A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

van már az ikeában is párolóbetét:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90112531 :wink:
Vendég

Húha! Senki nem tud aludni :D

Csajok, minden Barbiéktól függ! Ahogy felhív egyeztetünk, Panna, ha nem leszel hétvégén net közelben, akkor küldd el priviben a számodat, és jelentkezek ha tudok már biztosat!

Julcsi, válaszoltam, és köszi a képeket, épp most töltöm le őket :)

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt, Katica! :wink: Zugolvasol? :D

yuyu79

Pocakos Gabink, hogy vagy?? Látom fent vagy, hátha ide is benézel... Minden rendben? :wink:

yuyu79

Sziasztok!! :)

Julcsi,
nem zugolvasok, csak beléptem az oldalra, de közben elkalandoztam a Dulux oldalán, beltéri falfestéket keresek, de irdatlan sok szín van. :D de már 4-et sikerült választani, majd a boltban megnézem őket, valójában milyenek. :)

k.a.t.i.c.a

azt a farmeros huggis pelust én sem láttam itt nálunk, de lehet azért, mert ez eléggé picike DM, amúgy még egy infó, 2009. április 1-vel megszűnik a DM-es kuponakció és a pöttybeváltás is... szóval, ha valakinek van még sok-sok pöttye, akkor kezdje el beváltani! ;) azt írták, hogy lesz helyette más, de még nem írták, hogy milyen jellegű...

sophie27

Nagyon jó volt találkozni veletek lányok tegnap :D
Sajnos most nincs időm a képekkel foglalkozni, készülünk anyósomékhoz. Bocsi és egy kis türelmet kérek, meg azt, hogy ha lehet hétfőn emlékeztessen mindenki aki szeretne képeket kapni tőlem.

Jó hétvégét mindenkinek!

... csak még a ringatóról annyit, hogy nyugodtan menjen bárki, aki nem tud vagy akar mások előtt énekelni az is, mert nem kell szerepelni.
Vendég

Andi, jó utat nektek! hétfőn pedig biztosan szólok, kíváncsi vagyok, hogy milyenek lettek a Te képeid is! :)

sophie27

nagyon jó volt, hogy ilsen sokan összegyűltünk tegnep, csak azt sajnálom, hogy hamar elmentetek :(
a képek nagyon jók lettek!!!!
Vendég

jó lett volna egy lányos kanapét is összehozni :roll:
Vendég

köszi :P csenge a választ!!!huhhh akkor megnyugodtam és elnézek egy ringatóra, ahogy tudok.

Kép
winona

Sziasztok!

vettem egy esernyőre csukható kocsit a teszveszen! :oops: pedig most mondtam Zsófinak, hogy nekünk van nővéremnél.. de annak nem voltak kiegészítői....

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=560636332

Zsófi először ezt néztem...

http://www.teszvesz.hu/item558826404_to ... _lett.html

de van fennt egy csomó
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi talitok, jók a képek! :)

Kérdés: kölest lehet már adni a babáknak? Persze jól megfőzve és összeturmixolva valamiféle zöldséggel...? Csak hogy ne mindig a krumpli legyen....

Kép
Kép
dia123

Dia az én táblám szerint csak 12 hónaptól

amit most lehet gluténmentesgabonaféllék, rizs és kukoricapehely, sinlac... búza, zab árpa, rizs 8 hónaptól..illetve rosz ha nem allrgiál rá senki a családból)

én most vettem 7gabona milupapépet :ebbe viszont van búza zab rizs, köles, árpa rozs.. így még nem adtam oda neki, mert mellé van írva hogy glutént tartalmaz .. meg a rozsra allergizálhat

szóval ami biztos mehet az a kukoricapehely és rizspehely... bioboltban tudsz venni...

közben megnéztem a szakácskönyvemben, és az van beleírva, hoyg a köles gluténmenetes gabona, így nyugodtan adható a babának az is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.27 10:50-kor.
Vendég

Jázmin,
Próbáltam hívni Veres dokit, de nem veszi fel. Viszont most látom a Kismamában, hogy szerdán lehet hívni 13-15 között. Te is ekkor hívtad, máskor nem veszi fel? Nem akarok jövő hétig várni... :(

Kép
Kép
dia123

Boni,
Köszi a választ! Látod én még meg sem néztem a könyvben, én lusta :wink: Akkor lehet, hogy főzök neki egy kis kölest! :)

Kép
Kép
dia123

dia :lol: :lol: :lol: én mindig a könyvben lapozgatok először :lol: majd kérünk beszámolót ízlik e :wink:
Vendég

na. azt hittem, hogy már be sem enged...

