A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

OrsiKép
Nagyon nagy gratula a ket 4 mm-eshezKépKépKépKép!
En biztos voltam benne hogy ketten vannakKép
Ez nagyon szuper!!!!!

Vica
vica72

Vica Kép veletek mi van?? írhatnál néha Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, meg figyelek mi történik!Kép

Orsi!Kép

Gratulálok a pici pöttömkéidhez!Kép

Cat!Kép

Már a 12. héten jársz? Úristen de szalad az idő!Kép

DodoKép

Örülök, hogy Te is egyenesben érzed magad!

Magamról annyit, hogy majdnam munkahelyet váltottam, kicsit zűrös volt az utóbbi 2 hetem, de szerencsére, remélem jól döntöttem maradok a biztos helyemen. Így a babadolog picit háttérbe szorult, így a nagy rohanásban nem is figyeltem oda mikor "kell" akciózni, meg ilyenek. Azt tudom, hogy kb. 8-9 nap múlva kell megjönnie. Hát ennyi, de továbbra is vagyok, drukkolok, szorítok!

Csutka
csutka

Orsi

Szívből gratúlálok neked! Mondtam, hogy két pici baba lesz...KépKépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Orsi!!!
Nagyon NAGYON gratulálok, és szívből kívánom,hogy minden a legnagyobb rendben legyen! Nagyon vigyázz magadra! Magatokra!
Úgy néz ki, elindult a babaeső, bár még csak "szemerkél", mert a barátnőm tegnap jelentette be, hogy babás!!!!
Úgy örülök nektek! Sok puszit küldök MINDENKINEK!!!

Csilla!
Én olvastam a problémáról, de én hülye vagyok ehhez! De vannak itt okosabbak! Ők fognak válaszolni, csak néha idő kell nekik! :-) Kitartás!
pusza
Krisztina
kriszpy

CsillaKép
Az ismerősnek a Kaáli Intézetet, vagy a BMC-t ajánlom. Mindkettő meddőségi központ, és minden orvos nagyon felkészült ott.

Cat

Cat
Kép
cateye

Zita!Kép
Ha jól emlékszem te hiányoltál engem, meg a táblázatot.Kép Nos itt vagyunk, Angliában voltam 2 hétig, aztán meg itthon nagyon sok elintéznivaló várt. Még kb 6 hétig vagyok, utána keresni kell valakit, aki átveszi a táblát tőlem. Kép

Visszaolvastam és javítottam az aadatokat, ha valaki nem stimmel akkor szóljon!

Orsi!Kép
Itt is és megint gratulálok neked az ikrekhez!!!Kép A család mikor tudja meg?

Lujza!Kép
Nagyon drukkolok!!!!!!! Eddig nagyon jól hangzik, csak így tovább, Cat és Orsi nyomdokaiban!

Szanikó teljesen eltűnt?

Leone(34+1)

Kép

KépKép
leone

Leone Kép
Köszöjük a gratulációt Kép A szüleim naprakészek, mert ők a lombikot is végigkövették. Anyósék tudják, hogy lesz baba, de azt nem, hogy kettő lesz Kép Azt majd csak a 12. hét után mondjuk meg.

Orsi
KépKépKép
icsilya

<font color="ffff00">Orsi Kép besárgultam az irigységtől Kép

Szilvi</font>

Sz.

