A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok,

érthető, hogy mindenfélén agyaltok, szerintem mindenki így van vele - sőt, ez később sem lesz jobb.
Láthattátok, azzal indult, hogy az 56 HCG vajon nem túl alacsony-e. És akkor nem is említem az interneten kutakodással töltött órákat, hogy miért van 140-es babaszívfrekvencia a 9 hetes leletemen, amikor az kicsit kevés, hogy mit jelent a kombinált tesztben a PAPP-A, és milyen következményei vannak, ha túl alacsony, hogy a combcsonthossz meddig számít jónak, és mikortól gyanús már Down-ra, és egyáltalán, milyen nagy már a hasam, pedig még csak 8 hetes vagyok, és a munkahelyen észre fogják venni, pedig a 12. hétig nem akartam, stb... :)
Az ember azt hiszi, ha sikerül, a nap kisüt :) És ez mondjuk tényleg így is van, de utána jön a többi para.... :)
Én most úgy képzelem, ha szülök egy egészséges babát, és semmit bajunk nem lesz egyikünknek sem, mire odáig jutunk, akkor kész a Nirvána. De ahogy elnézem a babázós topicokat mindenfelé, utána is lehet majd jókat aggódni mindenfélén.... :)

Szóval akire, ne aggódj azon, hogy "túl hamar" van az inszem, mert ha hosszúak a ciklusaid, akkor az általában azt jelenti, hogy a peteérésed van későn. Namost ez az a dolog inszemnél, ami teljesen kézben van tartva... Egyrészt a hormonok siettethetik (nekem volt olyan, hogy inszemnél 8 napra már megért, pedig nekem spontán ciklusban 16. napon volt pé), másrészt a tüszőrepesztő is ezt szabályozza.

Az unszemes eredményhirdetésre 17 +- 1 napon kell menni (ha hétvége bekavar), és nekem pl. soha nem jött meg addig, mert az Utrogestan ezt késlelteti!
Viszont ha otthon csináltok tesztet, és az negatív, akkor nem szabad abbahagyni az Utrot, mert lehet, hogy csak korai volt a teszt, és nem mutatta ki. Sőt, ha vérezni kezdtek, akkor sem szabad abbahagyni, mert sok olyan történetről hallani, hogy mégis sikerült, de kevés volt a szerevezetben a progi, azért vérzett, és ilyenkor még inkább megvonni nem szép dolog a babával szemben...
Szóval szépen nyomatni kell a hivatalos eredményhirdetésig.
HA ott kiderül, hogy nem sikerült, akkor rögtön abba lehet hagyni. (Engem ált. már akkor megnézett UH-al, noha még nem jött meg, de az látszott, hogy van-e ciszta, és kiírta a gyógyszert a kö v. inszemre, és ha 3. napon voltam, akkor magamtól elkezdtem újra szúrni. Így megspóroltunk egy megjelenést.)

Tüneteket tényleg ne keressetek - ezt persze mindenki tudja, de mégis keresi, én is így voltam vele. Mondjuk a hányás már tényleg elgondolkoztató :), viszont a tünetek hiánya, vagy elmúlása nem jelent semmit!!!!
Nekem a sikeres ciklus fagyibabás volt, és SEMMILYEN tünetem nem volt, még egy kicsi mellfeszülés sem, előtte az inszemeknél és a lombikoknál pedig igen. Szóval az ilyen tünetek mind-mind a beadott hormonoktól vannak, és amikor nem kaptam (a fagyi spontán ciklus félidejében lett betéve), akkor nem is voltak.
Az émelygések ált. később kezdődnek (nekem pl. betöltött 6 hetesen), úgyhogy azt se várjátok (edinka persze ha van, az nem baj :), hallottunk már olyat is, hogy az volt az első jel, de ez ritka).

Lányok, előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog, ez biztos! Az, hogy milyen hamar, persze nem jósolható meg... Nekem 6 inszem és 2 rendes lombik után a harmadik, fagyis beültetés sikerült, és bár nagyon nehéz volt ezeken keresztülmenni, így utólag már elhalványul a sok bánat. :)
Várunk titeket nagyon odaát!!