Boni, klassz kocsit vettetek, és köszi a linkeket. még filózom... ha lenne egy olcsóbb, de új, most találtam is egy céget, akik egész normál áron adják a sport kocsikat, akkor lehet, hogy inkább újat vennék, de még tényleg nem tudom.

végre, kisütött a nap, délután mehetünk a levegőre!

sophie27

Dia! Én akkor hívtam amikor épp eszembe jutott.

KépKép
jazmin2005

Dia, bár nem ismerem Verest személyesen, de biztosan nem csak akkor veszi fel a telefont, amit a kismamában írnak, az egy másik szolgáltatása, hogy úgy mondjam. :) biztosan pont dolga volt, vagy vizitelt, vagy valami ilyesmi. amúgy mi a gond Virággal? megint pocis?

sophie27

Dia!
hogy főzöd a kölest? mármint elsősorban magatoknak? Mert én próbáltam már többféle receptet, de valahogy egyik sem lett az igazi....jól jönne egy-két tipp.

Csajok, beszéltem Barbival, nekik csak a vasárnap lenen jó, de még ez sem biztos, hétfőn már suli van, vissza kell menniük sajnos....ahogy tudok valami biztosat jelentkezek! Addig próbáljátok szabaddá tenni a vasárnap délutánt....

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

jelenleg ez van a jógás honlapon feltüntetve, Andi még nem írt nekem mailt, hogy hétfön hol lesz óránk
"Új címünk 2009 március 16-tól! :

1052 Budapest Váci utca 12, III. emelet 2

Jelenlegi címünk:

1075 Budapest Károyl krt 3/a, I. em 10"
Vendég

Sziasztok!

Sziszka,
A kölest főzés előtt leöblítem majd háromszoros mennyiségű vízben kb 20-25 percig főzöm kis lángon, aztán meg fedő alatt hagyom állni egy kicsit. Ma egy kissé szétfőtt, de most nem is volt baj mivel úgyis turmixolni akartam.

Amúgy ízlett Virágnak a köles-sütőtök-alma keverék, be is falt belőle 120g-ot! Kíváncsi vagyok milyen lesz tőle a széklete!

Kép
Kép
dia123

Néhány új kép :)
Kép látlak!
Kép kukucs!
Kép

Kép
Kép
dia123

Dia! Nagyon édesek a képek! A tükörbenézős nagyon tuti, de a másik kettőn is gyönyörűséges virág. Elérted a Verest? Mizujs pocak ügyben?

Boni! Sajnos nekem már nincs meg a sapi, viszont babák vannak szép számmal, tegnap is kettőt lesuvickoltunk. Nálunk babából sosem elég. :D

Mazska! Aquaworld-ben sajnos nincs külön bébi medence. Van egy jó nagy gyerekmedence, mi abban voltunk bent illetve egy élmény amibe szintén bevittem Vikit. A gyerekben rászóltak a felnőttekre, már aki nem babával volt, hogy ne üljenek le a vízben. Nekem az volt rossz, hogy sok helyről annyira jön a hideg, pl. az étterem melletti részen is ha mész meg lehet fagyni, szóval köntös vagy több türi mindeképp legyen nálatok.

Megyek, mert ébredezünk.

KépKép
jazmin2005

Dia, nagyon édes Virág a fotókon! :) és azok a kis fogacskák! annyira furi, hogy Virágnak már van fog a szájában... :)

ezt a habtapit ti hol vettétek és mennyiért? próbálok venni, de sehol nem láttam mostanában :(

Andi, ma nem voltatok az Oázisban? itteni csajszik voltak ma, és nagyon fűtenek minket is! lehet, hogy jövő pénteken elnézünk! :)

sophie27

Zsófi!
Nálunk akciós a pelenka bár nem volt kiírva csak a kasszánál derült ki.Érdemes esetleg megnézned máshol is.
l.veronika

Virág nevében köszönjük a bókokat! :D

Jázmin,
Igen, most beszéltem Veres-el nemrég, kedden megyünk hozzá a Klinikára. Hát kíváncsi vagyok mit mond. Sajnos Virágnak még mindig nem jó a pocija, nagyon keveseket tud/akar enni, és evés közben morog nagyokat a poci és ilyenkor jönnek a hátrafeszítésék és sírás :( És az a rossz hogy látom rajta hogy enne még, csak gondolom a fájdalom miatt nem tud.
Nálatok mi a helyzet a pocival?