KépKép
sziszus

Hogyan kell beadni a tüszőrepesztő szurit? És, hogyan kell egyáltalán felszívni?

kagyló

Sziasztok!
Délben telefonáltam az embriológusnak és tegnap óta mégegy embrike beindult, így mára 10-en vannakKép. Úgy néz ki szombaton, a punkció utáni 5. napon lesz a transzfer.Holnap reggel ismét hívnom kell őket. Húúúú nagyon izgulok ám!!!!Szorítsatok!!
Lujza
lujza

BékánéKép
Farizomba kell mélyen bedöfni, a csípőcsonttól egy arasznyival hátrébb a fenék felé. Felszívni úgy kell, hogy letörni az ampullát, felszívni, majd lecserélni a tűt, légteleníteni a fecskendőt, és amikor bedöföd kicsit megszívni, mert ha vér jön, akkor újból kell döfni. Nekem még sosem jött vér.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujzaaa Kép

Nagyonnnagyon drukkolok Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Felszívni úgy kell, hogy letörni az ampullát, felszívni, majd lecserélni a tűt, légteleníteni a fecskendőt, és amikor bedöföd kicsit megszívni, mert ha vér jön, akkor újból kell döfni. Cateye! Ezt nem értem!!!!!!!!!!Tű nélkül hogyan tudom felszívni? És akkor kettő tű kell hozzá??? Másképpen nem tudnád elmondani? Bonyolult nekem...KépKép

kagyló

ORSI:duplagratuláció a testvérkékhez!KépKép
LUJZA:ez igen, majdnem focicsapat!!!Ebből minimum ikrek lesznek + rengeteg eszkimóka.
CAT:a pocid miatt ne türelmetlenkedj, lesz még eleget óriáslaszti!Kép
LEONE:most már hagyj mást is a munka közelébe jutni!Kép
régiVirág
virag

Békáné!

Igen, ket tű kell hozza. Eloszor egy vastagabbal felszivod, utana lecsereled egy vekonyabb tűre, es azzal dofol a farizomba. De te ezt magadnak nem tudod megcsinalni. Nekunk megmutatta az asszisztensno es akkor a ferjem mar be tudta nekem adni hetvegen, nem kellett bemenni az ugyeletre.

Lujza!

Egyre jobban hangzik!!!! Ez tenyleg majdnem focicsapat mar! Hajra!

Csutka!

Lehet hogy pont most fog osszejonni, amikor eppen nem figyeltel ra? Ki tudja...

Leone!

Jo hogy jottel, reg hallottunk feloled.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Orsi!

Tegnap a doki mondta, hogy uj kutatasok szerint, amit nem minden orvos fogad el, a ciklus masodik feleben adott HCG injekciok novelik a beagyazodas eselyet. Ha jol emlekszem te kaptal ilyen injekciot. Te mit tudsz rola? Mit mondott a te orvosod ezzel kapcsolatban? Es miert nem adjak mindenkinek?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo

Erről én is hallottam, és ez engem is érdekelne, mert 70 % esély van arra, hogy terhes maradsz...

kagyló

BékánéKép,DodoKép
Csak lombiknál lehet HCG-t adni, de ezt sem kaphatja ám mindenki, csak aki nagyon jól reagált a stimura, loginkább fiatalabbaknak adják. Látjátok OrsitKép is túllőtték vele, pedig nagyon stramm szervezete van.

LujzaKép
Mind a 10-et hagyják blasztocitának ? Ez egyébként nagyon jól hangzik. Te leszel a 3. Ma megint megjött ikres ? De szuper lenneKépKép

VirágKép
Ne aggódj, azért tudod alapban van pocim, így van mibe kapaszkodniKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Orsi!

Miert csak a lombiknal lehet HCG-t adni? Sima clostival stimulalt ciklusnal miert nem?
Hogy hogy tullottek Orsit? Ezt nem tudtam. Az mit jelent, es az miben karos?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
A "túllövés" a hiperstimuláció. A babák imádják, mert a mami szervezetében felhalmozódik a víz, és állítólag ez nekik nagyon bejön... szerintem a kisbocsoknak is tetszett Kép
Tehát, ha sok hormont kap az ember, akkor attól egy kicsit felborul az egyensúly. El kezd a víz felhalmozódni a szervezetében. Ettől nekem teljesen felpuffadt a hasam, de olyan szinten, hogy 1 mmnyire sem tudtam behúzni, és nagyon fájt is. A kezelés módja: az enyhébb változatnál: napi 4 l vizet kell inni, hogy ürüljenek a hormonok, és ekkor kb 3 nap alatt helyrejön az ember... a druvább változat: tűvel leszívják a hasüregben felhalmozódott vizet.

