A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Eni, elhoztam, köszi, este bontom, most anyóséknál, doboz kinn dekkol....
Igen, én+5 méter= katasztrófasújtotta övezet... :lol: :lol: :lol:
JASZA mindjárt 1 hó, pedig tegnap szültél....

Reni, megnéztem, kész vagyok.....erre számítsak? NEm fogom megálli nevetés nélkül....
Járóka: sztem nem sokat lesz benne, mert ugye az eddigi tapasztalatok szerint sehol sem marad meg picit sem: kiságy, pihiszék, földön pokróc....már az etetőszéken is vacilálok. Kell egy az tuti, de hogy ott meddig lesz el...na mindegy, járóka kell, mert már máshol nem merem hagyni és néha kéne 5 perc levegő-fürdőszoba, stb.

Dóri, Ti meg Donáttal....hamar lenyomtátok ezt a 36 hetet :roll: :wink: izgííííí

Orsi tali jövő héten? Még nem merek semmi közelebbit: Szóval Álmos uncsitesó is magas lázzal bulizott éjjel és most hőemcsi semmi tünettel...tehát vírust nyaltunk be ezek szerint, de jövő hét már okés. Ringató meg két hét múlva, mert sajna csak minden 2. héten van. De gyertek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó
Azért ez extrém :lol: Nagyon látszik, hogy csak figyelmet akar :lol: Hogy mire számíts? Bárcsak tudnám....

Steffi
Nálunk uagyanez :roll: Tök K.O. szintén, de aludni, azt neeeeeeeeeeeem. Ha később teszem le, akkor ez nálunk is így van. HA 10-kor fekszik, akkor is 7 felé kel, de ha 7 körül nyomom le, akkor már 6 körül "Felébredtem, kukujikúúúúúúúúú!" :? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hú tegnap is laptetőn voltam.

Reni!
Büdös kölkök :lol: :lol: Most Mirci beájult mi meg 'játszunk' Ciki vagy nem, de már alig várom, hogy 6óra legyen...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szilvi!
Üdv itt! Kútvölgyi király hely nekem 4 hónapja 1hete és 1 napja született a 2. gyermekem ott. bár volt egy két változás, ami nem volt kedvemre, de alapjában véve tök jóóóó a kórház és a szülésznők, csecsemősök, dokik abszolút profik és kedvesek és emberségesek! Persze van, aki nem annyira, de a kivétel ugye erősíti a szabályt. Ki a dokid?!

Aproo!
Hogy nektek mindig van valami. Mondta a férjem, hogy 1x ő is csinált ilyet, anyósom meg jól eltángálta, utána nem is volt többet... :shock: Lehet, hogy előző életetekben volt köztetek valami zűr aminek most folyik a megtorlása. Ne nézz hülyének én hiszek benne, hétfőn megyek spiritisztához...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi, nekem OK a jövő hét. már alig várom! :lol: nektek van program vlmelyik nap vagy választhatok? amúgy lehetne vlmi köztes helyen vagy ragaszkodsz a lakotokhoz? csak mert elég mesze lakunk mi egymástól, főleg ha a hétköznapi délutáni csúcsban kéne haza autóznom az M0-on.

Dóri, már 36?? mindjárt köztünk lesz ez a Donát-fiú.
snooopy

Martin most szólt, hogy kell kakilni. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle, most ráült a bilire

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Igeeeen, belenyomtaaaaa! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
hogy vagy? mért volt múltkor világvége hangulatod? jobban vagy már? itt süt a nap! ott is? jön a tavasz!!!! tuti! reggelente már énekelnek az énekesmadarak!!! :D tudok valamit segíteni?

képzeljétek!
ma be kellett mennem egy pici bankba. (Szó szerint pici volt a helység) mire megfordultam Szofi már beszaladt a nyitott páncélterembe! :shock: :shock: :shock: előzőleg már lebratyizott a biztonsági őrrel aki konkrétan virágokat, autókat stb rajzolt neki. Az én ügyintézőm még viccelődött is, hogy aztán hazamenetel előtt pakolja ki a zsebeiből a 20-as kötegeket. :lol: :lol: :lol: :lol: (ja! és egy ügyfél még előre is engedett mikor látta, hogy Szofi a fáradtságtól már lefeküdt a földre :? :? :? most mit csináljak???? mostanában 5.45-kor kel a csaj :oops: :cry: múlt éjjel mind a két szopi alatt elaludtam!!! csak később vettem észre, hogy nem öltöztem fel a szopi végével :? picit fáradt vagyok :? :D :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
a bilibe??????? :D :D :D :D huppppppááááááá! gratulálunk!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hurrrráááááá! :D :D :D (nem tudok írni :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi, ez szuper!!!!!! ügyes ez a Martin!

