A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Léna első nejlonharisnyája :) Kép

Kép
katica_75

Katica
nem csak arra értettem, hanem minden fejlődési fázisra.

Sörélesztőt mire használjátok? Több tej lesz? vagy mi?

Dalminha
Érdemes elolvasni a könyvet, de te magadtól, is ráéreztél a helyes irányra. De már nyugodtan áttérhetsz a 4 órás szopira. Én nem is emlékszem már mikor evett fanni 3 óránként. Elég rég.

Ma alig akart Fanni aludni. El tudtam altatni délelött is és délután is , de mindkétszer felébredt 45-60 perc után, így maradt a gyors öltözés és babakocsizás. De legalább kialudta magát és most játszik. + csúszott a napirendünk, de nekem jó irányba, mert most kibírja 7-ig ébren, akkor fürdés és utána vacsi. Remélem ma is ilyen jól fog aludni.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Elnézést a bepofátlankodásért.
Vettem a napokban egy babakocsit , de még aznap találtam egy ugyanilyen zöldet és mivel nekem kisfiam van ezért eladó sorba kerül ez a szép sárga színű amit mi nem is használtunk! Jön a nyár, lehet majd sokat sétálni és ez nagyon könnyű kis babakocsi.
Kitűnő állapotban lévő Neonato Piuma babakocsi , alig 1 hónapot használt ahogy a képek is mutatják nem agyonhasznált , nem lestrapált. Érdeklődni priviben lehet!Megtekinteni Budapesten a 8dik kerülteben lehet.

Újonnan 40.000ft volt 18.000ért eladó.
Egyetlen hibája a lábzsák felirata lepergett picit.
Mosható minden része
Vízszintesre és függőlegesre is állítható a támla akár újszülött kortól használható
Kapaszkodója kifordítható
Praktikus alsó pakolókosár
A tolókar több helyzetbe állítható, ahogy az anyukának kényelmes
Első kereke bolygósítható
majdnem vízszintesig fektethető
Lapra, picire csukható olyan mint a peg perego Aria.
Nagyon könnyű , alumínium váz 5-6 kg.
Kép Kép
Kép Kép
Kép
további szép napokat!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nati
igen tejszaporításra, meg jó a hajra körömre bőrre is, szóval 2légy 1 csapás.
Szerencsére pocakilag már majd 6 hós! :D -ez az 1etlen amit szeptemberinek kell nézni, az érése akkor megkezdődött. Kicsit várom már h. mást is adhassak neki. :oops:

Kép
katica_75

Haliho!

Na tegnap jol megmondtam a tutit, persze Natasa nem tudott elaludni, és csak kihúzta a fürdésig, utána kb azonnal bealudt kemény 10percre, de aztán felébredt, és úgy tett mint aki kialudta magát, és mehet a játék. De aztán 9kor kidőlt, bár 1/2 10-kor felébredt, és csak hozta a mostani formáját, hogy 10-f11kor lehet a kiságyba berakni :) Na de most épp is alszik rajtam :lol: És ma egyedül fürdetek, mert apa sehol, drukkoljatok :)

Nati, mi most kezdtünk el 3óránként enni, pár hete még volt, hogy 4-5óránként evett, volt olyan nap, hogy csak 4x :oops: :oops: , de aztán ennek hatására lecsökkent a tejci, 2éjszaka kelt enni, azóta nem kel, de napközben 3óránként eszik...

Dalmi, szerintem ne aggódj a kiscsaj súlya miatt. Mennyi is most? Pont van a kismamában egy cikk arról, hogy vannak teljesen egészséges babák, akik alig híznak, de a fejlődésük totál rendben, egyszerűen ők ilyenek. Mi is volt, hogy egy héten 60g-ot, a következőn meg 170-et híztunk (ez a rekordunk amúgy).

Szerintem a lányom serdül, totál szeszélyes lett pár napja. Nem alszik a levegőn a jól megszokott 2-3órát se, csak kézben/kendőben (csak kendőben elöl van és úgy nem lehet főzni :(), egyik pillanatban teli szájjal vigyorog, aztán meg totál kétségbeesik, persze óriásbőgés közben is néha elmosolyogja magát, ha bohockodunk neki. De most kijött velem a konyhába (mivel nálunk nincs fűtve, így neki kijönni az bizony overálos öltözködéssel jár, így ritka alkalom, mert ugye azt utálja...) és letakaítottuk a tűzhelyet (főzésbe nem mertem belekezdeni, mert úgyse tudom befejezni).