Zsófi,
A habtapit mi a Kikában vettük, kb egy éve hogy majd jó lesz valamikor. Na és most a héten vettük elő. Nem tudom, hogy van-e még ott mert már rég jártunk a Kikába. Aszem akkor akciós is volt, kb 3ezerét vehettük. Majd ha megyünk oda, megnézzem nektek, ha addig nem találsz máshol. :)

Kép
Kép
dia123

zsófi a farmer mintásak a z 1500-ösek , mert kifutó széria már :wink:
Vendég

vera, jó lett a vonalzód :wink:
Vendég

Vera, tényleg klassz a vonalzód ;)

igen, Szuszu említette ezt a farmeros pelust, bár én még nem láttam, csak liberosat... de akkor gondolom, hogy csak a készlet erejéig megy a dolog, tehát nem is biztos, hogy van 4es méretben... :(

sophie27

Sziasztok!

Dia, nagyon édesek a képek virágról! :D

Szilvi, sajnos mi nem tudunk menni a talira. :( Párom itthon lesz most huzamosabb ideig, és szeretnénk egy kis időt együtt eltölteni a nagyikkal, ezért hazautazunk. Még a vasárnap elment volna, de a hétfő már biztosan nem. :( Talán majd legközelebb összejön. Szerettünk volna Barbiékkal talizni, de sajnos most nem megy.

Én nem leszek most jó ideig.
Mindenki legyen jó, vigyázzatok Magatokra és a picurkákra!!
Majd jelentkezem!!

Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a

KAtica, jó nagyizást!

Andi jó utat lélekben!

A Tescóban is meg Coraban is láttam habtapit akciósan 900Fért..

nekünk 25 db van utoljára Kikában vetünk de már megbántam mert drága..

Dia asszem akkor mi is kipróbáljuk....naggyon jók a képek!

:lol:

Mecsi köszi,hogy feltetted le is töltöttem :lol:

Zsófi honnan nézted a sportkocsit?
Vendég

Csajok!

Változott a program, most telefonált a Barbi, hogy végül nekik csak a holnap délután jó, Binyekkel és Julcsival már beszéltem, ők jönnek....Dadomi, Koadri Ha olvassátok, és meg tudjátok oldani, akkor holnap délután szeretettel várnánk benneteket is!

Dia: köszi a kölest, kipróbálom, és az is nagyon ötlet, hogy a babócáknak is adjunk belőle :) Virág nagyon tündéri! Szuper a tükrös kép!
Mi ma leugrottunk Pécsre a régióba, és kicsit beújítottuk a játék készletet, vettünk Montessori tornyot, fürdőjátékokat, és egy drótost, ahol golyókat kell húzogatni...akartunk még habtapit, és mini labdát, de sajnos nem kaptunk....

Szép estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi! Nem voltunk a köhögés meg az orrfolyás miatt, meg a jövő hét sem jó sajna, mert pont 11:30-ra van időpontunk a korai fejlesztőbe a forgás miatt. Védőnő kérte az időpontot. Lehet, hogy már kérdeztem, hogy nem ismersz a lakóparkban Marcit, anyuja Éva, Vikivel egy napon születtek.

Dia! Örülök, hogy elérted a Verest, nem egyszerű feladat, egész nap a fülén lóg a telefon, amíg ott voltunk is két beszélgetést bonyolított, azért is voltunk bent sokáig. Remélem tud valami bíztatót mondani. Cintus megint elkezdte fájlalni a hasát. Régebben allergiás volt a szójára, de a mostani bőrpróbán már nem jött ki neki, így vettem pár szójás cuccot, majd meglátjuk a véreredményét, de lehet, hogy mégiscsak az lesz a ludas. Azt mondják a bőrpróba közel sem olyan megbízható. A sajttorta recijét elmentettem, de így inkább nem csinálom meg, nem akarom, hogy Cintus csak messziről csodálhassa. Remélem eljön egyszer az ideje.

Csenge, Katica! Jó utat nektek!

Ha valakinek kellenek a dm-es pelus-popsitörlő kuponok szívesen átadom. Gondolom úgy is élnek ha kitépem őket a kuponfüzetből.

KépKép
jazmin2005

sziasztok!

Katica, jó nagyizást, vigyázzatok magatokra ti is! majd jelentkezz!