Veronikusz, és hány köteget hoztatok haza?? jófej lányod van.
K is egyből a biztonságiakat szúrja játszópajtásnak bárhol vagyunk. :lol:
snooopy

Veronikusz!
De drága vagy! Hát nagyon a szívemre vettem, hogy a gyerekimre megjegyzéseket tett az illető, - aki nem rokon, nem barát, de időközönként találkozunk - és én az a ahülye vagyok, aki hagyja magát bántani, aztán egy hétig rágom magam. Ja rám is megjegyzést tett, konkrétan az alakomra, na mindegy, ez sem téma, csak tudjátok a rosszindulat fáj.
Abban tudsz segíteni, hogy az éjszakai pelust mikor és hogy hagyjuk el?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

5:54? Anyám! Az tényleg nagyon korai :? Még mindannyian otthon? Hát nagyon jöhetne már az a jó idő..., legalább a kedve jobb lenne mindenkinek a nehézségek dacára.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

amikor még aludt
Kép

Amikor a pici lány alszik
Kép

Dorka! szerintem hasonlítanak
Kép

kedvenc kép
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
rád mit mondott??? :shock: :shock:
mondanám, hogy az ilyenekkel nem kell foglalkozni, de sajnos én is olyan vagyok mint te. :? :) nem is értem az ilyen embereket!!! ez valamilyen örömet jelent neki, hogy másokra ilyeneket mond????? :twisted: :twisted: :twisted:
pelus: Kata nálunk valahogy 2 évese kora körül lett szobatiszta, de mi 2,5(???) éves koráig nem mertük éjjel nélküle altatni. Szofi viszont kijelentette, hogy ő éjjelre nem veszi fel és igaza lett, mert nem is kellett. :D szerintem ez gyerekfüggő. Ha neki igénye lesz arra, hogy már éjjel se legyen akkor ne add rá!!! Nekünk Szofi szólt éjjel is ha kellett és onnantól este már nem adtunk ANNYIT inni. (konkrétan lefekvés előtt a 2,5 dl-t)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
atya ég de édesek!!! Martin se semmi, na de MirciCica!!!!! Álomszép!!!!!!!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hogy nagy a hasam... Vagyis nem, hogy vékony vagyok, de maradt hasam, valami ilyesmi volt...
És akkor éjjel szólni fog, ha pisilni kell, fel fog rá ébredni? Akkor még egyenlőre hanyagolom, én rábízom, örülök,hogy idáig eljutottunk. Múltkor vettünk egy libero megapackot, 82 db-os még van belőle vagy 50, ezzel kihúzzuk májusig :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!
:oops: Köszi :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

rólatok kép? legalább valamit, lehet régi is

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

de bunkóóóó! (bocsi nem tudom kitek! :oops: ) hogy lehet ilyet mondani??? :twisted:
az éjjelit neked kell eldönteni! meg kell vele is beszélni, hogy ha éjjelre nem akar, akkor szóljon inkább akkor is, ha végül mégse lesz semmi! na ezt jólmegaszondtam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

szerinted is? Más is ezt mondta, én meg azt hittem én 'fújtam' fel...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

jajj, de jóóóóó! kösziiii
hú itt nyüglődés 5000-rel

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Úristen. Micsoda Nőci. :) Hát Mirci se cica mindig, hanem macska...
Steffi, mi még mindig rakunk éjszakára pelust Melindának, már nem pisil bele, de általában el is megy alvás előtt wécézni, nem tudom. Majd egyszercsak elhagyjuk. Éljen hogy Martin bilibe nyomta!

Hogy a fénykép-témánál maradjak: Adri KisTigrincs. :) Tenci meg szerintem is ugyanarról a babóról tett fel képet. :wink:

Donát, ez az, nagyon jó hír! :)

Borsika, remélem, mire ezt olvasod, már el is felejtetted a rossz közérzetet.

Szilvi
, tényleg jó szívvel mehettek oda szülni. Menj majd be szülőszoba- látogatásra, a szülésfelkészítő tanfolyamok egyik alkalma arról szól. A babó veled lehet mindig, de ha fáradt vagy, vagy kimész valamiért, betolhatod az osztályra. Tényleg segít mindenki az osztályon, csak kérni kell, nem mindenkinek jut eszébe, vagy nem mindenkinek van rá ideje, energiája, hogy minden kismamára-babára odafigyeljen.
Ruhák a babónak vannak, pelust is, betétet is kapsz, de jó ha van nálad kisebb, amikor már csökken a vérzés. A KAJA KEVÉS. Mindennap vitess majd, rögtön szülés után is, ne érjen meglepetés.
Jó dolog, ha választasz szülésznőt, a dokinénid mellett ő is sokat tud segíteni szülés előtt, közben, után. Ha ez a harmadik babád, nagy meglepetés nem érhet. Van lehetőség homeopátiás fájdalomcsillapításra, gátvédelemre (ez doki és szülésznő függő, de ez utóbbiak közül is jónéhányan tudnak ebben segíteni) olyan pózban vajúdsz, ahogy jólesik, lehet veled dúla vagy valaki, akit te választasz a férjeden kívül, nem viszik el a babádat amint kibújik, ott maradhattok a szülőszobán egy-két óráig (feltéve ha nincs nagyon nagy dömping).
DE MINDENT KÉRDEZZ MEG A DOKINŐDTŐL ÉS A SZÜLÉSZNŐTŐL IS. Pl. a szüléssel kapcsolatban mi a saját tapasztalatainkat mondjuk, de ez erősen doki- és szülésznő-függő.
Szülésznőkkel megismerkedhetsz a felkészítőkön, a dokinénid tud neked bemutatni, a CTG-ken legkésőbb, de telefonon elérhetők, megér egy találkozást. Nagyon nyitottak, kedvesek, sok-sok tapasztalattal.