Kép
bikmakk

sziasztok!lányok most mennem kell melózni csak megirom hogy:
Kakti:holnap akkor ugyanúgy 7-730körül fent talizunk BMCnél.

jön még vki holnap???
sting1982

Sting!

Dita és én is megyünk, de mi azok között leszünk, akik táskával a kezében soron kívül bemegy. :oops:
Mi is fél 8-ra megyünk, nekem barna félhosszú szövetkabátom van, a páromnak fekete a kabátja és biztos, hogy Puma táska lesz nálunk (azt még nem tudom, hogy milyen színű - még köntösöm és hálóingem sincs, azt ma kell szereznem!) Hátha látsz minket a sorból!

Kép
akire79

RONY!
Jelentkezz, jelentkezz...........

Iszonytatóan, borzasztóan drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

SZöszi!
Veled mi van? Te nem mostanában tesztelsz?

Kép
akire79

Bikkmakk!

Olyan jó olvasni a soraidat. Nagyon kedves Tőled......
Én is remélem, hogy hamarosan "odaát" is talizhatunk!

Még mindenki alszik, vagy már főzitek az ebédet????????

Kép
akire79

Bikmakk!

Igazad van én sem éreztem semmit de semmit a 6 . hétig az első babámnál, sőt csak a 6.héten kezdtem hányni, szóval sztem a teszt pozitív napján még a nők 90 százaléka nem érez semmit.

Sőt még az orvosom se hitte hogy terhes vagyok, amikor azzal mentem hozzá hogy pozitív lett a teszt, csak mire vérvételt és 1 hét múlva ultrahangot csinált, akkor láttuk hogy valóban, mert először UH-n sem látszott semmi olyan korai volt a terhesség, így azt hittük vagy a teszt rossz, vagy esetleg méhen kívüli terhes vagyok. Aztán 1 hét múlva már látszott az UH-n az én pici fiacskám hogy rendben a méhemben csücsül.
És csak ez után pár nappal kezdődtek a hányások, igaz azután jutott belőle bőven, konkrétan végighánytam mind a 9 hónapot.

Ja és 6.hetes terhesen kórházba is kerültem vészes hányás miatt mert kiszáradtam és infúzión lógtam 4 napig. De megérte mert itt ül az ölemben a már 4 éves porontyom!!!! Sejtem hogy a második terhességem is hasonló lesz / mármint 9 hónapig hányok majd / de állok elébe!
:lol:
csézjang

TRIX
Igen megvolt!
Éjjel fél egykor! :lol: A nővérke alig látott ki a fejéből kétszer kellett elmagyaráznom, hogy mit kell tennie, mert nem tudta értelmezni a beutalón lévő szöveget! :lol:

Mi is egy helyen dolgozunk a párommal, két egymástól teljesen eltérő feladatkört végzünk és mégis olyan édesek voltak, hogy még nyaralni sem igazán akartak együtt elengedni. :twisted:

Elhiszem, hogy várod, nem mersz tesztelni előtte gondolom. Sztem én sem fogok mert ha még alacsony a hcg úgysem mutatja ki és csak elkeseredem.

CSÉZJANG
Hát igazából a stimu kezdete óta már eléggé felpörögtek az események, mert kétnaponta kellett járni vv-re és uhu-ra.

Én 13-14. hétig voltam terhes és egyetlen kis rosszulléten ami sztem nem is a baba hanem a meleg miatt volt semmit nem éreztem. :roll: :roll: :roll:

dita75

Sziasztok.
Én hiába reménykedtem. Megjött. :cry: :cry: Nem értem, mért nem akart minket a három babából egy sem...
Nem tudjátok, a fagyikért mikor mehetek, ha kifizetem? Kell várni egyet, míg megint megjön, vagy két hét múlva már visszaadják?

szeretném hamar megkapni. kár, hogy Szűcs nem lesz holnap, mert vele lenne a legjobb megbeszélni.