Kép
pipal

Katica, menő a harisnya, akkor én is mutizok (bár nekem továbbra sem jön be a ruhás öltöztetés, mert nekem nagyon macerás...)

Kép

Kép
pipal

Nati!
Nekem még mindíg 2-3 óránként eszik :roll: :roll: :roll: .éjjel alszik csak sokat,akkor 8 órát alszik egyhuzamban.
Na hoztam néhány képet: Kép
Kép
Kép én a vízilovakkal vagyok!
Kép Apa megkóstoltatta vele a tortát :oops:
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kata, igen ez a gél elzsibbasztja az ínyét. Úgy vettem észre használt neki. De csak nappal mertem használni. Amúgy se lehet túl sokszor egy nap a lidokain tartalma miatt.
A kúpot eddig kétszer használtuk és nekünk eddig bevált. Bár az is lehet, hogy csak nagyon elfáradt már mikor alkalmaztuk. :lol: Egy hét múlva majd meglátjuk :P
Az ínye egyre ducibb, remélem most már tényleg hamar kibújnak a fogacskáink.

Gyönyörűek a csajszik. Én is akarok egyet :D :D :D

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Akkor ma ilyen rucis nap volt úgy látom, én is ruhácskába öltöztettem Pannát, Vera ihletet adtál. Minek figyeljenek a szekrényben a csini ruhák...
Katica, őrület ez a harisnya és hozzá a kis bugyogó... :oops: :P Édes a lányod, hogy hátranézett!!! (de szigorú a dadus, nem? ) :)
Pipal, Natasa egy porcelánbaba, tündéri! Panna 5,2 kg. Volt már olyan hét, hogy 20 dkg-t hízott, de jellemzőbb a kevesebb...
Vera, csini Iza nagyon, (mint mindig)
Kri, hajrá kislány! De a kisfiú is tök jó ám! Nagy-nagy szerelem!!!! :)
Gondolod, hogy a fogak jönnek már? Az a tökjó, hogy innentől kezdve álladóan foggyártás következik, nem csak az első... még 16 hátravan...
:shock:
Nati, te is mutass képet tündér picurodról! tejszaporításra és hajhullás ellen vettem a sörélesztőt, de bevált. Sokmindent használtam már, de ez tényleg mükszik.
Honey, Nagyon aranyos Betti!!! A vizilovas képről eszembe jut valami, nézd meg! Madagaszkár 2
http://www.youtube.com/watch?v=LVfkfEr9 ... =1&index=2

Képzeljétek, ma működött az előre meghatározott napirend. Délután nagy szunya után 170 g-t evett!!! Ez eddig a rekord! Este pedig fél órát babusgattam, ringattam, csak sírt. Beraktam a kiságyba, és 5 perc alatt elaludt, igaz ott álltam mellette, és dugdostam vissza a cumkót!
Jó éjt mindenkinek!
Dalma

Kép
Kép
dalminha

Dalminha
majd hozok képet, csak az elég macerás, mert le kell kicsinyíteni, stb.
Hol vehetek sörélesztőt? és hogyan kell szedni? A pattanásos bőrre is jó? Én most sajna megint nagyon kirügyeztem. Pedig kismamaként olyan szép bőröm volt már, mint még soha.
nagyon irígykedek a kiságyban önállóan elalvás miatt. És Pannababa hogy aludt az éjjel a napirend után?

Honey
És méred, hogy mennyit eszik napközben? Mert még lehet én is inkább áttérek a 3 óránkénti evésre. Csak aludná már megint át az éjszakát. Olyan jó volt mikor letettük 10 körül és reggel 6ig aludt. Persze ez csak 1-2x fordult elő. nekem már az is jó lenne, ha az 1 körüli evést kihagyná.

Pipal
Ezt nem hiszem el!!! Tuti meg fogom próbálni a 3 órás evést, mert nekem siincs sok tejem és én csak a jobb oldalból tudok teljes "menüt" adni neki. A bal csak nasi.