Boni, köszi a tippet, megnézzük akkor a habtapit, mert több ezerért azért én sem vennék... :(

a babakocsikat pedig néztem a katibababolt.hu-n is, meg az expressz oldalán találtam egy kereskedőt, már mondjuk nem emlékszem a nevére, ők többfélét, több árkategóriásat árulnak, szóval választék az van, én meg kicsit kukacos vagyok... :) szóval lesz mit nézegetni.

jajj, képzeljétek, ma Beni borult egy nagyot... mérges is vagyok magamra, mert jött a postás, hozott ajánlott küldeményt, és letettem Benit a fotelba, ikea-s fa karfás, mindig van benne párna is, amit szopiztatásnál a karom alá teszek, de ez most félre volt dobva, ott gugolok a fotel mellett, mert ugye 100 helyen alá kell írni az ajánlott sz@rokat, erre Beni elborult, bevágta a fejét a karfának az élébe... nagy sírás. még a postás nőci is sajnálta, hogy miatta kellett letennem, bár barom voltam, mert van járókánk, na mindegy, erre mikor elment a nő, nézem, hogy hol ütötte be a kis buksiját, mire észrevettem, hogy nem a fejét, hanem az arccsontját vágta be a szeme alatt, szóval pikkpakk bedagadt egy picit és meg is lilult... :( szerencsére a hirtelen fájdalmon és ijedtségen kívül más baja nem volt, meg pár perc múlva újra jókedvű volt, csak sajnáltam, hogy ilyen baki miatt lesz kékzöld a gyerek... katonadolog. lesz ez még így sem... :(

most lassan megyek lefekszem, csak a gyerek aludna már el... :twisted:

ja, ma hajnalban is kb. 3tól közöttünk aludt... érzem is a derekam. egyszerűen a hajnali tápi után nem volt hajlandó tovább aludni a helyén, bezzeg közöttünk... na, ebből nem lesz rendszer, szóval remélem, hogy ma már jobban durmol!

férjem még mindig ellenkezik a borostyánlánc hallatán... :( pedig én kipróbálnám szívesen!

Sziszka, jól hangzik ez a sok új játék! Málnus biztosan el lesz velük egy darabig! :)

sophie27

Andi, nem kérdezted még, de így hirtelen nem rémlik... inkább kislányokat ismerek hasonló korosztályból, de persze ez nem jelent semmit. sokan vannak kisbabák, kismamák itt a lakóparkban, így gondolom, hogy ha jön a jobb idő, akkor majd jobban összeismerkedünk mi is :)

Cintusnak jobbulást! na meg Vikicának is! :( sajnálom, hogy nem lábaltok ki ezekből a fránya betegeskedésekből!

sophie27

Jó reggelt !

Képzeljétek most licitálok egy babakocsira
Neonato piuma tipus szép sárga színű
Mondjuk talán van benne némi lányos szín de szerintem a célnak meg fog felelni. Tegnap pont nézegettük a babakocsikat a pierre cardin volt a nyerő de az meg 8-9kilós úgyhogy megpróbáljuk ezt remélem beválik ha nem max tovább adjuk.

Senki más nem jelentkezik képekkel? :( Csenge már nagyon várom a hétfőt miről maradtam még le hogy eljöttem.

Zsófi TE! szegény Benike gyógypuszi a pofira. legközelebb inkább a földre tedd onnan nem eshet le max eldől.

Katica jó nagyizást!

Most megyek mert sírunk aztán megyünk uszizni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.03.01 19:39-kor.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jelentem van új bakocsink :D :D :D Megyünk is érte mert útba esik a babauszi felé.

Virág nagyon cuki a képeken nekem a napsütéses tetszik naon jól eltalált fotó!

Csandi összehozzuk ám azt a lányos kanapés fotót! és köszi a párolóbetét tippet tegnap vettünk is egyet.

Csenge jó utat nektek!

Mi tegnap próbáltuk először a husis dolgot bár csak üvegeset kecskeméti csirkehusi sárgarépapürével, hát lányok ilyen élvezettel még nem láttam enni a fiam. Minden kanálnál vigyorgott rám és hümmögött. Mi majd ezután próbáljuk meg a gabonás cuccokat.

Boni gratula a bakocsihoz akkor most már te is jobban tudsz majd közlekedni.