És ha már itt vagy dobj fel a manókról képet! :)

Kép

Kép

Kép
memme

A kis Raszta - banda! :) :)
Veronikusz
, meglátjuk a majd mit kóstál a következő. UH, ha Ágim lesz, nyitunk egy új topicot, "Háromlányos anyák" címűt. :)

Éjjeli pelus, igen Steffi, szerintem is rájuk kell hagyni, Melinda volt már, hogy éjjel kikéredzkedett, de inkább reggel pisil egy nagyot.
Jaj, ezeket a rosszindulatú szemeteket sz...d le, hát irigyek a gyerekeidre.

S hogy hogy vagyunk? "Rossz széria" mondhatni.
Semmi gáz, csak nehezülök el, a lelkem is, iszonyúan bezárva érzem magam, Emberrel november óta nem voltunk sehol, a városon kívül annyira voltam, amíg terhesgondozásra mentem meg karácsonykor anyósoméknál, de hát azt ki is hagytam volna. És én nem szeretem ezt a várost, ahol élünk. Most úgy érzem ólomnehezékekkel kell 200%-ot nyújtani. Ember sokat dolgoz, muszáj, recesszió van, talpon kell maradni. ..Megfürdettem én tegnap is egyedül, viszont napközben alig vártam, hogy lefeküdjenek már délután, éjjel alig aludtam. És nem esik jól, hogy csimpaszkodnak, ütögetnek (csak bújnak) Melinda ugyan vigyáz, de Eszter átbucskázik rajtam, taszigálásnak érzem, maradjanak már csendben, hagyjanak lenyelni nyugodtan három falatot egymás után, ne ugráljanak körülöttem, amikor a tésztát szűröm forró vízzel, várják ki a sorukat, mert Wc-n vagyok, ne nyúljanak a cicimhez mert ordítok (feszül piszkosul) etc...
Pedig Melinda tényleg olyan alkalmazkodó, már nem pocskolja ki a vizet a kádból, összeszedi a dolgokat, szépen eszik, játszik magában és Eszter is, csak több szünet kéne.
Most is inkább elvitte őket Apja Karcagra a nagyszülőkhöz, mert most nem bírom cérnával.

Kép

Kép

Kép
memme

Csak a póz hasonlít szerintem:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1235751148.5807.jpg[/img]

[/img][/ Kép

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Szerintem a csajszik is hasonlítanak.
De jó, hogy nem csak én vagyok néha ilyen érzésekkel, :oops: Már bocs, hogy örülök. De néha azt érzem, hogy szeretnék elmenni valahova messze és legalább fél óra csöndet, mert szétmegy a fejem estére. És visszatérve apákokra: az enyém ezt nem érti meg, ha hazajön, jó lenne, ha egy kicsit gyerekezne, hogy nekem ne kelljen. Csak egy fél-egy órát.

Ide is azért jövök ritkábban - bár olvasok - mert egyszerüen nem bííírom összeszedni annyra a gondolataimat, hogy valami értelmes legyen belőle írásban.

Veronikusz!
Farmergatya nálunk is lóg. Ez van. Az ilyen fokhagymáknál.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Csajok!

Köszönöm, hogy írtatok a Kútvölgyiről, és hál'istennek csak jókat! Nagyon jó, hogy itt ilyen szuper kisközösség összejött, és örülök nektek!
Igen, a harmadik gyermek lesz! Bár nagyon nem terveztünk mostanság babaáldást, így az elején nagyon meg voltam ijedve. A lányom júniusba lesz nyolcéves(elsőske :D ) a fiam pedig négyéves lesz szintén júniusban!És most augusztus 10-re vagyok kiírva! A lányomat Székesfehérvári Szent-György Kórházban szültem, a fiamat a Máv-ban, ami nagyon szimpatikus volt! De a dokinénimhez ragaszkodom és ő most a Kútvölgyiben van! Koós-Hutás Piroskához járok, és maximálisan elégedett vagyok vele! :wink:
Azt hiszem a szűlőszobalátogatás jó ötlet, el is fogok menni! :lol:
Üdv Szilvi

kovisziszka

Steffi
Még nem válaszoltam a prividre :oops: Bocs...
Éjjeli pelust úgy hagytuk el, hogy reggel száraz volt, de vagy egy hétig. Aztán néha észrevettem, hogy ébredés után, mesézés közben belepisil. Hát levettem róla. Nagyon ritka a baleset...Arra nem nagyon figyelek menniyt iszik elalvás előtt. HA feltünően sokat, akkor tudom, hogy ha nyüszi álmában, akkor valszeg pisi lesz belőle. Ilyenkor bekérdezek, hogy "pisilni kell?" Egy időben nem mondta, csak felébredt és nyüszizett. Aztán rájöttem, hogy ez azt jelenti...De ilyenkor sem pisilt be!
Olyan édesek mikor alszanak :lol: Mirci meg nagyon kis csajos 8)

Memme
Hagggyáámáááááááá érzés nálam is van :oops: Főleg, h napközben is folyton játszani, nuku pihi :roll: Iván meg nem nagyon van el egyedül. Vagyis mostanában éppen nem :? Én is vágynék egy kis lazulásra. Mondjuk 2-3 órára egyedül, amikor nem a lakásnak esek neki, hanem ledőlök...Persze mikor este lefekszik, akkor ha Zsolti nincs itthon van egy-másfél, néha még két órám is, de az nem olyan. Nem üvölthet a zene, nem csinálhatok mégsem olyat, amit szeretnék, mert ugye bármikor felébredhet vmire...Néha fel szokott.