Katica
Hogy kell szedni és hol kapok? Dalmitól is kérdeztem, de tőled is megkérdem.

Este:
Fürdés volt megint 7kor és utána kaja. Be is aludt megint a cicin, de evett rendesen. 9 körül leraktam és én is lefeküdtem aludni. Éjfélkor ébredt enni és utána már szinte semmire nem emlékszem. Visszatettem e a kiságyba vagy sem, stb. na de 3kor megint ébredt, tuti nem volt éhes, de kapott cicit, hogy elaludjon. 4kor el is aludt végre, de 5kor arra ébredtünk hogy dumál közöttünk és hol eggyikünket, hol másikunkat csikizi karmolássza. persze fel kellett kelnem, felöltözni és kijönni dajkálni. 6kor cicin aludt vissza és onnantól a kanapén aludtunk 40 percet. Hát inkább aludjon el 9kor és ne keljen 5 kor.

Megyekl mert nyűglődik a csajszikám. Lehet éhes? nem tudom, mert egész hajnalban nassolt. Erről le kell szoktatni.

Kép
Kép
nati80

Tüncik a lányok! És azok a harisnyák! Ránk még szinte az összes nagy, pedig duplanullás is van. na de majd belenövünk!

Ma megyünk oltásra, kiváncsi vagyok a súlyára és a hosszára Fanninak.

Kép
Kép
nati80

Kri: Kevin nagyon sir egyik percbe nevet utánna meg ordit uhy hogy közbe tömi a kezét.Szerinted a foga?még nem lehet semmit látni az innyén.ma kiváltsuk a krémet+kupot.A kupot minden este használjátok?Hivtad a babauszást?

Nagyon gyönyörüek a babócák olyan jo nézegetni öket ,kis csinosak és egyre szebbek :lol:

000kata

Nati, ez elég ütősen hangzik, mármint az éccaka...

Amugy nekem azt hiszem a sörözésen és a sűrűbb evészeten kívül az segített, hogy este mindig fejtem (vicces amikor a kb üres ciciket fejegetem, volt hogy a kettőből jött összesen 20ml, mert kicumizgatott mindent a drága), és reggel is az egyikből reggelizik, és utána azt üresre fejem (monduk azt hiszem a kézzel üresre fejem az más mint géppel), és a másikból is fejek elég sokat, pont azért, hogy ne teljen el túl sok idő használaton kívül.
Nekem mára visszatért kb a mennyiség, uh nagyjából 2-3nap kell. Macera tudom, de megéri, mert így nem kell aggódnom hogy elég-e épphogy, vagy sem (és látványra is jobb :wink: :oops: )

És majd írd meg, hogy mi volt a mérésen!

Kép
pipal

Pipal
Már én is gondolkoztam azon, hogy újra elkezdek fejni, de olyan macera az egész. 4 órás ciklusokból áll a napunk kb és ebből 30-45 perc etetés utána ő játszik (jobb esetben) és sterilizálok és fejek (kb 45 perc) utána foglalkozás Fannival és utána jobb esetben gyorsan elalszik, máskor küzdünk. De az is lehet kipróbálom az álometetést és ahhoz fejek napközben elegendő tejet.

Nagyon megváltozott az alvási hajlandósága a lánykának. Nem akar úgy elaludni mint eddig, szerintem újra cicizni akar. De kitartok. Most 1 órát aludt, de mivel nyügi maradt gondoltam álmos még, de nem tudtam visszaküzdeni. Már éreztem cicit akar, így kínomban forraltam neki vizet. Megivott kb 30-40mlt és utána cumival elaludt. De máskor miért nem fogadja el a cumit? Lehet már a sírástól szomjas volt és azért aludt el most. Remélem alszik egy órát.