Zsófi habtapit mi auchanba vettünk. De én azt ajánlom ne olyat vegyél amibe állatok vannak hanem számok vagy betük mert az nem annyira veszélyes ha elkezdi kiszedegetni a darabokat.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

mindenkinek további szép napot ! Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Köszönjük a dicséretet.Mecsinek pedig a fotót.
Zsófi!
Mi kaptunk borostyánláncot de nekünk semmit sem ért,ráadásul szerintem zavarta is mert állandóan odanyulkált.Három napja nincs rajta és tegnap pl tök jó napja volt csak este volt nyügi.Szerintem nincs semmi összefügés.Persze ez csak az én tapasztalatom,lehet hogy másnak bevállt.
Vera
l.veronika

Én nem látom egyértelműen, hogy használ-e a lánc, igaz, nem mindig van rajta, de ha ráadom, nem zavarja, nem nyúlkál oda... Szóval nekünk ártani nem árt, így ha nyűgösebb akkor azért ráadom..

Habtapi szerintem is a számos jó, annak nem olyan kicsik a darabjai, nem tudják lenyelni. Én 100 Ft-os jellegű boltban vettem, 1490 volt a 10db-os 30x30-as. Csak egy csomag volt, kell majd vennem hozzá mégegyet, mert ez így kevés... Igaz, Eni már most szétszedi, szóval lehet hogy nem is fog beválni nekünk...

yuyu79

[quote="mecsi"]J írta:mecsielentem van új bakocsink :D :D :D Megyünk is érte mert útba esik a babauszi felé.
Boni gratula a bakocsihoz akkor most már te is jobban tudsz majd közlekedni.

ez akkor rád is igaz?!?! :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Írtó édesek a talis képek, a fiúk a kanapén zabálnivalók :)))) DE hol vannak a lányok? Bizony el kellett volna mennünk, de sajnos éjszakáig dolgoztam a pályázaton. Pénteken is csinálni kellett, éjfélkor volt a postáraadási határidő. Most végre fellélegezhettem :)

Dia, Virág nagyon aranyos. Főleg a tükrös kép tetszik.

Képzeljétek, Emma csütörtökön egy csomót szunyált, aztán felébredt, és át tudott fordulni! Azóta is lelkesen gyakorol, hasról hátra, mindkét irányban :D

sushy

Sziasztok Csajok!

Habtapi ügyben, ma mi is beszereztük, de én ki mondottam állatost kerestem...lehet hogy a pedagógus beszél belőlem, de azt olvastam, hogy a számos betűs azért nem jó, mert diszlexiát okozhat azoknál a betűknél amik hasonlóak, B-D P-F attól, hogy olyan sok irányból látja, és végül majd nem tudja majd megkülönbözetni hogy melyik a helyes irány....

Málnus hőstette: tegnap ülésből lehasalt, majd visszaült, és ezt többször is megcsinálta :) Méghogy ha sokat ültetem akkor nem tanul meg egyedül felülni :D :D :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Igen Csandikám ránk is vonatkozik most teljesen be vagyok izgulva már ki is próbáltuk a babakocsit tök jó. Egy bajom van amilyen hülye vagyok most találtam egy zöldet és gondolkodóba estem hogy azt megkéne venni ezt meg eladni. Nem vagyok normális komolyan mindig ezt csinálom.

Amúgy baromi dühös vagyok , elvoltunk babauszin tök jó volt meg minden, utánna mentünk vendégségbe mire ott közölték ahogy beléptünk az ajtón -megjegyzem két kisfiú van- hogy se puszi semmi mert taknyosak a gyerekek és hát elég csúnyán is köhögtek. Úgyhogy én haza is hozattam magam a párommal. Ezt nagyon nem szeretem. Persze az asszonyka még nem volt otthon és az ura meg elfelejtett minket felhívni hogy mi a helyzet. grrr :x :x :x :x :evil: :evil:
Nem baj uramat visszaküldtem aztán mi meg itthon elvagyunk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Emmának és Málnusnak is gratulálunk!

Sziszka akkor nyugodt szívvel ültethetem én is Áront? Egyre jobban utál feküdni ha játszik és kisírja hogy felültessem. utána már minden rendben.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi :lol: :lol: :lol: :lol: ha úgy érzed cseréld le :wink:
Vendég

véleményezzetek lécci: valaki lecserélné zöldre amit vettem?
Kép
http://teszvesz.hu/item560530421_neonat ... _szep.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.02.28 16:42-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsigmondom lebetegedett bronchitise van :cry: mellettem aludt de a pihenőszékébe éjjel... ilyen se volt még,..hányt is..láza nincs dr néni azt mondta ha felmegy láza azonnal a Heim ÍPál... :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?