Veronikusz
Csajok olyan, de olyan szépek!

[/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Szilvi, Memme elég kimerítően felvázolta neked a helyzetet, de tényleg, ha vmi konkrét dolog érdekel, valaki biztosan tud válaszolni. Tény, hogy mi szeretünk a Kútvölgyibe járni... :wink:

Zsó, remélem, már otthon.

Kriszta, együttérzek veled és Memmével. Mostanában ááááááá, irtó nehéz jópofának lennem itthon. Férj épp most hívott, hogy még legalább egy órát benn van. Nem véletlenül szoktam azt mondani, ha már ennyit "dolgozik", hogy akár bevihetne pár sört, kártyát stb, és a társasági élet igényeit is igyekezzen ott kielégíteni, mert én már képtelen vagyok szórakoztatni, ha 12 órát egyedül vagyok a két gyerekünkkel. Hazajön, leül, néz maga elé, mert fáradt... Én is. Na mindegy. Aztán ebből olykor egymás túllicitálása helytelenül, azaz "ki a fáradtabb" nevű kétszemélyes társasjáték. Aláfestésnek egyik sír, másik hisztizik... igen, marhanehéz szalagot kötni ilyenkor. Viszont cserébe gondolkodás nélkül oldalba vágom Istvánt éccaka, ha Benci sikítozik, vagy nem találja az iszijét stb. Dolgozikdolgozik, másnap reggel kel. Ahan, én is. Főleg, hogy még azt is hagyom neki, hogy fél éjjel Superball döntőt lessen. :lol: Nincs harag, legalábbis én jókat röhögök ezen az egészen, ha nem látja...
vbea

KisMelinda-Eszter éééédesek... hogy a Veronikusz lánykákról már ne is szóljak. :D
vbea

Jankaszáva nem is lesz egy hónapos... meg sok más sem. Csak legfeljebb 4 hetes, az holnap. Egek! :roll:

Ja, még annyit a félóra-óra fejszellőztetésről, hogy IGEN, mióta van Jankánk (is), már nem kell engem győzködni, hogy szaladjak le, megyek magamtól minden szombaton VAGY vasárnap egy órára. Akárhova. Eszembe jut ilyenkor apukám, akit mindig kérdezgettünk kiskorunkban "Apa, te most hova mész?". "Tönkre." "Az hol van?!" Most már sejtem... :shock:
vbea

Steff, szépek vagytok nagyon, aki ezt nem látja....hüle. Grat Martinfiúnak a bilihez! Nem nézlek hülyének, de azért remélem nem kínoztam meg nagyon Levit előző életemben....bár én ebben nem hiszek...:-)

Orsi, dehogy ragaszkodom. Budafok? Csak anyósomékhoz mégsem hívhatlak meg, szóval vagy séta vagy vhova beülünk.....ok?

Memme, Veronikusz, hajrá új topik, a csajszik meg gyönyörűek....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, Steff. Eszem elhagytam. Milyen hasad??? Nem volt 36 hetesen sem... :wink: Egyébként pedig, őszintén, hogy is kéne kinézni szülés után 4 hónappal? Nem mindenki Heidi Klum bakker. Részemről 100x inkább bridgetjones... elküldted a kurtafarkú malacólba??? :lol:
vbea

Köszi mindenkinek, kár, hogy nem olvassa ezt a topicot, vagy én nem fagyok le totál.

Eni!
Hát képzeld nem küldtem sehova, de legközelebbre már túráztatom magam... Ancsa felajánlotta, hogy lebeszéli vele :lol: És hát valljuk be 2 gyerek 2 év alatt, azért annak van nyoma...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!
oké :lol: 3 lányos anyukák :lol:
lányok tündérek :D

Steffi!
szerintem a mi lányaink is hasonlítanak :lol: majd ha eccccer felrakok képet meglátod! :oops: :D

na megyek vissza fürdetni :? :D

még egy!
szerintetek ha kezem lábam remeg, az lehet Mg hiány????? :roll: szétvet a feszültség :oops: de ez fizikai eredetű :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Apák:
Ha Apja nem ilyen volna, még Esztert sem vállaltam volna be, nemhogy KIsKicsit.