Drukkolok ám Nektek!
rozus
rozus

Sziasztok!

Sokan írtatok privit, hogy szeretnétek a Titok c. könyvet.
Valamiért az e-amil címem nem csatolja a mellékletet, úgyhogy megpróbálom ide feltenni.
1235900161.0479.pdf

Remélem így sikerül mindenkivel megosztani.
És tudjátok: CSAK POZITÍVAN!!! :)

Dita!

Megvolt a szuri? Ma én is megyek. Már alig várom. :)

Lányok!

Jön valaki kedden beavatkozásra?
vevikk

VEKIKK
Ezúttal sikerülni fog, csak gondolj a könyvre.
Köszi, hogy feltetted, már kezdem is olvasni! :wink:

Hajrá ma esti tüszőrepi! +++++++++++++ :D

dita75

Sziasztok

Rony???
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ditta: Elküldenéd, nekem azt a versikét amit a párna alá kell tenni?
Azt a baba hívogatósat :D

Rozus: Sajnálom :cry: :cry: :cry: Tudom ez most kevés :cry:

Akire: megnyugodtál már :lol:

Kép

Kép
edinka

ROZUS
Egyszerre írtunk és nem vettem észre a hsz-edet!
Jajj nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:
Remélem te is úgy jársz mint Bikmakk akinek beültették két hét múlva a fagyikat és meg is maradt. Ebben bízz és addig is olvasgasd a könyvet. Két hét már semmiség. Buksisimi megy neked, és drukk a fagyikhoz! Legalább maradt ez már félsiker! ++++++++++++++++++

EDINKA
Elküldöm!

dita75

Sziasztok!

Ma most kerültem csak gépközelbe. Reggel már 1/2 8- kor fent voltam, nem bírtam aludni. Kimentem megcsinálni a tesztet és negatív lett. Megyünk tovább. Azért köszönöm a drukkokat.
Azért sem írtam eddig, mert a munka a fejemre nőtt, ráadásul már egy hete nem tudok kijönni ebből az influenzából vagy miből. Gyógyszert nem mertem szedni és nagyon nehezen javulok. Még a mellkasom is fájt esténként, köhögni nem mertem, mert akkor nem tudtam abbahagyni. De már jobb a helyzet.
A donortól van még egy adag és utána nincs több. Szerintetek vegyük még azt igénybe, vagy váltsunk? Nem tudom melyik lenne a jobb. (ennek a donornak már van 2 terhessége, úgyhogy nem reménytelen pedig a helyzet)

Vasikáé!
Kár hogy nem jössz holnap :cry:

Hétfői turnus!

Dita, Akire drukkolok Nektek, azért ha bemegyek majd jól körbenézek ott a földszinten, mert múltkor is annyian vártak beavatkozásra, hogy nem fértünk be a kórtermekbe, hanem a földszinti váróban kellett várni.
Böbe, Kakti jó lenne összefutni az emeleten leszek.
Jön még valaki holnap?

Rozus!
Sajnálom, erre nincs magyarázat, miért nem. Hátha legközelebb siker lesz.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony: Sajnálom. Én talán azért váltanék donort, mert azt mondtad, hogy szeretnétek ha a tesóbaba is ugyanattól a donortól lenne és ettől már csak egy van. Hátha a másikkal sikerülne, nem tudom. Lehet, hogy nekünk is donort kéne váltanunk? :) Már mondtam apának, hogy ha nem visselkedik jól, lecserélem a bikát. :D De persze nem fogom.

dita, akire: Mennek a drukkok holnapra, ügyesek legyetek.
vicky79
Budapest III. kerület

Rozus: én csak csatlakozni tudok, az előttem szólókhoz! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :(
Remélem a fagyibabák összejönnek mihamarabb!!! :)

Rony: sajnálom, remélem a következő teszt pozitív lesz majd!!! Addig is sok erőt és kitartást kívánok Neked is!

