Sziasztok!
Andus: Biztos eljött a Te időd is!!!

Nagyon drukkolok!!!!
Gabi: szerintem se foglalkozz vele, az enyém szerint kevés volt a hízás (bár ezen a héten +20dekánál tartunk, erre már nem tud semmit mondani..

), de ő konkrétan azt mondta, hogy 20-30 perc per cici. Szóval nem kapnak valami egyséeges képzést ezek a védőnők...

Amúgy az én Gyerekemnek kell is ennyi idő, még nem olyan ügyes (így viszont 2-3 óránként elég, éjszaka pedig 4-5)
Mondjuk cicijeim szétrágva, az biztos, és nem is nagyon enyhül a fájdalom...
Ja, és Te írtad asszem, hogy nem veszítettél sok súlyt és most fogysz, velem is ugyanez van, szerintem távozik a víz+ leszív a gyerek...
Cumi: Nálunk is van... Dettó munt Hunorbabánál, a Gyerek keze már a szájában volt egy perccel a születése után, azóta is vagy a cumit, vagy a kezét, vagy a cicimet rágja...

Apája szerint orálisan fixált.

Én is inkább a cumiról fogom leszoktatni, mint a kezéről... Vannak olyan napok pedig, amikor egyáltalán nem is kell.
Zsu, Stelly: Sajnálom a zűrös éjszakát, néha kijut...

Nálunk tegnap volt.
Erika: Hogy vagytok Lilibabával?
Képzeljétek, megtettük az első nagy sétát ma!:) Gyönyörű az idő, Bogyó élvezte, bár nem nagyon aludt a babakocsiban sem. Délelőtt nem nagyon szokott, délutánra meg hullafáradt és 4-5 órákat is képes (lenne) aludni, de többnyire felébresztem enni egyszer.