Iszonyú az a teher, ami rájuk nehezedik. Tudom, a szociban is volt gmk, fusi, maszek, miegyéb, hogy menjen a szekér. Vagy hogy ne kezdjen el lefelé menni a lejtőn.
Azóta az apák felé az is elvárás, hogy ők is részt vegyenek az otthoni, második műszakban. Hál Istennek, ahogy látom az ismerős családok többségében nem is kérdés, hogy ha a nők részt vesznek a munkamegosztásban (meló nekünk is, nem htb egy életen át), akkor a férfiak is a család-otthon működtetésben, nem csak a fenntartásban. Ez rendjén is lenne, de ahogy a munka világa, különösen a versenyszféra nem tolerálja azt, ha valakinek nő létére anya lesz (negatív diszkrimináció a munkáltatók részéről, ha megorrontják, hogy gyereked van), úgy ez a férfiaknál sem működik. Kinek a főnöke nem képedne el, ha este hétkor közölné vele a férfi beosztottja, hogy "Bocs, de most már tényleg mennem kell, az asszony várandós, nem bír már egyedül a kétésfél meg az egy és fél éves gyerekeinkkel, nincs segítségünk". Vagy egy tárgyalás közepén délután ötkor felállna, hogy "[i]Bocs, de két óra az út haza, vár a családom". "Bocs, de csak holnapra lesz kész az árajánlat meg a kiviteli terv, mert a kislányunk belázasodott a feleségemnek jósló fájásai vannak, tudod, 38. hét.../i]".
Még örüljünk, ha azt tolerálják, hogy este nyolc után lenémítja a telefont és csak nagyon sürgős esetekben veszi fel, de az e-maileket még átfutja...

Szóval ez a gáz. És nem azért, mert nem szeretnek dolgozni. hanem mert legtöbbjükkel két-három ember munkáját végeztetik el. Hiszen úgy gazdaságos. És úgy embertelen.
:( :( :(

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok,

Na, mi túl a temetésen... a végére még a nap is kisütött...

Orsi boldog szülinapot!!!

Steff,
Mirci csodaszép!!! Martin alvós képe is szuper! És nagyon ügyes, hogy már bilibe nyomja!!!

Veronikusz,
csajok szépek mint mindig!!!

Aproo, Orsi,
nem akarok beledumálni, de miért nem Csepelen át mentek? Ott ritkábban van dugó, mint a nulláson... És a VII.kerbe még rövidebb is sztem... (én sűrűn jártam arra, meg laktam is ott, és a nullást én se szeretem :oops: )

Cerazette: van akinek bejön, van akinek nem. Én már hallottam mindkettőt. Szomszédom 2 éve szedi, majdnem 2 évig szoptatott. Én is szedtem és nem tudom hogy nem volt-e köze Anna szopisztrájkjaihoz... Ráadásul elvileg ugyanannyi idő alatt ürül ki, amennyi ideig szedted...

Lilluska,
kertetek nagyon szép!!! Nálunk a kert még csak idén tavaszi terv - meglátjuk mi lesz belőle (na jó, a fákat már elástuk ősszel)

mit is akartam még???? már megint szita az agyam. :oops: Pedig kisasszony már alszik, jól kifáradt ma... Asszem jobb ha én is elvonulok vízszintesbe...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na, kis szabadidő (?), megpróbálok koncentrálni:

Veronikusz!
Lánykáid még mindig gyönyörűek.

Tenci!
Haláli a két bébi hasonlósága. Húgoddal mizujs?

Lilluska!
Kertre irigyirigy. Nekünk is van, de én nem vagyok az a nagy kertész, így főleg fű van, ha meg esetleg eszembe jutna valami, férjem közli, hogy ja, ott nem lehet, mert ott megy a mittudoménmilyen cső, meg vezeték, meg ilyesmi.
Bogi nagyon hasonlít tesókra. Nagyon édi.

Steffi!
Martin ügyi nagyon. Én mindenkire irigyirigy, akinek gyereke bilibe kakál. :oops: :roll: Aki Mircire rosszat mond, az meg pukkadjon meg. És különben is egy egész topic haragjával kell szembenéznie. Különben is hülye, mert Mirci tündér, láccik a képen.

Dóri!
Ez izgi, már a 36.

Szilvi!
Üdv a fedélzeten! Többiek már mindent elmondtak, hajrá Kútvölgyi! Amikor szültem, pont előttem szült egy Koós-Hutás-os anyuka (potyka! helló mi van veled?)

Reni!
Sikerült elérned a dokit? Én is próbáltam a rákszűrés eredmény miatt, de nem sikerült. Tényleg, azt tőle kell megkérdezni, vagy a rendelőben? Én teljesen elgyagyultam, mert azt mondta, majd telefonáljak az eredményért, de fogalmam sincs, hogy őt kell-e hívnom.

Mi most el, csütörtökig síelni, a pakolás már az agyamra ment, és még majd ki is kell pakolni, ha hazajöttünk, azt, ha lehet, még jobban utálom. De lehet, hogy ez az egész csak az aktuális lelkiéletemtől van.
Legyetek jók, írjatok sokat!

Puszi: Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Steffi, nagyon megértelek. Borzalmasak az emberek, amikor megjegyzést tesznek. Nekem is. De mit csináljak, ha ilyen lettem 2 gyerek után, és fogyókúrával sem akarom tovább kínozni magam, mert az evés nekem öröm??? És hogy nem olyan az alakom, mint másnak szülés után. Erről én tehetek???

És a gyerekeid meg gyönyörűek!

Éjjeli pelus. Nekünk még kell. Konkrétan akkor érdemes elhagyni, ha 2 hétig száraz a pelenka, amikor reggel felkel. Akkor nagy eséllyel már nem fog bepisilni, vagy csak baleset szintjén. Néha kérte Bene, hogy ne vegyük fel, de bepisilt még. Inkább ráadjuk, és tudja, ha sokszor száraz lesz, már nem kell.
Az is szuper, hogy most itt tartotok!

mtunde

Steffi: tényleg ne foglalkozz az ilyen idiótákkal, az irigység beszél belőlük! végy egy nagy levegőt és mosolyogva szólj vissza - ilyenkor ezzel lehet a legjobban bosszantani :twisted: :lol:
Bilikirályhoz pedig gratula!!!!!!! Én is irigyirigy kicsitkicsit.......