Fel a fejjel a csajok és Mindenkinek nagyon sok sikert és mielőbbi pocakosodást kívánok, persze magamat is beleértve!!!

Dita, Akire mennek a drukkok holnapra!!! +++++++++++++++++++++
trix78

Rony!
Annyira sajnálom.... Pedig teljesen úgy éreztem, hogy sikerülni fog. Hányadik nap volt ez? Nem lehet, hogy korai volt? Holnap mész hivatalos eredményre BMC-be? Mert akkor még van remény... :lol:

Amúgy pedig szóról szóra egyetértek Vicky hozzászólásával a donorral kapcsolatban. Szerintem is itt az ideje váltani, hátha úgy jobb lesz....
Én nem értek ehhez, van ennek anyagi vonzata?

Köszönöm a drukkokat, már várom, hogy túllegyek rajta!
Szerintetek megfázás befolyásolhatja a sikerességet? Most még NeoCitran-ozok, mert elég szarul vagyok, de holnaptól?

Kép
akire79

Akire!

Hát pedig én is úgy éreztem, még mindig nem fogtam fel, nagyon erős bennem az érzés, hogy sikerülni fog és nagyon a finisben vagyok.....nem tudok rá magyarázatot, miért érzem ezt :roll:
Holnap megyek BMC-be, ott is teszt van, 1 nap alatt meg nemigen fog sokminden változni, remény az van, de lehet már kövi ciklusra tartogatom.

Donorváltásnak nincs anyagi vonzata, ugyanannyiba kerülnek, csak annyi hogy nem ezt kérem hanem azt. Tudod, mint a közértben :D :D

NeoCitrannal vigyázz, mert elolvastam a használatiját és azt írták, hogy terhesség elején nem ajánlatos. Nekem egy ismerősöm az AspirinProtect 100-at javasolta, mert amikor lombikozott azt szedették vele. Hát én még ezt sem mertem bevenni a megfázás alatt. Akire nagyon ügyi legyél és nagyon-nagyon drukkolok hogy sikerüljön a babó, legyen má' valami sikersztori is itten :wink:

Vicky!
Hm....donorváltás?? És mondanád szegény apának: monnnyon le :lol: :lol:

Bikkmakk!
Nagyon szép volt a történeted, olyan jó volt, hogy leírtad. Milyen kis ravasz Sz doki hogy jön itt az ablakkal meg a cúggal, miközben ilyen jó híreid voltak. :lol:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony: Még ha apánál lenne is a hiba, akkor se mondatnám le. De remélem ő se cseréli le a meddő tehenét :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Böbe! Írtam neked az emesenen inaktív üzenetet! Majd kapcsold be, hogy el tudd olvasni!

Rony!
Én elég korán ott leszek már. Világos színű pufi kabátban megyek, sötétkék farmerben. Fél hosszú hajam van, és hát nem vagyok egy szálfa alkat! :D
kakti

Azért iszom még ma a NeoCitrant, de holnaptól tényleg nem tudom mit csináljak. Sajnos súlyosan gyógyszerallergiás vagyok (fulladásos roham), csak a paracetamol tartalmúakat használhatom (Aspirin kizárva)!

Ha ezen fog múlni a sikeresség, akkor megőrülök (bár úgysem tudom meg), mert egy kolleganőm hozta be a betegséget az irodába. Kértük, hogy inkább maradjon otthon, ne fertőzzön meg másokat, mert az nagyon nem korrekt, de persze ő nem ment el se orvoshoz, se betegszabira, inkább teletüsszögte az irodát :twisted:

Kakti!
Majd én is nézlek a sorban!

Kép
akire79

Akire!

Olvastam hogy beteg vagy. Próbálkozz a homeopátiás szerekkel, pl Ossilocosilum, vagy hogy kell leírni. Ezt lehet terhesen is szedni. Nekem ez mindig segített. Általában egy adagot este bevettem ha éreztem hogy esetleg bújkál bennem valami és másnapra jobban lettem.
Jobbulást!