A HCG dologhoz nem tudok hozzászólni. Dodo, ki az orvosod?

Lányok Kép
Képek egyelőre nincsenek, mert a párom újrainstallálta a gépet, a szkennert driwerjét persze elfelejtette visszarakni, a CD-t nem találom, a párom meg bealudt, mert ma egyedül megvette a hálószoba bútort, és elfáradt a cipekedétől. Most internetről vadászok szoftvert, de az egy idő, míg eljön... amint lesznek képek, szólok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

A nevet kerdezed konkretan a dokimnak?

Most akkor rosszul ertettem, hogy te kaptal HCG injekciot ET utan?
Te a sok puregontol, meg ezektol a szuriktol lettel tulstimulalva?

dodo

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
Az is elég, hogy hol dolgozik. Kép nagyon alaposnak tűnik, és jó sokáig rendel Kép

Én kaptam HCg-t mert akkor még nem jelentkeztek a hiperstimus tűnetek, és a petefészkeim sem voltak nagyon megnagyobbodva. Az ET utáni második HCG szuri után jöttek elő a tünetek, így az utolsó kettőt már nem kaptam meg.
Engem gonal F-fel stimuláltak, de úgy gondolom önmagában ez nem okozott volna gondot.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Sote II. klinikan dolgozik. Nekem is ugy tunt, hogy nagyon alapos, s nagyon otthon van a temaban. Ja, es te dokiddal van jo baratsagban, neki kuldi a betegeit lombikra. Ugyhogy lehet hogy mi is ott fogunk kikotni. Bar ne ugy lenne...
Benne most nagyon megbizom. Auz hiszem nem bizza a veletlenre a dolgokat.
Igen, es egyaltalan nem szamitott az ido, nem akart mar hazarohanni, hanem fel 12-ig magyarazott nyugodtan, turelmesen. Mi meg marhara orultunk, hogy vegre valaki torodik velunk, es mindent elmond.

Most mar kezdem erteni a HCG-s dolgot, koszi.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo Kép
Dobnál nekem egy mailt? Épp orvos keresőben vagyok, Krizsa doki a SOTE II-t ajánlotta, mert korábban ott dolgozott, ott van koraszülött osztály is, de konkrét dokiról nem beszéltünk... vagyis nem kérdeztem rá, mert nem ez foglalkoztatott reggel. Holnap felhívom, hogy akkor ajánljon valakit. Lehet, hogy pont a Te dokidat fodja ajánlani? Kép Érdekes lenne. Mikor mész hozzá legközelebb?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

Ja, tenyleg, neked most el kell dontened, hogy hol fogsz szulni. Akkor valoszinuleg egyutt dolgoztak a Sote II-n, onnan az ismeretseg.
Hat, konnyen lehet, hogy ot fogja ajanlani, meglatjuk. Azert ird majd meg.
En jovo penteken, 9-en megyek UH-ra be a klinikara a 13. napon, es aztan vervetelre 16-an vagy 20-an.

Mail megy mindjart.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

A kép is felkerült Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

HÁT EZ VALAMI CSODASZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGY NAGY GRATULA!!!!
NEM CSODALOM, HOGY FOLYTON NEZEGETED!!!!!
Azt hiszem en is azt fogom...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!Kép

Na, idejutottam végre!!! A párom kapott nem rég egy kisebb idegösszeomlást itt a gép előtt, a r..dt vírusok miatt!Kép

Orsi!Kép

KépKépKépKépGRATULÁLOK!!!KépKépKépKépKép
GYÖNYÖRŰEK a kismackók!KépKép

Dodo!Kép

SZUPER? hogy új dokit választottál, és sztem nagyon jól!KépKép Nagyon szorítok neked!

