfinanszírozni :( Lehet abban is élni, de már hozzászoktam a családi házhoz :) Csakhát nincs most hirtelen 30 millám itt a környéken egy házra :( Bár lehet, hogy mégis, még nem néztem meg a lottószámokat :)
Egyelőre ennyi mára, leragadnak a szemeim :)

Kép
agi125r

Sziasztok!

Most beszéltem Ágival.Úgy tűnik,h.a 3 baba közül az egyik kislány.De ez nem 1oo%. :wink: A másik két baba nem mutatta meg,h. mije van. Minden rendben van velük.Megvan mindenük,Ági nagyon boldog. :D

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nagyon eltűntetek, mindenki House-t nézi? :wink: Én is, de nekem csak most van időm írogatni is..lehet össze vissza gépelek, de fél szemem a tv-n van.

A jó eredményekhez gratulálok minden kismaminak! :)

Boo, én eddig soha nem fizettem ultrahangért a Klinikán, és megmondom őszintén, h eszembe sem jutott :shock: , de ennek ellenére azért mindig kedvesek voltak!

Én biztos nagyon béna vagyok, de nem találtam 2009 nyári babavárókat :oops: :oops:

Ancsurti, akkor tényleg felkészülhettek a zsiráf gyerkőcre! Én kb.174cm, apa kb.190cm eredmény: Barna 61cm 4kg. Már előre tartok TökMag méreteitől :roll:
Nagyon klassz a lakásotok! Tényleg! Ja és a porszívó különösen tetszik! :D

Habtapi: nálunk most az van Barna szobájában a parkettán, és én nagyon szeretem. Nincs padlófűtés, így külön jó, mert egyáltalán nem hideg a talaj, simán tud a földön játszani bármikor. Ha valaki akar venni én is csak azt tudom mondani, h inkább a betűs-számos verzió a legideálisabb, mert előszeretettel felszedegetik a gyerekek az apróbb részeket, és hát az ugye nem túl szerencsés. Nálunk a B betű a legnépszerűbb (nem hiába :lol: ) a belsejét rendszerint kiszedegeti én meg utána sose találom! :x
o.heni

Dodi, én is a közös étkezések híve vagyok, ezt próbáljuk is betartani. Hétvégente általában működik is, de ez nagyon gyerekfüggő. Szerencsére az én fiam nagyon jó étvágyú és nem ficánkol evés közben (ezt le is kopogom, nem szertném ha később az ellenkezője lenne..) de pl. az unokatesója nem mindig tud a fenekén megmaradni, az etetőszéket meg egyáltalán nem tűri :? . Szóval úgy kell utána rohangálni minden egyes falattal, ha azt akarjuk, h ne maradjon üres a pocija. És hát ilyenkor aztán én is feladom a mindenféle elvem, h csakis asztalnál, ebédlőben… :roll:

És még pár kép, mivel az egyenlőre romos házikónk nem lenne túl szalonképes látvány itt, teszek fel pár képet Barnáról, csakhogy én is büszkélkedjek vmivel egy kicsit. :wink:
o.heni

Kép 11 hetesen Kép És mégegy kép csakis az ébredés utáni frizurája miatt ;) itt 9 hónapos
o.heni

Te felelsz a saját adóbevallásodért, akárki is készítette. A te aláírásod van ott, és azzal mindent elismersz.

agi125r! :)

A 2 évvel ezelőtti bevallásom is el lett somva, a munkáltatóm bérszemfejtője által. Nekem kellett tépnem magam, hogy ki legyen javítva, én rohangáltam, telefonálgattam miatta az APEH-nél. :evil: :evil: :evil:

timcike81! :)

Köszi és éljen! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o.heni! :)

Bocs, elírtam. :oops: Nyári babavárók 2009 névre hallgat és nem klub. Csak simán az ismerősök kereséséhez írd be és feldobja. :wink:

Habtapiból nekünk állatos és növényes van. Az első dolog, amit felfedezett, hogy az apróbb részeket hogyan lehet kiműteni és megkóstolni. Ezeket rendre elvettem tőle és félre eső helyre raktam. (Időnként megszámolom, hogy mindegyik meg van-e és ha nincs, akkor ideges leszek. :oops: :oops: :oops: Ez is a hülyeségeim egyike: nem szeretem, ha hiányzik valami egy játékból, különösen ha az egy kirakós vagy Lego. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Visszaolvastam ám, csak már nem emlékszem mire akartam reagálni... :oops: :lol:

Breki!