A jövőhéten eredményhírdetésre váróknak egy hatalmas kalappal... :!:

Kép
vucuska

Influenzára, náthára nekem ez jött be.
A neocitran meg ilyesmi cart sem ér sztem!

http://homeopatia.info.hu/index.php?art ... gSiteStart

persze méz meg citrom nekem is bejátszott! 8)

torokfájásra: homeogene9 szopogatós tabletta

RONY
Sajnálom, nagyon! Hányadik inszem volt? Nem gondolkoztok még a lombikban?
Én is lecserélném a srácot különösen a tesóbaba miatt.

dita75

sziasztok lányok!

rozus:én is sajnálom hogy nem jött most össze neked teszt szerint de ne add még fel :lol: :lol: :lol:

Akire te is jössz holnap?ki jön még??
sting1982

Sziasztok!

Dita, Akire, borzasztóan szorítok nektek holnapra és az azt követő napokra.

Rony, én is sajnálom hogy nem talizunk. Én kedden megyek és csak ultrahang lesz. Azt sem tudom ki fogja csinálni.
Sajnálom a tesztet, de most én nem értettem jól, vagy mi van? Ez még csak a házi tesz, ugye? Akkor még van remény, ne add fel ilyen hamar. Holnap írj hogy mi volt. Kár hogy nem lehetek ott holnap. Szorítok.

Vevikk, nagyon köszönjük, én is lementettem és el fogom olvasni. Kedden lehet hogy össze futunk, ámbár én későn érek oda mert nagyon nem szeretnék sietni. Megy a drukk ezerrel.

Rozus, :cry: Nem tudom mit mondjak. Inkább csak biztatlak hogy fel a fejjel, ne add fel és ne kámpicsorodj el.

Bikmakk, annyira, de annyira köszönjük neked a beszámolót. Kell ez ide nagyon. Mindenki annyira le van törve néha és olyan jó amikor néha be kukkoltok és meséltek egy kicsit. Ez olyan sok energiát tud adni, hiszen ti vagytok a bizonyíték hogy nem szabad feladni.

Gabicsibe, én is remélem hogy hamarosan ott leszünk mi is a babát várók és a babás topikban. Néha azért kuksizzatok már be ide is, mert olyan jól esik a biztatásotok.

Böbe, Kakti, holnap rátok is gondolok. Én már szúrom a pocimat. Tök ügyes vagyok, pedig a Merional nagyon fáj. A tegnapi rossz volt nagyon. A mai nem annyira, de két perc múlva fájt. Mindegy, bármit kibírok. Ja, és iszom a teát. Cickafarkfű. Annyira rossz, hogy már majdnem kihányom. Nekem nem ízlik. Elsőre az illatát bírtam, de amióta tudom milyen szar az íze, azóta a szagát sem bírom. De, iszom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Rony! Rájöttem, mi már beszélgettünk az emelten egyszer (mondjuk sokan voltunk) az inszemed után, én akkor az utolsó uh-ra vártam. Majd holnap odamegyek Hozzád, akkor szerintem megismersz. Annyira biztos voltam, hogy sikerül Neked! Ami amúgy még lehet, mert sokaknak nem mutat a teszt ilyen korán.
Nem tudom, fönt leszünk-e, ha nincs a dokink! Ha lent, akkor a többiekkel is tudunk beszélgetni, csak kérdés, hogy leülni tudunk-e majd...

Olyan nehéz volt a mai nap, egész nap sírtam, szegény kislányom meg: anya, mi a baj? de szerencsére a férjem kivitte játszani. Holnap már nem sírok, elhatároztam. A feladatra koncentrálok, hogy mielőbb kérem a fagyikat.

