érthető, hogy mindenfélén agyaltok, szerintem mindenki így van vele - sőt, ez később sem lesz jobb.
Láthattátok, azzal indult, hogy az 56 HCG vajon nem túl alacsony-e. És akkor nem is említem az interneten kutakodással töltött órákat, hogy miért van 140-es babaszívfrekvencia a 9 hetes leletemen, amikor az kicsit kevés, hogy mit jelent a kombinált tesztben a PAPP-A, és milyen következményei vannak, ha túl alacsony, hogy a combcsonthossz meddig számít jónak, és mikortól gyanús már Down-ra, és egyáltalán, milyen nagy már a hasam, pedig még csak 8 hetes vagyok, és a munkahelyen észre fogják venni, pedig a 12. hétig nem akartam, stb...
Az ember azt hiszi, ha sikerül, a nap kisüt
Én most úgy képzelem, ha szülök egy egészséges babát, és semmit bajunk nem lesz egyikünknek sem, mire odáig jutunk, akkor kész a Nirvána. De ahogy elnézem a babázós topicokat mindenfelé, utána is lehet majd jókat aggódni mindenfélén....
Szóval akire, ne aggódj azon, hogy "túl hamar" van az inszem, mert ha hosszúak a ciklusaid, akkor az általában azt jelenti, hogy a peteérésed van későn. Namost ez az a dolog inszemnél, ami teljesen kézben van tartva... Egyrészt a hormonok siettethetik (nekem volt olyan, hogy inszemnél 8 napra már megért, pedig nekem spontán ciklusban 16. napon volt pé), másrészt a tüszőrepesztő is ezt szabályozza.
Az unszemes eredményhirdetésre 17 +- 1 napon kell menni (ha hétvége bekavar), és nekem pl. soha nem jött meg addig, mert az Utrogestan ezt késlelteti!
Viszont ha otthon csináltok tesztet, és az negatív, akkor nem szabad abbahagyni az Utrot, mert lehet, hogy csak korai volt a teszt, és nem mutatta ki. Sőt, ha vérezni kezdtek, akkor sem szabad abbahagyni, mert sok olyan történetről hallani, hogy mégis sikerült, de kevés volt a szerevezetben a progi, azért vérzett, és ilyenkor még inkább megvonni nem szép dolog a babával szemben...
Szóval szépen nyomatni kell a hivatalos eredményhirdetésig.
HA ott kiderül, hogy nem sikerült, akkor rögtön abba lehet hagyni. (Engem ált. már akkor megnézett UH-al, noha még nem jött meg, de az látszott, hogy van-e ciszta, és kiírta a gyógyszert a kö v. inszemre, és ha 3. napon voltam, akkor magamtól elkezdtem újra szúrni. Így megspóroltunk egy megjelenést.)
Tüneteket tényleg ne keressetek - ezt persze mindenki tudja, de mégis keresi, én is így voltam vele. Mondjuk a hányás már tényleg elgondolkoztató
Nekem a sikeres ciklus fagyibabás volt, és SEMMILYEN tünetem nem volt, még egy kicsi mellfeszülés sem, előtte az inszemeknél és a lombikoknál pedig igen. Szóval az ilyen tünetek mind-mind a beadott hormonoktól vannak, és amikor nem kaptam (a fagyi spontán ciklus félidejében lett betéve), akkor nem is voltak.
Az émelygések ált. később kezdődnek (nekem pl. betöltött 6 hetesen), úgyhogy azt se várjátok (edinka persze ha van, az nem baj
Lányok, előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog, ez biztos! Az, hogy milyen hamar, persze nem jósolható meg... Nekem 6 inszem és 2 rendes lombik után a harmadik, fagyis beültetés sikerült, és bár nagyon nehéz volt ezeken keresztülmenni, így utólag már elhalványul a sok bánat.
Várunk titeket nagyon odaát!!