Reni-Kriszta: én ugyan a magánjába járok rákszűrésre, de mindig Őt szoktam hívni, gondolom nektek is így kéne..... Tegnap sms-eztem vele, beteg - lehet ezért nem értétek el ma.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Na, már megint jól eltűntem, nem megy nekem ez gyakrabban két gyerek mellett. Főleg, hogy Maja alatt alszom napközben. Majd ha visszaszokott (???) az ágyikójába.

Köszi a hisztis válaszokat, azért én is örülök, hogy nem Léna az egyedüli. És azt is tudom, hogy 1-2 hónapja azt gondoltam, hogy akkor mi talán megúsztuk a durva hisztikorszakot... Aha, persze. Ezt persze nem azért írom Memme, hogy nálatok is biztos eljön még, drukkolok, hátha ti megússzátok! :wink:
De a múltkori óta, amit leírtam, nem volt ilyen nagy hiszti. Kopp-kopp. Szerintetek hülyeség kiemelni neki, hogy büszke vagyok rá, amiért egy délelőtt-egész nap nem hisztizett?

Steffi! Hát, ne haragudj, de nem normális az az alak! Mirci gyönyörű, a te alakodhoz meg semmi köze. Ami egyébként szintén tökjó! És gratula Martinhoz! Nem semmi! Mi még sehol nem tartunk. Néha még azt is letagadja, hogy kaki van a pelusban.

Lilluska! Gyönyörű ház-kert! Meg mindenki háza-kilátása is az. Én inkább fel sem teszek képet. :?

Fogigátló: Én Léna után Cerazette-et szedtem, semmi bajom nem volt tőle, se Lénának. És azért nem jön meg közben, mert azt folyamatosan kell szedni, szünet nélkül, nincs is mikor megjönnie. Most Tóth doki ennek a magyar változatát írta fel, sokkal olcsóbb, és ugyanaz a hatóanyag: Azália. Dorka, szerintem ez is jó lesz.

Dóri! Nem semmi, már 36. hét? De jó lesz neked! Drukk, hogy Donát fejjel lefelé is maradjon, és minden simán menjen!

Eni! Tökjó méretei vannak JankaSzávának! És Léna sem volt soha féléves. Meg most 2,5 éves sem lesz. :lol: Kellett nekik ennyire hóvégén születniük!

Maja tegnap volt 5 hós, 7130gramm és kb 65 centi.
Mi kivárjuk a 6 hót a hozzátáplálással, Lénánál is kivártuk. Nála nagyon nehezen indult, már majdnem 7 hós volt, mire 1-2 kanállal elkezdett enni, inni se nagyon ivott, de én nem aggódtam, szopizott eleget.
Szóval én várnék féléves korig, de ez a saját véleményem csak.

Tenci! Szerintem te véletlenül tényleg ugyanarról a gyerekről tettél fel 2 képet. Nem vagy kicsit fáradt??? :lol:

Ja, és végül: Orsi: Boldog szülinapot!

És jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi
Nekem húgom pasija (31éves) tartott kiselőadást, hogy milyen hülyeség a természetes szülés, mert nagyobb a babák feje, mint az őskorban, hisz az agyunk is nagyobb, tehát jól kitágítják a nőket és tönkremegy a szex, gondoljak csak bele, szegény Zsolti, milyen rossz lehet neki a szex, mióta Iván van :shock: És a szoptatás a másik fele, mert bokáig lógó satnya cicijeink lesznek tőle és többé nem leszünk kívánatosak :shock: :twisted: Még szerencse, hogy már Iván 1 éves volt és így nem volt már hormontúltengésem, mert különben fix, hogy elbőgöm magam :roll: Persze próbáltam ellenérvelni, mert sztem ez így azért hülyeség!
Természetesen nem akar gyereket, mert az áldozattal jár az ő részéről is, meg éjjeli sírás és nem lehet bárhol cigizni és anyagilag is le kell mondani :shock:
Egyébként férfi vagy nő az illető? És van 2 gyereke? Ha igen, szívesen megézném milyen volt szülés után 4 hónappal:twisted:És igen...Két év alatt 2 gyerkőc...

Memme
Naja, sajnos ez is igaz :?

Zsófi
Én nem dícsérném meg. Legalábbis nem szoktam...Elvégre az a normális, ha nem hisztizik. De lehet, hogy rosszul gondolom...
Nekem simán megjött a Cerazett-től, két hétig non-stop meg is volt. Abbahagytam, másnap elmúlt :wink: Meg nekem nem is az volt fura, hogy nem jön meg, hanem hogy ismerősnek még fél évig nem jött meg, miután abbahagyta! És gyerkőc 2 és fél éves!!! És szerettek volna tesót, de 3 éven belül erről lecsúsztak :?
De tök jó, hogy közzé tetted a magyar változatot!