Leone!Kép

Jó, hogy újra itt vagy, már majdnem aggódtam értetek! Remélem még 6 hétig gyakran jössz felénk!Én szívesen csinálnám utána a táblicskut, ha tudnám, hogyan kell!Kép Kissé analfabéta vagyok a témához!Kép

Húú, csajok, majd jövök holnap is , és akkor majd bővebb leszek ,de már nagyon álmos vagyok, és a párom is jön vissza örjöngeni a gép elé!

Puszi!Kép
Zita

Kép
Kép
zituska28

Orsi, nagy gratula!Már reggel leültem a géphez,mert nagyon kiváncsi voltam az eredményedre!KépKép Megmondom öszintén nagyon drukkoltam,hogy "csak" két kismackód legyen!KépKép

Cat, tudom a mostani "felhozatalra" irtad,hogy Lujza lenne a 3-ik ikres, de tudod,hogy voltak már korábban is tagok, akiknek ikrük lett!!?? (Doris, Edi)
Egyébként olvastam,hogy kevés az ikres választék babakocsiból otthon, itt nálunk nagyon sok van, mert ezeket használják testvér kocsinak is. Esetleg valami forgalmazót kellene megkörnyékezned,hogy speciálisan hozzanak neked. Bár igy meg egy vagyon lenne, de hát azért mégsem mindegy miben fuvarozol két babát.
(Peg Peregonak tuttira van több féle kocsija is, úgy rémlik azt árulják otthon is.)

Barbi

Kép
Kép
barbi

dodo, Békáné!
Kérlek küldjetek egy mailt, a majka@hello.hu-ra, mert szeretnék az inszemmel kapcsolatban kérdezni!
Nagyon köszi, Ilduci

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

OrsiKép
Gyönyörűek!!!!KépKépKép

BarbiKép
Az interneten sajnos láttuk, hogy az USA-ban, Kanadában óriási választék van ikres kocsikból, de itthon semmit nem lehet kapni. És árban is sokkal olcsóbb kint a kocsi. Valószínűleg Bécsbe fogunk kimenni venni, mert bár nevetséges de az EU-ban is olcsóbb mint itt.

Az ikresekre az idei eresztésre gondoltam, de szerintem leszünk még többen is.KépKép

Ádám nagyon édes a profilodban! Abban a csapban már nem sokáig fér elKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Dodo!Kép

A tegnapi hozzászólásomban a kérdőjel az felkiáltójel!!!!!Kép
Kicsit álmos voltam már tegnap!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Én sajna egy jó pár napig nem tudtam netközelben lenni, így nem kis idő volt átfutni az előző napok hozzászólásait.

Orsi
gratula az ikrekhez, megnéztem a profilodban az UH-os képet!!!!

dodo,
tudom, hogy sovány vigasz, de szerintem is az vigasztaljon, hogy teherbe tudsz esni, tehát minden esély megvan arra, hogy akár már a jövő hónapban megmaradjanak!!!

Ma vagyok a 26.napon, és a legszembetűnőbb tünetem, hogy múlt pénteken éreztem először, hogy mintha fájnának a melleim, de aztán elhesegettem a gondolatot. De csak nem múlt el. Párommal is megvizslattam a dolgot, meglepődve tapasztalta milyen cicis lettem. És azóta is, már ugyan nem fáj, de bizsereg, olyan teltek lettek és olyan más. Meg főleg azért feltűnő, mert én mindig is olyan lapos voltam, na de most?
Csak az a furi, hogy már 21.nap tájékán jelentkezett, nem korai ez egy kicsit? És a bal cicimet jobban érinti, és reggel kevésbé, este jobban.
Egy ismerősöm kicsit letört, mert azt mondta biztos a hormongyógyszerektől. De én csak a Clostyt szedtem, az egyébként sem hormon, és más is szedte már és nem hallottam hogy bárki is ilyesmire panaszkodott volna. Vagy mégis?

