Köszi csajok
Nem megyünk bele,de nem fogja megérteni és elhord majd mindennek és nála ilyen esetben nemhogy én,az unokái sem léteznek
Nem egy érzelgős típus,a 25. év alatt nem kevésszer bántott meg annyira,hogy azt mondtam,soha többet nem szólok hozzá,de aztán mindig megbocsájtottam neki.Most majd hallgathatom,hogy bezzeg ők felneveltek és így hálálom meg
Már "csak" közölni kell vele és ettől félek a legjobban,félek a saját apámtól
Voltam a postán,csak hogy teljes egész legyen a mai nap.Kiosztottam a nőt,hogy ugyan miért nem volt képes az uramnak odaadni a pénzt.Mire ő,ezt csak személyesen a címzett veheti át.

Mondom,de hát itt voltak nála az irataim.
Mire ő,nem érdekli,az így akkor sem lehetséges,csak ha van meghatalmazás.Mondom,tehát ha írtam volna +hatalmazást,akkor átvehette volna
Mire ő-persze,itt a postán tudunk adni hivatalos papírt,amit itt helyben,postai dolgozó előtt kell személyesen aláírnom és már át is veheti a párom
Na,azt már nem közöltem vele,hogy ez a legnagyobb baromság,amit ma hallottam.Persze,bemegyek a postára,kitöltöm,aláírom a papírt,majd hazamegyek és visszaküldöm a párom,hogy vegye már át a pénzt.Tényleg,tök logikus
Aztán elmentem boltba,hab a tortán

Nálunk csak egy boltban lehet kapni teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret,azt is minden alkalommal fel kell íratni,és csak hétfőn,szerdán,pénteken van ilyen áru.Minden héten felíratunk minimum 6-ot,ez 1,5 kg-nak felel meg,berakom a fagyasztóba és elvagyunk vele.Hát nem nem raktak nekünk félre!!!!!!!!!!!!Azt hittem,ott helyben felrobbanok,mert ez már kb. a 4. ilyen.Komolyan,majdnem elkértem a panaszkönyvet és még a nőnek állt feljebb,mert reklamálni mertem.Azt mondja,nem ő írta fel,nem tehet róla

Mire én,dehát most maga van itt,kinek mondjam?
Elhihetitek,a mai nap után ezen tök kiakadtam,ráadásul úgy néztek rám utána a boltban,mintha valami Jeti lennék.Kész voltam