Kép
Kép
nati80

Pipal
Most néztem a lll oldalon a kézi fejést. Nem nehéz? Én most kipróbáltam, de alig jött valami. Igaz sokszor a mellszívóval sem könnyű, de lehet felváltva ki fogom próbálni.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Sörélesztőt bármelyik drogériában lehet kapni.én a müllerben vettem.sokféle kapható.hasonlítsd össze az összetételüket,mert van amelyikben kevesebb dózisban van az élesztő!és változó,hogy hogyan kell szedni,mindegyik dobozon rajta van mennyi a napi adag,lehet egyszerre bevenni,de el is oszthatod!
nem mérem amúgy már 2 hónapja,nincs is mérlegünk már.havonta a tanácsadáson megmérik.most 1 hónap alatt 83 dekát hízott,ez nem olyan rossz.

Mi ma nagyon jól aludtunk:fél 9 kor elaludt és csak fél 6kor kelt :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

nekem jobban fájt kézzel fejni,annó régen a nagyoknál nem volt elektromosom,és tovább is tartott.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nati
én a dm-ben vettem, de Honey-é erősebb lehet mert kevesebb kell belőle. Enyémből3*5db. A bőröm nekem is randa lett. :cry: remélem arra is jó lesz.

Dalma
igen egy igazi vaskalapos! :lol: Képzeld a fodrok a harisnya fenekén vannak. :lol: (turkáltam.) Ügyes a lánykád ezzel a 170-el, na meg az alvással. irígy,irígy! 8)

Nekünk is horroréjszakánk volt megint. :? 8,30-kor elaludt, ez jó, mjd kelt 1kor, és 3,30kor amikor úgy döntött h. ő kialudta magát és 6kor volt hajlandó visszaaludni cicin mellettem :? 10től fent van, most apa kint mászkál vele h. aludjon végre. Megszereztem egy könyvet az aludj jól gyermekemet, allírtólag nagyon hasznos, remélem segít majd. Mi is mérlegeltünk tegnap és 6kg végre, 500gr/hó lett. Hívtam a dokit azt mondta ez jó! - ma ír fel pépet hátha azt hajlandó megenni este.Kiváncsi vagyok, éhes e?

Kép
katica_75

Hát megjártuk a dokit. Súlyunk 4820gramm, vagyis két hét alatt 550grammot hízott Fanni. Ez rettenetesen sok!!! Eddig max 230g volt 2 hét alatt. Viszont most mennünk kell csípőszűrésre, mert kötöttnek érzi a dokinéni. De szerinte semmi komoly, de mégis nézessük meg.
Oltáson sírt a drága, de most már cici sem kellett, megvigasztalódott a vállamon hamar. Azt mondta a doki, hogy nagyon izmos lábai vannak.
lehet Fanni azért ébredt ilyen gyakran mert fejlődési ugrása volt?

Lehet kipróbálom ezt a sörélesztős dolgot.

Katica
Léna is szépen hízik! Lehet valami a levegőben, hogy a lánykák úgy döntöttek ébren maradnak, nem? Majd írd meg milyen voltt a könyv. Ill mondj 1-2 jó tanácsot.

Honey
Irígykedek az éjszakátok miatt!!! De persze én sem panaszkodom, vannak sokkal roszabbul alvó gyerekek is.

Megyek etetni!

Kép
Kép
nati80

Nati: szépen hizik Fanni :lol:

Olyan édes Kevin laraktam a játszószönyegre és oldalra fordult de teljesen és ugy csocsálja a kezét már vagy 10 perce,olyan édes :lol:

000kata

Nati, akkor jól belendültetek, lassan jók lesznek a harisnyák :wink:

Kata, Kevin nagyon ügyes, mi hatalmas nyálbubikat tudunk fujni, és berregtetni is bibi :lol:

Képzeljétek itt csücsült a kezemben fürdés előtt, persze nem akart aludni (így mióta elmondta, hogy mi alszunk fürdés előtt, nem alszik, tuti elolvasta és dacol...), és egyszercsak úgy összekakálta magát hogy át kellett totál öltöznünk fürdés előtt fél órával. Pedig az elmúlt 2honapban csak és kizárolag kaja után kakált, uh én jól meglepődtem :D

Na kifejem azt a cicit amit nem használt este! Jah és Nati, mondom én autodidakta módon fejek kézzel, még türelmem sem volt az LLL-es anyagot végigolvasni, és nekem nem nehéz, bár régen volt hogy már görcsöt kapott a kezem. Anno úgy kezdtem, hogy egy picit megnyomtam akárhol a mellem, akkor sugárban jött, volt, hogy percekig, annyira tele volt, most már azért néha jól meg kell nyomkodni :oops:

Kép
pipal

Szép jó reggelt!
Ma tényleg az van! Fanni este 8-tól alszik. Éjfélkor ébredt 1x enni, majd arra ébredtem megint 2.30kor hogy ébren van. De nem kellett neki cici, kiköpködte. Rájöttem tete az orra (lehet eddig is ez volt a baj éjszakánként), így kiszívtam neki és utána elaludt cicin és reggel 3/47ig aludtunk!!! Remélem megtartja ezt a jó szokását Fanni.