Judy
Ez jó infó, hogy annyi idő alatt ürül, amíg szeded! De azért nem értem! HA valaki 5-10 évig ezen él, akkor addig bennemarad?! :shock: Ne máááááááááááá

Kriszta
Mikor nekem csinálta, akkor azt kérte, hogy a magánrendi idejében hívjam, mert ott lesznek az eredmények. Gondolom ha a kórházban csinálta, akkor rendelési időben tuti megmondja...

Heni
Köszi az infót a betegségről! Így legalább tudom, hogy miért kapcsolta ki :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta!
Jesszusom, csakis férfi mondhat ilyen agyalágyult dolgot :evil:
Az én 'kedves' ismerösöm nő és egy gyereke van, de kb 45 kg, egy gramm többlet nincs rajta, de az a nem szép vékony, se cici, se popo, semmi csak lapos elöl-hátul, minden rosszindulat nélkül. Egyébként ez olyan dolog, hogy rosszat bárkire tudunk mondani, mert senki sem tökéletes, csak nem vagyunk egyformák - szerencsére - de én ezért vagyok több, mert fölé emelkedtem és méltóságteljesen viseltem a megaláztatásokat, bár belül zokogtam.

Judy!
Olyan ciki, hogy itt lakunk nem messze egymástól és még nem taliztunk. Ha bejön a jó idő egy játszós randi itt Kerepesen? van tök jó játszótér!

Veronikusz!
Ha hiszed, ha nem én is néztem, hogy Zsófival is hasonlít! Kiváncsi vagyok milyen képet dobsz!

Köszi mindenkinek a jó szavakat! Sokat jelent nekem!

Remélem már mindenki alszik én is megyek

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steff!

Sok boldog szülinapot!

És bocsánat :!: :!: a kifejezésért, de azzal az ÁLLAT NŐVEL elbeszélgetnék egy kicsit most már én is!!! :evil: :evil:
Azt hiszem, hogy nem tenné zsebre, amit tőlem kapna!!! :evil:
45 kg??!?!?!? Gondolom vasággyal együtt! Legközelebb azért, annyit kérdezzél már meg tőle, hogy mikor nézett utoljára tükörbe? És hagyd ott a pitlibe......had eméssze magát!!! Bár aki ilyet mond egy másik anyának, hogy hogy néz ki, annak tuti, hogy nincs lelke!!! :?
Szóval legközelebb, ha beszólna szóljál csak nyugodtan és megyek elbeszélgetni vele!!!! :wink: :twisted:
Egyébként rosszkedvednek ez volt az oka vagy más (is) ??

Borsa!

Boldog szülinapot Neked is! (tudom, hogy tegnap volt, csak tegnap nem volt időm jönni!)

Eni!

Öröm Téged olvasni!!! Komolyan mondom bepisilek a nevetéstől, miközben olvaslak!! :lol: :wink:

Orsi!

Adri imádja Jázmint!! :wink: Ő mindig is kishugit akart magának! Hát most megkapta!!! :lol: :wink: Van sok ölelgetés, puszilgatás meg mesélés....meg drukkolás, hogy idézem: " ügyes vagy Jázmin! nyomjad ki azokat a csúnya pukikat és akkor nem fog fájni a pocid!" 8) :lol: :wink: (nem is tudom, hogy kitől hallja ezeket a szövegeket a gyerek! :oops: )

Heni!

Nálad mi a rosszkedv oka?
Hóember, meg azért ilyen preckó :lol: mert Apjuk mérnökembör :lol: és hát Ádám (nagyfia(m) ) :wink: is besegített a műanyag teniszütővel, hogy ilyen szép "áramvonalas" legyen!!!
De sajnos mára már félig elolvadt!! :?

Aproo!

Peti nem húz többet "csőbe"! Ez naggggyon jóóóóó szöveg!!! :lol: 8) :wink:
Remélem Levi már jobban van!

Memme!

Hess rosszkedv és minden ami "letargiába" dönt!!! :roll:
És vezetéssel hogy állsz? Hányszor mész egy héten? Mikor vizságzol legközelebb?
És igen, köszönöm, Adri tényleg "KisTigrincs"! :lol: :wink: Kíváncsi leszek Jázminra...bár Őt csak "magamközött" :lol: "KisAgócsnak" :wink: hívom! (mert szerintem Apja!)

Sziszka!

Szia! Üdv a "fedélzeten"! :wink: Gratula a Nagy Gyerekekhez és persze Pocilakóhoz is! :wink:
Csinálsz nekik vonalzót? És hogy hívjk a Nagyokat? És legkisebbet hogy fogják hívni? Na jó, lehet hogy ez még túl korai kérdés volt! :wink:
Egyébként Kút szupi kórház!!! Szülésznők egytől egyig nagyon jók!!! Csecsemősök is!! Cukrosvíz nincs, max. sima víz, de nem eröltetnek semmit!!! Van alapítványi szoba, egy és kétágyas is, ezt fizetős és vannak "kórtermek" is, ezek 3 ill. 4 ágyasak. De ezek is jók. A csecsemős folyosóra csak Apukák mehetnek be a többi látogatóhoz meg neked kell kimenni dumálni! De szerintem ez is jó dolog, mert így a látogatók nem viszenek be semmi bacit a kicsihez. Mert azért valljuk be, hogy amíg a kórházban vagy, addig ott ők vállalnak felelősséget a kicsik egészségéért. Bár igaz, hogy a fizetős szobákba meg az mehet be, aki akar, vagyis akit Te beengedsz!
3 szülőszoba van. Pirkadat-Holdfény-Napsugár "elnevezéssel". :lol: Szerintem nagyon jó mind3. A nagyobbik lányomat a Holdfényben szültem, a Kicsit meg most a Napsugárban. :wink:
Úgy hogy csak azt tudom mondani így végezetül, hogy doki nénid is és Te is jó kórházat választottatok! :wink:
És nézz körül nyugodtan! Segítőkészek lesznek!