Ugye lehet ez jó jel? Aki már babás és érzett cicifájást, az milyen volt?
Valaki adjon tanácsot, úgy izgulok!!!!

Móni
Móni

Moni!

A Cicifajas szerintem jo jel, csak tudod azt senki nem tudja megmondani, hogy biztos attol van-e. A clostinak is szerintem lehet mindenfele hatasa, de egyaltalan nem biztos hogy attol van.
Igenis lehet hogy babas vagy!

Tesztelni kene kb 4-5 nap mulva, aztan majd kiderul.

Zita!

Ok, Szuper! Gondoltam, hogy felkialtojel! Egyebkent ha kerdes volt, akkor a valasz az hogy tenyleg szuper!!!!

Ildu!

mail megy.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Móni Kép ez nagyon jó jel Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Ildu

Nem tudok e-mailt küldeni, mert vissza utasit a tiéd!

kagyló

Móni!
Én szedtem a Clostit, most a második hónapom van, épp a hatását várom. A múlt hónapban nekem is másképpen fájtak a melleim. Én is azt hittem. Szerintem a closi egyben rendszert is visz a mestibe, a peteérést is időre teszi,Szerintem még korai lenne arra gondolni, hogy baba miatt fáj másképpen a cicid. DE NINCS KIZÁRVA, hogy végül baba lesz a dologban. De saját tapasztalból, ne éld bele magad. Viszont továbbra is vigyázz magadra, Ami késik az egyszer el is jön, és legyen így egy baba személyében! Sok jót kívánok, remélem nem bántottalak meg. Csak óvatosan, nekünk legkevésbé csalódásokra van szükségünk!
Puszi
Krisztina
kriszpy

Móni!
Ne haragudj, azt hiszem nem figyeltem elég jól és elnéztem, hogy Te ma a 26. napon vagy és nem a 21.en. Így is azt mondom, hogy a 21.napon nem azért fájhatott a cicid, de most már kimutatná a teszt szerintem. A barátnőm a 24. napján és a 25. en is gyönyörű pozitív tesztet csinált! Itt sokan azt tanácsolják, hogy nem szabad korán tesztelni de vagyunk akik nem bírjuk ki! Szóval mégegyszer bocsánat amiért pancser voltam. Amúgy szerintem terhesség válogatja, hogy fáj a cici.Van amikor nem is fáj.
Puszi
Krisztina
kriszpy

Sziasztok Lányok!

Ebben a hónapban szedtem először a clostyt és ma kb. 10. napon a doki 22mm-es tüszőt látott. Azt mondta, hogy 24 órán belül megreped. Azt javasolta, hogy ma és holnap mindenképpen akciózzunk. Ma reggel még nem esett le a hőm. Akkor ha a doki jól tippelt, max. holnap le kell esnie a hőnek? Ha leesik a hő, kb. mennyi idővel reped meg utána? És ha nem esik le holnap a hőm? Lehet, hogy még ennél is nagyobb lesz és csak akkor reped meg?

Köszi segítségeteket!

Virág
virag08

Szia Virág!
Neked hanyadik napon kellett szedni a clostit és mennyit? 2X1-et?
pusza
Krisztina
kriszpy

Virág!Kép

A hőd nem biztos, hogy le fog esni, ne várj arra, nem törvényszerű, hogy tüszőrepi előtt leesik! Tessék akciózni!!!KépKép