Kata
De jó! Fanni még nem fedezte fel a kezeit, bár a lábát már nézegette pelenkacsere ill fürdés közben.

Pipal
Hú, nekem így sose jött a cicimből. Max a mellszívóval volt, hogy spiccelt pár másodpercig. De őszintén szólva, már nem szeretnék fejni. ha most beáll az esti alvásunk, akkor nem is fogok.

Kép
Kép
nati80

Katica
Sajnos nem tudom letölteni a könyvet, mert a mi gépünkii nem kezeli az exe féjlokat. Ha esetleg te át tudod tenni másba, akkor elküldöd nekem emailben? Ha igen elküldöm majd a címem.

Kép
Kép
nati80

Szép jó reggelt!

Kata, lehet a foga. Kúpot minden este adtam neki. Babaúszással kapcs írtam privit.

Katica engem is érdekelne az a könyv.

Az éjszakánk már nem volt olyan vészes. Zsombi is már forog az oldalára. Néha annyira kitekeredik mint egy kifli :lol:
Mindent rág, de mindent. Holnap megyünk oltásra.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Elég rég jártam itt.Örülök,hogy mindenki jól van.Nagyon édesek a babák :D Szépen növögetnek :D

Krisztiánomnak tényleg csak egy veséje van.De doki megnyugtatott,hogy egy vesével is el lehet élni 100évig is.Már sikerűlt feldolgoznom a dolgot.Krisztián is szépen fejlődik.Mi is fogzunk mindent rág ami a szájába kerűl :D Meg cumizza a kezét olyankor olyan édes megtudnám zabálni :lol: Mi is próbálkozunk az oldalra fordulással már félig megy :D Az ülés tegnap félig sikerűlt anyum megis ilyedt,mert olyan jól sikerűlt,hogy majdnem előre bukott a párnán :D A mi fogacskánk kicsit látszik már :D Elalvással nappal nagyon sok gond van,mert van,hogy egyáltalán nem akar aludni.És tiszta nyűgös,ha sokat fenn van,mert ugye fáradt és álmos,de mégse alszik.Ki érti ezt :?: :? De sétáknál nagyon jókat alszik :D Meg kint a teraszon :D Remélem mostmár tényleg itt a jó idő.A mi napi rendünk is elég össze vissza van sajnos. :cry: Én csak akkor tudok tőle bármit csinálni,ha apja itthon van.Amúgy semmit!Még enni se nagyon tudok tőle,mert nem hagy.Meg próbálok majd vissza csatlakozni hozzátok.

Krisztián 6400gramm és 63cm szép nagy legény már ő is :D :lol:

Pár kép :D

Kép ágyikónkban :D

Kép :D

Kép esszük a zsepit :D

Kép

Kép nagyon komolyak vagyunk :lol:

Kép próbálkozunk az orr fújással :lol:

Kép érdekes a zsepi nagyon :D

Kép megtörlöm az arcom is vele :lol:

Kép :D

Kép

Kép eszem a csörgőt :D

További szép napot kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Reni: örülök hogy jöttél.Nagyon édes krisz és milyen ügyes :lol: Már kibujt a kisfoga?

kri: köszönöm,irtam privit is.mehvettük a kupot meg a krémet de még nem probáltam ki.csak adod ha nyügi vagy minden nap akkor is ha épp semmi baja és nem nyügös:

Pipal: nagyon édes lehet a nyálbukikkkal :lol:

000kata

Kata, az elmúlt három napban adtam neki kúpot mert nagyon nyügi volt. Ha nem lesz ilyen nyűgös akkor nem adom neki. A gélt is csak két nap használtuk főleg tegnap. Most már nagyon fájhat neki, mert szopáskor is sokkal erősebben szív meg rá-rá harap a cicire. Már alig várom, hogy kibújjanak azok a fogacskák. :?