Holnapi lányok! Remélem, megtaláljuk egymást!
rozus
rozus

dita75:én is szeretnék baba hivogatós versikét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kérlek

palfibobe@gmail.com
sting1982

rozus:igy van sirni nem kell fagyibabák sikerülni fognak csak ne add fel!!kell a kis lány mekllé a tesó baba :lol: :lol: :lol:

Vasikáé:szia!köszi mindenki nevében a szurkolást!a merional ennyire fáj?????????????nem izomba kell adni??nem tudom csak kérdezem....

Vevik:én is elmentettem a titkot!!!!!!!!!már hallottam róla most pedig megvan :lol: :lol: :lol: köszönöm szépen!
sting1982

Akire rozus:ti bementek soron kivül?
sting1982

A TITKOT én is elkezdtem olvasni, hogy feltöltődjek a holnapi napra :arrow: köszönöm Vevikk

Nekem a Merional nem fájt, csak akkor, ha a tű nem volt elég hegyes, de nagyon vékony tű van hozzá, meg sem érzed. Nem izomba kell adni, és nekem meg van hájréteg, ahova simán becsúszott a tű!

Kép
akire79

Hát, ezt nem bírom szó nélkül. :wink:

MI VAN NEKED, AKIRE?

Nekem van, az biztos. De neked hol van? Te annyira csinos vagy.... hogy csak na.

Ja, nem izomba, hasba kell adni. Nekem nagyon szar volt. De, remélem belejövök és holnap már nem fog fájni. Vékony a tű, de nem annyira vékony. Lehetne vékonyabb is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
Köszi a bókot.
Próbáld ki hogy a beszúró tűt berakod a hűtőbe és oldalról szúrd!

Kép
akire79

hello rony:visszajelöltelek :lol: :lol: :lol:

Akire holnap jössz te is??
sting1982

Akire, nagyon köszönöm a tanácsot, holnap már így csinálom. A tűt 45° -ba szúrom, ahogy mondták és mutatták, de nem raktam be a hűtőbe. Holnap lehűtöm.

Vevikk, olvasgatom, nagyon tetszik. Holnap folytatom mert már kipurcantam. Mára elég volt.

Mindenkinek jó éjszakát.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sting!
Nem, a vérvétel nem soron kívüli... Beállok a sor végére az udvaron fél 9-kor.
Soron kívül csak beavatkozás megy (inszem, leszívás, visszaültetés). Nagyon rossz az a nagy sor.
Viszont műtős Misibá mesélte, hogy a reumát is megkapják, talán tavasszal költöznek, és akkor a recepció az emeleten lesz, hogy ne kelljen szétfagyni az udvaron. Meg fektetőszobák lesznek még.

rozus
rozus

Sziasztok!

Szeretném eladni stimulációs gyógyszeremet, ami ki lett váltva, de nem lett kibontva sem, mert nem volt rá szükség.

-Decapepyl Depot injekció 1 adag ami tartalmaz 1 db fecskendőt 3,75mg hatóanyaggal) .
bolti ára kb 35 ezer ft, olcsobban odaadnám 30 ezerért vagy megbeszélt árért.

Köszönöm,

Norcis
norcis

Bikkmakk!

Nagyon jó volt olvasni a történetedet! :)
Nekem ugyan itt szuszog az ágyban a manó, de én is megkönnyeztem.

Kép
nika28

Lányok, maradt egy db bontatlan Cetrotide-em (0,25 mg), meg kb. másfél doboz Utrogestanom.
Holnap reggel fél 9 körül megyek be a BMC-be (utoljára, mert utána elköltözöm), szívesen odaadom valakinek, akit érdekel.
Boltban ez így 10 ezer körül van, én odaadnám 5-ért vagy más megbeszélt árért.
Akit érdekel, írjon privit. :)

Drukkolok nagyon a maiaknak, gyertek, jöjjetek a jó hírekkel!!!

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Örülök, ha segít nektek a könyv.
Egyébként jó, ha többször elolvassátok, mert elsőre nem biztos, hog minden megmarad.
Én már vagy 5-ször elolvastam és még mindig van újdonság.
Most is szükségem van rá a melóhely miatt.

