Sziasztok,
bocsi az előző szűkszavú hírközlésért, de épp a kórházban voltam egy CTG és UH között félúton

És akkor vettem először elő a telefonomat ma, és Marq üzenete víritott rajta. Gondoltam, h gyorsan - még UH előtt - továbblövöm ide

De íme, most már "rendesen" idézve (hajnali fél 2-kor jött az sms Marq-tól):
"Örömmel tudatom, hogy ma 0.37kor megszületett Hanna Zsófia 50 cm-rel, 3800 grammal! Jól vagyunk! Marq"
Rszg, mindjárt kezedben a kisfiad! De jó! Szopival meg minden rendben lesz, és ne keseredj el, ha nem rögtön lesz profi - bár az is lehet, de tutira belejön.
Nemlajos, sajnálom a derékfájást, vesefájást, nem hangzik túl jól.
Ha van energiád, szerintem is nézesd meg egy dokival - mindegy melyik az.
Tencsi, ez elég eseménydús éjszaka volt valóban...
Zazzy, rossz közérzetet sajnálom! De ha nem vagy jól, akkor inkább pihizz, ne a házimunkán törjed a fejedet.
Kórházi történések: CTG mutatott egy-két fájást a fél óra alatt. 50%-ig billent ki a mutató, szóval azért nem olyan jelentős...Egyébként szívhang OK, és sokat mocorgott, sőt csuklott is a kiscsaj. Aztán méhszájvizsgálat, doki szerint kissé megrövidült és nyílt is, értéket nem mondott, csak annyit, hogy közeleg a szülés ez alapján. Aztán UH, továbbra is fejvégű, átlagosnál kissé kevesebb a magzatvíz, nézett áramlást, az is OK. BPD 97. Aztán sokáig nézegette az UH képet, végül megkérdezte, hogy ugye nem vagyok RH negatív. Persze az vagyok... Merthogy van a baba körül egy kis ödéma, ami ellenanyagtermelésre utal, így gyorsan elküldött még laborba is: teljes vérkép + vizelet + elllenanyag. 3 hete még negatív volt, most azért kicsit beparáztatott... Eredetileg jövő pénteken kellett volna mennem CTG-re, de az UH alapján azt mondta, ne húzzuk, szóval kedden jelenésem van CTG-re és addigra meglesz minden laboreredmény, ez alapján dönt a továbbiakról (indít vagy még várunk). Jó hír, hogy addigra betöltött 38. hetes leszek, és a jelek szerint komolyan készülődik a testem - még ha nem is nagyon fáj, szerencsére... Remélem, hogy ez a ödéma + ellenanyag dolog nem komoly, most utánanézek...
RÉ