Reni, Krisztián nagyon édes. Érdekes ez a vese dolog. Nem látták mikor a pocakban volt?

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok! :)

Én még mindigb a szüleimnél vagyok :) :wink:

Vera!
Szegény fiacskád!Hogy van most?

Kata!
Sajna nem tudom meglesni a fotókat, valamiért nem enged be az indára :cry:

Reni!
Nagyon édes Krisz, Ugye akkor megnyugodtál a vesécskéje miatt? :)

És nagyon-nagyon gyönyörű minden baba!!!! :wink:

Nálunk tegnap csak 1x ébredt Marcell, lehet, hogy fent volt, csak én olyan mélyen aludtam, hogy talán nem hallottam, hogy nyöszörög :?
Most is alszik, elég rég óta.

Egy pár kép, ha sikerül :)
Kép
Kép
Kép
Vendég

Jaj, bocs, az elsőt, ahol apukámmal vagyunk 2x sikerült :shock: :D :oops:
Vendég

Melaszka: .Nagyon édesek a képek,miért nem enged be a képekhez?csak elvileg rá kell kattintani . :cry:

Kri: köszönöm.hát igen kibujhatna már végre a fogacska.És látni már neki?be van dagadva?

000kata

Kata!

Engem se enged.azt hittem az én gépemmel van valami,de akkor ezek szerint nem!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

csajok: nem értem miért,már megnézték páran.Mit ir ki?

000kata

Kata!
Bejön, csak lefagyasztja az egészet.Hiábba kattingatok tovább, le van merevedve. :(
Vendég

Melaszka: :cry:

000kata

Kép Kép Kép

000kata

000kata

Kata, másmilyen az ínye duzzadt, és kicsit ki van fehéredve alul ahol ki kell bújjon a foga. Én meg tudtam nézni az indán a fotókat nekem nem fagyasztotta le a gépet. Jó lett nagyon :D
Kevin nagyon cuki ahogy kinyomja magát :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Kata, köszi a linket már regisztráltam is :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Hello, csak pár kép erejéig jövök:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalma: nagyon édesek a képek :lol: Gyönyörű szeme van :lol:

Kri: szivesen,én is regisztráltam :lol: köszönjük a dicséreteket :lol:

000kata

Kata!

Nekem is lefagyasztja,nem ír ki semmit :(

Dalma!

Nagyon szép baba Panna!ugyanilyen csempénk van nekünk is ,csak a sötétbarna-vanília kombinációban :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica, te a könyv szerint altatsz?

Csak, hogy ne lógjunk ki a sorból :lol:

Kép

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri:Nagyon édes a kis Zsombi.milyen nagy fiú már.Nagyon szép :lol:

000kata

Csajok: Sensivel mi van?nemtudjátok?????

000kata

csak gyors kukkantás!

A camomilla golyóból mennyit kell nekik egyszerre beadni? 1 vagy 5 golyó?

Kép
Kép
nati80

Nati!

5-öt kell beadni egyszerre,és műanyag kanállal add be,ne fémmel!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey
Köszi! Nálatok használ? Én nem éjszakára használnám, hanem napközbeni alvásoknál, mert néha olyan dührohamot kap, ha el akarom altatni, hogy nem tudok vele mit kezdeni.

Édik a gyerekek!!! Lassan én is hozok képeket.

Kata
Én sem tudtam megnézni a képeket. :(
Én is regisztráltam! Bár eddig egyik csomagban sem volt valami sok értelmes, inkább csak sok szóróanyag.

Dalminha
Pannának mekkora szemei vannak! És a szempillái sem semmik!

Na megyek takarítok, mert Fannika elment sétálni az apukájával és van 1 órám.

Kép
Kép
nati80

Sensi visszament Londonba,és próbálják megszokni az "új"helyet.az októberiekhez se megy mostanában.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nati: nemtudom miért nem tudjátok megnézni :cry:

mik ezek a golyok?mire jok?

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?