Sajnálom, hogy fránya fehérjét találtak a vizeletedben, bármire is utaljon, de ha megtalálták, akkor megtalálják rá a gyógymódot is. :wink:

007!

Kovácsoltvas dolgokat én is szeretem, de épp csak akkora mennyiségben amit te is írtál, egy kis sarok a szobában. Valószínűleg a hálónkban lesz majd ilyen sarok. Már van egy kis fésülködőasztalka, meg hozzá egy tükör. Szeretnék még virágállványt, meg gyertyatartót, oszt ennyi elég is lesz.

Hirtelen ennyire emlékszem, hogy akartam reagálni... :oops:

Holnap reggel megyek dokihoz, drukkoljatok, bár nem tudom mi lesz, gondolom uh, meg esetleg méhszájvizsgálat. Ja! Meg biztos megmondja mikor kell mennem a cukros vérvételre...

Kép
Kép
tabati

Boo:Hogy mennyire latom a kutyidat magam elott!!!!Tipikus rosszcsont!A kepen amit egyszer felraktal rola ez is lejott rendesen!

En vizonto-gribedlis vagyok!!! :lol: :lol: :lol: Nezd csak meg az avatar kepemet :wink: !Most meg jobban latszik am,mert behiztam a fejemet....

Heni;Megennem a kispasidat!Nagyon jo a seroja am!!!
Es amennyit kiveszek errol a keprol meg,azok a jo kis szinek :wink: !Imadom ezt a hangulatot!A meretekre visszaterve...hat azert remeljuk a 4 kilot csak megkozeliti majd...a cm-johet :lol: !

Tabati:Megy a drukk!Csak ugyesen :wink: !

Agi:Hello!Nyugi na...sok hozzanemerto tartja a markat sajnos sok helyen.(lasd:ugyvedunk)
Lassan de biztosan eleritek majd az alom lakast...csak szepen sorjaban...itt mi is alberletben elunk,de itt ez a szokas.Otthon 12 evig abban nyomtam,mire 20 evre sikerult vennem egy kis lukat.Abban nem tudnank elni rendesen,de elindulasnak jo,majd az lesz az alapja egy jo kis haznak....egyszer....

Kép
Kép
ancsurti

007

Köszi a reklámzenét, ezt kerestem. Igazából az előadóra lettem volna kíváncsi de hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy ez is olyan mint a T-home-os zene. Kizárólag az adott reklám alá készült.

Lehet hogy panasznak hangzott amit tegnap írtam pedig nem annak szántam. Végülis van hol laknunk van mit ennünk, két atom számítógép a családban, internet lóbérlés stb.
Csak valahogy nekünk más a fontos, én is szeretnék szép lakást meg mindent de ha választani kell (és kell) akkor inkább műszaki cikk vagy állat. Amire igazán vágynánk még az az utazás.

Kaja

Én is ott eszem ahol éppen vagyok :oops: :oops: :oops:
Apa nem, ő mormog ezért néha...
Egyvalamit azonban én is elhatároztam mint nevelési irányelv:
A kisfiunk nem lesz TV függő! Olyan szörnyű látni hogy apa gyerekei és tulajdonképpen valahány kisebb nagyobb gyerkőc akit ismerek szájtátva képesek naphosszat bámulni a TV-t. Meglátásom szerint mindegy mit, csak mozogjon valami a képernyőn.
Aztán pár évvel később folytatódik mindez a számítógép előtt.
Na, ebbe már én magam is beleestem :(
Gondolom egy családi házban azért könnyebb a helyzet, ott sokat kinnt lehet lenni legalábbis jó időben. De a panelgyerekek sajna nagyrészt képernyőfüggők.
Tehát én most elhatároztam hogy az enyém nem lesz az! :!:
Aztán majd meglátjuk...