Na jó, most már lépek aludni, mert mingyá kelnem kell etetni. :wink: :wink:

Úristen mán megint mennyi az idő!!! :shock: De hát csak most jutottam el idáig! :twisted:

BagolyTesó!

Merre vagy???? :roll: :wink:

Na jó, most már sipirceltem.....leléptem! :wink:

Pussz Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Steffi!NAgyon nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Zsófi!
Én van amikor megdícsérem Berkét ha nem hisztizik :oops: :) :oops: ....ugye Ő is gyakran szokta nyomni és folyton próbálkozik mit lehet???Igyekszem maximálisan következetes lenni..... :)

Memme!
szívemből szóltál megint :oops: nálunk is sokat melózik az ember és itthon is folyton a gép előtt ül.....a gyerek nem érti miért dolgozik mindig.Valóban nagy a nyomás rajtuk.....

Letti!
valaki kérdezte, hogy így van e anyakönyvezve vagy csak becézgetjük.....szóval így van anykönyvezve, hogy Letti :lol: :lol: :lol:

Jó hétvégét Mindenkinek!

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok,

Zsófi
, OK, majd kitalálunk vlmit hol talizunk.

Judy
, jaja, csepelen keresztül tényleg logikusabb. :oops: én még mindig budafokhoz kötöm, végülis 2 éve még ott laktam és még nem álltam át, h máshonnan is meg lehet közelíteni. meg azért is, mert akkor kimennék szüleimhez és ott altatnám ebéd után Kolost.

Szilvi, innen is üdvözlet, jó helyre kerültél!! :lol:

Steffi
, én csak ismételni tudom az előttem szólókat: ne is foglalkozz vele, az a nő nem normális!!! szuper nő vagy és szuper anya!!!

jaj, Veronikusz, én még nem is láttam képet a lányaidról!!! annyira édesek! gyönyörű szépek és a hajuk??! világ életemben ilyen hajat akartam, de szög egyenes van. húgomnak meg öcsémnek bezzeg ilyen, és ők utálják. :roll:

Memme
, TeLányaid is szépek.

tegnap este apa koncertezni ment Balmazujvárosba... hajnali f5kor csöng a mobilom, h nagyon fáradt félúton megálltak Emődnél (ott laknak a gitárosuk szülei) és ott alszik mert mindjárt összeesik. én meg úgy felébredtem ettől, h alig tudtam visszaaludni, de K megkímélt mert 3/4 8ig aludt. Szabi meg 9re ért haza.
snooopy

Steffi Boldog Szülinapot!ű

Na, itt az újabb "kérdés" :wink: Kell-a, jó-e a dícséret, ha nem hisztizik?
Gondolkoztam rajta és végülis nem rossz ötlet, ha mondjuk van vmi, amiért folyton hiszti van és megdícsérni, amikor kívételesen nincs....mert mennyivel egyszerűbb így, hiszti nélkül :wink: De ez eddig sosem jutott eszembe :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

STEFFIKE! BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT! Már mondtam, de irtó fiatalnak tetszik ám még mindig lenni... Gratulálok ezúton is a két gyönyörű gyermekedhez.

Kriszta, bár már nem vagy itt, de sok-sok alkalmat a fejszellőztetéshez a sípályákon... vagy alatt vagy közelében. :wink:

Tigrincs, én vicces?! :lol: Férjem szerint nem. De neki nincs humorérzéke. Tegnap is, amikor beszéltünk este telcsin, akkor jó hangosan azt mondtam (háttérben mindkét gyermek nyivákolt), hogy "persze drágám, dolgozz csak, jobb, mint itthon ülni munka nélkül"... Aztán megkérdeztem halkan, hogy főnöke hallotta-e. :D 20h-ra esett haza. Jankaszávát megfürdettem egyedül, azaz Bencivel, ő is nyakig vizes lett. Hirtelen azt sem tudtam, melyiket öltöztessem (át) először... :shock: , közben mondtam a magamét, hogy mi a viharért kellett pancsolni, amikor a huga fürdik, meg ilyesmi. :oops:

Renáta, hugod pasija nem komplett. Ha ilyeneket mond. Miért nem mondtad, hogy Zsolti nem panaszkodik? Őt meg miért zavarja?! :P

Nem csak szerintem, de igenis, kell a kölköknek a pozitív visszajelzés, a megerősítés. Ugye, mi is a dolgunkat végezzük itthon, mégis jólesik, ha "észreveszi" a férjünk, hogy nem nyakig koszba esik haza pl. Én is meg szoktam paskolgatni Benc buksiját, ha valamit úgy csinál, ahogy az amúgyis elvárható. Magamat ismétlem, de én sokat tanultam Tanya Byron-tól is... :roll: (Vásott kölykök)
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?