Tegnap megvolt a Pregnyl. Bár azt hittem, hogy nem adják be.
Becsöngettünk az ügyeletre éjfél előtt 10 perccel.
Kaputelefon megszólal: - Igen?
Mondom: Injekciót szeretnék beadatni.
Kaputelefon: - Ilyenkor?
Én: - Igen. Papírom van róla, hogy mos kell.
Kaputelefon: Jöjjön be!

Odabent egy mentős fickó volt (zokniban, papucs nuku).

Odaadtam neki a papírt. Azt mondja, ja ezt ismerem.
Aztán elbeszélgettünk, hogy mióta csináljuk, hányadik Pregnylem ez.

Szóval rendes volt. Mivel fáj, amikor beadják, mert olajos az oldat, szétmasszírozta, hogy könnyebben felszívódjon, és ne fájjon sokáig.

Úgyhogy holnap reményeim szerint sok-sok petesejtet találnak. :)
vevikk

Sziasztok!

Vevikk: Biztosan úgy lesz, mindenesetre én drukkolok nagyon!!!
:D :D :D

Holnap én is megyek BMC-be, bár sajnos nem hiszem, hogy találkozunk, mert Ti mentek majd egyből előre.

A beavatkozás után pihikélj sokat és várjuk majd a beszámolódat! Holnapra egy kalappal!

A mai BMC-s csajok jelentkezését is várjuk és persze mennek a drukkok!!!

Üdv. Trix
trix78

Vevikk,
Olvasgatom a könyvet és még nem megy 100%-an, de igyekszem.
Pozitív gondolkodás. Én is érzem ezeket a jelzéseket.
Írtam is amikor haza jöttem pénteken hogy milyen szépen kisütött a nap és milyen gyönyörű felhőket láttam, majd a buszon összefutottam egy koleganőmmel akit már nagyon rég láttam és olyan gyönyörű pocija van. Ezt mind jelnek vettem és tudom hogy az én kicsi tüszőcském megnő és azt is hogy mellette lesz még néhány mert én a babámat fel fogom nevelni. Én már láttam a lelki szemeimmel.
És te is érzed a pozitív jeleket. Ez nagyon jó!!! :lol:
Holnapra egy kalappal és a következő napokban is hogy termékenyüljenek szépen.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Rozus, Rony, nagyon sajnálom! :(

Rozus, ha jól emlékszem, még egy ciklust várni kell a fagyi előtt. De majd a doki megmondja a tutit.

Többi eredményre várónak továbbra is megy a drukk!

KépKép
süni76

Mindenkinek szép napot!
Párommal köszönjük a feltett titok könyvet!
Nekem most nagy öröm volt olvasgatni. Múlt hétfőn volt beültim és eddig vagy azon agyaltam hogy érzek-e valamit vagy azon hogy semmit sem érzek.
A könyv olvasásakor most végre pici békét leltem. Mindenkinek drukkolok . lia :P
lia37

Sziasztok Lányok!

Már itthon vagyok nyugiban!
Böbével nagyon hamar végeztünk. 9:15-kor már az 56-os villamoson ültünk! Pedig nőgyógyászati vizsgálat is volt. Azt hiszem, most kifejezetten jó volt, hogy nem kellett Szűcsdokira várni. Skriba doktornő csinálta a vizsgálatokat, és tényleg nagyon pikk-pakk haladt minden. Viszont bárhogy reméltem, nem úszom meg az IR tesztet. Csütörtökön hosszabb lélegzetvételű ott-tartózkodásra rendezkedek be. :) Viszont ami ezzel kapcsolatban érdekel: mondták, hogy a glükóz-trutyihoz vigyek 2 dl vizet citrommal. Ha logikusan gondolkodom, rendes citromot kellene beletennem, nem palackozott citromlevet, igaz? Mennyire lehet vajon zavaró a „mű”citromlé?
kakti

Sziasztok!