Ancsurti, Heni

Mi centire egyforma családok vagyunk ami a magasságokat illeti :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.26 07:40-kor.
Vendég

adó

Én kértem egy ügyfélkapu regisztrációt és elektronikusan nyújtottam be a bevallásom. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb így. És gondolom úgyis ez lesz a jövő.

Breki

Gondolom ez nem vígasztal de én dec.29-én kaptam meg a novemberi és febr5-én a decemberi táppénzem. :evil: :evil:
Közben azért csordogáltak részösszegek de ez rengeteg telefonálásomba került...

Jövő héten veszek valami babás dolgot, valamit Lócinak! Még nem tudom mit, bármit csak legyen valami amit tapogathatok és nézegethetek :)
Vendég

Nézzétek meg ezt! Papírzsepit készítsetek :D

http://www.youtube.com/watch?v=0G8RqaqG ... re=related
Vendég

ajajjjajjjj, már megint mennyi írnivalótok volt :shock: :shock: :shock:

tímea

én is gondolkodtam szívhanghallgató kütyün, aztán meggondoltam magam, különben semmi mást nem csinálnék :D :D :D

gabi

igenigenigen nagyon szép ez a babaszoba, én is néztem már, de nekünk nem biztos, hogy júliusra realizálódik a babaszobakérdés.Épp áruljuk az egyszobásunkat és szeretnénk majd nagyobbat. Reménykedünk :lol: Tök hasonló az ízlésünk, nagyon jó a kecóóó :D

breki

elnézést, ha túl kiváncsi volnék, de párod háza nem a ti házatok, ha egy pár vagytok??? :shock: :shock: :shock: ja és a liftbendohányzás gondolatától is hányok...

Elkezdek készülődni, aztán irány .Sajna még legalább 3 oldallal le vagyok maradva :( asszem el kellene kezdenem vmi gyorsolvasásos tanfolyamot hozzátok :P , ha van ilyen :shock:
Pussz és drukk mindenkinek, babócáknak jó rugkapálást :D

Kép
ikoka7

007

Én sem tudom a növényeim nagy részének a nevét. Amikor megkapom őket akkor megnézem a neten hogy mik az igényei egy darabig még örizgetem a zászlós pálcikát a nevével aztán nemes egyszerűséggel spenótnak nevezem a többivel együtt. Persze van néhány a közismertebbek közül aminek tudom a nevét de nem az a lényeg hogy az ember botanikus legyen. Figyelek rájuk gondozgatom permetezgetem stb. őket és ezt nagyrészt meg is hálálják. Van amikor minden igyekezetem hibavaló és olyankor olyan rossz érzés kidobni :(

Látjátok, pl. egy spenótra sosem sajnálnám a pénzt de szerencsére erre ritkán kerül sor, mindenki tudja hogy bármilyen ünnepre nekem cserepes növény vagy könyv dukál. A csokika mellé természetesen:)

Amitől igazából boldog lennék az egy kis virágoskert a ház előtt . Próbálom sokszor magam elé képzelni ahogy Breki tanácsolta, hátha...egyszer..
Vendég

Sziasztok jó reggelt kismamik :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nálunk lamináltpadló lesz és azon egy kis szönyegecske :wink: :wink: ezt igy könnyű lesz takaritani (szerintem) :wink: :wink: :wink: (én is nagyon szeretem a padlószőnyeget de az akár allergiát is válthat ki a sok-sok portól ami megáll benne, olyan szuper porszivom meg nincs és nem is lesz a közeljövőben :cry: :wink: )

