Steff!
Sok boldog szülinapot!
És bocsánat

a kifejezésért, de azzal az ÁLLAT NŐVEL elbeszélgetnék egy kicsit most már én is!!!
Azt hiszem, hogy nem tenné zsebre, amit tőlem kapna!!!
45 kg??!?!?!? Gondolom vasággyal együtt! Legközelebb azért, annyit kérdezzél már meg tőle, hogy mikor nézett utoljára tükörbe? És hagyd ott a pitlibe......had eméssze magát!!! Bár aki ilyet mond egy másik anyának, hogy hogy néz ki, annak tuti, hogy nincs lelke!!!
Szóval legközelebb, ha beszólna szóljál csak nyugodtan és megyek elbeszélgetni vele!!!!
Egyébként rosszkedvednek ez volt az oka vagy más (is) ??
Borsa!
Boldog szülinapot Neked is! (tudom, hogy tegnap volt, csak tegnap nem volt időm jönni!)
Eni!
Öröm Téged olvasni!!! Komolyan mondom bepisilek a nevetéstől, miközben olvaslak!!
Orsi!
Adri imádja Jázmint!!

Ő mindig is kishugit akart magának! Hát most megkapta!!!

Van sok ölelgetés, puszilgatás meg mesélés....meg drukkolás, hogy idézem: " ügyes vagy Jázmin! nyomjad ki azokat a csúnya pukikat és akkor nem fog fájni a pocid!"

(nem is tudom, hogy kitől hallja ezeket a szövegeket a gyerek!

)
Heni!
Nálad mi a rosszkedv oka?
Hóember, meg azért ilyen preckó

mert Apjuk mérnökembör

és hát Ádám (nagyfia(m) )

is besegített a műanyag teniszütővel, hogy ilyen szép "áramvonalas" legyen!!!
De sajnos mára már félig elolvadt!!
Aproo!
Peti nem húz többet "csőbe"! Ez naggggyon jóóóóó szöveg!!!
Remélem Levi már jobban van!
Memme!
Hess rosszkedv és minden ami "letargiába" dönt!!!
És vezetéssel hogy állsz? Hányszor mész egy héten? Mikor vizságzol legközelebb?
És igen, köszönöm, Adri tényleg "KisTigrincs"!

Kíváncsi leszek Jázminra...bár Őt csak "magamközött"

"KisAgócsnak"

hívom! (mert szerintem Apja!)
Sziszka!
Szia! Üdv a "fedélzeten"!

Gratula a Nagy Gyerekekhez és persze Pocilakóhoz is!
Csinálsz nekik vonalzót? És hogy hívjk a Nagyokat? És legkisebbet hogy fogják hívni? Na jó, lehet hogy ez még túl korai kérdés volt!
Egyébként Kút szupi kórház!!! Szülésznők egytől egyig nagyon jók!!! Csecsemősök is!! Cukrosvíz nincs, max. sima víz, de nem eröltetnek semmit!!! Van alapítványi szoba, egy és kétágyas is, ezt fizetős és vannak "kórtermek" is, ezek 3 ill. 4 ágyasak. De ezek is jók. A csecsemős folyosóra csak Apukák mehetnek be a többi látogatóhoz meg neked kell kimenni dumálni! De szerintem ez is jó dolog, mert így a látogatók nem viszenek be semmi bacit a kicsihez. Mert azért valljuk be, hogy amíg a kórházban vagy, addig ott ők vállalnak felelősséget a kicsik egészségéért. Bár igaz, hogy a fizetős szobákba meg az mehet be, aki akar, vagyis akit Te beengedsz!
3 szülőszoba van. Pirkadat-Holdfény-Napsugár "elnevezéssel".

Szerintem nagyon jó mind3. A nagyobbik lányomat a Holdfényben szültem, a Kicsit meg most a Napsugárban.
Úgy hogy csak azt tudom mondani így végezetül, hogy doki nénid is és Te is jó kórházat választottatok!
És nézz körül nyugodtan! Segítőkészek lesznek!
Na jó, most már lépek aludni, mert mingyá kelnem kell etetni.
Úristen mán megint mennyi az idő!!!

De hát csak most jutottam el idáig!
BagolyTesó!
Merre vagy????
Na jó, most már sipirceltem.....leléptem!
Pussz Mindenkinek!!!