Remélem sikerült ide bemásolnom a tegnapi 2 testőr című műsorát! Aki nem látta annak érdemes megnézni, mert a meddőségről volt szó, és benne Konc tanárúr és Kanyó doktornő!!!!

http://tv2.hu/Cikkek/2009-02-27-2testor_promo

Pusszantás mindenkinek

gyoreneildi

Sikerült!!! Bemásolnom :D

Vevikk és rafiimola!
Régebben Mosonyihoz jártam, de sajnos csinált egy " műhibát" amit nem tudok neki elfelejteni!!! Nem Emődihez járok, bár sok jót hallottam róla! Jelenleg Dr. Barta Györgyhöz járok, aki egy nagyon lelkiismeretes orvos, és mondta, hogy mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb babánk legyen! De a BMC-t nem hagyom ott, mert ha májusig nem jön össze, akkor júniusban felmegyünk és hozzunk haza két jégovisat.

Vasikáé!
Ne legyél elkeseredve, hogy nem sok petikéd volt, hidd el egyik pillanatról a másikra úgy beindul, hogy számon sem tudod majd tartani!!

Rozus, Rony!
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, majd legközelebb sikerül! Nem feladni!!!!!

Trixi!
Holnapra mega drukk megy Neked, és remélem nagyon jó hírekkel fogsz jönni, már nagyon várom!!!

Bocsi, akit kihagytam, de rátok is gondolok és mindenkinek szívből szorítok, hogy minél hamarabb pocakos legyen!!!

gyoreneildi

Kakti!

Sajnos nem tudom Neked megmondani, hogy mennyire lenne zavaró a mű citromlé, de szerintem otthon facsard ki a citromot és azt vidd magaddal! És az természetes, és nem ott kell a citromot facsargatni, meg különben is gyorsan meg kell inni a cuccost, mert állítólag hamar megköt, legalábbis Nekem Szolnokon így mondták, mikor csinálták ezt a fajta vizsgálatot és én ízesítőt sem vihettem.

gyoreneildi

Gyoreneildi:

Én már meg is néztem a rövid kisfilmet, amit felmásoltál!
Nagyon tetszett!!! :D :D :D

Még sírtam is rajta, mert eszembe jutott, hogy a mi kicsikéink is így fogantak! :cry: De ez amolyan boldog sírás volt!

Köszönöm a drukkot és holnap jelentkezek majd az eredménnyel!!!

Vevikk: holnapra mennek a drukkok, gondolok Rád!!! :)

Vasikáé: Neked is nagyon szorítok, hogy a petikék szaporodjanak és növögessenek szépen ! :)
trix78

Nemrég értünk haza! 7 db Bogyóka van! :)
pocakom fáj, de nem halok bele.
Aki már lombikozott: a metypredet meg a zöld kapszulát még ma el kell kezdeni szedni?
nem olvastam vissza bocs,.... majd holnap ha jobban leszek!

dita75

Szia Dita:

gratulálok! Szép eredmény! :D :D :D Gondoltam ám Rád egész nap!
Most pihengess, hogy újult erővel várd vissza a kis embriókat!

A gyógyszereket én már aznap este elkezdtem szedni. 8)

Pussz
trix78

Sziasztok!

Mi sajnos nem végeztünk olyan hamar, mint Kaktiék!
Olyan 1/4 4 körül kaptuk meg a zárójelentést, iszonyatosan sokan voltak ma. Én nem is értem hogy bírják ezt a tempót....
Az utro-t már ma este el kell kezdeni?
A körzetim most kiírt szerdáig és olyan aranyos volt, mert azt mondta hogy nekem nekem adja ezt a 3 napot, hanem a babánknak! Hát legyen neki igaza.

Dita!
Örülök hogy még is jöttél és írtál! Holnap mindenképpen írj a picurokról!

Rony!
Írj kérlek,hogy mi volt ma.Próbáltalak figyelni, de nem láttalak :roll:

Holnapi lányok megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++
Ha ugyanaz lesz, mint ma, akkor készüljetek olvasnivalóval, kajával, üdítővel bőven!

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?