Lányok nagyon szépek a lakások, nekem mindegyik tetszik. (nekem ha kész lesz akkor minden helyiségben vidám szinek lesznek a férjem azt mondta, hogy ő ha hazajön akkor vidámfalak fogadják :P :P :P :P pedig nekem nagyon tetszene pl. a bézs-barna kombináció az olyan elegáns. :wink: ) DE EZ VAN :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én is már lassan gondolkodom a nevekem, csak az a baj, hogy nekem fiú névbe nem nagyon tudok jókat találni lány viszont van már egy pár: nekem a legjobban és a lányomnak is a MIRA tetszik (igaz még párommal nem beszéltem) esetleg még a MAYA, MELINDA

:P :P UJVÁRI MIRA :P :P

Na de fiú: UJVÁRI ..... (Erik, Krisztián) nem tudom
(Az első babánk Alex volt ugyebár ez a név tetszett a legjobban de azt már nem adhatom neki
Fiú névben egy kis segítség :!: :!: :P :P :P :P (valami különlegeset szeretnék, de amit lehet becézni is :wink: )
Na jól feladtam a leckét??????? :P :P :P :P :P :P
Talán Noel :roll: :shock: :?: :?: :?:

Kép
Kép
minimano74

Szép jó reggelt kismamik!
Boo!
én nyilas -gribedlis vagyok :lol: :lol: :lol: .viszont van egy ismerősöm
és ő ikrek és igen neki is van...

Ancsurti!
nekem nagyon tetszik a kiwizöld falad!!!
Ránk még sajna idén vár egy festés.szeretném minnél hamarabb,ha
összejönne,azaz amint bejön a jobb idő.nálam most a bordó álrnyalatai a
befutók.és megálmodtam,hogy a gyerek szoba az krém sárga színű legyen,
ezért most erre igyekszem hangolni a párom...

már tegnap is akartam írni csak elfelejtettem,de most eszembe jutott,csak
sajna nem tudom már kinek akartam,mert írta hogy új szopipárnát kell vennie,
mert a tölteték összenyomódott,de nem kell újat venni,hanem
elég a
szopiparna.hu-ról utánrendelni a párnába a töltetet.legalább én anno
ezt olvastam az oldalon...

máris dobom a táblát is....

Kép
Kép
csibe83

mano

A Mira nálunk a legelső esélyesek között volt csak hamar kiesett mert apa kislányát Micikének is hívjuk. Aztán végképp kiesett miután kiderült hogy fiúcska lesz:)
Igen, ismerős a helyzet, lánynévből nekem is rengeteg jó ötletem lett volna, fiúnak nehezebb. Ezerszer végigböngésztem a névlistákat volt néhány esélyes, aztán egyszercsak apa írt egy mailt ami ennyit tartalmazott:

Lőrinc?

Egészen addig fel sem merült ez a név de elsőre tettszett aztán pár nap után már nagyon és mostmár ÉRZEM hogy ez a neve. Majd nálatok is előkerül egyszer az a név amiről mindketten érzitek: EZ AZ!

Mostmár kedden te is biztosan megtudod ki lakik odabennt:)
Majd kíváncsi vagyok neked csinálnak-e kontroll UH-t, mert apának azt mondták a telefonba hogy ezért muszály személyesen felmenni az eredményért.

Tegnap óta olyan keveset mozog a baba... Azért nem idegesítem magam, mert érzem hogy megvan, csak nem értem hogy miért ilyen ritkán jelentkezik. Talán elfordult valamerre mert tegnap sokat keményedett a hasam és éreztem hogy forog odabennt.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Itt vagyok nem tüntem ám el! :oops:
Csak valahogy amikor hazajöttünk a wellnesröl azóta nem volt kedvem írni! :(
Nem tudom megint nem vagyok valami jó passzban! :evil:
Lehet egy kis vásárlás segítene,bár tegnap már újítottam pár dolgot,magamnak is, na és a bébinek is! :oops:
Megvettük mi is a babakocsit,most még a mózest szeretném megvenni akkor majd megmutizom! :lol:
És megrendeltem az ágynemüt is! :lol:

Na ennyit röviden rólam,most visszaolvasok és próbálok visszarázódni!
20140328174041

üdv Moncsi

Milyen volt a pihenés? Locsi-pocsi masszázs egyebek? :) :)

Miért van rossz kedved?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?