sziasztok!
Katica, jó nagyizást, vigyázzatok magatokra ti is! majd jelentkezz!
Boni, köszi a tippet, megnézzük akkor a habtapit, mert több ezerért azért én sem vennék...
a babakocsikat pedig néztem a katibababolt.hu-n is, meg az expressz oldalán találtam egy kereskedőt, már mondjuk nem emlékszem a nevére, ők többfélét, több árkategóriásat árulnak, szóval választék az van, én meg kicsit kukacos vagyok...

szóval lesz mit nézegetni.
jajj, képzeljétek, ma
Beni borult egy nagyot... mérges is vagyok magamra, mert jött a postás, hozott ajánlott küldeményt, és letettem Benit a fotelba, ikea-s fa karfás, mindig van benne párna is, amit szopiztatásnál a karom alá teszek, de ez most félre volt dobva, ott gugolok a fotel mellett, mert ugye 100 helyen alá kell írni az ajánlott sz@rokat, erre Beni elborult, bevágta a fejét a karfának az élébe... nagy sírás. még a postás nőci is sajnálta, hogy miatta kellett letennem, bár barom voltam, mert van járókánk, na mindegy, erre mikor elment a nő, nézem, hogy hol ütötte be a kis buksiját, mire észrevettem, hogy nem a fejét, hanem az arccsontját vágta be a szeme alatt, szóval pikkpakk bedagadt egy picit és meg is lilult...

szerencsére a hirtelen fájdalmon és ijedtségen kívül más baja nem volt, meg pár perc múlva újra jókedvű volt, csak sajnáltam, hogy ilyen baki miatt lesz kékzöld a gyerek... katonadolog. lesz ez még így sem...
most lassan megyek lefekszem, csak a gyerek aludna már el...
ja, ma hajnalban is kb. 3tól közöttünk aludt... érzem is a derekam. egyszerűen a hajnali tápi után nem volt hajlandó tovább aludni a helyén, bezzeg közöttünk... na, ebből nem lesz rendszer, szóval remélem, hogy ma már jobban durmol!
férjem még mindig ellenkezik a
borostyánlánc hallatán...

pedig én kipróbálnám szívesen!
Sziszka, jól hangzik ez a sok új játék! Málnus biztosan el lesz velük egy darabig!