Móni!Kép

Szerintem sincs kizárva, hogy babás vagy, de tényleg ne éld bele előre magad! Múlt hónapban nekem is eléggé fájt a cicim, meg olyan más is volt mint szokott, én is elkezdtem agyalni, ráadásul késett is a mensim 3 napot, és teljesen beleéltem magam, aztán olyan rossz volt a csalódás! Csak azért mondtam ezt el, mert nem szeretném, ha te is ilyen rosszul éreznéd magad, ha mégse...
Persze én nagyon szorítok neked, hogy már ott lapuljon egy kismanó a pocidban!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Terka, Lányok
köszönöm a jókívánságot, és ugyanezt kívánom én is mindenkinek.
Nem vagyok türelmetlen (nagyon Kép), és csak azért írtam ide, hogy esetleges tippeket kapjak, hogy minél nagyobb esély legyen a hamar babára.
Andi
telihold

Békáné!
Miért utasít vissza, szip.....
:-((
Esetleg megadnád te az email címed?Csak hétfőn fogok tudni írni, mert csak reggel 8-ig van net hozzáférésem....
Köszi, Ilduci

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

MóniKép
A cicifájás a hormonszint emelkedése miatt is lehet a ciklus második felében, és a clostynak is vannak ilyen hatásai annak ellenére, hogy nem hormon, mert közvetetten azt emeli. Én amikor babás lettem egyáltalán nem fájt a cicim, csak a 31. naptól kezdtem érezni kicsit furcsa érzést. Apró nyilalláshoz hasonlítanám, és a mellbimbó lesz nagyon érzékeny. Utánna meg elkezd viszketniKép

A tesztelést a 30. nap előtt feleslegesnek tartom, nekem 2 babával a 28. napon negatív lett a tesztem, pedig magas volt a HCG szintem. Megspóroltam volna egy kiborulást, ha türelmesebb vagyok.

VirágKép
Nekem sem esett le a hőm sose az ovulációkor, hanem egyszer csak elindult felfelé. Szerintem akciózzatok 2 naponta, így nem maradtok le rólaKépKép

LányokKép
Én is teljesen másképp képzeltem el a kora terhesség érzését korábban. Azt hittem, hogy mindenféle tünetek fognak jelentkezni már a megtapadás után (cicifájás,hányinger,hasgörcs stb). A fenét, semmi tünet nincs, csak a kimaradt mensi után jelentkeznek, és az is alkattól függ, hogy ki mennyire érzi meg. Ezt OrsiKép nevében is írom, aki 6 hetes korában érezte meg az első tüneteket, szintén 2 lurkóval. Ezt azért írom, le, hogy feleslegesen ne csalódjatok, ill. hogy ne szontyolódjon el az akinek semmi tünete nincs, mert attól lehet, hogy babás. Sajnos nagyon türelmetlen az ember tudom, de ki kell várni amíg nem jön meg a mensi, és utánna pár nappal tesztelni. És sajnos még utánna sem kizárt a pofára esés, mert számos oka lehet a késő mensinek...Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép
Szeretném meg kérdezni tölletek hogy amikor nektek mejönn akkor már rendesen véreztek vagy nem,mert nekem ma reggel olyan volt mintha megjött volna de csak két kis pecsét volt a betéten.Elvileg ma vagyok a 31.napon.Szerintetek meg fog jönni rendesen csak várat magára,most teljesen magam alatt vagyok,nincs kedvem semihez,mert ha meg jönn akor irány a korház ahol megcsinálják a lapart.KépKép
Bocsi ha hosszú voltam.
Sziasztok IldikóKép
ildikó_4

IldikóKép
Én amikor terhes lettem volt pecsételő vérzésem, de a mensim nem jött meg utánna. Drukkolok, hogy ez legyen, és baba legyen a dologban. Reméljük még nem is jön meg 9 hónapig.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Remélem én is hogy valami ilyen van a dologban,De majd meg látjuk a mai nap folyamán hogy mileszKép

IldikóKép
ildikó_4

Ildikó!Kép

Nem akarsz csinálni egy tesztet? Hátha...Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Kép
A legelején én sem éreztem még soha semmit Kép

Nekem is lenne egy kérdésem azokhoz akik szedtek clostyt: mindig csak egy tüszőtök érett meg??

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?